אדם רשום
Printable View
אדם רשום
[url]http://forum.pokemons.co.il/showpost.php?p=903915&postcount=19[/url]
[url]http://forum.pokemons.co.il/showpost.php?p=903912&postcount=17[/url]
[url]http://forum.pokemons.co.il/showpost.php?p=903950&postcount=24[/url]
[url]http://forum.pokemons.co.il/showpost.php?p=903941&postcount=22[/url]
כל אלה רשומים מאלה שלא שמורים
חח תודה :p
טוב אז אני מבין שאני לא רשום?
עריכה: אהה עכשיו ראיתי מה רשמת לוקאס Xd
[QUOTE=Shikamaru Nara;904019]טוב אז אני מבין שאני לא רשום?[/QUOTE]
שתי הודעות מעליך
[QUOTE][url]http://forum.pokemons.co.il/showpost.php?p=903915&postcount=19[/url]
[url]http://forum.pokemons.co.il/showpost.php?p=903912&postcount=17[/url]
[url]http://forum.pokemons.co.il/showpost.php?p=903950&postcount=24[/url]
[url]http://forum.pokemons.co.il/showpost.php?p=903941&postcount=22[/url][/QUOTE]
הקיצר אתה רשום
ההרשמה ללא שמורים נגמרההה!!!
יגאל סבבה רשום
ניר אוקי מקבל את זה אבל שכול ששתחזק תוכל להיות יותר זמן בלתי נראה
רשום
מתי מתחילים?
[SIZE=6][COLOR=red]הודעה חשובה מי שלא היה רשום במשחק הקודם לא להירשם ההרשמה למשתמשים בלי מקום שמור היסתיימה! [/COLOR][/SIZE]
[QUOTE=Sulimania Knight;903941]שם משתמש: Sulmania Knight
שם במשחק: מייקל קרוס.
תיאור: מייקל הוא בחור גבווה בבערך מטר תשעים גובהו , בצעירותו הוא הקפיד על בריאותו ומזונו והיתאמן הרבה ובכך פיתח את גופו זאת אומרת שהוא מאד שרירי.
שיערו שחור ותיסרוקתו היא גלח עם כל מיני פנסים(הציורים האלה) , עיניו בצבע אפור בהיר ועורו שחום.
מייקל לובש מעיל עור שחור וארוך (כמו זה של הפאנקים) מתחתיו חולצת טי שרט שחורה עם כל מיני קישקושים , הוא לובש מכנס ג'ינס שחור ונועל נעלי נייק שוקס שחורות.
רקע: מייקל גדל עם דודו מכיוון שהוריו נפטרו בדרך שלא ידועה למייקל .
דודו של מייקל הוא מדען ורוב הזמן הוא נמצא במעבדתו ומייקל נשאר לבדו בבית .
מייקל גדל והפך לבחור עצמאי מאד שיכול לישמור על עצמו ולהגן על עצמו.
מייקל מקפיד על מסלול בריאות תקין ועל מזון בריא בנוסף הוא מתאמן הרבה ומפתח את גופו.
מייקל החליט לצאת למסעו מסיבה אחת בלבד והיא :
יום אחד דודו לא חזר הבייתה לאחר העבודה במעבדה , מייקל חשב שהוא סתם מתעכב .
אבל עברו יומיים ודודו לא חזר . ביום השלישי הגיעה לביתו מכתב ובו היה רשום :
" הדוד שלך אצלנו ואתה לא עומד ליראות אותו לעולם " בתחתית המכתב היה סמל מוזר.
מייקל נשבע שיציל את דודו מפני חוטפיו ויחסל אותם .
כוח מיוחד: כוח על ! גורם למייקל ליהיות חזק בצורה על טבעית , החסרון ביכולת שהיא פועלת במלואה רק בשעות צרה או סכנה . בשאר הזמן הוא יקבל כוח אבל בערך פחות בחצי ממה שיקבל במלואה.
מתקפה מיחדת: הוא יוצר אנרגייה סביב אגרופיו כמין כפפה כזאת והוא יכול או להישתמש בהם כדי להרביץ או כדי לירות אותם.
אחוזי שליטה במתקפה המיוחדת:לא לגעת
פוקימון התחלתי: [IMG]http://floatzel.net/pokemon/black-white/sprites/images/622.png[/IMG]
מחוז:תבחרו מחוז שאתם תשחקו בו
תגים: לא לגעת
כסף:לא לגעת
ציוד: פלאפון , חכה טובה , אופניים , ציוק מחנאות , ערכת עזרה ראשונה , אוכל הרבה , בגדים להחלפה.
בערות/בקשות: [IMG]http://floatzel.net/pokemon/black-white/sprites/images/595.png[/IMG] [IMG]http://floatzel.net/pokemon/black-white/sprites/images/633.png[/IMG][IMG]http://floatzel.net/pokemon/black-white/sprites/images/624.png[/IMG]כן אני ידוע שזה רקע מצוץ ..[/QUOTE]
אחי זה חלא הוגן אני שלחתי טופס לפני חצי מאלה שרשמת ולא בדקת אותו ..><
[QUOTE=Sulimania Knight;904057]אחי זה חלא הוגן אני שלחתי טופס לפני חצי מאלה שרשמת ולא בדקת אותו ..><[/QUOTE]
אחי אתה רשום -_-
ברצוני להבהיר ש...
