-
[QUOTE=טום רידל;1035409][SIZE=3][COLOR=black]המשחק התחיל![/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=black]ההרשמה סגורה פרט לאלה שנשמרו להם מקומות ולא נרשמו,הרשמה מחודשת תפתח בקרוב אני אמסור הודעה למי שירצה להצטרף.[/COLOR][/SIZE]
[B][U][SIZE=5][COLOR=black]התחלה:[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[SIZE=2][COLOR=#000000]יצאתם מהמעבדה שהפוכדור שחלמתם אליו כבר שנים נמצא בידיכם,השמיים הכחולים אין עננים בשמיים,הים שבפתח העיירה סנדג'ם גועש בגלל סיבה שאינכם יודעים מהי,אתם רואים שני נערים בני שניים-עשר נלחמים זה בזה בקרב פוקימונים,אחד משתמש בשינקס ואחד משתמש בסטרלי.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]מה תעשו?[רק בהודעה הזו אני כותב "מה תעשו"][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
אני אמשיך לקיוונם ואשאל אותם עם הם מקירים מקום טוב להתאמן וגם אסתקל על הקרב עם הם יסקימו
-
[QUOTE=טום רידל;1035475][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=3]~[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B][SIZE=3][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]HannibaL ThE Cannibals[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]~[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]זירו מחייך אליך ואומר לך:"דברים מסתוריים אפשר למצוא פה,סינו עכשיו הוא כמו מבוך,זכור לא לאבד את עצמך במבוך הזה,אל תתפתה ללכת בדרכיי האופל שלו" ולפני שהוא מספיק לומר עוד משהו אחד הוא נעלם,אתה רואה ראלטס זוהר יוצא מהשיחים.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000] [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אלך לראלטס ואגיד לו תוך כדי שאני מביא לו פוקדור כדי שהוא יכנס אליו:"שלום ראלטס רוצה להצטרף למסע שלי?אם כן אז קח את הפוקדור ותיכנס אליו!"
-
[quote=טום רידל;1035475
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=3]שלושת המחוזות[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]הנער מחייך אליך ואומר לך:"כן,אשמח להילחם אבל סטרלי שלי זקוק למנוחה קלה,יש לי פוקימון שנראה לי שיהיה אתגר לנצח אותו,מינכינו אני בוחר בך!" אתה רואה מינכינו [הפוקימון ארנב הזה מהדור החמישי,מספר 572] מוכן לקרב.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/quote]
אני אומר לנער"מינכונו הוא פוקימון חלש הפוקימון שלי כנראה יביס אותו.דרך אגב מה שמך?.שמי לי"
אני מוציא החוצה את צ'ימצ'אר שלי ואומר לו"רוץ לעבר מיכנונו ותשתמש עליו בשריטה ואז תשתמש במחשבה"
-
[QUOTE]~WarWolf~
אתה ופיקאצ'ו צופים בקרב של שני הילדים,אתה רואה שפיקאצ'ו מסתכל בהערצה על יכולות הברק של שינקס,אתה רואה ששינקס משתמש במתקפות כמו כדור ברק,שיתוק,ורעם,לבסוף סטרלי מובס ושינקס רץ למאמנו.[/QUOTE]
אני אלך למאמן עם השינקס ואגיד לו:"היי!אני טרי וזה פיקאצ'ו, אני רציתי לומר שאהבתי מאוד את הקרב שלך ומזל טוב על הניצחון!"
