-
[QUOTE=scizor-x;992122]~רון סינה~
סתכל על ההודעה הקודמת ערכתי אותה והספתי איזור הודעות
------------------------------------------------------------------
אי אפשר לשגר משם את החללית! זה מעמד שיגור לאנשים
----------------------------------------------------------------
אתה מסובב את החללית וטס במהירות אחורה בעודך חושב על תום. אתה טס שעות לאורך החלל ללא שום דבר מיוחד שקורה. אתה ומיקי מחליפים מבטים מבוהלים וחושבים מה יקרה לתום. אתה ממשיך לטוס עד שפתאום,[b]בום![/b] אתה מסתכל מאחורה ורואה סלע ענקי הנהדף אחורה מהחללית. הסלע ממשיך לצוף בחלל אתה מפתע מעט ואז מסתכל לפניך. יש שם המון סלעים כאלה אתה חשוב מעט ואז מבין ואומר למיקי "אין לנו רגע של שקט,אה? נכנסנו לשדה אסטרואידים"[/QUOTE]
בסדר...
----
אני אנסה להסתובב עם החללית אחורה כדי שלא אפגע מהאסטרואידים.
אם אני לא אצליח אני רובה לייזר כדי להשמיד את ההאסטרואידים.
-
[quote=scizor-x;992041][SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4]~סוגו~[/SIZE]
"אני כרולק,שחכתי להציג את עצמי ואני סגן הקפטן של הספינה הזאת הייתי שמח שהיית אומר לי מה אתה בדיוק?" אתה מסתובב ורואה מאחוריך חייזר מכוכב רוסטאם אך יש בו משהו שונה,אתה לא מבין מה. אתה שוקל את המצב היטב בראשך,מה תעשה עכשיו?
[/quote]
*רושמים שכחתי עם כח לא חכ
"מה אני בידיוק?, אני הקפטן של הספינה הזאת אתה לא תדבר אלי ככה!, אני יוותר לך הפעם, אבל אני לא אסבול התנהגות כזאת בספינה שלי!" אני אומר לו בכעס.
"אני סוגו הבן של האריל בוק, ואני עכשיו מפקד הספינה הזאת".
'מה מוזר לי בו?' אני חושב בעצבנות, 'על היום הראשון שלי בפיקוד יש בעיות?'.
-
~רון סינה~
מאיפה יש לך טילים? תחשוב לפני שאתה מגיב. תגיב שוב.
הסתכלת על איזור ההודעות הקודם?
~סוגו~
כלורק מתכווץ מפחד ואז מתיישר ועולה על החללית. אתה עולה אחריו וסורק במבטך את כלורק ואז נופל לך האסימון אתה שם לב שעל פניו של קלורק אין את הפסים שבהם מאופיינים בני גזעך.
*אני כל-כך מצטער על התגובה הזאת שהיא לא מושקעת פשוט אין לי מה לכתוב. תקרא את איזור ההודעות הזה והקודם
~אזור הודעות~
היי,אני מצטער שאני חוזר עליכים כל-כך מוקדם אחרי האיזור הודעות הקודם אך יש לי שאלה.
האם יעזור לכם להתמצא במשחק אם יהיה לו גם אתר אשר יפרייד כל דבר לעמוד משלו?
-
[QUOTE=scizor-x;992128]~רון סינה~
מאיפה יש לך טילים? תחשוב לפני שאתה מגיב. תגיב שוב.
הסתכלת על איזור ההודעות הקודם?
~אזור הודעות~
היי,אני מצטער שאני חוזר עליכים כל-כך מוקדם אחרי האיזור הודעות הקודם אך יש לי שאלה.
האם יעזור לכם להתמצא במשחק אם יהיה לו גם אתר אשר יפרייד כל דבר לעמוד משלו?[/QUOTE]
הסתכלתי ואני אוהב את המשחק!
ולא כתבתי על טילים...
---------
אני אנסה להסתובב עם החללית אחורה כדי שלא אפגע מהאסטרואידים.
אם אני לא אצליח אני ארה על האסטרוידים בעזרת הרובה לייזר שיש בחללית.
-
[COLOR=black][FONT=Arial]טופס הרשמה[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]:
[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]כינוי:הרוח המתמטקאית[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial] שם:אלמוג[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]שם דמות:ג'רמי מוזקין[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]תיאור מראה:ג'רמי היינו בחור שחור שער וכחול עיניים וכחול גוף,הוא רזה וגובהו ממוצע.בגדיו כההים ועומדים על סגנון האופנה של היום. עיש לו הרבה ידיים אך שניהם מהם חלשות מין הרגיל.[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]רקע:[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]ג'רמי נולד לשבט הקלקונים,אביו היה קפיטן נועז אשר היה אחראי על ספינת קלקונים חזקה.אביו של ג'רמי הדריך אותו איך הספינה פעולת וסיפר לו את כל דרכיה אך ביום מין הימים הוא מת באופן פתאומי,איש לא ידע מדוע הוא למה. ג'רמי קיבל את התפקיד הנועז להיות הקפיטן בירושה מאביו,'רמי בהתחלה פחד מין המתרחש אך הוא ידע שהגיע הרגע הגדול של,להשתלט על החללית ולצאת למסע הגדול כדי לנצח![/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]גיל:20[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]מין:זכר[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]כוכב:[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]הקלקונים.[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]צי:לא למלא[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]כסף:100 שקלים[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]ציוד:לא למלא[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]הערות\הארות:להרשם![/FONT][/COLOR][COLOR=black][/COLOR]
-
~רון סינה~
אתה מסתובב לאחור אך החללית פוגעת בעוד אסטרואיד וזה מרעיד את כל הספינה. אתה יורה ברובה הלייזר ומנפץ כמה אסטרואידים אתה שומע צעקה מהחדר של תום "מה קורה שם,אני צריך לקום לעזור?"