[QUOTE]6] אם לא תשקיעו ותכתבו ברצינות תתחילו להחטיא מתקפות[/QUOTE]
וזה רציני אם תגיבו בצורה לא מושקעת אז תתחילו להחטיא ולהפסיד קרבות, אם אתם לא בקרב אז אתם תתיקדמו פחות ותרוויחו פחות דברים
[RIGHT][SIZE=4][B]שם משתמש:[/B][SIZE=3]i[/SIZE][/SIZE][SIZE=3]coollives[/SIZE]
[SIZE=4][B]שם במשחק:[/B][/SIZE][SIZE=3]ג'וני[/SIZE]
[SIZE=4][B]תיאור:[/B][/SIZE][SIZE=3]שער שחור קצר עם רעמה, גופיה לבנה, קעקוע של דרקון על הכתף, [/SIZE]
[SIZE=3]גבות עבות, שרשרת מגן דוד, פרצוף מגולח, עיניים אפרות\ירוקות, [/SIZE]
[SIZE=3]מכנס צבאי שעובר את הברכיים.[/SIZE]
[SIZE=4][B]גיל:[/B] [/SIZE][SIZE=3]16[/SIZE]
[SIZE=4][B]רקע:[/B][/SIZE][SIZE=3]לפני הפיצוץ ג'וני היה מין ילד כזה שהעריצו כולם, הוא חי בסטייל והוא לא שתה כלום חוץ מאשר מים.[/SIZE]
[SIZE=3]היו חיי משפחה נורמליים, אחות והורים שאוהבים אותו ותומכים בו.[/SIZE]
[SIZE=3]בזמן הפיצוץ ג'וני לגם לגימה מבקבוק מים, כתוצאה מכן כל פעם שהוא עושה אפצ'י יוצא לו אקדח מים מהפה וכשהוא מפהק יוצא לו בועות מהפה.[/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]
[SIZE=3]אביו נהג לעשות לו טיולים בג'יפ בסוף שבוע, אך בפיצוץ האוטו נהרס וגם זה נגמר.[/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]
[SIZE=3]ג'וני היה חביב הבנות כבר מגיל צעיר והוא נשאר עם חברתו הטובה שמש, גם אחרי הפיצוץ.[/SIZE]
[SIZE=3]וכך אחרי הפיצוץ ג'וני וחברתו יצאו למסעם ביחד.[/SIZE]
[SIZE=4][B]כוח מיוחד:[/B][/SIZE][SIZE=3]שהוא עושה אפצי יוצא לו קדח מים והפה ושהוא מהפק יוצא לו מהפה בועות, ובגלל זה הוא מסתובב תמיד עם מלחייה ומדבקות שינה בכיס.[/SIZE]
[SIZE=4][B]מתקפה מיחדת:[/B][/SIZE][SIZE=3]הוא מוציא את המלחייה מהתיק, מפזר מלח על האף ובכך תוך שניות ספורות עושה אפצ'י ובין רגע יוצא לו כמות מים אדירה מין הפה.[/SIZE]
[SIZE=3]וגם,[/SIZE]
[SIZE=3]הוא מוציא מין הכיס מדקת שינה מדביק על היד, וזמן קצר אח"כ הוא מפהק ויוצא לו מהפה בועות בקצב מהיר ביותר.[/SIZE]
[SIZE=4][B]אחוזי שליטה במתקפה המיוחדת:[/B][/SIZE][SIZE=3]לא לגעת[/SIZE]
[SIZE=4][B]פוקימון התחלתי:[/B][/SIZE][SIZE=3]סקווירטל.[/SIZE]
[SIZE=4][B]מחוז:[/B][/SIZE][SIZE=3]מחוז החשמל.[/SIZE]
[SIZE=4][B]תגים:[/B] [/SIZE][SIZE=3]לא לגעת[/SIZE][/RIGHT]
[SIZE=4][B]כסף:[/B][/SIZE][SIZE=3]לא לגעת[/SIZE]
[SIZE=4][B]שותף:[/B][/SIZE][SIZE=3]כן, חברתו שמש שותפה.[/SIZE]
[SIZE=4][B]הפוקימון שלו:[/B][/SIZE][SIZE=3]סקווירטל.[/SIZE]
[SIZE=4][B]ציוד:[/B][/SIZE][SIZE=3]3 מלחיות,10 קופסאות של מדבקות כדורי שינה,חכה,5 פוכדורים, אוכל וג'ריקן מים.[/SIZE]
[B][SIZE=4]בערות/בקשות: [/SIZE][/B]
[QUOTE=IcoolLIVES;904101][RIGHT][SIZE=4][B]שם משתמש:icoollives[/B][/SIZE]
[SIZE=4][B]שם במשחק:[/B]ג'וני[/SIZE]
[SIZE=4][B]תיאור:[/B][/SIZE][SIZE=3]שער שחור קצר עם רעמה, גופיה לבנה, קעקוע של דרקון על הכתף, גבות עבות, שרשרת מגן דוד, פרצוף מגולח, עיניים אפפרות ירוקות,
מכנס צבאי שעובר את הברכיים[/SIZE]
[B][SIZE=4]גיל: 16[/SIZE][/B]
[SIZE=4][B]רקע:[/B][/SIZE][SIZE=3]לפני הפיצוץ ג'וני היה דמות מדליקה מאוד, הוא חי בסטייל והוא אהב לשתוש המון מים.[/SIZE]
[SIZE=3]היו חיי משפחה נורממליים אחות ואחיו שאוהבים אותו.[/SIZE]
[SIZE=3]בזמן הפיצוץ ג'וני שתה מים, כתוצאה מכן כל פעם שהוא עושה אפצ'י יוצא לו אקדח מים מהפה.
אביו נהג לעשות לו טיולים בג'יפ בסוף שבוע, אך בפיצוץ האוטו נהרס וגם זה נגמר.
