ומה אם של יונתן?
Printable View
ומה אם של יונתן?
[quote=Tsubasa;997992]אני משלב במשחק שלי לא רק פוקימון גם דברים מאנימות אחרות
אז 90% פוקימון
שאר האחוזים אנימות שונות[/quote]
אני מכיר אותך במקרה?
[quote=הרוח המתמטקאית;997997]יפה חיבתרי את זה בכל כח יסודיות שבקושי רואים את האנימות האחרות.[/quote]
רק התחלת בהמשך תראה דברים של אנימות אחרות
[QUOTE=Konoha Shinobi;997998]אוקיי, המצב רע מאוד, זה ידוע. אבל לא ברור לי מה הבעיה של הפורום עם חת"מ שבגללה כשרק חזרתי ועדיין הייתי עם התת כותרת 'מנהל חת"מ' ביקשו ממני להציל את חת"מ ממנה. אולי מישהו יכול להסביר לי כמו שצריך סוף סוף, כדי שגם אבין מה לעזאזל קרה כאן כשלא הייתי ומה קורה כאן עכשיו?[/QUOTE]
ספר לי, מה שמך?
[QUOTE=Konoha Shinobi;997998]אוקיי, המצב רע מאוד, זה ידוע. אבל לא ברור לי מה הבעיה של הפורום עם חת"מ שבגללה כשרק חזרתי ועדיין הייתי עם התת כותרת 'מנהל חת"מ' ביקשו ממני להציל את חת"מ ממנה. אולי מישהו יכול להסביר לי כמו שצריך סוף סוף, כדי שגם אבין מה לעזאזל קרה כאן כשלא הייתי ומה קורה כאן עכשיו?[/QUOTE]
עוב כל הפורום ייקרוס בקרוב לא צריך להיות חוזה כדי לדעת את זה...
[quote=עשהאל ברוריה;998001]יש לך משחק ממש קצר וקטן!
של אופיר אין לי שמץ
ושל היטמן זה היה אגדה.. אבל גם לא משו[/quote]
למה שלך יותר טוב?
שלך זה מבוכים ודרקונים... משחק הבתולים האגדי
והיטמן פותח משחק חדש, והוא אמר לי מה יהיה בו
ואופיר גם משחק לא רע...
[quote=עשהאל ברוריה;998007]ספר לי, מה שמך?[/quote]
קוראים לו ניב...
[QUOTE=Konoha Shinobi;998005]אני מכיר אותך במקרה?[/QUOTE]
אולי
מה היה הכינוי שלך בתחרה?
חזרתי,אלמוג אתה נרשם למ"ת שלי? ותומר נכון יש לי אישור להישתמש בפרסום הביצים? D:
עומר אני צריך להשיג את נוצת הקשת?
[quote=~pika food~;998012]חזרתי,אלמוג אתה נרשם למ"ת שלי? ותומר נכון יש לי אישור להישתמש בפרסום הביצים? D:[/quote]
לא יודע לא בדקתי,אבדוק אולי ארשם.
[QUOTE=~pika food~;998012]חזרתי,אלמוג אתה נרשם למ"ת שלי? ותומר נכון יש לי אישור להישתמש בפרסום הביצים? D:[/QUOTE]
כן יש לך אישור!
ואם אני רוצה להציל את לוגיה איך לכולם יש נוצות?
[quote=KillerBee;998008]עוב כל הפורום ייקרוס בקרוב לא צריך להיות חוזה כדי לדעת את זה...[/quote]
למה להיות כל-כך שלילי???
[quote=עשהאל ברוריה;998007]ספר לי, מה שמך?[/quote]
ניב, אבל מה זה קשור לשאלה שלי?
Tsubasa- norg
כי אתה פגשת את מנהיג הטריו,הם פגשו את חברי הטריו.. אתה יצאת בזול בקיצר,אבל אתה תשיג את הנוצות בדך אחרת. להמשיך את המ"ת?
[QUOTE=Food fighter;998004]ומה [COLOR="Black"]עם [/COLOR]של יונתן?[/QUOTE]
הוא לא הכי פעיל. שלי בולט בפעילות שלו למרות שאני חייב להגיב שכל 8 השחקנים חייבים להגיב לפני שאני מגיב
[QUOTE=Food fighter;998015]כן יש לך אישור!
