-
[QUOTE=PO ZON;1014321][B]DarkTiger[/B]
לצערי נשאר רק פיפלאפ לבחירה, בסדר?
[B]BarMaster ו Kodak[/B]
אין מקום מצטער
[CENTER]לא המשתמשים שכבר שכבר התקבלו הינה ההתחלה של המשחק, אז תגיבו[/CENTER]
[CENTER][COLOR=#000000][SIZE=2][B][U]התחלה[/U][/B][/SIZE][/COLOR]
[COLOR=#000000][SIZE=2]הלילות הקשים שעוברים עליכם מעייפים מאוד, אתם בקושי עוצמים את העיניים חיים בפחד רב מהצבא הירוק, רק הפוקימון שלכם מארח לכם חברה ומשמח אתכם. השעה 3 לפנות בוקר ואתם נמצאים באזור הירוק, לפתע נשמע פיצוץ חזק שמקפיץ אתכם מן החול שליד הים, אתם רואים שהפיצוץ מגיעה מהמערה שליד הסלעים שבצד השני של החוף[/SIZE][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
שונא את פיפלאפ.
אפשר אולי לארביטר או איווי?
אם אי אפשר אף אחד חוץ ממנו אז אני לא רוצה להשתתף
-
[quote=PO ZON;1014410][CENTER]niv961
קיבגו תוקף את החייל בביטנו וגורם לו ליפול על האדמה, ולצווח מכאבים בבטנו, הרובה שהוא אחז עף מידו, לפתע מגיעה חייל אחר שיוצא מתוך המערה לבדוק מה קרה בחוץ, לפתע אותו חייל מבחין בך.
"עוןד פליטים מגעילים, אתם כמו קינים, הגיעה הזמן להיפטר ממכם, צא זאנגוס" אמר החייל והוציא זאנגוס גדול ושמן, שעל פניו עלה מבט עצבני ורע.
"זאנגוס תקוף בחיתוך זעם" אמר החייל וזאנגוס התקרב במהירות אל קיבגו ועמד לתקוף אותו.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/335.png[/IMG][/CENTER]
[CENTER]הרוח המתמטקאית
טריקו יוצא מהפוקדור הוא תוקף בחבט על החבלים ומצליח לשחרר אותם מהאדמה, אבל לפתע התקרה מתחילה לתהפרק במהירות, והכניסה למערה נחסמת במהירות, לפתע גרוולייט המשחורר מתחיל לרוץ לתוך האזור השחור והעמוק יותר של המערה. בקושי יש אור במערה ואתה רואה שהאבנים שחוסמות את המערה תקועות חזק, לפתע אתה שומע עוד פיצוץ שמגיעה מהחלק שעליו הלך גרוולייט.[/CENTER]
[CENTER]♣DarkBoy♣
אתה הולך עם אלקיד בחושך של הלילה, לפתע אתם שומעים עוד פיצוץ חזק יותר ואז אתה מביט ורואה שהמערה מתחילה להתפרק ואז לפתע יוצא ממנה ארטיקונו גדול ויפה, הוא עף במהירות ועובר מעליך וממשיך לעוף, לפתע אתה שם לב שהחיילים מהצבא הירוק מתקרבים לכיוונך בריצה מהירה.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/144.png[/IMG][/CENTER]
[/quote]
אני אומר לקיבגו:"תתחמק מהר ואז חבטה" ואני חושב לעצמי:"האם אני ינצח, הוא נראה חזק"
-
[CENTER]Tsubasa
אתה קופץ להגן על צ'ארמנדר ואתה נפגע על ידי סכיזור, אתה חוטף מכה רצינית בבטן והחולצה שלך קצת נקרעת, צ'ארמנדר המבוהל רואה אותה תגלגל מרוב כאבים, הוא מתחיל להתעצבן הלהבה שבנזבו מתחילה לגדול ואז הוא תוקף בלהביור בכל הכוח ומפתיע את סכיזור שחוטף מכה חזקה שמפילה אותו לאדמה, לפתע צ'ארמנדר תוקף במסך עשן וגורם לכל המקום להתמאלות עשן סמיך שלא מאפשר לחיילים לראות הרבה, צ'רמנדר מסמן לך שכדי לכם לברוח. אבל אתה עדיין יודע שיש משהו בתוך המערה שאותם חיילים מחפשים
[B]~צ'ארמנדר למד מסך עשן~[/B][/CENTER]
[CENTER]♣DarkBoy♣
אתה רץ אחרי ארטיקונו שעף יותר מהר ממה שאתה רץ, לפתע אתה רואה שארטיקונו מתחיל לעוף לגובה לכיוון מעלה ההר, הוא עובר את החלק הכתום והירוק והאדום והצהוב ונעלם לאט לאט, אתה רואה שעד שתיגעה למעלה ההר יעברו כמה ימים טובים, אבל אתה שם לב שעדיין אנשי הצבא הירוק מאחוריך, הם רצים לכיוונך חושבים שארטיקונו מסתתר באזור, לפתע אחד מהחיילים שמתקרבים מבחין בך.
"היי תיראו יש שם את אחד מהפליטים, תפסו אותו מהר" הוא צועק ומתחיל לרוץ במהירות לכיוונך.[/CENTER]
[CENTER]Food fighter
סווינאב מנסה אבל הוא לא מצליח, הוא חלש מדי, אתה מנסה לדחוף את האבנים בעצמך אבל הן תקועות חזק, אתה מנסה לחשוב איך לצאת מהמערה, לפתע אתה שומע קולות שמגיעים מהחלקים העמוקים יותר של המערה, אתה שומע כמו צווחות כאלה מוזרות. לפתע אתה שומע רעש של טיפטוף של מים, אתה מרים את סוונאב ומתקדם טיפה לעבר הרעש, אתה הולך והולך לפתע אתה מחליק כמו על מן מדרגה מוזרה כזו ונופל לתוך מים רדודים עם סוונאב, אתה רואה שכל האזור מלא מים רדודים בלי סיבה, אתה רואה שהמים מגיעים מהתיקרה כאילו יש אגם מעליכם, לפתע אתה שם לב גם שיש משהו ששוחה במים, ואתה שוב שומע את הצווחות שמגיעות לא רחוק מהחלק השני של החדר.[/CENTER]
[CENTER]DarkTiger
אז מצטער אפשר רק פיפלאפ , ההפסד הוא רק שלך.[/CENTER]
[CENTER]niv961
קיבגו מנסה לחמוק ואכן מצליח בגלל משקל גופו הרב של זאנגוס, קיבגו תוקף בחבטה אבל בקושי מזיז לזאנגוס שבקושי מרגיש צביטה, זאנגוס תוקף ברדיפה ופוגע חזק מאוד בקיבגו שנופל לאדמה ונפצע, זאנגוס עומד לתקוף בשסע ולחסל סופית את קיבגו.[/CENTER]
-
[quote=PO ZON;1014439][CENTER]Tsubasa
אתה קופץ להגן על צ'ארמנדר ואתה נפגע על ידי סכיזור, אתה חוטף מכה רצינית בבטן והחולצה שלך קצת נקרעת, צ'ארמנדר המבוהל רואה אותה תגלגל מרוב כאבים, הוא מתחיל להתעצבן הלהבה שבנזבו מתחילה לגדול ואז הוא תוקף בלהביור בכל הכוח ומפתיע את סכיזור שחוטף מכה חזקה שמפילה אותו לאדמה, לפתע צ'ארמנדר תוקף במסך עשן וגורם לכל המקום להתמאלות עשן סמיך שלא מאפשר לחיילים לראות הרבה, צ'רמנדר מסמן לך שכדי לכם לברוח. אבל אתה עדיין יודע שיש משהו בתוך המערה שאותם חיילים מחפשים
[/quote]
אני אומר לצ'ארמנדאר"אנחנו לא בורחים מהקרב שלנו.אבל בורחים למערה.עכשיו תפתיע את סיזור בלהביור ואז רוצי איתי למערה".אנירץ למערה אחרי שצ'ארמנדאר תוקף את סיזור
-
[QUOTE=PO ZON;1014439][CENTER][CENTER]Food fighter
סווינאב מנסה אבל הוא לא מצליח, הוא חלש מדי, אתה מנסה לדחוף את האבנים בעצמך אבל הן תקועות חזק, אתה מנסה לחשוב איך לצאת מהמערה, לפתע אתה שומע קולות שמגיעים מהחלקים העמוקים יותר של המערה, אתה שומע כמו צווחות כאלה מוזרות. לפתע אתה שומע רעש של טיפטוף של מים, אתה מרים את סוונאב ומתקדם טיפה לעבר הרעש, אתה הולך והולך לפתע אתה מחליק כמו על מן מדרגה מוזרה כזו ונופל לתוך מים רדודים עם סוונאב, אתה רואה שכל האזור מלא מים רדודים בלי סיבה, אתה רואה שהמים מגיעים מהתיקרה כאילו יש אגם מעליכם, לפתע אתה שם לב גם שיש משהו ששוחה במים, ואתה שוב שומע את הצווחות שמגיעות לא רחוק מהחלק השני של החדר.[/CENTER]
[/CENTER][/QUOTE]
"מי זה?!"אצעק בקול רם כדי להוציא את האיש\פוקימון מהמחבוא שלו וגם באותו זמן אני מחזיר את סוינב לתוך הפוקדור שאני אומר לו:"עשית קרב מצוין תנוח עכשיו"
-
שם במשחק: מארק פול
שם משתמש: Barney stinson
תמונת מאמן: מארק הוא נער בגובה 1.78 השוקל 48 ק"ג. הוא שרירי מאוד, מה שמקנא לו הרבה פעמים לצאת עם היד על העליונה מהרבה התגוששויות שהיו לו בבית הספר. יש לו צלקת מאיימת של חתך שמתחילה מעל העין ונגמרת מתחתיה שנגרמה ממתקפת להב עלה של גרובייל פראי. מאז הוא פיתח פחד בלתי מוסבר מגרוביילים. (הפחד בלתי מוסבר כי הוא לא יודע איך קרתה הפציעה).
