-
[B]מור~[/B]
לרביטר מתרכז, ושולח כוח סודי אל עבר היפופוטאס ופוגע בו ישירות. היפופוטאס סופג נזק קריטי, ונופל על הקרקע מעולף. לרביטר נראה מרוצה מאוד מהניצחון בקרב.
[B]תומר~[/B]
"אין בעיה!" אומר לך ברי "קדימה אמפוליאון, מערבולת!" קורא ברי. אמפוליאון מניף את זרועיו כלפי מעלה ויוצר מערבולת גדולה אותה הוא שולח לעברה של רוזליה שמשיבה עם 3 זרעי מציצה שעפים לעבר הקרקע אך המערבולת מנטרלת אותם ומעיפה אותם הצידה. רוזליה מנסה לחסום את ההתקפה אך המערבולת פוגעת בה בחוזקה ומעיפה אותה אחורנית. רוזליה ספוגה במים ומנסה לתקוף, אך לא מצליחה "בוא ננסה לסיים את הקרב! ניקור מקדחה!" קורא ברי ואמפוליאון רץ קדימה ותוקף עם ניקור מקדחה שמתקרב במהירות אל עבר רוזליה!
[B]דור~[/B]
טפו עליך על פניך כל חתול ישתין עליך :}
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה שולף את הפוקדע ומכוון אותו אל עבר הפוקימון שלפניך. כעבו מספר שניות מופיעה תמונתו בפוקדע והוא מתחיל לומר[I] "[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/10.png[/IMG]קטרפי, פוקימון התולעת. קטרפי נחשב לפוקימון שקל לתפוס למאמנים חדשים. כאשר הוא מתפתח לצורה הבאה שלו, הוא הופך לגולם וממתין לרגע הבקיעה שלו כדי להפוך לפרפר יפה" [/I]אומר לך הפוקדע.
"בסדר טוטודייל, שלח אקדח מים!" אתה מצווה על טוטודייל. טוטודייל קופץקדימה ופותח את פיו, משחרר סילון מים קטן שפוגע בקטרפי והודף אותו אחורנית. קטרפי נבלם באחד העשבים וקופץ בחזרה אל הקרקע, עצבני. הוא פותח את פיו ויורה חוט שתופס את טוטודייל ברגלו והוא מפיל אותו על הקרקע.
[B]קודאק~[/B]
אתה משבח את סינדיקוויל ואומר לו שהוא חזק מאוד, ואתה משיב אותו לפוכדור שלו. לאחר מכן אתה פונה אל השביל המערבי של העיר שיוצא אל דרך 29 ומוליך אל עבר העיר צארינג'רוב. כעבור מס' דקות אתה מגיע לתחילת השביל ואתה נכנס פנימה. מסביבך אתה מבחין בשדות גדולים ובהם עשבים יחסית גבוהים. אתה צועד לך כמה דקות בתוך השביל, כשלפתע את השביל חוסם עכבר סגול "רטטה!" קורא העכבר ונעמד מולך, לא מאפשר לך לעבור.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/19.png[/IMG]
-
[quote=Hattrick;1068083][B]ניב~[/B]
"אוקיי עם זה לא עובד לא נורא, בכל 15 שניות שלח מכת ברק קטנה שתאיר מעט..." אתה אומר לו בחיוך בכדי לעודד אותו. אלקיד מהנהן ושולח כל כמה שניות מכת ברק קטנה לאוויר והוא מאיר את המקום בעזרתה. אתה מתקרב אל הפוקימון והוא מבחין בך, מביט בך במבט שואל "נא-מל?" הוא שואל אותך בתהייה.
[/quote]
'יופי הוא נראה פוקימון נחמד ורגוע..' אחשוב ואביט בוא בחיוך שליו.
לאחר מכן אפנה עליו בנימוס ואשאל אותו "תגיד נאמל קטן, תוכל להדריך אותו בתוך כל המערה הזאת? אתה מכיר מקום מעניין ומיוחד כאן בפנים?"
ואסמן לאלאקיד שהכל בסדר ושנראה לי שהוא חברותי!
-
[QUOTE=Hattrick;1068146][B]תומר~[/B]
"אין בעיה!" אומר לך ברי "קדימה אמפוליאון, מערבולת!" קורא ברי. אמפוליאון מניף את זרועיו כלפי מעלה ויוצר מערבולת גדולה אותה הוא שולח לעברה של רוזליה שמשיבה עם 3 זרעי מציצה שעפים לעבר הקרקע אך המערבולת מנטרלת אותם ומעיפה אותם הצידה. רוזליה מנסה לחסום את ההתקפה אך המערבולת פוגעת בה בחוזקה ומעיפה אותה אחורנית. רוזליה ספוגה במים ומנסה לתקוף, אך לא מצליחה "בוא ננסה לסיים את הקרב! ניקור מקדחה!" קורא ברי ואמפוליאון רץ קדימה ותוקף עם ניקור מקדחה שמתקרב במהירות אל עבר רוזליה!
[/QUOTE]
"רוזליה! תשתמשי בזרע מציצה לעבר הרגליים של אמפולאיון! במהירות!
ולאחר מכן תשתמשי בשאיבת מגה! את מסוגלת!" אגיד לרוזליה במהירות כדי שהיא תצליח לנצח את אמפולאיון.
-
[quote=Hattrick;1068146][B]מור~[/B]
לרביטר מתרכז, ושולח כוח סודי אל עבר היפופוטאס ופוגע בו ישירות. היפופוטאס סופג נזק קריטי, ונופל על הקרקע מעולף. לרביטר נראה מרוצה מאוד מהניצחון בקרב.
[/quote]
"מעולה לרביטר!" אשבח אותו ואתקדם לכיוון העיר אזליה בעודי שם את לרביטר על כתפי הימנית.
-
[QUOTE=Hattrick;1068146][B]דור~[/B]
טפו עליך על פניך כל חתול ישתין עליך :}
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה שולף את הפוקדע ומכוון אותו אל עבר הפוקימון שלפניך. כעבו מספר שניות מופיעה תמונתו בפוקדע והוא מתחיל לומר[I] "[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/10.png[/IMG]קטרפי, פוקימון התולעת. קטרפי נחשב לפוקימון שקל לתפוס למאמנים חדשים. כאשר הוא מתפתח לצורה הבאה שלו, הוא הופך לגולם וממתין לרגע הבקיעה שלו כדי להפוך לפרפר יפה" [/I]אומר לך הפוקדע.
"בסדר טוטודייל, שלח אקדח מים!" אתה מצווה על טוטודייל. טוטודייל קופץקדימה ופותח את פיו, משחרר סילון מים קטן שפוגע בקטרפי והודף אותו אחורנית. קטרפי נבלם באחד העשבים וקופץ בחזרה אל הקרקע, עצבני. הוא פותח את פיו ויורה חוט שתופס את טוטודייל ברגלו והוא מפיל אותו על הקרקע.[/QUOTE]
[I]אמא שלך מחממת קוביות קרח במיקרוגל >:[/I]
~~~
"קדימה, טוטודייל, תתעלם מהתולעת הטיפשית הזאת," אני אומר ומעודד את טוטודייל, "תסיח את דעתו בפזילה, ותשלח אקדח מים נוסף!"
