-
[quote=מאסטר גלסיון;949298]
[B][U][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=#000000]שלושת המחוזות 2[/COLOR][/SIZE][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000]רוז עושה פרצוף שאומר לך:"מה לעשות",אתה רואה ילד בגילך בעל שיער לבן ועיניים כחולות-ירוקות מתקרב אליך והוא אומר לך:"נעים מאוד,שמי הוא תומס ליוו,רוצה להילחם מולי בדו-קרב מכשפים,אבי לימד אותי כישוף שניים רוצה להילחם מולי,דבר עכשיו או שתשתוק לנצח!".[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]
אני אומר לתומס ליוו"טוב אני מבין שאין לי בררה אז אני אלחם איתך בדו קרב מכשפים.רק שתדע שזה הדו קרב המכשפים ה1 שלי בחיים שלי.בהצלחה לשנינו שהטוב ביותר ינצח"אני מוציא בשמחה את השרביט שלי ומחכה לתומס שיתקוף ראשון
-
[QUOTE]Nilasak
אתה רואה את הילד משחק עם השרביט שלו והוא אומר לך:"אני לא מתכנן לשחרר אותך ועל הדלת הטלתי קללת נעילה הידועה בתור קולופורטוס,אף אחד לא יגיע לפה במשך מספר שעות,אני אקח לך את השרביט ואז אולי אשחרר אותך,אתה יודע אתה תשתחרר לבד,שהכרטיסן יבוא לבדוק אם הכול ריק בלונדון!".[/QUOTE]
אסתכל על הילד, אתעלם ממנו בעליל ואנסה ללכת לישון.
אנסה להשתדל גם בשיא המאמץ לנסות לזרוק צעקה של "הצילו, תקפו אותי." ברחבי הרכבת-אם אצליח.
-
[QUOTE=מאסטר גלסיון;949059][B][U][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=blue]התחלה:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=blue]נפרדתם מין הוריכם ברציף מספר 9 ושלושה רבעים,אתם נכנסים לרכבת האדומה כשני בוהק "הוגוורטס אקספרס",אתם מחפשים תא פנוי ואתם רואים שני ילדים שנה חמישית אחד בעל גלימת גריפינדור ואחד בעל גלימת סלית'רין מוכנים לדו-קרב מכשפים,אתם רואים קהל של מכשפים מתחילים לעודד אותם,אך אתם נערה בערך בגילם גם בגלימת גריפינדור אומר בזעם:"אלבוס סוורוס פוטר!תפסיקו לריב,אבא שלך ואבא של סקורפיו מאלפוי אומנם לא החברים הכי טובים אבל מאז הקרב על הוגוורטס בשנתם השביעית והאחרונה הם ידידים ודי בסדר זה אם זה אז אולי תפסיקו לריב?"...[/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]
אני מתקרב אליהם במהירות ואומר להם"מה זה אתם לא חושבים שמישהו שלא קשור למריבה שלכם יפגע ממנה?בסוף עוד יסלקו אותכם מהגוורטס!"ואני נעמד בין שניהם
-
[QUOTE=מאסטר גלסיון;949059][B][U][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=blue]התחלה:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=blue]נפרדתם מין הוריכם ברציף מספר 9 ושלושה רבעים,אתם נכנסים לרכבת האדומה כשני בוהק "הוגוורטס אקספרס",אתם מחפשים תא פנוי ואתם רואים שני ילדים שנה חמישית אחד בעל גלימת גריפינדור ואחד בעל גלימת סלית'רין מוכנים לדו-קרב מכשפים,אתם רואים קהל של מכשפים מתחילים לעודד אותם,אך אתם נערה בערך בגילם גם בגלימת גריפינדור אומר בזעם:"אלבוס סוורוס פוטר!תפסיקו לריב,אבא שלך ואבא של סקורפיו מאלפוי אומנם לא החברים הכי טובים אבל מאז הקרב על הוגוורטס בשנתם השביעית והאחרונה הם ידידים ודי בסדר זה אם זה אז אולי תפסיקו לריב?"...[/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]
תיקנתי
----
אסתכן ואגיד:"די, תפסיקו לריב, אל תהיו ילדים קטנים!" ואלך לנערה ואגיד:"את מכירה אותם? לא הם כל כך מסוכסכים?"
-
שם משתמש: shikamaru nara
שם במשחק: ג'יימס ספירו
אופי: ג'יימס ילד עצבני ושקט, הוא לא מתלהב כמעט משום דבר, לפעמים מתגלה כחבר נאמן.