ואם אני רוצה להציל את לוגיה איך לכולם יש נוצות?[/QUOTE]
אתה צריך אותי כדי להציל את לוגיה יש לך רק נוצה אחת נוצת הלהבה לי יש את הנוצה הקפואה וצריך נוצה של זאפדוס כדי להשלים הכל
ניר תגיב!
[QUOTE=~pika food~;998017]כי אתה פגשת את מנהיג הטריו,הם פגשו את חברי הטריו.. אתה יצאת בזול בקיצר,אבל אתה תשיג את הנוצות בדך אחרת. להמשיך את המ"ת?[/QUOTE]
ברור!
בא לי לראות את הטרפינץ' הזוהר
[QUOTE=Konoha Shinobi;998016]למה להיות כל-כך שלילי???
ניב, אבל מה זה קשור לשאלה שלי?
Tsubasa- norg[/QUOTE]
אה מכיר אותך
זוכר שהיה מישהו במתחרה שרצה לקבל סתם אזרה אז הוא הציף את הצ'אט שם?
זה הייתי אני
[QUOTE=KillerBee;998019]אתה צריך אותי כדי להציל את לוגיה יש לך רק נוצה אחת נוצת הלהבה לי יש את הנוצה הקפואה וצריך נוצה של זאפדוס כדי להשלים הכל
ניר תגיב![/QUOTE]
לליאור יש את הנוצה של זאפדוס...
אהלן אהלן...
אז קודם כל שליאור יגיב בשלו,כיף במ"ת שלי?
[QUOTE=KillerBee;998019]אתה צריך אותי כדי להציל את לוגיה יש לך רק נוצה אחת נוצת הלהבה לי יש את הנוצה הקפואה וצריך נוצה של זאפדוס כדי להשלים הכל
ניר תגיב![/QUOTE]
יש לי נוצת זאפדוס
עומר תחממם לי את הביצים
היי עומר(סקסטייל)!
איתי אזהרה שניה!
[QUOTE=~pika food~;998017]כי אתה פגשת את מנהיג הטריו,הם פגשו את חברי הטריו.. אתה יצאת בזול בקיצר,אבל אתה תשיג את הנוצות בדך אחרת. להמשיך את המ"ת?[/QUOTE]
כן! רורק יכול לתת גם לי נוצה?
אהלן וסהלן עומר.
אני וניב בדיון עמוק על חת"ם.
רוצה להצטרף?
תגיד עומר הציפור שראיתי במ"ת שלך הייתה מולטרס ..?
[quote=Tsubasa;998022]אה מכיר אותך
זוכר שהיה מישהו במתחרה שרצה לקבל סתם אזרה אז הוא הציף את הצ'אט שם?
זה הייתי אני[/quote]
אההההה, לא זוכר אותך
הי עומר
i am the little elbaz
[QUOTE=Itai.;998028]עומר תחממם לי את הביצים[/QUOTE]
אתה רוצה הרחקה מהנו"ד?
יש לך כבר נוצה,ומה אתה צריך אותן בכלל? Xd , אל תחשבו שזה העלילה הראשית,זו עלילה משנית. בקרוב אחד מכם יפגוש אותי,היי תומר!
[QUOTE=~pika food~;998037]יש לך כבר נוצה,ומה אתה צריך אותן בכלל? Xd , אל תחשבו שזה העלילה הראשית,זו עלילה משנית. בקרוב אחד מכם יפגוש אותי,היי תומר![/QUOTE]
התכוונתי לסקסטטיל
אבל היי עומר!
מה קורה?
[QUOTE=Konoha Shinobi;998033]אההההה, לא זוכר אותך[/QUOTE]
כנראה שלא היית בזמן שניסתי לקבל אזהראות
ירד לי החום אבל עדיין אני לא מרגיש טוב.. (יש לי עדיין חום אבל פחות ממקודם). המ"ת שלי כיף?
תגיד עומר הציפור שראיתי במ"ת שלך הייתה מולטרס ..?
שכחת לענות לי ..
אני גבר.
אני די קרוב להקדשה ורק חזרתי לפורום, לא מכיר כמעט אף אחד. כנראה הקדשת 9k אף-פעם לא תהיה לי, נו טוב
[QUOTE=~pika food~;998025]אז קודם כל שליאור יגיב בשלו,כיף במ"ת שלי?[/QUOTE]
לא מגיב יותר היום
שלך כיף
[QUOTE=~pika food~;998040]ירד לי החום אבל עדיין אני לא מרגיש טוב.. (יש לי עדיין חום אבל פחות ממקודם). המ"ת שלי כיף?[/QUOTE]
כן