-
[quote=ענב של זעם;929963]אתה יודע מה דעתי על זה..
אבל אתה לא מסכים שהפעולה של הבאן הייתה מוצדקת?[/quote]
אין לי ממש מושג מה קרה, לא הייתי פה..
אבל בהתבסס על מה שהבנתי ממך ומניצן אני מניח שזה היה מוצדק לגמרי, אבל שוב לא הייתי פה ולא ראיתי את הוויכוח ביניהם.
-
תקציר לוויכוח:
יהודה פתח אשכול
על שאם עוד משתמש אחד פורש הוא סוגר את הפרוייקט
היטמן אמר לו שההנהלה תמיד היה נגד הפרויקט ובזכות אנשים כמו היטמן ואלכס הפריקט קיים והוא בעצם מקיים את מה שחלק די גדול מההנהלה חשבו שיקרה
יהודה הזכיר את המקרה של המתיחה של היטמן ואמר שאין לו בעיה והוא זה שמתאמץ (לא יודע כבר)
טוב משם הכל התחיל
-
[QUOTE=~DaRk_AnGeL~;929973]אתם לא חייבים להסכים,הבאן נעשה בגלל התבטאות לא נאה של יהודה כלפי ההנהלה בפרטי.
שילמד לדבר קודם כמו בן אדם...[/QUOTE]
אבל כולם הסכימו :O
-
אני רוצה למסור את התנצלותי בפני כול הגולשים של פרויקט חייקו שהמשחק שלהם נסגר.
אני חושב שהפרויקט היה בעל רמה מעולה, מושקע וכזה שיכל למנף את הפורום לרמה חדשה לגמריי.
אני הייתי הראשון שניגש אל יהודה במטרה להמציא איזורים, לצייר מכונים חדשים ולעזור לו במשימתו.
ואני יודע שיש לחץ שמופעל על מנהל משחק תפקידים לעמוד באיזה שהוא סטנדרט אבל יש גם דרך ארץ וחוקים.
במקום לפנות אל ההנהלה, להגיד לנו שקשה לו ולהתייעץ, הוא בחר לאיים, לפרוש, ולקלל, וזו לא התנהגות.
אני חושב שההחלטה של יהודה, לקחת את העונש של היומיים לאסוף את עצמו ולחשוב על עתיד הפרויקט
ומכאן לקחת אותה, להפוך אותה לפיל ולהכריז על סגירת הפרויקט, רק מעידה את הכוונות המקוריות שלו.
אין לי שום דבר נגד יהודה, אני חושב שהוא בן אדם נהדר, מוכשר ואני מקווה שהוא יידע שיש לו הרבה מקום כאן.
אבל מה שהוא צריך להבין, זה שלא אני, לא ניצן, ולא הוא מעל החוקים וצריך איפה שהוא למתוח את הקו.
זה הגיע למצב שהוא הפך את עורו בלי שום סיבה מוצדקת,גרם לאנשים לפרוש, החזיק אותם באיומים וזו לא דרך.
אני שלם עם ההחלטה שלי, קצת פחות עם ההחלטה שלו, אך כאמור, זו ההחלטה שלו. בהצלחה, יהודה.
-
[QUOTE=Hit Man;930030]אני רוצה למסור את התנצלותי בפני כול הגולשים של פרויקט חייקו שהמשחק שלהם נסגר.
אני חושב שהפרויקט היה בעל רמה מעולה, מושקע וכזה שיכל למנף את הפורום לרמה חדשה לגמריי.
אני הייתי הראשון שניגש אל יהודה במטרה להמציא איזורים, לצייר מכונים חדשים ולעזור לו במשימתו.
ואני יודע שיש לחץ שמופעל על מנהל משחק תפקידים לעמוד באיזה שהוא סטנדרט אבל יש גם דרך ארץ וחוקים.
במקום לפנות אל ההנהלה, להגיד לנו שקשה לו ולהתייעץ, הוא בחר לאיים, לפרוש, ולקלל, וזו לא התנהגות.
אני חושב שההחלטה של יהודה, לקחת את העונש של היומיים לאסוף את עצמו ולחשוב על עתיד הפרויקט
ומכאן לקחת אותה, להפוך אותה לפיל ולהכריז על סגירת הפרויקט, רק מעידה את הכוונות המקוריות שלו.
אין לי שום דבר נגד יהודה, אני חושב שהוא בן אדם נהדר, מוכשר ואני מקווה שהוא יידע שיש לו הרבה מקום כאן.
