-
[B]שם משתמש: ♣DarkBoy♣[/B]
[B]שם אמיתי:טל[/B]
[B]שם במשחק: בון[/B]
[B]מתקפות:תעופה, שינוי צורה,יכולת למתוח חלקים מהגוף,כדור אנרגיה,ריפוי,שיגור.[/B]
[B]כסף, אוכל וחפצים:1000$ [/B]
[B]רקע: בתור בו אני צריך או לא?[/B]
[B]גזע: בו[/B]
[B]סטטוסים: [/B]
[B]כוח:15[/B]
[B]הגנה:10[/B]
[B]מהירות:20[/B]
[B]אנרגיה:10[/B]
[B]דיוק:10[/B]
[B]כוח התחלתי: 750[/B]
[B]בקשות\הערות\הארות:קיבלתי אישור מיוחד שאני יכול להיות גם בו ואני על תנאי...[/B]
[B]ד"א[/B]
[B]הנה הלוגו:[/B]
[URL="http://www.israup.net"][IMG]http://www.israup.net/images/bea6e57e2be38614a96ef27f2f359ffc.png[/IMG][/URL]
-
[QUOTE=Barney Stinson;1011614]
[u][i]זאק[/i][/u]
אתה מתחיל לתקוף אותו במהירות. אך הוא מתחמק מכל המכות בקלילות, אתה רואה אותו מתגלגל אחורה וקופץ עליך בחזרה עם אגרוף מושט קדימה.
[/QUOTE]
"לא אוותר!" אצעק לו, ואנסה להשתגר מאחוריו ולשלוח כמה כדורי קאי אליו בפנים ובבטן
-
[u][i]לי[/i][/u][U][/U]
האגרוף שלך פוגע חזק בבטנו של היריב, הוא עף מהזירה ונתקע בקיר. "המנצח הוא לי!" צועק הכרוז, יש לך שעה עד לקרב הבא שלך.
[U][I]סל[/I][/U]
אתה מסתכל סביבך ורואה חברות אנשים מטיילים. "אלה בני אדם, אנשים שאתה צריך להרוג" אתה שומע את הקול המוכר כבר בראשך. אתה מרגיש דחף לשמוע בקולו.
[U][I]בו[/I][/U]
אתה מנסה לאכול את האבן, זה לא עובד. "בו מספיק כבר! פשוט תהרוס את האבן!" אתה שומע את האדון שלך צורח עליך.
[U][I]מלפיאן[/I][/U]
הם מתעלמים ממך וממשיכים להילחץ. אתה מרגיש התרוממות קלה מהקרקע, ואז אתה נמשך לאחור ודופק את הראש בכיסא שלך. החללית המריאה. לאחר זמן קצר אתם עוברים את האטמוספרה, אתה יכול לקום מהכיסא שלך.
[U][I]27[/I][/U]
אתה נכנס אל תוך חדר האימונים ומתחיל להתאמן. לפתע אתה מרגיש את עצמך עף רחוק, אתה נתקע בקיר מאחוריך, אתה מרגיש כאב עז בגב שלך.
[U][I]אילן[/I][/U]
תתקן את הרקע, יש סיכויים ממש קטנים שמר שטן ידבר עם איש פשוט כמוך ובכלל גוקו. גם אתה לא יודע על האסון.
[U][I]מאג'ין בו 2[/I][/U]
אתה רשום, תמצא שם שאוכל לכתוב לך במקום מאג'ין בו 2. תזכור שסוג ההתנהגות שלך צריך להיות תינוקי (לפחות עד שתהפוך לסופר בו)
[U][I]זאק[/I][/U]
אתה משתגר מאחוריו ומתחיל לתקוף אותו, הוא עף מהזירה. "והמנצח הוא זאק!" צועק הכרוז, יש לך שעה עד לקרב הבא.
