-
[QUOTE=IdanOrany;1100188][b][u]דרייק הנרי[/u][/b]
אתה ממהר אל מחוץ המעבדה, ג'ושוע מנופף לך לשלום וגם ג'וניפר.
אתה מתקשר אל אימך בעזרת מכשיר הקשר שעל ידך.
"היי אמא! קיבלתי את הפוקימון ההתחלתי!" אתה אומר לה בהתלהבות.
"וואו! זה נהדר! אני מקווה שהוא יכול לפרוק דברים כי הבטחה זאת הבטחה!" היא אומרת ומצחקקת.
"סתם, אין בעיה חמודי, תשאיר את זה לנו, אני ואבא נטפל בזה." אומרת אמך ומנתקת את השיחה.
מצפונך, דרך 1 מחכה, וההתחלה הרשמית של המסע שלך, האם תלך אל דרך 1, או שתערוך היכרות בין טום להורייך?
[/QUOTE]
[I]תירשם למ"ת שלי :)[/I]
~~~~~~~~~~~~~~~~
'אפשר להכיר להם בעזרת מכשירים... אז אני אמשיך במסע...' אחשוב לעצמי בחיוך ואז אמשיך אל דרך 1 כדי לפגוש פוקימונים נחמדים לתפיסה או לאימון טום, הפוקימון הכי טוב בעולם!
-
[QUOTE=IdanOrany;1100188][[B][U]דארן ווסט[/U][/B]
[I]מדברים עם הפה, ואתה מצמיד את המכשיר לאוזן. אתה מדבר עם האוזן? XD[/I]
------------------------
אתה ממשיך אל דרך 1, מתעלם מהילדים ומהאגם, אבל נראה שהם לא התעלמו ממך.
"מה אתה מסתכל?" מזדקף ילד אחד מהספסל, הוא בעל שיער שחור קוצני, לובש ג'ינס צמוד וחולצת טריקו שחורה.
"תילחם נגדי אם יש לך אומץ!" אומר לך.
"די ארטי תירגע..." אומרת נערה שישבה לידו, שיערה ג'ינג'י בוער, עינייה כחולות ועל פנייה נמשים, היא מחזיקה תיק שחור בידה, וסיגריה בידה השניה.
"הוא הסתכל עליי, הוא מטריף אותי!" ארטי מתעצבן.[/QUOTE]
אני לא יודע איך זה נראה, הנחתי שזה כמו פלאפון.
---
"לא יודע אם לקרוא לזה אמיץ... אבל אני די בטוח שאני אוכל להביס אותך..." אני אומר בלגלוג ומחייך חיוך קטן וערמומי, ומיד אני שולף את הפוקדור מהחגורה, אך לפני שאני מוציא את טפיג אני פונה אל הילדה, "ואת, תפסיקי לעשן זה מגעיל ולא בריא." אני מוסיף בחיוך קטן וזורק את הפוקדור באוויר, "צא טפיג," אני אומר ומוציא את טפיג מהפוקדור שלו, "אוקיי, נראה מה יש לך."
-
[B][U]דרייק הנרי[/U][/B]
[I]המשחק הוא לארבעה אנשים שמשחקים ביחד, או בנפרד?
ואני במקומך הייתי מכין כבר את ארבעת הדמויות ונותן לנו לבחור, זה היה הרבה יותר ברור.[/I]
--------------------
אתה מתקדם צפונה, אל עבר דרך 1, על ידך שלט קטן המסמל את כניסתך לדרך.
[I]"דרך 1- זהירות פוקימונים פראיים."[/I]
אתה מטייל לך בדרך 1, ומגיח מולך פוקימון דמוי אוגר העומד על שתי רגליים. רובו חום ובטנו ולחייו העגולות שזופים.
זנבו החום ארוך ודק ובקצהו פלומת פרווה לבנה מלוכלכת. אוזניו קטנות ומחודדות. נראה כאילו על פניו הוא חובש בנדנה שחורה, עינו בשלל צבעים, צהוב, שחור, ואדום.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/504.gif[/IMG]
פוקימון האוגר זועף מאוד, נראה שחדרת לטריטוריה שלו.
[B][U]דארן ווסט[/U][/B]
[I]הייתי בטוח שציינתי שזה דומה לשעון-יד, טוב, בכל מקרה לא נורא.[/I]
-------------------------------------
"אז במקרה הזה, כסח אותו!" אומרת הנערה שלה אמרת להפסיק לעשן.
"אין בעיה!" אומר ארטי "קדימה, פורלוין!" צועק ארטי, שולח אל האוויר פוקדור, הפוקדור נפתח וממנו יוצא פוקימון חתול בצבע סגול.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/509.gif[/IMG]
הפוקימון החתולי בשם פורלוין מגרד את שפמו, הוא מסתכל על טפיג, וטפיג מחרחר בזעם.
"פורלוין! שרוט אותו!" פוקד ארטי עם אצבע מורה, פורלוין מאיץ אל טפיג עם גפה אחת מורמת שטפרייה שלופים, מוכנה לשריטה.
-
[QUOTE=IdanOrany;1100210][[B][U]דארן ווסט[/U][/B]
[I]הייתי בטוח שציינתי שזה דומה לשעון-יד, טוב, בכל מקרה לא נורא.[/I]
-------------------------------------
"אז במקרה הזה, כסח אותו!" אומרת הנערה שלה אמרת להפסיק לעשן.
"אין בעיה!" אומר ארטי "קדימה, פורלוין!" צועק ארטי, שולח אל האוויר פוקדור, הפוקדור נפתח וממנו יוצא פוקימון חתול בצבע סגול.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/509.gif[/IMG]
הפוקימון החתולי בשם פורלוין מגרד את שפמו, הוא מסתכל על טפיג, וטפיג מחרחר בזעם.
"פורלוין! שרוט אותו!" פוקד ארטי עם אצבע מורה, פורלוין מאיץ אל טפיג עם גפה אחת מורמת שטפרייה שלופים, מוכנה לשריטה.[/QUOTE]
"אוקיי טפיג, תתחמק!" אני צועק במהירות ומצביע לעבר פורליאון המתקרבת במהירות, "לאחר מכן, תוסיף דחיפה חזקה, קדימה!" אני מוסיף בנחישות, 'אוקיי קרב ראשון זה הזדמנות מצויינת להתאמן...' אני חושב לעצמי בחיוך קטן בעודי מגלגל אסטרטגיות בראשי.
-
[QUOTE=IdanOrany;1100210][B][U]דרייק הנרי[/U][/B]
[I]המשחק הוא לארבעה אנשים שמשחקים ביחד, או בנפרד?
ואני במקומך הייתי מכין כבר את ארבעת הדמויות ונותן לנו לבחור, זה היה הרבה יותר ברור.[/I]
--------------------
אתה מתקדם צפונה, אל עבר דרך 1, על ידך שלט קטן המסמל את כניסתך לדרך.
[I]"דרך 1- זהירות פוקימונים פראיים."[/I]
אתה מטייל לך בדרך 1, ומגיח מולך פוקימון דמוי אוגר העומד על שתי רגליים. רובו חום ובטנו ולחייו העגולות שזופים.
זנבו החום ארוך ודק ובקצהו פלומת פרווה לבנה מלוכלכת. אוזניו קטנות ומחודדות. נראה כאילו על פניו הוא חובש בנדנה שחורה, עינו בשלל צבעים, צהוב, שחור, ואדום.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/504.gif[/IMG]
פוקימון האוגר זועף מאוד, נראה שחדרת לטריטוריה שלו.
[/QUOTE]
[I]זה נפרד...
