-
[quote=DarkTiger;1100686]
[B]עומר~טום רידל-[/B] 'מה זה הכאב הזה?' אתה חושב לעצמך בעוד אתה נוגע במקום בו העורב פגע, אין שם כלום, אף לא טיפת דם אחת.
''אתה חדש כאן?'' שואל אותך קנטאור צעיר למראה, עוטה קשת על גבו וחרב בידו ''מאיפה הגעת לכאן?''
''הכל בסדר?'' הוא שואל ''אתה נראה קצת... אבוד''.
[spoiler][IMG]http://public5.tektek.org/img/av/1011/d05/0611/bab4691.png[/IMG][/spoiler]
][/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]"אוקיי טום,אתה חולם תתיתן לעצמך צביטה בקטנה ותתעורר" אומר בקול בטוח,אני צובט את עצמי ביד שמאל,עוצם עיניים ואחרי שאני פותח אותן אבדוק עם הקנטאור עדיין פה.[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=DarkTiger;1100763][COLOR=darkgreen][B]אלון~קודק סטורן-[/B] אתה מוצא רק אפשרות אחת, שאתה פיל, אתה מרגיש נגיעה קלה בכתף.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"לא פיל" אתה שומע את מי שמאחוריך "חצי פיל".[/COLOR]
[COLOR=#006400]קולו של היצור היה עמוק, מלא בחוכמת חיים, קול זקן שעבר הרבה.[/COLOR]
[COLOR=#006400]אתה מסתובב, אתה רואה איש מרחף בתוך מעין חור שחור, הוא זקן, אך נראה עוצמתי.[/COLOR]
[spoiler]
[COLOR=#006400][IMG]http://public5.tektek.org/img/av/1009/d04/0508/3cca604.png[/IMG][/COLOR][/spoiler][/quote]
"מי אתה?" אשאל אותו ואסתכל על החור השחור שהוא מרחף בתוכו.
"ואיך אתה יודע שאני חצי פיל?" אשאל אותו ואחכה לתשובות.
-
[COLOR=sienna][B]מור~דיוויס ג'ונסון-[/B] "כן קלטת" אייס עונה לך "... בערך".[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"לא כולם פה ממוזגים עם חיות, אך רוב מי שנמצא כאן ממוזג אם חיה" הוא ממשיך "בעיקר אם הוא בן אדם".[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"לא בדיוק נשלחתי לסכל מזימה, פשוט דינאקס..." אייס משפיל מבט.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"מתכוון או לצרף אליו חדשים במקום" הוא מתנסח "או... לחסל אותם לפני שאני, ושליחים נוספים של המאסטר יגיעו אליהם".[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"אתה רוצה לבוא איתי לביסטיה לפגוש את רסטאם?" הוא שואל אותך "תענה מהר כי אם נשאר כאן נהיה בצרות, סיירים של דינאקס מתקרבים בכל רגע".[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"ביסטיה היא העיר ממנה אני בא" הוא מסביר "אתה צריך לפגוש את רסטאם כדי להצטרף אלינו ב- AD".[/COLOR]
[COLOR=#a0522d][/COLOR]
[COLOR=red][B]עמית~קיבה ג'ונסון-[/B] "אין בעד מה" היא מחייכת, בתגובה לשאלות היא עונה "אני סאלי".[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"אני ממוזגת עם טיגריס" היא ממשיכה וממלמלת "אני רואה שגם עליך השינויים מתחילים להשפיע".[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"אתה מתכוון לבוא איתי לביסטיה או מה?" היא שואלת "ביסטיה זו העיר שלי, אתה תהיה מוגן שם".[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]
[COLOR=purple][B]עומר~טום רידל-[/B] "אאוץ'!" אתה מגיב כתוצאה מהכאב שבצביטה, אתה פוקח את עינייך.[/COLOR]
[COLOR=#800080]הקנטאור מביט בך מגחך "תשמע" הוא אומר "אתה תקוע כאן עד שדינאקס יושמד ושכל האבנים ישולבו".[/COLOR]
[COLOR=#800080]מה תעשה? *תזכור שאתה לא יודע כלום על אותם דברים*[/COLOR]
[COLOR=#800080][/COLOR]
[COLOR=darkgreen][B]אלון~קודק סטורן-[/B] "תקרא לי המאסטר" הוא אומר "אני מנהיג AD, הקבוצה כנגד דינאקס".[/COLOR]
[COLOR=#006400]"דינאקס הוא יצור מרושע שהוחזר מעולם המתים והתמזג עם טי רקס" הוא מסביר "הוא מעוניין להשיג את כל תשעת אבני הטיטאנים".[/COLOR]
[COLOR=#006400]"כל דבר בזמנו" המאסטר אומר "אני אסביר לך על האבנים כשתהיה מוכן".[/COLOR]
[COLOR=#006400]"בוא איתי לקיק- מקום האימונים הקדוש" הוא אומר "ואלמד אותך לשלוט ביכולות הפיל שלך בתמורה לכך שתצטרף אלינו, ל- AD".[/COLOR]
-
[quote=DarkTiger;1101137]
[COLOR=darkgreen][B]אלון~קודק סטורן-[/B] "תקרא לי המאסטר" הוא אומר "אני מנהיג AD, הקבוצה כנגד דינאקס".[/COLOR]
[COLOR=#006400]"דינאקס הוא יצור מרושע שהוחזר מעולם המתים והתמזג עם טי רקס" הוא מסביר "הוא מעוניין להשיג את כל תשעת אבני הטיטאנים".[/COLOR]
[COLOR=#006400]"כל דבר בזמנו" המאסטר אומר "אני אסביר לך על האבנים כשתהיה מוכן".[/COLOR]
[COLOR=#006400]"בוא איתי לקיק- מקום האימונים הקדוש" הוא אומר "ואלמד אותך לשלוט ביכולות הפיל שלך בתמורה לכך שתצטרף אלינו, ל- AD".[/COLOR][/quote]
"אממ..רק רגע" אומר לו ואסובב את גבי לעברו.
