הוא לא יחזיר אותי,כי אני לא אחזור...זה סופי..
Printable View
הוא לא יחזיר אותי,כי אני לא אחזור...זה סופי..
אני לא משתמש שנמצא פה הרבה, אבל מהזמן שאני נמצא פה אפשר להסיק כמה מסקנות:
*המשתמשים אוהבים לרדת על ההנהלה, וגם אם לפעמים היא עושה דברים בצורה לא נכונה, היא זו שמחזיקה בשבילכם את הפורום. הם אשכרה מבלים לפחות שעתיים ביום בפורום ולא בשביל להספים בנו"ד, אלא כדי ליצור בשבילכם אוירה טובה יותר.
*לוקחים דברים ברצינות גבוהה מדי. זה רק פורום פוקימון שילדים באים אליו כדי להעביר זמן, למשל כל הקטע של אלכס, אז הוא נעל נושאים ונתן כמה באנים לא נכונים, מה קרה?
הוא ביקש סליחה והבטיח להשתפר. וואלה, זה שאתם לא נותנים לו צ'אנס להשתפר זה דבר טיפשי וילדותי, הבן אדם מנהל ראשי כבר הרבה מאוד זמן, והוא נתן המון בשביל הפורום, אי אפשר לסלוח על טעויות?.
*גם כל הקטע של הבאנים הרבים. אז איזה טמבל אחד הספים במשוב, תנו לו חסימה לפורום משוב לכמה ימים והוא יסתום את הפה, לא צריך לתת באן. וגם הבנתי שיש איזה קטע עם משתמש שרוצה לחזור ולא נותנים לו, אז שוב - זה רק פורום לכיף, ואם הוא יעבור שוב על החוקים אתם יכולים להעיף אותו בפעם הרביעית.
הפורום הזה הוא כולו ילדים קטנים שהגיעו לרמה מאוד נמוכה לכאן ועושים באלאגאנים...
אין מה לעשות עם זה...
[QUOTE=~DaRk_AnGeL~;1019021]הפורום הזה הוא כולו ילדים קטנים שהגיעו לרמה מאוד נמוכה לכאן ועושים באלאגאנים...
אין מה לעשות עם זה...[/QUOTE]
כי אנחנו היינו הגורם הבעייתי~
טוב, דיי, מספיק!
היה כאן את הצד של כולם פה.
כולם הביעו את דעתם וכולם הביעו את דעתם, מה עוד?
לכל אחד היה צד מוצדק בנושא, עכשיו אתם רוצים להוסיף?
מספיק.
אם רותם יהיה מספיק חכם, הוא יכיר בבעיה כפי שאני רואה אותה, הוא יחזיר את אלכס, יטפל בבעיה, ובצורה הזו גם הוא ישיג את כבודם של אלה שתמיד נגד (כמוני) ואז, ורק אז הפורום יחזור לקדמותו.
מה, להתחנן?
היטמן, אתה לא עוזר ואף אחד גם כאן לא יעזור, אתם רק עושים את זה יותר גרוע.
נא לא להגיב כאן עד להודעה חדשה!
ליר אני מצטער אבל אני רוצה לכתוב משהו.
אלכס אתה מנהל מצויין, אתה רק צריך ללכת טיפה לכיוון הגולשים.
עשית טעות לדעתי בפרישה.
משתמשים, האמת היא שמהצד שלי אלכס נראה כמו ה״שעיר לעזעזל״ שלכם, בגלל שמישהו התחיל עם שטות ועשה פיל מזבוב, כולם נגררו אחריו והחליטו שאלכס נוהג בדיקטטוריות.
אז תנסו לתת לו צ׳אנס להשתנות, כי בהתנהגות הזאת וביחס הזה אף אחד לא היה משתנה, ואני בטוח שאתם לא הייתם רוצים שעשרים איש היו יוצאים נגדכם.
לסיכום: חאלאס!!! מכל הצדדים!*
ליר אף אחד לא שואל אותך זה נושא של אדם ואין לך זכויות בפורום הזה אלכס לא היה צריך לפרוש כולם הורסים את הפורום גם אתם וגם ההנהלה!