ג'וני היה חביב הבנות כבר מגיל צעיר והוא נשאר אם חברתו הטובה שמש גם אחרי הפיצוץ.[/SIZE]
[SIZE=3]וכך אחרי הפיצוץ ג'וני וחברתו יצאו למסעם ביחד.[/SIZE]
[SIZE=4][B]כוח מיוחד:[/B]שהוא עושה אפצי יוצא לו קדח מים והפה ושהוא מהפק יוצא לו מהפה בועות, ובגלל זה הוא מסתובב תמיד עם מלחייה ומדבקות שינה בכיס.[/SIZE]
[SIZE=4][B]מתקפה מיחדת:[/B]הוא מוצי את המלחייה מהתיק מפזר מלח על האף ובכך תוך שניות ספורות עושה אפצ'י ובין רגע יוצא לו כמות מים אדירה מין הפה.[/SIZE]
[SIZE=4]או,[/SIZE]
[SIZE=4]הוא מוציא מין הכיס מדקת שינה מדביק על היד, תוך כמה מאיות הוא מפהק ויוצצא לו מהפה בועות בקצב מהיר ביותר.[/SIZE]
[SIZE=4][B]אחוזי שליטה במתקפה המיוחדת:[/B]לא לגעת
[B]פוקימון התחלתי:[/B]סקווירטל.[/SIZE]
[SIZE=4][B]מחוז:[/B]מחוז החשמל.[/SIZE]
[SIZE=4][B]תגים:[/B] לא לגעת
[/SIZE][/RIGHT]
[SIZE=4][B]כסף:[/B]לא לגעת
[B]שותף:[/B]כן, חברתו שמש שותפה.[/SIZE]
[SIZE=4][B]הפוקימון שלו:[/B]סקווירטל.[/SIZE]
[SIZE=4][B]ציוד:[/B]3 מלחיות,10 קופסאות של מדבקות כדורי שינה,חכה,5 פוכדורים.[/SIZE]
[B][SIZE=4]בערות/בקשות: [/SIZE][/B][/QUOTE]
ההרשמה כבר נסגרה
כול מי שרשום שיגיב לה
[B][COLOR="Red"]אתם קמים לבוקר יפה אתם שומעים את צלצול השעון המעורר שלכם ואתם רואים שהשעה 7 בבוקר.אתם יורדים למטה אמכם אומרת לכם"בהצלחה" ומגישה את ארוחת הבוקר לכם.לאחר שסימתם את ארוחת הבוקר אתם יוצאים מן הבית והולכים אל בסיס המחתרת.כעבור חמש דקות אתם מגיעים אל הבסיס.אתם שמים לב שעל הדלת יש פתוק ועליו כתוב"כדי להיכנס לבסיס עליכם להשתמש בכוח המיוחד שלכם"מה תעשו? [/COLOR][/B]
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;904138]כול מי שרשום שיגיב לה
[B][COLOR="Red"]אתם קמים לבוקר יפה אתם שומעים את צלצול השעון המעורר שלכם ואתם רואים שהשעה 7 בבוקר.אתם יורדים למטה אמכם אומרת לכם"בהצלחה" ומגישה את ארוחת הבוקר לכם.לאחר שסימתם את ארוחת הבוקר אתם יוצאים מן הבית והולכים אל בסיס המחתרת.כעבור חמש דקות אתם מגיעים אל הבסיס.אתם שמים לב שעל הדלת יש פתוק ועליו כתוב"כדי להיכנס לבסיס עליכם להשתמש בכוח המיוחד שלכם"מה תעשו? [/COLOR][/B][/QUOTE]
לאחר שאני קורא את הפתק אני מתמלא מחשבה.
'באיזו דרך עם טלקנסיז אני אפתח את הדלת'.
"אוקי קדימה" אני אומר ומפשיל שרוולים,אני זז טיפה אחורה מן הדלת ושם שני ידיים על הראש,יד בכל צד.
אני סוגר את עיניי ומכווץ את פניי לכיוון הדלת,אני משחרר כוח וצועק:"אהה!".
אני פותח עיניים בכדי לברר מה התרחש.
[B][COLOR="Red"]אתם קמים לבוקר יפה אתם שומעים את צלצול השעון המעורר שלכם ואתם רואים שהשעה 7 בבוקר.אתם יורדים למטה אמכם אומרת לכם"בהצלחה" ומגישה את ארוחת הבוקר לכם.לאחר שסימתם את ארוחת הבוקר אתם יוצאים מן הבית והולכים אל בסיס המחתרת.כעבור חמש דקות אתם מגיעים אל הבסיס.אתם שמים לב שעל הדלת יש פתוק ועליו כתוב"כדי להיכנס לבסיס עליכם להשתמש בכוח המיוחד שלכם"מה תעשו? [/COLOR][/B][/QUOTE]
'להיכנס לבסיס המחתרת? כלכך דבילי, יכלו בקלות לעשות את זה בחוץ, כלכך לא נחוץ...' אחשוב לעצמי ואשים את שתי ידי על הרצפה ואשתמש במתקפה המיוחדת שלי, בתקווה שיקרה משהו מיוחד.
אני מתעצבן ומביא אגרופים לדלת בכל הכוח
[quote=שלושה מחוזות 2;904138]כול מי שרשום שיגיב לה
[B][COLOR=red]אתם קמים לבוקר יפה אתם שומעים את צלצול השעון המעורר שלכם ואתם רואים שהשעה 7 בבוקר.אתם יורדים למטה אמכם אומרת לכם"בהצלחה" ומגישה את ארוחת הבוקר לכם.לאחר שסימתם את ארוחת הבוקר אתם יוצאים מן הבית והולכים אל בסיס המחתרת.כעבור חמש דקות אתם מגיעים אל הבסיס.אתם שמים לב שעל הדלת יש פתוק ועליו כתוב"כדי להיכנס לבסיס עליכם להשתמש בכוח המיוחד שלכם"מה תעשו? [/COLOR][/B][/quote]
'וואו אני לא מאמין שאני עכשיו הולך להכנס לבסיס המחתרת...טוב אז אני צריך להשתמש בכוח שלי מה?!' אחשוב
אני אקח נשימה ארוכה וילחש:" מתקפת שליטת אש!" ואוציא את קטנה מידיי ואשתמש בה על הדלת כדי לפתוח אותה
אני אחכה טיפה ואגיד בקול:" שלום אני אדם ואני הייתי גם בשלושת המחוזות לפני שנהרסו ע"י האגדיים ולון ונלחמתי במקדש הענן..זוכר אותי?"
יש מצב שאני יוכל לעבור גם דרך קירות?,בשלב יותר מאוחר של המשחק
------------------------------------------------------------------------------------
אני הופך את היידים,הגוף ואת הכל-חוץ מהראש לבתי נראים,דופק בדלת,ומחכה שה'מאסטר' יסתכל בעיינית.
אחרי זה אני אומר לו: "שלום לך מאסטר,כפי שאתה יודע אני כבר הייתי ב3 מחוזות,היה לי עוזר בשם: "שלגון"
אני מניח שאתה מכיר אותו,נכון?,בכל מקרה,אם אתה פוגש אותו,תגיד לו שאני תמיד כאן-ולא כאן."