-
[B][U][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=3]~[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B][SIZE=3][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]HannibaL ThE Cannibals[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]~[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#000000][SIZE=2][FONT=Arial]אתה שומע את קולו של עומר שאומר:"ליירה,הילד מצא אותו,הוא מצא את הראלטס האגדי!"[/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial]אתה רואה שהראלטס הזוהר משתמש בשיגור ונעלם לך בלי שהצלחת לתפוס אותו.[/FONT][/SIZE][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=3]שלושת המחוזות[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]הילד לא עונה לך,אתה רואה שמינכינו משתמש במתקפת קרן על חושית שפוגעת בצ'ימצ'אר ומשתקת אותו,הילד מחייך אליך ואומר לך:"שמי ליאו,המינכינו הכביכול חלש שלי הולך לנצח את צ'ימצ'אר הכביכול חזק".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=3]JARI95[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]*להבא בלי שגיאות כתיב.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהילדים כבר סיימו את הקרב שלהם,אתה רואה שכול אחד מהם הולך לדרכו,המאמן בעל הסטרלי מוציא בוויזל ומתחיל לשחות בעזרתו בים הגועש,המאמן בעל השינקס פשוט ממשיך בדרכו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=3][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial]~[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial]WarWolf[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial]~[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]הילד מסתכל עליך במבט בוחן ואומר לך:"שלום לך טרי,מעוניין בקרב שלוש על שלוש,הרגע סיימתי קרב של שש על שש כמובן כמו שכבר ראית ניצחתי בו,כמה קרבות ראית?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=טום רידל;1035491][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=3]~[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B][SIZE=3][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]HannibaL ThE Cannibals[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]~[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#000000][SIZE=2][FONT=Arial]אתה שומע את קולו של עומר שאומר:"ליירה,הילד מצא אותו,הוא מצא את הראלטס האגדי!"[/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial]אתה רואה שהראלטס הזוהר משתמש בשיגור ונעלם לך בלי שהצלחת לתפוס אותו.[/FONT][/SIZE][/COLOR]
'איך הוא ידע?!'אחשוב לעצמי ואז אברח משם עם מדקיפ לתוך היער כדי למצוא את ראלטס או פוקימונים אחרים לתפיסה ולאימון.
-
[quote=טום רידל;1035491]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]הילד לא עונה לך,אתה רואה שמינכינו משתמש במתקפת קרן על חושית שפוגעת בצ'ימצ'אר ומשתקת אותו,הילד מחייך אליך ואומר לך:"שמי ליאו,המינכינו הכביכול חלש שלי הולך לנצח את צ'ימצ'אר הכביכול חזק".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2].[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
אני אומר לליאו"אנחנו עוד נראה מי ניצח את מי בקב הזה.זה אולי הקרב הראשון של צ'ימצ'אר שלי אך אני מאמין שהוא יכול לנצח אותו". אני אומר לצ'ימצ'אר"רוץ לעבר מכיונו במתקפת שריטות הכי חזקות שלך"
-
[SIZE=3][COLOR=black]ההרשמה סגורה פרט לאלה שנשמרו להם מקומות ולא נרשמו,הרשמה מחודשת תפתח בקרוב אני אמסור הודעה למי שירצה להצטרף.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]יצאתם מהמעבדה שהפוכדור שחלמתם אליו כבר שנים נמצא בידיכם,השמיים הכחולים אין עננים בשמיים,הים שבפתח העיירה סנדג'ם גועש בגלל סיבה שאינכם יודעים מהי,אתם רואים שני נערים בני שניים-עשר נלחמים זה בזה בקרב פוקימונים,אחד משתמש בשינקס ואחד משתמש בסטרלי.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]מה תעשו?[רק בהודעה הזו אני כותב "מה תעשו"][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
צופה בקרבם ולאחר שמסימים אתותו שואל
"היי אפשר גם להלחם איתכם?"
-
[quote=טום רידל;1035409][SIZE=3][COLOR=black]המשחק התחיל![/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]מה תעשו?[רק בהודעה הזו אני כותב "מה תעשו"][/COLOR][/SIZE][/quote]
"לשינקס יש יתרון מסוג החשמל שלו בניגוד לסטארלי שהוא מסוג מעופף." אומר לילדים ואוסיף: "אבל הסוג לא קובע!" אמשיך לצפות בקרב ואבקש להצטרף ולהלחם מולם בקרב ראשון. "אני רוצה לבחון את טפיג ואת המיומנות שלכם בקרבות." אומר להם ובזמן הקרב שלהם אצפה בהם ובאסטרטגיות שלהם.
-
]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]*להבא בלי שגיאות כתיב.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהילדים כבר סיימו את הקרב שלהם,אתה רואה שכול אחד מהם הולך לדרכו,המאמן בעל הסטרלי מוציא בוויזל ומתחיל לשחות בעזרתו בים הגועש,המאמן בעל השינקס פשוט ממשיך בדרכו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
אני ממשיך בדרך שלי כדי לחפש אימון לטריקו ותוך כדי ממשיך לכיון העיר סנופוינט
-
[quote=טום רידל;1035409][SIZE=3][COLOR=black]המשחק התחיל![/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]מה תעשו?[רק בהודעה הזו אני כותב "מה תעשו"][/COLOR][/SIZE][/quote]
אני אוציא את סניבי ואומר " או ! איזה יום נעים ונחמד לאימונים נכון ? "
ואז אגש אל הילדים אומר להם שלום ואלך לכיוון הים .
