בטח שיבואו, רק ה30 גולשים שמפחדים להביא לפה חברים פתאום יביאו לפה חברים והחברים האלה יביאו חברים והחברים של חברים יביאו חברים, ותחרות האתרים יביאו משתמשים אין סיכוי שלא יצליח.
Printable View
בטח שיבואו, רק ה30 גולשים שמפחדים להביא לפה חברים פתאום יביאו לפה חברים והחברים האלה יביאו חברים והחברים של חברים יביאו חברים, ותחרות האתרים יביאו משתמשים אין סיכוי שלא יצליח.
תמיד אפשר לחזור
בעצם יש בזה משהו הרי כמה אנחנו פה ? בסך הכל איזה 10 מאוד אקטיבים (20 אם כוללים הנהלה) ויש נגיד עוד 20 שפעם כן פעם לא
אני אשאר גם אם האתר יהיה כללי
אבל הבעיה שלאלו שמתעניינים בפוקימון לא יהיה מקום כאן
אבל האנשים עדיין ישארו עם החתימות וכאלה זה לא השתנה לדעתי
[QUOTE=Ilan;998873]בעצם יש בזה משהו הרי כמה אנחנו פה ? בסך הכל איזה 10 מאוד אקטיבים (20 אם כוללים הנהלה) ויש נגיד עוד 20 שפעם כן פעם לא
אני אשאר גם אם האתר יהיה כללי
אבל הבעיה שלאלו שמתעניינים בפוקימון לא יהיה מקום כאן[/QUOTE]
קרא את ההודעות של רותם, הוא בפירוש אומר שיהיה קטגוריה שלמה של פוקימון ככה שאותם משתמשים לא יעזבו, פשוט יהיה להם קטגוריה משלהם. אתה לא חושב שלא חבל שיבואו לפה משתמשים אחרים? וגם הדבר שכמה משתמשים פה רוצה שיגמר בטענה שזה ספאם זה הנו"ד שכבר לא יהיה, בטח יהיה צ'אט ואז יהיה יותר מאוחד.
לא ולא.
תראו, אם תהפכו אותו לכללי, הכל כאן ילך.
לדוגמא, פורום ספרות, ציור ממוחשב ועוד יהפכו כבר למינוס אחד גדול - ולמה זה? כי הרוב מבוסס על פוקימון וזה מוצדק, כי זה הפורום של האתר וזה יהיה ממש אדיוטי לעבור לכללי, כאילו מה? התלהבתם יותר מדי. מי שרוצה לבוא, סבבה, מי שלא, לא צריך. זה לא אמור להיות קהילה ענקית, היא ישראלית וחוץ מ-fָָ הדוחים האלו, שאנחנו לא נתקרב לרמה הרדודה שלהם, ככה זה בכל הקהילות ותגידו תודה על המשפחה שיש לנו כאן.
ואתם, כל מי שבקהילה הזו צריך להיתביש בעצמו שהוא מתבייש שהוא רואה פוקימון.
אם כבר לא ממש הבנתי מה רותם ישנה? את השם וזהו
אם הוא לא ישנה את הכתובת מה הרווחנו?
כלום עזוב עדיף להשאיר כמו שזה ולהחזיר את הקבוצות הישנות
זה די מוזר שרוב אותם המתנגדים הם מנהלי פורומי הפוקימון, תבינו התפקיד שלכם לא ילקח ממכם, הפורומים שלכם ישארו רק בקטגוריה אחת.
בעד,בעד,בעד ובעד.
מכל הסיבות שנרשמו פה.
מאיפה הבאת את השטות הזו?
אני מוכן לעזוב את הניהול כדי להשאיר את הפורום כמו שהוא ואם זה מה שמבוקש, אז טוב.
אני לא יהיה מוכן להיכנס לאתר כללי, כי זה מה שמיוחד בו, זה ה-פורום של פוקימון.
והיטמן, ה"משפחתיות" הזו היא כקהילה של פוקימון, לא כללית.
קיצר אני בעד שינוי אבל לא לכללי כי כללי זה משעמם ודומה מדי לf** ולאחרים
ולשאיר את פוקימון במרכז אני בעד להוריד את הפורומים הכללים הריקים
פורום כללי פירושו יותר אנשים פירושו יותר טרולים.
