-
[B]כינוי בפורום:~HannibaL ThE CannibaL~
שם:תומר
רקע:
שלום לי קוראים תומר, אני לא ממש מפורסם אבל נולדתי במחוז סינו בעיר טוינלייף, אבי היה דוקטור למאובנים בעיר אורבורג ואימי הייתה שוטרת בעיר טוינלייף.
אימי ואבי נפגשו באירוע די מיוחד שהוא: היה פריצה במעבדה שאבי עבד בו ואז אימי באה כדי לעזור.ההורים שלי התאהבו במבט ראשון ולאחר-מכן הם התחתנו ואני נולדתי.בגיל 5 הלכתי לעבודה של אבי בעיר אורבורג, ראיתי את הדברים במעבדה אבל הוא לא נתן לי להתקרב.אחרי שחזרנו הביתה ברחתי מהבית, נהייתי מבוהל והתחיל לרדת גשם.אני התחלתי לבכות לאלוהים ואז הגיע ראלטס קטן, הוא ניגש אלי וניחם אותי.בעזרת ראלטס נרגעתי והבנתי שאני יהיה מאמן אני אבחר ברלטס שאני יהיה מאמן.לאחר-מכן ראיתי קירליה שהשתמש בשיגור ובא אלי.הוא הסביר לי בטלפתית שהראלטס ברח ממנה אבל הוא נרגע כעת.קירליה הודתה לי ואז היא החזירה אותי לביתי שבעיר טווינליף.
מאז המקרה חלפו כמה שנים ואני התבגרתי ונהייתי אחראי, שמעתי על התחרות בגיל 10 ורציתי לצאת למסעי כבר בגיל 10.
הורי לא הסכימו לי כחשבו שאני "קטן" ואני לא יוכל להסתדר לבד באי.הם אמרו לי שאני הגיע לגיל 13 אוכל לצאת למסעי עם הפוקימון המעודף עלי ראלטס.
ושהגעתי לגיל 13 החלטתי לצאת למסע. ידעתי בדיוק עם איזה פוקימון אתי רוצה להתחיל, והורי אישרו לי לצאת למסע הגדול של חיי.
התחלתי:רלטס בן
העדפות לסוגים: אש, מים, אדמה
תגים: לא לגעת
ציוד: פוקידע, אין סוף פוקדורים, תרמיל גב, אין סוף אוכל ושתייה, מצפן, שק שינה, שיקוים.
הערות: מדקיפ ואבן שחר.
מקווה שהטופס טוב ואמרת שיש לי מקום שמור
[/B]
-
[quote=Ritsuka Kun;1030837][SIZE=1][COLOR=Green][FONT=Arial][COLOR=Black]
[COLOR=DarkRed]דרייק-
[COLOR=Black]מצ'וק יוצא מהפוקדור שלו ומחייך אליך נרגשות ומתחיל לצעוד לידך ביראת כבוד.
אתם מגיעים לחוף הים ומתיישבים קרוב ליד ריף קטן. אתה מוציא את תיקך את החכה ומשליכה לתוך הים.
אתה ומצ'וק יושבים ומחכים, ומחכים ומחכים וכעבור שעה החכה מתחילה להימתח כפלי מטה.
מ'צוק מתריע אותך ותופס בחכה בחוזקה.
[B]מה תעשה?[/B]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/FONT][/COLOR][/SIZE][/quote]
"היי, היי!" אצעק שמח ומופתע.. לאחר מכן אתפוס גם אני את החכה יחד עם מאצ'וק.
ארקוץ עליו בחיוך ואומר "אוקיי מאצ'וק יופי של זריזות מחשבה, עכשיו בספירה שלי בשלוש מושכים!"
אפעיל את שריריי והאחז חזק בחכה ואז אספור בנשימות עמוקות "1..2..3!!!" ואמשוך יחד עם מאצ'וק כלפיי מעלה בכל הכוח!
-
[quote=Ritsuka Kun;1030843][SIZE=1][COLOR=green]לי-[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=green][COLOR=black]מגבי מסתכל עליך מופתע ובקום זה הוא שולח מסך עשן ענקי כנגד הבועות והעשן הסמיך מפוצץ את הבועות אבל גורם לו להפוך לשכבת בוץ דביקה על הריצפה ולכסות את קרבי לחלוטין בבוץ סמיך וכבד.[/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=green]
[SIZE=1][COLOR=green]מגבי לא מחכה לתגובתך ושולח גחלת על הבוץ ומיבש אותו לחלוטין עד שהבוץ נהפך לאבן קשה, הכוברת בפנים את קרבי.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=green]מגבי מיסתכל עליך במבט מעט מזלזל.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=green]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=green][COLOR=darkorange]תומאס-[/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=green]
[SIZE=1][COLOR=green][COLOR=black]אתה משחרר את אלקיד מהפוקדור והוא יוצא ומתלהב ממראה הים ורץ בספרינט לתוך המים ומתחיל להשפריץ בהנאה לכל כיוון.[/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=green]
[SIZE=1][COLOR=green]אתה נשכב לאחור ועוצם את עיניך ומתחיל לנקר. אבל לפתע זעקה של אלקיד מעירה אותך ואתה רואה אותו נמשך לתוך המים על ידי זרוע אפורה כחלכלה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=green]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/COLOR]
[/COLOR][/quote]
טנטקרול, אה...?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"לא, אלקיד!" אני קורא בזעקה ורץ לעבר המים "השתמש במתקפה מהירה כדי לנסות להשתחרר ממנו!" אני קורא לעברו.
-
תומר רשום תגיב להתחלה (:
[SIZE=1][COLOR=DarkRed]דרייק-
[COLOR=Black]אתה ומצ'וק בכוחות משותפים מושכים בכל הכוח בחכה ולפתע מתוך המים נמשה פוקימון ורוד ושמן המסתכל עליכם במבט חלול. אתה ומצ'וק מסתכלים אחד על השני בפליאה ואתה מוציא את הפוקידע שלך ומזהה שזה סלופוק ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/1/1f/Spr_5b_079.png[/IMG]) הפוקימון המטופש.
מה תעשה?
[COLOR=DarkOrange]תומאס-
[COLOR=Black]יצירתי משהו?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אלקיד מנסה להישתמש במתקפה מהירה, אבל זה לא עוזר והוא מתחיל לשקוע מתחת למים. לפתע בפרץ פתאומי של אור הוא קופץ מהמים ויחד איתו טנט[B]קול[/B] גדול במיוחד [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/0/0c/Spr_5b_072.png[/IMG]. טנטקול אשר נורא מופתע שהוצא מאזור מחיתו שולח בכוח לעבר אלקיד עוקץ רעיל ענקי במיוחד.
מה תעשה?
