-
[QUOTE=Viva La Resistance;1019068][u][i]
[u][i]לאנס[/i][/u]
אתה לא רואה שום אי בכיוון הצפון, אתה מתחיל לשוט לשם, לאחר כמה שעות אתה רואה אדמה, אתה מרגיש רעב וצמא גדולים.[/QUOTE]
אבל לא קניתי אוכל?
אלכסיי בחוץ כי הוא פרש מפורום
[u][u][i]טוני[/i][/u][/u]
אתה מתחיל לאכול את האוכל שלך בהנאה עד שאתה מרגיש שבע. אתה רואה מולך אי גדול עם מגדלים גבוהים ותחנות רוח, יש המון טכנולוגיה באי הזה, אתה רואה ספירת פיראטים ליד האי, אולי היא רוצה לתקוף?
[u][i]לאנס[/i][/u] רק ציינתי שאתה רעב וצמא... יש לך אוכל...
אתה מתחיל לשוט מהר יותר וככה גם הרעב והצמא שלך גדלים בהדרגה. אתה שומע הרבה צעקות מהאי "סירה מגיעה!". הם מתכוננים להגעתך.
-
[B][SIZE="3"]שם משתמש:EM Moderator
שם במשחק:קולור שיי
רקע:אביו של קולור היה שודד ים גדול שכל הזמן שט עם חברים שלו והשאיר את משפחתו לבד בית שלהם מלא פעמים.
יום אחד שאל אביו של קונור עם הוא רוצה להיות שודד ים דגול וקולור ענה לו בחיוב.אז אביו החליט שקולור צריך ללכת בדרכו ולאחר הרבה דמעות ובכי נפרדו הוריו של קולור מבנם עם זוג תאומים (בן ובת) שרק נולדו והפליגו בלי לידע את קולור לאן ולפני זה סיפרו לקולור שיש לו אח שגם הוא פיראט ואמרו לו שילך ויחפש אותו.
לאחר שנפרד מהוריו חבר של אבא של קולור שקוראים לו ג'ף הזמין את קולור לחיות אצלו וקולור הסכים ומאז קולור חי אצל ג'ף. עכשיו 8 שנים מאוחר מכן קולור חי בבית של ג'ף ועובד כמעט כל הזמן כדי לחסוך כסף בשביל החיפוש אחר המשפחה שלו.
תמונה:[URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/b8249cfa2b02d892b0539a7e080e54da.gif[/IMG][/URL]
כסף:10000 ברי
ציוד:חרב ענקית,רובה,אוכל,מים וסירה
שם הצוות:מלכי הגולגולות
צוות:לא לגעת[/SIZE][/B]
-
[QUOTE=Viva La Resistance;1026649]
[u][i]לאנס[/i][/u] רק ציינתי שאתה רעב וצמא... יש לך אוכל...
אתה מתחיל לשוט מהר יותר וככה גם הרעב והצמא שלך גדלים בהדרגה. אתה שומע הרבה צעקות מהאי "סירה מגיעה!". הם מתכוננים להגעתך.[/QUOTE]
סוף סוף!
[U]קולור[/U]
רקע גרוע שבנוי בצורה אפילו יותר גרועה <_< תתקן את הכל, הסיפור דומה מידי לשל אוסופ...
[u]לאנס[/u]
אתה אוכל ושותה במהירות עד שאתה שבע. אתה ממשיך לשוט לכיוון האי ואתה רואה המון אנשים מתאספים במקום שבו אתה אמור לעגון, אין לך מושג למה.
-
[quote=Viva La Resistance;1026649]יש אישור מאמיר להגיב
אלכסיי בחוץ כי הוא פרש מפורום
[U][U][I]טוני[/I][/U][/U]
אתה מתחיל לאכול את האוכל שלך בהנאה עד שאתה מרגיש שבע. אתה רואה מולך אי גדול עם מגדלים גבוהים ותחנות רוח, יש המון טכנולוגיה באי הזה, אתה רואה ספירת פיראטים ליד האי, אולי היא רוצה לתקוף?
