[b]טל;[/b]
[i]במקום שנתעכב, יש איזה פוקימון שאתה רוצה? כי זה או פידג'י או רטטה או ספירו או מנקי או נידרון נ' או נידורן ז' לבינתיים.[/i]
~~~
אתה ממשיך בדרך ולפתע פוגש פוקימון קטן ורגזן, מכוסה פרווה לבנה, בעל חוטם חזיר וזנב מסולסל.
Printable View
[b]טל;[/b]
[i]במקום שנתעכב, יש איזה פוקימון שאתה רוצה? כי זה או פידג'י או רטטה או ספירו או מנקי או נידרון נ' או נידורן ז' לבינתיים.[/i]
~~~
אתה ממשיך בדרך ולפתע פוגש פוקימון קטן ורגזן, מכוסה פרווה לבנה, בעל חוטם חזיר וזנב מסולסל.
[QUOTE=NegativeX;1042033][b]טל;[/b]
~~~
אתה ממשיך בדרך ולפתע פוגש פוקימון קטן ורגזן, מכוסה פרווה לבנה, בעל חוטם חזיר וזנב מסולסל.[/QUOTE]
[B]אני לא רוצה אף אחד מהם, אני מעדיף לפתח את סקווירטל או להשיג פוקימונים טובים, אני לא מתכוון סתם לתפוס פוקימונים שלא שווים כלום,
את הפוקימונים שאני רוצה את תרשה לקבל רק עוד איזה 20 תגובות אז לעכשיו זה לא עינייני.
קיצר אני מוציא את סקווירטל,
"סקווירטל צא!" אני צועק וזורק את הפוקדור שלו לאוויר,
"סקווירטל תחסל אותו עם אקדח בועות! קדימה בכל הכוח!" אני אומר לסקווירטל בנחישות.[/B]
[quote]עמית;
צ'ארמנדר פוער את פיו, ובנשיפה שולח גושי גחלת לוהטים שחוצים את האוויר לעבר ספירו ופוצעים אותו קלות. ספירו מתרגז ומגיב בניקור שפוצע את צ'ארמנדר קלות. הוא מתכוון לנקר את צ'ארמנדר פעם נוספת.[/quote]
"צ'ארמנדר-תתחמק ותשתמש בשריטה!" אומר לצ'ארמנדר.
[B]טל;[/B]
[I]אין לך מה להתלונן, בינתיים יש לך ביצה של טראפינץ'. ועדיף לך פשוט לחסל אותם עד העיר ורידיאן במקום לברוח, ככה שקווירטל יוכל להתפתח מהר יותר...[/I]
~~~
זרם הבועות פוגע במאנקי וזה עף אחורה, נגרר על הקרקע. הוא קם ובפרצוף זועם הוא תוקף את סקווירטל בבעיטה נמוכה (Low Kick). סקווירטל מנסה להתחמק אך נכשל, אבל בשל משקלו הנמוך, הוא נפגע קלות בלבד.
[B]עמית;[/B]
צ'ארמנדר מתחמק מהניקור, וספירו מנקר בטעות עץ ומקורו נתקע בגזע. צ'ארמנדר מנצל את ההזדמנות ושורט את הספירו. ספירו נפצע, ונאבק להשתחרר מהגזע בו הוא תקוע.
[quote=NegativeX;1042067][B]טל;[/B]
[I]אין לך מה להתלונן, בינתיים יש לך ביצה של טראפינץ'. ועדיף לך פשוט לחסל אותם עד העיר ורידיאן במקום לברוח, ככה שקווירטל יוכל להתפתח מהר יותר...[/I]
~~~
זרם הבועות פוגע במאנקי וזה עף אחורה, נגרר על הקרקע. הוא קם ובפרצוף זועם הוא תוקף את סקווירטל בבעיטה נמוכה (Low Kick). סקווירטל מנסה להתחמק אך נכשל, אבל בשל משקלו הנמוך, הוא נפגע קלות בלבד.
.[/quote]
[B]"סקווירטל תתקרב אליו ותתקוף אותו שוב בבועות,קדימה בכל הכוח!" אני אומר לסקווירטל ודי מאוכזב מזה שיש לו רק 3 מתקופות ואני לא יכול ליצור שילובים מעניינים.[/B]
[b]טל;[/b]
סקווירטל רודף אחרי מאנקי, ופוגע בו בזרם בועות נוסף, מה שגורם למאנקי לעוף באוויר ולנחות על הפרצוף. הוא מנסה לקום, אך כושל ומתעלף. סקווירטל מסתובב אליך בחיוך.
[quote=NegativeX;1042007]
[B]ניב;[/B]
בלבאזור מחייך כשאתה מלטף אותו. נוצר חיבור מיידי. הפרופסור מושיט לך פוכדור. "זה הפוכדור של בלבאזור." הוא מסביר. "והנה עוד חמישה, ריקים, למילוי השישייה שלך." הוא מוסיף ומושיט לך צרור פוכדורים קטן. "ואחרון חביב, הפוקדקס." הוא אומר ומושיט לך מכשיר מלבני אדום. "זוהי אנציקלופדיית פוקימונים אלקטרונית שברגע שתפעיל אותה היא תספק לך מידע על הפוקימון הקרוב אליך."[/quote]
אקוד קידה קטנה ומנומסת ליפני פרופסור אוק ואומר "תודה רבה לך פרופסור!"
ואז אוסיף לומר כאש ונחישות בעיניי "אתה עוד תשמע ממני, כשאהיה מאסטר גדול!" אחזיר את באלבזור ואתחיל לצעוד לעבר דרכי הראשונה.