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1030555][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=2][U][B][COLOR=Olive]התחלה:
[/COLOR][/B][/U][COLOR=Olive][SIZE=1]אחרי קבלת הפוקימון מהפרופסור ואחרי השיט הזוועתי ממחוז הקודם שלכם אתם יורדים מהספינה באי לאמין במחוז האיים.
הירידה מהס]ינה עושה לכם טוב, שהייה מרובה בים לא עושה לאף אחד הכי טוב.
עד עכשיו כבר הספקתם להכיר את הפוקימון שלכם והתחברתם איתו ממש טוב בשיט שארך שלושה ימים.
כשאתם יוצאים מהנמל אתם מגיעים לשוק דייגים, המסריח מריחות הים והדגים.
אתם מסתכלים סביב ורואים בעיקר בתים ומספר חנויות של מזון. מרחוק אתם רואים גם חוף ים עם מים צלולים.
לפני שאתם מחליטים ללכת לאן שהו אתם נזכרים שבשביל לצאת מהאי אתם צריכים ספינה אחרת.
מה תעשה?
[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]
'אני חייב ללכת לספינה אבל אני אקנה לי קודם אוכל...'אחשוב לעצמי תוך כדי שאני הולך לחנות מזון די זולה.
-
[COLOR=DimGray][SIZE=1]תומר-
[COLOR=Black]אתה מתחיל ללכת בין החנויות ורואה אחת, אומללה למראה ומחליט להיכנס אליך.
בשנייה שאתה נכנס מלצרית נואשת וזקנה למראה רצה אליך בהיתלהבות
"בוא ילד שב שב!" היא אומרת ואוחזת בידך ומובילה אותך לשלוחן מאובק במקצת.
"מה תרצע להזמין? יש לנו היום מבצע מיוחד של דג מטוגן שבא ביחד עם צ'יפס מעולה!" היא אומרת בחיוך מעט צבוע
מה תעשה?
~~~~~~
אתה יודע גם שיש לך אין סוף אוכל נכון? XD
[/COLOR][/SIZE][/COLOR]
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1030850][COLOR=DimGray][SIZE=1]תומר-
[COLOR=Black]אתה מתחיל ללכת בין החנויות ורואה אחת, אומללה למראה ומחליט להיכנס אליך.
בשנייה שאתה נכנס מלצרית נואשת וזקנה למראה רצה אליך בהיתלהבות
"בוא ילד שב שב!" היא אומרת ואוחזת בידך ומובילה אותך לשלוחן מאובק במקצת.
"מה תרצע להזמין? יש לנו היום מבצע מיוחד של דג מטוגן שבא ביחד עם צ'יפס מעולה!" היא אומרת בחיוך מעט צבוע
מה תעשה?
~~~~~~
אתה יודע גם שיש לך אין סוף אוכל נכון? XD
[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/QUOTE]
"נשמע מצוין"אומר למלצרית בנימוס ואחכה למנה שלי בכבוד ובשקט.
--------
עכשיו אני יודע חח
ויש לך מסן?
אם כן אפשר אותו?
-
[quote=Ritsuka Kun;1030848]תומר רשום תגיב להתחלה (:
[COLOR=darkred][SIZE=1][COLOR=darkred][COLOR=darkorange]תומאס-[/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=darkred]
[SIZE=1][COLOR=darkred][COLOR=black]יצירתי משהו?[/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=darkred]
[SIZE=1][COLOR=darkred]~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=darkred]אלקיד מנסה להישתמש במתקפה מהירה, אבל זה לא עוזר והוא מתחיל לשקוע מתחת למים. לפתע בפרץ פתאומי של אור הוא קופץ מהמים ויחד איתו טנט[B]קול[/B] גדול במיוחד [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/0/0c/Spr_5b_072.png[/IMG]. טנטקול אשר נורא מופתע שהוצא מאזור מחיתו שולח בכוח לעבר אלקיד עוקץ רעיל ענקי במיוחד.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=darkred]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
מסן?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"קדימה אלקיד, התחמק מעוקץ הרעל עם מתקפה מהירה ועבור למכת ברק!" אני מצווה עליו.
-
[quote=Ritsuka Kun;1030848]
[SIZE=1][COLOR=DarkRed]דרייק-
[COLOR=Black]אתה ומצ'וק בכוחות משותפים מושכים בכל הכוח בחכה ולפתע מתוך המים נמשה פוקימון ורוד ושמן המסתכל עליכם במבט חלול. אתה ומצ'וק מסתכלים אחד על השני בפליאה ואתה מוציא את הפוקידע שלך ומזהה שזה סלופוק ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/1/1f/Spr_5b_079.png[/IMG]) הפוקימון המטופש.
מה תעשה?[COLOR=DarkOrange][COLOR=Black]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/quote]
אסתכל על הפוקימון בסקרנות ואקשיב לדבריי הפוקידע, אחשוב לעצמי 'זאת יכולה ליהיות הזדמנות מצויינת לעבוד על התפקוד המשותף שלי ושל מצ'וק...'
לאחר מכן אומר לו "אוקיי מצ'וק בוא נתאגר אותו לקרב!"
חיוך להוט ונלהב התנוסס על פניי, מיד אפקוד על מצ'וק בבטחון "אוקיי מצ'וק, צא ותקוף בבעיטה נמוכה!"
ואחכה לראות מה יקרה..
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1030789]
[COLOR=DarkOrchid]שיר-
[COLOR=Black]"בשמחה!" אומר לך הגזבר ומגיש לך כרטיס ולוקח את כספך ומניחו בקופה. "הספינה תצא עוד עשרים דקות. את מוזמנת לעלות" הוא אומר בחיוך ולוקח את כספו של נערה בערך בת גילך העומדת מאחוריך.
מה תעשי?
[/COLOR][/COLOR][/QUOTE]
אני עולה אל הספינה ושם מניחה את פוליוואג על הקרקע, "בוא נראה מה יש לעשות כאן." אני מהרהרת ומביטה סביב, בודקת איזה אטרקציות יש על הסיפון.
-
[COLOR=DimGray][SIZE=1]תומר-
[COLOR=Black]omeriko_ritsuka@hotmail.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה יושב במסעדה וכעבור כמה דקות המצלרית מגישה לך את המנה המיוחדת ונראית גאה בעצמה.
"בתאבון" היא אומרת בחיוך אימהי ומתיישבת כמה שולחנות ממך ומתחילה לדבר בפלאפון.
אתה מסיים במהירות את המנה- שבאופן ממפתיע טעימה במיוחד ומבקש מהמלצרית חשבון.
"זה יעלה לך 15$" היא אומרת ואתה מגיש לה את הכסף.
היא מחייכת אליך "תודה שבאת!" היא אומרת בחיוך רחב
מה תעשה?
