אם אתם הייתם בצד המותח (עומר, אלכס, אני, וגם יהודה לסירוגין) אז הייתם צוחקים.
אני פשוט התמוגגתי מרוב צחוק פה.
זו כבר מתיחה שלישית שאני עושה על הפורום וכולן עבדו בצורה מושלמת.
Printable View
אם אתם הייתם בצד המותח (עומר, אלכס, אני, וגם יהודה לסירוגין) אז הייתם צוחקים.
זו כבר מתיחה שלישית שאני עושה על הפורום וכולן עבדו בצורה מושלמת.
אור אמר שאין לנו חוש הומור טוב בסדר רק לנו אין חוש הומור הוא חושב שלמתוח בבאנים ונעילת אשכולות זה מתיחה אור יחסית לבחור בגיל שלי ובגיל שלך ובגיל של אלכס צריך חוש הומור יותר מפותח תסכימו איתי
Lifeless.
[quote=Hit Man;900520]אם אתם הייתם בצד המותח (עומר, אלכס, אני, וגם יהודה לסירוגין) אז הייתם צוחקים.
זו כבר מתיחה שלישית שאני עושה על הפורום וכולן עבדו בצורה מושלמת.[/quote]
בהתחלה יהודה ידע או רק לקראת הסוף?
הכי משעשע זה לראות את כל הגולשים שבדרך כלל עושים שטויות ואומרים לנו לקחת דברים בקלילות באים לפה ואומרים לנו שאנחנו צריכים להיות יותר רציניים.
חוש הומור בחיים לא מזיק לאף אחד, מבטיח לכם, תנסו מדי פעם.
אז למה נדב קיבל באן ?
[QUOTE=Hit Man;900546]הכי משעשע זה לראות את כל הגולשים שבדרך כלל עושים שטויות ואומרים לנו לקחת דברים בקלילות באים לפה ואומרים לנו שאנחנו צריכים להיות יותר רציניים.
חוש הומור בחיים לא מזיק לאף אחד, מבטיח לכם, תנסו מדי פעם.[/QUOTE]
טוב שכנעת אותי הייתה אחלה מתיחה אבל היית צריך ליידע גם את מנהל פורום ירוק..
מה קרה?<
טוב אני מתחיל להבין את זה,צודק זה די מצחיק חח,גם איך שכולם בוכים..
זו הייתה מתיחה מרושעת עכשו בפורום משוב יש 56457568 נושאים חדשים
[QUOTE=~Pika Chef~;900572]טוב אני מתחיל להבין את זה,צודק זה די מצחיק חח,גם איך שכולם בוכים..[/QUOTE]
מתיחה מגניבה כמו שאמרתי אבל תודה שאם היית במקומנו היית טיפה מתבאס בשביל יהודה
זה היה יותר מעליב ממצחיק
אני מצטער שהמתיחה פגעה בכם,לא התכוונו לפגוע בכם... =\
חייקו,אני מצטער שנאלצת לעבור את זה =\
זה היה עצוב
חחח מתיחה טובה.
הייתה לי תחושה כזאת, רק פעם הבאה תזכרו ליידע את דניס לפני או את כל מי שקשור באופן דומה לנושא המתיחה.
אחרת יהיו בעיות.
אבל המתיחה ממש מצחיקה, אני לא מנסה לפגוע באנשים השתתפו בה או לא אוהבים אותה, אבל לדעתי זה היה מצחיק.
גם אם קצת מרושע.
מה קרה פה בכלל?
T_t
כולם עושים מתיחה במשוב חחחחחחחחחח סתכלו מה הולך שם
הקטע הוא שאמרתי בנו"ד שאני מקווה שזה מתיחה ><"
Xddddddddddddddddddddddddd
פאק אני אישית רק קראתי את הנושאים וצחקתי Xddddddddddddddddd
הי למה באמת נדב מקבל באן כשהוא עושה עשירית ממה שהיטמן ואלכס עשו
והם עושים את זה חופשי ולא קורה כלום?
אני בעד להחזיר את נדב מבאן
אור אתה לא פורש מתפקידך אל תעלב אבל יצאת קצת שקרן בכל מקרה תעשו פורום מיוחד למתיחות
הכי מצחיק זה שאנשים לקחו את זה כל כך אישי שהם התחילו לערוך את הבחירות שלהם בנבחרי הקהל חחחחח
תעשו לי טובה אל תעשו יותר מתיחות,זה סתם מזיק ולא רק שאתם עושים את זה בצורה הכי רעה שאפשר,אתם לא מעדכנים את הנמתח וזה פשוט נראה רע,העבר מדבר כנגדכם,אתם פשוט לא יודעים למתוח אז אל תמתחו
[quote=KANE;900652]אור אתה לא פורש מתפקידך אל תעלב אבל יצאת קצת שקרן בכל מקרה תעשו פורום מיוחד למתיחות[/quote]
אבל אם יהיה פורום מיוחד למתיחות, המתיחות לא יעבדו על אף אחד, ואז זה יהיה פורום מיותר, ויצטרכו לסגור אותו.
עכשיו, למה זה נשמע לי מוכר?