אני אנסה למצוא שם בין החולות פוקימון מעניין .
ואז אומר לסניבי " אנחנו נהיה החברים הכי טובים ! "
-
ָ*סורי שלא הגבתי סיפור ארוך
------------------------------------
אני אוציא את צ'רמנדר ואלך מהר לכיוון הילדים,שאעמוד קרוב לקרב עם צ'ארמנדר אומר לה,
''צ'ארמנדר תסתכלי שני הילדים האלה נלחמים עם הפוקימונים שלהם,וגם אנחנו נילחם ביחד מעכשיו,
אז תסתכלי טוב על הקרב ותביני כמה הקשר ביני לבינך חשוב כמו הקשר בין כל מאמן לפוקימון שלו,
אגב שמי עידן(אחייך באדיבות)'',
ואצפה בקרב.
-
[QUOTE]~WarWolf~
הילד מסתכל עליך במבט בוחן ואומר לך:"שלום לך טרי,מעוניין בקרב שלוש על שלוש,הרגע סיימתי קרב של שש על שש כמובן כמו שכבר ראית ניצחתי בו,כמה קרבות ראית?".[/QUOTE]
"ראיתי רק קרב אחד,ובקשר לשאלתך" אומר לילד "אין לי שלושה פוקימונים, פיקאצ'ו הוא הפוקימון הראשון שלי,לכן אני מעוניין בקרב אחד על אחד!"
-
[B][U][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=3]~[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B][SIZE=3][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]HannibaL ThE Cannibals[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]~[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]*אתה מודע לזה שבעזרת שיגור ראלטס יכול להיות בכול מקום,טיפ הייתי ממליץ לך לבקר בפלורמה,המשחק הזה נותן לך זכות בחירה למכונים.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה ממשיך בדרכך בחיפוש לאחר הראלטס הזוהר והנדיר ואתה רואה משהו מדהים ריקוד של עשרה גסטלים זוהרים בתיאום מושלם.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שצ'ימצ'אר שלך לא יכול לזוז בגלל הקרן העל חושית של מינכינו של ליאו,אתה רואה שצ'ימצ'אר משתמש במתקפת שריטה בשביל להדוף את הקרן בהצלחה,אתה רואה שהמינכינו מתחיל לפחד.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=3][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Pokefan[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שצ'רמנדר מסתכל על הקרב בשעמום די רב,אתה רואה שכעבור כמה שניות הוא מתקרב אל הים הגועש ומביט בו בעניין די רב.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=3]Bhrui10[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]הילד בעל הסטרלי אומר לך:"נעשה מין כזה טורניר,אתה נגד מי שמפסיד,ומי שמנצח בקרב הבא נלחם נגד מי שינצח בקרב הזה,בסדר?" הילד בעל השינקס אומר:"נחמד,אבל זה יכול להיות עוד קרב בין שנינו לא?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=fuchsia][FONT=Arial][SIZE=3]Iipion[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial][SIZE=2]את רואה שהסוג באמת הפעם ניצח,שינקס השתמש במתקפת מכת ברק קטלנית על סטרלי שנפל והובס,הילד בעל השינקס מחייך והולך משם,את רואה את המאמן של הסטרלי מסתכל על סטרלי ומתחיל לבכות.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=3]_KoDak_[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]סניבי מחייך אליך,אתה רואה להקת בוויזל יוצאת מהמים ומקיפה אותך,אתה מבין שאין לך הרבה ברירות,אתה שומע קול שאומר:"צריך עזרה?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]*בחרת לעצמך מטרה רחוקה אני מבין.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שטריקו יוצא מהפוכדור ומתיישב לך על הכתף,אתה רואה מאמן מתאמן עם סניבי,אתה רואה שטריקו מתלהב מהסניבי הזה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=3][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial]~[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial]WarWolf[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial]~[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]הילד מסתובב וממשיך בדרכו בלי להגיד שום מילה,אתה שומע קול של ילדה קטנה שאומר לך:"אני יכולה להילחם בך ונגד הפיקאצ'ו שלך,לי יש וולפיקס,הוא די צעיר,רק לפני שבוע הוא בקע מהביצה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
*בחרת לעצמך מטרה רחוקה אני מבין.