~אלמוג~
הטופס בסדר אך אני רוצה שתרחיב מעט יותר את הרקע אם אתה צריך נקודות להרחבה תיפנה אליי.
-
[QUOTE=scizor-x;992133]~רון סינה~
אתה מסתובב לאחור אך החללית פוגעת בעוד אסטרואיד וזה מרעיד את כל הספינה. אתה יורה ברובה הלייזר ומנפץ כמה אסטרואידים אתה שומע צעקה מהחדר של תום "מה קורה שם,אני צריך לקום לעזור?"[/QUOTE]
"תום אתה לא צריך לעזור פשוט תנוח!"אומר לתום ואז ארה על עוד אסטרוידים בעזרת הרובה לייזר.
אני אומר למיקי ולאליסה:"תשמרו על תום שלא יקום"
-
~רון סינה~
מיקי ואליסה מהנהנות קלות ורוצות לחדר של תום. אתה מוחה את הזיעה מפניך ומנסה לסובב את החללית אתה מנפץ אסטרואידים ברובה הלייזר שלך ולבסוף יוצא משדה האסטרואידים אבל משהו מוזר קורה אתה טס 5 דקות ופתאום נתקל במשהו בילתי נראה,שלא היה שם קודם. הדבר עצום בגודלו ובהחלט זו לא חללית אתה מקיף את הדבר אם חלליתך ומגלה שזה לוקח לך בערך 15 שעה כדי להגיע למקום שניתן להמשיך ממנו ישר. "מה זה?" אתה שואל לאוויר ומגרד בראשך.
-
[quote=scizor-x;992128]
~סוגו~
כלורק מתכווץ מפחד ואז מתיישר ועולה על החללית. אתה עולה אחריו וסורק במבטך את כלורק ואז נופל לך האסימון אתה שם לב שעל פניו של קלורק אין את הפסים שבהם מאופיינים בני גזעך.
*אני כל-כך מצטער על התגובה הזאת שהיא לא מושקעת פשוט אין לי מה לכתוב. תקרא את איזור ההודעות הזה והקודם
[/quote]
לא הבנתי כל כך מה ששאלת ב"איזור ההודעות".
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
'למה אין עליו את הפסים שלנו?, כדאי שאני ישים עליו עין, אולי הוא מרגל?' אני בוחן אותו היטב כדי לזהות בוודאות בלי כל ספק האם הוא באמת מרוסאטם.
"איפה קצין הקשר שלי?" אני שואל בספינה, "אנחנו צריכים לקבל את המשימה הראשונה שלנו!"
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
איך אני אמור להמשיך?
אתה אמור לתת לי משימה?
-
[QUOTE=scizor-x;992139]~רון סינה~
מיקי ואליסה מהנהנות קלות ורוצות לחדר של תום. אתה מוחה את הזיעה מפניך ומנסה לסובב את החללית אתה מנפץ אסטרואידים ברובה הלייזר שלך ולבסוף יוצא משדה האסטרואידים אבל משהו מוזר קורה אתה טס 5 דקות ופתאום נתקל במשהו בילתי נראה,שלא היה שם קודם. הדבר עצום בגודלו ובהחלט זו לא חללית אתה מקיף את הדבר אם חלליתך ומגלה שזה לוקח לך בערך 15 שעה כדי להגיע למקום שניתן להמשיך ממנו ישר. "מה זה?" אתה שואל לאוויר ומגרד בראשך.[/QUOTE]
אני אשים בגדים של אסטרוניט ואגיד לאליסה בסוד:"אני יוצא לבדוק משהו,אל תגלי לתום"ואז אני אצא החוצה כדי לבדוק מה זה הדבר העצום הבלתי נראה.
-
ניסתי להאריך את זה טיפה יותר,מקווה שזה טוב,אם אל תגיד לי מהוא עוד אפשר להכניס.
[COLOR=black][FONT=Arial]טופס הרשמה[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]:
[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]כינוי:הרוח המתמטקאית[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial] שם:אלמוג[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]שם דמות:ג'רמי מוזקין[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]תיאור מראה:ג'רמי היינו בחור שחור שער וכחול עיניים וכחול גוף,הוא רזה וגובהו ממוצע.בגדיו כההים ועומדים על סגנון האופנה של היום. עיש לו הרבה ידיים אך שניהם מהם חלשות מין הרגיל.[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]רקע:[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]ג'רמי נולד לשבט הקלקונים,אביו היה קפיטן נועז אשר היה אחראי על ספינת קלקונים חזקה,מטרת אביו הייתה להלחם נגד "הבוגדים" ולנסות להפנות את "כוכבי הנקמה" נגד "הבוגדים".אביו של ג'רמי הדריך אותו איך הספינה פעולת וסיפר לו את כל דרכיה אך ביום מין הימים הוא מת באופן פתאומי,איש לא ידע מדוע הוא למה. ג'רמי קיבל את התפקיד הנועז להיות הקפיטן בירושה מאביו, ג'רמי בהתחלה פחד מין המתרחש כי הוא לא רצה להיות חלק מין הארגון שבעצם היי רע,הוא רצה להוכיח שאפשר לעשות את זה גם בשלום אך הוא ידע שאי אפשר אבל בכל זאת הוא ידע שהגיע הרגע הגדול שלו,להשתלט על החללית ולצאת למסע הגדול כדי לנצח![/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]גיל:20[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]מין:זכר[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]כוכב:[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]הקלקונים.[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]צי:לא למלא[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]כסף:100 שקלים[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]ציוד:לא למלא[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]הערות\הארות:להרשם![/FONT][/COLOR][COLOR=black][/COLOR]
-
~רון סינה~
אתה לובש חליפה לבנה,קסדה ובלון אוויר אתה פותח את דלת הספינה ויוצא החוצה. אתה מרחף כמה דקות ופתאום מתנגש בדבר הענקי. אתה מרגיש שזו מעין מתכת אך אתה מרגיש בה מעט לחות גם. אתה ממשש את המתכת ופתאום לוחץ בטעות על כפתור מוסתר ונגלה לפניך כוכב שלם,מצופה מתכת. אתה מסת כל על חלליתך ורואה את מיקי ואליסה,מופתעות כמוך.