[B][COLOR="Teal"]מייקל
אתה מתרחק טיפה מן הדלת.מפשיל שרוולים ושם את שני ידך יד אחת בכול צד.אתה סוגר את עיניף וצועק.וכעבור כמה שניות אתה פותח את עיניך.ורואה שלא גרמת כלום לדלת של הביס.לפתע אתה מבחין בקופסא גדולה ליד דלת הבסיס שאולי יכולה לעזור לך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="MediumTurquoise"]מארק
אתה שולח קרן חשמלית די קטנה אל דלת הבסיס.קרן החשמל שאתה שולח מידך.פוגעת בדלת הביס.קרן האור החשמלית עושה סימן קטן שחור על דלת הבסיס.אתה מבחין בקופסא קטנה שנמצאת ליד דלת הבסיס.שאולי יכולה לעזור לך לפתוח את הדלת[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]איתי
אתה מכה את הדלת בכל הכח והאצבעות שלך נהיות אדומות ונפוחות מזה הן כמעט נשברו! לדלת לעומת זאת לא קרה כלום היא עדיין יציבה ויפה כפי שהייתה אתה לא רואה הפילו שריטה אתה מנסה ליישר את האצבעות שלך ו"קרק!" מהכאב אתה נופל ארצה.לפתע אתה מבחין בקופסא שליד הדלת שאולי תעזור לך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="MediumTurquoise"]אדם
אתה מפעיל תיכולת המיוחדת שלך.אתה מתקרב לדלת.ושם עליה את כפות ידיך.ומפעיל עליה את היכולת שלך.הדלת לאט לאט נהית חמצה מאוד.אתה מתרחק מימנה.ואתה מבחין חצי מהדלת נהרסה בשל הכוח שלך.וליד הדלת ניצבת קופסא שיכולה לעזור לך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Olive"]ניר
אתה מפעיל תיכולת המיוחדת שלך ורק את הראש לא מעלים.לפתע איש אומר לך"שלגון ניר אה.אוקי תצטרך למות.ניר ושלגון היו אנשים שעבדו אצל לון.והם נהפכו למבוקשים.מדהים ששאתם עדין חיים.אך הגיע הזמן שתמותו."לפתע אתה מבחין שגופך כבר נראה.והדלת עומדת להיפתח[/COLOR][/B]
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;904198][B][COLOR="Teal"]מייקל
אתה מתרחק טיפה מן הדלת.מפשיל שרוולים ושם את שני ידך יד אחת בכול צד.אתה סוגר את עיניף וצועק.וכעבור כמה שניות אתה פותח את עיניך.ורואה שלא גרמת כלום לדלת של הביס.לפתע אתה מבחין בקופסא גדולה ליד דלת הבסיס שאולי יכולה לעזור לך.[/COLOR][/B]
אתה שולח קרן חשמלית די קטנה אל דלת הבסיס.קרן החשמל שאתה שולח מידך.פוגעת בדלת הביס.קרן האור החשמלית עושה סימן קטן שחור על דלת הבסיס.אתה מבחין בקופסא קטנה שנמצאת ליד דלת הבסיס.שאולי יכולה לעזור לך לפתוח את הדלת[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]איתי
אתה מכה את הדלת בכל הכח והאצבעות שלך נהיות אדומות ונפוחות מזה הן כמעט נשברו! לדלת לעומת זאת לא קרה כלום היא עדיין יציבה ויפה כפי שהייתה אתה לא רואה הפילו שריטה אתה מנסה ליישר את האצבעות שלך ו"קרק!" מהכאב אתה נופל ארצה.לפתע אתה מבחין בקופסא שליד הדלת שאולי תעזור לך.[/COLOR][/B]
אתה מפעיל תיכולת המיוחדת שלך.אתה מתקרב לדלת.ושם עליה את כפות ידיך.ומפעיל עליה את היכולת שלך.הדלת לאט לאט נהית חמצה מאוד.אתה מתרחק מימנה.ואתה מבחין חצי מהדלת נהרסה בשל הכוח שלך.וליד הדלת ניצבת קופסא שיכולה לעזור לך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Olive"]ניר
אתה מפעיל תיכולת המיוחדת שלך ורק את הראש לא מעלים.לפתע איש אומר לך"שלגון ניר אה.אוקי תצטרך למות.ניר ושלגון היו אנשים שעבדו אצל לון.והם נהפכו למבוקשים.מדהים ששאתם עדין חיים.אך הגיע הזמן שתמותו."לפתע אתה מבחין שגופך כבר נראה.והדלת עומדת להיפתח[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני ניגש לקופסה ופותח אותה
ורואה מה יש בפנים
[B][COLOR="Red"]איתי
[B][COLOR="Olive"]ניר
אתה מפעיל תיכולת המיוחדת שלך ורק את הראש לא מעלים.לפתע איש אומר לך"שלגון ניר אה.אוקי תצטרך למות.ניר ושלגון היו אנשים שעבדו אצל לון.והם נהפכו למבוקשים.מדהים ששאתם עדין חיים.אך הגיע הזמן שתמותו."לפתע אתה מבחין שגופך כבר נראה.והדלת עומדת להיפתח[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אתה רציני?,אמרו לי שעשו עלי היפנוזה...
אני זוכר את זה טוב-ממש טוב,רגע אחד הייתי ב.. דרך 3 במחוז האש!,ואז שלגון כמעט עצר אותי-וסיפר לי שיש לו כוחות מיוחדים,מפה אני כבר לא זוכר כלום,אני התעוררתי רק אחרי סוף המכון ה5. בכל מקרה-אני זוכר שיש לו חזירה בזמן,ככה שהוא יכול לעזור לנו. אז תחשוב טוב לפני שאתה מבק שמבוקשים.. אבל אני כן לא סובל אותו.
בכל מקרה,תוכל ללמד אותי יכולת?,כי פשוט אני רוצה יכולת איתור,אני יעשה לך משימה בתמורה לזה."
[quote=שלושה מחוזות 2;904138]כול מי שרשום שיגיב לה
[B][COLOR=Red]אתם קמים לבוקר יפה אתם שומעים את צלצול השעון המעורר שלכם ואתם רואים שהשעה 7 בבוקר.אתם יורדים למטה אמכם אומרת לכם"בהצלחה" ומגישה את ארוחת הבוקר לכם.לאחר שסימתם את ארוחת הבוקר אתם יוצאים מן הבית והולכים אל בסיס המחתרת.כעבור חמש דקות אתם מגיעים אל הבסיס.אתם שמים לב שעל הדלת יש פתוק ועליו כתוב"כדי להיכנס לבסיס עליכם להשתמש בכוח המיוחד שלכם"מה תעשו? [/COLOR][/B][/quote]
*יש לי כבר את פיצו?
