-
[QUOTE=lipion;1034509]~HannibaL ThE CannibaL~
ראטלס יודע:
על חושי
בלימה
בלבול
נשיקה מתוקה
---
אתה רואה אישה מופתעת מאוד ואיש מופתע מאוד, ובעצם כולם מופתעים. אתה רואה אישה באמצע מעגל ענק שהאנשים יוצרים והאישה כל כך בהולה. היא צועקת: "מישהו גנב לי את ראטלס!" היא צועקת ואתה שומע זאת. "ראטלס נקבה מתוקה כל כך!" היא אומרת ואתה נרגע קצת. "אולי היא יצאה... אולי היא ברחה! אולי מנהיג המכון לכד אותה...! אולי גנבו!..." אתה שומע צעקות. לפתע אתה שומע קול: "ילד יקר, תומר, בוא איתי לאחורי מכון האש..." אתה לא רואה אף אחד, אתה שומע את זה ברוחך. "אתה מופתע מעט, נכון?... בוא איתי ואסביר לך הכל...." הקול אומר לך.
[/QUOTE]
ומה עם סייטר?
----------------
אתה הולך למכון האש בשקט כדי לגלות איפה הפוקימונים שלי וגם מי מנהיג המכון של המכון האש.
-
[quote=lipion;1034492][COLOR=green][U]_KoDaK_[/U][/COLOR]
[COLOR=green]סקווירטל יודע:[/COLOR]
[COLOR=green]מערבולת[/COLOR]
[COLOR=green]בלימה[/COLOR]
[COLOR=green]---[/COLOR]
[COLOR=green]סקווירטל משתמש במערבולת על טורצ'יק שנסחף במים ואז, כאשר טורצ'יק תשוש, סקווירטל משתמש בבלימה. אתה זורק על טורצ'יק פוקדור וטורצ'יק מפחד. נידנוד 1, 2, 3 ו...... טורצ'יק יצא מהפוקדור! אתה זורק שנית ו...נידנוד 1, 2, 3.... נתפס![/COLOR]
[COLOR=green]---[/COLOR]
[COLOR=green]טורצ'יק יודע:[/COLOR]
[COLOR=green]גיצים[/COLOR]
[COLOR=green]גלגל להבה[/COLOR]
[COLOR=green]בלימה[/COLOR]
[COLOR=green]---[/COLOR]
[COLOR=green]אתה שם לב שבלבאזור עומד לידך כל הזמן ולידו נמצא פיג'י והם מריעים לך. פיג'י עף אך בלבאזור נשאר.[/COLOR][/quote]
אני אומר לסקווירטל " כל הכבוד ! החבר הראשון שלנו ! "
ואגש אל טורצ'יק ואומר " טורצ'יק חמוד , שלום לך ! אני קודק ואני אעזור לך לא לחשוש יותר ולא לפחד . תראה , הנה סקווירטל [ואצביע לעבר סקווירטל] הוא יעזור לכולנו ! עכשיו תשתמש בגלגל להבה בצורה מסובבת רחוק מבלבאזור כדי שהוא לא יבחין .
לאחר מכן זה ייצור סוג של "טורנדו" אש כזה , תלך עם הטורנדו לעברו ותפגע בו !
לאחר מכן גיצים הכל הכח ! "ואז אזרוק עליו פוכדור .[על בלבאזור]
-
[COLOR=green][B]הודעה![/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]מעכשיו אני פונה עם שמות![/B][/COLOR]
[COLOR=green][U][B]קודק[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=green][B]טורצ'יק שמח נורא בשבילך ואתם מסתכלים על בלבאזור. כשאתה מסיים לתת פקודה לטורצ'יק, לפתע בלבאזור ניגש אליך ובוכה ומנסה להסביר שהוא לא רוצה להיפגע מאש. סקווירטל מרחם עליו נורא וטורצ'יק לא מסוגל לפגוע בו. בלבאזור בועט בתיק שלך ונופל ממנו פוקדור. בלבאזור מצביע עליו הרבה ומסתכל עליך ועל הפוקדור.[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][U][B]תומר[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=blue][B]סייטר יודע:[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]עלים קסומים[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]בום על קולי[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]כוח חבוי[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]---[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]אתה הולך אל אחור מכון האש ורואה את קיי, מנהיג המכון, נלחם במאמנת יפה. אתה מזהה סלסטויז משתמש בתותח הידרו על סינדקוויל שמפסיד ברגע. אתה מחליט להמשיך כי אתה לא שומע את מי שדיבר אליך קודם. לפתע, נגלת אליך דמות ענק לבנה עם עיגול(בקושי) בצבע צהבהב על בטנה. הדמות מדברת אליך בקול ששמעת קודם. "אני הוא ארקאוס... זימנתי אותך אלי... כדי לגלות מידע על הפוקירים... הם מתכננים משהו..." הוא אומר ומעלה אותך על גבו עם תיקך שהוא לקח. ""לאן?" אתה שואל. "אל אי הכוכב... בסתר, אהיה רואה לא נראה..." הוא אומר בשקט ונעלם קליל אך נראה מעט.[/B][/COLOR]
[COLOR=red][U][B]לוקאס[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=red][B]"כן, אפשר לעזור לי..." היא אומרת ומוסיפה: "ואני לא משוגעת!!!" היא אומרת לפתע בצווחה. אתה סותם אוזניים מהשטויות שלך ומוציא את הפוקימונים שלך ואומר: "קרב כפול ראשון!" אתה לוקח את הפוקדקס שלך ובודק: בוויזל יודע את המתקפות הבאות: [/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]בום על קולי[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]סילון אקווה[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]תותח הידרו[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]כח חבוי[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][U][B]לי[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]אתה עף לעבר הפוקימון שיושב על ענן ענק. הפוקימון מקרב אותך אליו ואומר לך: "אני ארקאוס ואני רוצה שתעזור לי להביס את הפוקירים... הם מתכננים משהו נגדי... בוא איתי לאי הכוכב... מהר, לפני שיהיה מאוחר..." הוא קורא לך ולוקח אותך ואת סייטר על גבו...[/B][/COLOR]
[COLOR=#ff8c00][/COLOR]
[COLOR=#ff8c00][B]סליחה שלחלק לא עשיתי מושקע כל כך...[/B][/COLOR]
וסליחה שלא הגבתי המון זמן...