~סוגו~
אין קצין קשר אך אתה יכול ליצור קשר אם המטה הבין כוכבי שייתן לך משימה או סתם לסייר בחלל או לפתוח בשיחה אם הצוות שלך. אין סוף לדברים שניתן לעשות. והשאלה הייתה אם אתה רוצה אתר באינטרנט שיהיה מאורגן יותר ויירכז את הכל.
~~~~~~~~~~~~~~~
אז מה אתה עושה?
-
[QUOTE=scizor-x;992150]~רון סינה~
אתה לובש חליפה לבנה,קסדה ובלון אוויר אתה פותח את דלת הספינה ויוצא החוצה. אתה מרחף כמה דקות ופתאום מתנגש בדבר הענקי. אתה מרגיש שזו מעין מתכת אך אתה מרגיש בה מעט לחות גם. אתה ממשש את המתכת ופתאום לוחץ בטעות על כפתור מוסתר ונגלה לפניך כוכב שלם,מצופה מתכת. אתה מסת כל על חלליתך ורואה את מיקי ואליסה,מופתעות כמוך.
[/QUOTE]
אני בחללית עכשיו?
אם לא אז הינה התגובה:
----
אני אחזור אל החללית ואז אדבר על המכשיר קשר ואגיד:"שלום באנו לשלום,איך קוראים לכם?"
-
[quote=scizor-x;992150]
~סוגו~
אין קצין קשר אך אתה יכול ליצור קשר אם המטה הבין כוכבי שייתן לך משימה או סתם לסייר בחלל או לפתוח בשיחה אם הצוות שלך. אין סוף לדברים שניתן לעשות. והשאלה הייתה אם אתה רוצה אתר באינטרנט שיהיה מאורגן יותר ויירכז את הכל.
[/quote]
אני הולך בצעדים מהירים למחשב, ומפעיל שיחה עם המטה הבין כוכבי.
"שלום מדבר סוגו מפקד ספינת החלל האוריון, הייתי רוצה לקבל משימה שתתחיל את פיקודי בספינה" אני אומר בהתרגשות 'לא יאומן! שאני יהיה מפקד ספינה לא חשבתי מעולם!'
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;;
אני המצאתי את השם טוב?
-
~סוגו~
כן
------------------------------
אתה שומע קול אשר אומר "כן" ואז בהבזק מופיע על המסך שלך תמונה של אדם גבוה "משימתכם היא להציל את נסיכת ארקיליון אשר נחטפה על ידי רוקור,מובן?" האיש שואל אותך במבט רציני ובוחן.
~רון סינה~
"אין לנו שם,אין לנו תרבות,אין לנו מולדת אנחנו כוכב שמופיע ונעלם אשר עוזר לעוברים והשבים,מה רצונכם?"אתה שומע קול ואדם רגיל,בעל עור ורדרד עומד מולך ומדבר. אתה מופתע למראו כי בחיים לא ראית אחד כזה.
-
[QUOTE=scizor-x;992179]
~רון סינה~
"אין לנו שם,אין לנו תרבות,אין לנו מולדת אנחנו כוכב שמופיע ונעלם אשר עוזר לעוברים והשבים,מה רצונכם?"אתה שומע קול ואדם רגיל,בעל עור ורדרד עומד מולך ומדבר. אתה מופתע למראו כי בחיים לא ראית אחד כזה.[/QUOTE]
"אפשר לדעת אם יש לכם תרופות או מרפאה?"אני אשאל בתמימות ואז אוסיף:"אני צריך בגלל שחברי הטוב תום נפצע...אז תוכל לעזור לנו?"