עדיף להישאר עם טרולים-לייט ועם פחות אנשים.
Just my two cents.
[QUOTE=Ilan;998891]קיצר אני בעד שינוי אבל לא לכללי כי כללי זה משעמם ודומה מדי לf** ולאחרים
ולשאיר את פוקימון במרכז אני בעד להוריד את הפורומים הכללים הריקים[/QUOTE]
ואיתו תוריד קהילה שלמה של אנשים שלא פה בשביל הפוקישמוק שלכם
דווקא הפורומים שאני מדבר עליהם יבשים רצח
[QUOTE=Randy Orton;998894]ואיתו תוריד קהילה שלמה של אנשים שלא פה בשביל הפוקישמוק שלכם[/QUOTE]
לא מתאים לך? אתה יכול לקום וללכת.
כאן זה הפורום המרכזי של פוקימון. זה הנושא המרכזי בפורום הזה.
אתה ידעת שזה הרי פורום פוקימון ולא כללי.
ורותם, אני חושב שאתה מודע שאם אתה משנה את הפורום אתה מוריד גם חצי טוב של החבורה כאן.
[quote=רג'יגוגל;998904]לא מתאים לך? אתה יכול לקום וללכת.
כאן זה הפורום המרכזי של פוקימון. זה הנושא המרכזי בפורום הזה.
אתה ידעת שזה הרי פורום פוקימון ולא כללי.
ורותם, אני חושב שאתה מודע שאם אתה משנה את הפורום אתה מוריד גם חצי טוב של החבורה כאן.[/quote]
אז יוריד את חצי טוב של החבורה כאן, יבואו חדשים שיהיו הרבה יותר טובים ויעשו פה פורום חדש
זה כל היופי שבעניין, שאלה שבאמת בעד, לא פה כדי להגיד שהם בעד. הם כבר עזבו.
אלה שנגד, או שנרשמו בחצי שנה האחרונה, או קוראים לאלה שבעד לעזוב את האתר.
אני מאמין שבשלב מסוים אני, אלכס, עומר, ניצן, אדם ואחרים נבין שעבר זמנינו והתבגרנו.
ולמרות שכל הרצון הטוב, אין לנו יותר מקום בקהילה שבנינו מפאת אותה סיבה.
בצורה הזו רותם גם יישאר עם אתר ריק מהמייסדים שלו וגם עם חבורה של חדשים שלא משקיעים.
זה לא שאתם מצדיקים את הנושא של האתר ומשקיעים בזה, האתר גם ככה בדרך למוות קליני.
האופציה היחידה להציל אותו ולהשאיר אותו מאוחד, זה להפוך לכללי.
שנייה, שנייה, שנייה, שנייה.
לא הפכתם את זה כבר לפורום כללי? אתם רוצים עוד להרוס?
והיטמן, אם אתה רוצה, יש את F** ואת כל השאר.
נגד זה פורום פוקימון ולא פורום כללי!
היטמן,כמה שאתה צודק..
תאמין לי..לכל מילה שלך צריך להגיד אמן...
חלק ממה שאתם אומרים נכון אבל מי אמר שלהפוך לכללי יהיה הפתרון?
בעד כי הכל ישאר כמו שהוא רק יתווספו עוד פורומים...
בנוסף זה אומר שיכול להיות שיוסיפו פורום מתמטיקה D:
סתם שאלה:
למה אתם חושבים שפורו ם כללי יכניס הרבה אנשים?
כי רותם ניהל קהילה של 25,000 מבקרים בלעדיים ביום, זה למה.
היום אנחנו אפילו לא 25 אנשים פעילים באופן סדיר באתר הזה.
[quote=Ilan;999002]חלק ממה שאתם אומרים נכון אבל מי אמר שלהפוך לכללי יהיה הפתרון?[/quote]
בטוח שלהשאיר אותו כפורום פוקימון לא יהיה הפיתרון...
הקטג' יש פוקימון תישאר,הפורום פשוט ירחיב את עצמו ויפנה גם לקהל בוגר יותר.