.[/quote]
[B]'מעניין' אני חושב לעצמי.[/B]
[B]'אולי אם הם יתקפו אני ינצל את זה בשביל לשדוד את האי' אני חושב ומתחיל לטייל באי ולחפש בחנויות דברים שהייתי רוצה לגנוב.[/B]
-
[u]טוני[/u] סוף סוף פיראט אמיתי~
אתה עוגן על המזח ומתחיל לטייל באי, אתה רואה חנויות ציוד, מסעדות וחנויות של סירות. אתה ממשיך לטייל ורואה מולך מגדל ענק, יש המון שלטים מסביב. 'המגדל הגדול של אומינגה, הכניסה חינם!'. אתה רואה המון אנשים ומשפחות נכנסים פנימה ומטיילים.
-
[QUOTE=Viva La Resistance;1026781][U]
[u]לאנס[/u]
אתה אוכל ושותה במהירות עד שאתה שבע. אתה ממשיך לשוט לכיוון האי ואתה רואה המון אנשים מתאספים במקום שבו אתה אמור לעגון, אין לך מושג למה.[/QUOTE]
'מה קרה הם מעולם לא ראו סירה?' אני חושב לעצמי כאשר אני מסתכל על הקהל שעל המזח אני מתחיל לחתור יותר מהר כדי להגיע לשם כבר
-
[QUOTE=Viva La Resistance;1026828][u]טוני[/u] סוף סוף פיראט אמיתי~
אתה עוגן על המזח ומתחיל לטייל באי, אתה רואה חנויות ציוד, מסעדות וחנויות של סירות. אתה ממשיך לטייל ורואה מולך מגדל ענק, יש המון שלטים מסביב. 'המגדל הגדול של אומינגה, הכניסה חינם!'. אתה רואה המון אנשים ומשפחות נכנסים פנימה ומטיילים.[/QUOTE]
[B]'חחחח., המגדל של אומינגה, איזה שם מטומטם!' אני חושב לעצמי.
'אולי יש שם משהו שבאמת שווה להיכנס בשבילו' אני חושב ומתחיל ללכת לכיוון המגדל הגבוה,
בדרך אני עוד חושב על הספינה שראיתי ומתכונן שיתקפו את האי בכל רגע נתון.[/B]
-
[u]לאנס[/u]
אתה מתחיל לשוט לשם במהירות ולאחר 5 דקות אתה מגיע, ברגע שאתה דורך על האי אתה רואה את כל התושבים מאוכזבים וחוזרים לעיסוקיהם. "זה לא הוא..." אחדים מהם אומרים.
[u]טוני[/u]
אתה נכנס אל המגדל ולא רואה הרבה דברים מיוחדים, זה לא מגדל ממש מיוחד, אתה רואה המון שלטים שמציינים שהוא מגיע למעל העננים, אולי בגלל זה מתרגשים ממנו.
-
[QUOTE=Viva La Resistance;1027074][u]לאנס[/u]
אתה מתחיל לשוט לשם במהירות ולאחר 5 דקות אתה מגיע, ברגע שאתה דורך על האי אתה רואה את כל התושבים מאוכזבים וחוזרים לעיסוקיהם. "זה לא הוא..." אחדים מהם אומרים.
[u]טוני[/u]
אתה נכנס אל המגדל ולא רואה הרבה דברים מיוחדים, זה לא מגדל ממש מיוחד, אתה רואה המון שלטים שמציינים שהוא מגיע למעל העננים, אולי בגלל זה מתרגשים ממנו.[/QUOTE]
[B]'איזו שטות!' אני חושב לעצמי ויוצא מהבניין, אני הולך לכיוון החוף ובדרך עוד חושב על הספינה של השודדים שהייתה שם, אני מוציא את החרב שאבי נתן לי והולך איתה ביד ימין.