'וואו..ברגע אחד מישהו אומר לי שאני חצי פיל,אחרי זה אומרים לי שיש כאן איש רשע שהתמזג עם טי רקס,ועכשיו אני במקום לו מוכר?! טוב..אין לי כלכך הרבה ברירות..אני חייב להסכים' אחשוב.
"בסדר" אומר תוך כדי שאני מסתובב לעבר "המאסטר".
-
[quote=DarkTiger;1101137][COLOR=sienna][B]מור~דיוויס ג'ונסון-[/B] "כן קלטת" אייס עונה לך "... בערך".[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"לא כולם פה ממוזגים עם חיות, אך רוב מי שנמצא כאן ממוזג אם חיה" הוא ממשיך "בעיקר אם הוא בן אדם".[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"לא בדיוק נשלחתי לסכל מזימה, פשוט דינאקס..." אייס משפיל מבט.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"מתכוון או לצרף אליו חדשים במקום" הוא מתנסח "או... לחסל אותם לפני שאני, ושליחים נוספים של המאסטר יגיעו אליהם".[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"אתה רוצה לבוא איתי לביסטיה לפגוש את רסטאם?" הוא שואל אותך "תענה מהר כי אם נשאר כאן נהיה בצרות, סיירים של דינאקס מתקרבים בכל רגע".[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"ביסטיה היא העיר ממנה אני בא" הוא מסביר "אתה צריך לפגוש את רסטאם כדי להצטרף אלינו ב- AD".[/COLOR]
[COLOR=#006400] [/COLOR][/quote]
"נשמע כמו אתגר טוב, אני בפנים" אחייך אל אייס.
"אבל אני צריך שתסביר לי משהו, לפני שהגעתי לכאן, קרוקודיל נשך אותי, שנינו זהרנו באור מיוחד כזה וכעבור כמה שניות התעוררתי כאן והרגשתי משהו מוזר בתוכי, אני מניח שיש לזה קשר כלשהו לכך שרוב בני האדם פה ממוזגים עם חיות אני צודק?" אשאל את אייס.
-
[quote]תומר~דרייק הנרי- אתה הולך לג'ונגל הקרוב לביתך, מצפה לפגוש את חברך הטיגריס.
"מה שלומך?" אתה שואל אותו בשמחה כאשר אתה מוצא אותו.
הוא מתקרב אליך, פרוותו הנעימה מתחככת בגופך.
לפתע אתה רואה אור לבן מתחיל להתפשט ברחבי הג'ונגל, עשרות בעלי חיים בורחים ממנו.
אתה לא מספיק לקלוט מה קורה סביב והעולם מחשיך, אתה מאבד את ההכרה.
אתה מתעורר בתוך ביקתה קטנה.
"אווו..." אתה שומע מישהו פונה אליך במבטע צרפתי "התעוררת? אתה מרגיש טוב? תענה לי דרייק הנרי.."[/quote]
"אני מרגיש בסדר..." אומר בחשש "מי אתה? מה אתה רוצה ממני? תענה לי מיד!"
-
[quote]עמית~קיבה ג'ונסון- "אין בעד מה" היא מחייכת, בתגובה לשאלות היא עונה "אני סאלי".
"אני ממוזגת עם טיגריס" היא ממשיכה וממלמלת "אני רואה שגם עליך השינויים מתחילים להשפיע".