אתה רואה שטריקו יוצא מהפוכדור ומתיישב לך על הכתף,אתה רואה מאמן מתאמן עם סניבי,אתה רואה שטריקו מתלהב מהסניבי הזה.
אני אשאל את טריקו עם הוא רוצה להתאמן נגד המאמן
-
[QUOTE]~WarWolf~
הילד מסתובב וממשיך בדרכו בלי להגיד שום מילה,אתה שומע קול של ילדה קטנה שאומר לך:"אני יכולה להילחם בך ונגד הפיקאצ'ו שלך,לי יש וולפיקס,הוא די צעיר,רק לפני שבוע הוא בקע מהביצה".[/QUOTE]
"בשמחה!" אומר לה ואחכה שהיא תוציא את הוולפיקס.
לאחר מכן אומר לפיקאצ'ו:"פיקאצ'ו-תשתמש במכת ברק על וולפיקס!"
-
[QUOTE=טום רידל;1035627][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=3]~[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B][SIZE=3][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]HannibaL ThE Cannibals[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]~[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]*אתה מודע לזה שבעזרת שיגור ראלטס יכול להיות בכול מקום,טיפ הייתי ממליץ לך לבקר בפלורמה,המשחק הזה נותן לך זכות בחירה למכונים.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה ממשיך בדרכך בחיפוש לאחר הראלטס הזוהר והנדיר ואתה רואה משהו מדהים ריקוד של עשרה גסטלים זוהרים בתיאום מושלם.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
בפלורמה אין מכון לא?
-------------------
אני אגש לאחד הגאסטלים ואז אזרוק אליו פוקדור בתקווה שהוא יכנס ויהיה שלי.
-
[B][U][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=3]~[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B][SIZE=3][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]HannibaL ThE Cannibals[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]~[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]*לא כי פשוט יש סיכוי די גבוה שלשמה ראלטס ברח.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה רואה שהפוכדור שלך נהדף על ידי מחסום בלתי נראה,אתה רואה שזה בעצם מתקפת מסך אור שהגסטלים או מישהו אחר השתמש בה כדי לא להפריע לריקוד.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]*אתה יודע איך מצטטים כי פשוט זה מרגיז לקרוא ככה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]טריקו מניע את ראשו בסירוב,אתה מבין שהוא לא רוצה להילחם הוא פשוט נלהב לפגוש פוקימון עשב נוסף,אתה רואה משהו מהיר זז בעצים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Arial][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהוולפיקס של הילדה מתחמק בזריזות רבה ומשתמש במתקפת להביור מסוכן מאוד שפוגע בפיקאצ'ו,אתה רואה שעל גבו יש סימן של כיווה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=טום רידל;1035634][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=3]~[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B][SIZE=3][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]HannibaL ThE Cannibals[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]~[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]*לא כי פשוט יש סיכוי די גבוה שלשמה ראלטס ברח.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה רואה שהפוכדור שלך נהדף על ידי מחסום בלתי נראה,אתה רואה שזה בעצם מתקפת מסך אור שהגסטלים או מישהו אחר השתמש בה כדי לא להפריע לריקוד.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
"שלום גאסטלים מצטער על ההפרעה אבל אני צריך פוקימון למסע מישהו רוצה להצטרף אלי?"אשאל את הגאסטלים תוך כדי שאני אקח את הפוקדור שלא הצליח לתפוס
-
]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]*אתה יודע איך מצטטים כי פשוט זה מרגיז לקרוא ככה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]טריקו מניע את ראשו בסירוב,אתה מבין שהוא לא רוצה להילחם הוא פשוט נלהב לפגוש פוקימון עשב נוסף,אתה רואה משהו מהיר זז בעצים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Arial][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=3][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial]~[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial]~[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לטריקו להסתכל על העצים ולנסות לראות מה זז שם
סליחה עם אין ציטוט כי אני לא יודע מה למחוק ומה לא
-
[QUOTE=טום רידל;1035627][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][SIZ]
[SIZE=3][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Pokefan[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שצ'רמנדר מסתכל על הקרב בשעמום די רב,אתה רואה שכעבור כמה שניות הוא מתקרב אל הים הגועש ומביט בו בעניין די רב.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
''הים הפתוח,הוא מסקרן אותך הא???,אל תדאגי אני מבטיח לך שיום אחד אנחנו נגיע למה שמעבר אליו אך בינתיים מה את אומרת שנלך להתאמן טיפה???'',
אשאל את צ'רמנדר ואחכה לתשובתה.