-
[QUOTE=scizor-x;992041][size="4"]~רון סינה~[/size]
[size="4"]~זאק פאיר~[/size]
האיש הקטן מתחמק מאגרופיך ואומר בכל צוחק ובטוח "אני מהארגון שרצח אותה,ארגון ישיר של "כוכבי הנקמה" אז כדאי לך ללכת אחורה שלושה צעדים כי אנחנו לא סולחים לכם על שום דבר. האיש מצחקק קלות ואז שולף בקבוקון קטן "זה בקבוק הרעל שהמאסטר שלי השתמש בו כדי להרעיל את איילין אך לרע מזלך אתה לא תצליח למצוא אותו כי אתה הולך למות במקום כמו אהובתך,אם אותו רעל"
[/QUOTE]
"או כן?!" אני מנסה לקפוץ עליו ולהרביץ לו עם הזנב שלי מרוב הכעס, ומנסה להוציא את הרובה שלי כדי להרוג אותו
-
[quote]יוהן~
אתה יורה ללא על גבול והצופים בקרב נסים על נפשותיהים היריות מעיפות לאחור את האיש אך הוא מגן בעזרת הצד הרחב של להב חרבו מכמה יריות ואז לוקח את חרבו וחובט בשאר היריות כמו בבייסבול,הלייזרים מזנקים לעברך אך אתה חוסם אותן אם החרב "עכשיו אתה תירעד מפחד,אהה!!!!!!" האיש מסתער עליך בחרב ובאקדח ופתאום אתה מבין את תוכניתו של האיש. הוא מתכוון להסתער עליך כשאתה מגן על היריות בחרבך אך ידך השנייה מחזיקה באקדח הלייזר אבל האקדח מוחזק ביד החלשה אז אתה לא תוכל גם לירות וגם להגן על החרב בלי אימון ואת האימון הזה אתה לא קיבלת בחוג שלך. [/quote]
אני צוחק ממה שאיש מתכוון לעשות מאז אני מתגלגל לצד ויורה עליו באקדח הליזר.
-
[quote]~לוקאס~
אתה נאנח כשאתה מביט על החללית של אביך,זה לא יהיה אותו הדבר.
פתיחת דף חדש בחיים הוא לא חלק פשוט ואתה דיין שומע בראשך את קולות הייסורים של האיש שדקרת. אתה חושב על כל הדברים שהולכים לקרות לך אבל אז אתה נזכר במשהו שאביך פעם אמר לך "אל תחשוב על העבר או על העתיד,תחשוב על ההווה" אתה חושב מעט ואז עולה לחללית מכניס את המפתחות לחריץ,מסובב ומתניע ובו בזמן מתניע את העט והדיו אשר יכתבו על הצד השני של דף חייך,לפחות כך אתה מדמה זאת.
10,9,8,7,6,5,4,3,2,1 אתה סופר והחללית ממריאה אתה מגיע לחלל החיצון ומתחיל לחשוב לאיזה כיוון ללכת עד שפתאום אתה שומע קול בראשך "לא רק לא זה לא" הקול כל-כך חזק ואמיתי שאתה מסתובב אבל לא רואה אף אחד. אתה מזיע ומתנשף ולאחר כמה דקות מתעשת וחוזר להטיס את החללית אך לפתע אתה שומע את הקול שוב בראשך "הצילו,לא,רק לא זה!" ואז פתאום הידיים שלך ללא רצון מתחילות להטיס את החללית לכיוון כוכב והכוכב הזה הוא רוקור.[/quote]
אני אתחיל להשתגע ממה שקורה ואסובב את ההגה מהר לכיוון כוכב ראפאר שם יש בני ברית "אני לא רוצה למות כל כך מהר" אחשוב לעצמי ואעביר את החללית למצב "טייס אוטומטי" ואלך לבדוק מה יש בחללית ובו בזמן אנסה לסלק את הקולות מהראש שלי...
-
[quote=scizor-x;992179]~סוגו~
כן
------------------------------
אתה שומע קול אשר אומר "כן" ואז בהבזק מופיע על המסך שלך תמונה של אדם גבוה "משימתכם היא להציל את נסיכת ארקיליון אשר נחטפה על ידי רוקור,מובן?" האיש שואל אותך במבט רציני ובוחן.
.[/quote]
"כן המפקד מובן!" אני אומר בהתרגשות, "זה הזמן לצאת למשימה הראשונה שלנו!" אני צועק לצוות "קדימה לרוקור".
'הם לא אמורים לתקוף אותנו כאשר נתקרב, לא בהתאם לפיליסופיה שלהם' אני חושב בלעצמי.
"אני רוצה שנתקרב לרוקור לא מוכנים לקרב, שהם יחשבו שאנחנו באים לשלום טוב?" אני אומר לכרולק "נשכח את מה שקרה?".
-
~סוגו~
"כן אדוני!" כלורק אומר וחוזר לעמדתו בספינה. אתם שטים לכם בחלל עד שפתאום אתם שומעים קול. "חללית,הזדהי!" אתה מסובב את החללית ורואה חללית של רוקורים. בתוך החללית יושב מפקדה,רוקור נמוך במקצת אם דרגות על כתפיו אשר נועץ בך מבט זועם. "מה מטרתך?" אתה שומע את הקול שוב אשר בוקע מתוך החללית כלורק מסמן לך שלא לאמר כלום.
~לוקאס~
אתה מעביר למצב טייס אוטומטי "טייס אוטומטי מופעל" נשמע קול מכני ונשי בכל החללית. ההגה מתחיל לזוז בכוחות עצמו ומסובב את החללית. בינתיים,אתה מסתובב בחללית. אתה עובר על פני המטבח,חדר האימונים,חדרי השינה ולבסוף חוזר לחדר הראשי. אין שם אף אחד,רק אתה. "אבל שחכת לחפש מאחוריי הכיסא" אתה שומע קול ומסתובב שם אתה רואה חייזר ארקיליוני מעט גבוה ממך אם אקדח לייזר,מכוון ללב שלך.