-
[quote=Barney Stinson;1011803]
[U][I]מאג'ין בו 2[/I][/U]
אתה רשום, תמצא שם שאוכל לכתוב לך במקום מאג'ין בו 2. תזכור שסוג ההתנהגות שלך צריך להיות תינוקי (לפחות עד שתהפוך לסופר בו)
.[/quote]
[B]תקרא לי בון [/B]
[B]ולמה להגיב?[/B]
ד"א ראיתי את הלוגו
-
[quote=Barney Stinson;1011803]
[U][I]מלפיאן[/I][/U]
הם מתעלמים ממך וממשיכים להילחץ. אתה מרגיש התרוממות קלה מהקרקע, ואז אתה נמשך לאחור ודופק את הראש בכיסא שלך. החללית המריאה. לאחר זמן קצר אתם עוברים את האטמוספרה, אתה יכול לקום מהכיסא שלך.[/quote]
אקום מהכיסא ואתחיל להסתובב בחללית. אנסה לברר מידע כמו כמה זמן אורכת הטיסה, ומה יש בחללית שיכול להעסיק אותי.
-
[QUOTE=Barney Stinson;1011803][u][i][U][I]27[/I][/U]
אתה נכנס אל תוך חדר האימונים ומתחיל להתאמן. לפתע אתה מרגיש את עצמך עף רחוק, אתה נתקע בקיר מאחוריך, אתה מרגיש כאב עז בגב שלך.
[/QUOTE]
אני אנסה לרכז את כול כוחי כדי ללכת על ההליכון כדי לאתמן בריצה.
אם אני לא אצליח אצא מהמכון ואלך לקנות לי שתיה עם אוכל.
-
[quote]בו
אתה מנסה לאכול את האבן, זה לא עובד. "בו מספיק כבר! פשוט תהרוס את האבן!" אתה שומע את האדון שלך צורח עליך.[/quote]
אני קופץ בבהלה ואומר לאדון של בו: "אדון של בו בשקט מרסק אני אותו!" ואני מנסה לקפוץ על הסלע
-
[QUOTE=Barney Stinson;1011803]
[U][I]סל[/I][/U]
אתה מסתכל סביבך ורואה חברות אנשים מטיילים. "אלה בני אדם, אנשים שאתה צריך להרוג" אתה שומע את הקול המוכר כבר בראשך. אתה מרגיש דחף לשמוע בקולו.[/QUOTE]
"בסדר גמור" אני ממלמל ומתחיל לרוץ אל חבורת האנשים. אני מנסה לשסע לאחד מהם את הראש בעזרת הזנב, ובשאר אני פשוט תוקע את הזנב ושואב מהם את האנרגיה.
-
שם משתמש: Ilan
שם אמיתי: אילן
שם במשחק: דנטה
מתקפות: תעופה, שיגור, לוחמה בחרב
כסף, אוכל וחפצים:1000$
רקע: דנטה הוא סאייני ששירת בצבא המלכותי של המלך ויג'יטה , כאשר פריזה עמד לחסל את הכוכב הוא התגנב לחלילית של פריזה , בזכות יכולות השיגור הזריזות המדהימים שלו לא שמו לב אליו לאורך כל המסע הבין כוכבי , כאשר החללית הגיעה לכדור הארץ והוא הבין שפריזה ואביו מתים הוא יצא מהחללית שלהם והתחיל להסתובב בכוכב.
לא הייתה לו מטרה לפגוע באנשי כדור הארץ במקום זאת הוא חקר קצת את כדור הארץ , וגילה חללית של סייאן (זאת של נאפה) הוא החליט, שהוא רוצה לנקום בקרוביו של פריזה בשל העובדה שפריזה הרג את קרוביו ,וכל עולמו.
הוא יצא למסע הרג בגלקסייה אחר הקרובים של פריזה והצליח לחסל כמעט את כולם ,עד שהגיע לקרוב משפחה של פריזה , בן דודו קילר , שכמעט חיסל אותו ,הוא הצליח להימלט.
אז הוא החליט לחזור לכוכב המוזר הזה (אחרי סאגת בו) ולחפש את האדם שהרג את פריזה כדי שיעזור לו במלחמתו נגד קילר.