-
[quote=טום רידל;1035627]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שצ'ימצ'אר שלך לא יכול לזוז בגלל הקרן העל חושית של מינכינו של ליאו,אתה רואה שצ'ימצ'אר משתמש במתקפת שריטה בשביל להדוף את הקרן בהצלחה,אתה רואה שהמינכינו מתחיל לפחד.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
אני אומר לצ'ימצ'אר"כול הכבוד לך הצלחת להפחיד את מיכונו.אוקי תשתמש במתקפת מחשבה על מיכונו.אני רוצה לראות ה עושה המתקפה מחשבה על פוקימון היריב.לאחר זאת רוץ בזיגזגים לעבר מכיונו וכשאתה קרוב אליו תקוף בשריטה"
-
[quote=טום רידל;1035409]
"סקווירטל, צאי החוצה." אני אומרת ומכוונת את הפוכדור שקיבלתי על הקרקע, אני מתכופפת אל סקווירטל ומלטפת את ראשה. "שלום לך, אני המאמנת החדשה שלך וכמובן גם החברה הכי טובה שלך." אני אומרת בחיבה ובודקת את תגובותיה.
"הסתכלי על הקרב בין שניהם, בקרוב גם אנחנו נלחם בקרבות פוקמונים." אני אומרת לה בחיוך ומתקרבת אל הקרב מעט. אני בוחנת את המתקפות והטכניקות של הפוקמונים שלהם. אני מחכה לראות מי מהם ינצח.
-
[quote=טום רידל;1035627]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]סניבי מחייך אליך,אתה רואה להקת בוויזל יוצאת מהמים ומקיפה אותך,אתה מבין שאין לך הרבה ברירות,אתה שומע קול שאומר:"צריך עזרה?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/quote]
אני אומר לקול המוזר " מי אתה ? וכן ! אני צריך עזרה מהר ! "
ואומר לסניבי " אם תראה מישהו תאמר לי מהר ! "
--
מה המתקפות של סניבי ?
-
[QUOTE]~WarWolf~
אתה רואה שהוולפיקס של הילדה מתחמק בזריזות רבה ומשתמש במתקפת להביור מסוכן מאוד שפוגע בפיקאצ'ו,אתה רואה שעל גבו יש סימן של כיווה.[/QUOTE]
"פיקאצ'ו-תשתמש בשיתוק ואז במכת ברק שוב!" אומר לפיקאצ'ו ואדאג לשלומו.
-
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה שומע את קולו של עומר שאומר לך:"ילד,לא ידעת שאסור להפריע לטקס ההתפתחות של הגסטלים,כול פעם שיש ירח מלא,זאת אומרת כול חודש,מתפתחים להם שני גסטלים והונטר אחד,זה טקס קדום ואסור שתפריע לו".[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]הילד מסתכל עליך ועל צ'ימצ'אר ואומר לך:"לא בגללכם מינכינו שלי מפחד,תסתכל רגע מאחוריך" אתה מסתובב ואתה רואה שלושה אוסרינגים זוהרים,מסוכנים וחזקים מתקרבים אליכם.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]צ'רמנדר לא מגיב לשאלתך אתה רואה אי קטן בים,אי די קרוב לפה,מספיק אולי חמש דקות של נסיעה בסירה מהירה כדי להגיע לאי המסתורי הזה,אתה שומע קול של איש זקן שאומר:"נסיעה לאי הנעלם,נסיעה לאי הנעלם".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=fuchsia][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]*יש בדף רשומים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את שני המאמנים שנלחמו מתקרבים,המאמן בעל הסטרלי משתמש בסטרלי שלו כדי להפחיד את הבוויזלים,אתה רואה שהשניקס של המאמן השני משתמש במתקפות מסוג חשמל כדי להביס את הבוויזלים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]*עוד הודעה לא מושקעת כזו אתה עף מהמשחק.