בדרך העלה מחשבות רבות בראשי ואזמזם לי שיר אהוב...
[b]ניב;[/b]
אתה הולך בדרך מספר אחת, שר לך להנאתך, כשלפתע פוקימון קטנה בצבע תכלת מזנקת לעברך בצווחה, עיניה אדומות וקרן קטנה על החוטם שלה.
[quote=NegativeX;1042085][B]ניב;[/B]
אתה הולך בדרך מספר אחת, שר לך להנאתך, כשלפתע פוקימון קטנה בצבע תכלת מזנקת לעברך בצווחה, עיניה אדומות וקרן קטנה על החוטם שלה.[/quote]
אווו סוף סוף משחק שמשתמשים בוא בפוקידע והוא לא סתם ליופי!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתבונן בא בסקרנות ואשלוף מיד את הפוקדע ואכוון עליה לחשיפת מידע.
לאחר מכן אוציא החוצה את בלבאזור ואומר לו "תכונן, יכול ליהיות שנערוך קרב ביחד!"
[B]ניב;[/B]
אתה שולף את הפוקדקס בזמן שבלבאזור יוצא מהפוכדור, וזה אומר בקול:
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/29.png[/IMG]
[I]נידורן, פוקימון עוקץ הרעל. בקרן שעל מצחה מצוי רעל קטלני ביותר, שטיפה אחת ממנו יכולה להוביל לתוצאות הרסניות.[/I]
[QUOTE=NegativeX;1041878]סליחה על העיכוב, אני חולה. אבל הנה התחלה לכולם, שמתפצלת לפי הצוותים (:
[b]התחלה משותפת לכולם;[/b]
אתה מגיע לפתח המעבדה לאחר שנפרדת מבני-ביתך, כולך מרוגש ומלא ציפיות, ודופק על דלת מעבדתו של הפרופסור אוק. הוא מקבל אותך בספר פנים יפות, ומכניס אותך פנימה. אתה רואה חדר גדול עם מדפים ומכונות, מספר פוקימונים קטנים ושולחנות עבודה רבים אותם פקדו אנשים לבושים חלוקים לבנים.
הפרופסור מוביל אותך לדלת בקצה השני של המעבדה, ומשם אתם יוצאים החוצה לחווה גדולה ובה עצים, אגם קטן ומסה גדולה מאוד של פוקימונים.
[b]המשך לצוות האדום;[/b]
"אז, אם אני לא טועה," אומר הפרופסור ולוקח אותך לסביבה סלעית וחמימה, "אתה רצית את צ'ארמנדר, פוקימון האש."
אתה רואה לפתע פוקימון קטן וכתום, דמוי לטאה, קצה זנבו בוער בלהבה אדומה, מציץ אליך מאחורי סלע.
[/QUOTE]
אביט שוב בפוקימון דמוי לטאה ואז אני אשאל את הפרופסור תוך כדי שאני מסתכל לעומק בלטאה:"זה צ'ארמנדר שאני רוצה?אם כן הוא חמוד מתי אני אקבל אותו?!"
[QUOTE=NegativeX;1042071][b]טל;[/b]
סקווירטל רודף אחרי מאנקי, ופוגע בו בזרם בועות נוסף, מה שגורם למאנקי לעוף באוויר ולנחות על הפרצוף. הוא מנסה לקום, אך כושל ומתעלף. סקווירטל מסתובב אליך בחיוך.[/QUOTE]
[B]"יפה סקווירטל!" אני אומר לו עם חיוך מאושר,
"בוא קדימה נלך לחפש עוד פוקימונים להילחם נגדם או אפילו לתפוס אותם!" אני אומר לו וממשיך ללכת,
'מעניין מתי הוא יתפתח' אני חושב לעצמי תוך כדי הליכה.[/B]
[quote]התחלה משותפת לכולם;
אתה מגיע לפתח המעבדה לאחר שנפרדת מבני-ביתך, כולך מרוגש ומלא ציפיות, ודופק על דלת מעבדתו של הפרופסור אוק. הוא מקבל אותך בספר פנים יפות, ומכניס אותך פנימה. אתה רואה חדר גדול עם מדפים ומכונות, מספר פוקימונים קטנים ושולחנות עבודה רבים אותם פקדו אנשים לבושים חלוקים לבנים.
הפרופסור מוביל אותך לדלת בקצה השני של המעבדה, ומשם אתם יוצאים החוצה לחווה גדולה ובה עצים, אגם קטן ומסה גדולה מאוד של פוקימונים.
המשך לצוות האדום;
"אז, אם אני לא טועה," אומר הפרופסור ולוקח אותך לסביבה סלעית וחמימה, "אתה רצית את צ'ארמנדר, פוקימון האש."
אתה רואה לפתע פוקימון קטן וכתום, דמוי לטאה, קצה זנבו בוער בלהבה אדומה, מציץ אליך מאחורי סלע.[/quote]
"בו צ'ארמנדר קטן אני המאמן החדש שלך" אומר לו "אנחנו נעשה כיף חיים!"
[quote=NegativeX;1042007]רשימת הרשומים עודכנה. (:
[B]קודאק;[/B]
סקווירטל מחייך, והפרופסור מתחיל לדבר.
"הנה כמה דברים בשבילך." הוא אומר, ומושיט לך שישה פוכדורים ומכשיר מלבני ואדום. "אלו הם הפוכדור של סקווירטל, חמישה פוכדורים ריקים ופוקדקס- אנציקלופדיה אלקטרונית שמטרתה לקלוט ולספק מידע על פוקימונים שונים."