אני רוצה להיראות מאיים כשאני יגיע לחוף, אני הולך ובדרך מחפש מקומות מסתור שיאפשרו לי בריחה אם משהו ישתבש.[/B]
-
[u]טוני[/u]
אתה הולך אל החוף ולא רואה הרבה דברים מיוחדים, ילדים משחקים, אנשים שוחים ומוכרי ארטיקים. לפתע אתה רואה מספר אנשים "זולים" הולכים על החוף ומתחילים לאיים על אנשים ולשדוד אותם, אלה כנראה שודדי הים.
-
[QUOTE=Viva La Resistance;1027822][u]טוני[/u]
אתה הולך אל החוף ולא רואה הרבה דברים מיוחדים, ילדים משחקים, אנשים שוחים ומוכרי ארטיקים. לפתע אתה רואה מספר אנשים "זולים" הולכים על החוף ומתחילים לאיים על אנשים ולשדוד אותם, אלה כנראה שודדי הים.[/QUOTE]
[B]
'ממ...' אני חושב לעצמי , 'אני חייב לעצור אותם!' אני חושב ומתחיל ללכת לכיוונם.
כשאני מגיע על יד אחד מהם אני לוקח את החרב שלי וחותך לו את היד[/B]
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;1027824][B]
'ממ...' אני חושב לעצמי , 'אני חייב לעצור אותם!' אני חושב ומתחיל ללכת לכיוונם.
כשאני מגיע על יד אחד מהם אני לוקח את החרב שלי וחותך לו את היד[/B][/QUOTE]
אתה מגיע אל אחד מהם וחותך לו את היד קליל, היד שלו נופלת על הרצפה והוא מתחיל לצרוח מכאבים. מיד כל האנשים איתו מוציאים חרבות ותוקפים אותך בקריאות נאצה. אתה נחתך בכל גופך, אתה מרגיש את החתכים נפערים ואתה מרגיש כאבים גדולים מפלחים את גופך.
-
[QUOTE=Viva La Resistance;1027826]אתה מגיע אל אחד מהם וחותך לו את היד קליל, היד שלו נופלת על הרצפה והוא מתחיל לצרוח מכאבים. מיד כל האנשים איתו מוציאים חרבות ותוקפים אותך בקריאות נאצה. אתה נחתך בכל גופך, אתה מרגיש את החתכים נפערים ואתה מרגיש כאבים גדולים מפלחים את גופך.[/QUOTE]
[B]אפשר למות אצלך במשחק?[/B]
[I]--------------------------------[/I][B]
"חחח..." אני מגחח ומוציא את שלושת החרבות שלי, אני נזכר באימון שעשיתי לפני כמה חודשים בבית עם החרבות וחתכתי שלושה עצים, אני מחזיק את החרב של אבי בפה ואת שתי החרבות האחרות ביידים, אני תוקף ואת אחד מהם וחתך לו את הגרון, אני מתקרב אל השני ומכניס לו שתי חרבות בבטן.
אני הולך אל האיש שחתכתי לו את היד ומחזיר את שתי החרבות לתיק, את החרב שאבי נתן לי אני מכוון אליו לגרון ודורש ממנו להזדהות.[/B]
[I]-----------------------------
אני יכול לקרוא לחרב חרב האבדון? ( סתם בשביל שאהיה לה שם.. )[/I]
-
[u]טל[/u] תלוי... ולא, היא פשוט חרב...
ברגע שאתה שם את החרב בפה אתה רואה את כל הפיראטים נבהלים והולכים כמה צעדים אחורה.
"אני לא מאמין, זה רורונואה זורו!" צועק אחד מהם. "אתה צודק!" מסכים איתו אחד אחר, שניהם מבוהלים מאוד.
