-
[QUOTE=LordAbizi;1095076]דור
אתה מדבר עם אחיך ואמך ואתם מחליפים ברכות הפרדות הדדיות.[/QUOTE]
"אוקי..." אני אומר לעצמי בשקט לאחר שאצא מהבית. "עליי ללכת עכשיו אל הקוסם אלבוס." אני מוסיף, ומנסה להיזכר בדרך אליו, אם אני יודע אותה. אם לא, אחפש אנשים ואשאל אותם כיצד אוכל למצוא את הקוסם.
-
[quote]תומר
דרטיני יודע בינתיים רק מתקפות טריוויאליות. כדי להבין יותר טוב מה הוא יכול לעשות, תניח לעצמך שאתה היית יצור דומה לנחש, ותחשוב אילו מתקפות היית יודע בתנאים אלו.
--
אתה יוצא מהכישופייה, והפוקרשת של דרטיני עדיין בידיים שלך.[/quote]
אני אוציא את דרטיני מהפוקרשת ואז אפקוד עליו להשתמש בכול המתקפות שהוא יודע...
-
לי
אתה חוזר באותה דרך שבה הגעת לכיכר המרכזית. שם אתה מסתכל על השלטים ומוצא שולט של קוי מתאר של כמה מבנים ועליהם איקס. אתה יודע שזהו הסמל המוסכם ליציאה מהעיר, ועל כן אתה הולך בכיוון ההוא. כעבור זמן קצר אתה יוצא מהעיר בארק לדרך בארק - צ'רלוגם. אתה מתקדם זמן מה בשביל, עד שאתה רואה ליד אחד העצים מחוץ לשביל סנטרט.
מייק
זה בסדר גמור.
"מעבדת הפרופסור"??!!! חוצפה!!
--
אתה יצאת מהכישופייה של אוקוס.
דור
אתה יודע את הדרך, אך אני אסביר את תהליך ההתמצאות במשחק בכל מקרה:
--
אתה הולך מביתך ברחובות צרים שאתה מכיר היטב עד לכיכר המרכזית של העיר. שמה, אתה מסתכל על השלטים עד שאתה מוצא שלט של שני עיגולים צבעוניים אחד בתוך השני. זהו הסמל המוסכם של כישוף אותו אתה מכיר. אתה הולך בכיוון השלט, וכעבור זמן קצר מגיע למבנה, שגם עליו יש את הסמל הזה.
תומר
לא, זה לא עובד ככה.
זה כמו שיבוא אליך מישהו ויגיד "תעשה את כל התנועות עם הגוף שלך שאתה יכול". אתה לא באמת תצליח לעשות את זה. לעומת זאת, אם מישהו יגיד לך "תנסה להגיע עם הלשון שלך לאף", אז כבר תוכל לבדוק האם אתה יודע לעשות את זה או לא.
-
[QUOTE=LordAbizi;1096122]תומר
לא, זה לא עובד ככה.
זה כמו שיבוא אליך מישהו ויגיד "תעשה את כל התנועות עם הגוף שלך שאתה יכול". אתה לא באמת תצליח לעשות את זה. לעומת זאת, אם מישהו יגיד לך "תנסה להגיע עם הלשון שלך לאף", אז כבר תוכל לבדוק האם אתה יודע לעשות את זה או לא.[/QUOTE]
"דרטיני," אגיד לדרטיני "תנסה להשתמש בזנב ברזל או זעם דרקון על העץ שפה, אתה מסוגל!" אוסיף בלחץ.
-
[QUOTE=LordAbizi;1096122]לי
אתה חוזר באותה דרך שבה הגעת לכיכר המרכזית. שם אתה מסתכל על השלטים ומוצא שולט של קוי מתאר של כמה מבנים ועליהם איקס. אתה יודע שזהו הסמל המוסכם ליציאה מהעיר, ועל כן אתה הולך בכיוון ההוא. כעבור זמן קצר אתה יוצא מהעיר בארק לדרך בארק - צ'רלוגם. אתה מתקדם זמן מה בשביל, עד שאתה רואה ליד אחד העצים מחוץ לשביל סנטרט.