רמה:1
כישופים רגילים:לומוס,אלוהומרה.
כישופיקרב:שתק,פורטגו.
שותפים:
איימי הילז, ילדה שמתלהבת מהמון דברים, מדברת הרבה, איימי גם קוראת המון ספרים, מה שמקנה לה את חוכמתה הרבה. איימי וג'יימס רבים הרבה למרות שהם ידידים טובים. לאיימי יש חתולה בשם הולי.
מארק פול, ילד רגוע ושקט, מתלהב מדברים בינוניים (זאת אומרת לא במצבים קיצוניים כמו ג'יימס ולא מכל דבר קטן כמו איימי), מארק וג'יימס כמעט לא רבים, הם חברים מאוד טובים, כמו אחים. למארק יש גם כן חתול בשם סנייפ.
בית:לא לגעת.
ציוד:שיקוי חיים X3,גלימה,מטה כישוף,עטנוצה,דיו,כפפות,קדרה.
ספרי לימוד:כישופים פשוטים,שינוי צורה למתחילים,מרכיביםראשוניים,הגנה ראשונה,היסטוריית הכישוף,צמחי מרפא,חיות הפלא בעולמנו,קווידיץ' בראיהדורות.
רשוםלמועדונים:לא לגעת.
כסף:30 אוניות,50 חרמשים,100 גוזים.
חיתמחמד: ינשוף גדול ולבן בשם מורטי.
רשום לעיתון:הנביא היומי.
תגיהצטיינות:לא לגעת.
מרכיבים לשיקויים:אבקת חד-קרן,בזואר,רעל סיביר,ביצידוקסי.
מחברתמשימות:לא לגעת.
הערות:כל השחקנים מודעים זה לזה.
אני מקווה שתרשום אותי, לא היה רק אז אני רק יכול לספר לך שהדרגה שלי היא יחסית גבוהה ואני משקיע בתגובות, אני רוצה להיות בגריפינדור בבקשה.
-
[quote=מאסטר גלסיון;949298][COLOR=#000000][B][U][FONT=Arial][SIZE=3]Danger[/SIZE][/FONT][/U][/B][/COLOR]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000]*להשקיע בבקשה.[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000]אתה רואה שהילדה בעלת שיער שחור ועיניים כחולות עמוקות והיא אומרת לך:"טוב בן-דודי [B]הטיפש[/B] אלבוס סוורוס פוטר נלחם כנגד ה'אויב' שלו,סקורפיו מאלפוי,זה די טיפשי לא?הריי ההורים שלהם השלימו כבר מזמן!".[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000].[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]
"כן זה באמת דיי טיפשי,תני לי לנחש,את ואלבוס מגריפינדור וסקורפיו מסליתרין?" אני שואל ואז אומר "אה,ולי קוראים ג'ון,את יודעת במקרה מתי המיון?
-
[COLOR=#000000][B][U][FONT=Arial][SIZE=3]Danger[/SIZE][/FONT][/U][/B][/COLOR]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000]הילדה בעלת העיני כחול הים אומרת לך:"חצי שעה לאחר שילדי הבוגרים הכוונה אלה שמתחילים שנה שנייה עד שביעית,הראשונים הכוונה אתה ושאר החדשים ג'ון תחכו מספר דקות פחות מעשר,וכן צדקת אלבוס מגריפינדור וסקורפיו או כשמו האמיתי סקורפיוס מסלית'רין,משפחה מוזרה לא,לוציוס הסב מזכיר את המילה לוציפר,דרקו האב מזכיר דארק,וסקורפיו בלטינית זה עקרב,אז זה שטן,חושך ועקרב,מוזר לא?".[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[B][U][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000][SIZE=3]Scizor-X[/SIZE] [/COLOR][/SIZE][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000]*להשקיע אני לא מבקש,אני דורש![/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000]הילד בעל השיער שחור-ג'ינג'י עושה לא אם ראשו והוא אומר לך:"אתה רוצה לעזור לי?לך לקרון שלך ואל תלך משם,איזה בית אתה בכלל,טוב לא משנה,זה לא חשוב עכשיו,זה בטח קשור למאלפוי ופוטר האלה,אני שונא את שניהם אחד עם משקפיים ואחד חש את עצמו!".[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[B][U][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=#000000]Nilasak[/COLOR][/SIZE][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000]אתה מרגיש שמשהו משחרר אותך,אתה פותח את העיניים ואתה רואה שהילד המוזר נעלם ואתה רואה שניים-שלושה ילדים כנראה שנה שנייה או שלישית מנסים לעזור לך לקום,אתה רואה ילדה בעלת שיער בלונדיני אומרת משהו כמו:"זה המקרה הרביעי רק בשעה האחרונה לא?".