אבל מה שהוא צריך להבין, זה שלא אני, לא ניצן, ולא הוא מעל החוקים וצריך איפה שהוא למתוח את הקו.
זה הגיע למצב שהוא הפך את עורו בלי שום סיבה מוצדקת,גרם לאנשים לפרוש, החזיק אותם באיומים וזו לא דרך.
אני שלם עם ההחלטה שלי, קצת פחות עם ההחלטה שלו, אך כאמור, זו ההחלטה שלו. בהצלחה, יהודה.[/QUOTE]
מסכים עם כל מילה ומילה שאמרת כאן
-
עדכון:
יהודה פתח משתמש נוסף בשם לייטסוורד 86 (באנגלית).
עקב כך,המשתמש המקורי שלו קיבל באן לצמיתות והמשתמש שהוא פתח קיבל באן לשבוע על פתיחת משתמש נוסף.
חשוב לי היה לעדכן אותכם בזאת.
שלא תגידו אחר כך,למה הוא לא חזר לאחר יומיים...
-
חבל שהפרוייקט נסגר..
הוא היה ממש מושקע ..
-
עדכון:
יהודה פתח משתמש נוסף בשם לייטסוורד 86 (באנגלית).
עקב כך,המשתמש המקורי שלו קיבל באן לצמיתות והמשתמש שהוא פתח קיבל באן לשבוע על פתיחת משתמש נוסף.
חשוב לי היה לעדכן אותכם בזאת.
שלא תגידו אחר כך,למה הוא לא חזר לאחר יומיים...
-
אני חושב שאתם צודקים,אהבתי את המשחק שלו והכל ורציתי שימשיך אבל אם הוא כך אל ההנהלה. מיצידי שיקבל באן לצמיתות על השנייה,שילמד לדבר ואז יחשובשיתנו לו מה שהוא רוצה,רצה [b][u]פורום [/u][/b]נתנו לו! רצה [b][u]ניהול? [/u][/b]נתנו לו!. נתנו לו כל מה שמשתמש אחר יכל לחלום עליו והוא,אני מצטט אותתו "ירק לנו בפנים" שילמד להיתנהג ואז שיפתח.
אמרתי את דעתי
-
חבל שהפרוייקט נסגר בדיוק כשהוא התחיל להתקדם לאנשהו...
הפעם זאת לא נראית מתיחה ואני בטוח שזאת לא מתיחה אז אני רק רוצה להגיד ליהודה מספר דברים:
1. כל הכבוד על ההשקעה הרבה שהשקעת בפורום, ביצירת אתר, ביצירת פייקים ובכל הדברים הכרוכים בחייקו.
2. תודה לך על הזמן שהשקעת מעצמך יום-יום כדי להפעיל את המשחק במשך שלושה שבועות עם בערך 30 שחקנים. קשה להחזיק מעמד עם 15 שחקנים(חוויתי זאת על בשרי) והרבה יותר קשה עם 30 שחקנים.
3. חבל שהחלטת בעקבות יומיים באן שבהם לא היתה מתוכננת שום פעילות בפרויקט לסגור את הפרוייקט ולאכזב הרבה משתמשים וביניהם אותי.
4. חבל שבחרת להתבטא בצורה כזו כנגד ההנהלה שרק עזרה לך להמשיך את הפרויקט ואף להתחיל אותו. בכל משחק תפקידים יש שחקנים שפורשים וההנהלה לא אשמה בכך. רוב המשתמשים בפורום הנ"ל לא נכנסים אליו יום-יום ואפילו לא פעם בשבוע אלא פעם ב.. ובעקבות כך חלק מהשחקנים שראו את ההשקעה שלך לעומת כמה שהם יכולים להשקיע בחזרה והחליטו לוותר כדי לא לאכזב אותך.
ולסיום, תודה רבה הן להנהלה והן ליהודה על ההתנהלות במקרה זה ועל האפשרות שניתנה למשתמש לפתוח פרויקט, שנגמר אמנם בצורה די מכוערת, אך היה פרויקט מושקע ביותר שיכול היה להגיע לרמות אליהם אף משחק תפקידים לא הגיע.
-
אתם חארות של אנשים,ואני מדבר כאן על כל המשתמשים הרגילים שאומרים שמגיע ליהודה,(לא אכפת לי שזה כולל 80% מהפורום),אולי הדבר שקרה היה בסדר,אבל להתחיל לכתוב 75239569365 תגובות של מגיע לו,והוא כל הזמן מתבכיין זה ממש מגעיל לדעתי,תתביישו בעצמכם.
