[QUOTE=ErWiN 其他;1081277]בטח שהוא נגע לו בפנים !
הוא בטח הכניס לו אצבע לפרצוף ..[/QUOTE]
ארוין הוא לא הכניס לו שום אצבע לפרצוף הוא הניף אותה באוויר וחוץ מזה גם אם כן קודם כל הוא תפס את היד ואז את הפרצוף..
Printable View
[QUOTE=ErWiN 其他;1081277]בטח שהוא נגע לו בפנים !
הוא בטח הכניס לו אצבע לפרצוף ..[/QUOTE]
ארוין הוא לא הכניס לו שום אצבע לפרצוף הוא הניף אותה באוויר וחוץ מזה גם אם כן קודם כל הוא תפס את היד ואז את הפרצוף..
תראו את מארסלו דוחף אותו נו באמת..
[quote=ErWiN 其他;1081291]תראו את מארסלו דוחף אותו נו באמת..[/quote]
הביא לא קטנה וזה גם בגלל לאיזור החזה
הוא תפס את היד בהתחלה ואז את הפנים באיזור הפה
ארוין נו באמת רואים את זה כחול-אדום-לבן על גבי קהל שמארסלו לא עושה לו כלום ושהוא עושה הצגות. Xddd
בוסקטס הוא השחקן הראשי שם.
הם קבוצה של שחצנים, יהירים, וצבועים, היחיד שם שבכל הזמן שאני עוקב אחרי הכדורגל באירופה לא שמעתי אותו בהתבטאות שחצנית או בכיינית, זה אינייסטה, שחקן למופת.
דאמממממ דייי לכמה רמות אוהדי ריאל יכולים ללכת?! די אלוהים [b]ברסה יותר טובה ממכם![/b]
[quote=Randy Orton;1081498]דאמממממ דייי לכמה רמות אוהדי ריאל יכולים ללכת?! די אלוהים [B]ברסה יותר טובה ממכם![/B][/quote]
אולי בהתבכיינות,
אני לא מבין איך אלה שנקשרים לבארסה יכולים להגיד דברים לא נכונים.
ואני אוהד צ'לסי.
ושוב מה שאמרתי,
אם אחד מהקישור הגנתי שלכם היה מקבל אדום וריאל הייתה מנצחת אותכם 2-0? איך הייתם מגיבים?.
[QUOTE=SportMan;1081509]אולי בהתבכיינות,
אני לא מבין איך אלה שנקשרים לבארסה יכולים להגיד דברים לא נכונים.
ואני אוהד צ'לסי.
ושוב מה שאמרתי,
אם אחד מהקישור הגנתי שלכם היה מקבל אדום וריאל הייתה מנצחת אותכם 2-0? איך הייתם מגיבים?.[/QUOTE]
א'. אני לא אוהדי ברסה.
ב'. יושבים בשקט ומחכים לגומלין.
[quote=Randy Orton;1081513]א'. אני לא אוהדי ברסה.
ב'. יושבים בשקט ומחכים לגומלין.[/quote]
א. אמרתי נקשרים, כי אתה בטוח לא אוהד ריאל ואתה אוהד יותר את בארסה במפגשים כאלה.
ב. בטח בטח, האוהדים שבארץ ומחו"ל היו מתלוננים על זה.
חוץ מזה אם פפה היה ממשיך מסי לא היה עושה כלום.
[QUOTE=SportMan;1081519]א. אמרתי נקשרים, כי אתה בטוח לא אוהד ריאל ואתה אוהד יותר את בארסה במפגשים כאלה.
ב. בטח בטח, האוהדים שבארץ ומחו"ל היו מתלוננים על זה.
חוץ מזה אם פפה היה ממשיך מסי לא היה עושה כלום.[/QUOTE]
מסי לא היה צריך לעשות הרבה, הוא סך הכל קיבל כדור מאפלאי הספרינטר הזה ושם לכאסיאס [B][COLOR="Red"]בין הרגליים[/COLOR][/B] והופ 1-0
ואחרי זה כל מה שהיה צריך לעשות לקבל קטנה מצ'אבי ולעבור [B][COLOR="red"]לבד[/COLOR][/B] 6 שחקנים עד שזה הגיע לקאסיאס ו[COLOR="red"][B]2:0[/B][/COLOR]
[quote=Randy Orton;1081525]מסי לא היה צריך לעשות הרבה, הוא סך הכל קיבל כדור מאפלאי הספרינטר הזה ושם לכאסיאס [B][COLOR=red]בין הרגליים[/COLOR][/B] והופ 1-0
ואחרי זה כל מה שהיה צריך לעשות לקבל קטנה מצ'אבי ולעבור [B][COLOR=red]לבד[/COLOR][/B] 6 שחקנים עד שזה הגיע לקאסיאס ו[COLOR=red][B]2:0[/B][/COLOR][/quote]
ואמרתי, אם פפה היה שם, מסי לא היה זז לשום מקום.
