-
[quote=Dobi House-Elf;962460]אני וחברים שלי רוצים את זה זה הכיפיות
וכה חבר שלי מצד אחד שמח שהוא יכול להרוג בוסים עכשיו האנג'ל משהו (חח ראיתי את זה בבוקר איזה מפגר אני ואני לא זוכר) הוא יהיה ׁ(ככה חבר שלי אמר) שהוא יהיה הסקיל הכי מבוקס (מה שגנסיס היה פעם)הגרפיקה אני מאד רוצה...
ד"א אתה משחק מייפל? אם כן איזה עולם רמה ועבודה (סתם באלי לדעת)[/quote]
אם לא הייתי משחק מייפל, לא הייתי טורח לפתוח את הנושא הזה, הלא כן?
ואני בברה, אבל יש לי המון דמויות, כי אני מעדיף שיהיה לי קצת מהכל מאשר הרבה מקצת. לכן הרמה הגבוהה שלי הוא 51 (היה לי גם 74 אך איבדתי אותו).
אני מניח התכוונת לסקיל Angel Ray.
-
תגידו, איפה כדאי לי לפתוח עכשיו משתמש?
אחד מכם יעזור לי או משהו?
-
[QUOTE=LordAbizi;962464]אם לא הייתי משחק מייפל, לא הייתי טורח לפתוח את הנושא הזה, הלא כן?
ואני בברה, אבל יש לי המון דמויות, כי אני מעדיף שיהיה לי קצת מהכל מאשר הרבה מקצת. לכן הרמה הגבוהה שלי הוא 51 (היה לי גם 74 אך איבדתי אותו).
אני מניח התכוונת לסקיל Angel Ray.[/QUOTE]
אכן...
ולמה הרבה היה לי אחת 78 וגנבו לי אותה אני מכל החברים מכיר ומשחק ראשון ממש בהתחלה אבל כל הזמן עשיתי הפסקות וגם היו גונבים לי...
אתה יכול לשחק איתי ועם חברים שלי בקהיני (אתה יכול לדבר איתי בה"פ אם אתה ממש רוצה) אני ישמח שהיו איתנו בחבורה עוד אנשים...
ואתה barney אתה יכול לדבר איתי בה"פ אני יסביר לך כל מיני דברים...
-
[quote=Barney Stinson;962471]תגידו, איפה כדאי לי לפתוח עכשיו משתמש?
אחד מכם יעזור לי או משהו?[/quote]
יש שרתים חדשים, שאתה מקבל שם כל מיני פרסים על עבודה ראשונה ושנייה.
אתה יכול לנסות ללכת לשם.
ובבקשה תדבקו לנושא. זה לא נושא דיבורים על מייפל, זה בסך הכל נושא עדכון על הביג באנג.
@Dobi House-Elf, כל אוצרי ורכושי נמצא בברה, ולשם אני שייך בנפש. נראה לי שאני אשאר.
-
[QUOTE=LordAbizi;962482]יש שרתים חדשים, שאתה מקבל שם כל מיני פרסים על עבודה ראשונה ושנייה.
אתה יכול לנסות ללכת לשם.
ובבקשה תדבקו לנושא. זה לא נושא דיבורים על מייפל, זה בסך הכל נושא עדכון על הביג באנג.[/QUOTE]
טוב אז אם בא לך דבר איתי בפרטי
ולא אני עם חברים שלי זה לא הולך ככה אם תיהיה איתנו תבין את זה.....
-
[QUOTE=Dobi House-Elf;962476]
ואתה barney אתה יכול לדבר איתי בה"פ אני יסביר לך כל מיני דברים...[/QUOTE]
הבנת אותי לא נכון, פעם שיחקתי מייפל, אני מבין בזה.
אני פשוט רוצה עזרה באימונים או משהו XD
טוב הלכתי לפתוח דמות.
-
[quote=Barney Stinson;962484]הבנת אותי לא נכון, פעם שיחקתי מייפל, אני מבין בזה.