פוקימון התחלתי: פיפלאפ
מידע על הדמות שלכם במשחק: מארק תמיד היה אותו ילד מוזר אשר פחד מגרוביילים. כאשר מארק בחר את פיפלאפ הם התחברו מיד והפכו לחברים הטובים ביותר. לפעמים מארק היה מתאמן באומניות לחימה במקום בקרבות עם פוקימונים בכדי לא להיות חסר אונים במקרים רבים. מארק מעולם לא האמין לסיפור השקרי אשר פרופסור Z סיפר לילדים, כאשר שמע את הסיפור האמיתי הוא תמך בסוד בצוות הירוק.
חפצים: (לא לגעת)
-
[quote=PO ZON;1014439][CENTER]Tsubasa
[CENTER]♣DarkBoy♣
אתה רץ אחרי ארטיקונו שעף יותר מהר ממה שאתה רץ, לפתע אתה רואה שארטיקונו מתחיל לעוף לגובה לכיוון מעלה ההר, הוא עובר את החלק הכתום והירוק והאדום והצהוב ונעלם לאט לאט, אתה רואה שעד שתיגעה למעלה ההר יעברו כמה ימים טובים, אבל אתה שם לב שעדיין אנשי הצבא הירוק מאחוריך, הם רצים לכיוונך חושבים שארטיקונו מסתתר באזור, לפתע אחד מהחיילים שמתקרבים מבחין בך.
"היי תיראו יש שם את אחד מהפליטים, תפסו אותו מהר" הוא צועק ומתחיל לרוץ במהירות לכיוונך.[/CENTER]
[CENTER]Food fighter
[CENTER]DarkTiger
אז מצטער אפשר רק פיפלאפ , ההפסד הוא רק שלך.[/CENTER]
[CENTER]niv961
קיבגו מנסה לחמוק ואכן מצליח בגלל משקל גופו הרב של זאנגוס, קיבגו תוקף בחבטה אבל בקושי מזיז לזאנגוס שבקושי מרגיש צביטה, זאנגוס תוקף ברדיפה ופוגע חזק מאוד בקיבגו שנופל לאדמה ונפצע, זאנגוס עומד לתקוף בשסע ולחסל סופית את קיבגו.[/CENTER]
[/quote]
אני אומר לקיבגו:"אתה יכול לעשות את זה, השתמש במבט בכל הכח הכי מפחיד שיש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
-
[CENTER][B]Tsubasa[/B]
[B]צ'רמנדר תוקף את סיזור בלהביור ופוגע שוב בסיזור, אתה מנצל כל זמן שיש עוד עשן ואתה נכנס לתוך המערה, צ'ארמנדר נשאר להלחם בסכיזור, אתה נכנס למערה ופתאום רואה משהו זוהר, אתה מתקרב בצעדים אטיים ולפתע אתה רואה מאובן זוהר ומוזר, משהו שלא ראיתה בחיים שלך, לפתע אתה שומע את צ'ארמנדר צווח, לפתע אתה רואה שסכיזור תפס את צ'ארמנדר באחת מהצבתות שלו וצ'ארמנדר לא מצליח להשתחרר.[/B]
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem287.png[/IMG][/CENTER]
[CENTER][B]Food fighter[/B]
[B]אתה צועק מנסה לראות אם הקול מתקרב, אבל כלום אל קורה, לפתע משהו נוגס בישבן שלך ולפתע אתה רואה שקרוונה אחת נתפסה על הישבן שלך, אתה מתחיל לצרוח מכאבים ולרוץ כמו מטורף עד שאתה מגיעה לאזור בלי מים שממנו גם הגיעו הצעקות והקרבנה הזו קופץ חזרה למים כעבור כמה שניות, אתה מתחיל לצרוח מכאב כמה דקות ואז חוזר לעצמך, אתה הולך קצת מתקרב לאזור הראש, אתה רואה שיש כמו מין חדר מוזר שמגיע ממנו אור בהמשך המערה, אתה מתקרב אל האור ולפתע אתה רואה שער ישן ממתכת שמפריד בין החדש שאתה נמצא בו לתוך החדר שממנו מגיעה האור, אתה פותח את השער ונכנס לחדר, אתה רואה שיש בו שולחן ומלא מלא מבחנות, לפתע אתה שומע שוב את הצרחות, אתה ממשיך ללכת ואז רואה מלא מלא כופסאות עם סורגים ובתוכם מלא מלא יורטריים קטנים שבוכים.[/B]
[IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/3/30/Spr_5b_506.png[/IMG]
[B]Barney Stinson[/B]
[B]תוסיף תמונה של המאמן, הכוונה בתמונת מאמן זה לא לתאר אותו זה להוסיף תמונה כמו ששאר המשתמשים עשו, תראה בטפסים שלהם בעמודים הקודמים.[/B][/CENTER]
[CENTER][B]niv961[/B]
[B]קיבגו תוקף במבט מנסה לגרום לזאנגוס לפחד, מה שנראה לא עומד לעבוד דווקא עובד מצויין וזאנגוס נבהל מהר מאוד ומתחיל לברוח לכיוונו של המאמן, לפתע גם אותו מאמן שולף עליך אקדח כמו ההוא מקודם, "אני לא כמו החייל השני, אני לא פוחד להרוג." אמר החייל, אתה שם לב שהרובה של החייל השני עדיין על הריצפה.[/B][/CENTER]
-
[QUOTE=PO ZON;1014457][CENTER][B]Tsubasa[/B]
[B]צ'רמנדר תוקף את סיזור בלהביור ופוגע שוב בסיזור, אתה מנצל כל זמן שיש עוד עשן ואתה נכנס לתוך המערה, צ'ארמנדר נשאר להלחם בסכיזור, אתה נכנס למערה ופתאום רואה משהו זוהר, אתה מתקרב בצעדים אטיים ולפתע אתה רואה מאובן זוהר ומוזר, משהו שלא ראיתה בחיים שלך, לפתע אתה שומע את צ'ארמנדר צווח, לפתע אתה רואה שסכיזור תפס את צ'ארמנדר באחת מהצבתות שלו וצ'ארמנדר לא מצליח להשתחרר.[/B]
[/B][/CENTER][/QUOTE]
אני לוקח את מה שמצאתי ושם בכיס ואז חזר במהירות אל צ'ארמנדאר.כשאני מגיע לצ'ארמנדאר אני נותן אגרוף ומנסה לשחרר את צ'ארמנדאר מסיזור
-
[QUOTE=PO ZON;1014457][CENTER][B][CENTER][B]Food fighter[/B]
[B]אתה צועק מנסה לראות אם הקול מתקרב, אבל כלום אל קורה, לפתע משהו נוגס בישבן שלך ולפתע אתה רואה שקרוונה אחת נתפסה על הישבן שלך, אתה מתחיל לצרוח מכאבים ולרוץ כמו מטורף עד שאתה מגיעה לאזור בלי מים שממנו גם הגיעו הצעקות והקרבנה הזו קופץ חזרה למים כעבור כמה שניות, אתה מתחיל לצרוח מכאב כמה דקות ואז חוזר לעצמך, אתה הולך קצת מתקרב לאזור הראש, אתה רואה שיש כמו מין חדר מוזר שמגיע ממנו אור בהמשך המערה, אתה מתקרב אל האור ולפתע אתה רואה שער ישן ממתכת שמפריד בין החדש שאתה נמצא בו לתוך החדר שממנו מגיעה האור, אתה פותח את השער ונכנס לחדר, אתה רואה שיש בו שולחן ומלא מלא מבחנות, לפתע אתה שומע שוב את הצרחות, אתה ממשיך ללכת ואז רואה מלא מלא כופסאות עם סורגים ובתוכם מלא מלא יורטריים קטנים שבוכים.[/B]
[/B][/CENTER][/QUOTE]
תוכל להביא ספרייט של יורטריים?