~יוהן~
תוכנית לא טובה. אתה מנסה להתחמד מהיריות אך זה גורם לך להפיל את החרב. אתה זורק את האקדח ליד החזקה ומתחיל לירות אך יריבך הודף אותן בקלות ובתנועת חרב זריזה הוא מעיף לך את האקדח מהיד. אבל,אתה בדיוק ירית אור סגול מסתובב עף באוויר ויריבך המותש מתכופף אך לרוע מזלו היריה חוזרת כמו בומרנג ופוגעת בגבו. הוא צועק בזעם ומכוון את חרבו לגרונך.
~זאק פאיר~
האיש קופץ ומתחמק מהיריות "אתה אדם עלוב" הוא צועק ופתאום אתה רואה ערפל וכשהערפל מתפוגג,האיש לא שם. אחריי חיפוש במבטך אתה מוצא אותו על אחד הגגות מחזיק בידו את הרעל ושולף פגיון קטן. האיש צוחק מעט ושופך את הרעל על הפיגיון ואז הוא קופץ עליך שוב,עם חיוך פראי על פניו.
~רון סינה~
"איך הוא נפצע?" אתה שומע שוב את החייזר המשונה "וכן,יש לנו מרפאה"
~אלמוג~
אתה רשום אל תנאי ובתגובה הבאה אני אכתוב לך התחלה.
[b]~איזור הודעות~[/b]
כולם ברגע שהם רואים את ההודעה לשלוח לי ה"פ ולאמר לי אם הם רוצים שיהיה אתר למשחק.
-
[quote]~יוהן~
תוכנית לא טובה. אתה מנסה להתחמד מהיריות אך זה גורם לך להפיל את החרב. אתה זורק את האקדח ליד החזקה ומתחיל לירות אך יריבך הודף אותן בקלות ובתנועת חרב זריזה הוא מעיף לך את האקדח מהיד. אבל,אתה בדיוק ירית אור סגול מסתובב עף באוויר ויריבך המותש מתכופף אך לרוע מזלו היריה חוזרת כמו בומרנג ופוגעת בגבו. הוא צועק בזעם ומכוון את חרבו לגרונך.[/quote]
אני צוחק מהאיש. לאחר מכן אני מתגלגל אחורנית ופורק לו את חרבו מידו כמו שלמדתי בקורס הלחימה ואז תופס באקדחו מכוון את האקדח לכיוונו ויורה.
-
[QUOTE=scizor-x;993177]
~רון סינה~
"איך הוא נפצע?" אתה שומע שוב את החייזר המשונה "וכן,יש לנו מרפאה"
[b]~איזור הודעות~[/b]
כולם ברגע שהם רואים את ההודעה לשלוח לי ה"פ ולאמר לי אם הם רוצים שיהיה אתר למשחק.[/QUOTE]
"זה קרה שתקפו אותנו חיזרים...אם תקפו אותנו וחברי הטוב תום אלך לשם בעזרת השיגור."אומר ואז אוסיף באותו זמן שאני מחנה את החללית:"לא הבנתי מה קורה ואז הלכתי לעזור לו...תקפו אותי שלושה חיזרים שם אבל ניצחתי אותם.היה לי מלא אדרנלין בגלל זה,השתגעתי ופגעתי בו."
-
[quote]~לוקאס~
אתה מעביר למצב טייס אוטומטי "טייס אוטומטי מופעל" נשמע קול מכני ונשי בכל החללית. ההגה מתחיל לזוז בכוחות עצמו ומסובב את החללית. בינתיים,אתה מסתובב בחללית. אתה עובר על פני המטבח,חדר האימונים,חדרי השינה ולבסוף חוזר לחדר הראשי. אין שם אף אחד,רק אתה. "אבל שחכת לחפש מאחוריי הכיסא" אתה שומע קול ומסתובב שם אתה רואה חייזר ארקיליוני מעט גבוה ממך אם אקדח לייזר,מכוון ללב שלך.[/quote]
"מי אתה?" אומר בזמן שאסיט את זנבי הארוך לעבר רגליו "מה אתה רוצה ממני?!" אגיד ושהוא יתחיל לדבר אני אפיל אותו ואקח לו את הרובה
-
[quote=scizor-x;993177]~סוגו~
"כן אדוני!" כלורק אומר וחוזר לעמדתו בספינה. אתם שטים לכם בחלל עד שפתאום אתם שומעים קול. "חללית,הזדהי!" אתה מסובב את החללית ורואה חללית של רוקורים. בתוך החללית יושב מפקדה,רוקור נמוך במקצת אם דרגות על כתפיו אשר נועץ בך מבט זועם. "מה מטרתך?" אתה שומע את הקול שוב אשר בוקע מתוך החללית כלורק מסמן לך שלא לאמר כלום.
[/quote]
'משהו לא נראה לי אמין בכלורק, אני לא חושב שאפשר לסמוך עליו...' אני חושב בעצבנות 'אולי הוא מוביל אותנו למלכודת?'.
"אני הקפיטן סוגו מכוכב הלכת רוסאטם, אנו עוברים בשלום כדי במטרה להגיע לועידת השלום בX (איזה שהוא כוכב שנמצא בדיוק במסלול שלנו) כדי לדון בהפסקת המלחמה לאלתר, אני דורש בשם הועידה הגלקטית שתיתן לנו לעבור כאן בשלום, אין לנו שום סיבה להרע לך או לאנשיך" אני אומר לו ברוגע, מנסה לגרום לו לחשוב שכל דבר שאני אומר הוא אמת.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
בקשר לX, הוא מסמל כל כוכב שנמצא בדרך ככה שזה יהיה הגיוני שאנחנו עוברים כאן.