-
[quote=lipion;1034651][COLOR=green][B]הודעה![/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]טורצ'יק שמח נורא בשבילך ואתם מסתכלים על בלבאזור. כשאתה מסיים לתת פקודה לטורצ'יק, לפתע בלבאזור ניגש אליך ובוכה ומנסה להסביר שהוא לא רוצה להיפגע מאש. סקווירטל מרחם עליו נורא וטורצ'יק לא מסוגל לפגוע בו. בלבאזור בועט בתיק שלך ונופל ממנו פוקדור. בלבאזור מצביע עליו הרבה ומסתכל עליך ועל הפוקדור.[/B][/COLOR]
וסליחה שלא הגבתי המון זמן...[/quote]
זה לא הרבה זמן ..חח..היום פתחת את המשחק..
--
אומר לבלבאזור " אויש..נעשה מה שתאמר ! "
ואומר לו " אז אתה רוצה להצטרף אלינו ? .."
ואז אזרוק עליו פוכדור בבת אחת ואחכה לתגובה של הפוכדור בציפייה.
-
[QUOTE=lipion;1034651][COLOR=green][B][COLOR=blue][U][B]תומר[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=blue][B]אתה הולך אל אחור מכון האש ורואה את קיי, מנהיג המכון, נלחם במאמנת יפה. אתה מזהה סלסטויז משתמש בתותח הידרו על סינדקוויל שמפסיד ברגע. אתה מחליט להמשיך כי אתה לא שומע את מי שדיבר אליך קודם. לפתע, נגלת אליך דמות ענק לבנה עם עיגול(בקושי) בצבע צהבהב על בטנה. הדמות מדברת אליך בקול ששמעת קודם. "אני הוא ארקאוס... זימנתי אותך אלי... כדי לגלות מידע על הפוקירים... הם מתכננים משהו..." הוא אומר ומעלה אותך על גבו עם תיקך שהוא לקח. ""לאן?" אתה שואל. "אל אי הכוכב... בסתר, אהיה רואה לא נראה..." הוא אומר בשקט ונעלם קליל אך נראה מעט.[/B][/COLOR]
[/QUOTE]
[B]"אז מה אני צריך לעשות ארכאוס?"אשאל את ארכאוס בשקט ובסודיות.[/B]
-
[QUOTE=lipion;1034651][COLOR=green][B]
[COLOR=darkorange][B]אתה עף לעבר הפוקימון שיושב על ענן ענק. הפוקימון מקרב אותך אליו ואומר לך: "אני ארקאוס ואני רוצה שתעזור לי להביס את הפוקירים... הם מתכננים משהו נגדי... בוא איתי לאי הכוכב... מהר, לפני שיהיה מאוחר..." הוא קורא לך ולוקח אותך ואת סייטר על גבו...[/B][/COLOR]
[COLOR=#ff8c00][/COLOR]
וסליחה שלא הגבתי המון זמן...[/QUOTE]
אני אמר ללאקרוס"שמי לי" אני עף עם אקראוס לאן שהוא מוביל
-
זה מחק לי הכל><
דיברתי איתך בה"פ ואמרת לי על המשחק הזה
שם בפורום: barak302
כינוי במשחק: טד
פוקימון התחלתי: רנדומאלי לגמרי(לא איכפת לי מה הוא יהיה-העיקר הוא שאם הוא מהסוג של אחד מהסוגים המועדפים שלי אז הסוג המועדף הדומה יהפוך לרוח/אופל-תודה:)
סוגים מועדפים: קרח/מים(הקרח הוא העיקר פה)חשמל אדמה אש מעופף(אם אפשר אז סוג נוסף למעופף(כלומר לא נורמאל))
רקע: (עד 5 וחצי שורות) : כשהייתי קטן היינו משפחה מאושרת-שני הורים אחות גדולה ואני.לאחר כמה שנים אחותי הגדולה נעלמה,אף אחד לא ידע לאן,איך ,או אם היא חיה או מתה.כולנו היינו עצובים מאוד וההורים שלי נכנסו לדיכאון קשה. בהתחלה הכל היה נראה כאילו החיים יחזרו למסלולם בסופו של דבר, אבל ההוריםשלי התחילו לריב מכל דבר,זה הגיע למצב כזה שאם אמא שלי אומרת לאבא שלי לשטוף כלים הוא אומר לה לזרוק את הזבל-זוועת עולם.
אני ברחתי מזה והלכתי המון לספרייה שם שקעתי לתוך עולמות שונים משלי.מצאתי הרבה ספרים שדיברו על העולם ואיך הוא נוצר וממה הוא בנוי או איך הוא עובד ונורא התעניינתי.ראיתי גם תיאוריות שם על ארכיאוס אבל לא היו דברים ברורים בנושא והכל היה....חסר.החלטתי שכשאני אהיה גדול אני אצא למסע שבו אני אחקור איך העולם נוצר ובו בזמן אני אחפש הוכחה לארכיאוס.אולי אני אצליח אולי לא,אבל מה שבטוח זה עיניין אותי. סוף סוף הגיע היום הגדול שבו מצאתי את עצמי עם חבר לדרך ואני מוכן לצאת.
תיק: פוקדקס(מלא!), טלפון, אוכל ותרופות, תיקיית סרטים ותגים. (לא לגעת!)
כסף: 50,000 יין. (לא לגעת!)
-
[quote=lipion;1034651][COLOR=green][B]הודעה![/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]"כן, אפשר לעזור לי..." היא אומרת ומוסיפה: "ואני לא משוגעת!!!" היא אומרת לפתע בצווחה. אתה סותם אוזניים מהשטויות שלך ומוציא את הפוקימונים שלך ואומר: "קרב כפול ראשון!" אתה לוקח את הפוקדקס שלך ובודק: בוויזל יודע את המתקפות הבאות: [/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]בום על קולי[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]סילון אקווה[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]תותח הידרו[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]כח חבוי[/B][/COLOR]
וסליחה שלא הגבתי המון זמן...[/quote]
"אוקיי גבירתי מה שתגידי" אומר ואכין את עצמי נפשית לקרב הראשון שלי במסע הזה אסתכל לה בעיניים ואומר
"גברת פיתחתי דברים גדולים יותר מזה! בוויזל סילון אקווה משולב עם קרן קרח! וצ'ארמנדר תשתמש בדחיפה כדי לתת לבוויזל תנופה!"