"אתה מתכוון לבוא איתי לביסטיה או מה?" היא שואלת "ביסטיה זו העיר שלי, אתה תהיה מוגן שם".[/quote]
"כל עוד אני מוגן כך זה טוב.." אומר לסאלי בחיוך ואלך איתה אל העיר ביסטיה. "מה זאת אומרת ממוזגת?" אשאל את סאלי בדרכנו אל העיר.
-
[COLOR=darkgreen][B]אלון~קודק סטורן~[/B] "תקפוץ כשאני אומר לך לתוך המערבולת" המאסטר אומר, הוא יוצר חור שחור ואומר "עכשיו!"[/COLOR]
[COLOR=#006400]אתה קופץ פנימה, שניכם מגיעים ביחד למקום מעט מוזר.[/COLOR]
[COLOR=#006400]אתה מרגיש את הטוהר של המקום, המקום מלא במקדשים, בתים גדולים שאתה מתאר לעצמך שהם מקומות אימון.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"נו איך אתה מתרשם?" הוא שואל אותך כשהוא מבחין בהפתעה המרוחה על פרצופך.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"תכנס לבקתה הראשונה מימין" הוא אומר אחרי שאתה עונה לו ונעלם אל תוך מערבולת.[/COLOR]
[COLOR=#006400][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]מור~דיוויס ג'ונסון-[/B] "אתה מתמזג עם קרוקודיל" הוא אומר "התהליך כבר התחיל".[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"אם תפנה את המבט למטה, אתה תראה שמתחילים לצמוח לך קרומי שחייה" הוא ממשיך.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]אתה מביט למטה וחולץ את נעליך הקרועות, באמת קרומי שחייה התחילו לצמוח על כפות ידייך ועל כפות רגלייך.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]עורך נהיה ירקרק ואתה מרגיש כאב בגבך, בו בזמן שהגוון הירקרק נהפך לקשקשים.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"אתה מצמיח לוחיות עצם כנראה" אייס אומר לך.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d][/COLOR]
[COLOR=black][B]תומר ועמית אני אגיב לכם בתגובה הבאה, מצטער שדילגתי עליכם[/B][/COLOR]
-
[quote=DarkTiger;1101179][COLOR=darkgreen][B]אלון~קודק סטורן~[/B] "תקפוץ כשאני אומר לך לתוך המערבולת" המאסטר אומר, הוא יוצר חור שחור ואומר "עכשיו!"[/COLOR]
[COLOR=#006400]אתה קופץ פנימה, שניכם מגיעים ביחד למקום מעט מוזר.[/COLOR]
[COLOR=#006400]אתה מרגיש את הטוהר של המקום, המקום מלא במקדשים, בתים גדולים שאתה מתאר לעצמך שהם מקומות אימון.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"נו איך אתה מתרשם?" הוא שואל אותך כשהוא מבחין בהפתעה המרוחה על פרצופך.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"תכנס לבקתה הראשונה מימין" הוא אומר אחרי שאתה עונה לו ונעלם אל תוך מערבולת.[/COLOR]
[/quote]
'בסדר..זה המקום הז שהוא דיבר עליו?' אחשוב בחשש ואתקדם לעבר הבקתה.
"אוקי קודק..תיכנס" אמלמל לעצמי ואכנס לתוך הבקתה הראשונה מימין.
-
[COLOR=blue][B]תומר~דרייק הנרי[/B]- " אני גר כאן" הוא עונה "אני חילצתי אותך מהג'ונגל לפני שהג'ונגלינג- האריה האנימלי ייתקוף אותך".[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"קוראים לי הנריק" הוא מציג את עצמו "אני חוקר כאן את הג'ונגל".[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"כשמצאתי אותך היית מחוסר הכרה" הנריק אומר "גררתי אותך לכאן".[/COLOR]
[COLOR=red][B]עמית~קיבה ג'ונסון- [/B]"ממוזגת..." היא עונה "אתה יודע...- מחוברת בדרך כלשהיא לטיגריס ובעלת איברים של טיגריס".[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתם מגיעים לביסטיה, סאלי אומרת "אני אכיר לך את המקום, רוצה ללכת לשוק לפני שתפגוש את רסטאם?"[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"כמובן..." היא אומרת "רק אם אתה רוצה להצטרף ל- AD, לקבוצה שנלחמת נגד דינאקס".[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"דינאקס[/COLOR][COLOR=red] הוא יצור מרושע שהוחזר מעולם המתים והתמזג עם טי רקס" היא מסבירה "הוא רוצה להשיג את תשעת אבני הטיטאנים".[/COLOR]
[COLOR=darkgreen][B]אלון~קודק סטורן-[/B] אתה נכנס לביקתה, בפנים מחכה לך אדם בלבוש מוזר.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"אני ספרטני" הוא אומר "שמי דניס, אני מנהיג את הספרטנים, הפועלים בשיתוף פעולה עם AD".[/COLOR]
[COLOR=#006400]"אני אלמד אותך ללחום בחרב" הוא אומר "מילים אחרונות?"[/COLOR]
[COLOR=#006400]"סתם.." הוא מגחך לנוכח פרצופך "יש לך משהו להגיד לפני שאתה בוחר נשק ומתחיל?"[/COLOR]
[COLOR=#006400]*וכן זה אני, ויש ספרטה במשחק, ובהמשך עוד הפתעות D=*[/COLOR]
[spoiler]תגיד לי אם רואים את התמונה
[IMG]http://public5.tektek.org/img/av/1103/d22/1227/8828465.png[/IMG][/spoiler]
-
[quote]תומר~דרייק הנרי- " אני גר כאן" הוא עונה "אני חילצתי אותך מהג'ונגל לפני שהג'ונגלינג- האריה האנימלי ייתקוף אותך".