------------
אנסה לשחרר את היורטריים ואם אני לא אצליח אוציא את סוינב ואגיד לו:"אתה יכול לעשות זאת תנסה לעשות קרן קרח על הסורגים ואז בלימה בכול הכוח על הסורגים!"
-
[CENTER]Tsubasa
אתה לוקח את האבן ורץ במהירות החוצה לעזור לצ'רמנדר, אתה מנסה לתקוף את סכיזור אבל זה לא משפיעה עליו כל כך, לפתע אתה מרגיש שהאבן בכיס שלך רוטט וגורמת לסכיזור להתעלף, אתה רואה שכל החיילים מופתעים, צ'רמנדר מנצל את ההזדמנות הוא תוקף במסך עשן כדי שתוכלו לברוח, אתה וצ'רמנדר מתחילים לברוח, לפתע אתה רואה שהכניסה האחורית של אחד הרכבים פתוחה, ויש לך אפשרות להיכנס לרכב ולהיכנס בעזרת החיילים לבסיס שלהם, או שבכלל תעדיף לברוח חזרה לבית הנטוש של הפרופסור שנחטף על ידי החיילים.[/CENTER]
[CENTER]Food fighter
שמתי תמונה של יורטריי, הינה אתה לא רואה:[IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/3/30/Spr_5b_506.png[/IMG]
סווינאב יוצא מהפוקדור הוא נראה יותר טוב, הוא תוקף בקטן קרח ואז בחבטה ופוגע בסורגים של הקופסא ומצליח לשבור את הסורגים, היורטריים יוצאים מהקופסא ומתחילים ללקק אותך מרוב שמחה, לפתע אתה שומע צעדים של משהו שמתקרב, אתה לוקח את היורטרים אותך ומתחבא ולפתע למקום נכנס איש מבוגר בבגדי מדען, הוא מחפש את היורטריים וולא מוצא אותם, לפתע אתה רואה שהוא מתחיל להתעצבן, לפתע אתה שם לב שאחד היורטרים חסר, ולפתע אתה רואה שהוא עומד לתקוף את האיש, אבל אותו איש מצליח לתפוס את היורטריי ולעצור אותו.
"הו הינה אתה, סוף סוף, עכשיו נתחיל בניסוי הגדול, אולי תשרוד אותו אולי תמות" אמר הפרופסור, ולפתע היורטריי התחיל לצווח מרוב בהלה, והיורטריים האחרים שישבו לידך והתחבאו נראו מבוהלים.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr082.png[/IMG][/CENTER]
-
[QUOTE=PO ZON;1014482][CENTER]
[CENTER]Food fighter
שמתי תמונה של יורטריי, הינה אתה לא רואה:[IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/3/30/Spr_5b_506.png[/IMG]
סווינאב יוצא מהפוקדור הוא נראה יותר טוב, הוא תוקף בקטן קרח ואז בחבטה ופוגע בסורגים של הקופסא ומצליח לשבור את הסורגים, היורטריים יוצאים מהקופסא ומתחילים ללקק אותך מרוב שמחה, לפתע אתה שומע צעדים של משהו שמתקרב, אתה לוקח את היורטרים אותך ומתחבא ולפתע למקום נכנס איש מבוגר בבגדי מדען, הוא מחפש את היורטריים וולא מוצא אותם, לפתע אתה רואה שהוא מתחיל להתעצבן, לפתע אתה שם לב שאחד היורטרים חסר, ולפתע אתה רואה שהוא עומד לתקוף את האיש, אבל אותו איש מצליח לתפוס את היורטריי ולעצור אותו.
"הו הינה אתה, סוף סוף, עכשיו נתחיל בניסוי הגדול, אולי תשרוד אותו אולי תמות" אמר הפרופסור, ולפתע היורטריי התחיל לצווח מרוב בהלה, והיורטריים האחרים שישבו לידך והתחבאו נראו מבוהלים.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr082.png[/IMG][/CENTER][/QUOTE]
אה לא ראיתי אותו...
----------
"סוינב תשתמש בקרן קרח על הפרופסור הזה"אומר לסוינב בשקט ואז אגיד ליוטריים גם בשקט:"אל תדאגו אנחנו נברח מכאן מהר ואם אתה רוצים עכשיו לברוח תעזרו לסוינב לתקוף את הפרופסור המטומטם"
-
[B][I]♣DarkBoy♣
"היי תיראו יש שם את אחד מהפליטים, תפסו אותו מהר" הוא צועק ומתחיל לרוץ במהירות לכיוונך.[/I][/B]
" אלקיד בוא נתחבא מהר באחת מן המערות שיש בהר אסור לנו לתת להם לתפוס אותנו, אני לא אוותר עד שאחזיר את הפרופסור" אני אומר לאלקיד
" מקסימום אם הם יתפסו אותנו נצטרך להפתיע אותם אז תהיה מוכן לתקוף " אני מוסיף
-
[QUOTE=PO ZON;1014482][CENTER]Tsubasa
אתה לוקח את האבן ורץ במהירות החוצה לעזור לצ'רמנדר, אתה מנסה לתקוף את סכיזור אבל זה לא משפיעה עליו כל כך, לפתע אתה מרגיש שהאבן בכיס שלך רוטט וגורמת לסכיזור להתעלף, אתה רואה שכל החיילים מופתעים, צ'רמנדר מנצל את ההזדמנות הוא תוקף במסך עשן כדי שתוכלו לברוח, אתה וצ'רמנדר מתחילים לברוח, לפתע אתה רואה שהכניסה האחורית של אחד הרכבים פתוחה, ויש לך אפשרות להיכנס לרכב ולהיכנס בעזרת החיילים לבסיס שלהם, או שבכלל תעדיף לברוח חזרה לבית הנטוש של הפרופסור שנחטף על ידי החיילים.[/CENTER]
[/QUOTE]
אני אומר לצ'ארמצנדאר"בוא תעלה למכונית".אני עולה למכונית ואז מתניע אותה ונוסע איתה לבית הנטוש של הפרופסור Z
-
[B]סוונאב תוקף בקרן קרח ומפתיעה את הפרופסור הזה שכל גופו התחתון קפא, לפתע היורטיריים תוקפים את הפרופסור בנשיכה ופוגעים בו חזק ומפילים אותו לריצה, הקרח מגופו נשבר, לפתע הפרופסור שולף פוקדור וזורק אותו לאוויר, מהפוקדור יוצא קדברה גדול ומפחיד.[/B]
[B]"קדברה תקוף בבילבול" אמר הפרופסור, קדרה תוקף בבילבול ופוגע בכל היורטריים שהופכים מבולבלים ולא יודעים את מי לתקוף ואת מה, והם נתקעים זה בזה.[/B]
[IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/5/54/Spr_5b_064_m.png[/IMG][/CENTER]
[CENTER]♣DarkBoy♣
אתה נכנס לאחת מהמערות שיש במקום, אתה ואלקיד שמאיר את המערה החושכה הולכים ומסתובבים בכניסה, לפתע אתה שומע רעש של נשימות כבדות, אתה מביט ולפתע רואה גיבל אחד על האדמה הוא בקושי נושם, לא ברור למה, אתה מתקרב אבל הוא לא נותן לך לגעת בו, לפתע אתה שומע צעים מתקרבים, "אני אבדוק את מה שיש במערה הזו" אמר אחד החיילים והלך להתקרב למערה שאתה נמצא בה, הוא עומד להיכנס לתוכה.
[IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/a/ab/443.png[/IMG][/CENTER]
[CENTER]Tsubasa
אתה נכנס למכונית ומתחיל להתניעה אותה, למרות שאתה לא יודע כל כך לנהוג אתה מצליח לנסוע ברכב כל הדרך לבית הנטוש של פרופסור Z, כעבור רבע שעה אתה מגיעה לבית של הפרופסור, אתה חונה את המוכנית טיפה רחוק מהבית כדי שלא ידעו שאתה שם, ואז רץ במהירות אל הבית ונכנס עליו, לפתע אתה רואה את בוסטון, הבן של הפרופסור, הוא נראה עצוב, נראה כאילו הוא לא הבחין בכלל שנכנסתה לבית, אתה רואה שהוא בוכה כאשר הוא אוחז בתמונה של אבא שלו.[/CENTER]
-
[
[CENTER]Tsubasa
אתה נכנס למכונית ומתחיל להתניעה אותה, למרות שאתה לא יודע כל כך לנהוג אתה מצליח לנסוע ברכב כל הדרך לבית הנטוש של פרופסור Z, כעבור רבע שעה אתה מגיעה לבית של הפרופסור, אתה חונה את המוכנית טיפה רחוק מהבית כדי שלא ידעו שאתה שם, ואז רץ במהירות אל הבית ונכנס עליו, לפתע אתה רואה את בוסטון, הבן של הפרופסור, הוא נראה עצוב, נראה כאילו הוא לא הבחין בכלל שנכנסתה לבית, אתה רואה שהוא בוכה כאשר הוא אוחז בתמונה של אבא שלו.[/CENTER]
[/quote]
אני ניגש אל בוסטון ואומר לו"אל תבכה אני אנסה להחזיר את אבא שלך מצוות ירוק"
-
[QUOTE=PO ZON;1014518][CENTER][B]Food fighter[/B]
[B]סוונאב תוקף בקרן קרח ומפתיעה את הפרופסור הזה שכל גופו התחתון קפא, לפתע היורטיריים תוקפים את הפרופסור בנשיכה ופוגעים בו חזק ומפילים אותו לריצה, הקרח מגופו נשבר, לפתע הפרופסור שולף פוקדור וזורק אותו לאוויר, מהפוקדור יוצא קדברה גדול ומפחיד.[/B]
[B]"קדברה תקוף בבילבול" אמר הפרופסור, קדרה תוקף בבילבול ופוגע בכל היורטריים שהופכים מבולבלים ולא יודעים את מי לתקוף ואת מה, והם נתקעים זה בזה.[/B]
[IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/5/54/Spr_5b_064_m.png[/IMG][/CENTER]
[/CENTER][/QUOTE]
"סוינב צוות כפול ואז קרן קרח על קדברה!ואחרי שהקפאת את קדברה בקרן קרח תשתמש בבלימה שתפיל את קדברה ותשבור אותו לרסיסים!!!"אצעק לסוינב בתקווה שיצליח אחרי מה שקרה לו עם הגנגרים ואז אצעק גם ליורטריים בכעס:"תשתחררו מהבלבול כבר!אתם רוצים להשתחרר מכאן?אם כן תקפו את הקדברה בנשיכה ואם מישהו יודע לעיסה אז בלעיסה על קדברה!"
-
[quote=PO ZON;1014518][CENTER]♣DarkBoy♣
אתה נכנס לאחת מהמערות שיש במקום, אתה ואלקיד שמאיר את המערה החושכה הולכים ומסתובבים בכניסה, לפתע אתה שומע רעש של נשימות כבדות, אתה מביט ולפתע רואה גיבל אחד על האדמה הוא בקושי נושם, לא ברור למה, אתה מתקרב אבל הוא לא נותן לך לגעת בו, לפתע אתה שומע צעים מתקרבים, "אני אבדוק את מה שיש במערה הזו" אמר אחד החיילים והלך להתקרב למערה שאתה נמצא בה, הוא עומד להיכנס לתוכה.
[IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/a/ab/443.png[/IMG][/CENTER]
[/quote]
[B]" גיבל אין לנו זמן אתה חייב לשתף פעולה תן לי לתפוס אותך ואני יציל גם אותי וגם אותך!" אני אומר לגיבל חסר אונים[/B]
[B]" אלקיד תשתמש במתקפה מהירה על גיבל!" אני אומר בזריזות " פוקדור צא!" אני זורק על גיבל את הפוקדור בכוונה שהוא יתפס ותוך כדי מסתכל אם החייל קרוב לפתח המערה.[/B]
-
[CENTER]Tsubasa
"אין סיכוי שתוכל להציל את אבא שלי, אתה עוד ילד. אין לך ניסון בעיניין הזה, ניסיתי להציל אותו, עקבתי אחרי אחת המוכניות שלהם עם סלמנס שלי, הגעתי עד החלק האדום שם זה החלק הכי שמור שלהם, ואז הם התחילו לתקוף אותי, אם לא הייתי ברוח הייתי מת, אין סיכוי שנצליח, סוף העולם יגיעה עוד 7 חודשים והכל יגמר, כניראה היום בערב יבואו לפרק את הבניין הזה, מהיום כל אחד צריך לצאת לחופש, להציל את עצמו מהסוף, אם רק הייתה לי את אחת המכוניות שלהם או איזה תג של אחד מהם כדי לבנות זהות בדויה או להכינס בלי חשש למפקדה שלהם באזור הקדום, אז הייתי יכול להציל את אבא שלי" אמר בוסטון והוא ניגב את הדמעות מפניו.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr158.png[/IMG][/CENTER]
[CENTER]Food fighter
סוונאב מנסה לתקוף בצוות קפול אבל קדברה תוקף אותו בעל חושי, סוונאב מתחיל לרחף באוויר ללא שליטה, לפתע בעזרת העל חושי קדברה מטיח את סווינב בחוזקה בקיר המערה, אתה רואה שסווינאב מחוסל, לפתע אתה שם לב שיש יורטריי אחד שמתחבא מאחוריך, הוא לא נפגע מהבילבול, אתה פותח את הפוקדע לבדוק איזה מתקפות יש לו והופוקדע אומר לך שיש לו את המתקפות הבאות : מבט, חבטה, נשיכה, צוות כפול.
אתה רואה שליורטריי הזה אין הרבה בטחון והוא מפוחד מאוד.[/CENTER]
[CENTER]♣DarkBoy♣
אלקיד עומד לתקוף את גיבל במתקפה מהירה אבל גיבל משתמש בקצת כוח שיש לו והוא תוקף בחפירה וניכנס לתוך האדמה תוך שניות, אלקיד לא מספיק לפוגע בו, לפתע נכנס החייל של הצבא הירוק הוא נראה מופתע ומהובל
"ידעתי שיש פה איזה פליט מלוכלך, הגיעה הזמן שאני אלמד אותך לקח ואחסל אותך" אמר החייל וזרק פוקדור שממנו יצא פוצ'יינה קטן ועצני שמהפה שלו יצא הרבה ריר.
"פוצ'יינה תקוף אותם בצוות כפול ואז בנשיכה" אמר החייל בזעם
[IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/3/3e/Spr_5b_261.png[/IMG][/CENTER]
-
[quote=PO ZON;1014568][CENTER]Tsubasa
"אין סיכוי שתוכל להציל את אבא שלי, אתה עוד ילד. אין לך ניסון בעיניין הזה, ניסיתי להציל אותו, עקבתי אחרי אחת המוכניות שלהם עם סלמנס שלי, הגעתי עד החלק האדום שם זה החלק הכי שמור שלהם, ואז הם התחילו לתקוף אותי, אם לא הייתי ברוח הייתי מת, אין סיכוי שנצליח, סוף העולם יגיעה עוד 7 חודשים והכל יגמר, כניראה היום בערב יבואו לפרק את הבניין הזה, מהיום כל אחד צריך לצאת לחופש, להציל את עצמו מהסוף, אם רק הייתה לי את אחת המכוניות שלהם או איזה תג של אחד מהם כדי לבנות זהות בדויה או להכינס בלי חשש למפקדה שלהם באזור הקדום, אז הייתי יכול להציל את אבא שלי" אמר בוסטון והוא ניגב את הדמעות מפניו.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr158.png[/IMG][/CENTER]
[/quote]
אני אומר לבוסטון"זה יום המזל שלך.אני הגעתי לפה כך שגנבתי את אחד המכוניות של הצבא הירוק.נמצאת פה קרוב לבית"
-
[quote=PO ZON;1014568][CENTER]♣DarkBoy♣
אלקיד עומד לתקוף את גיבל במתקפה מהירה אבל גיבל משתמש בקצת כוח שיש לו והוא תוקף בחפירה וניכנס לתוך האדמה תוך שניות, אלקיד לא מספיק לפוגע בו, לפתע נכנס החייל של הצבא הירוק הוא נראה מופתע ומהובל
"ידעתי שיש פה איזה פליט מלוכלך, הגיעה הזמן שאני אלמד אותך לקח ואחסל אותך" אמר החייל וזרק פוקדור שממנו יצא פוצ'יינה קטן ועצני שמהפה שלו יצא הרבה ריר.
