"עיי של דמעה"
Printable View
"עיי של דמעה"
קראתי את פרק 3. הכתיבה שלך ממש טובה וכיף לקרוא את הסיפור שלך.
יש לך שגיאת כתיב אחת:
[COLOR=#000000][QUOTE]
[COLOR=#000000]הרגשתי את פלומת השערות העבה שעל גבי מסווה אותי [COLOR=red][U][I][B]בדשה[/B][/I][/U][/COLOR] הגבוה[/COLOR]
[/QUOTE]
*בדשא
קצב העלילה קצת מהיר מדי בשבילי.. בנוסף הסיפור נשמע קצת מרוחק.. לא יודע איך להסביר את זה.
בגדול נראה לי שזה סיפור מעולה ואני מחכה לפרק הבא![/COLOR]
אני שמתי לב שהעלילה מתקדמת מהר, מקסימום כשאני אגמור את הסיפור אני אכתוב אותו מחדש איטי יותר ומפורט יותר, אני לא מתכוון להפסיק עם זה באמצע, כי זה יכול ליצור בעיה לאדם שיקרא את כל הסיפור ברצף ופתאום יגיע לפרק איטי.
לגבי הטעות אני אתקן.
אהה.. ויכול להיות שזה מרוחק לך, כי הסיפור מתרחש בכלל באפריקה, ואולי גם אופי הסיפור מיוחד לך ולא מוכר לך מסיפורים וספרים אחרים.
עוד להגיב ולהצביע בסקר.
חלק 3 טוב.
סקר:
לברוח
אפשר הצעות לשיפור? אם מצאת טעות/פגם ^^
אוקיי.
היה עדיף שלא היית עושה בחלקים
אלא פרק שלם.
אבל זו בחירה שלך.
אני עושה ככה משתי סיבות-
-יש קוראים שלא ירצו לקרוא כי הפרקים "ארוכים מדי", החילוק מונע את הבעיה.
-אין לי כמעט זמן לכתוב, אז אם אני אפרסם כל פעם פרק, יצא פרק פעם בהרבה זמן.
אה.
טוב.
חשיבה טובה,
זה רעיון מעולה לגרום למשתמשים לקרוא.
תודה P=
דניס?התגעגעתי!
היו לי מבחנים בזמן האחרון [3 השבוע] אז לא היה לי זמן לכתוב פרק, אני אכתוב בקרוב P=
בינתיים תמשיכו לענות על הסקר
אחלה פרק מעניין מה קרה לצ'אק
לא ראיתי שהגבת O.o
בכל מקרה, תגלה בפרק הבא [שכבר התחלתי לעבוד עליו]
מתיי הפרק הבא ?
אני אשתדל לסיים מחר לכתוב את הפרק הבא
דניס הכתיבה שלך נפלאה,נהנתי לקרוא וכל חלק עושה רצון פשוט להמשיך ולקרוא
המשך כך :)
תודה רבה [=
אחי אתה כותב מעולה. אתה נותן לי השראה להמשיך לכתוב,למרות ששני הסיפורים שלנו לא דומים. נהניתי מאוד לקרוא ואני מחכה מאוד לפרק הבא.
תודה (:
היום אמור לצאת הפרק הבא ?
קודק, אני אפרסם לקראת סוף החופש, במהלך הטיול לחו"ל אני אכתוב פרק או שניים ואז אני אפרסם כשאחזור
ומה עם הלוגו המחודש?
כן..לצערי אני לא יכול לשנות..אלה אם כן אני אעשה חדש..
לעשות חדש או שזה יישאר ?
עדיף חדש, תודה רבה [=
מצטער על הטרחה
אתה עדיין בחו"ל,נכון? אני מקווה שזה לא יימנע ממך לפרסם עוד פרק..