-
[U][COLOR=darkslategray][B]barak302[/B][/COLOR][/U]
[B]רשום![/B]
[B]אם ההתחלתי הוא רנדומלי... אז אני עושה אקראי.[/B]
[B]יצא לך ... אנטיי![/B]
[B]התחלה שונה:[/B]
[B]אתה קם בבוקר נעים ויורד למטה. אמך, מגדלת ביצי פוקימונים, שואלת אותך אם אתה רוצה ביצה של פוקימון שננטשה. בגלל שאתה במסעך החדש, אתה מסכים ויוצא החוצה. אתה עומד בשמש ולפתע הביצה רועדת ויוצא ממנה אנטיי קטן וחמוד! אנטיי יודע להשתמש ב: להביור, כח חבוי, על חושי, בלימה.[/B]
[COLOR=red][B]המטורפת אומרת לריאולו להשתמש בכדור הילה וצ'ימצ'אר דוחף את בוויזל שמשתמש בקרן קרח משולבת עם סילון אקווה. הריאולו נפגע קשה ומשתמש בכדור הילה שמפספסת מיד. צ'ימצ'אר מופתע מחולשתו של ריאולו ומשתמש מבלי לשאול אותך בגלגל להבה! הריאולו כועס נורא ומשתמש במכת עצם חזקה שפוגעת בצ'ימצ'אר. לפתע, ריאולו מוקף באור לבן בוהק ומשנה צורה מעט. האור דועך וריאולו מופיע בצורה שונה ובצבעים שונים. המטורפת נותנת לך את הפוקדור שלו ובורחת.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]אתם מגיעים לאי הכוכב לפתע וארקאוס מפגיש אותך חברו הטוב, ריקוויזה. אתה וארקאוס וריקוויזה הולכים למוזיאון הראשי שם ורואים את כל האגדיים שקיימים, כולל כמה פסלי פוקירים ועוד לוח ענק עתיק שכתוב בו בשפה מוזרה. ארקאוס אומר לך שזוהי כנראה השפה הפוקירית שלהם והוא שואל אותך אם ללכת למרכז הפוקימונים כדי לרפא את סייטר שנראה פצוע מעט מהקרב.[/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]בלבאזור שמח ומחייך והפוקדור מתנדנד פעמיים, שלושה, ארבעה, נתפס! אתה בודק בפוקדקס את המתקפות שלו ומגלה: בלבאזור ממין זכר, מתקפות- עלים קסומים, גפן מצליפה, כח חבוי. אתה שמח ומוציא את בלבאזור מהפוקדור שלו. בלבאזור שמח ומתחיל ללכת אל היער, לעבר קיניסורה.[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]"תומר, הקשב לי... זה סודי, אני שמח שזה מעניין אותך... בוא איתי לאי הכוכב ושם אסביר לך עלי ועל הפוקירים המון דברים... תקבל מידע וכ'ו..." הוא אומר לך ואתה טס איתו למעלה. לפני שאתם מתרוממים, אתה נזכר במנהיג המכון, קיי. אתה מתלבט אם לרדת עכשיו להלחם או לעלות עם ארקאוס. ארקאוס שם לב שאתה מתלבט ואומר לך: "אם אתה רוצה כל כך לרדת, נרד, ואז נעלה..." הוא אומר לך.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#0000ff][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray][U]הודעה נוספת![/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]שכל אחד ירשום מספר מ1-6 בסוף ההודעה![/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]מי שיצא לו מספר זוכה, יקבל: פוקימון/כסף/מתקפה חדשה.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=lipion;1034992][U][COLOR=darkslategray][B][COLOR=blue][U][B]תומר[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=blue][B]"תומר, הקשב לי... זה סודי, אני שמח שזה מעניין אותך... בוא איתי לאי הכוכב ושם אסביר לך עלי ועל הפוקירים המון דברים... תקבל מידע וכ'ו..." הוא אומר לך ואתה טס איתו למעלה. לפני שאתם מתרוממים, אתה נזכר במנהיג המכון, קיי. אתה מתלבט אם לרדת עכשיו להלחם או לעלות עם ארקאוס. ארקאוס שם לב שאתה מתלבט ואומר לך: "אם אתה רוצה כל כך לרדת, נרד, ואז נעלה..." הוא אומר לך.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkslategray]מי שיצא לו מספר זוכה, יקבל: פוקימון/כסף/מתקפה חדשה.[/COLOR][/B][/QUOTE]
[B]למה את לא מעדכנת את הטפסים?
--------------------
"אתה מבטיח ארכאוס?אני רוצה להילחם ממש במאמן מכון וגם לבוא איתך לאי הכוכב..."אומר בשקט לארכאוס ואחכה לתגובה שלו.
-------------------
2[/B]
-
[quote]המטורפת אומרת לריאולו להשתמש בכדור הילה וצ'ימצ'אר דוחף את בוויזל שמשתמש בקרן קרח משולבת עם סילון אקווה. הריאולו נפגע קשה ומשתמש בכדור הילה שמפספסת מיד. צ'ימצ'אר מופתע מחולשתו של ריאולו ומשתמש מבלי לשאול אותך בגלגל להבה! הריאולו כועס נורא ומשתמש במכת עצם חזקה שפוגעת בצ'ימצ'אר. לפתע, ריאולו מוקף באור לבן בוהק ומשנה צורה מעט. האור דועך וריאולו מופיע בצורה שונה ובצבעים שונים. המטורפת נותנת לך את הפוקדור שלו ובורחת.[/quote]
יש לי צ'ארמנדר!
---------------
"יש יש לי לוקאריו!" אצעק "שלום לוקאריו תכיר את הצוות החדש שלך אל תדאג כבר אימנתי לוקאריו כמוך פעם והמטורפת הזאת לא תפריע יותר לגדילה שלך" אומר בשמחה "עכשיו בואו למכון האש"
אני בוחר במספר 3
-
[quote=lipion;1034992]
[COLOR=darkorange][B]אתם מגיעים לאי הכוכב לפתע וארקאוס מפגיש אותך חברו הטוב, ריקוויזה. אתה וארקאוס וריקוויזה הולכים למוזיאון הראשי שם ורואים את כל האגדיים שקיימים, כולל כמה פסלי פוקירים ועוד לוח ענק עתיק שכתוב בו בשפה מוזרה. ארקאוס אומר לך שזוהי כנראה השפה הפוקירית שלהם והוא שואל אותך אם ללכת למרכז הפוקימונים כדי לרפא את סייטר שנראה פצוע מעט מהקרב.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkslategray][/COLOR][/B][/quote]
אניי אומר לאקראוס"טוב נלך למרכז לפוקימונים".אני הולך למרכז לפוקימונים
4
-
[quote=lipion;1034992]
[COLOR=green][B]בלבאזור שמח ומחייך והפוקדור מתנדנד פעמיים, שלושה, ארבעה, נתפס! אתה בודק בפוקדקס את המתקפות שלו ומגלה: בלבאזור ממין זכר, מתקפות- עלים קסומים, גפן מצליפה, כח חבוי. אתה שמח ומוציא את בלבאזור מהפוקדור שלו. בלבאזור שמח ומתחיל ללכת אל היער, לעבר קיניסורה.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkslategray]מי שיצא לו מספר זוכה, יקבל: פוקימון/כסף/מתקפה חדשה.[/COLOR][/B][/quote]
אני אחזיר את בלבאזור וטורצ'יק ואשאר לבד עם סקווירטל .