ובקשר לועידה הגלקטית אז יכול להיות שקוראים לזה בשם אחר, אבל הבנת את הרעיון....
-
[QUOTE=scizor-x;993177]
~זאק פאיר~
האיש קופץ ומתחמק מהיריות "אתה אדם עלוב" הוא צועק ופתאום אתה רואה ערפל וכשהערפל מתפוגג,האיש לא שם. אחריי חיפוש במבטך אתה מוצא אותו על אחד הגגות מחזיק בידו את הרעל ושולף פגיון קטן. האיש צוחק מעט ושופך את הרעל על הפיגיון ואז הוא קופץ עליך שוב,עם חיוך פראי על פניו.
[/QUOTE]
אתה מבין שפאיר זה שם המשפחה? XD
--------------------------------------
אני מנסה להתכופף ואז עוד פעם לירות עליו, תוך כדי שתמונות של איילין צצות בראשי
-
~זאק פאיר~
כן,אני מבין
---------------------------------
להט הקרב וגעגועיך הרבים מחשלים את היריות שלך בזכרונות ובכאבים.
אתה צורח,אתה לאיודע אם זה מהכאב או מהקרב או שילוב של שניהים. אתה מתחיל לצחוק צחוק פראי ולירות על האיש שמולך ללא הרף. האיש אינו יכול להתנגד ונופל על הריצפה,מת. בקבוקון הרעל מתגלגל מידו על הרצפה וכך גם הפיגיון אך למרות שהוא מת אתה ממשיך לירות בגופה ללא שום מטרה או סיבה,אתה יורה.
~סוגו~
כלורק דופק את ראשו בלוח המקשים אתה רואה שהחייזר מולך אומר "זהו שקר! אידיוט,אתה לא יודע מי אנחנו? אנחנו חללית סיור ויש לנו גלאי שקרים עכשיו ספרו לנו באמת למה אתם פה חבורה של חייזרים מטונפים" כלורק מביט עליך במבט של "אמרתי לך" וחוזר למקום שלו עצבני מתמיד.
~לוקאס~
"אני פאלרון ואני רוצה לדעת מי אתה" אומר הארקיליוני ומכוון את הרובה שלו על ראשך. אתה שם לב שהוא רועד,הוא פוחד ממך אתה מבין על פי פניו שהוא עוד לא הרג אף אחד והוא פוחד לעשות זאת. האקדח לייזר השחור שבידו כמעט נופל מרוב הרעידות,אתה רואה שהוא מכוון את ידו לכיוון המתג ועצם את עייניו "על החיים ועל המוות" הוא ממלמל לעצמו ומתכונן ליריה.
~יוהן~
אתה מנסה לפרוק את חרבו של האיש אך הוא מיומן כמוך הוא אינו נותן לך לפרוק את החרב אך פתאום אתה שם לב לדבר אחד,הוא משתמש בשתי הידיים שלו אותו דבר מה שאומר שהוא אומן לשתי הידיים! רק רגע אחד,זה אומר ששתי ידיו מתקפדות באופן שווה! הקרב הזה הולך להיות עוד יותר קשה ממה שאתה חושב.
~רון סינה~
"טוב,ניתן לכם להיכנס אך רק כדי לרפאות את החבר שלכם" אתה רואה את מעטפת המתכת לאט לאט נעלמת עד שאתה לא רואה אותה יותר. "היכנסו" אתה שומע קול.
-
[quote]~יוהן~
אתה מנסה לפרוק את חרבו של האיש אך הוא מיומן כמוך הוא אינו נותן לך לפרוק את החרב אך פתאום אתה שם לב לדבר אחד,הוא משתמש בשתי הידיים שלו אותו דבר מה שאומר שהוא אומן לשתי הידיים! רק רגע אחד,זה אומר ששתי ידיו מתקפדות באופן שווה! הקרב הזה הולך להיות עוד יותר קשה ממה שאתה חושב.[/quote]
אני חושב לעצמי: "אם הוא מחזיק ב2 ידיים, זה אומר שהאקדח הופל לא? ואני מתקדם כדי לקחת את אקדחו ואקדחי וארה בו
-
[QUOTE=scizor-x;993852]
~רון סינה~
"טוב,ניתן לכם להיכנס אך רק כדי לרפאות את החבר שלכם" אתה רואה את מעטפת המתכת לאט לאט נעלמת עד שאתה לא רואה אותה יותר. "היכנסו" אתה שומע קול.[/QUOTE]
"תודה רבה"אומר בשמחה ואז אכנס למקום.
שאני אגיע למקום נחיתה אני אנחית את החללית ואקח את תום למרפאה.
-
[QUOTE=scizor-x;993852]~זאק פאיר~
כן,אני מבין
---------------------------------
להט הקרב וגעגועיך הרבים מחשלים את היריות שלך בזכרונות ובכאבים.
אתה צורח,אתה לאיודע אם זה מהכאב או מהקרב או שילוב של שניהים. אתה מתחיל לצחוק צחוק פראי ולירות על האיש שמולך ללא הרף. האיש אינו יכול להתנגד ונופל על הריצפה,מת. בקבוקון הרעל מתגלגל מידו על הרצפה וכך גם הפיגיון אך למרות שהוא מת אתה ממשיך לירות בגופה ללא שום מטרה או סיבה,אתה יורה.