אני פשוט רוצה עזרה באימונים או משהו XD
טוב הלכתי לפתוח דמות.[/quote]
קצת תתקשה לעשות זאת עכשיו, הפאץ' נגמר אך ורק ב-9 (וכפי שאנו מכירים את Nexon, יהיו דחיות של עשרות שעות + 42 פאצ'ים לתיקון באגים, ולבאגים שנוצרו בפאצ'ים לתיקוני באגים, ובכלל ימחקו את המשחק בגלל שהוא יהרס בדרך בלתי הפיכה)
-
[QUOTE=LordAbizi;962490]קצת תתקשה לעשות זאת עכשיו, הפאץ' נגמר אך ורק ב-9 (וכפי שאנו מכירים את Nexon, יהיו דחיות של עשרות שעות + 42 פאצ'ים לתיקון באגים, ולבאגים שנוצרו בפאצ'ים לתיקוני באגים, ובכלל ימחקו את המשחק בגלל שהוא יהרס בדרך בלתי הפיכה)[/QUOTE]
צודק... שונא את נקסון
-
כצפוי, יש עיכוב. הפאץ' ימשך עד 10 בינתיים.
-
-
[quote=NiGhtShiFt;962677]איזה מעצבנים הם...[/quote]
אל תהיה מגוחך. עדיף שיאריכו את הפאץ', מאשר זה שיתנו לך להתחבר, אבל כשתתחבר השחקן שלך ימחק...
-
ברור, אבל זה עדיין מעצבן.
-
עיכוב, העדכון יסתיים בחצות.
-
.. אבידי הקדים אותי ...
וראגבק איתם ... כניראה רק מחר בבוקר יפתח...
-
יואו יאללה כבר! מת להירשם!
-
[quote=Barney Stinson;962807]יואו יאללה כבר! מת להירשם![/quote]
להרשם נראה לי שאפשר לעשות עוד בזמן הפאץ'. עם זאת אל תוריד עדיין שום דבר כמובן...
-
תתעודדו יש היום לילה לבן - גם אם זה ידחה תהיו ישר כשזה יגמר.
אני מתגעגע לזמנים הטובים של מייפל. כשלודי פי קיו היה מלא, טייגר היה בשילטון, לא הייתה עבודה רביעית או פיראטים מטופשים, ולא היו ערים מטופשות כמו מאסטריה, ומו לונג.
עכשיו כולם סתם טסים ברמות בלי בעיה, הלוואי שיאפסו את הכל.
למרות שהערים החדשות הם דווקא אימון מצוין (כמו הגלוס). עכשיו נראה לי אני אחזור, וסוף סוף אני אעלה לרמה 100 עם האראן שלי.
עצות למי שמתחיל - להיות בברה. לפתוח אראן - אולי לא הכי חזק כמו או מהיר כמו דואל בלייד, אבל העבודה הכי כיפית!
כל מי שבברה, אני My0wnAran (עם 0 (אפס) במקום O (או))
-
להירשם אתה יכול עכשיו
להתחיל לשחק זה משהו אחר
מה כולם פה מופתעים שדחו?אותי זה יהיה מפתיע אם זה באמת יגמר ב12,אני מצפה לעוד מינימום 3 שעות דחייה(לא שאני רוצה אבל אין מה לעשות)
חוץ מזה זה לא יעזור כמה שיידחו גם כשבסופו של דבר ייכנסו יהיה מפוצץ באגים.
בוא נראה אותכם כמו שהיה בסקניה עם האוון שזה היה ממש לא הוגן,היה תחרות בין כל העולמות ואת סקניה דפקו והיה להם עוד איזה שעתיים פאץ'(ואני בסקניה אז תחשבו על העצבים)
-
[quote=FakeBoy;962816]תתעודדו יש היום לילה לבן - גם אם זה ידחה תהיו ישר כשזה יגמר.
אני מתגעגע לזמנים הטובים של מייפל. כשלודי פי קיו היה מלא, טייגר היה בשילטון, לא הייתה עבודה רביעית או פיראטים מטופשים, ולא היו ערים מטופשות כמו מאסטריה, ומו לונג.
עכשיו כולם סתם טסים ברמות בלי בעיה, הלוואי שיאפסו את הכל.
למרות שהערים החדשות הם דווקא אימון מצוין (כמו הגלוס). עכשיו נראה לי אני אחזור, וסוף סוף אני אעלה לרמה 100 עם האראן שלי.
עצות למי שמתחיל - להיות בברה. לפתוח אראן - אולי לא הכי חזק כמו או מהיר כמו דואל בלייד, אבל העבודה הכי כיפית!