אני אומר לו " סקווירטל ..מה דעתך שנהיה חברים הכי טובים ? "
ואחכה שיענה לי.
לאחר מכן אוציא אותם (את טורצ'יק ובלבאזור) ואומר לכולם לשחק קצת .
לאחר שישחקו אליך לעבר העיר קיניסורה ואנסה למצוא מאמן מתחיל כמוני .
--
2
-
[COLOR=green][B][U]קודק[/U][/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]אתה מתחיל ללכת לעיר קיניסורה ולפתע אתה רואה ילד בגילך. הילד אומר לך: "קודק! אני הבן של מימי, השכנה שלך! זוכר שפעם, לפני כמה שנים היינו משחקים ביחד?" הוא אומר לך ואומר לך: "גם אתה קיבלת פוקימון ראשון היום?" הוא שואל ומסתכל על בלבאזור. "אם אני מכיר אותך מספיק טוב, לקחת את סקווירטל, לכדת את טורצ'יק, ואז את בלבאזור, נכון?" הוא שואל. "עוד משהו, אני עומר." הוא אומר לך והולך איתך יחד לקיניסורה.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B][U]לי[/U][/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]האחות ג'וי לא נראית באיזור, ובעצם אף אחד. אתה לא מבין איפה כל האנשים עד שאתה רואה מודעה: "פוקימון ענק שודד חפצים והוא ..." המודעה קרועה מעט ולכן אתה לא יודע מה ההמשך שלה. ארקאוס מחזיר את הזמן אחורה ואתה רואה שכתוב במודעה: פוקימון ענק שודד חפצים והוא חטף אנשים רבים באיזור. אתה מופתע וארקאוס מחליט ללכת לברר אך דורש ממך להשאר. אתה מחכה ולפתע פוקימון ענק תוקף אותך! אתה נגרר אחריו ומגיע למערה שבה נמצאת אישה מוזרה.[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B][U]לוקאס[/U][/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]התבלבלתי, חשבתי שכתבתי למישהו אחר.[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]---[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]אתה הולך למכון האש וקיי, מנהיג המכון מוציא את סינדקוויל שלו ושואל מי רוצה קרב מולו. אתה מבקש להלחם מולו והוא אומר לך: "בשמחה!" לפתע אתה שומע קול שאומר: קיי אוהב להשתמש בשינה ולהרעיל... הזהר ממנו ותשתמש לרוב בהגנות..." הקול אומר לך וקיי אומר שהוא יתחיל. "גלגל להבה!" הוא קורא לסינדקוויל שלו.[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B][U]תומר[/U][/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]"בוודאי! רד, הלחם, נצח ונעלה ישר לאי הכוכב! הוא לא יברח!" ארקאוס מוריד אותך ונותן לך אסטרטגיות שונות מול קיי. "הוא אוהב להשתמש בהגנות והרעלות אז תשתמש לרוב בהגנות. אם הוא משתמש במתקפות הרבה תרעיל אותו כמה שיותר, ותזכור, הסוג לא קובע." הוא מזהיר אותך לגבי פוקימוני חרק.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#0000ff]---[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff]עוד מעט אני אעדכן, פשוט לא היה לי זמן כל כך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange][U]הודעות נוספות![/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=green][U]השקעה:[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]מי שישקיע לא יצא מהמשחק! אם מישהו לא ישקיע 3 פעמים לפחות, הוא יצא מהמשחק! אם ירצה לחזור, הוא יצטרך לעשות רקע בטופס של 7 שורות לפחות![/COLOR][/B]
[B][COLOR=red][U]הגרלה:[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]יכולים להיות מספר מספרים זוכים![/COLOR][/B]
-
שם בפורום: MarshMellow
כינוי במשחק: לינאלי [לין] וולקר, Leenale Walker.
פוקימון התחלתי: טוטודייל.
סוגים מועדפים: אש, עשב, דרקון, רוח, על-חושי.
רקע: לינאלי וולקר, או בקיצור לין, נולדה בעיירה קטנה בשם מאניטה. לין חיה באושר עם שני הוריה, אביה חוקר פוקימונים פרהיסטורייה ואימה מנהיגת מכון העשב בעיר סלדון שבמחוז קנטו. לין אף פעם לא אהבה כל כך פוקימונים, למרות שהוריה עסקו בפוקימונים כל הזמן, עד שהגיע היום ששינה את חייה. זה היה ביום חורפי, כשהייתה בת 13, לין ישבה בחדרה והכינה שיעורי בית עד שפידג'י קטן נכנס אל תוך חדרה דרך החלון שנשאר פתוח. לפידג'י הזה היה סימן היכר מיוחד, על כנפו הימני נמצא כתם בצורת כוכב בצבע חום כהה. כשלין שמה לב לפידג'י היא מיד נרתעה וניסתה להתרחק ממנו, ככה עברו מספר דקות ולין שמה לב שהפידג'י הקטן פצוע ואינו יכול לפגוע בה. לאט לאט לין התגברה על הפחד שלה והחזיקה את הפידג'י בזרועותיה, לין טיפלה בפידג'י הקטן מספר שבועות וכשהרגיש טוב יותר שיחררה אותו. מאז אותו יום לין הפסיקה לפחד מפוקימונים ואף התחילה לאהוב אותם, היא החליטה שכשיגיע היום המתאים היא תצא למסע ותהיה מאמנת פוקימונים.
תיק: פוקדקס (מלא!), טלפון, אוכל ותרופות, תיקיית סרטים ותגים.
כסף: 50,000 יין.
-
[QUOTE=lipion;1035063][COLOR=green][B][U][COLOR=blue][B][U]תומר[/U][/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]"בוודאי! רד, הלחם, נצח ונעלה ישר לאי הכוכב! הוא לא יברח!" ארקאוס מוריד אותך ונותן לך אסטרטגיות שונות מול קיי. "הוא אוהב להשתמש בהגנות והרעלות אז תשתמש לרוב בהגנות. אם הוא משתמש במתקפות הרבה תרעיל אותו כמה שיותר, ותזכור, הסוג לא קובע." הוא מזהיר אותך לגבי פוקימוני חרק.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#0000ff]---[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff]עוד מעט אני אעדכן, פשוט לא היה לי זמן כל כך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]מי שישקיע לא יצא מהמשחק! אם מישהו לא ישקיע 3 פעמים לפחות, הוא יצא מהמשחק! אם ירצה לחזור, הוא יצטרך לעשות רקע בטופס של 7 שורות לפחות![/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]יכולים להיות מספר מספרים זוכים![/COLOR][/B][/QUOTE]
"ארכאוס נכון אתה יכול לפתח כול פוקימון?אם כן תוכל לפתח את ראלטס שלי לקריליה ולהביא לי אבן שחר כדי שהוא יתפתח לגלייד?"אשאל את ארכאוס בשמחה ואז אוציא את ראלטס מהפוקדור שלו ואתן את ראלטס לארכאוס כדי שהוא יפתח אותו.