אבל בסוף (אני מקווה) זה יהיה ביחד...[/I]
~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אוי לא..." אמלמל לעצמי ואז אוציא את טום מהפוקדור שלו, "טום תעיף את הפוקימון הזה! תשתמש בדחיפה עליו!" אפקוד על טום תוך כדי שאני בודק את הפוקימון האוגר בפוקידע.
-
[b][u]דארן ווסט[/u][/b]
תחילה טפיג עומד ללא תנועה, אבל זקוף ומוכן להתחמק בעוד שפורלוין ממשיך להאיץ אליו. שנייה לפני שפורלוין בא להנחית את טפריו על גופו של טפיג, טפיג מתמרן התחמקות ובאותה התנועה מתנגש בפורלוין בתנועת רגליים קלילה ומושלמת הנראית כריקוד.
פורלוין מתגלגל על הרצפה ונהדף לאחור, אבל עוצר ואבק מתפזר באוויר ונכנס לעיניו של טפיג. ארטי מבחין בעיוורון הזמני של טפיג וממהר לפעול "פורלוין! שרוט אותו שוב!" פורלוין, שקרוב יחסית אל טפיג, שורט את בטנו וטפיג נפגע, אך מתאושש במהרה מהעיוורון הזמני.
[b][u]דרייק הנרי[/u][/b]
[i]אין בעיה, אני ארשם ברגע שיהיה לי רעיון לרקע. אני פשוט מפגר בבוקר. Xd[/i]
---------------------------------
טום מזנק אל מחוץ הפוקדור ובעודו באוויר נתקל בפוקימון הסנאי, מה שגורם לנזק רציני בזכות התנופה, טום נפגע קלות גם הוא.
"פטרט, פוקימון הגשש, באמצעות אכסון אוכל בלחייו השמנות, יכול לשרוד ימים רבים." נשמע הקול המתכתי של האישה מהפוקידע, שניות אחרי שכיוונת את עינית המצלמה אל עבר פטרט.
פטרט מתאושש במהרה, ונתקל חזרה בטום, אך טום נפגע קלות. פטרט מותש ומתנשף בכבדות.
-
[b][u]שם פרטי:[/u][/b] אדם
[b][u]שם הדמות:[/u][/b] אדם פרץ
[b][u]גיל:[/u][/b] 16.
[b][u]מראה:[/u][/b] גבוה,שיער חום ועיניים בהירות
[b][u]רקע:[/u][/b] הכל התחיל לפני שנים רבות,אביו של אדם היה מאמן חזק ובעל גאווה שלא היה מוכן לקבל הפסד, והוא תמיד היה נחוש להשיג את מטרתו ולא משנה מה.
אביו של אדם עבד עם N באותה תקופה שבאונובה לא שרר שקט. אביו של אדם גילה את המיקום של ראשירם וזקרום וע"י N הצליח לעזור לn להשיג את אחד מהפוקימונים האגדיים האלה.
כאשר N הובס וברח אביו של אדם שמה שעשה לא היה מעשה טוב ולכן ניסה לפצות על מעשיו בכך שוויתר על להיות מאמן והתרכז בגידול ילדו היחיד אדם.
כשאדם גדל והגיע לגיל 16 אביו סיפר לו את סיפורו, אדם בהתחלה היה מבוהל ולא ידע מה להגיד אך בליבו הוא הצטער שאביו לא יכל להגשים את חלומו ולהיות מאמן גדול.
אדם הבטיח לאביו שהוא יהיה מאמן גדול מאוד ויגרום לו לגאווה ובכך בליבו אדם מקווה שבעקבות זה שהוא ייצא למסעו אולי אביו יסכים לסלוח לעצמו ואולי לחזור שוב להיות מאמן כמו פעם.
[b][u]פוקימונים:[/u][/b] לא לגעת.
[b][u]חפצים:[/u][/b] לא לגעת.
[b][u]תגים:[/u][/b] לא לגעת.
[b][u]שותפים:[/u][/b] לא לגעת.
[b][u]הערות:[/u][/b] הייתי רוצה לתפוס דינו (הפוקימון דרקון/חושך מדור 5)
-
[QUOTE=ExtremeStyle;1100244][b][u]שם פרטי:[/u][/b] אדם
[b][u]שם הדמות:[/u][/b] אדם פרץ
[b][u]גיל:[/u][/b] 16.
[b][u]מראה:[/u][/b] גבוה,שיער חום ועיניים בהירות
[b][u]רקע:[/u][/b] הכל התחיל לפני שנים רבות,אביו של אדם היה מאמן חזק ובעל גאווה שלא היה מוכן לקבל הפסד, הוא תמיד היה נחוש להשיג את מטרתו ולא משנה מה.
אביו של אדם עבד עם N באותה תקפוה שבאונובה לא שרר שקט. אביו של אדם גילה את המיקום של ראשירם וזקרום וע"י N הצליח להשיג את אחד מהפוקימונים האגדיים האלה.
כאשר N הובס וברח אביו של אדם בין שמה שעשה לא היה מעשה טוב ולכן ניסה לפצות על מעשי בכך שהתגייס למחתרת פוקימונים שנילחם בצוות רוקט שהיה עוד בתחילת דרכו.
אביו של אדם הובס בקרב נגד מנהיגם ובגלל גאוותו הוא החליט שהוא לא נלחם יותר בגלל שאיכזב את עצמו.
במשך השינם כאשר אדם גדל הוא תמיד שאל את אבא שלו את אותה שאלה:" אבא? איזה מאמן הייתה? חזק?" אך אביו לא ענה לו על השאלה, עד שהגיע לגיל 16 וביום הולדתו הוא סיפר לו שהוא היה מאמן גדול שבהתחלה עשה מעשים רעים אך אח"כ ניסה לכפר עליהם, והוא גם אמר לו שבעקבות הקרב שהיה לו עם מנהיג צוות רוקט שבו הוא הפסיד הוא הפסיק להלחם.
אדם שלא הבין מדוע אביו ויתר ככה נשבע שלא משנה מה הוא הוא ייצא למסעו בעקבות חלומו להיות מאמן דגול כמו אביו ולנצח את מנהיג צוות רוקט.
[b][u]פוקימונים:[/u][/b] לא לגעת.
[b][u]חפצים:[/u][/b] לא לגעת.
[b][u]תגים:[/u][/b] לא לגעת.
[b][u]שותפים:[/u][/b] לא לגעת.
[b][u]הערות:[/u][/b] הייתי רוצה לתפוס דינו (הפוקימון דרקון/חושך מדור 5)[/QUOTE]
בעיות די רבות בעלילה למען האמת, אתה שיחקת במשחקים? אם לא תקרא קצת כאן [url]http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Pok%C3%A9mon_Black_and_White_Versions[/url]. את כל העיקרון של צוות רוקט אני הכנסתי ולא הוזכר כלל במשחקים. ניסיתי להבין מהרקע מה הולך אבל לא הצלחתי, תוסיף סימני פיסוק ומילות קישור.
-
[QUOTE=IdanOrany;1100236][b][u]דרייק הנרי[/u][/b]
[i]אין בעיה, אני ארשם ברגע שיהיה לי רעיון לרקע. אני פשוט מפגר בבוקר. Xd[/i]
---------------------------------
טום מזנק אל מחוץ הפוקדור ובעודו באוויר נתקל בפוקימון הסנאי, מה שגורם לנזק רציני בזכות התנופה, טום נפגע קלות גם הוא.
"פטרט, פוקימון הגשש, באמצעות אכסון אוכל בלחייו השמנות, יכול לשרוד ימים רבים." נשמע הקול המתכתי של האישה מהפוקידע, שניות אחרי שכיוונת את עינית המצלמה אל עבר פטרט.