היטמן-בהופה לא היו 25 אלף...
היו יותר מבקרים מפה,אבל הייתה חסרה קהילה קבועה וחמה כמו שיש פה...
בגלל זה פוקימונס היה יותר פעיל.
אבל אם לא ילך מקסימום אפשר להחזיר?
אבל אני עדיין לא חושב שזה יעזור במיוחד למרות שצודקים באמת ריק פה
בגלל זה רשמתי מבקרים ולא תושבי קבע.
תחשוב על האופציה לאחד את שני המוטיבים האלה, קהילה מאוחדת ו25 אלף מבקרים אירעים ביום.
אתה יכול לפרסם סיקור על סרט שאהבת ולקבל 750 תודות ותגובות. זו חשיפה אדירה.
אין לי בעיה להרחיב את הפורום, להפך, אבל להשאיר את פוקימונ'ס נושא מרכזי.
(פורומים, לוגו חדש...אבל לוגו שאש/פוקדור/פיקאצ'ו באמצע.)
בעד.
למה לא?, הרי זה לא שכל מי שבעיקר נמצא כאן בגלל פוקימון יקום ויעזוב, כי יהיה לו קטגורייה שלמה לו.
וזה רק יכול להוסיף.
עדיין ישאר את הקהילה והגרעין המשפחתי.
היטמן.. לתקן אותך קצת. היו כניסות פי 5 מפה ביום. והיו 26000 רשומים מתוכם 11000 פעילים אבל שם לא הייתה קהילה מאוחדת כי לא היה שם תבסיס שיש פה. בגלל זה למרות ההצלחה לא כזה התבאסתי לסגור.
[quote=YoRt3m;999147]היטמן.. לתקן אותך קצת. היו כניסות פי 5 מפה ביום. והיו 26000 רשומים מתוכם 11000 פעילים אבל שם לא הייתה קהילה מאוחדת כי לא היה שם תבסיס שיש פה. בגלל זה למרות ההצלחה לא כזה התבאסתי לסגור.[/quote]
אז זה אומר שעוברים להיות כללי או לא?
אם כן, כנראה אני אביא הרבה חברים מהאוניברסיטה לקהילה...
הפרק של להפוך לכללי נפתח פעם בחצי שנה
זה לא היה קורה אלא אם היו רוצים את זה
הפורום התחיל בתור זחל, הגיע הזמן לתת לו להפוך לפרפר D:
בעד
לא ממש משנה לי, כל עוד הפורום ישאר קהילה.
הקהילה זה מה שמיחד את הפורום, לא פוקימון.
אנחנו קהילה קטנה שמכירה אחד את השני, אם לא נשאר קהילה נהפוך לדבר רע יותר.
אז תכ'לס? רותם, אתה רוצה? תשנה
[b]אבל תזכור שחצי מהפורום לא רוצה את זה[/b], ואם לא היה קהילה אתה תהיה חייב להחזיר את זה אחרת הפורום יהרס.
מה שחשוב זה שצריך להציב תקופת ניסיון של כמה חודשים שבהם נותנים לזה הזדמנות אמיתית.
כי אם נשנה את האתר לכללי וכל הזמן יקטרו, יפתחו משובים וינסו להרוס, אז זה באמת ייהרס.
ככה שאם עושים משהו, אז כדאי לכל הקהילה (גם למתנגדים) לתת לזה הזדמנות ואז לקבוע אם זה מצליח או לא.
אולי תהפכו את זה לפורום אנימה ומנגה??
ככה גם פוקימון ישאר, גם הרבה אנשים יבואו (הרבה אוהבים אנימות) ויש עוד הרבה יתרונות....
[QUOTE=Hit Man;999166]מה שחשוב זה שצריך להציב תקופת ניסיון של כמה חודשים שבהם נותנים לזה הזדמנות אמיתית.
כי אם נשנה את האתר לכללי וכל הזמן יקטרו, יפתחו משובים וינסו להרוס, אז זה באמת ייהרס.
ככה שאם עושים משהו, אז כדאי לכל הקהילה (גם למתנגדים) לתת לזה הזדמנות ואז לקבוע אם זה מצליח או לא.[/QUOTE]
אתה יודע מה? למה לא.