"קוראים לי הנריק" הוא מציג את עצמו "אני חוקר כאן את הג'ונגל".
"כשמצאתי אותך היית מחוסר הכרה" הנריק אומר "גררתי אותך לכאן".[/quote]
"למה לא הרמת אותי? בגללך בטח יש לי פצעים בגלל הגרירה" אגיד להנריק בקול מתנסה, "איפה הטיגריס שהיה איתי הנריק? תענה לי מיד!" אוסיף בקול חזק תוך כדי שאני קם.
-
[quote]עמית~קיבה ג'ונסון- "ממוזגת..." היא עונה "אתה יודע...- מחוברת בדרך כלשהיא לטיגריס ובעלת איברים של טיגריס".
אתם מגיעים לביסטיה, סאלי אומרת "אני אכיר לך את המקום, רוצה ללכת לשוק לפני שתפגוש את רסטאם?"
"כמובן..." היא אומרת "רק אם אתה רוצה להצטרף ל- Ad, לקבוצה שנלחמת נגד דינאקס".
"דינאקס הוא יצור מרושע שהוחזר מעולם המתים והתמזג עם טי רקס" היא מסבירה "הוא רוצה להשיג את תשעת אבני הטיטאנים".[/quote]
"אם זה הכרחי כנראה שכן, אני אלחם נגד דינאקס!" אומר לסאלי "ובקשר למקום, תעשי איך שאת רוצה."
-
[quote=DarkTiger;1100686]
[B]אדם~ג'ייק בונד-[/B] *יותר מתאים למשחק*
אתה מתחיל לטפס על ההר, מתעלם מן הכוויות הרבות שגופך סופג מהטיפוס.
אתה מגיע לאחר מאמץ ממושך לראש ההר, אתה רואה שם אישה צעירה, אלפית מוזרה, ניביה בוהקים לאור השמש.
''תצטרף אליי'' היא אומרת ''או שתמות!''
[spoiler][IMG]http://public5.tektek.org/img/av/1011/d06/0436/b393321.png[/IMG][/spoiler][/quote]
"מי את?,ולמה שארצה להצטרף אליך?" אשאל בעודי מנסה לנוח
ולהתעלם מהכאב
'וואו אני לא מאמין שהצלחתי לשרוד את זה,אני חושב שכדאי לי ללכת איתה עכשיו ואח"כ
לשאול שאלות' אחשוב לעצמי
"אוקיי אני יבוא איתך" אגיד אחרי דקה של מחשבה
-
[quote=DarkTiger;1101252]
[COLOR=darkgreen][B]אלון~קודק סטורן-[/B] אתה נכנס לביקתה, בפנים מחכה לך אדם בלבוש מוזר.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"אני ספרטני" הוא אומר "שמי דניס, אני מנהיג את הספרטנים, הפועלים בשיתוף פעולה עם AD".[/COLOR]
[COLOR=#006400]"אני אלמד אותך ללחום בחרב" הוא אומר "מילים אחרונות?"[/COLOR]
[COLOR=#006400]"סתם.." הוא מגחך לנוכח פרצופך "יש לך משהו להגיד לפני שאתה בוחר נשק ומתחיל?"[/COLOR]
[COLOR=#006400]*וכן זה אני, ויש ספרטה במשחק, ובהמשך עוד הפתעות D=*[/COLOR]
[spoiler]תגיד לי אם רואים את התמונה
[IMG]http://public5.tektek.org/img/av/1103/d22/1227/8828465.png[/IMG][/spoiler][/quote]
לא.