----
אני אקח קצת מהאנרגייה של הגוף שלי ואז אלחש לעצמי:"פריקה" ואגע בדלת עם האצבע שלי בשביל לעביר עלייה חשמל סטטי,ואנסה לפתוח אותה שוב ואחפש באזור עוד אנשים שבאים אל המחתרת היום.
[quote=שלושה מחוזות 2;904198][B][COLOR=mediumturquoise]אדם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=mediumturquoise]אתה מפעיל תיכולת המיוחדת שלך.אתה מתקרב לדלת.ושם עליה את כפות ידיך.ומפעיל עליה את היכולת שלך.הדלת לאט לאט נהית חמצה מאוד.אתה מתרחק מימנה.ואתה מבחין חצי מהדלת נהרסה בשל הכוח שלך.וליד הדלת ניצבת קופסא שיכולה לעזור לך[/COLOR][/B]
[/quote]
'מעניין מה יש בקופסא הזאת' אחשוב בפחד ואגש אליה לאט ואפתח אותה
[quote=שלושה מחוזות 2;904198][B][COLOR=teal]מייקל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]אתה מתרחק טיפה מן הדלת.מפשיל שרוולים ושם את שני ידך יד אחת בכול צד.אתה סוגר את עיניף וצועק.וכעבור כמה שניות אתה פותח את עיניך.ורואה שלא גרמת כלום לדלת של הביס.לפתע אתה מבחין בקופסא גדולה ליד דלת הבסיס שאולי יכולה לעזור לך.[/COLOR][/B]
[/quote]
ללא היסוס וללא חשש אני ניגש לקופסא בכדי לברר מה נמצא בה.
[/COLOR][/B][/QUOTE]
OOG: בבקשה תוריד שורה מאיפה שאתה מתחיל לכתוב כדי שאוכל למחוק ציטוטים. וגם, קראת בכלל את הטופס שלי? קרן חשמלית זה פשוט רגיל אצלי, המתקפה המיוחדת זה גל חשמל מהאדמה שמחשמל את מה שהוא נוגע בו! (זאת אומר מישהו ברדיוס של X מטרים)
IG: אקח את הקופסא ואפתח אותה בסקרנות.
[COLOR=blue][B]איתי[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#0000ff]אתה פותח את הקופסא ומביט לבפנים אתה בוחן את הקופסא לאורך ולרוחב... אין שם כלום אתה מבואס ממה שקרה ואתה מסתובב ומנסה לחשוב על דרך אחרת שלפתע משום מקום אתה מרגיש כאב חזק בראש הדבר האחרון שאתה רואה זה איש לבוש במדים של שומר כנראה ואז אתה מתעלף. לאחר זמן לא ידוע אתה רואה שאתה קשור על כיסא ומסביבך יש הרבה אנשים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]ניר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000]אתה בא להגיד לאיש את זה אבל אז העיניים שלו מתגלגלות ואתה נרדם אתה שקוע בשינה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000]עמוקה... אתה קם לריח שניצל חמוץ מתוק ורואה שדבוקה עליך מכונה מוזרה האיש שהרדים אותך כנראה תוקע בך כבל ואז אתה נכנס לחלום מוזר בו הרבה אותיות ומספרים מעופפים סביבך ואז אתה רואה את הגרוע מכולם לון (מהמשחק הקודם)! מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]פיקה שף[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#800080]אתה מעביר זרם של חשמל לדלת, אתה מרגיש מעט עייפות ואז מנסה לפתוח אותה הכוח שלך לא עזר... אתה מחפש משהוא שיעזור לך ופתאום משהוא מפיל אותך... זו קופסא! האם תעז לפתוח אותה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#800080][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]אדם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#8b0000]אתה פותח את הקופסא לאט לאט ומריח ריח טוב שמדגדג לך באף, יש שם עוגה! אתה מרים את העוגה ורואה שמתחתיה יש פתק (מוכתם מהג'לי שנוטף מהעוגה הנראית חלומית!) אתה מרים את הפתק.כבר אין לך מקום בידיים ואז אתה רואה את מה שציפית לו! מפתח![/COLOR][/B]
[B][COLOR=#8b0000][/COLOR][/B]
[B][COLOR=seagreen]מייקל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#2e8b57]אתה ניגש בקופסא ופותח אותה בזריזות, אתה מריח ריח מוזר ורואה שיש שם בקבוקון שכתוב עליו: "אם אתה קורא את זה כנראה שאתה היית מספיק טיפש כדי לפתוח את הקופסא... כלל ראשון! לא מרימים סתם דברים מהריצפה" אתה גומר לקרוא ונרדם כנראה זה היה בקבוקון עם סם הרדמה... לאחר זמן לא ידוע אתה מתעורר בחדר בעודך מוקף אנשים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#2e8b57][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]מרק [/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]*ראיתי מה המתקפה שלך היא חלשה מאוד בהתחלה.... אז תחשוב קצת [/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]אתה מרים את הקופסא ופותח אותה בתוכה יש פוקדור עם פתק מתחתיו זה הפוקימון שלך נסה אותו! אתה מוציא את פוקימונך ובאותו זמן תוהה 'איך הם ידעו מי אני ושאני באתי עכשיו' ולפתע אתה רואה ליידך טורצ'יק חמוד :)[/COLOR][/B]