-
[quote=Hattrick;1068146]
[B]קודאק~[/B]
אתה משבח את סינדיקוויל ואומר לו שהוא חזק מאוד, ואתה משיב אותו לפוכדור שלו. לאחר מכן אתה פונה אל השביל המערבי של העיר שיוצא אל דרך 29 ומוליך אל עבר העיר צארינג'רוב. כעבור מס' דקות אתה מגיע לתחילת השביל ואתה נכנס פנימה. מסביבך אתה מבחין בשדות גדולים ובהם עשבים יחסית גבוהים. אתה צועד לך כמה דקות בתוך השביל, כשלפתע את השביל חוסם עכבר סגול "רטטה!" קורא העכבר ונעמד מולך, לא מאפשר לך לעבור.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/19.png[/IMG][/quote]
"היי זה רטטה.." אומ.
"אני חושב שראיתי כאלו פעם..לא ממש חזקים..ובמיוחד לא כמו סינדקוויל שלי.." אומר בשקט.
"רטטה,זוז מהדרך!" אצעק בחוזקה ואוציא את סינדקוויל.
"תשתמש בפזילה ואז בגחלת! לאחר מכן מסך עשן תוך כדי שאתה פוגע בו בגחלת שוב!" אומר בהתרגשות מהקרב הראשון שלי.
-
[B]שחקן חדש מצטרף למשחק וזהו עידו (POOH)[/B]
[B]עידו~[/B]
[COLOR=darkred]השחר עולה בעיירה ניו בארק, ואתה מתעורר במיטתך. אתה מתיישב בקצה המיטה, ואתה נזכר שהיום אתה סוף סוף יוצאים למסע שלו חיכית. אתה מסתכל על חדרך ועל כל מה שנמצא בו, ואז אתה מבחין בשעון. אתה קולט שהשעה מאוחרת! [/COLOR]
[B]דור~[/B]
[COLOR=blue]אז אולי בגלל זה כל הזמן יש לנו קצר במיקרוגל?[/COLOR]
[COLOR=blue]אימא! O:[/COLOR]
[COLOR=blue]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR]
[COLOR=blue]"קדימה, טוטודייל, תתעלם מהתולעת הטיפשית הזאת," אתה אומר ומעודד את טוטודייל, "תסיח את דעתו בפזילה, ותשלח אקדח מים נוסף!" אתה מוסיף. טוטודייל מעוות את פניו ופוזל לעברו של קטרפי שקצת נבהל מהפזילה ומשחרר את החוט, וטוטודייל פוצח את פיו ויורה אקדח מים חזק לעברו של קטרפי שפוגע בו ישירות ולא משאיר לו סיכוי. קטרפי נהדף אחורנית ונופל על הקרקע מעולף.[/COLOR]
[B]קודאק~[/B]
[COLOR=red]תקפת עם 4 מתקפות ומותר רק 3 בתור, לכן הגחלת האחרונה לא תיחשב.[/COLOR]
[COLOR=red]שתדע להבא ^^.[/COLOR]
[COLOR=red]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR]
[COLOR=red]"רטטה, זוז מהדרך!" אתה צועק לעברו של רטטה, שלא מקשיב וממשיך לחסום את דרכך "צא סינדיקוויל!" אתה קורא ומוציא את סינדיקוויל החוצה, שנעמד בנחישות מול רטטה, מוכן לקרב הראשון שלו "תשתמש בפזילה ואז בגחלת! לאחר מכן מסך עשן!" אתה מצווה על סינדיקוויל. סינדיקוויל מעקם את פניו ומשתמש בפזילה שגורמת לרטטה רתיעה קלה, אך הוא יוצא עם מתקפת התקלה שפוגעת בסינדיקוויל ודוחפת אותו כמה מטרים אחורנית. סינדיקוויל לא מתרגש, ופוצח את פיו. מתוך הפה מגיחים כדורי אש קטנים שפוגעים ברטטה והודפים אותו אחורנית, בצווחות כאב. לאחר מכן סינדיקוויל משחרר עשן שחור מפיו שמקיף את רטטה וגורם לו להיחנק. רטטה לא מצליח לזוז ממקומו מרוב חנק.[/COLOR]
[B]תומר~[/B]
[COLOR=lime]"רוזליה! השתמשי בזרע מציצה לעבר הרגליים של אמפולאיון! במהירות! ולאחר מכן תשתמשי בשאיבת מגה! את מסוגלת!" אתה מעודד את רוזליה. רוזליה מכוונת את זרועה ויורה מס' זרעים אל רגליו של אמפוליאון והם עוטפות אותו, מוצצות ממנו אנרגיה. אמפוליאון צווח בכאב אך הוא עדיין ממשיך עם ההתקפה שלו, וניקור המקדחה מתנגש בשאיבת מגה חזקה שיוצר פיצוץ עז, ושני הפוקימונים נהדפים אחורנית ונופלים על הקרקע "קדימה אמפוליאון, קום! אתה מסוגל!" צועד ברי ומעודד את אמפוליאון. אמפוליאון זז ומתחיל לקום לאט לאט, בעוד רוזליה עדיין שוכבת על הקרקע.[/COLOR]
[B][COLOR=black]ניב~[/COLOR][/B]
[COLOR=purple]"תגיד נאמל קטן, תוכל להדריך אותו בתוך כל המערה הזאת? אתה מכיר מקום מעניין ומיוחד כאן בפנים?" אתה שואל את נאמל ומתקרב אליו. הוא מסתכל עליך, מסתובב ומתחיל ללכת אל עומק המערה, מסובב אחורנית את ראשו ומביט בך. אלקיד מסתכל עליך ועל נאמל, ומתחיל ללכת אחרי נאמל. במהרה הם נעלמים פנימה, ונהיה חשוך שוב. נותרת לבדך, ואתה שומע לפתע צרחה חזקה מקדימה, שמקפיצה אותך ממקומך בבהלה, ובאה מהכיוון אליו הלכו אלקיד ונאמל.[/COLOR]
[B]מור~[/B]
"מעולה לרביטר!" אתה משבח אותו על הקרב הטוב. לאחר מכן אתה מניח אותו על כתפך הימנית וצועד לכיוון העיר אזליה. אתה צועד בתוך המערה, כשלפתע אתה פוגש במאמן בגובה של 2 מטרים לפחות "היי בחור! יש לך אולי פוקימון מים?" הוא שואל אותך.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr018.png[/IMG]
-
[quote=Hattrick;1068515][COLOR=blue].[/COLOR]
[B]קודאק~[/B]
[COLOR=red]תקפת עם 4 מתקפות ומותר רק 3 בתור, לכן הגחלת האחרונה לא תיחשב.[/COLOR]
[COLOR=red]שתדע להבא ^^.[/COLOR]
[COLOR=red]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR]
[COLOR=red]"רטטה, זוז מהדרך!" אתה צועק לעברו של רטטה, שלא מקשיב וממשיך לחסום את דרכך "צא סינדיקוויל!" אתה קורא ומוציא את סינדיקוויל החוצה, שנעמד בנחישות מול רטטה, מוכן לקרב הראשון שלו "תשתמש בפזילה ואז בגחלת! לאחר מכן מסך עשן!" אתה מצווה על סינדיקוויל. סינדיקוויל מעקם את פניו ומשתמש בפזילה שגורמת לרטטה רתיעה קלה, אך הוא יוצא עם מתקפת התקלה שפוגעת בסינדיקוויל ודוחפת אותו כמה מטרים אחורנית. סינדיקוויל לא מתרגש, ופוצח את פיו. מתוך הפה מגיחים כדורי אש קטנים שפוגעים ברטטה והודפים אותו אחורנית, בצווחות כאב. לאחר מכן סינדיקוויל משחרר עשן שחור מפיו שמקיף את רטטה וגורם לו להיחנק. רטטה לא מצליח לזוז ממקומו מרוב חנק.[/COLOR]
[/quote]
*בסדר..