"פוצ'יינה תקוף אותם בצוות כפול ואז בנשיכה" אמר החייל בזעם
[IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/3/3e/Spr_5b_261.png[/IMG][/CENTER]
[/quote]באסה, חבל שהוא ברח.....
----------------------
" אלקיד תתחמק בעזרת התקפה מהירה ותשתמש על פוצ'ינה בהתקפה מהירה, בכל הכוח!"
-
[QUOTE=PO ZON;1014568][CENTER][CENTER]Food fighter
סוונאב מנסה לתקוף בצוות קפול אבל קדברה תוקף אותו בעל חושי, סוונאב מתחיל לרחף באוויר ללא שליטה, לפתע בעזרת העל חושי קדברה מטיח את סווינב בחוזקה בקיר המערה, אתה רואה שסווינאב מחוסל, לפתע אתה שם לב שיש יורטריי אחד שמתחבא מאחוריך, הוא לא נפגע מהבילבול, אתה פותח את הפוקדע לבדוק איזה מתקפות יש לו והופוקדע אומר לך שיש לו את המתקפות הבאות : מבט, חבטה, נשיכה, צוות כפול.
אתה רואה שליורטריי הזה אין הרבה בטחון והוא מפוחד מאוד.[/CENTER]
[png[/IMG][/CENTER][/QUOTE]
אני אחזיר את סוינב לפוקדור ואגיד לו:"היית מצוין עכשיו תנוח עד המרכז הפוקימונים סוינב קטן שלי!"ואז אגיד ליורטריי הקטן:"אל תפחד אני מאמין בך תשתמש בצוות כפול כדי שלא תיפגע ואז תתקוף בנשיכה קטלנית על קדברה יורטריי ואם אתה תצליח אתה תקבל ממני פרס וגם תצטרף למסע שלי!אתה יכול לעשות זאת יורטריי!"
-
[QUOTE=PO ZON;1014321][B]DarkTiger[/B]
[CENTER][COLOR=#000000][SIZE=2][B][U]התחלה[/U][/B][/SIZE][/COLOR]
[COLOR=#000000][SIZE=2]הלילות הקשים שעוברים עליכם מעייפים מאוד, אתם בקושי עוצמים את העיניים חיים בפחד רב מהצבא הירוק, רק הפוקימון שלכם מארח לכם חברה ומשמח אתכם. השעה 3 לפנות בוקר ואתם נמצאים באזור הירוק, לפתע נשמע פיצוץ חזק שמקפיץ אתכם מן החול שליד הים, אתם רואים שהפיצוץ מגיעה מהמערה שליד הסלעים שבצד השני של החוף[/SIZE][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
OOG: עכשיו לא כמו אידיוט (מה ששאר האנשים עשו) הדמות שלי היא לא סופרמן, בדרך כלל לא הולכים למקומות מסוכנים בלי אמצעיי הגנה
IG: 'אממ... זה יכול להיות מעניין, אבל הצוות הירוק שם, אולי כדאי..? לא! אסור לי לחשוף את עצמי! לפחות לא בזמן הקרוב..' אחשוב בראשי ואסתכל סביבי בחיפוש אחר מקום מחבוא אשר יקנה לי מקום הגנה.
-
[CENTER]Tsubasa
"מה באמת!!" קפץ בוסטון מהספה בשמחה, ויצא מן הבית ואתה אחריו, לפתע אתה רואה שהוא מתניעה את האוטו.
"קדימה בוא נזוז" אמר בוסטון, אתה נכנס לאוטו ושניכם נוסעים, הבוקר כבר עלה, ואתה כבר חצי ישן, אתה עוצם את העיניים וכעבור כמה זמן אתה פותח אותם.
"סוף סוף הגענו לחלק הכתום, הצלחתי לעבור את השומרים" אמר בוסטון, לפתע האוטו נעצר.
"שיט נגמר הדלק" אמר בוסטון ויצא מהאוטו, אתה מתעורר מהר ויוצא אחריו, לפתע אתה רואה בניין גדול, משהו ממש מוזר שאתה בכלל לא מכיר.
"בוא אחרי" אמר בוסטון, אתה הולך אחרי בוסטון ומגיעה אל הכניסה האחורית של הבניין, לפתע בוסטון מוציא את הסודווודו שלו, "סודווודו תקוף במכת קרטה" אמר בוסטון, סודווודו תוקף במככת קרטה ופתח את הדלת. בוסטון החזיר את סודווודו לפוקדור.
"תשמע עכשיו טוב טוב, אתה חוזר לאוטו ויוצא מפה, אם אני נופל, אז זה לבד, אבא שלי שמר עליכם מכל משמר, ואני לא רוצה להיות זה שיהרוס את זה" אמר בוסטון ואז נכנס לתוך הבניין, אתה מחכה כמה דקות ואז מציץ אל תוך החדר, ואתה רואה כאילו יש שם איזה מן מעבדה, לפתע אתה מרגיש שהאבן שמצאתה במערה שוב רוטטת, כאילו היא נמשכת לאיזה משהו שנמצא בתוך המעבדה, לפתע אתה שומע שהחיילים ששומרים על הבניין מתקרבים אל הצד של הדלת האחורית.[/CENTER]
[CENTER]♣DarkBoy♣
פוצ'יינה תוקף בצוות כפול ומבלבל את אלקיד שמנסה לחמוק בעזרת בעזרת מתקפה מהירה, אחד הפוצ'יינות תופס אותו ותוקף אותו בנשיכה ופוגע בו חזק מאוד, אלקיד נופל על ריצפת המערה אבל לא מוותר הוא תוקף במתקפה מהירה ומצליח להעלים כמה מהכפילים של פוצ'יינה , אבל עדיין נשארים כפילים.
"קדימה פוצ'יינה חסל את העלוב הזה עם שאגה ואז חבטה" אמר החייל.[/CENTER]
[CENTER]Food fighter
יורטריי נראה מפוחד אבל בעזרת מילות העידוד שלך הוא מעז להלחם, הוא מתחיל לרוץ במהירות ותוקף בצוות כפול, קדברה תוקף בילבול אבל בעזרת הכפילים יורטריי לא נפגע, יורטריי תקוף בנשיכה אבל קדברה חומק ותוקף בקרן על חושית ופוגע חזק מאוד ביורטריי שמתקשה להמשיך להלחם.
"איזה כיף שני ציפורים במכה אחת, אני גם בודק עם השיקוי שלי עבוד ואני גם מחסל פליטים, קדימה קדברה חסל את היורטריי הזה במתקפה אחרונה של עוד על חושי" אמר המדען שנראה שמח מאוד.
יורטריי נראה פצוע מאוד, הוא גם התחיל להיות שוב מפוחד[/CENTER]
[CENTER]Barney Stinson
אתה רואה שיש אזור מלא סלעים ששם אתה יכול להסתתר, אתה מתקדם לעבר הסלעים ואז לפתע אתה רואה בית נטוש, אתה מתקרב לבית ולפתע שומע כל מני רעשים מוזרים.[/CENTER]
-
[quote=PO ZON;1014457][CENTER][B]Tsubasa[/B]
[B]Barney Stinson[/B]
[B]תוסיף תמונה של המאמן, הכוונה בתמונת מאמן זה לא לתאר אותו זה להוסיף תמונה כמו ששאר המשתמשים עשו, תראה בטפסים שלהם בעמודים הקודמים.[/B][/CENTER]
[CENTER][B]niv961[/B]
[B]קיבגו תוקף במבט מנסה לגרום לזאנגוס לפחד, מה שנראה לא עומד לעבוד דווקא עובד מצויין וזאנגוס נבהל מהר מאוד ומתחיל לברוח לכיוונו של המאמן, לפתע גם אותו מאמן שולף עליך אקדח כמו ההוא מקודם, "אני לא כמו החייל השני, אני לא פוחד להרוג." אמר החייל, אתה שם לב שהרובה של החייל השני עדיין על הריצפה.[/B][/CENTER]
[/quote]
אני מסמן לקיבגו לבוא אלי בעזרת הידייםואז אני בוכה בכיאלו ואמר לקיבגו בלחש:"תרד ותכוון אל הרובה שעל הרצפה על החייל ואז תלחץ שם על ההדק כדי לירות עליו אבל תיזהר על עצמיך"
-
[QUOTE=PO ZON;1014627][CENTER]Tsubasa
[CENTER]Barney Stinson
אתה רואה שיש אזור מלא סלעים ששם אתה יכול להסתתר, אתה מתקדם לעבר הסלעים ואז לפתע אתה רואה בית נטוש, אתה מתקרב לבית ולפתע שומע כל מני רעשים מוזרים.[/CENTER][/QUOTE]
OOG: למה לעזאזל לכל הרוחות שאני אתקרב לבית? בבקשה אל תשלוט במעשים שלי.