[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[B][U][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=#000000]Eliyaex[/COLOR][/SIZE][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000]שני הילדים מפסיקים להילחם זה בזה,האחד בעל השיער הלבן-צהוב בעל הגלימה הירוקה של סלית'רין נעלם בין שאר הילדים בעוד שהילד בעל השיער שחור כלילה,בעל משקפיים ובעל גלימה אדומה כדם ורובי של גריפינדור הולך לילדה שצעקה לפני מספר שניות.[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[B][U][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=#000000]שלושת המחוזות 2[/COLOR][/SIZE][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000]שניכם משתחווים זה לזה ותומס כמוך מחכה שאויב הכוונה אתה יעשה את הצעד הראשון,תומס אומר לך:"טוב,רק שתדע אני לא ממליץ לך לשלב כמה קללות,אפילו בין הקלות ביותר גם שתק וטרנטלגרה שהוא כישוף רגליים קופצות הוא שילוב מסוכן,הוא יכול לגרום לך לשיתוק של כמה ימים של הרגליים".[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[B][U][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=#000000]Dark Tiger[/COLOR][/SIZE][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000]את מתקרב אל הילדה שצועקת על שני הילדים,את רואה ששערה שחור כמו הלילה והיא אומרת לך:"נעים מאוד סאלי,אני רוז וויזלי,והילד עם המשקפיים זהו בן-דודי,אלבוס סוורוס פוטר,אלבוס על שמו של אלבוס דמבלדור,סוורוס על שמו של סוורוס סנייפ ופוטר ירש מין אביו הארי פוטר".[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[COLOR=#000000][B][U][FONT=Arial][SIZE=3]Dor_T[/SIZE][/FONT][/U][/B][/COLOR]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000]הילדה אומרת לך:"כן אני מכירה את שניהם,הם לומדים בשכבה שלי,אביו של אלבוס הוא דודי,הארי הוא הולך ללמד השנה את מקצוע התגוננות מפני האופל,אתה יודע הוא זה שניצח את הלורד וולדרמורט או בשמו הצעיר טום ואנדרולו רידל שהיה בגילים הבאים,שנה,אחד-עשר,שניים-עשר,ארבעה-עשר,חמישה-עשר וגם שבע-עשר ולתמיד!".[/COLOR][/SIZE][/FONT]
-
[Q[B][U][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=#000000]Eliyaex[/COLOR][/SIZE][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000]שני הילדים מפסיקים להילחם זה בזה,האחד בעל השיער הלבן-צהוב בעל הגלימה הירוקה של סלית'רין נעלם בין שאר הילדים בעוד שהילד בעל השיער שחור כלילה,בעל משקפיים ובעל גלימה אדומה כדם ורובי של גריפינדור הולך לילדה שצעקה לפני מספר שניות.[/COLOR][/SIZE][/FONT]
אני מתקרב לעבר הילד מגריפינדור ושואל אותו"למה רבתם?הוא עשה לך משהו?אם כן אני לא חושב שזה מעשה חכם להתעמת איתו כאן ברכבת יכולתם לפגוע במישהו ולהענש"
-
[QUOTE]Nilasak
אתה מרגיש שמשהו משחרר אותך,אתה פותח את העיניים ואתה רואה שהילד המוזר נעלם ואתה רואה שניים-שלושה ילדים כנראה שנה שנייה או שלישית מנסים לעזור לך לקום,אתה רואה ילדה בעלת שיער בלונדיני אומרת משהו כמו:"זה המקרה הרביעי רק בשעה האחרונה לא?".[/QUOTE]
אני מסתכל במבט המום על הילדים שנמצאים שם, אני מנסה לפתוח את פי ולאמור:
" היה היה ילד.. ילד טיפש. הוא ביקש ממני ללכת ושהוא ישב בקרון שלי, ואז הוא אמר 'שתק, פטריפיקוס טוטאלוס, ולבסוף אינקרצרוס. אני נתקעתי באזור ולא יכולתי לזוז, חרב תקפה אותי."
ואחרי זה אני אומר: "בכלל, איפה אנחנו?"