[QUOTE=לוקאס;904291][COLOR=blue][B]איתי[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#0000ff]אתה פותח את הקופסא ומביט לבפנים אתה בוחן את הקופסא לאורך ולרוחב... אין שם כלום אתה מבואס ממה שקרה ואתה מסתובב ומנסה לחשוב על דרך אחרת שלפתע משום מקום אתה מרגיש כאב חזק בראש הדבר האחרון שאתה רואה זה איש לבוש במדים של שומר כנראה ואז אתה מתעלף. לאחר זמן לא ידוע אתה רואה שאתה קשור על כיסא ומסביבך יש הרבה אנשים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000]אתה בא להגיד לאיש את זה אבל אז העיניים שלו מתגלגלות ואתה נרדם אתה שקוע בשינה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000]עמוקה... אתה קם לריח שניצל חמוץ מתוק ורואה שדבוקה עליך מכונה מוזרה האיש שהרדים אותך כנראה תוקע בך כבל ואז אתה נכנס לחלום מוזר בו הרבה אותיות ומספרים מעופפים סביבך ואז אתה רואה את הגרוע מכולם לון (מהמשחק הקודם)! מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#800080]אתה מעביר זרם של חשמל לדלת, אתה מרגיש מעט עייפות ואז מנסה לפתוח אותה הכוח שלך לא עזר... אתה מחפש משהוא שיעזור לך ופתאום משהוא מפיל אותך... זו קופסא! האם תעז לפתוח אותה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#8b0000]אתה פותח את הקופסא לאט לאט ומריח ריח טוב שמדגדג לך באף, יש שם עוגה! אתה מרים את העוגה ורואה שמתחתיה יש פתק (מוכתם מהג'לי שנוטף מהעוגה הנראית חלומית!) אתה מרים את הפתק.כבר אין לך מקום בידיים ואז אתה רואה את מה שציפית לו! מפתח![/COLOR][/B]
[B][COLOR=#2e8b57]אתה ניגש בקופסא ופותח אותה בזריזות, אתה מריח ריח מוזר ורואה שיש שם בקבוקון שכתוב עליו: "אם אתה קורא את זה כנראה שאתה היית מספיק טיפש כדי לפתוח את הקופסא... כלל ראשון! לא מרימים סתם דברים מהריצפה" אתה גומר לקרוא ונרדם כנראה זה היה בקבוקון עם סם הרדמה... לאחר זמן לא ידוע אתה מתעורר בחדר בעודך מוקף אנשים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]*ראיתי מה המתקפה שלך היא חלשה מאוד בהתחלה.... אז תחשוב קצת [/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]אתה מרים את הקופסא ופותח אותה בתוכה יש פוקדור עם פתק מתחתיו זה הפוקימון שלך נסה אותו! אתה מוציא את פוקימונך ובאותו זמן תוהה 'איך הם ידעו מי אני ושאני באתי עכשיו' ולפתע אתה רואה ליידך טורצ'יק חמוד :)[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר להם ''כדי לכם לשחרר אותי מיד הוא שאני יתצבן נורא''
[quote=לוקאס;904291]
[/quote]
"מעניין מה זה,אני ינסה לבדוק מה יש בה" אומר ואפעיל כוח סטטי בגוף שלי בשביל שאם זה משהו חי אז הוא יתחשמל ואז אפתח את הקופסא בזהירות ובאיטיות ואגלה שיש שם:..
[B][COLOR=#ff8c00]אתה מרים את הקופסא ופותח אותה בתוכה יש פוקדור עם פתק מתחתיו זה הפוקימון שלך נסה אותו! אתה מוציא את פוקימונך ובאותו זמן תוהה 'איך הם ידעו מי אני ושאני באתי עכשיו' ולפתע אתה רואה ליידך טורצ'יק חמוד :)[/COLOR][/B][/QUOTE]
"לון?!" אגיד בהפתעה מוזרה...
"איפה אני?,אני יודע שאין מצב שזה אתה לון... בטח אתה איש עם יכולת שינוי צורה.
הייתי רוצה לדעת מה אתה עושה לי. אתה יודע שאני מנהל מאמא-עוף לשעבר!,כל העולם רודף אחרי ומסקרים אחרי,וכולם יודעים את זה."
אנסה בתזוזה חרישית להפוך לבלתי נראה-ואז אתן אגרוף ללון בראש,ואברח.
[quote=לוקאס;904291]
[B][COLOR=darkred][COLOR=#0000ff][/COLOR]אדם[/COLOR][/B]
[/quote]
'חחח טוב לפחות הם הביאו לי מפתח כדי שאני לא אצטרך להמיס להם ת'דלת' אחשוב ואחייך חיוך קטן
אני אגש לדלת ואכניס את המנעול לפתח ואסובב לאט ויפתח את הדלת ואתקדם לאט לאט
[quote]אתם קמים לבוקר יפה אתם שומעים את צלצול השעון המעורר שלכם ואתם רואים שהשעה 7 בבוקר.אתם יורדים למטה אמכם אומרת לכם"בהצלחה" ומגישה את ארוחת הבוקר לכם.לאחר שסימתם את ארוחת הבוקר אתם יוצאים מן הבית והולכים אל בסיס המחתרת.כעבור חמש דקות אתם מגיעים אל הבסיס.אתם שמים לב שעל הדלת יש פתוק ועליו כתוב"כדי להיכנס לבסיס עליכם להשתמש בכוח המיוחד שלכם"מה תעשו?[/quote]
"כוח מיוחד?, בסדר גמור!" אני מדבר לעצמי ומצחקק מעט, לאחר מכן אני מתחיל להתרכז, בהתחלה אני מתחיל לעלות לראשי מחשבות "חמות"(כעסים) ואז מרגיש איך אנרגיה רבה מתחילה לעטוף את כל גופי, לעט לעט כל גופי מתחיל להתחמם לחום של כ-105 מעלות, וניתן כבר לראות את כל האדים יוצאים מתוך גופי, מיד אח"כ אני מתחיל לעלות באש "אז אני מוכן" אני מדבר לדלת בקול מלגלג מעט כאשר על ראשי ישנו חיוך קטן.
[RIGHT][B]שם משתמש:[/B] NivX10
[B]שם במשחק:[/B] דריי
[B]תיאור:[/B][URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=52647671.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/52647671.png[/IMG][/URL]
[B]גיל:[/B] 15.5
[B]רקע:[/B] דריי נולד לאחר פיצוץ שלושת המחוזות.. אביו היה אחד האנשים שנלחמו בלון עוד בימיי שלושת המחוזות..
הוא תמיד שמע סיפורי גבורה, על מעשיו של אביו והשותפים שלו.. דברים נועזים, מדהימים וגם קצת מצחיקים שעשו..
הדבר הזה ריגש אותו והוא החליט שהוא רוצה לצאת למסע, אך אף פעם לא עשה זאת.