[/quote]
"יפה מאוד ! תודה הפרופ' ! " אומר ואחייך לכיוון סקווירטל .
אצא איתו ואז אשאל :
"אז איזה מתקפות אתה יודע ? תוכל להראות לי כמה בבקשה ? "
ולאחר מכן אלך איתו לכיוון העיר הבאה .
[quote]עמית;
צ'ארמנדר מתחמק מהניקור, וספירו מנקר בטעות עץ ומקורו נתקע בגזע. צ'ארמנדר מנצל את ההזדמנות ושורט את הספירו. ספירו נפצע, ונאבק להשתחרר מהגזע בו הוא תקוע.[/quote]
"צארמנדר-חזור לפוכדור!" אומר ואכוון את הפוכדור לעבר צ'ארמנדר ואחזירו לפוכדור.
לאחר מכן אוציא פוכדור מן התיק,ובתקווה רבה אזרוק אותו על ספירו ואחזיק אצבעות כדי שילכד.
[B]תומר;[/B]
"ממש עכשיו," עונה הפרופסור בחיוך ומושיט לך פוכדור ריק. "זה הפוכדור של צ'ארמנדר. בנוסף, הנה חמישה פוכדורים ומכשיר פוקדקס- אנציקלופדיה אלקטרונית שמתעדת ומציגה מידע על פוקימונים." הוא מסביר ומשיט לך חמישה פוכדורים ריקים נוספים ומכשיר מלבני אדום.
[B]טל;[/B]
אתה מתקדם עם סקווירטל, ואתם מגיעים לגבעה קטנה. אתם עולים ומגיעים לפסגת הגבעת, מביטים קדימה ורואים במרחק של כמה מאות מטרים עיר גדולה ובה מבנים שונים ומשונים. בחיוך, אתה וסקווירטל רצים קדימה, ולפתע נתקלים בפוקימון זחל קטן בצבע צהוב-כתמתם שעל ראשו קרן.
[B]לוקאס;[/B]
"צ'אר!" אומר צ'ארמנדר בחיוך ומכשכש בזנבו בחיבה. הפרופסור אוק מושיט לך שישה פוכדורים ומכשיר מלבני ואדום ומסביר, "אלו שישה פוכדורים ריקים, אחד מהם של צ'ארמנדר, והשאר ללכידת פוקימונים לשישייה שלך. בנוסף, אתה מקבל ממני מכשיר פוקדקס שמטרתו לאסוף ולספק מידע על פוקימונים שונים."
[B]קודאק;[/B]
סקווירטל שולח מטר בועות מפיו (Bubble), מתחפר בקונכיה שלו (Withdraw) ומתנגש בבועות שמתפוצצות (Tackle). הוא יוצא מהקונכיה ומצחקק צחוק חמוד.
[B]עמית;[/B]
בעוד צ'ארמנדר מתעטף באור אדום וחוזר אל הפוכדור שלו, אתה זורק פוכדור על ספירו המעולף שמתעטף באור לבן ונלכד בתוך המכשיר. הפוכדור נע ימינה ושמאלה, כאילו הפוקימון נאבק להשתחרר ממנו, אך כעבור מספר שניות הוא נעצר ומוקף במספר ניצוצות.
[I]לכדת ספירו! המתקפות שהוא יודע: Peck (ניקור), מתקפת זעם (Fury Attack) ומתקפה מהירה (Quick Attack)[/I]
[QUOTE=NegativeX;1042287][B]תומר;[/B]
"ממש עכשיו," עונה הפרופסור בחיוך ומושיט לך פוכדור ריק. "זה הפוכדור של צ'ארמנדר. בנוסף, הנה חמישה פוכדורים ומכשיר פוקדקס- אנציקלופדיה אלקטרונית שמתעדת ומציגה מידע על פוקימונים." הוא מסביר ומשיט לך חמישה פוכדורים ריקים נוספים ומכשיר מלבני אדום.
[/QUOTE]
רשמת בטופס שלי את השם לוקאס משהו והשם שאני בחרתי זה תומר אז תשנה בבקשה...
-----------
"וואו תודה רבה פרופסור!"אומר לפרופסור בשמחה, אקח את הפוקדורים הרקים ואז אלך לצ'ראמנדר ואגיד לו:"שלום צ'ראמנדר אני המאמן שלך ואנחנו נהיה החברים הכי טובים בעולם נכון?אם כן בוא איתי כדי שנלך לחפש פוקימונים לתפיסה!"
[quote=NegativeX;1042287]
[B]קודאק;[/B]
סקווירטל שולח מטר בועות מפיו (Bubble), מתחפר בקונכיה שלו (Withdraw) ומתנגש בבועות שמתפוצצות (Tackle). הוא יוצא מהקונכיה ומצחקק צחוק חמוד.
[/quote]
אני אומר "יפה ! מתקפות טובות ! " ואמשיך איתו לכיוון הדרך הבאה .
"תפקח את עיניך ותנסה למצוא פוקימונים ! " אומר לו ואנסה למצוא כמה .
[b]תומר;[/b]
[i]מצטער, שיניתי.[/i]
~~~
אתה מודה לפרופסור, יוצא מן המעבדה ומשם ממשיך לכיוון העיר וירידיאן יחד עם צ'ארמנדר.
אתם מביטים סביב בדשא והעצים, כשלפתע אתם פוגשים בפוקימון קטן בצבע ורוד-סגול, עיניו אדומות וקרן קצרה על מצחו.