ו
שכחת את האהוו אהוו! XD
~~
"אממ..לא!" אומר מעט מבוהל ממה שעברתי בשלוש הדקות האחרונות.
"אוקי,מה לעשות?" אשאל את הספרטני שמולי.
-
[quote=DarkTiger;1101179]
[COLOR=sienna][B]מור~דיוויס ג'ונסון-[/B] "אתה מתמזג עם קרוקודיל" הוא אומר "התהליך כבר התחיל".[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"אם תפנה את המבט למטה, אתה תראה שמתחילים לצמוח לך קרומי שחייה" הוא ממשיך.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]אתה מביט למטה וחולץ את נעליך הקרועות, באמת קרומי שחייה התחילו לצמוח על כפות ידייך ועל כפות רגלייך.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]עורך נהיה ירקרק ואתה מרגיש כאב בגבך, בו בזמן שהגוון הירקרק נהפך לקשקשים.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"אתה מצמיח לוחיות עצם כנראה" אייס אומר לך.[/COLOR]
[/quote]
"היי, אני בקושי מבין על מה אתה מדבר, אבל אני רק יודע שכעת עם קיבלתי אפילו טיפה מכוחו של דנדי, אני אהיה חזק למדי" אומר לו במעט גאווה.
"אז...איפה המנהיג הזה שלך?" אשאל אותו.
-
[COLOR=blue][B]תומר~דרייק הנרי[/B]- "לצערי אני לא יכול להרים אותך" הוא אומר כאשר אתה מבחין שחסרה לו יד אחת.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"איזה טיגריס?" הוא שואל מופתע "על איזה טיגריס אתה מדבר? לא ראיתי שום טיגריס איתך".[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"דרך אגב" הוא אומר בטון מעט עצבני "אם אתה לא רוצה לחזור לג'ונגל ולהיטרף על ידי חיות פרא, כדאי לך להרגע".[/COLOR]
[COLOR=#0000ff][/COLOR]
[COLOR=red][B]עמית~קיבה ג'ונסון-[/B] אתם הולכים לשוק, עוברים בין הדוכנים, יש דוכן כמעט לכל דבר אשר אתה יודע עליו, צמחי מרפא, אוכל, רשתות דיג וכו'... וכו'...[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"אתה הולך לפגוש את רסטאם" סאלי אומרת כשאתם נעמדים מול ביקתת עץ גדולה, היא נמצאת בצמרת העץ הגבוה במקום.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"תתנהג יפה" סאלי אומרת והולכת לה בעוד היא אומרת לך "ולא, אין מעליות כאן".[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]אדם~ג'ייק בונד-[/B] אתה מתחיל ללכת איתה, היא נראית עצבנית מאוד.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"תבוא איתי לדרקניה" היא אומרת בעוד ארס נורה מפיה "העיר הכי חזקה בעולם הזה".[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"תעצרי סיק!" אתה שומע צעקה ממאחוריכם "הפעם זה לא יעבוד לכם!".[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]אתה רואה אדם פרוע למראה, לבוש בבגדי נינג'ות ומכוון אל האלפית אקדח "תעזבי אותו נחש שכמותך!".[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"סס... סיא!" היא מלחששת בזעם, ויורקת ארס לכיוונו, הוא מתחמק בסלטה מהירה ויורה בחזקה, מן הקנה של האקדח יוצא כדור בוער הגורם לכוויה אצל סיק.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]סיא ממשיך לירות לעברה כדורים בוערים עד שזו בורחת משם, סיא אומר "בו איתי לביסטיה, לשם היא לא תעז לבוא".[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00][spoiler][IMG]http://public5.tektek.org/img/av/1009/d04/1205/e936149.png[/IMG][/spoiler][/COLOR]
[COLOR=darkgreen][B]אלון~קודק סטורן-[/B] *לא שכחתי, זה לא מילה כמו "היי", "שלום" וכו'..." ובאמת לא רואים?*[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]"לבחור נשק" הוא עונה, היא מוציא ממגירה נסתרת בקיר כמה נשקים ואומר "תבחר".[/COLOR]
[COLOR=#006400]אתה סורק את הנשקים, אתה מוצא שם:[/COLOR]
[COLOR=#006400]-חנית קצרה[/COLOR]
[COLOR=#006400]-חנית ארוכה[/COLOR]
[COLOR=#006400]-חרב סייף[/COLOR]
[COLOR=#006400]-חרב סמוראים[/COLOR]
[COLOR=#006400]-פגיון[/COLOR]
[COLOR=#006400]-סכין[/COLOR]
[COLOR=#006400]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=#006400][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]מור~דיוויס ג'ונסון-[/B] "תפוס אותי" הוא אומר ואתה מבצע כדבריו, הוא מנפנף בכנפיים שלו ועף איתך לביסטיה.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]אתה מגיע לעיר, ועוזב את אייס.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]אתה רואה שם בקתות מגורים, שבנויות על עצים גבוהים ומתחבאות בצמרות, שוקים, חנויות, מרכזים, כמו מרכז לחימה, מרכז רפואה וכו'...[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"רוצה ללכת קודם לאנשהו?" אייס שואל אותך "או ישר לרטסאם?"[/COLOR]
[COLOR=#a0522d][/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise][B]עידן~ברי וולפר-[/B] אתה מאכיל את הארמדיל שלך, לפתע אור לבן בוהק מתחיל להתפשט במקום.[/COLOR]
[COLOR=#48d1cc]אתה נופל מהאוויר על האדמה היבשה במקום נטוש למראה, אתה שומע צליל של פריט חלול מן קטע האדמה שנחתת עליו.[/COLOR]
[COLOR=#48d1cc]מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote]תומר~דרייק הנרי- "לצערי אני לא יכול להרים אותך" הוא אומר כאשר אתה מבחין שחסרה לו יד אחת.