-
[QUOTE=lipion;1035063][COLOR=green][B][U]
[COLOR=darkorange][B][U]לי[/U][/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]האחות ג'וי לא נראית באיזור, ובעצם אף אחד. אתה לא מבין איפה כל האנשים עד שאתה רואה מודעה: "פוקימון ענק שודד חפצים והוא ..." המודעה קרועה מעט ולכן אתה לא יודע מה ההמשך שלה. ארקאוס מחזיר את הזמן אחורה ואתה רואה שכתוב במודעה: פוקימון ענק שודד חפצים והוא חטף אנשים רבים באיזור. אתה מופתע וארקאוס מחליט ללכת לברר אך דורש ממך להשאר. אתה מחכה ולפתע פוקימון ענק תוקף [/COLOR][/B][/QUOTE]
אני מוציא את צ'ימצ'אר במהירות ואומר לו"תקוף את מי שתוקף אותנו בגיצים הכי חזקים שלך.קדימה אתה יכול להביס את היצור הזה"
-
[B][U][COLOR=magenta]לין[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=magenta]כמובן שרשומה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]את משקיעה הכי הרבה(בין אלה שמשקיעים הכי הרבה!)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]יש רק בעיה, סקווירטל תפוס.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]את יכולה לכתוב 'אגדי' אם את רוצה אגדי אבל תסתכלי בהתחלה מה כתבתי.[/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=blue]תומר[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=blue]"נכון, אני יכול." ארקאוס אומר לך. לפתע מראטלס בוקע אור זוהר וראטלס גדל ומשנה צורה. לאחר שניה בלבד ארקאוס זורק לקרליה אבן שחר והוא מתפתח לגלייד. אתה שמח מאוד על כך ומכיר את גלייד שוב לחבריו הפוקימונים שלך.[/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=#ff8c00]לי[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]צ'ימצ'אר תוקף את הפוקימון בגיצים ואז, משראה כי זה לא הזיז לו, הוא תוקף בגלגל להבה שפגע בו בחוזקה אדירה ואתה משתחרר. הפוקימון נוגע בך ואתה לא יכול לזוז, ואז צ'ימצ'אר שורט אותו ואתם בורחים. כאשר אתם מגיעים למרכז הפוקימונים, האחות ג'וי באה לקראתכם ושואלת אם אתם בסדר. אתם עייפים ולכן לא מצליחים לדבר ולענות לה ואתם הולכים לחדרכם שם. ג'וי מביאה לכם שתייה קלה וארקאוס חוזר אליכם.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=lipion;1035073][B][U][COLOR=magenta][B][U][COLOR=blue]תומר[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=blue]"נכון, אני יכול." ארקאוס אומר לך. לפתע מראטלס בוקע אור זוהר וראטלס גדל ומשנה צורה. לאחר שניה בלבד ארקאוס זורק לקרליה אבן שחר והוא מתפתח לגלייד. אתה שמח מאוד על כך ומכיר את גלייד שוב לחבריו הפוקימונים שלך.[/COLOR][/B][/QUOTE]
תוכלי להשים את הספרייטים עכשיו בטפסים?
וגם תוכלי לכתוב את המתקפות?
-------------
"וואו תודה ארכאוס!"אומר לארכאוס בעודי מחזיר את גלייד לפוקדור שלו ואז אני אכנס למכון בעודי אומר:"אני מאתגר אותך מנהיג המכון לקרב מכון!"
-
[B]כשיהיה לי יותר זמן אני אעדכן יותר...[/B]
[B]עכשיו אני קצת לחוצה...[/B]
[B][COLOR=blue]"אוקיי!" מנהיג המכון קורא ומוציא סינדקוויל. "גלגל להבה!" הוא קורא וסינדקוויל שואף אוויר בכל הכח ונושף אש ואז מסתובב במהירות רבה אל עבר הקיר כדי להדגים את כוחו. "רואה? זה הכח שלו. עכשיו, תוציא פוקימון ונתחיל להלחם!" הוא אומר לך.[/COLOR][/B]
-
[quote][SIZE=3][SIZE=3]"בוקר טוב, חומד!" אתם שומעים את קולה של אימכם. "כדאי שתתארגן אם אתה רוצה לצאת למסע שלך בסינו היום!" תשמע את קולה. אתה מתארגן מהר וחושב 'עוד מסע! זה יהיה כיף!' אתה יוצא החוצה עם הציוד ורואה פוקימונים שונים ואת חבריך עם הפרופסור. אתה מזהה בינם את: [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/393.png[/IMG], [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/390.png[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/387.png[/IMG]. הפרופסור אומר לך לבחור את אחד מאלו או כל התחלתי אחר. מה תעשה?[/SIZE][/SIZE][/quote]ערכתי לטוטודייל. ^^
~~
אני מהרהרת כמה רגעים ומביטה בכל הפוקמונים אך מתמקדת בעיקר בפוקמון הקרוקודיל, "אני בוחרת בפוקמון הזה. בטוטודייל!" אני אומרת בנחישות ובחיוך רחב.
-
[QUOTE=lipion;1035076][B]כשיהיה לי יותר זמן אני אעדכן יותר...[/B]
[B]עכשיו אני קצת לחוצה...[/B]
[B][COLOR=blue]"אוקיי!" מנהיג המכון קורא ומוציא סינדקוויל. "גלגל להבה!" הוא קורא וסינדקוויל שואף אוויר בכל הכח ונושף אש ואז מסתובב במהירות רבה אל עבר הקיר כדי להדגים את כוחו. "רואה? זה הכח שלו. עכשיו, תוציא פוקימון ונתחיל להלחם!" הוא אומר לך.[/COLOR][/B][/QUOTE]
מה מתקפות גלייד?
-------------
"צא מדקיפ תשתמש באקווה ג'יט על סינדקוויל!"אצעק תוך כדי שאני מוציא את מדקיפ החוצה כדי שהוא יפגע בסינדקוויל ואז הוסיף:"אחרי שפגעת בסינדקוויל תשתמש באקדח מים שיעלף אותו לגמרי!".