גזע: סאייני
סטטוסים:
כוח: 15
הגנה:10
מהירות: 20
אנרגיה: 10
דיוק:10
כוח התחלתי: 750
בקשות\הערות\הארות: אני רוצה חרב , אני לא יודע איך להכניס לרקע את זה שהוא לוחם בחרב אני מניח שכמו טראנקס לוחם בחרב כך גם הוא
-
[u][i]בון[/i][/u]
אתה בתוך חלל גדול וריק, כדור, אתם שם כבר מאות שנים... סוף סוף, הוא מתחיל להיפתח, אתה מרגיש את הדם זורם בעורקים שלך, את הכוח, הכל. "אני לא מאמין! הצלחתי להחיות אותו! אני! יוקיטו! הצלחתי להחיות את מאג'ין בו האגדי!" אתה שומע צרחות שמחה. אתה רואה מולך אבן גדולה מאוד, אתה מרגיש רצון עז לתקוף אותה.
[u][i]מלפיאן[/i][/u] פאק זה שם מסובך לזכירה Xd
אתה קם מהכיסא שלך ומתחיל ללכת בחללית, אתה רואה חבורת נאמקים משחקים בקלפים, כמה נאמקים שמדברים ביניהם וכמה מבולבלים בדיוק כמוך. לפתע אתה שם לב שאתה לא מרחף, כנראה יש שם מכונת גראביטציה.
[u][i]27[/i][/u]
אתה מנסה לקום אך מולך אתה רואה את אנדרואיד 25, הוא חונק אותך ומצמיד אותך לקיר. אתה שם לב שעיניו אדומות.
[u][i]בו[/i][/u]
אתה קופץ על הסלע אך הוא עדיין לא נשבר, אתה רואה את האדון שלך חופן את פניו בידיו "אולי תנסה להשתמש באנרגיה?" הוא שואל אותך בעלבון.
[u][i]סל[/i][/u]
אתה הורג את כולם בקלות ומרגיש דחף לצחוק, אתה מתחיל לצחוק ושואב מהם את כל האנרגיה שלהם עד שרק בגדיהם נשארים, אתה מרגיש תחושה מוזרה בבטן שלך. "זהו רעב וצימאון, כדי להפסיק אותו עליך לאכול ולשתות" אומר לך הקול המוזר.
[u][i]דנטה[/i][/u]
רשום
עדיין אין לך חרב
אתה עומד באולם של תחרות אומנויות הלחימה העולמית. "דנטה נגד תומאס!" אתה שומע את צעקתו של הכרוז.
-
[QUOTE=Barney Stinson;1011803]
[U][I]זאק[/I][/U]
אתה משתגר מאחוריו ומתחיל לתקוף אותו, הוא עף מהזירה. "והמנצח הוא זאק!" צועק הכרוז, יש לך שעה עד לקרב הבא.[/QUOTE]
אלך החוצה ואראה אם אני יכול לעשות מדיטציה איפשהו
-
[quote=Barney Stinson;1011847][U][I]בון[/I][/U]
אתה בתוך חלל גדול וריק, כדור, אתם שם כבר מאות שנים... סוף סוף, הוא מתחיל להיפתח, אתה מרגיש את הדם זורם בעורקים שלך, את הכוח, הכל. "אני לא מאמין! הצלחתי להחיות אותו! אני! יוקיטו! הצלחתי להחיות את מאג'ין בו האגדי!" אתה שומע צרחות שמחה. אתה רואה מולך אבן גדולה מאוד, אתה מרגיש רצון עז לתקוף אותה.