"יפה מאוד סינדקוויל! ככה עושים את זה! עכשיו תשתמש בגחלת! תנצל את זה שהוא לא רואה כלום!" אצעק לעברו ואסתכל על הדרך שמאחורי רטטה,מנסה לראות מה יש שם.
אבחין בסינדקוויל לראות מה מצבו ואומר "אוקיי! התקלה ואז גחלת שוב!" ואחייך.
-
[QUOTE=Hattrick;1068515][B][B]תומר~[/B]
[COLOR=lime]"רוזליה! השתמשי בזרע מציצה לעבר הרגליים של אמפולאיון! במהירות! ולאחר מכן תשתמשי בשאיבת מגה! את מסוגלת!" אתה מעודד את רוזליה. רוזליה מכוונת את זרועה ויורה מס' זרעים אל רגליו של אמפוליאון והם עוטפות אותו, מוצצות ממנו אנרגיה. אמפוליאון צווח בכאב אך הוא עדיין ממשיך עם ההתקפה שלו, וניקור המקדחה מתנגש בשאיבת מגה חזקה שיוצר פיצוץ עז, ושני הפוקימונים נהדפים אחורנית ונופלים על הקרקע "קדימה אמפוליאון, קום! אתה מסוגל!" צועד ברי ומעודד את אמפוליאון. אמפוליאון זז ומתחיל לקום לאט לאט, בעוד רוזליה עדיין שוכבת על הקרקע.[/COLOR]
[/QUOTE]
"רוזליה תקומי במהירות! אתה מסוגלת! ומתי שתקומי תשלחי זרע מציצה לעבר מאפולאיון ואז תשתמשי בשאיבת מגה! את מסוגלת!" אגיד לרוזליה.
-
[QUOTE=Hattrick;1068515][B]דור~[/B]
[COLOR=blue]אז אולי בגלל זה כל הזמן יש לנו קצר במיקרוגל?[/COLOR]
[COLOR=blue]אימא! O:[/COLOR]
[COLOR=blue]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR]
[COLOR=blue]"קדימה, טוטודייל, תתעלם מהתולעת הטיפשית הזאת," אתה אומר ומעודד את טוטודייל, "תסיח את דעתו בפזילה, ותשלח אקדח מים נוסף!" אתה מוסיף. טוטודייל מעוות את פניו ופוזל לעברו של קטרפי שקצת נבהל מהפזילה ומשחרר את החוט, וטוטודייל פוצח את פיו ויורה אקדח מים חזק לעברו של קטרפי שפוגע בו ישירות ולא משאיר לו סיכוי. קטרפי נהדף אחורנית ונופל על הקרקע מעולף.[/COLOR][/QUOTE]
[I]חחחחחחחחחחחחחחחחחח מפגר[/I]
~~~
"גדול!" אני אומר לטוטודייל כשקאטרפי מתעלף, ואני ארים את פוקימון התנין השמח בידיי, אמשיך בדרכי ואתעלם מהקאטרפי המעולף.
-
[QUOTE=Hattrick;1068515][B]שחקן חדש מצטרף למשחק וזהו עידו (POOH)[/B]
[B]עידו~[/B]
[COLOR=darkred]השחר עולה בעיירה ניו בארק, ואתה מתעורר במיטתך. אתה מתיישב בקצה המיטה, ואתה נזכר שהיום אתה סוף סוף יוצאים למסע שלו חיכית. אתה מסתכל על חדרך ועל כל מה שנמצא בו, ואז אתה מבחין בשעון. אתה קולט שהשעה מאוחרת! [/COLOR]
][/QUOTE]
אני יורד למטה מהר, אני מחפש את אמא שלי ובמידה ואני מוצא אותה אני נפרד ממנה.
אני ממשיך לרוץ מהר ויוצא מהבית, ומתחיל לחפש את המעבדה.
-
[B][COLOR=black]עידו~[/COLOR][/B]
[COLOR=darkred]אתה קופץ מהמיטה, מתארגן במהירות, יורד למטה ונפרד מאימא שלך. לאחר מכן אתה יוצא החוצה מהבית ומתחיל לחפש אחר מעבדת הפוקימונים. כעבור כרבע שעה אתה מאתר אותה. אתה מתקרב בריצה אל הדלת ודופק בה. כעבור מספר שניות אתה שומע צעדים בתוך המעבדה, ואז הדלת נפתחת. בפתח הדלת אתה רואה בחור די גבוה עם חלוק לבן ומשקפיים "כן? איך אפשר לעזור לך?" שואל אותך הבחור. [/COLOR]
[COLOR=#000000][B]דור~[/B][/COLOR]
[COLOR=blue]שמח בניצחונו של טוטודייל, אתה מרים אותו ואתה ממשיך בדרכך. אתה ממשיך לצעוד בדרך, כשלפתע קופץ מאמן וחוסם את דרכך "היי ילד! תילחם בי!" הוא קורא. [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr004.png[/IMG][/COLOR]
[B][COLOR=black]תומר~[/COLOR][/B]
[COLOR=lime]אתה מעודד את רוזליה ומצווה עליו את ההתקפות, והיא מצליח להתרומם לאט לאט מהקרקע. רוזליה ואמפוליאון מחייכים, ואז שניהם קורסים אחורנית ונופלים מעולפים על הקרקע "אני לא מאמין, זה תיקו!" אומר לך ברי באכזבה קלה ומחזיר את אמפוליאון לפוכדור שלו "אז מה זה אומר? מי מאיתנו ניצח?" הוא שואל אותך, קצת מבולבל.[/COLOR]
[B][COLOR=black]קודאק~[/COLOR][/B]
[COLOR=red]"קדימה סינדיקוויל, גחלת!" אתה מצווה על סינדיקוויל ואתה בוחן את הדרך שמאחורי רטטה, ורואה שהיא לא ממש שונה מהדרך שכבר ראית, מלבד כמה עצים גדולים בדרך. סינדיקוויל משתמש בגחלת שעפה במהירות אל רטטה ופוגעת בו ישירות. רטטה נהדף אחורנית ונופל על הקרקע מעולף. סינדיקוויל מסתובב אלייך, שמח מהניצחון בקרב.[/COLOR]
-
[QUOTE=Hattrick;1068705][COLOR=#000000][B]דור~[/B][/COLOR]
[COLOR=blue]שמח בניצחונו של טוטודייל, אתה מרים אותו ואתה ממשיך בדרכך. אתה ממשיך לצעוד בדרך, כשלפתע קופץ מאמן וחוסם את דרכך "היי ילד! תילחם בי!" הוא קורא. [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr004.png[/IMG][/COLOR][/QUOTE]
אני מרביץ לילד. "הא, חשבתי שאנחנו נילחם... טוב, מצטער. צא, טוטודייל!" אני אומר לו במבוכה לאחר שעשיתי לו פנס בעין ובעטתי באשכיו.