IG: אברח משם במהירות המרבית, אסור שימצאו אותי.
-
[QUOTE=PO ZON;1014627][CENTER][CENTER]Food fighter
יורטריי נראה מפוחד אבל בעזרת מילות העידוד שלך הוא מעז להלחם, הוא מתחיל לרוץ במהירות ותוקף בצוות כפול, קדברה תוקף בילבול אבל בעזרת הכפילים יורטריי לא נפגע, יורטריי תקוף בנשיכה אבל קדברה חומק ותוקף בקרן על חושית ופוגע חזק מאוד ביורטריי שמתקשה להמשיך להלחם.
"איזה כיף שני ציפורים במכה אחת, אני גם בודק עם השיקוי שלי עבוד ואני גם מחסל פליטים, קדימה קדברה חסל את היורטריי הזה במתקפה אחרונה של עוד על חושי" אמר המדען שנראה שמח מאוד.
יורטריי נראה פצוע מאוד, הוא גם התחיל להיות שוב מפוחד[/CENTER]
[/CENTER][/QUOTE]
"אתה לא צריך לפחד יורטריי תתקוף בנשיכה את קדברה"אומר ליורטריי ואז אוסיף בנחישות:"אחרי שתפגע בקדברה תתקוף בבלימה חזקה!אני מאמין בך יורטריי!אתה לא צריך לפחד מהמדען המטורף הזה והקדברה המשוגע!"
-
[quote=PO ZON;1014627][CENTER]♣DarkBoy♣
פוצ'יינה תוקף בצוות כפול ומבלבל את אלקיד שמנסה לחמוק בעזרת בעזרת מתקפה מהירה, אחד הפוצ'יינות תופס אותו ותוקף אותו בנשיכה ופוגע בו חזק מאוד, אלקיד נופל על ריצפת המערה אבל לא מוותר הוא תוקף במתקפה מהירה ומצליח להעלים כמה מהכפילים של פוצ'יינה , אבל עדיין נשארים כפילים.
"קדימה פוצ'יינה חסל את העלוב הזה עם שאגה ואז חבטה" אמר החייל.[/CENTER]
[/quote]
[B]תקשיב, אין לי יותר מידי מה להגיב, זה נראה כאילו אתה מנסה להרוג אותי..../=[/B]
[B]וגם אין לי יותר מידי מה לכתוב כי יש לי רק מתקפה אחת שיכולה לפגוע....[/B]
[B]-------------------------------------------------------[/B]
[B]" אלקיד תנסה להתאושש ולהתחמק מהמתקפה, מיד לאחר מכן השתמש בהתקפה מהירה על פוצ'ינה.[/B]
-
[CENTER]niv961
קיבגו עושה מה שאתה אומר לו במזמן שאתה משיח את דעתו של החייל, לפתע אתה שמע רעש של יריה ואז מרגיש כאב חד ברגל, קיבגו ירה בטעות ברגל שלך, החייל מסתובב אחורה לראות מי ירה, ואז קיבגו זורק לך את הרובה, אתה תופס את הרובה ויורה במהירות, החייל נופל על הריצפה והוא מדממם, תוך שניות הוא שולף את הפלאפון מהכיס שלו "קוד 329 אני חוזר קוד 329" הוא חוזר ואומר, אתה מבין שכניראה הוא מזעיק תגבורת ושכנראה עוד כמה דקות הם יגיעו.[/CENTER]
[CENTER]Barney Stinson
אתה רץ במהירות ומחפש מקום להתחבא מפני הצבא הירוק, אתה מתחבא מאחורי הסלעים שנראים לך המקום הכי בטוח, אתה יושב שם כמה דקות ואז לפתע אתה מרגיש כאב חדש ברגל, לפתע אתה רואה שקורפיש אחד תפס את הרגל שלך, אתה בועט אותו מהרגל שלך ומתחיל לצווח מרוב כאב, כעבור כמה שניות אתה שם לב ששני חיילים באים לכיוונך כי הם שמעו את הצעקה שלך.
[IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/4/49/341.png[/IMG][/CENTER]
[CENTER]Food fighter
קדברה תוקף בקרן על חושית אבל יורטריי חומק ואז תוקף אותו בשילוב בין נשיכה לחבטה ומכניס את קדברה בתוך הקיר, קדברה מחוסל, לפתע המדען מחזיר את קדברה לפוקדור ומתחיל לברוח מהמקום במהירות.
לפתע יורטריי מתעלף, הוא נראה חלש מאוד, ואתה נזכר שבמיים שעברתה בהם בפעם הקודמת יש קרוונות שנושכות את מי שעובר במים.[/CENTER]
[CENTER]♣DarkBoy♣
אלקיד לא מצליח לזוז הוא פצוע קשה, פוצ'יינה עומד לחסל אותו סופית אבל לפתע גיבל יוצא מהאדמה והודף את פוצ'יינה ותוקף אותו בחבטת זעם ומחסל את פוצ'יינה, החייל נראה מבוהל הוא יוצא החוצה להזעיק עזרה.
אתה מחזיר את אלקיד לפוקדור כדי שינוח, לפתע גיבל מצביעה לך על הבור שהוא חפר, כאילו הוא רוצה שתיכנס לבור כדי שתוכל להינצל מהחיילים[/CENTER]
-
[QUOTE=PO ZON;1014646][CENTER][CENTER]Food fighter
קדברה תוקף בקרן על חושית אבל יורטריי חומק ואז תוקף אותו בשילוב בין נשיכה לחבטה ומכניס את קדברה בתוך הקיר, קדברה מחוסל, לפתע המדען מחזיר את קדברה לפוקדור ומתחיל לברוח מהמקום במהירות.
לפתע יורטריי מתעלף, הוא נראה חלש מאוד, ואתה נזכר שבמיים שעברתה בהם בפעם הקודמת יש קרוונות שנושכות את מי שעובר במים.[/CENTER]
[/CENTER][/QUOTE]
"עשית את מה שיכולת יורטריי"אומר לו ואז אזרוק אליו פוקדור ואחרי שתפסתי אותו אחפש חדרים נסתרים כדי לצאת מהמערה.
-
[QUOTE=PO ZON;1014627][CENTER]Tsubasa
"מה באמת!!" קפץ בוסטון מהספה בשמחה, ויצא מן הבית ואתה אחריו, לפתע אתה רואה שהוא מתניעה את האוטו.
"קדימה בוא נזוז" אמר בוסטון, אתה נכנס לאוטו ושניכם נוסעים, הבוקר כבר עלה, ואתה כבר חצי ישן, אתה עוצם את העיניים וכעבור כמה זמן אתה פותח אותם.
"סוף סוף הגענו לחלק הכתום, הצלחתי לעבור את השומרים" אמר בוסטון, לפתע האוטו נעצר.
"שיט נגמר הדלק" אמר בוסטון ויצא מהאוטו, אתה מתעורר מהר ויוצא אחריו, לפתע אתה רואה בניין גדול, משהו ממש מוזר שאתה בכלל לא מכיר.
"בוא אחרי" אמר בוסטון, אתה הולך אחרי בוסטון ומגיעה אל הכניסה האחורית של הבניין, לפתע בוסטון מוציא את הסודווודו שלו, "סודווודו תקוף במכת קרטה" אמר בוסטון, סודווודו תוקף במככת קרטה ופתח את הדלת. בוסטון החזיר את סודווודו לפוקדור.