[COLOR=DarkOrange]תומאס-
[COLOR=Black]אלקיד משתמש במתקפה מהירה ומתחמק בקלות מהעוקץ רעל ויורה מבין האנטנות שעל ראשות מכת ברק ענקית המחשמלת את טנטקול. טנטקול מתעשת במהירות מהמתקפה ומשתמש בסופרסוניק ומצליח לגרום לאלקיד להיסתחרר. טנטקול לא מוותר לרגע ומתחיל להתקרב במהירות לאלקיד ומצליח ללכוד אותו בין זרועותיו ומישתמש בהגבלה ומתחיל לחנוק את אלקיד.
מה תעשה?
[COLOR=DarkRed]דרייק-
[COLOR=Black]מאצ'ופ מהנהן בהסכמה ותוקף את סלופוק בבעיטה נמוכה ומעיף אותו הצידה. סלופוק לא נראה שהזיז לו במיוחד המתקפה ושולח פיהוק כלפי מאצ'ופ ומסתכל על מאצ'ופ שלא נראה הושפע מהמתקפה.
מה תעשה?
[COLOR=DarkOrchid]שיר
[COLOR=Black]את מתחילה לסרוק את הספינה ומבחינה בקולות המון מהסיפון העליון. את עולה במהירות לראות מה קרה ורואה שם עשרות אנשים מתאגדים ביחד.
את מפלחת את דרכך ביניהם ורואה קרב בין שני מאמנים. נער צעיר והבחורה שחיכתה מאחורייך בטור.
הבחורה מישתמשת בג'יאדוד ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/9/90/Spr_5b_074.png[/IMG]) ואילו הנער משתמש בסלוגמה ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/2/29/Spr_5b_218.png[/IMG]) הקרב לא נמשך הרבה זמן ובמהרה את רואה את ג'יאדוד קובר לחלוטין את סלוגמה בסלעים ומביס לחלוטין את סלוגמה.
"עכשיו, מישהו פה רוצה לנסות להביס אותי?" הבחורה שואלת בקול צורמני.
מה תעשי?
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR]
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1030872][COLOR=DimGray][SIZE=1]תומר-
[COLOR=Black]omeriko_ritsuka@hotmail.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה יושב במסעדה וכעבור כמה דקות המצלרית מגישה לך את המנה המיוחדת ונראית גאה בעצמה.
"בתאבון" היא אומרת בחיוך אימהי ומתיישבת כמה שולחנות ממך ומתחילה לדבר בפלאפון.
אתה מסיים במהירות את המנה- שבאופן ממפתיע טעימה במיוחד ומבקש מהמלצרית חשבון.
"זה יעלה לך 15$" היא אומרת ואתה מגיש לה את הכסף.
היא מחייכת אליך "תודה שבאת!" היא אומרת בחיוך רחב
מה תעשה?
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/QUOTE]
"תודה רבה!"אומר למלצרית,אנופף לה לשלום ואז אלך בשמחה לספינה שצריכה לקחת אותי לאי.
-
[quote=Ritsuka Kun;1030872][COLOR=DimGray][SIZE=1][COLOR=Black][COLOR=DarkOrange][COLOR=Black]
[COLOR=DarkRed]דרייק-
[COLOR=Black]מאצ'ופ מהנהן בהסכמה ותוקף את סלופוק בבעיטה נמוכה ומעיף אותו הצידה. סלופוק לא נראה שהזיז לו במיוחד המתקפה ושולח פיהוק כלפי מאצ'ופ ומסתכל על מאצ'ופ שלא נראה הושפע מהמתקפה.
מה תעשה?[COLOR=DarkOrchid][COLOR=Black]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/quote]
שיט לעזזל אני מכיר את זה, המתקפה משפיעה בהפתעה :D
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
"יופי מצ'וק זה היה מעולה!" אעודד אותו ואוסיף לבטחונו.
לאחר מכן אמהר לפקוד עליו "עכשיו תמהר, נתר למעלה ותנחיט על ראשו של מצ'וק מכת קארטה!"
אנגב את הזיעה ממצחי באנחה קלה, אחשוב לעצמי בחיוך זעיר 'וואוו זה הקרב הראשון שלנו ונראה שהולך לנו לא רע..'
-
[SIZE=1][COLOR=DimGray]תומר-
[COLOR=Black]אתה ניפרד מהמלצצרית ועד מהרה אתה מוצא את עצמך שוב במנמל ושם עשרות ספינות המפליגות כמעט לכל רחבי האיים.
לאן תרצה לשוט?
[COLOR=DarkRed]דרייק-
[COLOR=Black]מאצ'וק מהנהן ואז מפהק קלות ומתחיל לרוץ במהירות לעבר סלופוק המסתכל באטימות לעבר מאצ'ופ ושנייה לפני שהוא פוגע בו עם מכת קראטה סלופוק שולח אקדח מים ענקי מפיו ומעיף את מאצ'וף אל החוף. אאתה מסתכל על מאצ'ופ ודאבונך הוא ישן בנעימים.
בינתיים סלופוק מתקרב באיטיות לעברו ומצליב את ידיו ושולח איקס ענקי על מאצ'ופ.
אתה מנסה להבין במה שהוא הישתמש ומבין שזה בחסימה (block( מתקפה אשר מונעת ממכם לעזוב את הקרב.
מה תעשה?
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE]
-
[quote=Ritsuka Kun;1030872][COLOR=dimgray]
[SIZE=1][COLOR=dimgray][COLOR=darkorange]תומאס-[/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=dimgray]
[SIZE=1][COLOR=dimgray][COLOR=black]אלקיד משתמש במתקפה מהירה ומתחמק בקלות מהעוקץ רעל ויורה מבין האנטנות שעל ראשות מכת ברק ענקית המחשמלת את טנטקול. טנטקול מתעשת במהירות מהמתקפה ומשתמש בסופרסוניק ומצליח לגרום לאלקיד להיסתחרר. טנטקול לא מוותר לרגע ומתחיל להתקרב במהירות לאלקיד ומצליח ללכוד אותו בין זרועותיו ומישתמש בהגבלה ומתחיל לחנוק את אלקיד.[/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=dimgray]
[SIZE=1][COLOR=dimgray]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=dimgray][COLOR=dimgray][COLOR=dimgray][COLOR=dimgray][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
"קדימה אלקיד, השתמש שוב במכת ברק כדי שהוא ישחרר אותך! לאחר מכן, בעיטה נמוכה!" אני מצווה עליו.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1030886][SIZE=1][COLOR=DimGray]תומר-
[COLOR=Black]אתה ניפרד מהמלצצרית ועד מהרה אתה מוצא את עצמך שוב במנמל ושם עשרות ספינות המפליגות כמעט לכל רחבי האיים.
לאן תרצה לשוט?