[/QUOTE]
אני יורה עליו עוד מספר דקות מפסיק, עם דמעות בעיניי, אני לוקח את הפיגיון ואת הבקבוק, ואז אומר,"בדם שלי, אני נשבע, אני יהרוג את כול מי שהיה אחראי." אתחיל לחפש את המפתח לחללית על גופו תוך כדי דמעות
-
[quote]~לוקאס~
"אני פאלרון ואני רוצה לדעת מי אתה" אומר הארקיליוני ומכוון את הרובה שלו על ראשך. אתה שם לב שהוא רועד,הוא פוחד ממך אתה מבין על פי פניו שהוא עוד לא הרג אף אחד והוא פוחד לעשות זאת. האקדח לייזר השחור שבידו כמעט נופל מרוב הרעידות,אתה רואה שהוא מכוון את ידו לכיוון המתג ועצם את עייניו "על החיים ועל המוות" הוא ממלמל לעצמו ומתכונן ליריה.[/quote]
"תרגע ותניח את הרובה מיד!" אומר לו בתקיפות ואכה ברגלו עם הזנב שלי לאחר שאעשה זאת אקח את רובה הלייזר השחור "לי אין סיבה להרוג אותך כרגע תגיד לי מה אתה רוצה ומיד?!"
-
[quote=scizor-x;993852]
~סוגו~
כלורק דופק את ראשו בלוח המקשים אתה רואה שהחייזר מולך אומר "זהו שקר! אידיוט,אתה לא יודע מי אנחנו? אנחנו חללית סיור ויש לנו גלאי שקרים עכשיו ספרו לנו באמת למה אתם פה חבורה של חייזרים מטונפים" כלורק מביט עליך במבט של "אמרתי לך" וחוזר למקום שלו עצבני מתמיד.
.[/quote]
גלאי קשר? הגזמת לא?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
'יכול להיות שהוא צדק הפעם, אבל אני בטוח שהוא לא אמין' אני חושב על כלורק.
"אנחנו יותר מהירים מהם וחזקים" אני אומר לצוותי, "אני רוצה לפזר כמה מוקשי מוות בשטח שבנינו כדי להאט אותם, ץוך כדי לרסס אותם כמה שאפשר בירייות רק כדי לההאט אותם ועקוף אותם כדי להגיע לנסיכה הארקיליונית כמה שיותר מהר!" אני אומר במהירות כדי לברוח כמה שיותר מהר.
-
~סוגו~
גלאי שקר ממש יקר ורק סיירות בטיחות מקבלות אותו
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אין לך צוות.
~~~~~~~~~~~
אתה מפזר מוקשי מוות ויורה עליהים יריות סגולות וזוהרות ומתחיל לטוס במהירות המירבית,קרוב ל8,000קמ"ש. אתה טס כל-כך מהר שהכוכבים שחולפים על פניך נראים כמו הבזקי אור של שנייה. אתה טס וטס עד שאתה מגיע למקום בחלל,שאתה לא מכיר. "נו,נו נו" אומר כלורק ונשען אחורה עם כסאו "כבר הסתבכת? תבין שיש לי יותר נסיון ממך בתחום. למה אתה לא בוטח בי? בגלל שנולדתי בלי הפסים? בגלל שאני פגום? אתה כמו שאר האנשים,קבל אותי כמו שאני או שאני עוזב את החללית"
~זאק פאיר~
אתה מוצא את המפתח של החללית ועולה עליה,מוחה את הדמעות מעיניך.
אתה מכניס את הסכין והרעל לתיקך ושם את תיקך בחדר השינה שלך. אתה עולה על כיסא הניווט ומתחיל לטוס,לא יודע לאן,בלי שום מטרה אתה מקווה שאוליי תצליח לשכוח מהכאב,שהוא יישאר מאחור אתה מתחיל לבכות שוב. "אני נשבע!" אתה צועק "אבל אני נשבע שכל מי שהיה שותף לרצח הזה ייהרג!" אתה בוכה עוד יותר חזק "אני אנקום וכשאני אנקום העולם השתחווה אליי!" אתה בוכה עוד קצת ואז אומר בכל חלש "אני מתגעגע עלייך איילין. אתה טס בחלל ובזכרונותיך כמה דקות ואז פתאום,אתה רואה בזווית עיניך חללית שבורה שבתוכה אסטרואיד.
~לוקאס~
בהצלפת נזב מהירה אתה משטח את האיש לרצפה. רובה הלייזר עף מידו ואתה טופס אותו.
"מי אתה?" אתה שואל בקול תקיף והוא אומר לך "אני לא יודע מי אני,אני גם לא יודע מה אני,רגע אחד הייתי עם החברים שלי אוכל צ'יפס ורגע אחר אני פה,בגוף המשונה הזה כשאקדח לייזר לידי. אתה שקוע במחשבה אחת. מי האיש הזה,ומה זה לאזאזל צ'יפס?
~רון סינה~
אתה נכנס במבט חושד פנימה ומסתכל על החייזרים המוזרים למראה האלה.
אם לוקחים את תום בשקט למרפאה ואתה מסתכל עליו בעצב.
אתה מחכה בערך שעה ואז יוצא עליך אחד מהחייזרים המשונים "הוא במצב קשה,אנחנו צריכים לעשות לו ניתוח,אתה מאשר את זה?"
~יוהן~
הוא פשוט שולט באופן שווה בשתי ידיים.
תגיב שוב.
-
[QUOTE=scizor-x;998179]
~רון סינה~
אתה נכנס במבט חושד פנימה ומסתכל על החייזרים המוזרים למראה האלה.
אם לוקחים את תום בשקט למרפאה ואתה מסתכל עליו בעצב.