צ'ארמנדר מביט בו במבט כועס, ושולח לעברו גחלת.
[B]קודאק;[/B]
אתם מסתובבים בדרך מספר אחת המקשרת את העיר פאלט לעיר וירידיאן, מביטים סביב בעצים ובדשא הגבוה, נהנים מהאוויר הנעים.
לפתע, סקווירטל מבחין בתנועה באחד מהעצים... הוא רץ לעבר העץ ומתנגש בו, ומהצמרת נופל פוקימון יונה קטן בצבע חום בהיר.
[QUOTE=NegativeX;1042298][b]תומר;[/b]
[i]מצטער, שיניתי.[/i]
~~~
אתה מודה לפרופסור, יוצא מן המעבדה ומשם ממשיך לכיוון העיר וירידיאן יחד עם צ'ארמנדר.
אתם מביטים סביב בדשא והעצים, כשלפתע אתם פוגשים בפוקימון קטן בצבע ורוד-סגול, עיניו אדומות וקרן קצרה על מצחו.
צ'ארמנדר מביט בו במבט כועס, ושולח לעברו גחלת.[/QUOTE]
"וואו אתה יודע גחלת צ'ראמנדר!תראה לי עוד מתקפות בבקשה על הפוקימון הזה!"אומר לצ'ראמנדר בעידוד ואז אבדוק את הפוקימון הקטן שבצבע ורוד-סגול בעזרת הפוקגייד שקיבלתי.
[B]תומר;[/B]
[I]התכוונת פוקדקס.[/I]
~~~
אתה שולף את הפוכדור, וזה מדקלם:
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/32a.png[/IMG]
[I]נידורן, פוקימון עוקץ הרעל. כשהוא זוקף את אוזניו הוא מסוגל לשמוע כל רחש קטן ברדיוס של מאה מטרים. העוקץ שעל ראשו מכיל רעל קטלני.[/I]
[QUOTE=NegativeX;1042305][B]תומר;[/B]
[I]התכוונת פוקדקס.[/I]
~~~
אתה שולף את הפוכדור, וזה מדקלם:
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/32a.png[/IMG]
[I]נידורן, פוקימון עוקץ הרעל. כשהוא זוקף את אוזניו הוא מסוגל לשמוע כל רחש קטן ברדיוס של מאה מטרים. העוקץ שעל ראשו מכיל רעל קטלני.[/I][/QUOTE]
אני אוהב לקורא לזה פוקגייד...
----------------------
'וואו אני חייב לתפוס את הפוקימון הזה'אחשוב לעצמי בשמחה
ואז אגיד לצ'ראמנדר בעידוד רב כדי שהוא יקשיב לי:"צ'ראמנדר תשתמש בשריטה לעבר נידורן ואז אם הוא מתחמק תשתמש בגחלת בכול כוחך בהפתעה!אתה מסוגל לעשות את זה!"
[QUOTE]עמית;
בעוד צ'ארמנדר מתעטף באור אדום וחוזר אל הפוכדור שלו, אתה זורק פוכדור על ספירו המעולף שמתעטף באור לבן ונלכד בתוך המכשיר. הפוכדור נע ימינה ושמאלה, כאילו הפוקימון נאבק להשתחרר ממנו, אך כעבור מספר שניות הוא נעצר ומוקף במספר ניצוצות.
לכדת ספירו! המתקפות שהוא יודע: Peck (ניקור), מתקפת זעם (Fury Attack) ומתקפה מהירה (Quick Attack)[/QUOTE]
"יאי!לכדתי ספירו!" אומר בשמחה ואקפוץ מאושר.לאחר מכן אלך לכיוון העיר הבאה.
[quote=NegativeX;1042298]
[B]קודאק;[/B]
אתם מסתובבים בדרך מספר אחת המקשרת את העיר פאלט לעיר וירידיאן, מביטים סביב בעצים ובדשא הגבוה, נהנים מהאוויר הנעים.
לפתע, סקווירטל מבחין בתנועה באחד מהעצים... הוא רץ לעבר העץ ומתנגש בו, ומהצמרת נופל פוקימון יונה קטן בצבע חום בהיר.[/quote]
אני אבדוק אותה בפוקדקס.
לאחר מכן אני אומר לו "בועות עליה ! ואז תשתמש בקונכיה ותגן על עצמך ! ואז תשתמש בבלימה תוך כדי בועות! "
[QUOTE=NegativeX;1041878]
[b]התחלה משותפת לכולם;[/b]
[b]המשך לצוות הכחול;[/b]
"אז, אם זכרוני אינו מטעני," אומר הפרופסור אוק ומוביל אותך לאגם קטן, מימיו שקטים, "אתה בחרת בסקווירטל, פוקימון המים."
אתה רואה לפתע פוקימון בצבע תכלת, דמוי צב וזנבו מסולסל. הוא מחייך אליך ומשפריץ מעט מים על שניכם.
[QUOTE]
סורי שלא הייתי
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
מחייכת ואומרת "כן בחרתי בסקווירטל!"
מתקרבת אל סקווירטל ואומרת
"סקווירטל תרצה להיות שותף שלי למסע?"
למי שלא יודע, אני כותב סיפור. אשמח אם תקראו ותגיבו: [URL=http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=37393]Pokémon HeartGold & SoulSilver[/URL]
באזור המכון השני העלילה של הסיפור תשתלב מעט במשחק (בדמויות בעיקר).