"איזה טיגריס?" הוא שואל מופתע "על איזה טיגריס אתה מדבר? לא ראיתי שום טיגריס איתך".
"דרך אגב" הוא אומר בטון מעט עצבני "אם אתה לא רוצה לחזור לג'ונגל ולהיטרף על ידי חיות פרא, כדאי לך להרגע".[/quote]
"אה אוקיי סליחה..." אגיד לבחור ואז אקום במהירות, "אני אלך לביתי אז... ביי!" אוסיף ואז אלך לדרך היער כדי לבדוק עם חברי הטוס הטיגריס שם.
-
[quote=DarkTiger;1102680]
[COLOR=darkgreen][B]אלון~קודק סטורן-[/B] *לא שכחתי, זה לא מילה כמו "היי", "שלום" וכו'..." ובאמת לא רואים?*[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]"לבחור נשק" הוא עונה, היא מוציא ממגירה נסתרת בקיר כמה נשקים ואומר "תבחר".[/COLOR]
[COLOR=#006400]אתה סורק את הנשקים, אתה מוצא שם:[/COLOR]
[COLOR=#006400]-חנית קצרה[/COLOR]
[COLOR=#006400]-חנית ארוכה[/COLOR]
[COLOR=#006400]-חרב סייף[/COLOR]
[COLOR=#006400]-חרב סמוראים[/COLOR]
[COLOR=#006400]-פגיון[/COLOR]
[COLOR=#006400]-סכין[/COLOR]
[/quote]
[I]*צחקתי עם ה"אהוו אהוו!" ,ולא,לא רואים.[/I]
אסתכל על כולן במבט בוחן ואומר "בסדר! אני בוחר בחרס סייף!" ולאחר מכן אומר למאסטר "לקחת אותה? ואחרי זה מה לעשות?".
-
[quote]עמית~קיבה ג'ונסון- אתם הולכים לשוק, עוברים בין הדוכנים, יש דוכן כמעט לכל דבר אשר אתה יודע עליו, צמחי מרפא, אוכל, רשתות דיג וכו'... וכו'...
"אתה הולך לפגוש את רסטאם" סאלי אומרת כשאתם נעמדים מול ביקתת עץ גדולה, היא נמצאת בצמרת העץ הגבוה במקום.
"תתנהג יפה" סאלי אומרת והולכת לה בעוד היא אומרת לך "ולא, אין מעליות כאן".[/quote]
"בשביל לפגוש מנהיג צריך תמיד להתאמץ." אענה לסאלי "אז איך נעלה לשם?יש אולי מדרגות או מין גשר?"