[quote=DarkTiger;1019245]ליר אני מצטער אבל אני רוצה לכתוב משהו.
אלכס אתה מנהל מצויין, אתה רק צריך ללכת טיפה לכיוון הגולשים.
עשית טעות לדעתי בפרישה.
משתמשים, האמת היא שמהצד שלי אלכס נראה כמו ה״שעיר לעזעזל״ שלכם, בגלל שמישהו התחיל עם שטות ועשה זבוב מפיל, כולם נגררו אחריו והחליטו שאלכס נוהג בדיקטטוריות.
אז תנסו לתת לו צ׳אנס להשתנות, כי בהתנהגות הזאת וביחס הזה אף אחד לא היה משתנה, ואני בטוח שאתם לא הייתם רוצים שעשרים איש היו יוצאים נגדכם.
לסיכום: חאלאס!!! מכל הצדדים!*[/quote]
לא, אלכס לא היה מנהל מצויין. תזכור גם שאתה לא קיבלת באן פעם ביומים כמו כול מי שהעז לצאת נגדו.
אתה נמצא כול כך הרבה זמן תחת מנהל ראשי שלא מתפקד, עד שאתה מניח שהאי תפקוד הזה הוא בעצם תפקוד נכון,
מעולם לא היה לך אלטרנטיבה אחרת (ניצן לדוגמא מעולם לא התווכחה עם אלכס, אף אחד פה לא העז לצאת נגדו בגלל הקרבה שלו לרותם)
אז זה לא תפקוד נכון, הוא לא היה מנהל מצויין, בואו נודה בזה הוא היה חרא מנהל שקבע לעצמו הגדרה מאוד לא נכונה למושג "ספאם" והשליט אותה על הפורום.
וזה כביכול היה הדבר היחידי שאלכס עשה אי פעם. "יצא נגד ספאם", הוא לא השקיע כולם פה בפורום מלבד לסרס אותו.
שלא לדבר על זה שאין פה ספאם, מעולם לא היה פה ספאם, זה במקרה הטוב היה נושא קצת פחות קשור או הודעה
עם יותר מידי סימני קריאה ובמקרה הרע עילה לצנזר כול דעה שטענה משהו נגדו.
וה"זבוב מפיל שלך" זה לא מישהו אחד, זה כבר הרבה זמן שכולם פה מקבלים כול הזמן את אותם תשובות
או יותר נכון את אותם ההתעלמויות, הכול פה מוצדק, אנשים יצאו נגד זה לא מתוך גרירה אלה מתוך הבנה
של המצב, תראה לי בנאדם אחד שיצא נגדו בלי דעה מוצקה או איזשהיא תובנה על המצב.
היה לו כול הזמן שבעולם להשתנות, פה זה לא מצרים שבלילה אחד כולם נכנסים בו זה כבר תקופה.
אבל תעבור קצת על פורום משוב, תראה לי נושא אחד שאשכרה קיבל התיחסות מצידו
בין עם זה ההודעות הצעקניות של שיר או מליון הנושאים של אישור משחקי תפקידים או ההתעללות בדמיונית שלו בחתולים.
קילר ידידי (מתן אני חושב...)
אני נועל כיון שליר צודק.
~נעול למניעת ספאם~
אתה רואה למה לא רציתי שיגיבו כאן עד להודעה חדשה?
כל אחד בא ויביע את הדעה שלו עכשיו, אחרי שהם עשו את מה שהם רצו וזה יגרר לריבים.
אני צריך להגיע הביתה אחרי שבועיים מפרכים ולהתעסק במריבות שלכם כאילו אתם ילדים קטנים. וכן אלכס אתה הולך לחזור ואתה יודע את זה. נמאס כבר שכולם יוצאים עליו. אם לא אהבתם משו פשוט תנסו לפתור את זה במקום לבכות.. אם צריך תחכו לי שיהיה לי זמן ואני אטפל בזה. לא מרוצים מהפורום? מההנהלה? אף אחד לא מצמיד לכם אקדח לרכה! אנשים שינסו לשנות דברים שלדעת ההנהלה מתאימים יוצאו מהפורום בעל כורחם!