.[/QUOTE]
אני מוציא את מגבי מהפוקירשת שלו ואאומר לו " קדימה תילחם נגד סנרט.תשתמש בגחלת-תוציא גוש אש קטן שיעוף לעבר סנטרנט.קדימה תנסה לעשות זאת "
-
[QUOTE=LordAbizi;1096122]דור
אתה יודע את הדרך, אך אני אסביר את תהליך ההתמצאות במשחק בכל מקרה:
--
אתה הולך מביתך ברחובות צרים שאתה מכיר היטב עד לכיכר המרכזית של העיר. שמה, אתה מסתכל על השלטים עד שאתה מוצא שלט של שני עיגולים צבעוניים אחד בתוך השני. זהו הסמל המוסכם של כישוף אותו אתה מכיר. אתה הולך בכיוון השלט, וכעבור זמן קצר מגיע למבנה, שגם עליו יש את הסמל הזה.[/QUOTE]
"הכישופייה של אלבוס..." אני אומר לעצמי בשקט ובחיוך, ולאחר מכן אדפוק על הדלת. לאחר שהיא תיפתח, אני אכנס פנימה ואברך את המכשף אלבוס בברכת בוקר טוב.
-
[QUOTE=LordAbizi;1096122]
מייק
זה בסדר גמור.
"מעבדת הפרופסור"??!!! חוצפה!!
--
אתה יצאת מהכישופייה של אוקוס.
[/QUOTE]
סורי ארכימדס, זה קצת מבלבל :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אוקיי, צא נידוראן!" אני אומר בחיוך ומוציא את נידוראן מהפוקרשת. אחרי זה אני אומר לו:" שלום נידוראן. אני המאמן שלך מייק. עכשיו אנחנו הולכים ללמוד מתקפה חדשה שנקראת "עוקץ רעל". במתקפה הזאת אתה מוציא מפה בעצם קוצים סגולים זוהרים וחזקים שפוגעים ביריב. קדימה, תנסה!" אני אומר בחיוך לנידוראן ומחכה לראות מה ירקה
-
תומר
דרטיני זוחל לכיוון העץ, ואז מכה בו עם הזנב. הוא אינו מגיב יתר על המידה לפקודה לתקוף ב"זעם דרקון".
לי
מגבי מנסה ליצור את הגחלת, אך משהו משתבש וכל מה שיוצא מפיו הוא עשן.
דור
אתה דופק על הדלת, אך לא רב המכשפים אלבוס פותח אותה, אלא מכשף כלשהו אחר. המכשף לבוש בגלימות ירוקות רבות.
"שלום לך, במה אפשר לעזור?" הוא שואל.
מייק
עוקצים סגולים בוהקים זה האיך, זה לא המה. לנידורן אין מושג מה הוא צריך להיות בעוקצים האלה.
--
נידורן מנסה להבין את פקודתך, אך כל מה שיוצא מפיו, הוא יריקה.
-
[QUOTE=LordAbizi;1096347]תומר
דרטיני זוחל לכיוון העץ, ואז מכה בו עם הזנב. הוא אינו מגיב יתר על המידה לפקודה לתקוף ב"זעם דרקון".
[/QUOTE]
"דרטיני תנסה לעשות בחניקה (Wrap) על העץ!" אפקוד על דרטיני בנחישות.
-
[QUOTE=LordAbizi;1096347]
מייק
עוקצים סגולים בוהקים זה האיך, זה לא המה. לנידורן אין מושג מה הוא צריך להיות בעוקצים האלה.
--
נידורן מנסה להבין את פקודתך, אך כל מה שיוצא מפיו, הוא יריקה.[/QUOTE]
בסדר, זאת פעם ראשונה שאני צריך לעשות את זה ואני לא כל כך מבין :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אוקיי, בוא ננסה שוב. אתה צריך לרכז אנרגיית רעל בגוף שלך ואז לנסות לשחרר את זה ככקוצים בוהקים, בסדר? עכשיו תנסה." אני אומר בחיוך ומחכה לראות מה יקרה
-
[QUOTE=LordAbizi;1096347]
לי
מגבי מנסה ליצור את הגחלת, אך משהו משתבש וכל מה שיוצא מפיו הוא עשן.
.[/QUOTE]
אני אומר מגבי " יפה הצלחת להוציא עשן מהפה שלך.אז תוציא שוב עשן שיכסה את סנטרט.לאחר מכן תרכז גוש אש בתוך הפה שלך ואז תלפוט אותו לעבר סנטרט"
-
[QUOTE=LordAbizi;1096347]דור
אתה דופק על הדלת, אך לא רב המכשפים אלבוס פותח אותה, אלא מכשף כלשהו אחר. המכשף לבוש בגלימות ירוקות רבות.