-
hooray for big mcshit!
חבל על הפרויקט >:
-
אני ממש מצטער על הפרוייקט.
הוא היה כיף יהודה השקיע בו המון.
אוקיי,גם אני חושב שזה לא בסדר מה שהוא עשה אבל זה דבר שמאוד ציפתי לו.
חבל,יהוגה אני באמת מצטער.
-
באמת חבל...:um_face:
ציפיתי שהמשחק יהיה אחד הגדולים ושבאמת אוכל לשחק בו
ובאמת הוא השקיע ואני לא אומר סתם
אני חושב שיהודה היה צריך להתנהג טוב בלי איומים וקללות והכל
אבל הוא ממש ממש השקיע בכך
וחבל שצריך להיגמר כך
אני צודק חבר'ה למשחק?
-
[quote=kodak;930350]באמת חבל...:um_face:
ציפיתי שהמשחק יהיה אחד הגדולים ושבאמת אוכל לשחק בו
ובאמת הוא השקיע ואני לא אומר סתם
אני חושב ששני הצדדים לא בסדר ולא במחשבה רעה
אלה שיהודה היה צריך להתנהג טוב בלי איומים וקללות והכל
וההנהלה היתה צריכה אולי להביא מישהו במקום כאילו הוא ממש ממש השקיע בכך
וחבל שצריך להיגמר כך
אני צודק חבר'ה למשחק?[/quote]
צודק
כל אדם יכול להכריז על שהוא השקיע
אך הוא דיבר בשפה לא נאותה זיזלזל
אך הוא בכל זאת בן אדם
ובני-אדם צטועים
נקווה שבעתיד הוא יצליך בפרויקט הזה או אחר.
-
כן רק חבל שאף אחד לא ממשיך את העבודה הרבה הזאת שלו
-
אשכול הטנ"א היה לא חיוני והמשחק שיעמם מאוד
-
זה רשמי, אני מקולל.
כל משחק שנרשמתי אליו עד עכשיו ננעל, וב-2 מהם הפותח קיבל באן.
כנראה אני לא אוכל לשחק במ״ת יותר מחודש.
אבל מה שכן, זה היה המשחק הראשון ששיחקתי בו ששרד יותר משבועיים...
-
בדרך כלל שסיפורים מסתיימים בצורה כזו, הקורבן צודק ועוד שהמנהלים מנסים להראות כמה הם צודקים.....
-
זו הייתה טעות מההתחלה~ >>
-
-
[quote=OoOoOoO;931074]מישהו השקיע בפורום הזה קצת יותר ממכם [/quote]
תרשה לי לא להגיב לזה.
-
[QUOTE=Hit Man;931110]תרשה לי לא להגיב לזה.[/QUOTE]
צודק, יצאתי אהבל..
-
היטמן השקעה לא נמדדת בנתינת אזהרות ואיומים.
יאללה נגמר, תנעלו את הנושא עכשיו זה סתם יגרר לריבים.
-
-
אתם מדברים הרבה שטויות,תחשבו לפני שאתה מגיבים משהו...
-
הוא השקיע, וזה יצא טוב בסופו של דבר,
אבל אסור לו להתבטא כך כלפי ההנהלה.
בכל מקרה, לפי דעתי [b]כדאי[/b] שמישהו אחר יפתח
משחק כזה, אבל מישהו שסומכים עליו שלא
יתנהג כ"כ בחמרה מול דברים כאלה.
אם לפי דעתו מישהו הגיב לא נכון או פוגע, שיסביר לו
בה"פ מדוע לפי דעתו התגובה שלו מוטעת אבל לא צריך
בגלל זה להתחיל להאשים את כל העולם.
-
[B][COLOR=darkolivegreen]טוב הנקודה הובהרה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkolivegreen]פרויקט חייקו נסגר,ותסכימו עם זה או לא, זאת ההחלטה. אתם יכולים ללכת עם הראש בקיר ולשחק אותה עיוורים ואתם יכולים גם יכולים לזרום עם זה ולהבין את זה ולהבין שההנהלה לא עושה משהו במיוחד בשביל לדפוק מישהו,לכל דבר יש סיבה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkolivegreen][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkolivegreen]הנושא נעול כדי שלא יגרר למריבות מיותרות שאני רואה שכבר מתבשלות פה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkolivegreen]סופ"ש מהנה! [/COLOR][/B]