פטרט מתאושש במהרה, ונתקל חזרה בטום, אך טום נפגע קלות. פטרט מותש ומתנשף בכבדות.[/QUOTE]
"טום תעשה את המהלך שעשית לסנייבי! תשתמש בהצלפת גפן כדי לקפוץ ואז בדחיפה כדי לפגוע קשות בפטרט!" אפקוד על טום בעידוד.
-
[b][u]דרייק הנרי[/u][/b]
[i]הצלפת זנב*[/i]
-----------------------
"אושא" אומר טום ומהנן בביטחון. הוא מנופף את זנבו ותופס תנופה, מזנק לאוויר לגובה ונתקל בפטרט, פטרט נהדף לאחור בחוזקה ומתעלף מיד, אך טום גם כן נפגע מעט מהמנחיתה. טום מאושר שהצליח להביס עוד פוקימון, וצועק את שמו בקול רם, דבר שגורם לשלושה פטרטים זועמים נוספים להגיע.
-
[QUOTE=IdanOrany;1100256][b][u]דרייק הנרי[/u][/b]
[i]הצלפת זנב*[/i]
-----------------------
"אושא" אומר טום ומהנן בביטחון. הוא מנופף את זנבו ותופס תנופה, מזנק לאוויר לגובה ונתקל בפטרט, פטרט נהדף לאחור בחוזקה ומתעלף מיד, אך טום גם כן נפגע מעט מהמנחיתה. טום מאושר שהצליח להביס עוד פוקימון, וצועק את שמו בקול רם, דבר שגורם לשלושה פטרטים זועמים נוספים להגיע.[/QUOTE]
[I]סליחה...[/I]
~~~~~~~~~~~
"אוי לא! טום אתה חייב להשתמש באקדח מים! אני מאמין בך! א
בל אם לא תצליח תשתמש בדחיפה כדי להעיף את כולם מימך! אתה מסוגל!" אגיד לטום בעידוד תוך כדי שאני חושב אם כדאי לתפוס את פטרט.
-
[QUOTE=IdanOrany;1100236][b][u]דארן ווסט[/u][/b]
תחילה טפיג עומד ללא תנועה, אבל זקוף ומוכן להתחמק בעוד שפורלוין ממשיך להאיץ אליו. שנייה לפני שפורלוין בא להנחית את טפריו על גופו של טפיג, טפיג מתמרן התחמקות ובאותה התנועה מתנגש בפורלוין בתנועת רגליים קלילה ומושלמת הנראית כריקוד.
פורלוין מתגלגל על הרצפה ונהדף לאחור, אבל עוצר ואבק מתפזר באוויר ונכנס לעיניו של טפיג. ארטי מבחין בעיוורון הזמני של טפיג וממהר לפעול "פורלוין! שרוט אותו שוב!" פורלוין, שקרוב יחסית אל טפיג, שורט את בטנו וטפיג נפגע, אך מתאושש במהרה מהעיוורון הזמני.
.[/QUOTE]
"אוקיי טפיג, בוא לא נוותר," אני אומר בנחישות ומעודד את טפיג, ומצביע לעבר פורליאון, "קדימה! תשתמש בדחיפה, ואז תוסיף מיד הצלפת זנב חזקה!" אני צועק בחוזקה ומקווה שטפיג יצליח במתקפותיו ויפגע בפורליאון.
-
[b][u]דרייק הנרי[/u][/b]
[i]תחשוב על דרך אחרת לגרום לו להשתמש באקדח מים, רוק זו לא הדרך הנכונה.
דרך אגב, אני ממליץ לך לצפות בכמה פרקים מהאנימה כדי שתראה איך אש מדריך את אושווט, תראה שם כמה מתקפות מגניבות שאתה יכול לשאוב מהם השראה (יש כמה בפרק האחרון שיצא, Bw35[/i]
-------------
טום שוב מנסה להשתמש באקדח מים, אך דבר לא קרה חוץ מרוק על סנטרו. שלושת הפטרט דוחקים את טום אל העץ. טום הלחוץ נאבק ומעיף את שלושתם ממנו, אך הם חוזרים לדחוק בו. טום אינו מוותר ומנסה להשתמש שוב ושוב באקדח המים, אך לבסוף פלט מפיו מספר בועות שהתנפצו על פניהם של הפוקימונים. אחד מהם התעלף, השניים האחרים עוד מחזיקים מעמד ודוחקים בו.
[b][u]דארן ווסט[/u][/b]
טפיג דוחף את פורלוין לאחר שהתאושש, אך הנפת הזנב אינה משפיע על פורלוין ולא מזיקה לו. פורלוין נפגע מההתנגשות וטפיג תוקף שוב בהתנגשות, לבסוף פורלוין מתעלף.
"לעזאזל..." מסנן ארטי, ומחזיר את פורלוין לפוקדור.
"תשלום? כן בטח, אתה יכול להמשיך ללכת!" הוא צועק עלייך בזעם.
-
[QUOTE=IdanOrany;1100268][b][u]דרייק הנרי[/u][/b]
[i]תחשוב על דרך אחרת לגרום לו להשתמש באקדח מים, רוק זו לא הדרך הנכונה.
דרך אגב, אני ממליץ לך לצפות בכמה פרקים מהאנימה כדי שתראה איך אש מדריך את אושווט, תראה שם כמה מתקפות מגניבות שאתה יכול לשאוב מהם השראה (יש כמה בפרק האחרון שיצא, Bw35[/i]
-------------
טום שוב מנסה להשתמש באקדח מים, אך דבר לא קרה חוץ מרוק על סנטרו. שלושת הפטרט דוחקים את טום אל העץ. טום הלחוץ נאבק ומעיף את שלושתם ממנו, אך הם חוזרים לדחוק בו. טום אינו מוותר ומנסה להשתמש שוב ושוב באקדח המים, אך לבסוף פלט מפיו מספר בועות שהתנפצו על פניהם של הפוקימונים. אחד מהם התעלף, השניים האחרים עוד מחזיקים מעמד ודוחקים בו.
[/QUOTE]
"בועות? איך הוא יכול ללמוד את זה?" אמלמל לעצמי, "טום תנסה להשתמש במתקפה אחרת! תוציאי את הצדף מהבטן שלך ותשלח אותו לעבר הפטרטים כדי שהם יפגעו קשות!" אפקוד על טום.
-
[B][U]דרייק הנרי[/U][/B]
[I]אושווט הוא פוקימון מים, ובועות היא מתקפת מים, ואין משהו פיזי אצל אושווט שמונע ממנו ללמוד בועות, אז אני מרשה לעצמי לחרוג ממה שהוא לומד מהמשחק.
נגיד פוקימון מים בלי זנב לא יכול ללמוד Aqua Tail.[/I]
----------------------
טום שולף את הצדף מבטנו, וזורק אותה בחוסר ניסיון אל עבר הפטרט, הוא נפגע ומתעלף.
טום הרים חזרה את צדפו מהרצפה, אבל פטרט דוחף אותו לפני שהוא מספיק לזרוק אותה שוב. טום נופל על הרצפה ומתגלגל.
טום קם על שני רגליו וזורק שוב את הצדפה אבל הוא מפספס. ופטרט דוחף אותו שוב, וטום מתנגש בעץ.
-
[QUOTE=IdanOrany;1100272][B][U]דרייק הנרי[/U][/B]
[I]אושווט הוא פוקימון מים, ובועות היא מתקפת מים, ואין משהו פיזי אצל אושווט שמונע ממנו ללמוד בועות, אז אני מרשה לעצמי לחרוג ממה שהוא לומד מהמשחק.
נגיד פוקימון מים בלי זנב לא יכול ללמוד Aqua Tail.[/I]
----------------------
טום שולף את הצדף מבטנו, וזורק אותה בחוסר ניסיון אל עבר הפטרט, הוא נפגע ומתעלף.