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שמה שלא זז שמה זז במהירות מפתיעה,טריקו שנמנה מבין פוקימוני העשב המהירים ביותר לא מצליח לגבור על המהירות של הפוקימון הזה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff99cc][FONT=Arial][SIZE=3]MarshMellow[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff99cc][FONT=Arial][SIZE=2]את רואה שסקווירטל שלך מחייכת אליך בחיבה רבה,את רואה שהיא קצת עייפה,את רואה ששני המאמנים נעלמו,כאילו בעלה אותם האדמה ואת מבינה שהקרב ביניהם נגמר והם הלכו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהכיווה של פיקאצ'ו שורפת לו ובגלל זה מתקפת השיתוק פוגעת בך ומכת הברק פוגעת במים,אתה רואה שהים גועש עוד יותר עכשיו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=טום רידל;1035710][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=3]~[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B][SIZE=3][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]HannibaL ThE Cannibals[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]~[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה שומע את קולו של עומר שאומר לך:"ילד,לא ידעת שאסור להפריע לטקס ההתפתחות של הגסטלים,כול פעם שיש ירח מלא,זאת אומרת כול חודש,מתפתחים להם שני גסטלים והונטר אחד,זה טקס קדום ואסור שתפריע לו".[/SIZE][/COLOR][/FONT]
'איזה באסה'אחשוב לעצמי ואז ארוץ לעיר פלאורמה כדי לחפש פוקימונים ובמיוחד את ראלטס הזוהר!
-
[QUOTE]~WarWolf~
אתה רואה שהכיווה של פיקאצ'ו שורפת לו ובגלל זה מתקפת השיתוק פוגעת בך ומכת הברק פוגעת במים,אתה רואה שהים גועש עוד יותר עכשיו.[/QUOTE]
"פיקאצ'ו!" אצעק לפיקאצ'ו וארוץ אליו ואחבק אותו שיתאושש(אש סטייל XD)
-
[quote=טום רידל;1035710]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]הילד מסתכל עליך ועל צ'ימצ'אר ואומר לך:"לא בגללכם מינכינו שלי מפחד,תסתכל רגע מאחוריך" אתה מסתובב ואתה רואה שלושה אוסרינגים זוהרים,מסוכנים וחזקים מתקרבים אליכם.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
אני אומר לליאו"כדי שנברח אין לנו סיכוי נגד 3 אורסרינגים3אזברח במהירות האפשרית עם מיכנו שלך.צ'ימצ'אר ינסה לעכב אותם." אני אומר לצ'ימצ'אר"שריטה עלים תנסה לעכב אותם לכמה שניות ואזברח איתנו".אני מתחיל לברוח מהם
-
[quote=טום רידל;1035710]
[B][U][COLOR=#ff99cc][FONT=Arial][SIZE=3]MarshMellow[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff99cc][FONT=Arial][SIZE=2]את רואה שסקווירטל שלך מחייכת אליך בחיבה רבה,את רואה שהיא קצת עייפה,את רואה ששני המאמנים נעלמו,כאילו בעלה אותם האדמה ואת מבינה שהקרב ביניהם נגמר והם הלכו.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
אני נאנחת, "תנוחי בנתיים בפוכדור שלך." אני מחייכת אליה ומחזירה אותה אל הפוכדור. אני מתחילה להתקדם אל העיר ג'ובילייף, בדרכי לשם אני מחפשת פוקמונים להתאמן נגדם ואולי גם לצרף אחד לצוות.
-
[quote=טום רידל;1035710]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]*יש בדף רשומים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את שני המאמנים שנלחמו מתקרבים,המאמן בעל הסטרלי משתמש בסטרלי שלו כדי להפחיד את הבוויזלים,אתה רואה שהשניקס של המאמן השני משתמש במתקפות מסוג חשמל כדי להביס את הבוויזלים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/quote]
לא רשום שם כלום על המתקפות ..