אתה מחכה בערך שעה ואז יוצא עליך אחד מהחייזרים המשונים "הוא במצב קשה,אנחנו צריכים לעשות לו ניתוח,אתה מאשר את זה?"
[/QUOTE]
"מיקי תחליטי את"אומר למיקי ואז אשאל את החיזרים:"אם הניתוח לא יצליח מה יקרה?"
-
[quote]~לוקאס~
בהצלפת נזב מהירה אתה משטח את האיש לרצפה. רובה הלייזר עף מידו ואתה טופס אותו.
"מי אתה?" אתה שואל בקול תקיף והוא אומר לך "אני לא יודע מי אני,אני גם לא יודע מה אני,רגע אחד הייתי עם החברים שלי אוכל צ'יפס ורגע אחר אני פה,בגוף המשונה הזה כשאקדח לייזר לידי. אתה שקוע במחשבה אחת. מי האיש הזה,ומה זה לאזאזל צ'יפס?[/quote]
"קום" אומר לו "מה זה צ'יפס? ולמה אכלת את זה?" אשאל בפליעה
"טוב בכל מקרה אתה לא סתם השגת רובה ואני לעומתך לא מפחד להרוג כדי שתשב עכשיו ותגיד מה יש לך!"
-
~לוקאס!
"צ'יפס זה מין מאכל מתפוחי אדמה (אתה לא יודע מה זה),אתה לא מכיר את זה?"
אתה מגרד בראשך.
"אני יכול לעזור לך ! הוא צועק ומגן בראשו על ידו. אוליי אני נער בן 16 שנתקע בגוף של חייזר אבל אני בכל זאת יכול לעזור לך! אל תהרוג אותי!"
~רון סינה~
"יש סיכוי שהוא ייכנס לתרדמת ויתעורר אחריי חודשיים. מיקי חושבת במשך חצי שעה ולבסוף אומרת "אוקיי,אני מסכימה" החייזר מהנהן בראשו ונכנס לחדר הטיפולים.
מיקי מתחילה לבכות "תגיד לי רון,הוא יהיה בסדר?"
-
[QUOTE=scizor-x;998201]~לוקאס!
"צ'יפס זה מין מאכל מתפוחי אדמה (אתה לא יודע מה זה),אתה לא מכיר את זה?"
אתה מגרד בראשך.
"אני יכול לעזור לך ! הוא צועק ומגן בראשו על ידו. אוליי אני נער בן 16 שנתקע בגוף של חייזר אבל אני בכל זאת יכול לעזור לך! אל תהרוג אותי!"
~רון סינה~
"יש סיכוי שהוא ייכנס לתרדמת ויתעורר אחריי חודשיים. מיקי חושבת במשך חצי שעה ולבסוף אומרת "אוקיי,אני מסכימה" החייזר מהנהן בראשו ונכנס לחדר הטיפולים.
מיקי מתחילה לבכות "תגיד לי רון,הוא יהיה בסדר?"[/QUOTE]
"חייזר? אתה חייזר!" אצעק עליו "איזה מין אתה (כלומר כאילו בן אנוש)?"
"אני לא אהרוג אותך אבל אתה נתין לכוח שלי! עכשיו איך הגעת לכאן?"
-
[QUOTE=scizor-x;998201]~רון סינה~
מיקי מתחילה לבכות "תגיד לי רון,הוא יהיה בסדר?"[/QUOTE]
"אני מקווה שכן"אומר למיקי בקול עצוב ואז אומר למיקי ואליסה:"אם הניתוח יכשל והוא יכנס לתרדמת לחודשיים מה נעשה?נגור פה לחודשיים?"
-
[quote=scizor-x;998179]~סוגו~
גלאי שקר ממש יקר ורק סיירות בטיחות מקבלות אותו
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אין לך צוות.
~~~~~~~~~~~
אתה מפזר מוקשי מוות ויורה עליהים יריות סגולות וזוהרות ומתחיל לטוס במהירות המירבית,קרוב ל8,000קמ"ש. אתה טס כל-כך מהר שהכוכבים שחולפים על פניך נראים כמו הבזקי אור של שנייה. אתה טס וטס עד שאתה מגיע למקום בחלל,שאתה לא מכיר. "נו,נו נו" אומר כלורק ונשען אחורה עם כסאו "כבר הסתבכת? תבין שיש לי יותר נסיון ממך בתחום. למה אתה לא בוטח בי? בגלל שנולדתי בלי הפסים? בגלל שאני פגום? אתה כמו שאר האנשים,קבל אותי כמו שאני או שאני עוזב את החללית"
[/quote]
מה זאת אומרת שאני לא מכיר? אין לי איזה שהוא GPS חללי?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
'יכול להיות שאני יהיה חייב לבטוח בו לזמן מה, אבל אני לא יוריד את העין שלי ממנו'.
"בסדר, אז איפה אנחנו?" אני שואל את כלורק.
"איך אנחנו מגיעים לנסיכה?".
-
~לוקאס~
"א... א... אני בן אנוש" הוא אומר "אבל אני תקוע בגוף של חייזר אחר,גם אתה חייזר"
האיש מתחיל לבכות. "מה קרה לי?"
~רון סינה~
"לא!" מיקי אומרת בקול החלטי ואז ממשיכה "אנחנו ניקח אותו ונטוס איתו בחללית!" מיקי מתחילה לבכות,שוב.
[b]~אזור הודעות~[/b]
הלכתי לישון,ביי