טום הרים חזרה את צדפו מהרצפה, אבל פטרט דוחף אותו לפני שהוא מספיק לזרוק אותה שוב. טום נופל על הרצפה ומתגלגל.
טום קם על שני רגליו וזורק שוב את הצדפה אבל הוא מפספס. ופטרט דוחף אותו שוב, וטום מתנגש בעץ.[/QUOTE]
"תתאושש טום!" אגיד במהירות לטום ואז ארוץ עליו כדי לבדוק אם הוא בסדר, "אתה חייב לכסח אותו! תקום ותשתמש בדחיפה תוך כדי שאתה חותך אותו עם הצדפה!" אפקוד על טום תוך כדי שאני מוריד אותו על האדמה.
-
[b][u]דרייק הנרי[/u][/b]
כשאתה רץ אל טום ומרים אותו מהקרקע, פטרט מתעצבן וזועם "פט!" אומר בכעס ובורח מהמקום.
"אושא..." ממלמל אושאווט, על סף התעלפות.
"אתה צריך עזרה?" אתה שומע קול של נערה מאחורייך, אתה מסתובב ורואה לפנייך נערה יפהפייה הלובשת מכנס ג'ינס קצרצר, גופייה שחורה קצרה, ושיערה חום כהה ארוך ופזור.
"אני יכולה לרפא את הפוקימון שלך אם אתה רוצה..." אומרת ומחייכת.
-
[QUOTE=IdanOrany;1100286][b][u]דרייק הנרי[/u][/b]
כשאתה רץ אל טום ומרים אותו מהקרקע, פטרט מתעצבן וזועם "פט!" אומר בכעס ובורח מהמקום.
"אושא..." ממלמל אושאווט, על סף התעלפות.
"אתה צריך עזרה?" אתה שומע קול של נערה מאחורייך, אתה מסתובב ורואה לפנייך נערה יפהפייה הלובשת מכנס ג'ינס קצרצר, גופייה שחורה קצרה, ושיערה חום כהה ארוך ופזור.
"אני יכולה לרפא את הפוקימון שלך אם אתה רוצה..." אומרת ומחייכת.[/QUOTE]
[I]אני משקיע בתגובות לדעתך?[/I]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"כן תודה." אגיד לנערה במהירות ואז אגיש לה את טום, "איך את תרפאי אותו?" אשאל את הנערה בדאגה.
-
[b][u]דרייק הנרי[/u][/b]
[i]כן, אתה מנסה לערב רגשות כמה שיותר וזה מעולה.
ומה איתי? ^_^[/i]
---------------------
"ארפא אותו? מי אמר שאני הולכת לרפא אותו?" היא אומרת ומצחקקת. "תגיד ביי ביי" ממשיכה ברשעות, וברגע שהיא מתקוממת לברוח היא מתחילה להתפוצץ מרוב צחוק.
"היית צריך לראות את הפנים שלך!" היא אומרת וצוחקת, כשטום בידיה, היא מורידה מגבה מכשיר הנראה כתרסיס, הבקבוק סגול, והנוזל בפנים שקוף, היא מרססת מעט על ידה ומורחת על פניו של טום, והוא מיד מתאושש.
"וטיפ קטן, אל תערב את עצמך בקרב של פוקימונים, זה לא הוגן..." היא מסבירה.
"קוראים לי ליה."
-
[QUOTE=IdanOrany;1100306][b][u]דרייק הנרי[/u][/b]
[i]כן, אתה מנסה לערב רגשות כמה שיותר וזה מעולה.
ומה איתי? ^_^[/i]
---------------------
"ארפא אותו? מי אמר שאני הולכת לרפא אותו?" היא אומרת ומצחקקת. "תגיד ביי ביי" ממשיכה ברשעות, וברגע שהיא מתקוממת לברוח היא מתחילה להתפוצץ מרוב צחוק.
"היית צריך לראות את הפנים שלך!" היא אומרת וצוחקת, כשטום בידיה, היא מורידה מגבה מכשיר הנראה כתרסיס, הבקבוק סגול, והנוזל בפנים שקוף, היא מרססת מעט על ידה ומורחת על פניו של טום, והוא מיד מתאושש.
"וטיפ קטן, אל תערב את עצמך בקרב של פוקימונים, זה לא הוגן..." היא מסבירה.
"קוראים לי ליה."[/QUOTE]
[I]אתה מצוין, הלוואי עלי![/I]
~~~~~~~~~~~~~~~~
"דרייק, דרייק הנרי" אגיד לליה "רוצה להיות שותפה שלי? וכן אני יודע שזה לא היה הוגן..." אוסיף בבישנות.
-
[b][u]דרייק הנרי[/u][/b]
"שותפה? מה?" היא אומרת "רק הכרנו... פעם ראשונה שאתה רואה אותי, ואתה רוצה שנהיה שותפים?" היא שואלת בכעס.
"טוב!" אומרת ומחייכת.
"אבל לפני זה, תצטרך להילחם נגדי!" היא אומרת, ושולפת פוקדור, מחכה להסכמתך.
-
[QUOTE=IdanOrany;1100335][b][u]דרייק הנרי[/u][/b]
"שותפה? מה?" היא אומרת "רק הכרנו... פעם ראשונה שאתה רואה אותי, ואתה רוצה שנהיה שותפים?" היא שואלת בכעס.
"טוב!" אומרת ומחייכת.
"אבל לפני זה, תצטרך להילחם נגדי!" היא אומרת, ושולפת פוקדור, מחכה להסכמתך.[/QUOTE]
"בשמחה..." אגיד בשמחה ואז אלטף את טום ואצביע לעבר המקום שהוא צריך להיות בו.
"בנות קודם, תלחמי את ראשונה!" אוסיף לאחר כמה שניות.
-
[QUOTE=IdanOrany;1100268][[b][u]דארן ווסט[/u][/b]
טפיג דוחף את פורלוין לאחר שהתאושש, אך הנפת הזנב אינה משפיע על פורלוין ולא מזיקה לו. פורלוין נפגע מההתנגשות וטפיג תוקף שוב בהתנגשות, לבסוף פורלוין מתעלף.
"לעזאזל..." מסנן ארטי, ומחזיר את פורלוין לפוקדור.
"תשלום? כן בטח, אתה יכול להמשיך ללכת!" הוא צועק עלייך בזעם.[/QUOTE]
"לוזר..." אני ממלמל בלגלוג ומתעלם ממנו, ומיד אני מתחיל ללכת בדרכי לכיוון דרך מספר 1, להתחיל את המסע, ותוך כדי הליכה אני צועק להם, "וכדאי שתפסיקו לעשן, זה לא בריא." אני אומר ומצחקק בעודי הולך, נרגש עדיין מהתחלת המסע שלי.
-
[B][U]דרייק הנרי[/U][/B]
"קדימה, בוא נראה לו איך עושים את זה! ווניפד!" היא צועקת, זורקת את הפוקדור לאוויר, הפוקדור נוחת על הרצפה ונפתח, ממנו יוצא אור לבן בוהק, לאחר כמה שניות האור הבוהק נעלם ומולך נגלה פוקימון דמוי זחל שחלקו הקדמי בגוון סגול-אדום, ויש לו מין גבנת, על איזור כתפיו, צווארו, זנבו ומחושיו סימנים שחורים.
חלקו התחתון בצבע ירקרק, ועיניו בצבע צהבהב.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/543.gif[/IMG]
"ווניפד!" צורח בזעם "בגלל שנתת לי לתקוף קודם, אני אתחיל!" היא אומרת בהתלהבות "ווניפד! השתמש בגלגול!"
ווניפד מתכרבל לצורת כדור ומתחיל להתגלגל במהרה אל עבר טום, אבל טום חומק בקלות. ווניפד פונה חזרה אל טום ומאיץ עוד יותר אליו.
