-
פורום פוקימון מת כבר מזמן.
עכשיו הפורום הוא יותר כללי ולכן צריך להפוך אותו לאחד כזה כבר בזמן הקרוב ולא לדחות את זה לחופש הגדול למשל.
לגבי ניצן, ראיתי שהיא אמרה בנו"ד שהיא לא נכנסה מעל חודש בגלל שהלך לה האינטרנט ורק עכשיו החזירו לה, שתדעו.
אולי הדבר שהכי טוב שיעשו זה איחוד בין הפורום שלנו לפורום המתחרה.
הפורומים היחידים שחיים כאן זה חת"מ (או שאני בעצם צריך לקרוא לו מת"פ - משחקי תפקידים של פוקימון) ודיבורים ששם הנושא שבאמת פעיל הוא הנו"ד.
נקווה שהלילה הלבן יציל את הפורום. אם לא, אז זה סוף הפורום.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1069934]פשוט תתביישו לכם!
אין לכם טיפת כבוד?
אין לכם יותר מה לעשות אז אתם יוצאים עכשיו על ניצן? העפת את אלכס, שהיה השעיר לעזאזל שלכם, גרמת לעומר השני לפרוש וככה לכל אדם שמנהל בפורום.
תתביישו לכם.
עלק מהפכה!
תתהפכו על עצמכם.
פשוט זבלים![/QUOTE]
לא העפנו את אלכס הוא עף לבד ממה שהבנתי אני בכלל רוצה שהוא ישאר..
היציאה הזאת על ניצן באמת לא קשורה
אני לא מסכים פה עם כלום!
אהה.. חוץ מזה שצריך להחיות פה את הפורום
-
[QUOTE=Hattrick;1069935]פורום פוקימון מת כבר מזמן.
עכשיו הפורום הוא יותר כללי ולכן צריך להפוך אותו לאחד כזה כבר בזמן הקרוב ולא לדחות את זה לחופש הגדול למשל.
לגבי ניצן, ראיתי שהיא אמרה בנו"ד שהיא לא נכנסה מעל חודש בגלל שהלך לה האינטרנט ורק עכשיו החזירו לה, שתדעו.
אולי הדבר שהכי טוב שיעשו זה איחוד בין הפורום שלנו לפורום המתחרה.
הפורומים היחידים שחיים כאן זה חת"מ (או שאני בעצם צריך לקרוא לו מת"פ - משחקי תפקידים של פוקימון) ודיבורים ששם הנושא שבאמת פעיל הוא הנו"ד.
נקווה שהלילה הלבן יציל את הפורום. אם לא, אז זה סוף הפורום.[/QUOTE]
צודק לגמרי. רק תיקון קטן: זה לא הפורומים שמתים, זה כל המותג פוקימון בישראל שגוסס לאט לאט
-
רק לקטר אתם יודעים... אם הפורום מת זה באשמתכם הבלעדית.
דרך אגב, עידו, אתה לא דתי? מה אתה עושה פה לעזאזל בשבת...?
-
[QUOTE=Haiiiiiiiim;1069948]רק לקטר אתם יודעים... אם הפורום מת זה באשמתכם הבלעדית.
דרך אגב, עידו, אתה לא דתי? מה אתה עושה פה לעזאזל בשבת...?[/QUOTE]
אם אתה חושב ככה אז למה אתה מגיב?
-
אני מאוד שמח שהמצב מדאיג אותך.
אם אתה כל כך מת לשינויים שיעזרו לפורום תתחיל לבדוק את עצמך ואיפה היו כל הטעויות שלך בתקופה האחרונה בפורום ותתחיל לשנות אותם.
אני אדאג לשאר.