[QUOTE=SportMan;1081528]ואמרתי, אם פפה היה שם, מסי לא היה זז לשום מקום.[/QUOTE]
בטח שכן, אפלאי פשוט רץ מהר נתן לו פס שעבר את כל שחקני ההגנה מול השער ובין הרגליים של קאסיאס
[quote=Randy Orton;1081530]בטח שכן, אפלאי פשוט רץ מהר נתן לו פס שעבר את כל שחקני ההגנה מול השער ובין הרגליים של קאסיאס[/quote]
עזוב, אני לא אשנה את דעתי כנראה ואתה לא,
נפסיק לשכנע.
אי אפשר לדעת, אבל עדיין, נראה לי זה היה נשמר 0-0 או 1-0 לאחד משתי הקבוצות.
[QUOTE=SportMan;1081541]עזוב, אני לא אשנה את דעתי כנראה ואתה לא,
נפסיק לשכנע.
אי אפשר לדעת, אבל עדיין, נראה לי זה היה נשמר 0-0 או 1-0 לאחד משתי הקבוצות.[/QUOTE]
[B][COLOR="Red"]1-0 לבארסה אתה מתכוון[/COLOR][/B]
מה שאפלאי הצליח לעשות גם אם תעמיד את שורת המגנים הכי טובה בעולם הם לא יצליחו לקחת, הוא דייק במסירה שפשוט עברה את כל ההגנה של ריאל
[quote=Randy Orton;1081544][B][COLOR=red]1-0 לבארסה אתה מתכוון[/COLOR][/B]
מה שאפלאי הצליח לעשות גם אם תעמיד את שורת המגנים הכי טובה בעולם הם לא יצליחו לקחת, הוא דייק במסירה שפשוט עברה את כל ההגנה של ריאל[/quote]
תמיד אחד מהחלק הקדמי של ריאל במהלך אחד היה יכול להבקיע,
אי אפשר היה לדעת.
חוץ מזה עד אתמול אפלאי לא עשה כלום.
[quote=Randy Orton;1081498]דאמממממ דייי לכמה רמות אוהדי ריאל יכולים ללכת?! די אלוהים [B]ברסה יותר טובה ממכם![/B][/quote]
נראה לי שאנחנו פשוט צריכים לעבור לשחק במסטאייה
גם ניצחון על בארסה+זכייה בגביע במשחק עם [B]שופט הוגן[/B]
וגם לפרק את וולנסיה
וכל זה באותו שבוע D:
עכשיו כבר אי אפש רלהגיד כלום.
בהצלחה בגומלין
עכשיו נזכרתי היכנס..
כמו רוב חצאי גמר של בארסה גם פה היה משחק מכור.
רק פפ התלונן והחליפו שופט
קבוצת שחקני התאטרון הכי טובה לא כדורגל
[QUOTE=Galactico;1081591]נראה לי שאנחנו פשוט צריכים לעבור לשחק במסטאייה
גם ניצחון על בארסה+זכייה בגביע במשחק עם [B]שופט הוגן[/B]
וגם לפרק את וולנסיה
וכל זה באותו שבוע D:[/QUOTE]
"לפרק את ולנסיה" להגיע ל6-3 עם ולנסיה זה בושה, אם הייתי ריאל לא הייתי יוצא מהמדינה ומבריז מ10 משחקים, ולנסיה זה קבוצה בלי תקציב בשיט וחצי מהשחקנים לא יודעים לשחק.
עזבו אתם בכיינים, זה יותר גרוע מהפועל ת"א שגם שהם מנצחים מתלוננים, תלמדו להפסיד, גם אם היה שופט לא הוגן זה לא ישנה את התוצאה 2:0 לברצלונה!!!!!!!!