כל מי שבברה, אני My0wnAran (עם 0 (אפס) במקום O (או))[/quote]
אני דווקא מרוצה מהכיוון שאליו הולך מייפל. לעבודות הקלאסיות לא היה כל נופח עלילתי, ולכל העבודות החדשות סוף סוף יש קורות חיים. אל לנו להשתקע בעבר. בכל אופן, גם אני בברה, אז אנסה לצוד אותך מדי פעם. (ואוהו, אם אתה בןן 11, וזוכר את טייגר, אז התחלת לשחק מייפל בגיל 7 או משהו? זה איזה חצי מהגיל המינימלי שלהם (לפחות אז) !)
לי יש קצת מהכל. אני משתדל לפתוח שחקן מכל דבר ולהביא אותו רחוק דיו, כי זה לא יזיק.
-
מייפל מתחיל להימאס בשלב כלשהו
רוב מי שמשחק אחרי שהCygnus יוצא אוהב את איך שמייפל מתקדם אבל למען האמת,אני שיחקתי מChrismas האחרון שהיה לפני הCygnus והחודשים ההם שבין אלה שהיה רק אקספלוררס היו הכי טובים,אבל לא יעזור,כל עבודה חדשה שתצא תיחשב כהכי טובה ובלתי מנוצחת
ד"א מי שרוצה לחזור לזמנים ההם מוזמן ללכת למייפל ברזיל או מייפל ויאטנם שאין להם בכלל עבודה רביעית ואם אני לא טועה גם אין להם פיראט
-
תגידו היום יוצאות העבודות של הResistence?
-
[QUOTE=LordAbizi;962826]אני דווקא מרוצה מהכיוון שאליו הולך מייפל. לעבודות הקלאסיות לא היה כל נופח עלילתי, ולכל העבודות החדשות סוף סוף יש קורות חיים. אל לנו להשתקע בעבר. בכל אופן, גם אני בברה, אז אנסה לצוד אותך מדי פעם. (ואוהו, אם אתה בןן 11, וזוכר את טייגר, אז התחלת לשחק מייפל בגיל 7 או משהו? זה איזה חצי מהגיל המינימלי שלהם (לפחות אז) !)
לי יש קצת מהכל. אני משתדל לפתוח שחקן מכל דבר ולהביא אותו רחוק דיו, כי זה לא יזיק.[/QUOTE]
התחלתי לשחק בכיתה א'... חחח
אחרי טייגר היתה לי פרישה (בדיוק כשיצאה NLC) מהספירמן, כשחזרתי הכל היה שונה. אני זוכר שמה זה התלהבתי מהסיגנוס. אבל כששמעתי על האראן מההתחלה חשבתי שהוא יהיה העבודה הכי טובה בעולם. וצדקתי.
העלילה אולי יותר מפותחת. אבל מי צריך את זה? עכשיו כל עצלן יכול לשחק מייפל ולהגיע לרמה 200.
פעם אנשים היו שעות בLPQ כדי לעלות רמה אחת מסכנה... היה שם מפוצץ! היום אנשים פשוט קונים ליץ', יושבים על כוס קפה וזהו...
-
[quote=FakeBoy;962882]התחלתי לשחק בכיתה א'... חחח
אחרי טייגר היתה לי פרישה (בדיוק כשיצאה NLC) מהספירמן, כשחזרתי הכל היה שונה. אני זוכר שמה זה התלהבתי מהסיגנוס. אבל כששמעתי על האראן מההתחלה חשבתי שהוא יהיה העבודה הכי טובה בעולם. וצדקתי.
העלילה אולי יותר מפותחת. אבל מי צריך את זה? עכשיו כל עצלן יכול לשחק מייפל ולהגיע לרמה 200.
פעם אנשים היו שעות בLPQ כדי לעלות רמה אחת מסכנה... היה שם מפוצץ! היום אנשים פשוט קונים ליץ', יושבים על כוס קפה וזהו...[/quote]
זהו שהקטע הוא שאחרי הבינג בנג לא יהיה ניתן יותר לעשות ליצ'ים וגם יורידו תכרטיסים של ה2x exp ככה שיהיה קצת יותר קשה לעלות למרות שזה עדיין לא חוכמה כי הexp שנצטרף יהיה הרבה הרבה פחות
העבודות של הresistance לא יוצאות היום אלא בתאריך אחר
מה שלא הבנתי זה שמעלים היום את העיר Edlestein כשהעבודות עוד לא יוצאות מה שיוצא מאוד מאוד מטומטם כי אין טעם בעיר הזאת בלי העבודות,זה לא שיש שם ממש מקומות אימון מוצלחים
-
-
Barney פרסמת פורום מתחרה כדי שתמחק,ודרך אגב לא חייבים,גם אחר כך זה יעדכן לך זה רק למי שרצה לפני.