[B]תומר;[/B]
[I]חחחח אוקיי...[/I]
~~~
צ'ארמנדר רץ לעבר נידורן ושורט אותו; נידורן מצליח לזוז בזמן והשריטה של צ'ארמנדר פוגעת בו קלות בלבד.
פוקימון הבר מתכופף, וכמו שור זועם הוא רץ לעבר צ'ארמנדר כשהקרן שלו "מונפת" קדימה, זוהרת באור סגול.
צ'ארמנדר ממהר להגיב ושולח גחלת על נידורן שמנסה לתקוף בעוקץ רעל; שני הפוקימונים נפגעים באורח קל בלבד.
נידורן טוען מתקפת עוקץ רעל נוספת.
[B]עמית;[/B]
מאושר, אתה הולך בדרכך אל העיר וירידיאן. אתה מגיע לתחתית של גבעה נמוכה, ומטפס בקלות יתר אל הפסגה.
בנוף, כמה מאות מטרים מאיפה שאתה, אתה רואה עיר גדולה בעלת מבנים שונים, ביניהם מרכז הפוקימונים שאתה מזהה.
אתה מחייך ורץ במורד הגבעה, אך בדרך מזנק לעברך פוקימון קטן ופרוותי בצבע לבן בעל חוטם חזירי. הוא מביט בעצבנות וחוסם את הדרך.
[B]קודאק;[/B]
[I]בבקשה תשתמש בתרגומים של המתקפות שאני נתתי כדי שאבין על אילו מתקפות אתה מדבר. אם לא, לפחות תכתוב בסוגריים את השם באנגלית.[/I]
~~~
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/16a.png[/IMG]
[I]פידג'י, פוקימון הציפור הקטנה. על אף אופיו השקט, פידג'י לא יהסס לתקוף בנחישות כאשר ירגיש מאוים.[/I]
סקווירטל שולח זרם בועות לעבר פידג'י שנפצע, וזה מגיב במתקפת סופה (Gust).
סקווירטל מתחפר בשריון שלו, ונלכד בסופה; הוא עף בתנועות סיבוביות, ושולח מתוך הקונכיה זרם בועות נוסף.
הבועות מתערבלות בסופה שהופכת לסופת מים, וסקווירטל מצליח לנווט אותה אל פידג'י באמצעות התנגשות.
פידג'י נפצע בצורה בינונית, והסופה נעלמת. בזמן שסקווירטל יוצא מהשריון, פידג'י תוקף בהתנגשות ופוגע בסקווירטל.
[B]סיגל;[/B]
[I]זה בסדר (:[/I]
~~~
סקווירטל מגיב בחיוך מאושר, והפרופסור אוק נראה מרוצה שיש חיבור ביניכם.
"הנה הפוכדור של סקווירטל," הוא אומר ומושיט לך פוכדור ריק. "והנה עוד חמישה, למילוי השישייה שלך."
הוא מושיט לך צרור של חמישה פוכדורים נוספים, ואת מכניסה אותך לתיקך.
"בנוסף, ארצה לתת לך פוקדקס- מכשיר אלקטרוני שנועד לספק ולהקליט מידע על זני פוקימונים שונים" הוא אומר ומושיט לך גם מכשיר אדום בצורת מלבן.
[quote=NegativeX;1042321]למי שלא יודע, אני כותב סיפור. אשמח אם תקראו ותגיבו: [URL="http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=37393"]Pokémon HeartGold & SoulSilver[/URL]
[B]קודאק;[/B]
[I]בבקשה תשתמש בתרגומים של המתקפות שאני נתתי כדי שאבין על אילו מתקפות אתה מדבר. אם לא, לפחות תכתוב בסוגריים את השם באנגלית.[/I]
~~~
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/16a.png[/IMG]
[I]פידג'י, פוקימון הציפור הקטנה. על אף אופיו השקט, פידג'י לא יהסס לתקוף בנחישות כאשר ירגיש מאוים.[/I]
סקווירטל שולח זרם בועות לעבר פידג'י שנפצע, וזה מגיב במתקפת סופה (Gust).
סקווירטל מתחפר בשריון שלו, ונלכד בסופה; הוא עף בתנועות סיבוביות, ושולח מתוך הקונכיה זרם בועות נוסף.
הבועות מתערבלות בסופה שהופכת לסופת מים, וסקווירטל מצליח לנווט אותה אל פידג'י באמצעות התנגשות.
פידג'י נפצע בצורה בינונית, והסופה נעלמת. בזמן שסקווירטל יוצא מהשריון, פידג'י תוקף בהתנגשות ופוגע בסקווירטל.
[/quote]
אומר לסקווירטל "אל תוותר ! תשתמש בהתנגשות והפעם תתנגש בצורה אחורנית ! כלומר עם השריון ! כשתפגע בו תשתמש בבועות ואז תסתחרר סביבך ותיצור סוג של גלגל בועות שייפגע בו חזק ! " אומר ואקרוץ לעברתו
[quote]עמית;
מאושר, אתה הולך בדרכך אל העיר וירידיאן. אתה מגיע לתחתית של גבעה נמוכה, ומטפס בקלות יתר אל הפסגה.
בנוף, כמה מאות מטרים מאיפה שאתה, אתה רואה עיר גדולה בעלת מבנים שונים, ביניהם מרכז הפוקימונים שאתה מזהה.
אתה מחייך ורץ במורד הגבעה, אך בדרך מזנק לעברך פוקימון קטן ופרוותי בצבע לבן בעל חוטם חזירי. הוא מביט בעצבנות וחוסם את הדרך.[/quote]
"מי זה?" אומר בחשדנות ואכוון אליו את הפוקידע.