-
[quote=DarkTiger;1102680][COLOR=darkorange][B]אדם~ג'ייק בונד-[/B] אתה מתחיל ללכת איתה, היא נראית עצבנית מאוד.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"תבוא איתי לדרקניה" היא אומרת בעוד ארס נורה מפיה "העיר הכי חזקה בעולם הזה".[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"תעצרי סיק!" אתה שומע צעקה ממאחוריכם "הפעם זה לא יעבוד לכם!".[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]אתה רואה אדם פרוע למראה, לבוש בבגדי נינג'ות ומכוון אל האלפית אקדח "תעזבי אותו נחש שכמותך!".[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"סס... סיא!" היא מלחששת בזעם, ויורקת ארס לכיוונו, הוא מתחמק בסלטה מהירה ויורה בחזקה, מן הקנה של האקדח יוצא כדור בוער הגורם לכוויה אצל סיק.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]סיא ממשיך לירות לעברה כדורים בוערים עד שזו בורחת משם, סיא אומר "בו איתי לביסטיה, לשם היא לא תעז לבוא".[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00][spoiler][IMG]http://public5.tektek.org/img/av/1009/d04/1205/e936149.png[/IMG][/spoiler][/COLOR]
[/quote]
"וואו עצור! מי אתה ולמה לי לבוא איתך? ואני רוצה שתסביר לי מה זה המקום הזה ומה קרה לי, ולמה לעזאזל הברחת אותה? מי זאת הייתה?" אשאל את הבחור
'אני לא מבין מה קורה פה? כל הזמן מלחמות,אני לא יודע במי לבטוח ובמי לא'
-
[QUOTE=DarkTiger;1102680][COLOR=blue][B]
[COLOR=mediumturquoise][B]עידן~ברי וולפר-[/B] אתה מאכיל את הארמדיל שלך, לפתע אור לבן בוהק מתחיל להתפשט במקום.[/COLOR]
[COLOR=#48d1cc]אתה נופל מהאוויר על האדמה היבשה במקום נטוש למראה, אתה שומע צליל של פריט חלול מן קטע האדמה שנחתת עליו.[/COLOR]
[COLOR=#48d1cc]מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אני מסנה לקום ולהסתכל על מה אני עומד, אני מרגיש לא כל כך טוב ואני מנסה לזהות איפה אני נמצא ועל מה אני עומד. "איפה אני, מה קרה איתי?" אני שואל.
-
[quote=DarkTiger;1102680]
[COLOR=sienna][B]מור~דיוויס ג'ונסון-[/B] "תפוס אותי" הוא אומר ואתה מבצע כדבריו, הוא מנפנף בכנפיים שלו ועף איתך לביסטיה.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]אתה מגיע לעיר, ועוזב את אייס.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]אתה רואה שם בקתות מגורים, שבנויות על עצים גבוהים ומתחבאות בצמרות, שוקים, חנויות, מרכזים, כמו מרכז לחימה, מרכז רפואה וכו'...[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"רוצה ללכת קודם לאנשהו?" אייס שואל אותך "או ישר לרטסאם?"[/COLOR]
[/quote]
אני חולה מת אז ישסיכוי שאני יגיב פחות פעמים ופחות מושקע בזמן האחרון
~~~~~~
"אני מעדיף שלא לבזבז זמן, קח אותי לרטסאם הזה..." אמלמל ואתבונן על העיר.
-
[COLOR=blue][B]תומר~דרייק הנרי[/B]- "הבית שלך לא כאן" הנריק אומר "אין אף אחד מעבר לג'ונגל, אף ישוב או עיר, רק עמק ביצות שנקרא "עמק הביצות הנשכחות", מקום מסתורי" הוא אומר.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אתה חש כאב עז באגן שלך, אתה מרגיש באותו הזמן טפרים נשלפים מאצבעותיך ואז מתקפלים.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"כנראה שגם הוא לא יהיה כאן" הנריק אומר במסתוריות "הוא יהיה...- בתוך גופך".[/COLOR]
[COLOR=darkgreen][B]אלון~קודק סטורן-[/B] "תיקח אותה ותלחם איתה" דניס עונה "המאסטר מעוניין שאאמן אותך, אז את זאת אעשה".[/COLOR]
[COLOR=#006400]"תלחם מולי?" הוא שואל "או כנגד אחד מאחיי הספרטנים?"[/COLOR]
[spoiler][URL="http://tektek.org/avatar/42714660"][IMG]http://public5.tektek.org/img/av/1103/d22/1227/8828465.png[/IMG][/URL]
[COLOR=darkgreen]עכשיו פועל?[/COLOR][/spoiler]
[COLOR=red][B]עמית~קיבה ג'ונסון-[/B] "לא, רק אפשרות לטיפוס" היא עונה לך ונעלמת סופית באופק.[/COLOR]