-
[QUOTE=Hattrick;1068705][B][COLOR=black]עידו~[/COLOR][/B]
[COLOR=darkred]אתה קופץ מהמיטה, מתארגן במהירות, יורד למטה ונפרד מאימא שלך. לאחר מכן אתה יוצא החוצה מהבית ומתחיל לחפש אחר מעבדת הפוקימונים. כעבור כרבע שעה אתה מאתר אותה. אתה מתקרב בריצה אל הדלת ודופק בה. כעבור מספר שניות אתה שומע צעדים בתוך המעבדה, ואז הדלת נפתחת. בפתח הדלת אתה רואה בחור די גבוה עם חלוק לבן ומשקפיים "כן? איך אפשר לעזור לך?" שואל אותך הבחור. [/COLOR]
[/QUOTE]
"היי, באתי לקבל את הפוקימון הראשון שלי." אני אומר בחיוך קטן.
-
[QUOTE=Hattrick;1068705][B][COLOR=black]תומר~[/COLOR][/B]
[COLOR=lime]אתה מעודד את רוזליה ומצווה עליו את ההתקפות, והיא מצליח להתרומם לאט לאט מהקרקע. רוזליה ואמפוליאון מחייכים, ואז שניהם קורסים אחורנית ונופלים מעולפים על הקרקע "אני לא מאמין, זה תיקו!" אומר לך ברי באכזבה קלה ומחזיר את אמפוליאון לפוכדור שלו "אז מה זה אומר? מי מאיתנו ניצח?" הוא שואל אותך, קצת מבולבל.[/COLOR]
[/QUOTE]
"הינה הרעיון, אני אתן לך אבן ואתה תיתן לי. אני רוצה אבן שחר ואתה רוצה?" אגיד לבארי תוך כדי שאני מחזיר את רוזליה לפוקדור שלה.
-
[B][COLOR=black]דור~[/COLOR][/B]
[COLOR=blue]Xdddddddd[/COLOR]
[COLOR=blue]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR]
[COLOR=blue]משתנק מהכאבים ומופתע ממך, הילד נופל אחורנית "על מה חשבת!?" הוא צועק עליך. הוא מתרומם לאט לאט, כועס על מה שעשית "עכשיו תשלם על זה, צא החוצה סנטרט!" הוא קורא, ומתוך הפוכדור שלו מגיח החוצה באור אדום פוקימון סנאי שעומד על זנבו "שריטה!" קורא הילד, וסנטרט רץ קדימה ושורט את טוטודייל בפניו, וטוטודייל מתעצבן.[/COLOR]
[COLOR=darkred]"היי, באתי לקבל את הפוקימון הראשון שלי." אתה אומר בחיוך קטן "פוקימון התחלתי? מצטער, אבל כבר חילקתי את 3 הפוקימונים ההתחלתיים למאמנים אחרים שהגיעו בזמן" אומר לך הבחור בלבן, ואתה מבין שזהו פרופסור אלם. מאוכזב, אתה כבר מסתובב ומתחיל ללכת מהמקום "חכה רגע!" קורא לעברך פרופסור אלם, ואתה מסתובב אליו "אתה יודע מה, אולי בכל זאת נשאר לי איזה פוקימון.." הוא אומר לך, ומסמן לך לבוא איתו.[/COLOR]
[COLOR=black][B]תומר~[/B][/COLOR]
[B][COLOR=lime]"זהו ש... אין לי אבן שחר" אומר לך ברי במבוכה "היתה לי אבן זוהר, אבל השתמשתי בה כדי לפתח את הרוזליה שלי לרוזרייד" הוא מוסיף "אבל אני יכול לספר לך שהשגתי אותה בעיר גולדנרוד, בתחרות פוקימוני החרק שנמצאת לידה" הוא אומר לך "חוץ מזה, איזה אבנים יש לך?" הוא שואל אותך.[/COLOR][/B]
-
[quote=Hattrick;1068515]
[B]מור~[/B]
"מעולה לרביטר!" אתה משבח אותו על הקרב הטוב. לאחר מכן אתה מניח אותו על כתפך הימנית וצועד לכיוון העיר אזליה. אתה צועד בתוך המערה, כשלפתע אתה פוגש במאמן בגובה של 2 מטרים לפחות "היי בחור! יש לך אולי פוקימון מים?" הוא שואל אותך.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr018.png[/IMG][/quote]
למה הכינוי שלו מוכר לי XD
~~~
"כן, קורפיש, אבל הוא רדום עכשי עקב קרב, אני צריך להגיע למרכז הפוקימונים שבעיר אזליהו" אומר למאמן ואשפיל מעט את מבטי.
-
[quote=Hattrick;1068515]
[B][COLOR=black]ניב~[/COLOR][/B]
[COLOR=purple]"תגיד נאמל קטן, תוכל להדריך אותו בתוך כל המערה הזאת? אתה מכיר מקום מעניין ומיוחד כאן בפנים?" אתה שואל את נאמל ומתקרב אליו. הוא מסתכל עליך, מסתובב ומתחיל ללכת אל עומק המערה, מסובב אחורנית את ראשו ומביט בך. אלקיד מסתכל עליך ועל נאמל, ומתחיל ללכת אחרי נאמל.[/COLOR]
[/quote]
נו באמת איך אני אמור להגיב לעדכון שמסתיים עם.. "אתה הולך אחריי נאמל" מה אני בדיוק אמור לכתוב!
תוכל להוסיף משהוא? שיהיה לי על מה להגיד חוץ מ"אני ממשיך ללכת אחריו?"