הסרבר צאק הוערך עד 1
-
איפה אתה רואה שהוא הוארך עד 1?אם שמת לב מה שכתוב שם זה כותב עד 12 Pm Pst,זה העדכון הקודם שלהם הם פשוט מחקו את העדכון השלישי,הם עוד לא פרסמו עד מתי הוארך
בארני זה ברור מאיזה פורום לקחת כי רואים את השגיאות תרגום שלהם פה,אם הם היו קוראים כמו בני אדם תפוסט באתר של נקסון הם היו מבינים שזה לא חובה להורדה,זה רק למי שרוצה לשחק ישר בבינג בנג איך שמסתיים הפאץ' בלי צורך לעדכן תקבצים כי כבר עושים תעדכון בזמן הפאץ'
מי שרוצה פשוט יכול לעדכן אחרי שנגמר הפאץ' וישחק טיפה יותר מאוחר לא נוראי
-
אופס, אפילו לא קראתי את ההודעה שתירגמו ממנה Xd
-
יא אללה שלהם תשימו לב שבגלל הזמנים שלנו אנחנו נדפקים באוונטים
יש תאוונט של הטבעת ואם לא נשדרג אותה עד 10 בבוקר זה ייחשב שפספסנו יום,מעצבן למי שרצה להשיג עד הסוף כמוני!
-
[quote=inv;962965]יא אללה שלהם תשימו לב שבגלל הזמנים שלנו אנחנו נדפקים באוונטים
יש תאוונט של הטבעת ואם לא נשדרג אותה עד 10 בבוקר זה ייחשב שפספסנו יום,מעצבן למי שרצה להשיג עד הסוף כמוני![/quote]
וואי נכון! אוף שיט!
-
תהנו פתוח,חבל שאני באייפוד ולא במחשב אני מקווה שאני יקום לפני 10 העבודות החדשות יוצאות היום?
-
הצלחתי להיכנס רק דרך הלאנץ' גיים...
עריכה: לא עובד לי...
-
הפאץ' הסתיים.
מבחינתי אפשר לנעול את הנושא.
-
למה לנעול אפשר לדון עכשיו על העבודות והדברים החדשים שהתרחשו ,
אני מתקין את הפאץ' עכשיו תודה לורד אביזי
-
[quote=Steve;963073]למה לנעול אפשר לדון עכשיו על העבודות והדברים החדשים שהתרחשו ,
אני מתקין את הפאץ' עכשיו תודה לורד אביזי[/quote]
את זה אפשר לעשות, אך אני חושש שהנושא הזה יהפוך לנו"ד על מייפל, וזה לא המטרה שלו.
אני התקנתי, אבל במחשב בו אני משחק יש אינטרנט חלש נורא, ולכן זה נורא מעצבן לשחק.
בכל מקרה, KPQ די נחמד עכשיו. עשיתי אותו עם הבנדיט רמה 51 שלי, וזה היה חביב.
-
-
[quote=Steve;963091]מה זה Kpq ??[/quote]
Kerning.... Party.... Quest....???
-
זה לרמות 21 ~ 30 לא ?
והdb שלי אני מזה מאוכזב ממנו , סקיל אחד התחלש לי כל השאר התחזקו אבל דווקא הסקיל הטוב התחלש זה מבאס !
-
[quote=Steve;963105]זה לרמות 21 ~ 30 לא ?
והdb שלי אני מזה מאוכזב ממנו , סקיל אחד התחלש לי כל השאר התחזקו אבל דווקא הסקיל הטוב התחלש זה מבאס ![/quote]
אם היית קורא טוב את ההודעה הראשונה שלי כאן, היית יודע שהורידו את החסמים העליונים לרוב ה-PQ-ים. לכן אתה יכול לבצע גם KPQ, וגם LPQ. (נראה לי שלקרניבל 1 לא הורידו את החסם העליון)
-
אבל מה זה שווה זה קצת Exp לא ?
-
[quote=Steve;963151]אבל מה זה שווה זה קצת Exp לא ?[/quote]
נכון, אבל למי אכפת, זה כיף. במילא עשיתי את זה רק כדי להעביר זמן עד שאני אקבל את הטבעת (וכמובן לא הצלחתי בגלל שהאינטרנט התנתק לעתים תכופות מדי, אז פרשתי מזה). אבל בוא לא נסטה מהנושא.