[B][U]דארן ווסט[/U][/B]
אתה ממשיך לדרך 1, מאושר ומלא גאווה מהניצחון הראשון שלך.
"אני עוד אנצח אותך!" צועק לך ארטי מרחוק, ואתה ממשיך בדרכך.
[I]"דרך 1 - זהירות פוקימונים פראיים!"[/I] אתה קורא את השלט הקטן, המסמל את כניסתך אל דרך 1.
מיד כשנכנסת, אתה מבחין בתנועות מהירות של פוקימון, המתחמקים ממך, ורחשים בעצים, עלי הכותרת המרחפים נחתכו מהתנועות המהירות.
מלפנייך אתה רואה באופק שני נערים עורכים קרב, ולא מזהה את הפוקימונים בהם משתמשים.
הרחשים בעצים מתגברים, האם תלך לצפות בקרב, או תחקור את פשר הרחשים?
-
[QUOTE=IdanOrany;1100412][[B][U]דארן ווסט[/U][/B]
אתה ממשיך לדרך 1, מאושר ומלא גאווה מהניצחון הראשון שלך.
"אני עוד אנצח אותך!" צועק לך ארטי מרחוק, ואתה ממשיך בדרכך.
[I]"דרך 1 - זהירות פוקימונים פראיים!"[/I] אתה קורא את השלט הקטן, המסמל את כניסתך אל דרך 1.
מיד כשנכנסת, אתה מבחין בתנועות מהירות של פוקימון, המתחמקים ממך, ורחשים בעצים, עלי הכותרת המרחפים נחתכו מהתנועות המהירות.
מלפנייך אתה רואה באופק שני נערים עורכים קרב, ולא מזהה את הפוקימונים בהם משתמשים.
הרחשים בעצים מתגברים, האם תלך לצפות בקרב, או תחקור את פשר הרחשים?[/QUOTE]
'מה זה הרחשים האלה בעצים...' אתהה לעצמי, ואני ניגש מיד בזהירות לכיוון העצים, בודק אותם מסביב וביעילות, מנסה לבדוק את מקור הרחש, בעוד שאני מכין את היד לצד הפוקדור של טפיג, למקרה שאצטרך לשלוף ולהוציא אותו במהירות.
-
[B][U]דארן ווסט[/U][/B]
[I]פרוטיפ - תשתמש בסביבה שלך![/I]
-------------------
"פידב פידב!" נשמע רעש מהעצים, ורשרוש העצים מתגבר, מהעץ יוצא אל פנייך פוקימון מעופף דמוי יונה שרובו אפור.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/519.gif[/IMG]
מתוך אינסטינקט, אתה לוחץ על הפוקדור, וטפיג יוצא ממנו במהרה, מוכן לאתגר.
"טאאאאאאאאפיג!" צועק בזעם, נראה שהוא עוד בהתרגשות מהקרב הקודם.
פידב המאויים לא מחכה ולא נותן לך זמן לחשוב, ובעודו מעופף באוויר יוצר משב רוח באמצעות כנפיו, שפוגע גם בך ובטפיג.
עלי הכותרת באיזור נסחפים עם משב הרוח שאותו יצר פוקימון היונה, ומכבידים על טפיג.
-
[QUOTE=IdanOrany;1100426][B][U]דארן ווסט[/U][/B]
[I]פרוטיפ - תשתמש בסביבה שלך![/I]
-------------------
"פידב פידב!" נשמע רעש מהעצים, ורשרוש העצים מתגבר, מהעץ יוצא אל פנייך פוקימון מעופף דמוי יונה שרובו אפור.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/519.gif[/IMG]
מתוך אינסטינקט, אתה לוחץ על הפוקדור, וטפיג יוצא ממנו במהרה, מוכן לאתגר.
"טאאאאאאאאפיג!" צועק בזעם, נראה שהוא עוד בהתרגשות מהקרב הקודם.
פידב המאויים לא מחכה ולא נותן לך זמן לחשוב, ובעודו מעופף באוויר יוצר משב רוח באמצעות כנפיו, שפוגע גם בך ובטפיג.
עלי הכותרת באיזור נסחפים עם משב הרוח שאותו יצר פוקימון היונה, ומכבידים על טפיג.[/QUOTE]
"טפיג תתנער מהעלים!" אני צועק במהירות ובבהלה, "קדימה, תשתמש בדחיפה על פידוב!" אני צועק בנחישות ומצביע לעבר פידוב.
"אוקיי טפיג עכשיו תנסה לעשות ככה," אני אומר ברצינות ומתרכז, "תנסה לאגור את כוח האש שלך בפה ולשחרר מפיך כדורי אש קטנים - קדימה טפיג נסה להשתמש בגחלת!" אני מסביר לטפיג ואז צועק בנחישות.
-
[b][center][size="4"]למקרה שתרצו לתפוס פוקימונים מהדורות הקודמים, תוכלו אחרי העיר סטריאטון[/size][/center][/b]
[b][u]דארן ווסט[/u][/b]
[i]מאיפה הפייק שיש לך בחתימה?[/i]
----------------------
טפיג מתעשט במהרה ומתנער מהעלים, הוא מנסה לירות גחלת מפיו, אך הגחלת מתפוגגת לפני שמספיקה להגיע אל פידב. פידב שוב משתמש בכנפיו כדי ליצור משב רוח חזק, הפעם משב הרוח יותר חלש, וטפיג בקושי נפגע. פידב נוחת על גזע עץ חתוך הסמוך אל טפיג בכדי לנוח.
-
[QUOTE=IdanOrany;1100546][b][center][size="4"]למקרה שתרצו לתפוס פוקימונים מהדורות הקודמים, תוכלו אחרי העיר סטריאטון[/size][/center][/b]
[b][u]דארן ווסט[/u][/b]
[i]מאיפה הפייק שיש לך בחתימה?[/i]
----------------------
טפיג מתעשט במהרה ומתנער מהעלים, הוא מנסה לירות גחלת מפיו, אך הגחלת מתפוגגת לפני שמספיקה להגיע אל פידב. פידב שוב משתמש בכנפיו כדי ליצור משב רוח חזק, הפעם משב הרוח יותר חלש, וטפיג בקושי נפגע. פידב נוחת על גזע עץ חתוך הסמוך אל טפיג בכדי לנוח.[/QUOTE]
סוד P:
---
"אוקיי נצל את ההזדמנות! דחיפה בכל הכוח!" אני צועק לו ומצביע לעבר פידוב.
"לאחר מכן, קדימה טפיג נסה שוב לאגור כוח אשר בפיך ולירות אותו בכדורי אש קטנים! קדימה אני מאמין בך!" אני מוסיף ומעודד את טפיג, בתקווה שיצליח לתקוף בגחלת.
-
[B][U]דארן ווסט[/U][/B]
[I]ראיתי את הציור שלו בdA אבל לא ספרייט
אתה עשית? O:[/I]
-----------------------------
טפיג מאיץ במהירות אל עבר פידב, הוא מתנגש בו ומעיף אותו מגזע העץ, פידב מנסה להתאושש ולעוף לאוויר, אבל טפיג יורה גחלים קטנים אל עבר פידב, ופידב מתעלף.
-------
[I]הוא עדיין לא יודע גחלת, זה כמעט מטווח אפס.[/I]
-
[QUOTE=IdanOrany;1101060][B][U]דארן ווסט[/U][/B]
[I]ראיתי את הציור שלו בdA אבל לא ספרייט
אתה עשית? O:[/I]
-----------------------------
טפיג מאיץ במהירות אל עבר פידב, הוא מתנגש בו ומעיף אותו מגזע העץ, פידב מנסה להתאושש ולעוף לאוויר, אבל טפיג יורה גחלים קטנים אל עבר פידב, ופידב מתעלף.