"שלום לך, במה אפשר לעזור?" הוא שואל. [/QUOTE]
"הגעתי על מנת לפגוש את המכשף אלבוס," אני אומר בנימוס למכשף. "הוא נמצא?"
-
תומר
דרטיני נע לעבר העץ, ואז כורך את עצמו סביב העץ.
מייק,
נכון, איני מאשים אותך בדבר.
--
נידורן מתאמץ, ומוציא מפיו איזשהו נוזל סגול. אין לך דרך לדעת האם זה רעל או לא, אך הנוזל יצא בצורת כדורים ולא קוצים.
לי
אגב, על התגובות שלך בסיפור שלי יש לך שתי מתקפות לא טריוואליות. אני ממליץ לך לנצל אותן כאן כי בjourney To The Past אתה כבר בשלב שבו הפוקימונים יוכלו ללמוד את רוב המתקפות. אבל אם תמשיך להגיב ככה בלי יותר מדי התייחסות לפרק, אני אפסיק לתת לך מתקפות לא טריוויאליות.
--
מגבי מוציא שוב את העשן ונושף לכיוון סנטרט. העשן מקיף את סנטרט. מגבי מנסה להוציא כדור אש מפיו ויוצא כדור, אך הוא אינו מגיע עד לאזור עם העשן. סנטרט יוצא מהעשן, רץ אל מגבי ומכה בו עם הזנב.
דור
המכשף מגחך.
"ברור, רב המכשפים תמיד נמצא. שהרי, איזו סיבה יש לו לעזוב את המקום הזה?" הוא מסביר. "כעת עקוב אחריי, אוביל אותך אליו" הוא אומר ונכנס לכישופייה.
-
[QUOTE=LordAbizi;1097142]דור
המכשף מגחך.
"ברור, רב המכשפים תמיד נמצא. שהרי, איזו סיבה יש לו לעזוב את המקום הזה?" הוא מסביר. "כעת עקוב אחריי, אוביל אותך אליו" הוא אומר ונכנס לכישופייה.[/QUOTE]
אני מקשיב למכשף, ועוקב אחריו, מתרגש אך מסתיר זאת ושומר על איפוק. 'הפוקימון הראשון שלי....' אני חושב בראשי, מתאפק לא לרקוד מרוב אושר. 'והמסע!.. כמה שחיכיתי ליום הזה...'
-
[QUOTE=LordAbizi;1097142]
לי
אגב, על התגובות שלך בסיפור שלי יש לך שתי מתקפות לא טריוואליות. אני ממליץ לך לנצל אותן כאן כי בjourney To The Past אתה כבר בשלב שבו הפוקימונים יוכלו ללמוד את רוב המתקפות. אבל אם תמשיך להגיב ככה בלי יותר מדי התייחסות לפרק, אני אפסיק לתת לך מתקפות לא טריוויאליות.
--
מגבי מוציא שוב את העשן ונושף לכיוון סנטרט. העשן מקיף את סנטרט. מגבי מנסה להוציא כדור אש מפיו ויוצא כדור, אך הוא אינו מגיע עד לאזור עם העשן. סנטרט יוצא מהעשן, רץ אל מגבי ומכה בו עם הזנב.
[/QUOTE]
אז אני רוצה שמגבי ילמד גחלת
----------------------------
אני אומר למגבי ,אל תיאש על זה שאתה לא מצליח ליצור גחלת מושלמת.נסה שוב לאגור כוח אש בפה שלך ואז תפלוט את זה החוצה.נסה שמה שתפלוט מימך היה כמה שיותר זמן.נסה לפגוע אם זה את סנטרט"
-
[QUOTE=LordAbizi;1097142]תומר
מייק,
נכון, איני מאשים אותך בדבר.
--
נידורן מתאמץ, ומוציא מפיו איזשהו נוזל סגול. אין לך דרך לדעת האם זה רעל או לא, אך הנוזל יצא בצורת כדורים ולא קוצים.