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
'אני אבחר בהאי מנדרינה, צפון'אומר לעצמי ואז אלך לסיפון של האי מנדרינה, צפון
-
[quote=Ritsuka Kun;1030886][SIZE=1][COLOR=DimGray][COLOR=Black]
[COLOR=DarkRed]דרייק-
[COLOR=Black]מאצ'וק מהנהן ואז מפהק קלות ומתחיל לרוץ במהירות לעבר סלופוק המסתכל באטימות לעבר מאצ'ופ ושנייה לפני שהוא פוגע בו עם מכת קראטה סלופוק שולח אקדח מים ענקי מפיו ומעיף את מאצ'וף אל החוף. אאתה מסתכל על מאצ'ופ ודאבונך הוא ישן בנעימים.
בינתיים סלופוק מתקרב באיטיות לעברו ומצליב את ידיו ושולח איקס ענקי על מאצ'ופ.
אתה מנסה להבין במה שהוא הישתמש ומבין שזה בחסימה (block( מתקפה אשר מונעת ממכם לעזוב את הקרב.
מה תעשה?
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/quote]
מותר לי להתערב ממש פיזית בקרב?!
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
"שיט לעזזל!" אמלמל לעצמי במרמור...
אחשוב מה לעשות ואיך לפעול ומיד יעלה במוחי רעיון, אתחיל לרוץ ברחבי החוף, בעיקר קרוב למים והאסוף צדפים ואבנים קטנות.
לאחר שהאסוף כמות נכבדת אתחיל לזרוק אותם בזה אחר זה על סלופוק ואתחיל למשוך את צומת ליבו.. בנתיים אצעק למצ'וק במלוא גרוני בכדי שיקום ואתעורר!
'מקווה שהסלופוק הזה יהיה מספיק רגוע כדי לא להכאיב לי יותר מידי' אחשוב בהומור מתוך לחץ.
-
[quote=Ritsuka Kun;1030837][COLOR=green][COLOR=green][COLOR=green][SIZE=1][FONT=Arial][COLOR=green][COLOR=royalblue]טל-[/COLOR][/COLOR][/FONT][/SIZE][COLOR=green]
[SIZE=1][FONT=Arial][COLOR=green][COLOR=black]"אהה זה נהדר אני שט לכייון" האיש אומר בחיוך "אני מקווה רק שאתה לא עצלן- אני עולה לא גובה כסף אבל תיהיה צריך לעבוד" הוא אומר ברצינות ומויבל אותך לסירתו, המילה סירה לא בדיוק מתארת את הדבר הזה.[/COLOR][/COLOR][/FONT][/SIZE][COLOR=green]
[SIZE=1][FONT=Arial][COLOR=green]הסירה של האדון נראית יותר כמו אוסף גורטאות החוברו ביחד בערת מלחם.[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=1][FONT=Arial][COLOR=green]"אהה לוסי שלי ראתה כבר ימים טובים יותר" הוא אומר ומלטף את דופן הסירה ואז קופץ פנימה "אז אתה בא?" הוא שואל בחיוך ידידותי.[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=1][FONT=Arial][COLOR=green]מה תעשה?[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
[B]"בטח!, ותודה!" אני אומר לאיש בזמן שאני חושב למה הכנסתי את עצמי,[/B]
[B]" אני מוכן לעזור בכל מטלה שתרצה " אגיד לאיש ואקפוץ על הסירה[/B]
-
[COLOR=DarkOrange][SIZE=1]תומאס-
[COLOR=Black]אלקיד שולח מכת ברק אימתנית ומחשמל את טנקול. טנקול בתגובה מעיף לתוך החול את אלקיד.
אלקיד שעדיין מסוחרר מנסה להישתמש בבעיטה נמוכה אבל פוגע בעצמו ונופל אחורנית.
טנקול מהצד השני שולח אקדח מים רציני לעבר אלקיד.
מה תעשה?
[COLOR=DimGray]תומר-
[COLOR=Black]אתה מחפש בין האוניות אחר סירה לאי מנדרינה ומוצא ספינה ענקית ומפוארת המובילה לאי ואליה תור ארוך של אנשים.
אתה נעמד בתור וכעבור זמן מה אתה מגיע לפקידה היושבת שם ונראית מושעממת מהים.
"המחיר הוא 700$" היא אומרת בקול משועמם ובעזרת פצירה מתחילה לשייף את ציפורניה.
מה תעשה?
[COLOR=DarkRed]דרייק-
[COLOR=Black]רצוי שלא אבל שיהיה XD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
אתה מתחרפן ומתחיל להרים צדפות ואבנים ומשליך אותם לעבר סלופוק אשר מבחין בך ומישתמש בהגנה protect והאבנים פשוט נהדפות אחורה.
אתה עוזב את שאר האבנים הקטנות מידיך וצורח את נשמתך החוה- מה שמעיר את מאצ'ופ בסופו של דבר.
סלופוק מיסתובב לעברו ושולח שוב אקדח מים.
מה תעשה?
[COLOR=RoyalBlue]טל-
[COLOR=Black]"ככה צריך נערי!" הוא אומר בתחושת סיפוק "הרם את המפרס אנחנו יוצאים לדרך!" הוא קורא בקול ומתניע את הסירה. אתם יוצאים מהנמל ועד מהרה אתם בים הפתוח.
"אז ספר לי ילד מה שמך? ובשביל מה אתה רוצה להגיע לאי הזה?" החור שואל אותך "אני דרך אגב הוא ג'ון" הוא אומר בחיוך לבבי.
מה תעשה?
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR]
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1030843][SIZE=1][COLOR=Green]לי-
[COLOR=Black]מגבי מסתכל עליך מופתע ובקום זה הוא שולח מסך עשן ענקי כנגד הבועות והעשן הסמיך מפוצץ את הבועות אבל גורם לו להפוך לשכבת בוץ דביקה על הריצפה ולכסות את קרבי לחלוטין בבוץ סמיך וכבד.
מגבי לא מחכה לתגובתך ושולח גחלת על הבוץ ומיבש אותו לחלוטין עד שהבוץ נהפך לאבן קשה, הכוברת בפנים את קרבי.
מגבי מיסתכל עליך במבט מעט מזלזל.
מה תעשה?
][/QUOTE]
אני אומר למגב"גדול כמעט הבסת את קרבי לגמרי לבדך.עכשיו גמור את קרבי בעזרת גחלת אדירה"
-
[quote=Ritsuka Kun;1030931][COLOR=DarkOrange][SIZE=1][COLOR=Black][COLOR=DimGray][COLOR=Black]
[COLOR=DarkRed]דרייק-
[COLOR=Black]רצוי שלא אבל שיהיה XD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
אתה מתחרפן ומתחיל להרים צדפות ואבנים ומשליך אותם לעבר סלופוק אשר מבחין בך ומישתמש בהגנה protect והאבנים פשוט נהדפות אחורה.
אתה עוזב את שאר האבנים הקטנות מידיך וצורח את נשמתך החוה- מה שמעיר את מאצ'ופ בסופו של דבר.