-
[QUOTE=Hattrick;1068740][COLOR=black][B]תומר~[/B][/COLOR]
[B][COLOR=lime]"זהו ש... אין לי אבן שחר" אומר לך ברי במבוכה "היתה לי אבן זוהר, אבל השתמשתי בה כדי לפתח את הרוזליה שלי לרוזרייד" הוא מוסיף "אבל אני יכול לספר לך שהשגתי אותה בעיר גולדנרוד, בתחרות פוקימוני החרק שנמצאת לידה" הוא אומר לך "חוץ מזה, איזה אבנים יש לך?" הוא שואל אותך.[/COLOR][/B][/QUOTE]
"יש לי אבן ירח, אבל אם תביא לי אבן אני אתן לך את האבן ירח." אגיד לבארי בשמחה תוך כדי שאני לוחץ את ידו בשמחה.
-
[quote=Hattrick;1068705]
[B][COLOR=black]קודאק~[/COLOR][/B]
[COLOR=red]"קדימה סינדיקוויל, גחלת!" אתה מצווה על סינדיקוויל ואתה בוחן את הדרך שמאחורי רטטה, ורואה שהיא לא ממש שונה מהדרך שכבר ראית, מלבד כמה עצים גדולים בדרך. סינדיקוויל משתמש בגחלת שעפה במהירות אל רטטה ופוגעת בו ישירות. רטטה נהדף אחורנית ונופל על הקרקע מעולף. סינדיקוויל מסתובב אלייך, שמח מהניצחון בקרב.[/COLOR][/quote]
"יפה מאוד..עכשיו בוא נמשיך.." אומר ואתחיל ללכת לכיוון העצים הגדולים.
ואז אומר "תנסה לחפש משהו מעניין על העצים"
-
ניב - אערוך לך שתערוך את התגובה שלך לפי ההמשך האחרון שביקשת שאשנה ^^
[B][COLOR=red]קודאק~[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000]אתה עוקף את רטטה המעולף וממשיך בדרכך. אתה צועד אל עבר העצים הגדולים שראית מרחוק ואתה מגיע אליהם כעבור כמה שניות. אתה מסתכל על העצים ומחליט לנסות משהו "סינדיקוויל, חפש משהו על צמרות העצים" אתה אומר לו, וסינדיקוויל מסתובב מסביב לעץ ומחפש משהו. לפתע, הוא מנסה משהו משלו. הוא רץ ומשתמש בהתקלה על אחד העצים, וכעבור כמה שניות מהעץ נופל על הקרקע זחל צהוב עם עוקץ על ראשו "ווידל.." אומר הפוקימון בבילבול [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/13.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR=lime]תומר~[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#00ff00]"אבן ירח? היא תוכל להבא לי שימוש.." הוא אומר ולוקח את האבן "חכה אולי יש לי פה משהו.." הוא אומר ומחטט בתיקו "אה, יש לי את האבן הזאת, מצאתי אותה לא מזמן" הוא אומר ומושיט לך אבן מים [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem078.png[/IMG] "מה דעתך?" הוא שואל אותך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]מור~[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#8b0000]אה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#8b0000]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#8b0000]"הוא בפוכדור שלו? אם כן ההשפעה של השינה כבר חלפה לו עד עכשיו" הוא אומר לך "מה דעתך? אולי תרצה על קרב נגדי?" הוא שואל אותך "אני רוצה להילחם נגד פוקימון מים עם הפוקימון שלי" הוא מוסיף ומשליך פוכדור קדימה. מתוכו מגיח החוצה פוקימון פיל קטן "פאן!" קורא הפוקימון "תכיר את הפאנפי שלי" הוא מציג לך אותו. [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/231.png[/IMG][/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Hattrick;1068899][B][COLOR=lime]תומר~[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#00ff00]"אבן ירח? היא תוכל להבא לי שימוש.." הוא אומר ולוקח את האבן "חכה אולי יש לי פה משהו.." הוא אומר ומחטט בתיקו "אה, יש לי את האבן הזאת, מצאתי אותה לא מזמן" הוא אומר ומושיט לך אבן מים [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem078.png[/IMG] "מה דעתך?" הוא שואל אותך.[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אוקיי, זה מצוין." אגיד לבארי תוך כדי שאני מושיט לו את האבן ירח, ואז אקח את האבן מים ואמשיך בדרכי למערה שבהמשך דרכי.
-
[B]תומר~[/B]
[B][COLOR=lime]"תודה על אבן הירח, ונתראה בדרך!" הוא אומר לך, וחוזר למרכז הפוקימונים לרפא את הפוקימונים שלו. אתה משיב את רוזליה לפוכדור שלה, מכניס את האבן לתיק וממשיך אל עבר המערה המובילה לעיר אזליה. כעבור כמה דקות אתה מגיע אל פתח המערה. אתה נושם עמוק ונכנס פנימה. אתה מבחין בדרך ארוכה ומפוצלת, עם תאורה גדולה שמראה לך כל פינה בתוכה. לפתע, אתה שומע שאגה גדולה ואתה מבחין בפוקימון נחש ארוך עשוי מאבנים שזוחל לו שם [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/95.png[/IMG][/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Hattrick;1068983][B]תומר~[/B]
[B][COLOR=lime]"תודה על אבן הירח, ונתראה בדרך!" הוא אומר לך, וחוזר למרכז הפוקימונים לרפא את הפוקימונים שלו. אתה משיב את רוזליה לפוכדור שלה, מכניס את האבן לתיק וממשיך אל עבר המערה המובילה לעיר אזליה. כעבור כמה דקות אתה מגיע אל פתח המערה. אתה נושם עמוק ונכנס פנימה. אתה מבחין בדרך ארוכה ומפוצלת, עם תאורה גדולה שמראה לך כל פינה בתוכה. לפתע, אתה שומע שאגה גדולה ואתה מבחין בפוקימון נחש ארוך עשוי מאבנים שזוחל לו שם [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/95.png[/IMG][/COLOR][/B][/QUOTE]
"וואו! אוניקס!" אצרח מרוב שמח ואז אבדוק אותו בפוקגייד במהירות.
"צא בוויזל ותשתמש באקדח מים לעברו!" אצרח שוב תוך כדי שאני מוציא את בוויזל וצופה במעשיו.
-
[COLOR=lime]בויזל מגיח החוצה מהפוכדור שלו ונעמד מוכן לקרב. אוניקס מבחין בבויזל שצץ משומקום ושואג שוב. בויזל פוצח את פיו ושולח אקדח מים שפוגע בפניו של אוניקס ששואג מכאב. אוניקס מזיז את פניו הצידה, ומשתמש בזריקת אבנים. הוא מעיף את האבנים ופוגע בבויזל עם אחד מהם, והוא נהדף אחורנית אך חוזר לעמוד מהר על רגליו.[/COLOR]
-
[quote=Hattrick;1068899]ניב - אערוך לך שתערוך את התגובה שלך לפי ההמשך האחרון שביקשת שאשנה ^^
[B][COLOR=#ff0000]אתה עוקף את רטטה המעולף וממשיך בדרכך. אתה צועד אל עבר העצים הגדולים שראית מרחוק ואתה מגיע אליהם כעבור כמה שניות. אתה מסתכל על העצים ומחליט לנסות משהו "סינדיקוויל, חפש משהו על צמרות העצים" אתה אומר לו, וסינדיקוויל מסתובב מסביב לעץ ומחפש משהו. לפתע, הוא מנסה משהו משלו. הוא רץ ומשתמש בהתקלה על אחד העצים, וכעבור כמה שניות מהעץ נופל על הקרקע זחל צהוב עם עוקץ על ראשו "ווידל.." אומר הפוקימון בבילבול [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/13.png[/IMG][/COLOR][/B]
[/quote]
"היי ווידל..אננו מצטערים שהפלנו אותך..אממ..רוצה לערוך נגדינו קרב פוקימונים ידידותי?" אשאל אותו וארגיש מבוכה שהפלנו אותו מהעץ.