--
אני אומר להם " וואו תודה רבה שהצלתם אותנו ! "
ואחשוב לעצמי 'אולי הם עוזרים לנו אבל עדיין צריך לתת לסניבי הזדמנות'
ואומר לסניבי " סניבי ! זהו קרב הבכורה שלנו ! זה יהיה הקרב הראשון שלנו לעכשיו ! תשתמש במתקפת העשב הכי חזקה שלך על אחד מהבוויזל שם ! "
-
[quote=טום רידל;1035627][B][U][COLOR=fuchsia][FONT=Arial][SIZE=3]Iipion[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial][SIZE=2]את רואה שהסוג באמת הפעם ניצח,שינקס השתמש במתקפת מכת ברק קטלנית על סטרלי שנפל והובס,הילד בעל השינקס מחייך והולך משם,את רואה את המאמן של הסטרלי מסתכל על סטרלי ומתחיל לבכות.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
"או, ילד, אל תבכה." אומר לו בעידוד. "הוא ניצח אבל היה לו יתרון סוג והוא אולי היה יותר מאומן ממך." אומר לו בעידוד. "בוא ניקח את סטרלי למרכז הפוקימונים הקרוב" אומר לו כדי לתת לו הרגשת עידוד נוספת ואומר לו: "לא צריך לבכות ילד, מה שמך?" אשאל אותו. "אחרי שנרפא את סטרלי, בוא נחזור לכאן, נתאמן קצת ואז נלחם, בסדר?" אשאל אותו.
-
[QUOTE=טום רידל;1035710][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=3]~[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B][SIZE=3][B][U][COLOR=black][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]~[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2].[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=3][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2].[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=3][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2].[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=fuchsia][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=3]__[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]*[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2].[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]*עוד הודעה לא מושקעת כזו אתה עף מהמשחק.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שמה שלא זז שמה זז במהירות מפתיעה,טריקו שנמנה מבין פוקימוני העשב המהירים ביותר לא מצליח לגבור על המהירות של הפוקימון הזה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff99cc][FONT=Arial][SIZE=3][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff99cc][FONT=Arial][SIZE=2].[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=3][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial]~[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial]~[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2].[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני עבדוק עם הפוקידע את הפוקימון ואומר לטריקו כדי להגיע אל הפוקימון לנסות לעשות קיצורי דרך כדי להשיג את הפוקימון הזה
-
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה ממשיך בדרכך,אתה רואה נער בגילך מביט בך ובמדקיפ שלך,אתה רואה שהילד מחייך ונעלם,אתה שם לב שהלילה עוד מעט יורד ובקושי הספקת לאמן את מדקיפ.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2] [/SIZE][/COLOR][/FONT]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שליאו לא בורח אלא נשאר להילחם,ליאו מוציא עוד חמישה פוכדורים ואתה רואה:שינקס,סטרלי,ריאולו,טייפלוז'ן וסניזל בנוסף למינכינו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=fuchsia][FONT=Arial][SIZE=3]Iipion[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial][SIZE=2]הילד עוצם את עינו ואומר לך:"שמי אינו חשוב,הסטרלי הזה במילא היה חלש מול השינקס האגדי של מייק,אני לא רוצה להילחם נגד מאמנים חזקים ממני,לא מוכן!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]*כן רשום אני בדקתי.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שסניבי שלך אינו מקשיב לך ופשוט מתחפר באדמה כאחוז תזזית,אתה רואה את הגלים שהבוויזלים יוצרים פוגעים בבור שבו סניבי התחבא.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]*כמעט טובה ההודעה,ולמה הציטוט כזה ארוך ועוד פעם אחת אני רואה אץ "[U]~~[/U]" אני העיף אותך כי זה לא רשום אצל אף אחד,וחלאס אם שגיאות הכתיב,לא יודע לכתוב כמו שצריך אל תשחק במ''תים במיוחד לא שלי כי אולי אחרים לא מכבידים אבל אני כן![/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהפוקדע שלך כבוי,אתה רואה שכתוב בצד:"אנרגיה סטטית גבוהה מדי פוקדע זה אינו מסוגל לקלוט מידע בעצומה כזו".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff99cc][FONT=Arial][SIZE=2]את רואה שהלילה הולך ומתקרב,הים של העיירה סנדג'ם נרגע מעט,הגלים פוגעים בחול,הירח המלא משקיף מהשמיים,את רואה את פסגת הר קורונט.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מרגיש את הכוויה של פיקאצ'ו מתחילה לשרוף גם לך,אתה מרגיש גם שהשיתוק הולך ונעלם,אתה קולט שפיקאצ'ו הולך להשתמש במכת ברק קטלנית אליך ואליו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=טום רידל;1035833][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=3]~[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B][SIZE=3][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]HannibaL ThE Cannibals[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]~[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה ממשיך בדרכך,אתה רואה נער בגילך מביט בך ובמדקיפ שלך,אתה רואה שהילד מחייך ונעלם,אתה שם לב שהלילה עוד מעט יורד ובקושי הספקת לאמן את מדקיפ.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
'למה כולם נעלמים לי היום?!'אחשוב לי בכעס ואז אחזיר את מדקיפ ואומר לו:"נתאמן מחר"ואז אלך למרכז פוקימונים כדי לישון.