.[/quote]
[B]בלי לחשוב פעמיים אני מסתכל מסביב שולח כדור אנרגייה ישר אל האבן ומנסה להרוס אותה,[/B]
[B]" בו,בו מאג'ין בו" אני אומר בקול תינוקי ומסתכל אל עבר יוקיטו.[/B]
-
[QUOTE=Barney Stinson;1011847][u][i]
[u][i]דנטה[/i][/u]
רשום
עדיין אין לך חרב
אתה עומד באולם של תחרות אומנויות הלחימה העולמית. "דנטה נגד תומאס!" אתה שומע את צעקתו של הכרוז.[/QUOTE]
:( אין לי חרב. סורי שזה 2 שורות/שורה לא הבנתי מה אני יכול לעשות חוץ מזה
אתה מנסה לקום אך מולך אתה רואה את אנדרואיד 25, הוא חונק אותך ומצמיד אותך לקיר. אתה שם לב שעיניו אדומות.
[u][i[/QUOTE]
"25 מה קרה לך?"אומר לו ובאותו זמן אנסה לתת לו בעיטה ברגליים ואז אגרוף לפרצוף.
-
[quote]בו
אתה קופץ על הסלע אך הוא עדיין לא נשבר, אתה רואה את האדון שלך חופן את פניו בידיו "אולי תנסה להשתמש באנרגיה?" הוא שואל אותך בעלבון.[/quote]
"בו ינסה, אדון של בו" אגיד לו
אנסה בכוח להוציא משהו כדי שהסלע ישבר.
-
[QUOTE=Barney Stinson;1011847]
[u][i]סל[/i][/u]
אתה הורג את כולם בקלות ומרגיש דחף לצחוק, אתה מתחיל לצחוק ושואב מהם את כל האנרגיה שלהם עד שרק בגדיהם נשארים, אתה מרגיש תחושה מוזרה בבטן שלך. "זהו רעב וצימאון, כדי להפסיק אותו עליך לאכול ולשתות" אומר לך הקול המוזר.
[/QUOTE]
אני מחפש חיה כלשהי להרוג ואז לאכול את הבשר ואז מחפש מקור מים בשביל לשתות כדי להרוות את הצימאון שלי.
-
[QUOTE=Barney Stinson;1011803][u][i]לי[/i][/u][U][/U]
האגרוף שלך פוגע חזק בבטנו של היריב, הוא עף מהזירה ונתקע בקיר. "המנצח הוא לי!" צועק הכרוז, יש לך שעה עד לקרב הבא שלך.
/QUOTE]
"יש ניצחתי בקרב" אני יורד בהתרגשות מהזירה ואז צופה בקרבות של האחרים
-
[u][i]זאק[/i][/u]
אתה יוצא החוצה אך כל העיר רועשת מאוד, אתה לא מוצא מקום לנוח בו.
[u][i]בון[/i][/u]
האבן נהרסת, אתה שומע מכיאות כפיים חזקות מאחוריך.
[u][i]אילן[/i][/u]
אתה רץ אליו ותוקף אותו באגרוף, אך הוא תוקף אותך באגרוף משולב בגם מה שמפיל אותך על האבן הקרה של הזירה, אתה מרגיש דם זולג מכפות רגליך.
[u][i]27[/i][/u]
אתה מנסה לתקוף אותו אך ללא הועיל. לפתע מגיע 26, גם עיניו אדומות. "שנספר לו?" שואל 26 את 25. "כן, הגיע הזמן" הוא אומר וצוחק.
26 מתחיל לדבר:
"אנחנו היינו אלה שהסגרנו את מי שבנה אותנו! ואנחנו עכשיו כאן כדי להרוג אותך!"
[u][i]בו[/i][/u]
אתה מצליח לשלוח קרן גדולה על האבן שמיד מפוצצת אותה לרסיסים.
[u][i]סל[/i][/u]
אתה רואה כמה איילים ואוכל את הבשר שלהם, לאחר מכן אתה הולך לנחל ומתחיל לשתות ממימיו. אתה מסתכל עליו ומולך מתגלה פרצוף ירוק עם מקור כתום, זהו אתה.
[u][i]ליאור[/i][/u] תשקיע יותר בתגובות
אתה יורד מהזירה ומתחיל לצפות בקרבות, הם מאוד משעממים ואתה מרגיש רצון לעזוב את המקום.