[/QUOTE]
"לא נורא נידוראן, אתה תצליח בפעם הבאה." אני אומר לנידוראן בטון אוהד, מחזיר אותו לפוקרשת, וממשיך בדרכי
-
[QUOTE=LordAbizi;1097142]תומר
[/QUOTE]
"כול הכבוד דרטיני!" אגיד לדרטיני ואז אמשיך בדרכי עם דרטיני הקטן.
-
דור
אתם הולכים בכישופייה החשוכה המוארת רק באמצעות לפידים על הקירות. לבסוף, אתם מגיעים לכיסא הנמצא כמה מדרגות מעל הרצפה. עליו יושב איש, שגם הוא לבוש בגלימות ירוקות רבות.
"רב המכשפים אלבוס, האיש הזה רוצה פוקימון" אומר המכשף שהוביל אותך.
"אה, זה הגיוני. אמור לי, איזה פוקימון אתה רוצה?" הוא שואל אותך
לי
באור סגול אלוהי מגבי לומד גחלת. הוא יורה ברצף כמה פיסות אש לעבר סנטרט. סנטרט נפגע, ולאחר מכן רץ אל מגבי ונושך אותו.
מייק
לא הגדרת את הדרך שלך.
--
אתה יוצא ממשיך ללכת בקו ישר ולבסוףנתקע בקיר של מבנה.
תומר
לא הגדרת את הדרך שלך.
--
אתה ממשיך ללכת בקו ישר, עד שאתה נתקע בקיר של מבנה.
-
[QUOTE=LordAbizi;1097915]תומר
לא הגדרת את הדרך שלך.
--
אתה ממשיך ללכת בקו ישר, עד שאתה נתקע בקיר של מבנה.[/QUOTE]
"צריך לחפש לך אימון דרטיני" אגיד לדרטיני ואז אחפש פוקימונים לאימון דרטיני.
-
[QUOTE=LordAbizi;1097915]
מייק
לא הגדרת את הדרך שלך.
--
אתה יוצא ממשיך ללכת בקו ישר ולבסוףנתקע בקיר של מבנה.
[/QUOTE]
"אוקיי, זה היה טיפה מטומטם, הא נידראן?" אני שואל את נידוראן בחיוך ונזכר שהוא בפוקרשת ואז מרגיש יותר מטומטם. אחרי זה אני הולך לאזורי הפרא ליד העיר כדי לחפש פוקימון לתפוס
-
[QUOTE=LordAbizi;1097915]דור
אתם הולכים בכישופייה החשוכה המוארת רק באמצעות לפידים על הקירות. לבסוף, אתם מגיעים לכיסא הנמצא כמה מדרגות מעל הרצפה. עליו יושב איש, שגם הוא לבוש בגלימות ירוקות רבות.
"רב המכשפים אלבוס, האיש הזה רוצה פוקימון" אומר המכשף שהוביל אותך.
"אה, זה הגיוני. אמור לי, איזה פוקימון אתה רוצה?" הוא שואל אותך[/QUOTE]
"בוקר טוב, הוד כישופיותך(?!)," אני אומר בחיוך וקד קידה קטנה בנימוס. "תהיתי אם אוכל לקבל את הפוקימון מגבי, אדוני." אני עונה.
-
תומר
אתה [b]חייב[/b] להיות יותר מדויק בהוראות שלך. אתה לא תגיע לשום מקום אם תמשיך לאמר דברים אפופי מסתורין כמו אלו. עליך להגדיר במפורש [b]איפה [/b]אתה מחפש פוקימונים.
מייק
אתה חוזר על צעדיך חזרה לכיכר המרכזית של העיר. אתה מוצא את השלט של "יציאה מהעיר" המבוטא באמצעות קוי מתאר של בית, ועל קוי מתאר אלו יש איקס. אתה עוקב אחרי השלט וכעבור זמן מה יוצא מגבולות העיר פלאטיום.
דור
כן, תואר הפנייה הזה סביר.
--
"אין עם כך שום בעיה." אומר אלבוס, ומושיט קדימה את ידו. מאחד הקירות מתחילה לעוף לעברך פוקרשת, והיא נכנסת למסלול מעגלי סביבך. אלבוס מרים את ידו השנייה וחמש פוקרשתות נוספות עפות לעברך ומצטרפות למעגל. "הנה הפוקרשת של מגבי, ועוד חמישה פוקרשתות ריקות. קח אותן ועשה בהן שימוש טוב" הוא מוסיף.