סלופוק מיסתובב לעברו ושולח שוב אקדח מים.
מה תעשה?[COLOR=RoyalBlue][COLOR=Black]
'ישש!' אחשוב והבטחון יתחיל לחזור אליי.
"מאצ'וק קדימה, השתטח על הרצפה עכשיו.. הישאר רגוע ואל תזוז, תן לזה לעבור מעליך!" אפקוד עליו ואחייך עליו במבט רציני, אנסה לשדר עליו בטחון, שיסמוך עליי במאת האחוזים!
לאחר מכן אצעק אל מצ'וק ביהירות ואומר "עכשיו מצ'וק רוץ עליו, שאתה קרוב העף עם ידך חול לעיניו ואז מכת קראטה!"
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1030931[COLOR=DimGray]תומר-
[COLOR=Black]אתה מחפש בין האוניות אחר סירה לאי מנדרינה ומוצא ספינה ענקית ומפוארת המובילה לאי ואליה תור ארוך של אנשים.
אתה נעמד בתור וכעבור זמן מה אתה מגיע לפקידה היושבת שם ונראית מושעממת מהים.
"המחיר הוא 700$" היא אומרת בקול משועמם ובעזרת פצירה מתחילה לשייף את ציפורניה.
מה תעשה?
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/QUOTE]
"טוב הינה הכסף!"אומר לאישה,אגיש לה את הכסף ואכנס לתוך הספינה כדי להגיע לאי מנדרינה.
-
[quote=Ritsuka Kun;1030872][COLOR=DimGray][SIZE=1][COLOR=Black][COLOR=DarkOrange][COLOR=Black][COLOR=DarkRed][COLOR=Black]
[COLOR=DarkOrchid]שיר
[COLOR=Black]את מתחילה לסרוק את הספינה ומבחינה בקולות המון מהסיפון העליון. את עולה במהירות לראות מה קרה ורואה שם עשרות אנשים מתאגדים ביחד.
את מפלחת את דרכך ביניהם ורואה קרב בין שני מאמנים. נער צעיר והבחורה שחיכתה מאחורייך בטור.
הבחורה מישתמשת בג'יאדוד ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/9/90/Spr_5b_074.png[/IMG]) ואילו הנער משתמש בסלוגמה ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/2/29/Spr_5b_218.png[/IMG]) הקרב לא נמשך הרבה זמן ובמהרה את רואה את ג'יאדוד קובר לחלוטין את סלוגמה בסלעים ומביס לחלוטין את סלוגמה.
"עכשיו, מישהו פה רוצה לנסות להביס אותי?" הבחורה שואלת בקול צורמני.
מה תעשי?
אני שולחת מבט אל פוליוואג ומהנהנת, מורה לו שאנחנו הולכים להלחם נגדה ואף לנצח, כאילו אנחנו מדברים בעזרת העיניים.
אני מתקדמת מעט שהנערה תבחין בי, "אני, אני רוצה!" אני קוראת ובלי לחכות לתשובתה אני נעמדת במקום שלי בזירה המאולתרת.
-
[quote=Ritsuka Kun;1030931][COLOR=darkorange][COLOR=darkorange][COLOR=darkorange][COLOR=darkorange][COLOR=darkorange][SIZE=1][COLOR=darkorange][COLOR=royalblue]טל-[/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=darkorange]
[SIZE=1][COLOR=darkorange][COLOR=black]"ככה צריך נערי!" הוא אומר בתחושת סיפוק "הרם את המפרס אנחנו יוצאים לדרך!" הוא קורא בקול ומתניע את הסירה. אתם יוצאים מהנמל ועד מהרה אתם בים הפתוח.[/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=darkorange]
[SIZE=1][COLOR=darkorange]"אז ספר לי ילד מה שמך? ובשביל מה אתה רוצה להגיע לאי הזה?" החור שואל אותך "אני דרך אגב הוא ג'ון" הוא אומר בחיוך לבבי.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=darkorange]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
[B]אתה יכול לכתוב בכתב 2 ולא 1 אני לא רואה כלום...[/B]
[B]---------------------------------------------[/B]
[B]"שמעתי שיש שם הרבה פוקימונים נדירים ששוה לתפוס" אומר לבחור,[/B]
[B]" שמי הוא טל, נעים להכיר" אגיד לבחור ואושיט לו את ידי בשביל ללחוץ ידיים.[/B]
-
[SIZE=1][COLOR=Green]לי-
[COLOR=Black]מגבי מסתכל עליך ושולח גחלת המחממת את האבן וגורמת לה להיתפוצץ בעוצמה אדירה.
מתוכה נופל קרבי מעולף.
מה תעשה?
[COLOR=DarkRed]דרייק-
[COLOR=Black]מאצ'ופ משטתח על החול והאקדח מים פשוט עובר מעליו ויוצר שלולית בוץ ענקית מאחוריו.
אתה מכריז לו מה לעשות והוא רץ במהירות רבה לעבר סלופוק ועם חול בידיו הוא מעוור את סלופוק ומחטיף לו בעוצמה אדירה מכת קארטה בראשו.
סלופוק מועף לתוך החול ומתעלף.
מה תעשה?
[COLOR=DimGray]תומר-
[COLOR=Black]אתה מגיש לאישה את הכסף ועולה לספינה.
הספינה בעלת שלושה סיפונים, שכרגע אתה נמצא בתחתון ביותר והגדול ביותר.
שם אתה רואה בריכה ענקית ועשרות אנשים יושבים ומשתזפים. ומעליך נמצאים עוד שני סיפונים- ששם אתה לא רואה מה קורה.
מה תעשה?
[COLOR=DarkOrchid]שיר-
[COLOR=Black]"נהדר!" הבחורה קוראת "זה יהיה קרב אחד על אחד. מוכנה?" היא שואלת ומעלה חיוך מזלזל על פניה.
"ג'יאדוד תיהיה מוכן!" היא אומרת והג'יאדוד שלה נעמד מולה מוכן לקרב "ג'יאדוד התחל עם כיפוף הגנה ואז החלקת אבן!" קוראת המאמנת והג'יאדוד שלה מתכפל בעצמו ומתחיל להיסתובב במקום וגורם לעורו הסלעי להתחלק מעט.
"נראה אותך צו'ציקית" היא אומרת בגאוותנות.
[COLOR=Blue]טל-
[COLOR=Black][SIZE=2]"אכן כן" הבחור אומר "שמעתי על זה גם בעצמי, טרם מצאתי פוקימון שאהבתי שם בעצמי" הוא אומר בכבדות ומדליק לעצמו מקטורת.
"אם תרצה יש לך פה כמה חכות ישנות תוכל לנסות לדוג לעצמך אולי משהו מעניין" הוא אומר בחיוך וקורץ.
מה תעשה?