-
[quote=lipion;1035063][COLOR=green][B][U]קודק[/U][/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]אתה מתחיל ללכת לעיר קיניסורה ולפתע אתה רואה ילד בגילך. הילד אומר לך: "קודק! אני הבן של מימי, השכנה שלך! זוכר שפעם, לפני כמה שנים היינו משחקים ביחד?" הוא אומר לך ואומר לך: "גם אתה קיבלת פוקימון ראשון היום?" הוא שואל ומסתכל על בלבאזור. "אם אני מכיר אותך מספיק טוב, לקחת את סקווירטל, לכדת את טורצ'יק, ואז את בלבאזור, נכון?" הוא שואל. "עוד משהו, אני עומר." הוא אומר לך והולך איתך יחד לקיניסורה.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=red]יכולים להיות מספר מספרים זוכים![/COLOR][/B][/quote]
אומר לעומר " היי עומר ! כמה זמן לא נפגשנו ! טוב אז לפ דעתי אתה בטח לקחת טרטוויג שובב שכמותך , נכון ?
אני יודע גם למה ! ידעת שאני אקח סקווירטל נכון חח ..בכל מקרה תוציא את הפוקימון שלך ומהר בוא נעשה קרב ! "
ואז אסתכל על העיר ואחפש מקום מושלם לקרב עם עצים גבוהים .
-
[QUOTE=lipion;1035073][B][U][COLOR=magenta]
[B][U][COLOR=#ff8c00]לי[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]צ'ימצ'אר תוקף את הפוקימון בגיצים ואז, משראה כי זה לא הזיז לו, הוא תוקף בגלגל להבה שפגע בו בחוזקה אדירה ואתה משתחרר. הפוקימון נוגע בך ואתה לא יכול לזוז, ואז צ'ימצ'אר שורט אותו ואתם בורחים. כאשר אתם מגיעים למרכז הפוקימונים, האחות ג'וי באה לקראתכם ושואלת אם אתם בסדר. אתם עייפים ולכן לא מצליחים לדבר ולענות לה ואתם הולכים לחדרכם שם. ג'וי מביאה לכם שתייה קלה וארקאוס חוזר אליכם.[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לאחות ג'וי"תוכלי לרפא את צ'ימצ'אר וא סייטר שלי?". אני אומר לאקראוס בזעם"איפה היית?איזה יצור תקף אותי ואת צ'ימצ'אר.איכשהו הצלחנו לשרוד"
-
[B][COLOR=magenta]את זכית בפוקימון אקראי![/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]---[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]הפרופסור אומר לך שלטוטודייל יש ביצה קטנה שהוא מצא והוא לא עוזב אותה ולכן תקבלי איתו גם ביצה. לפתע, יש אור מהביצה והיא בוקעת ומתוכה יוצא פיג'י קטן וחמוד! פיג'י יודע: מתקפת חול, רוח. טוטודייל יודע: קרן קרח, תותח הידרו ובלימה. את שמחה שהם חזקים מאוד ואת מלטפת אותם.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]גלייד יודע:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]עלים קסומים[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]כח חבוי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]הרעלה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]שינה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]בלימה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]---[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לסינדקוויל אין שום סיכוי. מדקיפ מנצח בלי למצמץ אפילו. "טורצ'יק צא ותשתמש בגיצים!" הוא קורא לטורצ'יק.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff]מי שרוצה החלפת צבע שיגיד לי ותשקיעו בבקשה כמו תומר ושיר![/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=green]קודק[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=green]עומר מוציא טרטוויג חמוד ועומר אומר לך: "הוא התחזק מאוד, ערכתי איתו קרב אחד כבר. בוא נילחם!" הוא אומר לך ואתה רואה שבאיזור יש המון עצים גבוהים. אתה מתכונן לקרב ועומר אומר לך: בוא נתחיל להלחם! טרטוויג, זרע עלוקה!" הוא קורא ומחייך חיוך זדוני.[/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=darkorange]לי[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=darkorange]"ארפא אותם במהירות!" האחות אומרת לך. "אני חיפשתי אותך, ואת הפוקימון!" ארקאוס אומר לך. "גילית משהו עליו?" ארקאוס שואל אותך. "אני גיליתי שיש לו צורה של טורטרה אבל דומה קצת ללפרס גם, מעניין מי זה, אולי שיבוט שלהם?" הוא אומר לך בהפתעה.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=lipion;1035091][B][U][COLOR=magenta][B][U][COLOR=blue]תומר[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=blue]גלייד יודע:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]עלים קסומים[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]כח חבוי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]הרעלה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]שינה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]בלימה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לסינדקוויל אין שום סיכוי. מדקיפ מנצח בלי למצמץ אפילו. "טורצ'יק צא ותשתמש בגיצים!" הוא קורא לטורצ'יק.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff]מי שרוצה החלפת צבע שיגיד לי ותשקיעו בבקשה כמו תומר ושיר![/COLOR][/B][/QUOTE]
[B]"איזה פוקימונים עלובים יש לך!"אומר למנהיג מכון
ואז אומר למדקיפ:"אתה תנצח אותו!אני מאמין בך מדקיפ אז תשתמש באקווה ג'יט כדי להתחמק מהגיצים ואז תרוץ באקדח מים לעבר טורצ'יק כדי שהוא יתעלף!ואם הוא לא מתעלף תשתמש באקווה ג'יט שוב כדי שהוא יתעלף!"[/B]
-
[quote=lipion;1035091][B][U][COLOR=magenta]לין[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=magenta]את זכית בפוקימון אקראי![/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]---[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]הפרופסור אומר לך שלטוטודייל יש ביצה קטנה שהוא מצא והוא לא עוזב אותה ולכן תקבלי איתו גם ביצה. לפתע, יש אור מהביצה והיא בוקעת ומתוכה יוצא פיג'י קטן וחמוד! פיג'י יודע: מתקפת חול, רוח. טוטודייל יודע: קרן קרח, תותח הידרו ובלימה. את שמחה שהם חזקים מאוד ואת מלטפת אותם.[/COLOR][/B][/quote]
"אני ממש שמחה שיש לי אתכם." אני אומרת בחיבה אל טוטודייל ואל פידג'י. אני מרימה את פידג'י ומניחה אותו על כתפי, את טוטודייל אני מחזיקה בין שתי זרועותיי. "זה הכל, פרופסור? אני יכולה להתחיל עכשיו במסע שלי?" אני שואלת אותו בחיוך.