-
[QUOTE=Barney Stinson;1011966][u][i][u][i]27[/i][/u]
אתה מנסה לתקוף אותו אך ללא הועיל. לפתע מגיע 26, גם עיניו אדומות. "שנספר לו?" שואל 26 את 25. "כן, הגיע הזמן" הוא אומר וצוחק.
26 מתחיל לדבר:
"אנחנו היינו אלה שהסגרנו את מי שבנה אותנו! ואנחנו עכשיו כאן כדי להרוג אותך!"
[/QUOTE]
"למה?אולי נשתף פעולה ונהרוס את העולם?"אשאל את 26 ואת 25
ואז אוסיף:"אל תהרגו אותי,אני יעזור לכם ואני לא אסגיר אותכם..."
-
[quote]בו
אתה מצליח לשלוח קרן גדולה על האבן שמיד מפוצצת אותה לרסיסים.[/quote]
אני פונה לאדון של בו: "אדון של בו, רוצה אתה אני משהו אני לעשות?"
-
שם משתמש: Poker Art
שם אמיתי: עידן
שם במשחק: רוקי
מתקפות: (כדורי אנרגיה, קרן אנרגיה, תעופה, שיגור)
כסף, אוכל וחפצים:1000$ (אפשר להשיג כסף בעבודה. אוכל אפשר לקנות או לצוד. האוכל יכול לעלות סטטים שונים. חפצים שתקנו יתווספו לפה)
רקע: 'קטע מיומן'
"אני לא מאמין ששלחו אותי לכוכב המסריח הזה, כדור הארץ, המקום הזה כל כך קטן ושונה ממה שאני רגיל-האוויר פה דליל והצמחייה שונה במיוחד. בכוכבי(קומוריקו) הכל שקטן, אני זוכר את כל הילדים נהנים אחד עם השני ומצחקקים ולמה שלחו אותי לפה? משום שאני החלש ביותר בחבורה, כמו שעושים לפי מה שראיתי לאריות-"מדיחים" את החלש ביותר לא משנה מה, זה לא אשמתי שעדיין לא זכיתי לקבל את נשקי המיוחד כמו כולם, למה הוא כבר לא יכול לצאת מגופי הצימוקי הזה?!- אתם יודעים כמו כל בני גזעי, מבנה גופנו צימוקים במיוחד בצבע סגלגל ירוק עם קרניים בצידי הראש אך אנחנו הגזע המהיר ביותר, בשל מבנה גופנו וקללתנו אנו מהירים במיוחד ויכול השיגור המדהימה שלנו טובה יותר מכל גזע אחר!.
בינתיים.... אני רק מחכה שאני אצע מהקופה החומה הזאת-אני עדיין לא מאמין שאני צריך להתחבא, לחשוב שהגעתי לכאן רק לפני 4 חודשים, אני רק שומע רעשים של צרחות ובהלות כל פעם... לא מבין את בני האדם האלא...
גזע: אוריטקה(הסברתי עליו כבר לך בפרטי)
סטטוסים:
כוח:1
הגנה:1
מהירות:23
אנרגיה:20
דיוק:20
כוח התחלתי: 750
בקשות\הערות\הארות: (אם יש לכם משהו לבקש/להעיר-זה המקום)
-
[QUOTE=Barney Stinson;1011966][u][i]
[u][i]אילן[/i][/u]
אתה רץ אליו ותוקף אותו באגרוף, אך הוא תוקף אותך באגרוף משולב בגם מה שמפיל אותך על האבן הקרה של הזירה, אתה מרגיש דם זולג מכפות רגליך.
[/QUOTE]
' זה מחשבות ו" זה ציטוט נכון?
'יש לי דם סאייני פגיעה כזאת לא אמורה להביס אותי , אני מתחיל לכעוס , להרגיש את הכוח הסאייני שזורם בעורקיי ואז אני אומר לתומאס : " חחח נראה לך שתביס אותי עם המכה המסכנה שלך אז אתה טועה , אני הולך לגרום לך להצטער שנולדת" אני משתמש בשיגור כדי להגיע לצידו ונותן אגרוף ממוקד וחזק בראש שלו '.