אביו אסר עליו וחשב תמיד שיפגע.. לאחר ימים רבים כשדריי הגיע לגיל ה-15, הגיעו כל השמועות על ההקמה החדשה של צוות ניוטק!
הדבר הכעיס מאוד את אביו של דריי והוא התכוון לצאת שוב למסע, אך ביום ליפני שאביו של דריי יצא התרחשה תאונת דרכים והוא נפגע מאוד קשה.
הוא שותק בגרליו, והפך ליהיות נכה על כיסא גלגלים.. דריי בכה ללא הפסק על אביו כי ידע שהוא לא יוכל שוב ללכת!
יום אחד אביו של נכנס לחדר של דריי עם פוקדור על ברכיו המשותקות, הוא אמר לו שהוא מרשה לו לצאת למסע ומרגיש שדריי מוכן עליו..
דריי חיבק את אביו עם דמעות של אושר בעיניו, אביו הביא לו פוקדור וחפצים בשביל המסע שלו ואמר שפוקדור הזה יש פוקימון שהיה שלו כשיצא למסע שלו.. והוא מקווה שהוא יהיה הבעלים החדשים שלו!
וכך דריי יצא מהבית לעבר מסעו הראשון ואל הלא נודע...
[B]כוח מיוחד:[/B] חיבור רוחני, דריי עושה כמה סימני ידיים שגורמים ללבו להתחבר לנפשם של אנשים או פוקימונים ולשנות את ההילה שלהם מחיובית ושלילית!
[B]מתקפה מיחדת:[/B] גל הדף רוחני, במצב בוא דריי מחוייב לעשות משהוא דרסטי מתעורר בוא מין כוח שיוצר גלי כדף חזקים שיכולים להעיף ולפגוע בדברים ממש כבדים וגדולים,
עם הוא משתמש בזה על בני אדם.. הוא יכול לשלוט בהם או להקפיא את נשמתם לכמה דקות!
[B]אחוזי שליטה במתקפה המיוחדת:[/B] לא לגעת
[B]פוקימון התחלתי:[/B][URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=60424572.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/60424572.png[/IMG][/URL]
[B]מחוז:[/B] הברזל
[B]תגים:[/B] לא לגעת
[/RIGHT]
[B]כסף:[/B] לא לגעת
[B]שותף:[/B] כן,[URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=50285362.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/50285362.png[/IMG][/URL]קוראים לה רין והיא מתאמת.
[B]הפוקימון שלו:[/B][URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=69665258.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/69665258.png[/IMG][/URL]
[COLOR=DimGray][B]ציוד:[/B][URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=62304730.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/62304730.png[/IMG][/URL]ציוד מחנאות,[/COLOR][COLOR=DimGray][IMG]http://up203.siz.co.il/up3/hmojywdxyftq.png[/IMG]תיק למסע,[URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=8741187.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/8741187.png[/IMG][/URL]חכה,[/COLOR][COLOR=DimGray][IMG]http://up203.siz.co.il/up3/t1q202myyxyu.png[/IMG]פלאפון,[URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=77977580.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/77977580.png[/IMG][/URL]פוקדע,חבל טיפוס,[/COLOR][COLOR=DimGray][IMG]http://up203.siz.co.il/up1/kwqwjoxmkzzx.png[/IMG]5 פוקדורים,[/COLOR][COLOR=DimGray][IMG]http://up203.siz.co.il/up3/mxgmm2wmjyrd.png[/IMG]תרופה אחת,[URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=16132519.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/16132519.png[/IMG][/URL]מפה.
[B]בערות/בקשות: [/B][/COLOR] [COLOR=DimGray]לתפוס פוקאבו, וקומתנה.[/COLOR]
[B][COLOR="MediumTurquoise"]PokerArt
אתה מתחיל לחשוב על מחשבות חמות וכך מפעילת יכולת המיוחדת שלך.לבסוף חום גופך מגיע לחום של 105 מעלות.אתה שם את ידך על הדלת.מרוב החום של הגוף שלך.דלת הביס מומססת לאל לאט.ולבסוף הדלת נעלמת.אתה יכול עכשיו להיכנס לבסיס.[/COLOR]
[/B]
[B][COLOR="DarkRed"]אדם
אתה שם את המפתח בחור של המנעול.ופותח אותה באמצעות המפתח שהשגת בידך.לפתע הדלת נפתחת מולך.אתה מחליט להיכנס לבסיס בחחש רב.מן האופק יצור בשם באלבאזור [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/1d.png[/IMG] פוגש אותך באלבאזור שולח אליך עלי טער.אתה שומע"עליך להביס את באלבאזור עם הכוח שלך"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkOrange"]ניר
אתה מנסה להפעיל את הכוח המיוחד שלך.ולברוח מהמקום שאתה נמצא בו.אך אתה לא מצליח.לון שולח אליך קרן אור לבנה שפוגעת לך.אתה נרדם.כעבור שעה אתה פותח את עיניך.ואתה רואה שאתה נמצא בחד מוזר עם 2 אנשים שאתה לא מכיר.אחד מהאנשים אומר לך"אתה לא זוכר כלום ממה שקרה לך"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה מפעיל את יכולת הסטטי שלך על הקופסא.הקופסא מתחשמלת ומתפוצצת.אתה נפגע מן הלם שהיה הרגע.בתוך הקופסא נמצא מפתח שפותח לך את דלת הביס.אתה מתרגש נורא.קיבלת דרך להיכנס לבסיס[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SandyBrown"]איתי
אחד האנשים שנמצאים בחדר איתך אומרים לך"תשמע דיחו לנו שאתה ניסת לפרוץ לבסיס התחלתי של המחתרת.ולא השתמשת בכוח המיוחד שלך.אנחנו השב''כ עצרנו אותך.עכשיו לך וכדי להיכנס לבסיס תישתמש בכוח המיוחד שלך" האנשים משחררים אותך ואתה מגיע למקום שהית בו מלפני רגע.[/COLOR][/B]