"רורונואה זורו, תמיד רציתי להילחם בך" אומר אחד מהם, כנראה הקפטן, והולך צעד קדימה. "תתכונן למות..." הוא מתגרה בך.
-
[QUOTE=Viva La Resistance;1027074][u]לאנס[/u]
[/QUOTE]
"מה? לא אני, למי אתם מחכים?" אני שואל את האנשים המאוכזבים,שבטח חיכו למישהו שיבוא (ואני חייב לדעת על מה זה כי אין לי משהו אחר לעשות)
-
[QUOTE=Viva La Resistance;1028072][u]טל[/u] תלוי... ולא, היא פשוט חרב...
ברגע שאתה שם את החרב בפה אתה רואה את כל הפיראטים נבהלים והולכים כמה צעדים אחורה.
"אני לא מאמין, זה רורונואה זורו!" צועק אחד מהם. "אתה צודק!" מסכים איתו אחד אחר, שניהם מבוהלים מאוד.
"רורונואה זורו, תמיד רציתי להילחם בך" אומר אחד מהם, כנראה הקפטן, והולך צעד קדימה. "תתכונן למות..." הוא מתגרה בך.[/QUOTE]
[B]"סתום!, עוד מילה אחת אני חותך לך את הגרון! " אני אומר בעצבים לאיש הזה,
אני לאט לאט מתקרב אליו בלי חשש ומוכן לתקוף אותו, אני רק מחכה שהוא יעשה צעד לא נכון ואני ישסף לו את הגרון.[/B]
-
[u][i]לאנס[/i][/u]
"השיצ'בוקאי..." עונה לך אחד מהם, לא שיש לך בכלל מושג מה זה.
[u]טוני[/u]
"נראה אותך..." הוא צוחק ומתחיל לחקות אותך "שתוק! עוד מילה אחת אני אחתוך לך את הגרון!" הוא אומר בקול לועג ודבילי.
-
[quote=Viva La Resistance;1028090]
[U]טוני[/U]
"נראה אותך..." הוא צוחק ומתחיל לחקות אותך "שתוק! עוד מילה אחת אני אחתוך לך את הגרון!" הוא אומר בקול לועג ודבילי.[/quote]
[B]"עכשיו עצבנת אותי!!!" אני אומר בקול עצבני ורץ לכיוונו, אני מגיע אליו ואומר לו " כאן גמרת את החיים שךך, להבא תדע אל מי אתה מדבר!" ומכניס לו חרב לבטן, אני מוציא את החרב וחותך לו את הגרון בלי היסוס בכלל[/B]
-
[u][i]טוני[/i][/u]
אתה מכוון את חרבך לבטנו אך הוא מעיף אותה בקלות עם בעיטה. "אין סיכוי בעולם שזה זורו, האפס הקטן הזה!" הוא צוחק וככה גם כל הצוות שלו. הוא נותן לך אגרוף בראש ואתה עף מטר אחורה. אתה מרגיש כאב עצום בראש, אתה מסתכל ורואה שיש לו אגרופני ברזל בידיים.
-
[QUOTE=Viva La Resistance;1028114][u][i]טוני[/i][/u]
אתה מכוון את חרבך לבטנו אך הוא מעיף אותה בקלות עם בעיטה. "אין סיכוי בעולם שזה זורו, האפס הקטן הזה!" הוא צוחק וככה גם כל הצוות שלו. הוא נותן לך אגרוף בראש ואתה עף מטר אחורה. אתה מרגיש כאב עצום בראש, אתה מסתכל ורואה שיש לו אגרופני ברזל בידיים.[/QUOTE]
[B]"אח... כמה טימטום יש באיש אחד?!" אני מתעשת על עצמי ומתחל לרוץ לכיוונו אני דוקר אותו בבטן עם החרב שלי ומסתכל במבט מאיים על החברים שלו.[/B]
-
[u]טוני[/u]
איזו חרב? הוא העיף לך אותה.