-
[QUOTE=Barney Stinson;1011966][u][i]זאק[/i][/u]
אתה יוצא החוצה אך כל העיר רועשת מאוד, אתה לא מוצא מקום לנוח בו.
[/QUOTE]
אסתכל מסביב ואראה אם יש משהו מעניין. ואז אחפש טלפון, ואנסה להתקשר לאהסנקה, ולדבר איתה קצת עד שאמצע מה לעשות.
-
[QUOTE=Barney Stinson;1011966]
[u][i]סל[/i][/u]
אתה רואה כמה איילים ואוכל את הבשר שלהם, לאחר מכן אתה הולך לנחל ומתחיל לשתות ממימיו. אתה מסתכל עליו ומולך מתגלה פרצוף ירוק עם מקור כתום, זהו אתה.
[/QUOTE]
'סקסי' אני חושב לעצמי וקם. 'טוב, הגיע הזמן לשאוב עוד אנרגיה. אני חייב עוד אנרגיה. זה ממכר' אני מהרהר לעצמי בזמן שאני משוטט באיזור, מחפש עוד קורבנות לשאוב מהם אנרגיה.
-
[quote=Barney Stinson;1011847]
[U][I]מלפיאן[/I][/U] פאק זה שם מסובך לזכירה Xd
אתה קם מהכיסא שלך ומתחיל ללכת בחללית, אתה רואה חבורת נאמקים משחקים בקלפים, כמה נאמקים שמדברים ביניהם וכמה מבולבלים בדיוק כמוך. לפתע אתה שם לב שאתה לא מרחף, כנראה יש שם מכונת גראביטציה.
[/quote]
לול
--
בהיעדר משהו יותר מועיל לעשות, אגש לאותם הנאמקים המשחקים בקלפים, ואשאל האם יכול אני להצטרף אליהם.
-
[u][i]27[/i][/u]
"אתה... חלש מידי..." עונה לך 26 ומכניס לך אגרוף בפרצוף. אתה נופל על הרצפה ומדמם.
[u][i]זאק[/i][/u]
אתה לא מוצא שום טלפון בסביבה, דבר שדי מבאס אותך.
[u][i]בו[/i][/u]
"כן, אנחנו עומדים להשמיד את הכוכב הזה!" הוא צועק לך ועולה על הגב שלך "תתחיל לעוף!" הוא ממשיך לצעוק.
[u][i]רוקי[/i][/u]
רשום, בטח רשום.
[u][i]אילן[/i][/u] כן
אתה מתגרה בו ומשתגר לשמאל שלו, אתה מנסה לתקוף אותו אך הוא מגן. אתה רואה שהוא מזיז את רגלו בכוונה לבעוט בך.
[u][i]סל[/i][/u]
אתה מתחיל לטייל באזור ואתה רואה מולך עיר שלמה, מלאה באנשים חסרי אונים.
[u][i]מלפיאן[/i][/u]
אתה הולך אל האנשים המשחקים בקלפים ושואל אם אתה יכול לשחק, הם עונים בחיוב. אתם משחקים (תבחר משחק קלפים שאתה יודע לשחק שלא כולל מהירות או משהו כזה, או שאתה רוצה שאעשה טיים סקיפ, תגיד לי כשאתה מגיב).
-
[QUOTE=Barney Stinson;1012025][u][i]27[/i][/u]
[u][i]אילן[/i][/u] כן
אתה מתגרה בו ומשתגר לשמאל שלו, אתה מנסה לתקוף אותו אך הוא מגן. אתה רואה שהוא מזיז את רגלו בכוונה לבעוט בך.
[/QUOTE]
'אני משתמש בצד של היד כדי להגן על הביטה (קיצר מגן) ואז תוקף במהירות את הבטן של תומאס'
(יש לי 20 מהירות זה לא סתם נכון?)
-
[u][i]זאק[/i][/u]
אתה לא מוצא שום טלפון בסביבה, דבר שדי מבאס אותך.