[IMG]http://www.israup.net/images/b4e70eaba4eb945ff17e9cedd70dfe10.png[/IMG]
כן אני עדיין בחו''ל, אני מבטיח לפרסם כשאחזור
ותודה רבה
[center][b][u][size=3][color=#000000]פרק 2 חלק 1- לצאת מהכלוב[/color][/size][/u][/b][/center]
[right][size=2][color=#000000]חיכיתי לשעת הצהריים, הקופים האלו נותנים לי לאכול בשעה הזו, כאילו שאני לא אסתדר בלי זה.[/color][/size][/right]
[size=2][color=#000000]נכנסתי לביתן ההאכלה בעת שנפתח משהו שחוסם את הדרך לביתן, הקוף עוד לא הספיק להכנס לביתן.[/color][/size]
[size=2][color=#000000]"זה הצ'אנס שלי" אמרתי לעצמי בשקט.[/color][/size]
[size=2][color=#000000]למזלי אני עדיין גור, ככה שעם קצת הזדחלות והדחקות הייתי יכול לעבור בפתח שדרכו מכניסים את המזון.[/color][/size]
[size=2][color=#000000]לרעתי, בדיוק כשהייתי תקוע באמצע האמצעי האכלה שמעתי רחש ליד הדלת, ידעתי שקוף עומד להכנס לביתן.[/color][/size]
[size=2][color=#000000]ראיתי איזה גוש של חומר קשה שדבוק לפתח סגור מסתובב, היו לי מעט מאוד שניות.[/color][/size]
[size=2][color=#000000]אחרי מאמץ רב מאוד, הצלחתי להיפלט דרך הפתח הצר, התחבאתי מאחורי ערמה קטנה של קש שהייתה שם.[/color][/size]
[size=2][color=#000000]הקוף נכנס בדלת, ומיד פנה לכיווני, ידעתי שבחרתי מקום לא טוב להסתתר בו.[/color][/size]
[size=2][color=#000000]באי ידיעה מה לעשות, זינקתי מעל הערימה של הקש והחלתי לרוץ את עבר הפתח שנסגר לאט- לאט בעודו משמיע קול מצמרר, משהו כמו "חחחררררקקקקק".[/color][/size]
[size=2][color=#000000]הרגשתי את ריח החופשיות נישא באוויר, ברגע שיצאתי מהביתן ידעתי שהצלחתי.[/color][/size]
[size=2][color=#000000]אבל... נעצרתי, החלתי לסוג אחורנית, כי את צ'אק ממש לא התכוונתי להותיר מאחור.[/color][/size]
פרק נחמד מחכה להמשך הפרק לראות מה יקרה בו
כע זו הקדמה כזו לפרק, הייתי בטוח שזה יותר ארוך כי בוורד זה יותר
[CENTER][COLOR="Black"][U][B][SIZE="4"]פרק 2 חלק 2- ללכת[/SIZE][/B][/U][/COLOR][/CENTER]
[COLOR="black"]רצתי מסביב לזנב שלי, היה קשה למצוא את צ'אק, הסתובבתי הרבה זמן בין עשרות החיות הכלואות.
הדבר שהצמידו לזנבי הבהב שוב ושוב, לא הצלחתי להוריד אותו.
לבסוף מצאתי את צ'אק, אני לא יודע איך הוא הצליח, אבל בתוך הכלוב הוא לא היה, הוא היה לידו, מבחוץ.
הוא רץ אליי בהתרגשות כשראה אותי, אמרתי לו שאנחנו חייבים להסתלק מכאן מהר ככל שאפשר.
"לא!" הוא נבח ורץ אל הכלוב, הוא המשיך בור שהיה חפור שם מתחת לגדר.
הבטתי למעלה והבנתי, הייתה שם גורת זאבים טלואים מקסימה, עצרתי את נשימתי בהפתעה.
"הוא התאהב בה?" מלמלתי לעצמי, הוא הביט עליי בעצבנות כשהבנתי שהוא שמע את זה.
הגורה יצאה מהכלוב ושניהם רצו אליי.
"ללכת איתו?" היא שאלה את צ'אק "עם ברדלס?"
צ'אק הביט בי במבט אבוד, לא יודע מה לעשות.
"אולי נשחרר את כל הלהקה?" היא מציעה "ואז לא נצטרך להסתובב עם הטמבל הזה".
רציתי לרצוח אותו באותו רגע, מי היא שהיא יכולה לדבר עליי ככה? אבל לא רציתי לפגוע בצ'אק, אז סבלתי בשקט.
צ'אק הסתכל עליי, ואז על הכלוב באי ידיעה ובחר ללכת את הכלוב, הוא התחיל לחפור עם הזאבה הטלואה.
פשוט רציתי לקבור את עצמי באדמה, הלכתי משם בבושת פנים ממלמל לעצמי בבכי "איפה צ'יט?"
שמעתי צעקות מסביבי, המון קופים כהי, אדומי ולבני עור הקיפו אותי, ידעתי שזה הזמן... לרוץ!
פתחתי בריצה הכי מהירה שעשיתי בחיי, אפילו יותר מביום שבו אמי מתה.
דילגתי מעל מקל עץ שחברו אליו כל מדי מקלות קטנים בקצהו והיה מלא אבק וברחתי, יצאתי מהגדר אשר הקיפה אותי.
"מממ... חדש כאן?" שמעתי יצור ממלמל לעברי.[/COLOR]
פרק נחמד מאוד ,קראתי ונהניתי .
רק הערה אחת קטנה ,הפרקים לעיתים נראים לי קצת קצרים מדי .. אבל אם זה מה שמאפיין את הסיפור שלך , אני מבין .
מחכה לפרק הבא.
תודה [=
[quote=Real Spartan;1030313]אני עושה ככה משתי סיבות-
-יש קוראים שלא ירצו לקרוא כי הפרקים "ארוכים מדי", החילוק מונע את הבעיה.
-אין לי כמעט זמן לכתוב, אז אם אני אפרסם כל פעם פרק, יצא פרק פעם בהרבה זמן.[/quote]
זה ההסבר למה הם קצרים
הבנתי ..
תודה על תשובתך ,ואל תתעצל לכתוב !
תמיד יש זמן אתה רק צריך למצוא אותו
כן, בחופש הגדול יהיה לי הרבה זמן פנוי ואני אשתדל לכתוב הרבה
תודה [=
סופסוף פרקים חדשים P=
נחמדים וקצרים,אהבתי לקרוא אותם אבל עדיף שיהיו ארוכים יותר.
יש מצב אתה מעלה את הלוגו שוב?
משום מה לא רואים אצלי..