-
[QUOTE=LordAbizi;1098514]דור
כן, תואר הפנייה הזה סביר.
--
"אין עם כך שום בעיה." אומר אלבוס, ומושיט קדימה את ידו. מאחד הקירות מתחילה לעוף לעברך פוקרשת, והיא נכנסת למסלול מעגלי סביבך. אלבוס מרים את ידו השנייה וחמש פוקרשתות נוספות עפות לעברך ומצטרפות למעגל. "הנה הפוקרשת של מגבי, ועוד חמישה פוקרשתות ריקות. קח אותן ועשה בהן שימוש טוב" הוא מוסיף.[/QUOTE]
"הו... תודה רבה, אדוני." אני אומר וקד קידה נוספת. אני אקח בידיי את הפוקרשתות הריקות, ואנסה להכניס אותן לתיקי אם יש לי כזה ואם בכלל יש בו מקום, ובמקביל אני אקח את הפוקרשת של מגבי. "להתראות, אדוני." אני אומר, קד קידה אחרונה ויוצא מהכישופייה. כשאהיה בחוץ, אני אפתח את הוו של הפוקרשת ואאפשר למגבי לצאת החוצה.
-
[QUOTE=LordAbizi;1098514]תומר
אתה [b]חייב[/b] להיות יותר מדויק בהוראות שלך. אתה לא תגיע לשום מקום אם תמשיך לאמר דברים אפופי מסתורין כמו אלו. עליך להגדיר במפורש [b]איפה [/b]אתה מחפש פוקימונים.
[/QUOTE]
אני אחפש פוקימונים בשיחים או על העצים כדי לאמן את דרטיני שלי...
-
דור
יש לך תיק, ולצורך העניין יש בו מקום אינסופי לכל צורך מעשי.
--
אתה יוצא מהכישופייה, ומוציא מהפוקרשת את מגבי.
תומר
בעיר יש קצת עצים ושיחים, ואתה לא מוצא בהם פוקימונים. ככל הנראה, התנאים כאן לא מספיק טובים למחייה שלהם.
-
[QUOTE=LordAbizi;1098813]תומר
בעיר יש קצת עצים ושיחים, ואתה לא מוצא בהם פוקימונים. ככל הנראה, התנאים כאן לא מספיק טובים למחייה שלהם.[/QUOTE]
אני אצא מהעיר עם דרטיני ואחפש מחוץ לעיר בתוך השיחים\עצים הנמצאים בדרך פוקימונים לאימון דרטיני ואפילו לתפיסם!
-
[QUOTE=LordAbizi;1098813]דור
יש לך תיק, ולצורך העניין יש בו מקום אינסופי לכל צורך מעשי.
--
אתה יוצא מהכישופייה, ומוציא מהפוקרשת את מגבי.[/QUOTE]
[I]יאי D:[/I]
~~~
"נעים מאוד, מגבי." אני אומר לו בחיוך ומנסה ללחוץ את ידו, בתקווה ללמד אותו נימוסים מהם. "אני וואלאס הייסטינגס," אני מציג את עצמי. "אני המאמן שלך עכשיו." אני מוסיף, ולאחר היכרות קצרה אלך עם מגבי לעבר יעדי הבא, העיר צ'רולגם.
-
[QUOTE=LordAbizi;1098514]
מייק
אתה חוזר על צעדיך חזרה לכיכר המרכזית של העיר. אתה מוצא את השלט של "יציאה מהעיר" המבוטא באמצעות קוי מתאר של בית, ועל קוי מתאר אלו יש איקס. אתה עוקב אחרי השלט וכעבור זמן מה יוצא מגבולות העיר פלאטיום.
.[/QUOTE]
"אוקיי, בוא נחפש פוקימונים טובים לצוות שלי!" אני אומר בחיוך גדול על פניי ומתחיל ללכת צפונה בכוונה למצוא פוקימונים טובים לצוות שאני אוכל לתפוס
-
תומר
אתה הולך מהכישופייה לכיכר המרכזית של העיר, ושמה אתה מוצא שלט שבו יש קוי מתאר של עיר וקו אלכוסני עובר מעליהם.אתה יודע שזהו הסמל של יציאה מהעיר. אתה עוקב אחרי הסמל, ואתה מוצא את עצמך מחוץ לפלאטיום. אתה מסתובב שם זמן מה ופוגש פיג'י.