"סינדקוויל..יפה מאוד..רק תיזהר לא להפיל אותם..שלא ייכעסו יותר מדי.." אומר לו בלחש.
-
[QUOTE=Hattrick;1068991][B][COLOR=lime]תומר~[/COLOR][/B]
[COLOR=lime]בויזל מגיח החוצה מהפוכדור שלו ונעמד מוכן לקרב. אוניקס מבחין בבויזל שצץ משומקום ושואג שוב. בויזל פוצח את פיו ושולח אקדח מים שפוגע בפניו של אוניקס ששואג מכאב. אוניקס מזיז את פניו הצידה, ומשתמש בזריקת אבנים. הוא מעיף את האבנים ופוגע בבויזל עם אחד מהם, והוא נהדף אחורנית אך חוזר לעמוד מהר על רגליו.[/COLOR][/QUOTE]
"בוויזל תשתמש בבום על-קולי על אוניקס במהירות!" אצעק לעבר בוויזל כדי שהוא יתקוף אותו במתקפה שחלשה אליו
"לאחר מכן תשלח בהפתעה אקדח מים שיחסל אותו אחת ולתמיד!" אצעק לבוויזל תוך כדי שהוא שולח בום על-קולי.
-
[QUOTE=Hattrick;1068740][
[COLOR=darkred]"היי, באתי לקבל את הפוקימון הראשון שלי." אתה אומר בחיוך קטן "פוקימון התחלתי? מצטער, אבל כבר חילקתי את 3 הפוקימונים ההתחלתיים למאמנים אחרים שהגיעו בזמן" אומר לך הבחור בלבן, ואתה מבין שזהו פרופסור אלם. מאוכזב, אתה כבר מסתובב ומתחיל ללכת מהמקום "חכה רגע!" קורא לעברך פרופסור אלם, ואתה מסתובב אליו "אתה יודע מה, אולי בכל זאת נשאר לי איזה פוקימון.." הוא אומר לך, ומסמן לך לבוא איתו.[/COLOR]
[/QUOTE]
אני מחייך חיוך גדול יותר, מהנהן והולך אחריו.
-
אחי אני מבקש לעזוב.. מצטער אבל אני לא יכול להשאר!
-
[QUOTE=Hattrick;1068740][B][COLOR=black]דור~[/COLOR][/B]
[COLOR=blue]Xdddddddd[/COLOR]
[COLOR=blue]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR]
[COLOR=blue]משתנק מהכאבים ומופתע ממך, הילד נופל אחורנית "על מה חשבת!?" הוא צועק עליך. הוא מתרומם לאט לאט, כועס על מה שעשית "עכשיו תשלם על זה, צא החוצה סנטרט!" הוא קורא, ומתוך הפוכדור שלו מגיח החוצה באור אדום פוקימון סנאי שעומד על זנבו "שריטה!" קורא הילד, וסנטרט רץ קדימה ושורט את טוטודייל בפניו, וטוטודייל מתעצבן.[/COLOR][/QUOTE]
"טוטודייל, תנסה לנצל את העצבים שלך כדי לתקוף אותו - זעם!" אני אומר, מנסה ללמד את טוטודייל להשתמש ב- Rage. אם לא יצליח, אני אומר, "לא נורא, טוטודייל, אקדח מים!"
-
[quote=Hattrick;1068899]ניב - אערוך לך שתערוך את התגובה שלך לפי ההמשך האחרון שביקשת שאשנה ^^
[B][COLOR=darkred]מור~[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#8b0000]אה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#8b0000]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#8b0000]"הוא בפוכדור שלו? אם כן ההשפעה של השינה כבר חלפה לו עד עכשיו" הוא אומר לך "מה דעתך? אולי תרצה על קרב נגדי?" הוא שואל אותך "אני רוצה להילחם נגד פוקימון מים עם הפוקימון שלי" הוא מוסיף ומשליך פוכדור קדימה. מתוכו מגיח החוצה פוקימון פיל קטן "פאן!" קורא הפוקימון "תכיר את הפאנפי שלי" הוא מציג לך אותו. [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/231.png[/IMG][/COLOR][/B][/quote]
הכינוי פוטאטו מוכר לי אני לא זוכר מאיפה XD
~~~
"אין בעיה!" אקרא בחיוך ואוציא את קורפיש מן הפוכדור בעודי מתרשם מעט מפאנפי.
"צא קורפיש, קרן בועות!" אפקד על קורפיש כשיצא מן הפוכדור.