-
[QUOTE]~WarWolf~
אתה מרגיש את הכוויה של פיקאצ'ו מתחילה לשרוף גם לך,אתה מרגיש גם שהשיתוק הולך ונעלם,אתה קולט שפיקאצ'ו הולך להשתמש במכת ברק קטלנית אליך ואליו.[/QUOTE]
אני אלך מפיקאצ'ו כדי שלא אפגע ממכת הברק.
-
[quote=טום רידל;1035833]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שליאו לא בורח אלא נשאר להילחם,ליאו מוציא עוד חמישה פוכדורים ואתה רואה:שינקס,סטרלי,ריאולו,טייפלוז'ן וסניזל בנוסף למינכינו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
אני אומר לליאו"מתי השגת את כול הפוקימונים החזקים האלו?.חשבתי שאתה מאמן מתחיל כמוני אבל טיעתי כמו שאני רואה.עם כך בהצלחה לך להביס את 3 האורסניגים האלו עם הפוקימונים שלך תצליח להביסאותם בקלות אני חושב.אל תדאג צ'ימצ'אר שלי יעזור לפווקימונים שלך". אני אור לצ'ימצ'אר"שריטות על אחיד האורסניגים"
-
[quote=טום רידל;1035833]
[COLOR=#ff99cc][FONT=Arial][SIZE=2]את רואה שהלילה הולך ומתקרב,הים של העיירה סנדג'ם נרגע מעט,הגלים פוגעים בחול,הירח המלא משקיף מהשמיים,את רואה את פסגת הר קורונט.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
'כדאי שאגיע במהרה אל העיר.' אני אומרת בליבי ומסתכלת על השמיים הכהים, אני ממשיכה ללכת בהליכה מהירה על השביל המוביל אל העיר ג'ובילייף.
-
[QUOTE=טום רידל;1035833][B][U][COLOR=black][FONT=][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2][/SIZE][/COLOR][/FONT]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=3][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=fuchsia][FONT=Arial][SIZE=3]n[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial][SIZE=2[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=3][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]*כמעט טובה ההודעה,ולמה הציטוט כזה ארוך ועוד פעם אחת אני רואה אץ "[U]~~[/U]" אני העיף אותך כי זה לא רשום אצל אף אחד,וחלאס אם שגיאות הכתיב,לא יודע לכתוב כמו שצריך אל תשחק במ''תים במיוחד לא שלי כי אולי אחרים לא מכבידים אבל אני כן![/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהפוקדע שלך כבוי,אתה רואה שכתוב בצד:"אנרגיה סטטית גבוהה מדי פוקדע זה אינו מסוגל לקלוט מידע בעצומה כזו".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff99cc][FONT=Arial][SIZE=3][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff99cc][FONT=Arial][SIZE=2[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
מי זה הפוקימון הזה טריקו קפוץ מעץ לעץ ושתראה שיש סכויי הצלחה גבוהים קפוץ ותישתמש במכה
-
[quote=טום רידל;1035833]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]*כן רשום אני בדקתי.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שסניבי שלך אינו מקשיב לך ופשוט מתחפר באדמה כאחוז תזזית,אתה רואה את הגלים שהבוויזלים יוצרים פוגעים בבור שבו סניבי התחבא.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/quote]
בסדר אני אבדוק שוב..אבל איפה בדף של הרשומים?איפה שכתוב מי רשום ומי לא?כלומר בתוך בטופס?
תוכל לומר לי את המתקפות כי אני לא רואה ..
--
אני אומר לסניבי "תיזהר ! " ואלך לכיוון סניבי ואנסה להגן עליו מהגלים שהבוויזלים יצרו .
ואז אומר לסניבי "אתה מפחד?אם כן אני אעזור לך לא לפחד !