[/SIZE][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1031243][SIZE=1][COLOR=Green][COLOR=DimGray]תומר-
[COLOR=Black]אתה מגיש לאישה את הכסף ועולה לספינה.
הספינה בעלת שלושה סיפונים, שכרגע אתה נמצא בתחתון ביותר והגדול ביותר.
שם אתה רואה בריכה ענקית ועשרות אנשים יושבים ומשתזפים. ומעליך נמצאים עוד שני סיפונים- ששם אתה לא רואה מה קורה.
מה תעשה?
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
אני אלך לחפש לי יריב שיהיה נגד ראלטס בלתי מנוצח שלי ותוך כדי ההליכה אוציא את ראלטס, ואכיר אותו הייטב.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1031243][SIZE=1][COLOR=Green]
[COLOR=Blue]טל-
[COLOR=Black][SIZE=2]"אכן כן" הבחור אומר "שמעתי על זה גם בעצמי, טרם מצאתי פוקימון שאהבתי שם בעצמי" הוא אומר בכבדות ומדליק לעצמו מקטורת.
"אם תרצה יש לך פה כמה חכות ישנות תוכל לנסות לדוג לעצמך אולי משהו מעניין" הוא אומר בחיוך וקורץ.
מה תעשה?
[/SIZE][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
תודה...
-----------------------
"בכיף אדוני, למה לא." אומר בשימחה לאיש ואקח את החכה,
" מקסימום נמצא קצת מה לאכול לארוחת צהריים" אגיד ואתיישב עם החכה על דופן הסירה
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1031243][SIZE=1][COLOR=Green]לי-
[COLOR=Black]מגבי מסתכל עליך ושולח גחלת המחממת את האבן וגורמת לה להיתפוצץ בעוצמה אדירה.
מתוכה נופל קרבי מעולף.
מה תעשה?
/QUOTE]
אני אומר למגבי"כול הככבוד ניצחת פוקימון מים.עכשיו בוא נחפש לך עוד קרב". אני הולך עם מגבי לחפש בישבילו עוד קרב
-
[quote=Ritsuka Kun;1031243][SIZE=1][COLOR=Green][COLOR=Black]
[COLOR=DarkRed]דרייק-
[COLOR=Black]מאצ'ופ משטתח על החול והאקדח מים פשוט עובר מעליו ויוצר שלולית בוץ ענקית מאחוריו.
אתה מכריז לו מה לעשות והוא רץ במהירות רבה לעבר סלופוק ועם חול בידיו הוא מעוור את סלופוק ומחטיף לו בעוצמה אדירה מכת קארטה בראשו.
סלופוק מועף לתוך החול ומתעלף.
מה תעשה?[COLOR=DimGray][COLOR=Black][COLOR=DarkOrchid][COLOR=Black][COLOR=Blue][COLOR=Black][SIZE=2]
[/SIZE][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/quote]
שמע הכתיבה שלך וזה שאתה מתקיל ומקשה כבר בהתחלה זה מעולה, ממש מקווה שהמשחק יהיה עד סופו!
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
"מעולה מצ'וק, בדיוק כמו שציפיתי ממך!" אריע לו שמח וצוהל על הנצחון!
ארוץ אל מצ'וק, אתכופף מעט ואטפח קלות על גבו, לאחר מכן אקום ואקח את החכה בחזרה אמשיך להסתכל סביב.
בתקווה לראות עם אולי יהיה כאן עוד משהוא מעניין ומסקרן...
-
[quote=Ritsuka Kun;1030931][COLOR=darkorange][SIZE=1]תומאס-[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=1][COLOR=darkorange][COLOR=black]אלקיד שולח מכת ברק אימתנית ומחשמל את טנקול. טנקול בתגובה מעיף לתוך החול את אלקיד.[/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=darkorange]
[SIZE=1][COLOR=darkorange]אלקיד שעדיין מסוחרר מנסה להישתמש בבעיטה נמוכה אבל פוגע בעצמו ונופל אחורנית.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=darkorange]טנקול מהצד השני שולח אקדח מים רציני לעבר אלקיד.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=darkorange]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkorange][COLOR=darkorange][COLOR=darkorange][COLOR=darkorange][COLOR=darkorange][COLOR=darkorange][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
'לא טוב..' אני חייב לעצמי. לפתע, עולה בראשי רעיון "אלקיד, תן לאקדח המים לפגוע בך בראשך, ככה זה יוציא אותך מהסיחרור!" אני קורא "לאחר מכן, מכת ברק!" אני מצווה עליו.
-
[SIZE=2][U][B][COLOR=Olive]התחלה:
[/COLOR][/B][/U][COLOR=Olive][SIZE=1]אחרי קבלת הפוקימון מהפרופסור ואחרי השיט הזוועתי ממחוז הקודם שלכם אתם יורדים מהספינה באי לאמין במחוז האיים.
הירידה מהס]ינה עושה לכם טוב, שהייה מרובה בים לא עושה לאף אחד הכי טוב.
עד עכשיו כבר הספקתם להכיר את הפוקימון שלכם והתחברתם איתו ממש טוב בשיט שארך שלושה ימים.
כשאתם יוצאים מהנמל אתם מגיעים לשוק דייגים, המסריח מריחות הים והדגים.
אתם מסתכלים סביב ורואים בעיקר בתים ומספר חנויות של מזון. מרחוק אתם רואים גם חוף ים עם מים צלולים.
לפני שאתם מחליטים ללכת לאן שהו אתם נזכרים שבשביל לצאת מהאי אתם צריכים ספינה אחרת.
מה תעשה?
[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]
' איכס איזה ריח מסריח .. ' אגיד לעצמי .
' אממ .. אולי נלך לחוף ששם וננסה לתפוס פוקימון ! '
" פיצ'ו , מה דעתך ללכת לחוף לתפוס חבר חדש ? " שואלת בנחמדות
-
כינוי בפורום: killerbee
שם: לוקאס
רקע: לוקאס הוא נער חביב בן 15, תמיד היה אוהב ללמוד על הפוקימונים ולהסתובב בחברתם.
אביו ואמו של לוקאס היו חוקרי פוקימוני ביצה והוא בא איתם הרבה לאזור עבודתם. באחד הימים שבא איתם ברח לוקאס והסתובב בביצה המגעילה והבוצית הוא לא שם לב והתחיל לשקוע בחול. הוא צעק לעזרה אבל אף אחד לא שמע אותו.
לפתע לוטד אחד ראה אותו וקרא להורים שלו להציל אותו, באותו המקרה לוקאס החליט שהגיע הזמן להפסיק ללמוד ולצאת ליישם את הכל.