-
[B]מור~[/B]
[COLOR=darkred]"צא קורפיש! קרן בועות!" אתה מוציא החוצה את קורפיש החוצה והוא נעמד מול פאנפי, מניף את צבתו הימנית ויורה קרן בועות לעבר פאנפי. המאמן מחייך "גילגול!" הוא קורא, ופאנפי משתמש בגילגול שמתקרב אל עבר קורפיש, וקרן הבועות פוגעות בגילגול של פאנפי ופשוט נהדפות הצידה מבלי שפאנפי נפגע מהם בכלל! קורפיש חוטף פגיעה ישירה ומועף אחורנית, אך קופץ חזרה בכעס "עכשיו עבור להתקלה!" קורא המאמן, ופאנפי יוצא להתקלה.[/COLOR]
[B]דור~[/B]
[COLOR=blue]"טוטודייל, תנסה לנצל את העצבים שלך כדי לתקוף אותו - זעם!" אתה אומר לו. גופו של טוטודייל זוהר מעט בהילה אדומה, והוא רץ קדימה ומניף את זרועו, ומנחית אותה היישר על סנטרט, פוגע בו עם מתקפת זעם, אך נראה שהמתקפה לא השפיעה עליו יותר מדי "חה חה חה, כדי שמתקפת הזעם תהיה חזקה אתה צריך שיהיה בו זעם רב, איזה זעם יכול להיות בו אחרי מתקפה אחת?" צוחק הילד לנוכח הניסיון שלך. טוטודייל מתעצבן מדבריו של הילד ושולח אקדח מים ישר לפניו "אתה תשלם על זה!" צועק הילד בכעס "סנטרט, מתקפה מהירה!" הוא קורא, וסנטרט יוצאת במהירות מרשימה לעבר טוטודייל ופוגע בו עם מתקפה מהירה, אולם טוטודייל תופס אותו בעזרת זרועותיו, וממשיך להחזיק אותו! "אוי לא, תשתחרר!" צועק הילד. סנטרט במצב מושלם לפגיעה מצד טוטודייל.[/COLOR]
[B]עידו~[/B]
[COLOR=magenta]אתה מחייך ונכנס בעקבות הפרופסור אל תוך מעבדת הפוקימונים. הפרופסור מוליך אותך אל החצר האחורית, וצועד אל עבר הבריכה שבאמצע החצר הענקית שלו "היי, סווינאב!" צועק הפרופסור, וחזיר קטן מציץ מתוך האגם ויוצא ממנו החוצה "סווינאב, אני חושב שמצאתי מאמן בשבילך" אומר אלם לחזיר ומציג אותך. סווינאב מביט בך, ומחייך "סווינב סווינב!" אומר סווינאב ומקפץ במקומו כמה וכמה פעמים.[/COLOR]
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/220.png[/IMG]
[B]קודאק~[/B]
[COLOR=red]"וידל?" אומר וידל בשאלה, מסתכל עליך. לאחר כמה שניות, הוא מחייך, ואז קופץ ודוחף עם גופו את סינדיקוויל. הוא מקפץ אחורנית, מוכן לקרב "וידל!" הוא קורא בנחישות. וידל יוצא לדרך ויורה עוקץ רעל שפוגע בסינדיקוויל אך לא מרעיל אותו. סינדיקוויל מתעצבן מיד ויורה גחלת מיוזמתו ופוגע בוידל שנפצע בינוני.[/COLOR]
[B]תומר~[/B]
[COLOR=lime]"בום על קולי!" אתה צועד לעברו של בויזל, והוא משתמש במספר על קולי שפוגעים באוניקס ומכאיבים לו, הודפים אותו אחורנית. אוניקס משתמש כעת בחניקה ומצליח לתפוס את בויזל, אך בויזל שולח במהירות אקדח מים שפוגע חזק בגופו של אוניקס, גורם לו לשחרר אותו, ובאקדח מים נוסף בויזל מחסל את אוניקס. גופו הגדול נופל בבום גדול על הקרקע דבר שמרעיד אותה. בויזל מתנשף מעט אך נראה שמח מאוד על הניצחון בקרב.[/COLOR]
-
[QUOTE=Hattrick;1069234][[B]עידו~[/B]
[COLOR=magenta]אתה מחייך ונכנס בעקבות הפרופסור אל תוך מעבדת הפוקימונים. הפרופסור מוליך אותך אל החצר האחורית, וצועד אל עבר הבריכה שבאמצע החצר הענקית שלו "היי, סווינאב!" צועק הפרופסור, וחזיר קטן מציץ מתוך האגם ויוצא ממנו החוצה "סווינאב, אני חושב שמצאתי מאמן בשבילך" אומר אלם לחזיר ומציג אותך. סווינאב מביט בך, ומחייך "סווינב סווינב!" אומר סווינאב ומקפץ במקומו כמה וכמה פעמים.[/COLOR]
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/220.png[/IMG]
][/QUOTE]
:D
-----
אני מחייך חיוב רחב, מתכופף לעברו ומלטף את הפרווה שלו.
"איזה חמוד!" אני אומר לפרופסור בשמחה, "אני מקבל אותו כפוקימון ההתחלתי שלי?" אני מוסיף ומכין פוקדור בידי.
-
[quote=Hattrick;1069234]
[B]קודאק~[/B]
[COLOR=red]"וידל?" אומר וידל בשאלה, מסתכל עליך. לאחר כמה שניות, הוא מחייך, ואז קופץ ודוחף עם גופו את סינדיקוויל. הוא מקפץ אחורנית, מוכן לקרב "וידל!" הוא קורא בנחישות. וידל יוצא לדרך ויורה עוקץ רעל שפוגע בסינדיקוויל אך לא מרעיל אותו. סינדיקוויל מתעצבן מיד ויורה גחלת מיוזמתו ופוגע בוידל שנפצע בינוני.[/COLOR]
[COLOR=lime].[/COLOR][/quote]
"אוקיי..אתה ביקשת את זה.." אומר לווידל ואורה על סינדקוויל "תשתמש במסך עשן! לאחר מכן תשתמש בגחלת תוך כדי שאתה רץ לכיוונו בהתקלה!" אומר בנחישות לנצח.
-
[QUOTE=Hattrick;1069234][B]דור~[/B]
[COLOR=blue]"טוטודייל, תנסה לנצל את העצבים שלך כדי לתקוף אותו - זעם!" אתה אומר לו. גופו של טוטודייל זוהר מעט בהילה אדומה, והוא רץ קדימה ומניף את זרועו, ומנחית אותה היישר על סנטרט, פוגע בו עם מתקפת זעם, אך נראה שהמתקפה לא השפיעה עליו יותר מדי "חה חה חה, כדי שמתקפת הזעם תהיה חזקה אתה צריך שיהיה בו זעם רב, איזה זעם יכול להיות בו אחרי מתקפה אחת?" צוחק הילד לנוכח הניסיון שלך. טוטודייל מתעצבן מדבריו של הילד ושולח אקדח מים ישר לפניו "אתה תשלם על זה!" צועק הילד בכעס "סנטרט, מתקפה מהירה!" הוא קורא, וסנטרט יוצאת במהירות מרשימה לעבר טוטודייל ופוגע בו עם מתקפה מהירה, אולם טוטודייל תופס אותו בעזרת זרועותיו, וממשיך להחזיק אותו! "אוי לא, תשתחרר!" צועק הילד. סנטרט במצב מושלם לפגיעה מצד טוטודייל.[/COLOR][/QUOTE]
"קדימה, טוטודייל, אקדח מים!" אני אומר בחיוך.
-
[QUOTE=Hattrick;1069234][B]תומר~[/B]
[COLOR=lime]"בום על קולי!" אתה צועד לעברו של בויזל, והוא משתמש במספר על קולי שפוגעים באוניקס ומכאיבים לו, הודפים אותו אחורנית. אוניקס משתמש כעת בחניקה ומצליח לתפוס את בויזל, אך בויזל שולח במהירות אקדח מים שפוגע חזק בגופו של אוניקס, גורם לו לשחרר אותו, ובאקדח מים נוסף בויזל מחסל את אוניקס. גופו הגדול נופל בבום גדול על הקרקע דבר שמרעיד אותה. בויזל מתנשף מעט אך נראה שמח מאוד על הניצחון בקרב.[/COLOR][/QUOTE]
"בוא נתפוס אותו בוויזל!" אגיד לבוויזל בשמחה תוך כדי שאני מוציא פוקדור מכיסי וזורק אותו לעבר אוניקס ומחכה לטוב.
אחרי שהוא יתפס, אקח את הפוקדור של אוניקס ואז אמשיך עם בוויזל בדרך לעיר אזליה.