"תשמע עכשיו טוב טוב, אתה חוזר לאוטו ויוצא מפה, אם אני נופל, אז זה לבד, אבא שלי שמר עליכם מכל משמר, ואני לא רוצה להיות זה שיהרוס את זה" אמר בוסטון ואז נכנס לתוך הבניין, אתה מחכה כמה דקות ואז מציץ אל תוך החדר, ואתה רואה כאילו יש שם איזה מן מעבדה, לפתע אתה מרגיש שהאבן שמצאתה במערה שוב רוטטת, כאילו היא נמשכת לאיזה משהו שנמצא בתוך המעבדה, לפתע אתה שומע שהחיילים ששומרים על הבניין מתקרבים אל הצד של הדלת האחורית.[/CENTER]
[/CENTER][/QUOTE]
אני מחפש משהו שיסתיר אותי ואז אומר בקול מפחיד"תסתלקו מפה אני הרוח שרודפת את הבניין הזה.אז תסתלקו מפה".ואני מקווה שזה יפחיד תחיילים
-
[quote=PO ZON;1014646]♣DarkBoy♣[CENTER]אלקיד לא מצליח לזוז הוא פצוע קשה, פוצ'יינה עומד לחסל אותו סופית אבל לפתע גיבל יוצא מהאדמה והודף את פוצ'יינה ותוקף אותו בחבטת זעם ומחסל את פוצ'יינה, החייל נראה מבוהל הוא יוצא החוצה להזעיק עזרה.
אתה מחזיר את אלקיד לפוקדור כדי שינוח, לפתע גיבל מצביעה לך על הבור שהוא חפר, כאילו הוא רוצה שתיכנס לבור כדי שתוכל להינצל מהחיילים[/CENTER]
[/quote][B] אני קופץ אחריו לבור ומודה לו על מה שהוא עשה , לפני אני ממשיך להתקדם בבור אינ חוסם את הפתח שנכנסתי דרכו כדי שלא יעכבו אחריי.[/B]
-
[quote=PO ZON;1014646][CENTER]niv961
קיבגו עושה מה שאתה אומר לו במזמן שאתה משיח את דעתו של החייל, לפתע אתה שמע רעש של יריה ואז מרגיש כאב חד ברגל, קיבגו ירה בטעות ברגל שלך, החייל מסתובב אחורה לראות מי ירה, ואז קיבגו זורק לך את הרובה, אתה תופס את הרובה ויורה במהירות, החייל נופל על הריצפה והוא מדממם, תוך שניות הוא שולף את הפלאפון מהכיס שלו "קוד 329 אני חוזר קוד 329" הוא חוזר ואומר, אתה מבין שכניראה הוא מזעיק תגבורת ושכנראה עוד כמה דקות הם יגיעו.[/CENTER]
[CENTER]Barney Stinson
אתה רץ במהירות ומחפש מקום להתחבא מפני הצבא הירוק, אתה מתחבא מאחורי הסלעים שנראים לך המקום הכי בטוח, אתה יושב שם כמה דקות ואז לפתע אתה מרגיש כאב חדש ברגל, לפתע אתה רואה שקורפיש אחד תפס את הרגל שלך, אתה בועט אותו מהרגל שלך ומתחיל לצווח מרוב כאב, כעבור כמה שניות אתה שם לב ששני חיילים באים לכיוונך כי הם שמעו את הצעקה שלך.
[CENTER]Food fighter
[CENTER]♣DarkBoy♣
אלקיד לא מצליח לזוז הוא פצוע קשה, פוצ'יינה עומד לחסל אותו סופית אבל לפתע גיבל יוצא מהאדמה והודף את פוצ'יינה ותוקף אותו בחבטת זעם ומחסל את פוצ'יינה, החייל נראה מבוהל הוא יוצא החוצה להזעיק עזרה.
[/quote]
אני לוקח לו את הטלפון ומשתיק אותו ואומר:"הזעקת שווא זה היה פוקימון פראים שנגע ברובה שהיה מונח על הרצפה", אחר כך אני זורק את שני הרובה והטלפון מנקה את הדם והולך משם.
-
[QUOTE=PO ZON;1014646]
[CENTER]Barney Stinson
[/QUOTE]
"סעמק!" אצעק בקריאת עזאזל ואתחיל לרוץ משם במהירות, ממש במהירות המרבית. לא משנה מי יהיה בדרכי אמשיך לרוץ קדימה.
-
[B]אתה זורק את הפוקדור על יורטריי הפצועה והפוקדור נפתח, יורטריי נכנס לפוקדור והפוקדור מתחיל לנוע מצד לצד וכעבור כמה דקות הוא מפסיק לזוז, כל הכבוד תפסתה יורטריי.[/B]
[B]אתה רואה שהיורטריים האחרים מתעוששים, לפתע הם מתחילים לרוץ לנקודה מסויימת, אתה רץ אחריהם וכעבור 4 דקות של ריצה אתם יוצאים מהצד השני של המנהרה למן אזור מלא סלעים ומלא קניוני אדמה ענקיים שהם גרים הרבה סוגים של פוקימוני אדמה, היורטריים רצים לחפש את קרובי משפחתים.[/B]
[B]אתה מסתובב באזור ורואה מלא מלא פוקימוני אדמה.[/B]
[IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/1/17/Spr_5b_027.png[/IMG][IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/4/45/Spr_5b_529.png[/IMG][IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/9/98/207.png[/IMG][/CENTER]
[CENTER]Tsubasa
אתה נכנס לתוך החדר ומסתתר מתחת לשולחן, אתה רואה שהחיילים עוברים לא מרגישים שאתה שם וממשיכים בסיור שלהם, אתה ממשיך להרגיש את הרטט של האבן בכיס שלה, אתה קם ויוצא מתחת לשלוחן, אתה רואה מלא מלא מחשבים, ומלא מלא מבחנות, אתה מסתובב במקום ולפתע אתה רואה מלא מלא חליפות של הצבא הירוק, אתה ממשיך להסתובב ולפתע אתה שומע רעש של משהו שיורד במדרגות, אתה חוזר להתחבא מתחת לשולחן כדי שלא יתפוס אותך, לפתע מגיעה פרופסורמבוגר, הוא מסתקל במחשבים ולפתע הוא נראה מבוהל, הוא מוציא את הפלאפון ומתקשר למשהו " הלו ניל, מצאתי את האבן שבעזרתה נוכל לחסל את רוב האגדיים, יש בתוכה את מה שחיפשנו, היא לא רחוקה מאיתנו כל כך, המחשב אומר שהוא ממש ממש קרוב, אני שולח צוות לחפש את האבן עכשיו" אמר אותו פרופסור, אתה מבין שהוא דיבר על האבן שלך. חולפות כמה דקות והפרופסור עולה שוב לקומה הבא
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rstrainer54.png[/IMG][/CENTER]
[CENTER]♣DarkBoy♣
אתה זוחל אחרי גיבל במנרה הצרה שהוא חפר, כעבור 6 דקות של זחילה אתם יוצאים החוצה ומגיעים למקום מלא הרים קטנים וקניונים מאדמה שבהם גרים פוקימוני אדמה רבים, כניראה שזה הבית של גיבל, אתה מסתובב במקום רואה הרבה פוקימוני אדמה, לפתע אתה רואה שגיבל מפוחד ממשהו, לפתע אתה רואה באגון עצבני שמתקרב לכיוונך נראה שהוא רוצה לתקוף את גיבל.
[IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/b/b2/Spr_5b_371.png[/IMG]
niv961
אתה עומד לסיים את השיחה לפתע האיש מהטלפון שואל "מי אתה תזדהה, מספר חייל עכשיו!" צעק האיש בטלפון.
אתה מביט ורואה שהחייל עומד לענות לאיש בטלפון ולזמן משהו יותר גרוע מעוד אנשים של הצבא הירוק.