-
[QUOTE=Viva La Resistance;1028180][u]טוני[/u]
איזו חרב? הוא העיף לך אותה.[/QUOTE]
[B]אה.. באסה...
אז אני מוציא חרב אחרת ( יש לי שלוש.... )[/B]
-
[u][i]טוני[/i][/u]
אתה רץ אליו איך הוא מרתק אותך לרצפה בקלות. "זה רק אני או שאתה ממש ממש ממש חלש? וואו אתה פשוט עלוב, זה ממש מצחיק" הוא אומר לך וצוחק, הוא בועט בך ואתה עף עוד פעם מטר אחורה. "איזה מן פיראטים יש היום..." הוא אומר ומתגרה בך.
-
[b]מה אתה רוצה שאני יעשה O_o כל מה שאני עושה הוא מפוצץ אותי ומעיף אותי מטר אחורה...[/b]
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;1028195][b]מה אתה רוצה שאני יעשה O_o כל מה שאני עושה הוא מפוצץ אותי ומעיף אותי מטר אחורה...[/b][/QUOTE]
מקוריות...
לא הכל זה חרבות אתה יודע, מקומות מסתור יש מלא.
-
[QUOTE=Viva La Resistance;1028197]מקוריות...
לא הכל זה חרבות אתה יודע, מקומות מסתור יש מלא.[/QUOTE]
[B]טוב אז אני בורח כמו פחדן ובדרך לוקח את החרב שלי ...[/B]
-
[QUOTE=Viva La Resistance;1028090][u][i]לאנס[/i][/u]
"השיצ'בוקאי..." עונה לך אחד מהם, לא שיש לך בכלל מושג מה זה.
[/QUOTE]
"מי אלו?, השיבוצ...מי?" אני שואל
-
[u]טוני[/u]
אתה בורח משם במהירות למרות כל הקריאות נאצה ששולחים עליך. אתה לוקח את החרב שלך ונכנס למערה קרובה. אתה נכנס יותר ויותר עמוק עד שאתה רואה מן משהו מוזר עם עיגולים, אתה מתקרב ורואה שזה פרי מוזר.
[U]לאנס[/U]
אותו איש מתעלם ממך וחוזר לעיסוקיו בפחד. "מה עם הדמי כיס שלי?!" אתה שומע צרחה חזקה וכל אנשי הכפר מפוחדים.
-
[QUOTE=Viva La Resistance;1028201][u]טוני[/u]
אתה בורח משם במהירות למרות כל הקריאות נאצה ששולחים עליך. אתה לוקח את החרב שלך ונכנס למערה קרובה. אתה נכנס יותר ויותר עמוק עד שאתה רואה מן משהו מוזר עם עיגולים, אתה מתקרב ורואה שזה פרי מוזר.
.[/QUOTE]
[B]' אני באמת רעב..' אני חושב לעצמי ואוכל את הפרי, תוך כדי אכילה אני חושב איזה פחדן יצאתי וכמה רמסתי את הכבוד שלי.[/B]
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;1028205][B]' אני באמת רעב..' אני חושב לעצמי ואוכל את הפרי, תוך כדי אכילה אני חושב איזה פחדן יצאתי וכמה רמסתי את הכבוד שלי.[/B][/QUOTE]
אתה אוכל את הפרי ומתבאס מעצמך. לאחר אכילת הפרי אתה מרגיש בגופך משהו שונה, אך זה לא ברור מה זה.
-
[QUOTE=Viva La Resistance;1028201][u]
[U]לאנס[/U]
אותו איש מתעלם ממך וחוזר לעיסוקיו בפחד. "מה עם הדמי כיס שלי?!" אתה שומע צרחה חזקה וכל אנשי הכפר מפוחדים.[/QUOTE]
אני הולך אחרי צליל הצעקה כדי לבדוק מה קורה אולי אני אמצא מישהו לצוות שלי פה
-
[QUOTE=Viva La Resistance;1028230]אתה אוכל את הפרי ומתבאס מעצמך. לאחר אכילת הפרי אתה מרגיש בגופך משהו שונה, אך זה לא ברור מה זה.[/QUOTE]
[B]'מעניין מה היה בפרי הזה...' אני חושב,
אני יושב במערה די מבואס על ההשפלה שקרתה לי.