[quote=NegativeX;1042287][B]טל;[/B]
אתה מתקדם עם סקווירטל, ואתם מגיעים לגבעה קטנה. אתם עולים ומגיעים לפסגת הגבעת, מביטים קדימה ורואים במרחק של כמה מאות מטרים עיר גדולה ובה מבנים שונים ומשונים. בחיוך, אתה וסקווירטל רצים קדימה, ולפתע נתקלים בפוקימון זחל קטן בצבע צהוב-כתמתם שעל ראשו קרן.
[I]מהירה (Quick Attack)[/I][/quote]
[B]"זה ווידל..." אני אומר לסקווירטל בביאוס, "תתקוף אותו בבועות! קדימה בוא נגמור את זה מהר!"אני אומר נחוש בדעתי לסקווירטל[/B]
[B]'שיט! אני פוגש רק פוקימונים חלשים' אני חושב לעצמי..[/B]
[QUOTE=NegativeX;1042321]למי שלא יודע, אני כותב סיפור. אשמח אם תקראו ותגיבו: [URL=http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=37393]Pokémon HeartGold & SoulSilver[/URL]
[B]תומר;[/B]
[I]חחחח אוקיי...[/I]
~~~
צ'ארמנדר רץ לעבר נידורן ושורט אותו; נידורן מצליח לזוז בזמן והשריטה של צ'ארמנדר פוגעת בו קלות בלבד.
פוקימון הבר מתכופף, וכמו שור זועם הוא רץ לעבר צ'ארמנדר כשהקרן שלו "מונפת" קדימה, זוהרת באור סגול.
צ'ארמנדר ממהר להגיב ושולח גחלת על נידורן שמנסה לתקוף בעוקץ רעל; שני הפוקימונים נפגעים באורח קל בלבד.
נידורן טוען מתקפת עוקץ רעל נוספת.
[/QUOTE]
"צ'ראמנדר תלך לעץ הקרוב וככה תהיה מוגן מהעוקץ רעל של נידורן!ואז שהוא פוגע בעץ אז תיצא אליו בשריטה ואז בגחלת שתעלף אותו!אתה מסוגל צ'ארמנדר!"אומר לצ'ראמנדר בשמחה ואז אצפה בקרב ואקווה לנס מצ'ראמנדר תוך כדי שאני הולך כמה צעדים אחורה כדי לראות יותר טוב את הקרב.
[quote=NegativeX;1042107][B]ניב;[/B]
אתה שולף את הפוקדקס בזמן שבלבאזור יוצא מהפוכדור, וזה אומר בקול:
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/29.png[/IMG]
[I]נידורן, פוקימון עוקץ הרעל. בקרן שעל מצחה מצוי רעל קטלני ביותר, שטיפה אחת ממנו יכולה להוביל לתוצאות הרסניות.[/I][/quote]
אסתכל עליה במעט מלא בטחון ואחשוב 'אוקיי היא הפוקימון הראשון שאערוך מולו קרב!'
אתרחק ממנה כמה צעדים איטיים לאחור ואסמן עם ידי לבלבאזור לבוא אליי...
אקרוץ אליו ואומר "אוקיי בלבאזור זה הזמן לראות עד כמה אנו עובדים טוב כצוות, זה יהיה הקרב הראשון שלנו אז תיהיה מוכן"
ואז מיד אדריך אותו "באלבזור לפי מה שאומר הפוקדקס היא פוקמון שלא כדי ליצור איתו מגע ישיר, לכן תקוף בגפן מצליפה!"
ואחכה בציפייה לראות מה יקרה.
[QUOTE=NegativeX;1041878]
"אז רצית לבחור בפוקימון העשב, לא?" שואל הפרופסור ולוקח אותך איתו לשדה קטן ובו מספר עצים, "בלבאזור."
אתה רואה פוקימון קטן בצבע ירוק-כחול, פקעת ירוקה על גבו, נח בצל עץ אורן. הוא מביט אליך בחיוך.[/QUOTE]
"שלום בלבאזור,אני דיויד" אני מתכופף ומחייך אל הפוקימון "אתה רוצה להתחיל איתי את המסע שלנו?" אני מרים את ידי בתנועת אגרוף למעלה "אנחנו נהיה אלופים, אני מבטיח". אני מושיט את ידי ללטף את בלבאזור.
[quote]התחלה משותפת לכולם;
הפרופסור מוביל אותך לדלת בקצה השני של המעבדה, ומשם אתם יוצאים החוצה לחווה גדולה ובה עצים, אגם קטן ומסה גדולה מאוד של פוקימונים."אז רצית לבחור בפוקימון העשב, לא?" שואל הפרופסור ולוקח אותך איתו לשדה קטן ובו מספר עצים, "בלבאזור."
אתה רואה פוקימון קטן בצבע ירוק-כחול, פקעת ירוקה על גבו, נח בצל עץ אורן. הוא מביט אליך בחיוך.
[/quote]
"שלום בלבאזור,אני מאט."אמרתי לבלבאזור בנחמדות,כי רציתי שירגיש מוגן איתי ויסמוך עלי."אני ואתה הולכים להיות הצוות הכי טוב בעולם!"פרופסור אוק חייך אלי."כמעט שכחת!הפוקדורים והפוקדקס שלך."