דור
אתה עורך הכרות עם מגבי, ומתחיל ללכת לכיוון היציאה מהעיר. אתה חוזר לכיכר המרכזית כדי למצוא את הכיוון ליציאה, אך בזמן שאתה בכיכר המרכזית אתה שומע קול:
"היי וואלאס!" אתה מתסובב (סלח לי על הפעולה, אך זה רפלקס), ורואה את הולי שם. "המגבי הזה... אני מבינה שכבר היית בכישופייה?"
מייק
ואיך אתה יודע מה זה צפונה? האם יש לך כלי ניווט בתיק? יש דרכים לקבוע מה זה צפון גם ללא כלי ניווט, אך אתה בעיר, ואני הרי כבר הדגמתי איך מתמצאים בעיר.
-
[quote]תומר
אתה הולך מהכישופייה לכיכר המרכזית של העיר, ושמה אתה מוצא שלט שבו יש קוי מתאר של עיר וקו אלכוסני עובר מעליהם.אתה יודע שזהו הסמל של יציאה מהעיר. אתה עוקב אחרי הסמל, ואתה מוצא את עצמך מחוץ לפלאטיום. אתה מסתובב שם זמן מה ופוגש פיג'י.[/quote]
"זה יהיה אימון טוב... דרטיני חניקה על פיג'י!" אפקוד על דרטיני כדי שיתקוף את פיג'י.
-
מי החביא את השחקנים שלי..?
תומר
דרטיני זוחל לכיוון פיג'י, ואז מתעטף סביבו בהפתעה ומתחיל למחוץ אותו. פיג'י אינו מספיק להתגונן מכך בשל ההפתעה. כשהוא מתעשט, הוא מתחיל לנקר את חלק הגוף של דרטיני הקרוב לראשו, עד שדרטיני עוזב אותו.
-
[QUOTE=LordAbizi;1100017]תומר
דרטיני זוחל לכיוון פיג'י, ואז מתעטף סביבו בהפתעה ומתחיל למחוץ אותו. פיג'י אינו מספיק להתגונן מכך בשל ההפתעה. כשהוא מתעשט, הוא מתחיל לנקר את חלק הגוף של דרטיני הקרוב לראשו, עד שדרטיני עוזב אותו.[/QUOTE]
"דרטיני תנסה להשתמש בזנב ברזל ואז שוב בחניקה!" אפקוד על דרטיני.
-
[QUOTE=LordAbizi;1099414]דור
אתה עורך הכרות עם מגבי, ומתחיל ללכת לכיוון היציאה מהעיר. אתה חוזר לכיכר המרכזית כדי למצוא את הכיוון ליציאה, אך בזמן שאתה בכיכר המרכזית אתה שומע קול:
"היי וואלאס!" אתה מתסובב (סלח לי על הפעולה, אך זה רפלקס), ורואה את הולי שם. "המגבי הזה... אני מבינה שכבר היית בכישופייה?"[/QUOTE]
"כן, היילי." אני עונה בחיוך. "מה לגבייך?"
-
תומר
דרטיני מכה עם זנבו בפיג'י. פיג'י מתרחק מדרטיני, אז טס למעלה, מסתובב וחוזר להכות עם כנפיו את דרטיני. דרטיני לאחר מכן נכרך שוב סביב פיג'י. פיג'י נאבק עם רגליו, ומקורו, ומצליח לגרום לדרטיני לשחרר אותו.
דור
"אני בדיוק הייתי שם וקיבלתי סמוצ'אם. מעניין איך לא נפגשנו קודם. אני כל כך רוצה לבדוק את סמוצ'אם, אבל אסור לערוך קרבות פוקימונים בעיר מחוץ למתחם מיוחד הנקבע לכך. ועכשיו אני בדקתי בקפדנות וגיליתי שאין כאן אחד כזה..." היא אומרת. "אולי נצא לדרך בארק -צ'רלוגאם כדי לבדוק את הפוקימונים שלנו?"
-
[quote]תומר
דרטיני מכה עם זנבו בפיג'י. פיג'י מתרחק מדרטיני, אז טס למעלה, מסתובב וחוזר להכות עם כנפיו את דרטיני. דרטיני לאחר מכן נכרך שוב סביב פיג'י. פיג'י נאבק עם רגליו, ומקורו, ומצליח לגרום לדרטיני לשחרר אותו.[/quote]
"תדחוף אותו דרטיני!" אפקוד על דרטיני "ואז תשתמש בחניקה ואז תעיף אותו ממך על העץ הקרוב!"