שיניתי את דעתי לבעד לתקופת ניסיון
אני בעד,
כל אלה שמדברים על זה שהפורום לא יהיה ייחודי מדברים שטויות, אבל אני נגד למהלך שצריך להיות, לפי רותם חלק מפורומי פוקימון יהפכו להיות תת פורום שזה לא מהלך טוב, עדיף קטוגריה של פוקימון של פוקימון כללי, סדרה וסרטים, משחקים, עדכוני האתר כפורומים להשאר, רק כתובת, שם ועיצוב כמובן צריך לשנות, אבל כמהלך זה דבר טוב לפורום.
מה שאתם לא מבינים זה עובדה אחת פשוטה.
הפורום שלנו כבר הפך להיות כללי, רק לא בהגדרה.
הדבר היחיד שמעכב אותו זה השם, הלוגו, העיצוב והדומיין.
היום אני מסתכל בTop 10, אני כבר לא רואה רק פורומים של פוקימון שמגיבים בהם, אלא פורומים כללים כגון ספרות, דיאו"ק, משחקים וכו'...
וכל מי שנגד זה, זה מי שנמצא כיום באתר בשביל הפורומי פוקימון.
אני היום כבר בכלל לא נמצא כאן בשביל פוקימון - גם אם במקור נרשמתי בשביל פוקימון.
אני כאן בשביל הקהילה - וזה ישאר גם אם נהפוך לפורום כללי, ועוד יותר טוב - הקהילה תגדל!
וחוץ מזה כל מי שירצה עדיין יהיה פורום פוקימון.
לעבור לכללי זה הרעיון המושלם!
[QUOTE=FakeBoy;999242]מה שאתם לא מבינים זה עובדה אחת פשוטה.
הפורום שלנו כבר הפך להיות כללי, רק לא בהגדרה.
הדבר היחיד שמעכב אותו זה השם, הלוגו, העיצוב והדומיין.
היום אני מסתכל בTop 10, אני כבר לא רואה רק פורומים של פוקימון שמגיבים בהם, אלא פורומים כללים כגון ספרות, דיאו"ק, משחקים וכו'...
וכל מי שנגד זה, זה מי שנמצא כיום באתר בשביל הפורומי פוקימון.
אני היום כבר בכלל לא נמצא כאן בשביל פוקימון - גם אם במקור נרשמתי בשביל פוקימון.
אני כאן בשביל הקהילה - וזה ישאר גם אם נהפוך לפורום כללי, ועוד יותר טוב - הקהילה תגדל!
וחוץ מזה כל מי שירצה עדיין יהיה פורום פוקימון.
לעבור לכללי זה הרעיון המושלם![/QUOTE]
אתם פשוט לא מבינים..
אנשים לא יגיעו לפה רק כי ה פורום כללי יש את FXP וכו' וכו' שיותר טובים מאיתנו בכלליות... אז הדבר היחידי שיקרה הוא שאנשים יתחילו לעזוב במרץ והקהילה תיקטן!
ואחי לפורום שלך זה הכי יזיק אנשים עובדים שם 99% רק על פוקימון
אני בעד.
אני תומך ברעיון משוםש כמו רבים שפה גם אני מתבייש להגיד לחברים שלי שאני גולש בפורום פוקימון.
עוד סיבה היא שבפורום כללי היה לאנשים יותר אינטרסים להשקיע, אני לדוגמא הייתי פה מנהל משחקים כללים ופרשתי והפסקתי להשקיע כי אף אחד לא תמך בי או הגיב לסיקורים שלי.
רוב האלה שבאו לפה באו בגלל הקהילה או בגלל פוקימו ן גם אני באתי בגלל פוקימון וכמו רבים פה בתחילת דרכי התנגדתי לפורום כללי אבל האהבה שלי לפוקימון הלכה ודעכה, ולכן אני בקושי אני נכנס לפורום ולכם גם סביר להניח יקרה תהליך דומה.
[right]אם יהיה פה פורום כללי אני ישקיע, השתדל להביא חברים, ואני בטוח שיש עוד כאלה חוץ ממני.[/right]