הוא החליט בנוסף שייקח את אותו הלוטד איתו למסעו ובאופן מפתיע לוטד לא התנגד (אחרי כמה חבטות עם אבנים אני מתכוון כמובן חחח סתם)
התחלתי:לוטד
העדפות לסוגים: אש מתכת אורסרינג קרח ואופל ייתקבלו בברכה
ציוד: פוקידע, אין סוף פוקדורים, תרמיל גב, אין סוף אוכל ושתייה, AK-47 עם יריה אין סופית, אופניים וציוד מחנאות
הערות: אני מקווה שעוד יש מקום ואני אוהב AK-47 ואם לא זה אז גם M4 יהיה נחמד
-
[quote=Ritsuka Kun;1031243][SIZE=1][COLOR=Green][COLOR=Black][COLOR=DarkRed][COLOR=Black][COLOR=DimGray][COLOR=Black]
[COLOR=DarkOrchid]שיר-
[COLOR=Black]"נהדר!" הבחורה קוראת "זה יהיה קרב אחד על אחד. מוכנה?" היא שואלת ומעלה חיוך מזלזל על פניה.
"ג'יאדוד תיהיה מוכן!" היא אומרת והג'יאדוד שלה נעמד מולה מוכן לקרב "ג'יאדוד התחל עם כיפוף הגנה ואז החלקת אבן!" קוראת המאמנת והג'יאדוד שלה מתכפל בעצמו ומתחיל להיסתובב במקום וגורם לעורו הסלעי להתחלק מעט.
"נראה אותך צו'ציקית" היא אומרת בגאוותנות[COLOR=Blue][COLOR=Black][SIZE=2]
[/SIZE][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/quote]
אני סופגת את כל העלבונות שלה, 'אני עוד אראה לה.' אני אומרת בליבי ומפנה את מבטי אל פוליוואג. "פולי, השתמש קודם כל באקדח מים על ג'יודוד ומיד אחר כך קפוץ אליו ותחבוט בו בעזרת הזנב שלך מספר פעמים!" אני פוקדת עליו.
-
[SIZE=3][COLOR=magenta]מצטער שלא הייתי אתמול~ היה לי מבחן ועבודה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#ff00ff]ואז האינטרנט שלי נדפק מעט.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#ff00ff]קיצור הנה התגובה (:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#ff00ff]ואנשים קחו בחשבון אם אתם מחפשים פוקימונים חרושים כאלה- נדיר שתמצאו אותם. פתחו את הראש ותנסו לגוון פוקימונים שלכם! D:[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=dimgray][/COLOR]
[COLOR=dimgray][/COLOR]
[COLOR=dimgray]תומר-[/COLOR]
[COLOR=black]אתה וראלטס מחפשים בחרבי הסיפון התחתון אחר קרב ראוי.[/COLOR]
[COLOR=black]אבל כל מה שאתם רואים שם זה עשרות אנשים בבגדי ים משתזפים לצד הבריכה.[/COLOR]
[COLOR=black]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=blue]טל-[/COLOR]
[COLOR=black]אתה נשאן על דופן הספינה ומשליח את החכה פנימה.[/COLOR]
[COLOR=#000000]בינתיים הקפטן החביב ניגש אליך עם ספל תה חם ושניכם יושבים ומדברים.[/COLOR]
[COLOR=#000000]הזמן עובר ועובר ולבסוף משיכה חדה מהחכה.[/COLOR]
[COLOR=#000000]"משהו נתפס!" קורא הקפטן ושניכם מושכים את החכה בחוזקה.[/COLOR]
[COLOR=#000000]לתוך הספינה נמשה דג קטן ומוזר עם שפם קטן "או זה דג מוזר בהחלט" קובע הקפטן ובעזרת הפוקדע הנאמנה שלך אתה מגלה שהדג הוא ברובאך ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/9/9c/Spr_5b_339.png[/IMG])[/COLOR]
[COLOR=#000000]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=green]לי[/COLOR]
[COLOR=black]אתה ומגבי ממשיכים ללכת לכיוון חוף הים בעקבות פוקימון מעניין- שלפתע גל ענק נשבר על החוף ומתוכו נשטף דג קטן ועגול ויחסית שמן.[/COLOR]
[COLOR=#000000]אתה מזהה שזהו קוולפיש ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/8/84/Spr_5b_211.png[/IMG]) דג הבלון. מבט שני עליו אתה רואה שהוא יחסית קטן ומבוהל מאוד.[/COLOR]
[COLOR=darkred]דרייק-[/COLOR]
[COLOR=black]תודה! D:[/COLOR]
[COLOR=#000000]אני ממש אשתדל! ^_^[/COLOR]
[COLOR=#000000]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR]
[COLOR=#000000]אתה ומאצו'פ מתחילים להיסתובב על החוף אבל שום פוקימון לא נגלה לעיניכם.[/COLOR]
[COLOR=#000000]אחרי חצי שעה של הליכה מאצ'ופ מציע לך להיכנס למים לחפש שם.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]תומאס-[/COLOR]
[COLOR=black]אלקיד עומן איתן כנגד האקדח מים ואכן בזכות המים הקרים הוא מתאפס על עצמו ובעזרת המים- שידועים בתוך מוליך מעולה. הוא שולח מכת ברק אימתנית לעבר טנטקול ופוגע בו בעוצמה רבה.[/COLOR]
[COLOR=#000000]טנטקול מתעלף.[/COLOR]
[COLOR=#000000]מאי צ'אן- את לא רשומה Oם[/COLOR]
[COLOR=#000000]קילרבי- מצטער אין מקום.[/COLOR]
[COLOR=purple]שיר-[/COLOR]
[COLOR=black]פולי שולח מבעד פיו הקטן אקדח מים ענקי הפוגע בג'יאדוד בעוצמה.[/COLOR]
[COLOR=#000000]שבריר השנייה המאושר שלך מתנפץ למראה של הבחורה מולך עומדת ומחייכת.[/COLOR]
[COLOR=#000000]פוליוואג לא מוותר לרגע וקופץ לעבר ג'יאדוד ומכה בו מספר פעמים בעוצמה גדולה בזנבו בפניו של ג'יאדוד המועף לאחור.[/COLOR]
[COLOR=#000000]"נהדר תודה רבה חמודה!" הבחורה קוראת "עכשיו ג'יאדוד שחרר את ההתמדה!" היא קוראת וג'יאדוד זוהר באדום בוהק ומשחרר עוצמה אדירה מידיו הפוגעת בפוליוואג ומעיפה אותו אחורה.[/COLOR]
[COLOR=#000000]"תמיד תחשבי קדימה" אומרת לך הבחורה בשחצנות[/COLOR]
[COLOR=#000000]מה תעשי?[/COLOR]
-
[quote=Ritsuka Kun;1032386][COLOR=blue]טל-[/COLOR]
[COLOR=black]אתה נשאן על דופן הספינה ומשליח את החכה פנימה.[/COLOR]
[COLOR=#000000]בינתיים הקפטן החביב ניגש אליך עם ספל תה חם ושניכם יושבים ומדברים.[/COLOR]
[COLOR=#000000]הזמן עובר ועובר ולבסוף משיכה חדה מהחכה.[/COLOR]
[COLOR=#000000]"משהו נתפס!" קורא הקפטן ושניכם מושכים את החכה בחוזקה.[/COLOR]
[COLOR=#000000]לתוך הספינה נמשה דג קטן ומוזר עם שפם קטן "או זה דג מוזר בהחלט" קובע הקפטן ובעזרת הפוקדע הנאמנה שלך אתה מגלה שהדג הוא ברובאך ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/9/9c/Spr_5b_339.png[/IMG])[/COLOR]
[/quote]
[B]"באמת מעניין.." אני אגיד לקפטן,[/B]
[B]" תרצה לתפוס אותו? או שנאכל אותו ביחד?" אשאל את הקפטן בתמימות[/B]
-
[COLOR=blue]טל-[/COLOR]
[COLOR=black]אתה באמת מעדיף לאכול אותו מאשר להלחם?[/COLOR]
[COLOR=#000000]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR]
[COLOR=#000000]"אני לא הכי בעיניין יש לי כבר מספיק פוקימונים" הוא אומר מעט מוטרד.[/COLOR]
[COLOR=#000000]"בכל מקרה אם אתה לא רוצה אותו אני אחזיר אותו בחזרה" הוא אומר באיטיות ומרים את ברובאך ומחזיר אותו למים.[/COLOR]
-
כינוי בפורום: The Little Elbaz
שם: אביב
רקע: נולדתי כילד רגיל,למשפחה בת 6 נפשות,אימי אבי,אני ושלושת אחיי הקטנים.כן..כן..אני הבכור.