[B]קודאק;[/B]
סקווירטל מפנה את גבו לפידג'י ומנסה לרוץ לעברו ולתקוף אותו בהתנגשות הפוכה. לא די שסקווירטל לא רואה לאן הוא רץ, פידג'י מכביד עליו כאשר הוא מנפנף בכנפיו על הקרקע ויוצר ענן חול (Sand Attack).
סקווירטל מסתובב ושולח בועות מפיו, ואלה הופכות לבועות בוץ והן מתפוצצות. למרבה המזל, זה גם מנטרל את מתקפת החול.
לפתע, פידג'י עף במהירות רבה לעבר סקווירטל ומתנגש בו (Quick Attack). סקווירטל נופל ארצה, אך מצליח לקום בחזרה.
הוא משתמש בבועות, ולפי פקודתך הוא מסתובב במהירות במקום ומנסה ליצור גלגל בועות מאולתר, וזה פוגע בפידג'י חזק.
[B]עמית;[/B]
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/56.png[/IMG]
[I]מאנקי, פוקימון קוף החזיר. הם חיים בלהקות על צמרות עצים. כאשר אחד מהם מתעצבן, שאר הלהקה מתעצבנת יחד איתו.[/I]
אומר הפוקדקס.
[B]טל;[/B]
[I]אם אתה מחפש פוקימונים יותר טובים הם יגיעו בסביבות המכון השני, כרגע אין הרבה אופציות. הייתי ממליץ לך ללכוד פוקימון ואחר כך לשלוח אותו לפרופסור אוק...[/I]
~~~
סקווירטל פוער את פיו ונושף מטח בועות שפוגעות בווידל הקטן. הזחל לא מהסס ומגיב בעוקץ רעל בעזרת הקרן על ראשו.
עוקץ הרעל פוגע בסקווירטל אך למזלך סקווריטל לא מורעל. כועס, סקווירטל משיב על דעת עצמו במתקפת התנגשות.
ווידל נופל על הקרקע ומתעלף. סקווירטל נראה מרוצה, וקופץ בשמחה.
[B]תומר;[/B]
צ'ארמנדר מקשיב להוראותיך, ורץ לעבר נידורן ביד מונפת. הוא שורט את הפוקימון הסגלגל, ולרוע מזלך היכולת של נידורן מופעלת.
צ'ארמנדר מורעל. עיניו נראות עייפות והוא מתנשם בכבדות. הוא בקושי מצליח לשחרר גחלת שפוגעת בנידורן, מה שכואב מאוד לשני הפוקימונים.
נידורן מתעלף, וצ'ארמנדר נראה חולה. כדאי שתיקח אותו למרכז הפוקימונים במהירות...
[B]ניב;[/B]
בלבאזור יוצא אל הקרב הראשון שלו איתך, מוכן ומזומן. הוא מביט בנידורן והיא בו, שניהם שקטים ודרוכים.
לפתע, בלבאזור שולף שני גפנים ארוכים שיוצאים מתחתית הפקעת שעל גבו, ומצליף בהם בנידורן בחוזקה.
נידורן נופלת אחורה, אך מהר מאוד קמה ורצה לעבר בלבאזור, משתמשת במתקפת בעיטה כפולה (Double Kick).
[B]דוד;[/B]
"בלבא, בלבאזור!" קורא בלבאזור בשמחה. אתה מרגיש הקלה שהוא מחבב אותך.
"כמעט שכחתי," אומר הפרופסור ומושיט לך מספר חפצים ביניהם שישה פוכדורים ומכשיר לא מוכר בצבע אדום.
"אלו הם שישה פוכדורים, אחד של בלבאזור וחמישה למילוי השישייה." הוא מסביר, "והמכשיר הנוסף הוא פוקדקס- אנציקלופדיית פוקימונים דיגיטלית."
[B]נועם;[/B]
[I]כתבת המשך לעצמך? XD[/I]
~~~
אתה מקבל את הפוקדקס והפוכדורים מהפרופסור אוק, וגם את בלבאזור.
אתה יוצא החוצה, מודה לפרופסור אוק, ומשם פונה לעבר העיר וירידיאן. בשביל שמקשר בין שתי הערים אתה רואה הרבה דשא ועצים.
לפתע, אתה שומע רעש מהעץ הקרוב, ופוקימון קטן דמוי עכברוש סגול קופץ עליך ועל בלבאזור.
[QUOTE=NegativeX;1042536][B][B]תומר;[/B]
צ'ארמנדר מקשיב להוראותיך, ורץ לעבר נידורן ביד מונפת. הוא שורט את הפוקימון הסגלגל, ולרוע מזלך היכולת של נידורן מופעלת.
צ'ארמנדר מורעל. עיניו נראות עייפות והוא מתנשם בכבדות. הוא בקושי מצליח לשחרר גחלת שפוגעת בנידורן, מה שכואב מאוד לשני הפוקימונים.
נידורן מתעלף, וצ'ארמנדר נראה חולה. כדאי שתיקח אותו למרכז הפוקימונים במהירות...
[/QUOTE]
אני אזרוק על נידורן פוקדור מהר, אחכה שהוא יתפס ואז שנידורן יתפס אקח את הפוקדור שלו במהירות, אחזיר את צ'ראמנדר לפוקדור שלו ואז אלך במהירות למרכז הפוקימונים כדי לרפא את צ'ראמנדר ואת נידורן.
[quote]עמית;
מאנקי, פוקימון קוף החזיר. הם חיים בלהקות על צמרות עצים. כאשר אחד מהם מתעצבן, שאר הלהקה מתעצבנת יחד איתו.