אני מנסה להבין מה בכלל אכלתי..[/B]
-
[u]לאנס[/u]
מולך אתה רואה איש בריון, הוא גבוה ושמן. יש לו שרירים מאוד גדולים. מאחוריו אתה רואה כל מיני אנשים, שמנים, רזים, גבוהים, נמוכים. אתה רואה את כל האנשים מסתתרים בתוך הבתים הקטנים שלהם.
[u]טל[/u]
אתה מתיישב על הרצפה, מבואס, מושפל. אתה שומע המון קולות של צחוק מבחוץ. לפתע אתה רואה צל על הרצפה, צל בצורה של איש. "חה חה חה! תראו, זה האיש העלוב שהשפלתי קודם!" אתה שומע את קולו המוכר של האיש ממקודם. "רוצה קרב חוזר? עלוב נפש!" הוא מתגרה בך.
-
[QUOTE=Viva La Resistance;1030466][u]לאנס[/u]
[u]טל[/u]
אתה מתיישב על הרצפה, מבואס, מושפל. אתה שומע המון קולות של צחוק מבחוץ. לפתע אתה רואה צל על הרצפה, צל בצורה של איש. "חה חה חה! תראו, זה האיש העלוב שהשפלתי קודם!" אתה שומע את קולו המוכר של האיש ממקודם. "רוצה קרב חוזר? עלוב נפש!" הוא מתגרה בך.[/QUOTE]
[B]'אוף!' אני חושב לעצמי,
" שוב אתה?, הפעם אתה תצטער!, אפילו עם זה יעלה לי במחיר חיי!" אני אומר בעצבים ויורק לאיש על היד[/B]
-
[QUOTE=Viva La Resistance;1030466][u]לאנס[/u]
מולך אתה רואה איש בריון, הוא גבוה ושמן. יש לו שרירים מאוד גדולים. מאחוריו אתה רואה כל מיני אנשים, שמנים, רזים, גבוהים, נמוכים. אתה רואה את כל האנשים מסתתרים בתוך הבתים הקטנים שלהם.
[/QUOTE]
"מה קורה כאן מה זאת הצרחה הזאת שנשמעה מכאן" אני שואל את האנשים המסתתרים
-
[u]טוני[/u]
אתה יורק לו על היד ולפתע יש פיצוץ ענק, אתה לא נפגע ממנו בכלל. אתה מסתכל מולך ורואה את האיש מת וכל שאר האנשים בורחים משם במהירות ובצרחות. "זו מפלצת!" הם צורחים.
[u]לאנס[/u]
הם לא שמים לב אליך, העיקר להסתתר, זה כל מה שמעניין אותם.
-
[QUOTE=Viva La Resistance;1030526][u]
[u]לאנס[/u]
הם לא שמים לב אליך, העיקר להסתתר, זה כל מה שמעניין אותם.[/QUOTE]
"מה קורה כאן?" אני שואל בטיפשותי את הבריון הגדול
-
[quote=Viva La Resistance;1030526][U]טוני[/U]
אתה יורק לו על היד ולפתע יש פיצוץ ענק, אתה לא נפגע ממנו בכלל. אתה מסתכל מולך ורואה את האיש מת וכל שאר האנשים בורחים משם במהירות ובצרחות. "זו מפלצת!" הם צורחים.
.[/quote]
'מה?!, איך עשיתי את זה?!' אני חושב לעצמי,
'סך הכל ירקתי לו על היד...' אני חושב ותוך כדי יורק אל אחת האבנים שנמצאות שם.