-
[QUOTE=LordAbizi;1100574]דור
"אני בדיוק הייתי שם וקיבלתי סמוצ'אם. מעניין איך לא נפגשנו קודם. אני כל כך רוצה לבדוק את סמוצ'אם, אבל אסור לערוך קרבות פוקימונים בעיר מחוץ למתחם מיוחד הנקבע לכך. ועכשיו אני בדקתי בקפדנות וגיליתי שאין כאן אחד כזה..." היא אומרת. "אולי נצא לדרך בארק -צ'רלוגאם כדי לבדוק את הפוקימונים שלנו?"[/QUOTE]
"אני אשמח," אני אומר להיילי בחיוך ויחד איתה ועם מגבי שמחוץ לפוקרשת אני אלך לעבר הדרך המקשרת בין העיירות בארק וצ'רלוגאם.
-
[QUOTE=LordAbizi;1099414]
מייק
ואיך אתה יודע מה זה צפונה? האם יש לך כלי ניווט בתיק? יש דרכים לקבוע מה זה צפון גם ללא כלי ניווט, אך אתה בעיר, ואני הרי כבר הדגמתי איך מתמצאים בעיר.[/QUOTE]
שיטה עתיקה ואמיתית: עושים זווית ישרה עם האצבעות כשהשמש במרכז הזווית, הכיוון המנוגד לאגודל הוא הצפון.
-
תומר
איך הוא יכול להעיף את פיג'י ממנו אם הוא חונק אותו?
--
דרטיני קופץ קדימה ודוחף את פיג'י. פיג'י מגיב במכות עם הכנפיים שלו לדרטיני. דרטיני נכרך סביב פיג'י ומתחיל לחנוק, ואז מנסה לעשות איזה תכסיס אקרובטי כדי להעיף ממנו את פיג'י אך נכשל. פיג'י מנצל את זה ומנקר את דרטיני.
דור
אתם יוצאים לדרך בארק-צ'ארלוגם.
"מקווה שאתה מוכן, צאי סמוצ'אם!" אומרת היילי, מוציאה את הפוקרשת של סמוצ'אם, פותחת אותה ופורשת אותה ומשם קופץ סמוצ'ם שגדל חזרה לגודל הטבעי שלו (לאחר הכיווץ בפוקרשת).
מייק
יפה. אם זה עובד, הבא לי הוכחה שזה עובד באמצעות אתר באינטרנט. או כמובן, אתה יכול לעשות בחירה הגיונית בהרבה, והיא לחפש את המקום בו הסברתי איך מנווטים בעיר, ואז להשתמש בתהליך דומה כדי למצוא את היציאה מהעיר (ואם תצטרך עזרה בתורת הסמלים לשם כך, לא תהיה לי בעיה לספק אותה. אולי אפילו כדאי שאני אוסיף מידע על זה בהודעה הראשית.)
-
[QUOTE=LordAbizi;1101740]דור
אתם יוצאים לדרך בארק-צ'ארלוגם.
"מקווה שאתה מוכן, צאי סמוצ'אם!" אומרת היילי, מוציאה את הפוקרשת של סמוצ'אם, פותחת אותה ופורשת אותה ומשם קופץ סמוצ'ם שגדל חזרה לגודל הטבעי שלו (לאחר הכיווץ בפוקרשת).[/QUOTE]
"הי,," אני אומר לסמוצ'אם בחיוך. "אוקיי, מוכנה לקרב?" אני אומר ומתרחק מעט עם מגבי, מפנה מקום לקרב בין הפוקימונים. אם תשיב שהיא מוכנה, אומר למגבי לרוץ לעברה ולהכות בה באמצעות ידו.
-
מי.... אכל... לי... את.... השחקנים?!?!?!?!?!?!?!
דור
קראת את המידע בהודעה השלישית?
--
היילי אומרת לך שהיא מוכנה. אתה פוקד על מגבי לתקוף כפי שפירטת.
"סמוצ'אם, צאי למתקפת נגיחה!" אומרת היילי. מגבי רץ לכיוון סמוצ'אם ואז מכה בה עם ידו. סמוצ'אם נהדפת אחורה ואז נוגחת במגבי.