-
[quote=מאסטר גלסיון;950405]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000]שניכם משתחווים זה לזה ותומס כמוך מחכה שאויב הכוונה אתה יעשה את הצעד הראשון,תומס אומר לך:"טוב,רק שתדע אני לא ממליץ לך לשלב כמה קללות,אפילו בין הקלות ביותר גם שתק וטרנטלגרה שהוא כישוף רגליים קופצות הוא שילוב מסוכן,הוא יכול לגרום לך לשיתוק של כמה ימים של הרגליים".[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[/quote]
אני אומר לתומס"אז אני אתחיל ותודה על הטיפ שנתת לי הרגע אני אזכור אותו תודה לך שוב"
אני עושה צעד אחדקדימה אל תומס ואז מוציא את השרביט שלי ואומר"כישוף שתק" מכון את השרביט אל תומס
-
[quote=מאסטר גלסיון;950405][COLOR=#000000][B][U][FONT=Arial][SIZE=3]Danger[/SIZE][/FONT][/U][/B][/COLOR]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000]הילדה בעלת העיני כחול הים אומרת לך:"חצי שעה לאחר שילדי הבוגרים הכוונה אלה שמתחילים שנה שנייה עד שביעית,הראשונים הכוונה אתה ושאר החדשים ג'ון תחכו מספר דקות פחות מעשר,וכן צדקת אלבוס מגריפינדור וסקורפיו או כשמו האמיתי סקורפיוס מסלית'רין,משפחה מוזרה לא,לוציוס הסב מזכיר את המילה לוציפר,דרקו האב מזכיר דארק,וסקורפיו בלטינית זה עקרב,אז זה שטן,חושך ועקרב,מוזר לא?".[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000].[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]
"מוזר מאוד,אני בטוח שהכל מתקשר למשהו אחד" אני אומר ואז צועק לכיוון סקורפיו ואלבוס "שתק"
-
[COLOR=#000000][B][U][FONT=Arial][SIZE=3]Dor_T[/SIZE][/FONT][/U][/B][/COLOR]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000]הילדה אומרת לך:"כן אני מכירה את שניהם,הם לומדים בשכבה שלי,אביו של אלבוס הוא דודי,הארי הוא הולך ללמד השנה את מקצוע התגוננות מפני האופל,אתה יודע הוא זה שניצח את הלורד וולדרמורט או בשמו הצעיר טום ואנדרולו רידל שהיה בגילים הבאים,שנה,אחד-עשר,שניים-עשר,ארבעה-עשר,חמישה-עשר וגם שבע-עשר ולתמיד!".[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]
[SIZE=2][COLOR=#000000]אומר:"כן, שמעתי אליו הרבה... הוא בטח עומד להיות מורה מצויין, אני מחכה כבר לשיעורים שלו"
ואחכה להגעה להווגורטס ולהתפתחות העינינים.[/COLOR][/SIZE]
-
[B][U][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000][SIZE=3]Scizor-X[/SIZE] [/COLOR][/SIZE][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000]*להשקיע אני לא מבקש,אני דורש![/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000]הילד בעל השיער שחור-ג'ינג'י עושה לא אם ראשו והוא אומר לך:"אתה רוצה לעזור לי?לך לקרון שלך ואל תלך משם,איזה בית אתה בכלל,טוב לא משנה,זה לא חשוב עכשיו,זה בטח קשור למאלפוי ופוטר האלה,אני שונא את שניהם אחד עם משקפיים ואחד חש את עצמו!".[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][COLOR=black][/quote][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=black]אני חוזר לתא שלי בשקט,מאוכזב. אני חושב בראשי על כל הדברים שהולכים לקרות לי בהוגוורטס ואני מחליט החלטה,בפעם הבאה שדבר כזה קורה אני לא אשב ואשתוק,אני אעשה דברים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=black]אני משחק עם נייטי ושולף את השרביט ומתחיל להתאמן בכישופים שאני יודע[/COLOR][/SIZE]
-
[B][U][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=#000000]Dark Tiger[/COLOR][/SIZE][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000]את מתקרב אל הילדה שצועקת על שני הילדים,את רואה ששערה שחור כמו הלילה והיא אומרת לך:"נעים מאוד סאלי,אני רוז וויזלי,והילד עם המשקפיים זהו בן-דודי,אלבוס סוורוס פוטר,אלבוס על שמו של אלבוס דמבלדור,סוורוס על שמו של סוורוס סנייפ ופוטר ירש מין אביו הארי פוטר".[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]
"למה הם רבים?" אשאל "ומי היה סנייפ?"
---
כי היא חצויית דם, אז כביכול היא תדע רק על דמבלדור, כי הוא יותר מפורסם..