[/QUOTE]
אני מחפש את חדר הכושר, אולי אוכל להתאמן שם קצת עד שיגיע הזמן, ואולי אוכל לקבל טלפון מאחד האנשים שם
-
"אתה... חלש מידי..." עונה לך 26 ומכניס לך אגרוף בפרצוף. אתה נופל על הרצפה ומדמם.
[/QUOTE]
אני אנסה לקום ואז אומר ל26:"אני לא חלש...אני חזק!"ואז אשגר אליו כדור אנרגיה ואז אתן אגרוף ל25 בפרצוף.
-
[QUOTE=Barney Stinson;1012025]
[u][i]סל[/i][/u]
אתה מתחיל לטייל באזור ואתה רואה מולך עיר שלמה, מלאה באנשים חסרי אונים.
[/QUOTE]
"הללויה!" אני מריע ורץ אל עבר העיר, ואז מנסה להרוג ולשאוב את כל מי שבא לכיווני.
-
[quote]אתה עומד באולם של התחרות העולמית של אומנויות לחימה "רוקי נגד רמבו!" אתה שומע את צעקתו החזקה של הכרוז.[/quote]
"מה?" אני תוהה לעצמי בעוד שאני בתוך הקופסה החשוכה "איך הם מצאו אותי?" מוסיף על דברי חושב ומנסה למצוא את כל הדרכים בהם הם יכולים למצוא אותו ומבין שבסופו של דבר אני חייב לעלות לזירה, פרצוף מושפל על פני עולה ואני מביט ביריבי שלעומתי, נראה ענקי באופן מפחיד
-
[quote=Barney Stinson;1012025]
[U][I]מלפיאן[/I][/U]
אתה הולך אל האנשים המשחקים בקלפים ושואל אם אתה יכול לשחק, הם עונים בחיוב. אתם משחקים (תבחר משחק קלפים שאתה יודע לשחק שלא כולל מהירות או משהו כזה, או שאתה רוצה שאעשה טיים סקיפ, תגיד לי כשאתה מגיב).[/quote]
"סלחו לי רבותיי, אך לרגע שכחתי שאני לא יודע איך לשחק" אומר להם בבושה, אלך משם במהירות, וכדי לשכוח שהמאורע המביך הזה קרה אי פעם, אלך לישון.
-
[u][i]דנטה[/i][/u] תכנית, זה די קצת ביחס למה שיהיה לכולם אחרי אימונים אמיתיים
אתה מצליח להגן מהבעיטה ותוקף את בבטנו של של תומאס במהירות, הוא מגן מהבעיטה ואז קופץ לאחור. "יש לך עוד הרבה מה ללמוד איש צעיר" הוא מתגרה בך וצוחק.
[u][i]זאק[/i][/u]
אתה נכנס לחדר הכושר ורואה שני אנשים מרביצים לאיש אחר. ברגע שאתה נכנס אתה מרגיש הדף עצום שמעיף אותך אחורה על הקיר.
[u][i]27[/i][/u]
אתה מנסה לקום אך מיד אתה נופל בחזרה. לפתע נכנס גבר גבוה הלבוש בשחור. ברגע ששני האנדרואידים רואים אותו הם בורחים במיידית. "מה הקשר שלך אליהם?" שואל אותך האיש הלבוש בשחור באיום.
[u][i]סל[/i][/u]
אתה נכנס לעבר העיר ואתה רואה המון אנשים, כולם בוהים בך וצוחקים מהמראה המוזר שלך.
[u][i]רוקי[/i][/u]
אתה עולה לזירה, מולך עומד גבר זקן, הוא כבר לא נראה כלכך מפחיד, נראה שאותו אולי אתה כן תצליח לנצח. האיש מחייך ועובר לעמדת לחימה.
[u][i]מלפיאן[/i][/u]
אתה הולך לישון ונרדם כמעט מיד, אתה מתעורר מפגיעה קשה בקרקע, כל הנאמקים מוחאים כפיים בהתלהבות רבה, אתה לא מבין למה.