-------
[I]הוא עדיין לא יודע גחלת, זה כמעט מטווח אפס.[/I][/QUOTE]
לא חח
מצאתי את זה איפשהו P:
---
"כל הכבוד טפיג!" אני אומר לטפיג בשמחה, מתכופף ומלטף את ראשו, 'הוא בהחלט פוקימון חזק... תודה אמא...' אני חושב לעצמי בחיוך תך כדי שאני מלטף אותו.
לאחר מכן, אני קם על הרגליים, מחזיר אותו לפוקדור, וממשיך בדרכי.
-
[QUOTE=IdanOrany;1100412][B][U]דרייק הנרי[/U][/B]
"קדימה, בוא נראה לו איך עושים את זה! ווניפד!" היא צועקת, זורקת את הפוקדור לאוויר, הפוקדור נוחת על הרצפה ונפתח, ממנו יוצא אור לבן בוהק, לאחר כמה שניות האור הבוהק נעלם ומולך נגלה פוקימון דמוי זחל שחלקו הקדמי בגוון סגול-אדום, ויש לו מין גבנת, על איזור כתפיו, צווארו, זנבו ומחושיו סימנים שחורים.
חלקו התחתון בצבע ירקרק, ועיניו בצבע צהבהב.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/543.gif[/IMG]
"ווניפד!" צורח בזעם "בגלל שנתת לי לתקוף קודם, אני אתחיל!" היא אומרת בהתלהבות "ווניפד! השתמש בגלגול!"
ווניפד מתכרבל לצורת כדור ומתחיל להתגלגל במהרה אל עבר טום, אבל טום חומק בקלות. ווניפד פונה חזרה אל טום ומאיץ עוד יותר אליו.
[/QUOTE]
"תשתמש בהצלפת זנב כדי להתחמק!" אפקוד על טום בשמחה תוך כדי בדיקת הפוקימון "ולאחר מכן תשתמש בדחיפה בכול הכוח!"
-
כתבתי תגובות מטורפות, ממש ארוכות ומושקעות, אבל נתקע לי האינטרנט והם נמחקו.
[B][U]דארן ווסט[/U][/B]
"טפיג!" מתענג על ליטופך, טפיג חוזר אל הפוקדור בליווי של קרן אדומה הנשאבת פנימה. אתה ממשיך בדרכך. נראה שהקרב שנערך לא רחוק ממך עוד מתקיים.
אלו שני נערים, אחד גבוה וצנום, שיערו חום בהיר, אפיו סולד, והוא לובש סוודר ירוק ומכנסיים חומים. השני נמוך ושמן, שיערו שחור קצוץ, והוא לובש חולצה אדומה ומכנס שחור קצר.
"פטרט, חזור." קורא הילד השמן, מחזיק בידו פוקדור ומכניס אותו לכיסו.
"צא אושאווט! אל תאכזב אותי!" קורא שוב הילד השמן, מהפוקדור יוצא פוקימון הדומה ללוטרה, אוזניו קטנות בצורת משולש ללא קודקודים, צבעם כחול כהה, והם נמצאות בשני צדדי ראשו. עיניו גדולות וכהות, אפיו בצבע כתום-חום ודומה לצורתה של ביצה מאונכת. פרוותו בצבע תכלת, ידיו וראשו חסרי פרווה, זנבו כחול כהה ורגליו סנפירים כהים, על בטנו צדפה בצבע קרם כהה. [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/501.gif[/IMG]
"אושאווט? זה לא אתגר לפאנסייג'." אומר הנער הצנום והגבוה, על ידו עומד פוקימון בעל פרווה ירוקה המזכיר במראו קוף, אוזניו גדולות, והוא בעל זנב ירוק הנראה כשני גבעולים, על ראשו פרווה המזכירה שיח, בטנו וידיו קרחות מפרווה, וצבע גופו קרמי.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/511.gif[/IMG]
"כן? נראה אותך!" מתגרה בו הנער השמן ומיד פוקד על פוקימון הלוטרה לתקוף בדחיפה. פוקימון הלוטרה בתגובה מכה במהירות בקוף הירוק ודוחק אותו לעץ קרוב.
"פאנסייג'! תפס על העץ ותשתמש בגובה כתנופה להצלפת גפן!" צועק הצנום ומצביע על העץ אליו נדחק הקוף הירוק ששמו פאנסייג'. פאנסייג' מטפס במהרה על העץ.
"אקדח מים! תנסה להפיל אותו!" פוקד הנער השמן, פוקימון הלוטרה יורה מים מפיו על פאנסייג' אך דבר זה רק מרענן אותו.
"פאנסייג' הוא פוקימון עשב, פוקימון עשב חזק על פוקימון מים!" מסביר הרזה. פאנסייג' מזנק מגזע העץ בסיבוב, ומצליף באושאווט עם זנבו הנראה כגבעול, אושאווט נפגע וניתח לקרקע, אך גם פאנסייג' נפגע מעט מהקפיצה.
"אושאווט! נצל את הקרבה ותדחוף את פאנסייג' לעץ!" פוקד השמן, אושאווט דוחף את פאנסייג' לעץ באפיסת כוחות, ומתעלף, פאנסייג' נראה רענן למדי.
"לעזאזל..." מסנן השמן ומחזיר את אושאווט המעולף לפוקדור, הוא נותן לנער הרזה תשלום וממשיך בדרכו.
"היי אתה..." אומר לך הגבוה "רוצה לנסות גם? ראיתי שהסתכלת..." ממשיך.
[B][U]דרייק הנרי[/U][/B]
אתה פוקד על טום תוך כדי שאתה שולף את הפוקידע, כדי לבחון את ווניפד. טום מנופף בזנבו ומקפץ הצידה, הוא מתחמק מגלגולו של ווניפד, ו-ווניפד מפספס שוב את טום. "אושא!" צועק בשמחה, הוא נהנה מההתחמקויות החוזרות.
"אני מבינה שאתה לא מכיר את מתקפת הגלגול, אז תתן לי להסביר לך!" אומרת ליה "אתה מבין, בהתחלה הגלגול איטי וחלש, אבל הוא צובר תנופה, והתנופה מקנה לגלגול יותר כוח!" מסבירה לך.
"ווניפד, תאיץ אליו בכל מה שיש לך!" צועקת ליה, ווניפד צועק את שמו בזעם.
"ווניפד, פוקימון מרבה הרגליים. הנשיכה שלו מלאה ארס המסוגל לשתק ציפור גדולה, הוא ברוטאלי ואכזרי." נשמע קול האישה המתכתי מהפוקידע אחרי שכיוונת את עינית הפוקידע על ווניפד.
בגלל שהיית עסוק בלבחון את ווניפד באמצעות הפוקידע, טום נהיה שאנן. במהירות אדירה מתגלגל ווניפד אל טום ולפני ששניכם הספקתם להגיב, פוגע בטום. טום עף לאוויר וניתח על הקרקע, בעוד שווניפד פונה חזרה אל טום כדי לפגוע בו שנית.
טום מזדקף ומחכה להגעתו של ווניפד, בגלל שפקדת עליו לדחוף אותו. וכך עושה, טום מקדים את גלגולו של ווניפד ודוחף אותו, ווניפד מתגלגל הצידה אך מתייצב מיד אחר כך.
"ווניפד! עקיצת רעל!" פוקדת ליה עם אצבע מורה, ווניפד זוחל אל דרכו אל עבר טום במהירות יוצאת-דופן לחרק, חושף שיניו ומתכונן לנשוך את טום, כשהוא מגיע, טום חומק הצידה ומעיף את ווניפד אל הקרקע.