-
[COLOR=lime]אתה שולף פוכדור ריק מכיסך ומשליך אותו אל עבר גופו המעולף של אוניקס. אוניקס נשאב באור אדוואם אל תוך הפוכדור והפוכדור נוחת על הקרקע. הפוכדור מתחיל לנוע במקום מצד לצד, ולבסוף הוא נודם ולא זז יותר. אתה מבין שאוניקס נלכד![/COLOR]
[COLOR=lime]שמח על התפיסה, אתה מרים את הפוכדור, ומסמן לבויזל ללכת אחריך. אתם צועדים יחדיו ברחבי המערה, כשלפתע אתה מגיע לפיצול במערה. אתה יכול לפנות ימינה או שמאלה. לאן תפנה?[/COLOR]
[COLOR=navy][B]דור~[/B][/COLOR]
[COLOR=#000080]טוטודייל מתרכז, ויורה אקדח מים חזק מאוד שפוגע ישירות בסנטרט ומעיף אותו כמה מטרים באוויר "לא, סנטרט!" קורא הילד בבהלה, אולם זה לא עוזר לו. סנטרט נוחת על הקרקע, מקפץ קצת במקומו ומתעלף ישר. "חזור!" קורא ילד ומשיב אותו לפוכדור שלו "אנחנו עוד ניפגש שוב בהמשך ואז אני אנצח אותך! אחרת לא קוראים לי סטיבן!" הוא אומר לך ורץ מהמקום. אתה מביט אחריו ואז מסתכל על טוטודייל, ששמח על ניצחונו בקרב המאמנים הראשון שלו.[/COLOR]
[COLOR=darkred][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]עידו~[/B][/COLOR]
[COLOR=#8b0000]עוד לא קיבלת את הציוד שלך[/COLOR]
[COLOR=#8b0000]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR]
[COLOR=#8b0000]"איזה חמוד!" אתה אומר ומלטף את פרוותו של סווינאב שמתכרבל לרגליך ונהנה מהליטוף "אני מקבל אותו כפוקימון התחלתי?" אתה שואל את הפרופסור "אני חושב שסווינאב כבר ענה לך על השאלה הזאת" אומר לך פרופסור אלם בחיוך, ומגיש לך 6 פוכדורים, את הפוכדור של סווינאב ופוקדע "סווינאב גדל בדרך כלל במקומות קרים אז הוא נחשב נדיר באזור הזה" מסביר לך הפרופסור "אני מניח שאתה רוצה להשתתף בליגת הפוקימונים של המחוז, נכון? אז ההמלצה הכי טובה שלי היא שתלך ותאתגר את מנהיג מכון העיר ויולט בתור המכון ההתחלתי שלך" הוא מוסיף "אז, שיהיה לך בהצלחה!" הוא אומר לך בחיוך וחוזר למעבדה שלו.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]סינדיקוויל פוצח את פיו ומשחרר עשן שמכסה את פני הזירה, ווידל נחנק ממנו ולא מצליח לתקוף. לאחר מכן, סינדיקוויל יוצא קדימה, מתקרב אל עבר ווידל שמבחין בו ברגע האחרון ומנסה לחמוק ממנו, אך לא מצליח. סינדיקוויל משחרר גחלת מטווח קצר ופוגע ישירות בווידל שעף אחורנית, נתקל בעץ ונופל על הקרקע, מעולף.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]סינדיקוויל מתקרב אליו, נוגע בו קצת עם ראשו ואז חוזר לכיוונך, ונעמד לידךף מביט בך ואז מורה בראשו על וידל. נראה שהוא רוצה שתתפוס אותו לצוות שלך.[/COLOR]
-
[quote=Hattrick;1069711]
[COLOR=#ff0000]סינדיקוויל פוצח את פיו ומשחרר עשן שמכסה את פני הזירה, ווידל נחנק ממנו ולא מצליח לתקוף. לאחר מכן, סינדיקוויל יוצא קדימה, מתקרב אל עבר ווידל שמבחין בו ברגע האחרון ומנסה לחמוק ממנו, אך לא מצליח. סינדיקוויל משחרר גחלת מטווח קצר ופוגע ישירות בווידל שעף אחורנית, נתקל בעץ ונופל על הקרקע, מעולף.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]סינדיקוויל מתקרב אליו, נוגע בו קצת עם ראשו ואז חוזר לכיוונך, ונעמד לידךף מביט בך ואז מורה בראשו על וידל. נראה שהוא רוצה שתתפוס אותו לצוות שלך.[/COLOR][/quote]
"אתה בטוח שזו ההחלטה שלך? אם כן..מה שתרצה חבר.." אומר ואזרוק על וידל פוכדור.
-
[QUOTE=Hattrick;1069711]
[COLOR=darkred][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]עידו~[/B][/COLOR]
[COLOR=#8b0000]עוד לא קיבלת את הציוד שלך[/COLOR]
[COLOR=#8b0000]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR]
[COLOR=#8b0000]"איזה חמוד!" אתה אומר ומלטף את פרוותו של סווינאב שמתכרבל לרגליך ונהנה מהליטוף "אני מקבל אותו כפוקימון התחלתי?" אתה שואל את הפרופסור "אני חושב שסווינאב כבר ענה לך על השאלה הזאת" אומר לך פרופסור אלם בחיוך, ומגיש לך 6 פוכדורים, את הפוכדור של סווינאב ופוקדע "סווינאב גדל בדרך כלל במקומות קרים אז הוא נחשב נדיר באזור הזה" מסביר לך הפרופסור "אני מניח שאתה רוצה להשתתף בליגת הפוקימונים של המחוז, נכון? אז ההמלצה הכי טובה שלי היא שתלך ותאתגר את מנהיג מכון העיר ויולט בתור המכון ההתחלתי שלך" הוא מוסיף "אז, שיהיה לך בהצלחה!" הוא אומר לך בחיוך וחוזר למעבדה שלו.[/COLOR]
[/QUOTE]
"תודה!" אני מודה לפרופסור, ומיד אני מסתובב ויוצא מהמעבדה.
לאחר יציאתי, אני מתחיל לסייר בעיר ומחפש את הדרך הטובה ביותר אל העיר ויולט.
-
[QUOTE=Hattrick;1069711][B][COLOR=lime]תומר~[/COLOR][/B]
[COLOR=lime]אתה שולף פוכדור ריק מכיסך ומשליך אותו אל עבר גופו המעולף של אוניקס. אוניקס נשאב באור אדוואם אל תוך הפוכדור והפוכדור נוחת על הקרקע. הפוכדור מתחיל לנוע במקום מצד לצד, ולבסוף הוא נודם ולא זז יותר. אתה מבין שאוניקס נלכד![/COLOR]
[COLOR=lime]שמח על התפיסה, אתה מרים את הפוכדור, ומסמן לבויזל ללכת אחריך. אתם צועדים יחדיו ברחבי המערה, כשלפתע אתה מגיע לפיצול במערה. אתה יכול לפנות ימינה או שמאלה. לאן תפנה?[/COLOR]
[/QUOTE]
"לאן נלך בוויזל?" אשאל את בוויזל ואז אם הוא לא ידע לאן ללכת אלך איתו לצד שמאל עם בוויזל כדי להמשיך במסע.