-
[quote=lipion;1035091]
[B][U][COLOR=green][COLOR=#ff00ff][/COLOR]קודק[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=green]עומר מוציא טרטוויג חמוד ועומר אומר לך: "הוא התחזק מאוד, ערכתי איתו קרב אחד כבר. בוא נילחם!" הוא אומר לך ואתה רואה שבאיזור יש המון עצים גבוהים. אתה מתכונן לקרב ועומר אומר לך: בוא נתחיל להלחם! טרטוויג, זרע עלוקה!" הוא קורא ומחייך חיוך זדוני.[/COLOR][/B]
[/quote]
דרך אגב לא עידכנת לי עדיין את הפוקימונים ..
---
אומר לסקווירטל "מערבולת מהר ! " בתקווה שזרע העלוקה יתערבב בתוך המערבולת .
ואז אומר " תתחמק מהמרבולת ובזמן שטרטוויג יהיה שקוע בלחפש אותך במערבולת תלך מאחוריו ותדחוף אותו למערבולת ! לאחר מכן תנסה למקד את המערבולת בקרן אחת שתיצור משאבת הידרו ענקית ! "
ואקרוץ לו ואומר לפוקימונים שלי לעודד אותו .
-
[quote=lipion;1035091]
[B][COLOR=darkorange]"ארפא אותם במהירות!" האחות אומרת לך. "אני חיפשתי אותך, ואת הפוקימון!" ארקאוס אומר לך. "גילית משהו עליו?" ארקאוס שואל אותך. "אני גיליתי שיש לו צורה של טורטרה אבל דומה קצת ללפרס גם, מעניין מי זה, אולי שיבוט שלהם?" הוא אומר לך בהפתעה.[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לאראכוס"מענין מאוד הפוקימון הזה.אני לעומתך לא גילתי שום דבר חדש על היצור.אולני נלך החוצה לחפש את היצור ולחפשעליו מידע.בינתיים שהפוקימונים שלי מתרפאים להם במרכז לפוקימונים"
-
[quote]לוקאס
התבלבלתי, חשבתי שכתבתי למישהו אחר.
---
אתה הולך למכון האש וקיי, מנהיג המכון מוציא את סינדקוויל שלו ושואל מי רוצה קרב מולו. אתה מבקש להלחם מולו והוא אומר לך: "בשמחה!" לפתע אתה שומע קול שאומר: קיי אוהב להשתמש בשינה ולהרעיל... הזהר ממנו ותשתמש לרוב בהגנות..." הקול אומר לך וקיי אומר שהוא יתחיל. "גלגל להבה!" הוא קורא לסינדקוויל שלו.[/quote]
"צא בוויזל!" אומר לבוויזל שלי "סילון אקווה! ותסתחרר איתו ככה שתיצור טורפדו אקווה!"
-
[B][COLOR=magenta]"זהו, התחילי את מסעך, ליני. הצליחי לך!" הוא קורא לך. "כן, כמה נפלא, ידעתי שמישהי תטפל בי..." את שומעת קול של מישהו אך לא רואה אף איש. את מופתעת ועוצרת. "היי! למה עצרת ליני?" את רואה את טוטודייל שואל אותך. את כמעט מתעלפת משמחה: "יש לי פוקימון מדבר! יש!" את קוראת ופיג'י אומר לך בקול חמוד: "אני אוהב אותך... גם אני מדבר... באנו ממשפחה של פוקימונים מדברים..." הוא אומר לך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]מדקיפ רץ אליו אבל טורצ'יק עומד שם ומחכה ולפתע קופץ באוויר, ממש ברגע שכמעט מדקיפ פגע בו, ומוציא מאחוריו אבן אש והוא מתפתח לקומבסקין. קומבסקין משתמש בגלגל להבה ובגיצים שפוגעים במדקיפ קשה ואז קומבסקין מתקרב אליו בבעיטת אש חזקה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]סקווירטל משתמש במערבולת והזרע עלוקה נשאב לתוכו וקופץ חזרה אל טרטוויג שמאבד כוחות. סקווירטל דוחף את טרטוויג למערבולת וטרטוויג מוטל מובס ארצה.[/COLOR][/B]
-
[quote=lipion;1035121]
[B][COLOR=green]סקווירטל משתמש במערבולת והזרע עלוקה נשאב לתוכו וקופץ חזרה אל טרטוויג שמאבד כוחות. סקווירטל דוחף את טרטוויג למערבולת וטרטוויג מוטל מובס ארצה.[/COLOR][/B][/quote]
" יש ניצחתי ! " אומר לעומר .
" יש לך עוד פוקימונים ? " אשאל אותו ואומר לטורצ'יק שהוא הבא בתור בלי שעומר ידע .
ואז אומר לעומר " נו ? אז יש ? "
-
[QUOTE=lipion;1035121][B][U][COLOR=magenta][B][U][COLOR=blue]תומר[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=blue]מדקיפ רץ אליו אבל טורצ'יק עומד שם ומחכה ולפתע קופץ באוויר, ממש ברגע שכמעט מדקיפ פגע בו, ומוציא מאחוריו אבן אש והוא מתפתח לקומבסקין. קומבסקין משתמש בגלגל להבה ובגיצים שפוגעים במדקיפ קשה ואז קומבסקין מתקרב אליו בבעיטת אש חזקה.[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
טורצ'יק לא מתפתח בעזרת אבן אש לקומבאסקין!
זה לא הגיוני!
-------------------
"מדקיפ תתחמק בעזרת אקווה ג'יט ואז שתהיה מאחורי קומבאסקין תשתמש באקווה ג'יט עם אקדח מים על גבו כדי שיפול ויתעלף!"אומר למדקיפ בעידוד ובשמחה.
-
[B][COLOR=green]"טוב, יש לי!" עומר אומר לך ומוציא קווילבה. "זה קווילבה מהמסע הקודם שלי, זוכר? כשהיינו ביחד?" הוא שואל אותך ואומר: "גלגל להבה!"[/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=red]לוקאס[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=red]הסילון אקווה פוגע בסינדקוויל שמוטל ארצה מיידית כאילו כלום לא קרה. "אוקיי, צא טורצ'יק ותשתמש בעל חושי!" קיי אומר ומדגיש את ה'על חושי' בכוונה." אתה שואל איך זה וקיי עונה לך: "זה טורצ'יק מיוחד שלמד איתי שנים איך להשתמש בעל חושי.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]אתם יוצאים ורואים צל מרחף מעליכם. ארקאוס לא לוכד אותו אלא את מיקומו. לפי מיקומו הוא יוכל לדעת איפה הוא נמצא וכך ללכוד אותו. אתם עפים אל מיקומו ומגיעים לאותה מערה שנלכדת בה. הפעם ארקאוס הופך אתכם להולוגרמה כך שלא יוכלו לפגוע בכם.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue][U]תומר[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אני יודעת, זה בכוונה לא הגיוני.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]ככה זה, זה מ"ת לא אמיתי בכלל, זאת אומרת, לא מבוסס על איך מישהו מתפתח באמת.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]קומבאסקין מתקרב ומדקיפ בורח מהר ופוגע בו באקווה ג'יט ונוצר פיצוץ... לפתע אתם רואים את מדקיפ מוטל ארצה וקומבאסקין מוטל ארצה. "אז... הקרב האחרון קובע..." קיי אומר לך.[/COLOR][/B]
-
[quote]לוקאס
הסילון אקווה פוגע בסינדקוויל שמוטל ארצה מיידית כאילו כלום לא קרה. "אוקיי, צא טורצ'יק ותשתמש בעל חושי!" קיי אומר ומדגיש את ה'על חושי' בכוונה." אתה שואל איך זה וקיי עונה לך: "זה טורצ'יק מיוחד שלמד איתי שנים איך להשתמש בעל חושי.[/quote]
"מה? שתיים על אחד? צא לוקאריו! כדור הילה!" אומר ללוקאריו ואז לבוויזל "סילון אקווה בוויזל!"