[QUOTE=TheChosenOne;900646]הי למה באמת נדב מקבל באן כשהוא עושה עשירית ממה שהיטמן ואלכס עשו
והם עושים את זה חופשי ולא קורה כלום?
אני בעד להחזיר את נדב מבאן[/QUOTE]
אבל יש לו 200 אזהרות.
[QUOTE=HaWkEyE;900655]תעשו לי טובה אל תעשו יותר מתיחות,זה סתם מזיק ולא רק שאתם עושים את זה בצורה הכי רעה שאפשר,אתם לא מעדכנים את הנמתח וזה פשוט נראה רע,העבר מדבר כנגדכם,אתם פשוט לא יודעים למתוח אז אל תמתחו[/QUOTE]
+1
זה מה שקורה כשאנשים שהם לא מצחיקים מנסים להצחיק.
[quote=Hit Man;900654]הכי מצחיק זה שאנשים לקחו את זה כל כך אישי שהם התחילו לערוך את הבחירות שלהם בנבחרי הקהל חחחחח[/quote]
תיקנתי את זה...
אני עכשיו גם אערוך את הראשון ואוסיף "מנהל בדיחות מעולה":)
אני בטוח ש90% מהאנשים שפה היו מתבטאים אחרת לו אם הם היו חלק מהסוד חחחחח :)
אל תדאגו, אני עובד על אחת חדשה ואני רוצה לשתף בה כמה גולשים מן המניין (פרצוף אכזרי)
אבל איפה נדב %$^$%*^7
[QUOTE=Hit Man;900683]אני בטוח ש90% מהאנשים שפה היו מתבטאים אחרת לו אם הם היו חלק מהסוד חחחחח :)
אל תדאגו, אני עובד על אחת חדשה ואני רוצה לשתף בה כמה גולשים מן המניין (פרצוף אכזרי)[/QUOTE]
רד מזה
לא עדיף לצאת להשיג חברה או משהו? נראה לי קצת יותר מתאים לגילך מאשר לחפש למתוח ילדים בני עשר בפורום פורימון
[QUOTE=Hit Man;900683]אני בטוח ש90% מהאנשים שפה היו מתבטאים אחרת לו אם הם היו חלק מהסוד חחחחח :)
אל תדאגו, אני עובד על אחת חדשה ואני רוצה לשתף בה כמה גולשים מן המניין (פרצוף אכזרי)[/QUOTE]
איך אתה יכול עוד לעבוד על בדיחות אחרי מה שקרה היום?
אשכרה מה שאמרנו נכנס באוזן אחת ויוצא מהשניה...
חשבתי לעצמי על זה שיכול להיות שזאת מתיחה גדולה אז חשבתי לא להגיב לאותו נושא, היט מן אתה תמכת בכל החייקו של יהודה אז איך זה יכול להיות שתטען נגדו גם אם זה לא הכי זז?.
קצת אכזרי היה לעשות לדניס את זה אבל בסדר.
אחלה של מתיחה.
[QUOTE=TheChosenOne;900686]רד מזה
לא עדיף לצאת להשיג חברה או משהו? נראה לי קצת יותר מתאים לגילך מאשר לחפש למתוח ילדים בני עשר בפורום פורימון[/QUOTE]
WIN
לדעתי עכשיו יש לך מספיק חומר כדי לכתוב פרק חסר כל פרופורציות של השרדות פוקימונ'ס.
רק ככה, תוכל איכשהו להשמיד את כל סימני השאלה המרחפים שנוצרו מעל כל המשתמשים בפורום.
[QUOTE=TheChosenOne;900686]רד מזה
לא עדיף לצאת להשיג חברה או משהו? נראה לי קצת יותר מתאים לגילך מאשר לחפש למתוח ילדים בני עשר בפורום פורימון[/QUOTE]
WIN
הרגת אותי XDDDDD
בכ''מ,צודק מה שאמרת,זה מה שקורה כשמישהו לא מצחיק מנסה להצחיק.
עוד מתיחה?זה פשוט אכזרי.
בנאדם,יש פה עוד אנשים שלא סלחו לך על זאת!
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=7][B][COLOR=Red]טוב בגלל המצב שנוצר פה
לא יהיו יותר מתיחות![/COLOR][/B][/SIZE][/FONT]
[quote=LordAbizi;900693]לדעתי עכשיו יש לך מספיק חומר כדי לכתוב פרק חסר כל פרופורציות של השרדות פוקימונ'ס.
רק ככה, תוכל איכשהו להשמיד את כל סימני השאלה המרחפים שנוצרו מעל כל המשתמשים בפורום.[/quote]
אני דווקא חושב שזה טוב, יש עדיין אנשים שמבקשים להתמרמר וזה חושף הרבה לדעתי.
[QUOTE=~DaRk_AnGeL~;900701][FONT=Comic Sans MS][SIZE=7][B][COLOR=Red]טוב בגלל המצב שנוצר פה
לא יהיו יותר מתיחות![/COLOR][/B][/SIZE][/FONT][/QUOTE]
חבל שהתעוררת מאוחר מדי...
וואלה אלכס התעורר
סחטיין על התזמון
שעה שעתיים מאוחר מידי עדיף עכשיו מאשר לעולם לא.