"שוב! ווניפד! השתמש בעקיצת רעל!" פוקדת ליה שוב.
מאחורי טום גזע עץ חתוך, משמאלו שיחים גבוהים ועצים.
-
[QUOTE=IdanOrany;1101246][B][U]דרייק הנרי[/U][/B]
אתה פוקד על טום תוך כדי שאתה שולף את הפוקידע, כדי לבחון את ווניפד. טום מנופף בזנבו ומקפץ הצידה, הוא מתחמק מגלגולו של ווניפד, ו-ווניפד מפספס שוב את טום. "אושא!" צועק בשמחה, הוא נהנה מההתחמקויות החוזרות.
"אני מבינה שאתה לא מכיר את מתקפת הגלגול, אז תתן לי להסביר לך!" אומרת ליה "אתה מבין, בהתחלה הגלגול איטי וחלש, אבל הוא צובר תנופה, והתנופה מקנה לגלגול יותר כוח!" מסבירה לך.
"ווניפד, תאיץ אליו בכל מה שיש לך!" צועקת ליה, ווניפד צועק את שמו בזעם.
"ווניפד, פוקימון מרבה הרגליים. הנשיכה שלו מלאה ארס המסוגל לשתק ציפור גדולה, הוא ברוטאלי ואכזרי." נשמע קול האישה המתכתי מהפוקידע אחרי שכיוונת את עינית הפוקידע על ווניפד.
בגלל שהיית עסוק בלבחון את ווניפד באמצעות הפוקידע, טום נהיה שאנן. במהירות אדירה מתגלגל ווניפד אל טום ולפני ששניכם הספקתם להגיב, פוגע בטום. טום עף לאוויר וניתח על הקרקע, בעוד שווניפד פונה חזרה אל טום כדי לפגוע בו שנית.
טום מזדקף ומחכה להגעתו של ווניפד, בגלל שפקדת עליו לדחוף אותו. וכך עושה, טום מקדים את גלגולו של ווניפד ודוחף אותו, ווניפד מתגלגל הצידה אך מתייצב מיד אחר כך.
"ווניפד! עקיצת רעל!" פוקדת ליה עם אצבע מורה, ווניפד זוחל אל דרכו אל עבר טום במהירות יוצאת-דופן לחרק, חושף שיניו ומתכונן לנשוך את טום, כשהוא מגיע, טום חומק הצידה ומעיף את ווניפד אל הקרקע.
"שוב! ווניפד! השתמש בעקיצת רעל!" פוקדת ליה שוב.
מאחורי טום גזע עץ חתוך, משמאלו שיחים גבוהים ועצים.[/QUOTE]
[I]אתה מדהים! יש לך תגובות מדהימות, הלוואי אליי.[/I]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"טום קפוץ במהירות בעזרת הצלפת זנב על העץ ותחכה שם לפקודה שלי." אפקוד על טום "לאחר מכן תשלח את הצדף שלך על ווניפד בדיוק שהוא תוקף אותך!" אוסיף לאחר מכן.
-
[QUOTE=IdanOrany;1101246]כתבתי תגובות מטורפות, ממש ארוכות ומושקעות, אבל נתקע לי האינטרנט והם נמחקו.
[B][U]דארן ווסט[/U][/B]
"טפיג!" מתענג על ליטופך, טפיג חוזר אל הפוקדור בליווי של קרן אדומה הנשאבת פנימה. אתה ממשיך בדרכך. נראה שהקרב שנערך לא רחוק ממך עוד מתקיים.
אלו שני נערים, אחד גבוה וצנום, שיערו חום בהיר, אפיו סולד, והוא לובש סוודר ירוק ומכנסיים חומים. השני נמוך ושמן, שיערו שחור קצוץ, והוא לובש חולצה אדומה ומכנס שחור קצר.
"פטרט, חזור." קורא הילד השמן, מחזיק בידו פוקדור ומכניס אותו לכיסו.
"צא אושאווט! אל תאכזב אותי!" קורא שוב הילד השמן, מהפוקדור יוצא פוקימון הדומה ללוטרה, אוזניו קטנות בצורת משולש ללא קודקודים, צבעם כחול כהה, והם נמצאות בשני צדדי ראשו. עיניו גדולות וכהות, אפיו בצבע כתום-חום ודומה לצורתה של ביצה מאונכת. פרוותו בצבע תכלת, ידיו וראשו חסרי פרווה, זנבו כחול כהה ורגליו סנפירים כהים, על בטנו צדפה בצבע קרם כהה. [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/501.gif[/IMG]
"אושאווט? זה לא אתגר לפאנסייג'." אומר הנער הצנום והגבוה, על ידו עומד פוקימון בעל פרווה ירוקה המזכיר במראו קוף, אוזניו גדולות, והוא בעל זנב ירוק הנראה כשני גבעולים, על ראשו פרווה המזכירה שיח, בטנו וידיו קרחות מפרווה, וצבע גופו קרמי.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/511.gif[/IMG]
"כן? נראה אותך!" מתגרה בו הנער השמן ומיד פוקד על פוקימון הלוטרה לתקוף בדחיפה. פוקימון הלוטרה בתגובה מכה במהירות בקוף הירוק ודוחק אותו לעץ קרוב.
"פאנסייג'! תפס על העץ ותשתמש בגובה כתנופה להצלפת גפן!" צועק הצנום ומצביע על העץ אליו נדחק הקוף הירוק ששמו פאנסייג'. פאנסייג' מטפס במהרה על העץ.
"אקדח מים! תנסה להפיל אותו!" פוקד הנער השמן, פוקימון הלוטרה יורה מים מפיו על פאנסייג' אך דבר זה רק מרענן אותו.
"פאנסייג' הוא פוקימון עשב, פוקימון עשב חזק על פוקימון מים!" מסביר הרזה. פאנסייג' מזנק מגזע העץ בסיבוב, ומצליף באושאווט עם זנבו הנראה כגבעול, אושאווט נפגע וניתח לקרקע, אך גם פאנסייג' נפגע מעט מהקפיצה.
"אושאווט! נצל את הקרבה ותדחוף את פאנסייג' לעץ!" פוקד השמן, אושאווט דוחף את פאנסייג' לעץ באפיסת כוחות, ומתעלף, פאנסייג' נראה רענן למדי.
"לעזאזל..." מסנן השמן ומחזיר את אושאווט המעולף לפוקדור, הוא נותן לנער הרזה תשלום וממשיך בדרכו.
"היי אתה..." אומר לך הגבוה "רוצה לנסות גם? ראיתי שהסתכלת..." ממשיך.
.[/QUOTE]
חחחחח וואו אני מכיר את זה כל כך. אחרי שזה קורה אין לך כח לכתוב תגובות במשך שנה חחחח
----
"אממ למה לא..." אני אומר בביישנות ומרכין מעט את ראשי. אני הולך למקומי בזירה, ושולף את הפוקדור של טפיג.
"אוקיי, צא טפיג!" אני צועק ומוציא את טפיג מהפוקדור שלו, מקווה שהוא מוכן להלחם בעוד קרב, "צא טפיג, תשתמש בדחיפה על פאנסייג'!" אני צועק בחוזקה ומצביע לכיוון פאנסייג'.
-
[b][u]דארן ווסט
[/u][/b][i]זה משגע... [/i]
-------------------
אתה תופס מקומך אל מול הנער הרזה, פאנסייג' מזנק מכתפו שרק לפני דקה טיפס עליו, וצועק את שמו בשחצנות.
"פוקימון אש..." ממלמל הנער "פאנסייג', אתה יכול לעשות את זה." ממשיך, מעודד את פאנסייג'.