לפתע אתה רואה מסוק שעף מעלייכם ויורד במהירות לכיוון האדמה, ומהמסוק יוצאים חבורה ענקית של חיילים, הם נראים עצבניים מאוד, קיבגו נראה מפוחד, "אל תזוז, אחרת אתה הולך לשלם בגדול" אמר אחד החיילים בזעם.[/CENTER]
[CENTER]Barney Stinson
אתה רץ במהירות אבל החיילים שנמצאים בכושר גבוה יותר והם בוגרים יותר ממך כמעט עוקפים אותך, לפתע אחד מהם שולף רובה ויורה כמה פעמים באוויר וצועק "עצור או שאני יורה בך" הוא נראה זועם במיוחד.[/CENTER]
-
[quote=PO ZON;1014685][CENTER][B]Food fighter[/B]
[B]אתה זורק את הפוקדור על יורטריי הפצועה והפוקדור נפתח, יורטריי נכנס לפוקדור והפוקדור מתחיל לנוע מצד לצד וכעבור כמה דקות הוא מפסיק לזוז, כל הכבוד תפסתה יורטריי.[/B]
[B]אתה רואה שהיורטריים האחרים מתעוששים, לפתע הם מתחילים לרוץ לנקודה מסויימת, אתה רץ אחריהם וכעבור 4 דקות של ריצה אתם יוצאים מהצד השני של המנהרה למן אזור מלא סלעים ומלא קניוני אדמה ענקיים שהם גרים הרבה סוגים של פוקימוני אדמה, היורטריים רצים לחפש את קרובי משפחתים.[/B]
[B]אתה מסתובב באזור ורואה מלא מלא פוקימוני אדמה.[/B]
[IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/1/17/Spr_5b_027.png[/IMG][IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/4/45/Spr_5b_529.png[/IMG][IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/9/98/207.png[/IMG][/CENTER]
[CENTER]Tsubasa
אתה נכנס לתוך החדר ומסתתר מתחת לשולחן, אתה רואה שהחיילים עוברים לא מרגישים שאתה שם וממשיכים בסיור שלהם, אתה ממשיך להרגיש את הרטט של האבן בכיס שלה, אתה קם ויוצא מתחת לשלוחן, אתה רואה מלא מלא מחשבים, ומלא מלא מבחנות, אתה מסתובב במקום ולפתע אתה רואה מלא מלא חליפות של הצבא הירוק, אתה ממשיך להסתובב ולפתע אתה שומע רעש של משהו שיורד במדרגות, אתה חוזר להתחבא מתחת לשולחן כדי שלא יתפוס אותך, לפתע מגיעה פרופסורמבוגר, הוא מסתקל במחשבים ולפתע הוא נראה מבוהל, הוא מוציא את הפלאפון ומתקשר למשהו " הלו ניל, מצאתי את האבן שבעזרתה נוכל לחסל את רוב האגדיים, יש בתוכה את מה שחיפשנו, היא לא רחוקה מאיתנו כל כך, המחשב אומר שהוא ממש ממש קרוב, אני שולח צוות לחפש את האבן עכשיו" אמר אותו פרופסור, אתה מבין שהוא דיבר על האבן שלך. חולפות כמה דקות והפרופסור עולה שוב לקומה הבא
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rstrainer54.png[/IMG][/CENTER]
[CENTER]♣DarkBoy♣
אתה זוחל אחרי גיבל במנרה הצרה שהוא חפר, כעבור 6 דקות של זחילה אתם יוצאים החוצה ומגיעים למקום מלא הרים קטנים וקניונים מאדמה שבהם גרים פוקימוני אדמה רבים, כניראה שזה הבית של גיבל, אתה מסתובב במקום רואה הרבה פוקימוני אדמה, לפתע אתה רואה שגיבל מפוחד ממשהו, לפתע אתה רואה באגון עצבני שמתקרב לכיוונך נראה שהוא רוצה לתקוף את גיבל.
[IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/b/b2/Spr_5b_371.png[/IMG]
niv961
אתה עומד לסיים את השיחה לפתע האיש מהטלפון שואל "מי אתה תזדהה, מספר חייל עכשיו!" צעק האיש בטלפון.
אתה מביט ורואה שהחייל עומד לענות לאיש בטלפון ולזמן משהו יותר גרוע מעוד אנשים של הצבא הירוק.
לפתע אתה רואה מסוק שעף מעלייכם ויורד במהירות לכיוון האדמה, ומהמסוק יוצאים חבורה ענקית של חיילים, הם נראים עצבניים מאוד, קיבגו נראה מפוחד, "אל תזוז, אחרת אתה הולך לשלם בגדול" אמר אחד החיילים בזעם.[/CENTER]
[CENTER]Barney Stinson
אתה רץ במהירות אבל החיילים שנמצאים בכושר גבוה יותר והם בוגרים יותר ממך כמעט עוקפים אותך, לפתע אחד מהם שולף רובה ויורה כמה פעמים באוויר וצועק "עצור או שאני יורה בך" הוא נראה זועם במיוחד.[/CENTER]
[/quote]
אני צועק לחייל:"תרד נראה מי ישלם על מה לוזר,חכה שהאגדיים יבואו ויפוצצו לכם את הפנים!!!!!!!!!!!!"
(אבל בעצם בכל הזעם זה קצת ניהיה מפחיד)
------------------------------------------------------
אם החייל ירד מחבל או סולם אז תעשה שאני יגיד לקיבגו לעשות מבט
-
[QUOTE=PO ZON;1014685][CENTER][B]Food fighter[/B]
[CENTER]Barney Stinson
אתה רץ במהירות אבל החיילים שנמצאים בכושר גבוה יותר והם בוגרים יותר ממך כמעט עוקפים אותך, לפתע אחד מהם שולף רובה ויורה כמה פעמים באוויר וצועק "עצור או שאני יורה בך" הוא נראה זועם במיוחד.[/CENTER][/QUOTE]
'אולי הם חיילים, אבל בשביל לירות בילד צריך הרבה יותר אומץ ממה שיש לו, הוא רק מאיים' אחשוב בראשי ואעמוד מולו. "תירה, קדימה, אני קורא עליך תיגר" אומר לו ברצינות.
-
[quote=PO ZON;1014410]הרוח המתמטקאית[CENTER]טריקו יוצא מהפוקדור הוא תוקף בחבט על החבלים ומצליח לשחרר אותם מהאדמה, אבל לפתע התקרה מתחילה לתהפרק במהירות, והכניסה למערה נחסמת במהירות, לפתע גרוולייט המשחורר מתחיל לרוץ לתוך האזור השחור והעמוק יותר של המערה. בקושי יש אור במערה ואתה רואה שהאבנים שחוסמות את המערה תקועות חזק, לפתע אתה שומע עוד פיצוץ שמגיעה מהחלק שעליו הלך גרוולייט.[/CENTER]
[/quote]
'אין מ ה לעשות ,אין לי דרך להכנס פנימה.'' אני חשוב כשאר נאי שומע את הפיצוץ אני חושב 'אולי הוא ישיך לצוות היורק?' ועוזק להעזרה "אני צריך עזרה,הפוקימון שלי תקוע מתחת לסלעים ענקיים!"
-
[CENTER]niv961
"חחחח אתה ואיזה אגדיים? אתה מאמן עלוב וקטן" אמר אחד החיילים ואז לפתע שלף רובה וירה עליך,אתה מרגיש כאב חד של כמה שניות ואז מאבד את ההכרה.
אתה מתעורר כעבור לא הרבה זמן, אתה קשור לאיזה מזרן ומחוברים אל הגוף שלך כל מני אלקטרונים, אתה חצי ישן, לפתע אתה שומע מאחד החיילים " אני רוצה שתנקה לו את הזיכרון שיהפוך להיות אחד החיילים, שלא יזכור כלום, ועוד הפרופסור המפגר ההוא חשב שהילדים שהוא גידל הם מאמנים חזקים, חחחח איזה בדיחה" אמר מפקד הצבא.[/CENTER]
[CENTER]Barney Stinson
לפתע החייל יורה לך ברגל ואתה נופל על הריצפה, תוך שניות החיילים תופסים אותך וקושרים אותך, כאשר הם קושרים אותך נופל הפוקדור של פיפלאפ ונפתח, פיפלאפ יוצא מהפוקדור הוא לא מבין מה קורה.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/393.png[/IMG]
הרוח המתמטקאית
טריקו מביט עליך ולא מבין, הוא מנסה לשבור את האבנים אבל לא מצליח, לפתע גרוולייט חוזר מהפנים של המערה והוא נראה פצוע, משהו פגעה בו, לפתע נשמע עוד פיצוץ, הוא נשמע קרוב יותר וחזק יותר, טריקו נראה מפוחד.[/CENTER]
-
[quote=PO ZON;1014707]הרוח המתמטקאית
[CENTER]טריקו מביט עליך ולא מבין, הוא מנסה לשבור את האבנים אבל לא מצליח, לפתע גרוולייט חוזר מהפנים של המערה והוא נראה פצוע, משהו פגעה בו, לפתע נשמע עוד פיצוץ, הוא נשמע קרוב יותר וחזק יותר, טריקו נראה מפוחד.[/CENTER]
[/quote]
"גרולייט אני חושב תוכל להאוליל לי בלאסור את מי שמופץ את הפצצה."אני אומר לו ומנסה לתפוס אותו בכך אשני זור קפוקדור אני חושב 'אני אל יכול להתמודד בזה בלי שיהי לי דרך להתקיף או לשחרר את טריקו."
וממשיך אל טריקו "תנסה אולי להתמש בדחיפה כדי לדחוף יותר בקלות את הסלע!"