אומר הפוקדקס.[/quote]
"טוב," אומר למאנקי בזמן שאתכופף אליו ואכניס את הפוקידקס לתיק "רוצה להצטרף אליי?" ואחכה לתגובה.
[quote=NegativeX;1042536]
[B]ניב;[/B]
בלבאזור יוצא אל הקרב הראשון שלו איתך, מוכן ומזומן. הוא מביט בנידורן והיא בו, שניהם שקטים ודרוכים.
לפתע, בלבאזור שולף שני גפנים ארוכים שיוצאים מתחתית הפקעת שעל גבו, ומצליף בהם בנידורן בחוזקה.
נידורן נופלת אחורה, אך מהר מאוד קמה ורצה לעבר בלבאזור, משתמשת במתקפת בעיטה כפולה (Double Kick).
[/quote]
אתסכל עליה מופתע ואמלמל לעצמי "היא קשוחה, זה לא הולך ליהיות קל.."
לאחר מכן אחשוב מה לעשות במעט לחץ של זמן, ומיד אומר "אוקיי בלבאזור, אסור לנו לתת לה להתקר השלך זרע עלוקה לפניה כך שבעודה רצה אליך תדרך עליו ותיפול!"
ואוסיף לומר ליתר בטחון "התחמק, קפוץ הצידה!"
[B]תומר;[/B]
נידורן וצ'ארמנדר נבלעים בתוך פוכדורים. הפוכדור של צ'ארמנדר נעצר מיד, אך הפוכדור של נידורן זז מצד לצד מספר פעמים, ולבסוף נעצר ומוקף במספר ניצוצות.
מתרגש אך חושש, אתה מרים את שני הפוכדורים מהדשא, ורץ במהירות לעבר העיר וירידיאן. אתה מטפס על גבעה נמוכה.
אתה מגיעה לראשה, ורואה את העיר וירידיאן מרחוק. אתה יורד בריצה, מפחד שצ'ארמנדר יתעלף, ומאיץ את הקצב.
אתה מגיע לפתח העיר וירידיאן, ומחפש במהירות את מרכז הפוקימונים; אתה מוצא אותו.
בניין כיפתי וגדול, שקוף ומעל הדלת האוטומטית שלו יש שלט שמכריז: Pokémon Center.
[B]עמית;[/B]
אתה משיב את הפוקדקס לתיק, מתכופף אל מאנקי וזה הרגזן נראה לפתע חמוד. הוא מחייך אליך.
"מאנקייי!" הוא אומר בחיוך וקופץ בשמחה; אך צ'ארמנדר לא רואה זאת בעין יפה. הוא שולח גחלת לעבר מאנקי.
מאנקי מתרגז בבת אחת, ורץ לעבר צ'ארמנדר, תוקף אותו על ידי בעיטה ברגליו (Low Kick).
[B]ניב;[/B]
נידורן מתכוננת לרוץ אל בלבאזור פעם נוספת, וזה שולח מהפקעת שעל גבו זרע קטן שנוחת על הקרקע.
נידורן רצה ודורכת על זרע העלוקה, וזה נובט במהירות עצומה, שולח גפנים שמקיפים את נידורן וגורמים לה ליפול.
היא קמה ורצה לעבר בלבאזור, תוקפת אותו בעוקץ רעל, אך הפקעת שעל גבו זורחת באור ירקרק ועלוקת הזרע מרפאת את הנזקים.
[quote=NegativeX;1042557]
[B]ניב;[/B]
נידורן מתכוננת לרוץ אל בלבאזור פעם נוספת, וזה שולח מהפקעת שעל גבו זרע קטן שנוחת על הקרקע.
נידורן רצה ודורכת על זרע העלוקה, וזה נובט במהירות עצומה, שולח גפנים שמקיפים את נידורן וגורמים לה ליפול.
היא קמה ורצה לעבר בלבאזור, תוקפת אותו בעוקץ רעל, אך הפקעת שעל גבו זורחת באור ירקרק ועלוקת הזרע מרפאת את הנזקים.[/quote]
שמע לפי הכתיבה שלך עד עכשיו, זה נראה שהולך להתפתח למשחק מצויין!
מקווה שאתה אוהב את התגובות שלי, עם משהוא טעון שיפור כתוב ב-ה.פ.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתסכל על נידורן הכואבת והחבולה ואומר לבלבאזור בחיוך מלא תקווה "קדימה עכשיו ננסה לסיים את זה!"
ואז אצביע על נידורן ואומר בקול רם ובטוח "עכשיו בלבאזור שוב גפן מצליפה, לפף אותה מסביב נידורן והדק חזק!"
ואז מיד אוסיף לסיום "עכשיו תשליך אותה עליך במהירות ופגע בא עם בלימה חזקה"
"קדימה בלבאזור, ההינו מעולים עד עכשיו בוא ננצח!" אעודד אותו בחיוך רחב וחמים.
[b]ניב;[/b]
[i]תודה רבה, ובינתיים אין בעיות בכלל. אם אהבת את הכתיבה שלי, אתה יכול למצוא עוד הרבה ממנה בסיפור שלי, לינק בחתימה (:[/i]
~~~
בלבאזור שולח גפן נוספת בפקודתך, ואוחז בנידורן בחוזקה. הוא חונק אותה באמצעות גפניו, וזורק אותה באוויר מעליו.
הוא מתכופף, ואז בבת אחת מזנק לעברה במתקפת התנגשות חזקה. הוא פוגע בה ושניהם נופלים.
לעומת בלבאזור שנוחת על רגליו, נידורן נופלת על הקרקע באפיסת כוחות, מעולפת.