חיינו כמשפחה רגילה ופשוטה,חמה ואוהבת בלב העיר בלאקטורן שבג'וטו.אימי עבדה עד מאוחר בחנות הפרחים שבעיר הסמוכה ואבי,בחוות פוקימוני המים המפורסמת שלנו גם כן עד מאוחר,אבל צמוד לבית.
כבן הבחור והמבוגר בביתנו הייתי צריך לשמור על שלישיית האחים שלי: טד, ג'יין ,והאק.זה היה דיי מבאס..אבל אפשר להתרגל..
תמיד חיכיתי ליום חמישי,בהם הייתי הולך לישון בידיעה שמחר,אני הולך להתעורר מתי שבא לי,לעשות מה שבא לי ובעיקר,להיות בחוות פוקימוניי המים!תמיד נהנתי שם,לשחק עם פוקימוניי המים,לרכוב על הלפרס של אבי ועוד שלל דברים שניתן לעשות שם.אבי היה המודל לחיקוי שלי,אך הוא לא רוצה לספר לי כיצד הוא הגיע להצלחה שלו היום.יום שבת היה,אותו יום שגיליתי,שיחקתי עם הכדור שלי ו"בטעות" הפלתי את כל ארון הספרים הגדול שלנו,נדרש ממני שלוש שעות לסדר את כל הבלגן אבל גיליתי!גיליתי איך אבי כך כך מפורסם וידוע!מקום אחר
באחד הספר שנפתח בנפילה היו תמונות של אבי בצעירותו!הוא היה מאמן פוקימונים שניצח בליגת הפוקימונים!החלטתי שאני יוצא בעקבותיו אך במקום אחר,במקום היחידי שעדיין אבי אינו היה בו,תפוז,איי תפוז אני מתכוון,לשם אני אצא ועוד אנצח!אתם עוד תראו!
התחלתי:צ'יקוריטה
העדפות לסוגים: אופל אדמה מתכת
ציוד: פוקידע, אין סוף פוקדורים, תרמיל גב, אין סוף אוכל ושתייה, מפות האיים של תפוז,מצית,שק שינה
הערות: מקווה שיש מקום..ומרשמלו..
-
[quote=Ritsuka Kun;1032415][COLOR=blue]טל-[/COLOR]
[COLOR=black]אתה באמת מעדיף לאכול אותו מאשר להלחם?[/COLOR]
[COLOR=#000000]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR]
[COLOR=#000000]"אני לא הכי בעיניין יש לי כבר מספיק פוקימונים" הוא אומר מעט מוטרד.[/COLOR]
[COLOR=#000000]"בכל מקרה אם אתה לא רוצה אותו אני אחזיר אותו בחזרה" הוא אומר באיטיות ומרים את ברובאך ומחזיר אותו למים.[/COLOR]
[COLOR=#000000]מה תעשה?[/COLOR][/quote]
[B]כן, אני לא סובל את ברובאך....[/B]
[B]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;[/B]
[B]"תחזיר אותו," אני אומר בזמן שאני מחזיר את החכה למים,[/B]
[B]" בוא ננסה לתפוס עוד פוקימונים" אני אומר עם חיוך לאיש[/B]
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1032386][SIZE=3][COLOR=magenta]
[COLOR=green]לי[/COLOR]
[COLOR=black]אתה ומגבי ממשיכים ללכת לכיוון חוף הים בעקבות פוקימון מעניין- שלפתע גל ענק נשבר על החוף ומתוכו נשטף דג קטן ועגול ויחסית שמן.[/COLOR]
[COLOR=#000000]אתה מזהה שזהו קוולפיש ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/8/84/Spr_5b_211.png[/IMG]) דג הבלון. מבט שני עליו אתה רואה שהוא יחסית קטן ומבוהל מאוד.[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אני מתעלם מן הקולפיש המבוהל הזה וחור למקום שבו נמצא השוק של האי
-
[quote=Ritsuka Kun;1032386]
[COLOR=darkred]דרייק-[/COLOR]
[COLOR=black]תודה! D:[/COLOR]
[COLOR=#000000]אני ממש אשתדל! ^_^[/COLOR]
[COLOR=#000000]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR]
[COLOR=#000000]אתה ומאצו'פ מתחילים להיסתובב על החוף אבל שום פוקימון לא נגלה לעיניכם.[/COLOR]
[COLOR=#000000]אחרי חצי שעה של הליכה מאצ'ופ מציע לך להיכנס למים לחפש שם.[/COLOR]
[/quote]
אל תדאג אני לא הולך לחפש את כל באגון, גיבל ואלה.. ממש לא מתכוון לרדוף אחריהם, מה שבא ברוך הבא!
- - - - - - - - - - - - - -
אחשוב לעצמי קצת אל העניין ולבסוף אחליט "אני חושב שלא מצ'וק, אחר-כך אהיה רטוב אין לי מגבת.."
לאחר מכן אסמן לו עם היד שיבוא ואומר "כדי שנלך להעיר לחפש סירה שתיקח אותנו אל היעד הבא, נראה כבר מה יעלה בגורלנו בדרך!"
אחייך עליו ואתחיל לצעוד בחזרה לנמל שהוא לידי...