מה המתקפות של לוקאריו
-
[quote=lipion;1035135]
[B][COLOR=darkorange]אתם יוצאים ורואים צל מרחף מעליכם. ארקאוס לא לוכד אותו אלא את מיקומו. לפי מיקומו הוא יוכל לדעת איפה הוא נמצא וכך ללכוד אותו. אתם עפים אל מיקומו ומגיעים לאותה מערה שנלכדת בה. הפעם ארקאוס הופך אתכם להולוגרמה כך שלא יוכלו לפגוע בכם.[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר להארקאוס"רעיון חכם להפוך אותנו להולגרמה כך שלא יפגע אם ניפםגוש ביצור.קדימה אל לב המערה". אנחנו מתקדמים במערה
-
[quote=lipion;1035121][B][U][COLOR=magenta]לין[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=magenta]"זהו, התחילי את מסעך, ליני. הצליחי לך!" הוא קורא לך. "כן, כמה נפלא, ידעתי שמישהי תטפל בי..." את שומעת קול של מישהו אך לא רואה אף איש. את מופתעת ועוצרת. "היי! למה עצרת ליני?" את רואה את טוטודייל שואל אותך. את כמעט מתעלפת משמחה: "יש לי פוקימון מדבר! יש!" את קוראת ופיג'י אומר לך בקול חמוד: "אני אוהב אותך... גם אני מדבר... באנו ממשפחה של פוקימונים מדברים..." הוא אומר לך.[/COLOR][/B][/quote]
"וואו.. זה נורא מרגש!" אני אומרת בהתרגשות ומתפעלת מיכולת הדיבור של שניהם, אני מחבקת את פידג'י ואת טוטודייל. אני מחייכת אליהם וממשיכה להתקדם אל העיר קיניסורה. בדרכי לשם אני מחפשת פוקמונים או מאמנים שאוכל להלחם נגדם.
-
[QUOTE=lipion;1035135][B][U][COLOR=green][B][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue][U]תומר[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אני יודעת, זה בכוונה לא הגיוני.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]ככה זה, זה מ"ת לא אמיתי בכלל, זאת אומרת, לא מבוסס על איך מישהו מתפתח באמת.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]קומבאסקין מתקרב ומדקיפ בורח מהר ופוגע בו באקווה ג'יט ונוצר פיצוץ... לפתע אתם רואים את מדקיפ מוטל ארצה וקומבאסקין מוטל ארצה. "אז... הקרב האחרון קובע..." קיי אומר לך.[/COLOR][/B][/QUOTE]
איך זה הקרב המכריע?
יש לי עוד שני פוקימונים...
ויש לך מסן?
---------------
"תחזור מדקיפ!היית מעולה אבל עכשיו ננצח צא גלייד!"אומר תוך כדי שאחזיר את מדקיפ לפוקדור שלו,
אוציא את הפוקדור של גלייד ואז אוציא אותו ואומר לו:"גלייד תתכונן לקרב!בנתיים תשתמש בעלים קסומים שישארו איתך ואז שיצא הפוקימון תשלח אותם ואז תפתיע אותו בבלימה!"
-
[B][U][COLOR=red]לוקאס[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=red]לוקאריו יודע:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]כדור הילה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]מכת עצם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]על חושי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]---[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]לוקאריו משתמש בכדור הילה שמביס את סינדקוויל מיד אך טורצ'יק מרים אתכם מעט בעל חושי ואז בוויזל מצליח להשתחרר ומשתמש בסילון אקווה אדיר! ניצחת! אתה מקבל את תג האש![/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]אתם מתקדמים למערה ורואים להפתעתכם את אותה אישה שראית קודם לכן. היא לא רואה אתכם בגלל ההולוגרמה ואתה מחפשים את הפוקימון המסתורי. אתם רואים זובאטים במערה ואתם רואים שילוב של טורטרה ולפרס לפתע! אתם עוקבים אחריו והפוקימון המסתורי מביא לאישה אגדיים לכודים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]לין[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]את רואה מאמן מתחיל מתאמן על עץ ואת הולכת לכיוונו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]תומר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]התכוונתי לגבי מנהיג המכון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]גלייד פוגע מיד בצ'ימצ'אר שיצא וצ'ימצ'אר כמעט נפל. אתם מתכוננים לפגיעה ממנו ולפתע צ'ימצ'אר רץ אל גלייד ומשתמש בגלגל להבה משולב עם בלימה. (מהיר יותר) גלייד נפגע אך בקושי.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]כמו שכתבתי קודם: תשקיעו בהודעות![/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]לין וקודק כבר מוגנים כי הם משקיעים.[/COLOR][/B]
-
[quote=lipion;1035182]
[B][COLOR=darkorange]אתם מתקדמים למערה ורואים להפתעתכם את אותה אישה שראית קודם לכן. היא לא רואה אתכם בגלל ההולוגרמה ואתה מחפשים את הפוקימון המסתורי. אתם רואים זובאטים במערה ואתם רואים שילוב של טורטרה ולפרס לפתע! אתם עוקבים אחריו והפוקימון המסתורי מביא לאישה אגדיים לכודים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]כמו שכתבתי קודם: תשקיעו בהודעות![/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]לין וקודק כבר מוגנים כי הם משקיעים.[/COLOR][/B][/quote]
אני אומרא לפוקימון המוזר"מי אתה ולמה אתה מביא לאישה הזאת פוקימונים אגדיים?."
אני אומר לאישה"מה את עושה אם האגדיים האלו שהיצור מביא לך?"
אני אומר לאקראוס"אולי תשמיד אותם"