ניב אמרתי אין מקום אם אחד ממי שיש לו מקום שמור לא ירשם תוכל להירשם.או שאחד מהרשומים יעוף
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;904361][B][COLOR="MediumTurquoise"]PokerArt
אתה מתחיל לחשוב על מחשבות חמות וכך מפעילת יכולת המיוחדת שלך.לבסוף חום גופך מגיע לחום של 105 מעלות.אתה שם את ידך על הדלת.מרוב החום של הגוף שלך.דלת הביס מומססת לאל לאט.ולבסוף הדלת נעלמת.אתה יכול עכשיו להיכנס לבסיס.[/COLOR]
[/B]
[B][COLOR="DarkRed"]אדם
אתה שם את המפתח בחור של המנעול.ופותח אותה באמצעות המפתח שהשגת בידך.לפתע הדלת נפתחת מולך.אתה מחליט להיכנס לבסיס בחחש רב.מן האופק יצור בשם באלבאזור [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/1d.png[/IMG] פוגש אותך באלבאזור שולח אליך עלי טער.אתה שומע"עליך להביס את באלבאזור עם הכוח שלך"[/COLOR][/B]
אתה מנסה להפעיל את הכוח המיוחד שלך.ולברוח מהמקום שאתה נמצא בו.אך אתה לא מצליח.לון שולח אליך קרן אור לבנה שפוגעת לך.אתה נרדם.כעבור שעה אתה פותח את עיניך.ואתה רואה שאתה נמצא בחד מוזר עם 2 אנשים שאתה לא מכיר.אחד מהאנשים אומר לך"אתה לא זוכר כלום ממה שקרה לך"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה מפעיל את יכולת הסטטי שלך על הקופסא.הקופסא מתחשמלת ומתפוצצת.אתה נפגע מן הלם שהיה הרגע.בתוך הקופסא נמצא מפתח שפותח לך את דלת הביס.אתה מתרגש נורא.קיבלת דרך להיכנס לבסיס[/COLOR][/B]
אחד האנשים שנמצאים בחדר איתך אומרים לך"תשמע דיחו לנו שאתה ניסת לפרוץ לבסיס התחלתי של המחתרת.ולא השתמשת בכוח המיוחד שלך.אנחנו השב''כ עצרנו אותך.עכשיו לך וכדי להיכנס לבסיס תישתמש בכוח המיוחד שלך" האנשים משחררים אותך ואתה מגיע למקום שהית בו מלפני רגע.[/COLOR][/B]
ניב אמרתי אין מקום אם אחד ממי שיש לו מקום שמור לא ירשם תוכל להירשם.או שאחד מהרשומים יעוף[/QUOTE]
"מי אתם בדיוק?,מה אתם רוצים ממני?!" אצעק בחדר.
"שלגון!,אני יודע שעשית עלי היפנוזה,אבל לא הייתי מהופנט טוב?!,בוא תעזור לי ימעפן!,אפילו אתה אמרת שכולם ימותו,ככה אתה רוצה להרוג אותי?,שאמרת שתהפנט אותי במטרה שאני לא ימות.
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;904361][B][COLOR="MediumTurquoise"]PokerArt
[/B]
[B][COLOR="DarkRed"]אדם
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
ניב אמרתי אין מקום אם אחד ממי שיש לו מקום שמור לא ירשם תוכל להירשם.או שאחד מהרשומים יעוף[/QUOTE]
אני משתמש בכדור אש על הדלת בכל בכוח
[quote=שלושה מחוזות 2;904361]
[B][COLOR=Blue]לוקאס
[/quote]
אני לוקח את המפתח שזוהר באור השמש מולי ופותח את הדלת לבסיס בזהירות ובריגוש,ואז אשאל בבסיס:"שלום,באתי להתחיל את המסע לשי,מישהו פה?" אחייך לעצמי ואתחיל לסרוק את המקום בבחינה ואחפש מכשירים חשמליים שיעזרו לי להיטען מחדש.
[quote=שלושה מחוזות 2;904361][B][COLOR=darkred]אדם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]אתה שם את המפתח בחור של המנעול.ופותח אותה באמצעות המפתח שהשגת בידך.לפתע הדלת נפתחת מולך.אתה מחליט להיכנס לבסיס בחחש רב.מן האופק יצור בשם באלבאזור [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/1d.png[/IMG] פוגש אותך באלבאזור שולח אליך עלי טער.אתה שומע"עליך להביס את באלבאזור עם הכוח שלך"[/COLOR][/B]
[/quote]
"מה?!" אגיד בזמן שאקפוץ אחורה ואתחמק מעלי התער
"טוב אם זה מה שאני צריך לעשות אז קדימה!" אגיד בנחישות ואעמוד מול באלבזור
"קדימה בוא נתחיל! מתקפת שליטת אש!" אצעק ואוציא מידיי אש רבה שמקיפה אותי
'אני מאוד מקווה שזה לא יעשה לך נזק בלבאזור...אבל אני חייב לנצח אותך' אחשוב בעצב
"קדימהה!" אצעק בזמן שאני שולח על באלבזור את מתקפת האש שלי
[QUOTE]PokerArt
אתה מתחיל לחשוב על מחשבות חמות וכך מפעילת יכולת המיוחדת שלך.לבסוף חום גופך מגיע לחום של 105 מעלות.אתה שם את ידך על הדלת.מרוב החום של הגוף שלך.דלת הביס מומססת לאל לאט.ולבסוף הדלת נעלמת.אתה יכול עכשיו להיכנס לבסיס.[/QUOTE]
*התגובות שלי טובות בינתיים?*
כאשר אני רואה את הדלת מתחילה לעט לעט להנמס אני נכנס דרך הדלת המומסת כאשר אני מעביר את כל אזורי האש לעבר רגלי וידי, כך שאם ינסו לתקוף אותי אני יהיה מוכן להגן, בעודי נכנס פנימה אני מתחיל להסתכל סביב, מתחיל לסרוק את כל המקום עד שאני מגיעה למרכז חלל החדר "אתם חושבים שאני מוכן לקבל את הפוקימון הראשון שלי?" אני מדבר לעבר חלל החדר בהתרגשות רבה, מקווה מאוד שמישהו שומע אותי ואז פשוט.... מחכה
"רק רגע! זה הטורצ'יק שלי!" אומר ואחבק אותו (להזכירך אני כבר מכיר אותו...) "איך אתה הגעת לכאן לעזאזל?" אשאל אותו בתהייה.
ארכז אנרגיה באגרופיי עד שיווצרו 2 "כפפות" אנרגייה ואז ארה אותן על הדלת.