"בוא נתחיל." הוא מכריז, ואתה מיד פוקד על טפיג לתקוף בדחיפה. טפיג רץ אל פאנסייג' במהירות, אבל פאנסייג' חמק בקלילות מהירה.
"עכשיו, שרוט אותו!" פוקד הנער, תוך כדי ההתחמקות שלח את ידו אל טפיג ושרט אותו, טפיג נפגע אבל מיד לאחר שפאנסייג' נחת על הרצפה, דחף אותו שוב.
"אני מבין שטפיג חלש מידי בכדי להשתמש במתקפות אש..." אומר. "פאנסייג' תפס על העץ הקרוב, ותזנק על טפיג!" פוקד הנער, פאנסייג' ממהר לתפס על העץ ומוצא את מקומו על הגזע, מכוון את קפיצתו.
[b][u]דרייק הנרי[/u][/b]
[i]תודה רבה ^_^[/i]
-------------
"אושא!" מהנהן טום, הוא מזנק במהירות אל עבר בול העץ ומחכה לפקודתך. ווניפד מאיץ עם שיניים חשופות אל טום.
טום מחזיק בצדף בידו ומתכונן לזרוק, הצדף מפלחת את האוויר בקלות ופוגעת היישר בפניו של ווניפד, ונופלת על הקרקע לידו.
"ווניפד! תנסה שוב!" צועקת ליה, ווניפד צורח בעוז ומאיץ במהירות אדירה אל עבר טום, ארס נוטף מפיו. טום מבועת מהארס וקופא במקום, ווניפד מטפס אחריו על בול העץ ונושך את כתפו.
"עכשיו, תתגלגל לאחור כדי לקבל תנופה! וסיים אותו עם גלגול!" צועקת ליה, ווניפד מתרכבל ומתרחק לאחור ולאחור מכן מאיץ אל בול העץ שעליו נמצא טום, טום בעיקר מבועת, אך אינו מורעל או משותק, בנתיים.
-
[QUOTE=IdanOrany;1101349][b][u]דארן ווסט
[/u][/b][i]זה משגע... [/i]
-------------------
אתה תופס מקומך אל מול הנער הרזה, פאנסייג' מזנק מכתפו שרק לפני דקה טיפס עליו, וצועק את שמו בשחצנות.
"פוקימון אש..." ממלמל הנער "פאנסייג', אתה יכול לעשות את זה." ממשיך, מעודד את פאנסייג'.
"בוא נתחיל." הוא מכריז, ואתה מיד פוקד על טפיג לתקוף בדחיפה. טפיג רץ אל פאנסייג' במהירות, אבל פאנסייג' חמק בקלילות מהירה.
"עכשיו, שרוט אותו!" פוקד הנער, תוך כדי ההתחמקות שלח את ידו אל טפיג ושרט אותו, טפיג נפגע אבל מיד לאחר שפאנסייג' נחת על הרצפה, דחף אותו שוב.
"אני מבין שטפיג חלש מידי בכדי להשתמש במתקפות אש..." אומר. "פאנסייג' תפס על העץ הקרוב, ותזנק על טפיג!" פוקד הנער, פאנסייג' ממהר לתפס על העץ ומוצא את מקומו על הגזע, מכוון את קפיצתו.
.[/QUOTE]
"קדימה טפיג, נסה להשתמש במתקפה שהסברתי לך קודם," אני אומר לטפיג בנחישות, "קדימה תהיה ממוקד, ותרכז את אנרגיית האש בפיך, ואז תשלח את האנרגיה הזו ככדורי אש קטנים - קדימה טפיג אתה מסוגל!" אני צועק לו ומצביע לעבר פאנסייג'.
-
[b][u]דארן ווסט[/u][/b]
אתה פוקד על טפיג להשתמש במתקפת האש בה לא שלט קודם. הוא מרים ראשו אל עבר הגזע עליו נמצא פאנסייג', עוצם את עיניו ומנפח לחיים, הוא משגר מפיו גחלים בוערים על פאנסייג', בעוד שפאנסייג' קפץ מהעץ ונחת על טפיג שעצם עיניו ולא הבחין בפאנסייג' קופץ.
פאנסייג' מוחץ את טפיג הנמצא מתחתיו, ושניהם מתעלפים.
"כל הכבוד." אומר לך הנער, אחרי שהחזיר את פאנסייג' לפוקדור.
"טכנית אתה ניצחת..." ממלמל "פאנסייג' התעלף עוד באוויר." ממשיך, הוא שולף מכיסו מספר שטרות.
"1000$, סכום מקובל בעת הפסד." מגיש לך ומשפשף את ראשו.
-------------------------
[i]מתקפת הגחלת הוספה לדף הרשומים.[/i]
-
[QUOTE=IdanOrany;1101391][b][u]דארן ווסט[/u][/b]
אתה פוקד על טפיג להשתמש במתקפת האש בה לא שלט קודם. הוא מרים ראשו אל עבר הגזע עליו נמצא פאנסייג', עוצם את עיניו ומנפח לחיים, הוא משגר מפיו גחלים בוערים על פאנסייג', בעוד שפאנסייג' קפץ מהעץ ונחת על טפיג שעצם עיניו ולא הבחין בפאנסייג' קופץ.
פאנסייג' מוחץ את טפיג הנמצא מתחתיו, ושניהם מתעלפים.
"כל הכבוד." אומר לך הנער, אחרי שהחזיר את פאנסייג' לפוקדור.
"טכנית אתה ניצחת..." ממלמל "פאנסייג' התעלף עוד באוויר." ממשיך, הוא שולף מכיסו מספר שטרות.
"1000$, סכום מקובל בעת הפסד." מגיש לך ומשפשף את ראשו.
-------------------------
[i]מתקפת הגחלת הוספה לדף הרשומים.[/i][/QUOTE]
"תודה," אני אומר בחיוך, "קרב טוב." אני מוסיף לו ומהנהן.
לאחר מכן, אני מתכופף אל טפיג, "עשית עבודה מצויינת, כל הכבוד." אני מעודד את טפיג, "אבל עכשיו מגיעה לך מנוחה." אני מוסיף בחיוך ומחזיר את טפיג לפוקדור שלו. לאחר מכן, אמשיך בדרכי, מקווה שלא אתקל בצרות נוספות מכיוון שטפיג מעולף וכך אני חסר אונים.
-
[quote]דרייק הנרי
תודה רבה ^_^
-------------
"אושא!" מהנהן טום, הוא מזנק במהירות אל עבר בול העץ ומחכה לפקודתך. ווניפד מאיץ עם שיניים חשופות אל טום.
טום מחזיק בצדף בידו ומתכונן לזרוק, הצדף מפלחת את האוויר בקלות ופוגעת היישר בפניו של ווניפד, ונופלת על הקרקע לידו.
"ווניפד! תנסה שוב!" צועקת ליה, ווניפד צורח בעוז ומאיץ במהירות אדירה אל עבר טום, ארס נוטף מפיו. טום מבועת מהארס וקופא במקום, ווניפד מטפס אחריו על בול העץ ונושך את כתפו.
"עכשיו, תתגלגל לאחור כדי לקבל תנופה! וסיים אותו עם גלגול!" צועקת ליה, ווניפד מתרכבל ומתרחק לאחור ולאחור מכן מאיץ אל בול העץ שעליו נמצא טום, טום בעיקר מבועת, אך אינו מורעל או משותק, בנתיים. [/quote]
[i]הוא למד חתיוך אוויר?[/i]
~~~~~~~~~~~~~~~~~
"טום תנסה להשתמש בחיתוך אוויר! תשלח את הצדף שלך בכול הכוח על ווניפד! אתה מסוגל!" אפקוד על טום "ואם לא תצליח, תנסה לרכז כוח בפיך ואז תשלח אקדח מים בכול הכוח!"