-
[quote=Barney Stinson;1011966[U][I]בון[/I][/U]
האבן נהרסת, אתה שומע מכיאות כפיים חזקות מאחוריך.
.[/quote]
[B][COLOR="Black"]"מה אדון? למה מוחא כפיים אתה?" אני אומר בקול תינוקי.
ותוך כדי אני מחפש בעיינים דלת כדי לצאת מהחור הזה.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Barney Stinson;1012094][u][i][u][i]27[/i][/u]
אתה מנסה לקום אך מיד אתה נופל בחזרה. לפתע נכנס גבר גבוה הלבוש בשחור. ברגע ששני האנדרואידים רואים אותו הם בורחים במיידית. "מה הקשר שלך אליהם?" שואל אותך האיש הלבוש בשחור באיום.
[/QUOTE]
"הם בגדו בי...ואני אח שלהם!אני צריך עזרה לקום תוכל לעזור לי?"אשאל את האיש בקושי.
-
[quote=Barney Stinson;1012094][U][I]מלפיאן[/I][/U]
אתה הולך לישון ונרדם כמעט מיד, אתה מתעורר מפגיעה קשה בקרקע, כל הנאמקים מוחאים כפיים בהתלהבות רבה, אתה לא מבין למה.[/quote]
'מה בשם הגרסא הנאמקית של תרנגולות החושך קורה כאן..?' אתמה, ובינתיים אסתכל סביבי ואחפש חלון להסתכל ממנו על משהו שהיה יכול לגרום לפגיעה.
-
[QUOTE=Barney Stinson;1012094]
[u][i]סל[/i][/u]
אתה נכנס לעבר העיר ואתה רואה המון אנשים, כולם בוהים בך וצוחקים מהמראה המוזר שלך.
[/QUOTE]
"טיפשים" אני אומר להם בבוז ושולח כדורי אנרגיה אל האנשים, בעודי שואב את האנרגיה של האנשים שנהרגים.
-
[QUOTE=Barney Stinson;1011966][u][i]
[u][i]ליאור[/i][/u] תשקיע יותר בתגובות
אתה יורד מהזירה ומתחיל לצפות בקרבות, הם מאוד משעממים ואתה מרגיש רצון לעזוב את המקום.[/QUOTE]
אוקי
--------------
מרוב שעמום בצפיה בקרבות משעממים אני הולך ביאוש אל היציאה.וכאשר אני מגיע ליציאה אני יוצא דרקך היציאה ואז מתחיל להתהלך בדרך ומחפש מסעדה שיש לה צ'יפס במחיר מוזל
-
[quote]רוקי
אתה עולה לזירה, מולך עומד גבר זקן, הוא כבר לא נראה כלכך מפחיד, נראה שאותו אולי אתה כן תצליח לנצח. האיש מחייך ועובר לעמדת לחימה.
[/quote]
*אתה שם לב שכולם פה שחצנים ואומרים לכל אחד במשחק(דמויות דב"ש-דמות בלי שחקן) שהם ינצחו אותו פתאום קולטים שקורעים להם את התחת ><"* "ל....לחימה?... אני?" מדבר לעצמי מפוחד שבכל זאת אצטרך להלחם כנגד איש זה, אומנם הוא זקן אבל זה לא אומר כלום...
ברגע שהוא מתחיל לצאת נגדי אני מתחיל לרוץ לצד השני מפוחד-מת, אך בסופו של דבר מבין שאני צריך להלחם ולכן אני מנסה להשתמש בהתקפותיו של האיש נגדו
-
[QUOTE=Barney Stinson;1012094]
[u][i]זאק[/i][/u]
אתה נכנס לחדר הכושר ורואה שני אנשים מרביצים לאיש אחר. ברגע שאתה נכנס אתה מרגיש הדף עצום שמעיף אותך אחורה על הקיר.
[/QUOTE]
אני מנסה להגן על עצמי ולהתקרב לשני האנשים שנלחמים, אם אצליח, אשאל אותם,"אפשר... אפשר להצטרף אליכם?" בגמגום, אבל עדיין בהתרגשות