[COLOR=red]"אאוץ'!" אתה פולט כתוצאה מכאב שצץ באגנך, לפתע צומח לך זנב פרוותי כסוף ממקור הכאב.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה מרגיש טפרים הנשלפים ומחליפים את ציפורניך, וניבים הגדלים בפיך.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]לבסוף עורך מכסיף מעט ומסיים את התהליך, אתה מבין שהזאב הנו חלק ממך כעט.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]אדם~ג'ייק בונד-[/B] "היא אדם רע מהצבא של דינאקס" הוא אומר בהפתעה מעט, כי חשב שאתה יודע על כך "דינאקס הוא אדם שממוזג עם טי רקס, הוא חזר לתחייה מעולם המתים".[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"אני מה- AD, מהצבא כנגד דינאקס" סיא ממשיך "אנחנו מונעים ממנו להשיג את תשעת האבנים ולהשתלט על העולם".[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"אתה היית יכול להגיע לשני מצבים אם לא הייתי נמצא כאן" הוא אומר "או שהיית מתגייס ל- DT, הצבא של דינאקס, או שהיית מושמד".[/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise][B]עידן~ברי וולפר-[/B] אתה מביט על האדמה, היא לא נראית מיוחדת, אתה עומד על דשא.[/COLOR]
[COLOR=#48d1cc]"הוא מאיתנו?" אתה שומע התלחששויות מהשיחים "יש מצב שהוא מ- DT, אולי נצטרך לחסל אותו".[/COLOR]
[COLOR=#48d1cc][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]מור~דיוויס ג'ונסון- *[/B]אל תדאג, רוצה שאני אקפיא אותך? או שתמשיך אבל עם פחות תגובות?*[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"אוקיי" הוא עונה, אתם טסים עוד קצת ומגיעים לעץ הגבוה בעיר, על צמרת העץ נמצאת ביקתה צנועה יחסית, אך אתה מרגיש שהמקום חשוב".[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"אני חייב לטוס" אייס אומר "בהצלחה, ו... אין כאן מדרגות".[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]אייס נעלם באופק לאחר המילים הללו.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=DarkTiger;1102814]
[COLOR=sienna][B]מור~דיוויס ג'ונסון- *[/B]אל תדאג, רוצה שאני אקפיא אותך? או שתמשיך אבל עם פחות תגובות?*[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"אוקיי" הוא עונה, אתם טסים עוד קצת ומגיעים לעץ הגבוה בעיר, על צמרת העץ נמצאת ביקתה צנועה יחסית, אך אתה מרגיש שהמקום חשוב".[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"אני חייב לטוס" אייס אומר "בהצלחה, ו... אין כאן מדרגות".[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]אייס נעלם באופק לאחר המילים הללו.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]מה תעשה?[/COLOR][/quote]
אני מעדיף להמשיך עם פחות תגובות
~~~~~
"מה לעזאל?!, תודה רבה לך באמת!" אסנן לעברו במעט עצבים.
מיד לאחר מכן אתקרב בזהירות ובמעט לחץ אל הבקתה ואנקוש בדלת במעט התרגשות.
-
[QUOTE=DarkTiger;1102814][COLOR=blue][B]
[COLOR=mediumturquoise][B]עידן~ברי וולפר-[/B] אתה מביט על האדמה, היא לא נראית מיוחדת, אתה עומד על דשא.[/COLOR]
[COLOR=#48d1cc]"הוא מאיתנו?" אתה שומע התלחששויות מהשיחים "יש מצב שהוא מ- DT, אולי נצטרך לחסל אותו".[/COLOR]
/][/QUOTE]
"ממ...מה? מי אתם?? מה אתם רוצים??" אני מסתכל למעלה ומנסה להרגיע את עצמי שאני לא משוגע.
"לל.. לל.... להשמיד אותי? למה?" אני לא מבין.
-
[quote]עמית~קיבה ג'ונסון- "לא, רק אפשרות לטיפוס" היא עונה לך ונעלמת סופית באופק.
"אאוץ'!" אתה פולט כתוצאה מכאב שצץ באגנך, לפתע צומח לך זנב פרוותי כסוף ממקור הכאב.
אתה מרגיש טפרים הנשלפים ומחליפים את ציפורניך, וניבים הגדלים בפיך.
לבסוף עורך מכסיף מעט ומסיים את התהליך, אתה מבין שהזאב הנו חלק ממך כעט.[/quote]
אולי אני לא אהיה מחר, החתולה שלי אבדה ואני מחפש אותה.
--------------------------------------------------------------------------
"וואוו, מראה חדש, הא?" אומר לעצמי ואסתכל על עצמי החדש "אולי אך אני אוכל לטפס אל ראש העץ." ואנסה לטפס על העץ עם הטפרים שלי.
-
[quote=DarkTiger;1102814][COLOR=darkorange][B]אדם~ג'ייק בונד-[/B] "היא אדם רע מהצבא של דינאקס" הוא אומר בהפתעה מעט, כי חשב שאתה יודע על כך "דינאקס הוא אדם שממוזג עם טי רקס, הוא חזר לתחייה מעולם המתים".[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"אני מה- AD, מהצבא כנגד דינאקס" סיא ממשיך "אנחנו מונעים ממנו להשיג את תשעת האבנים ולהשתלט על העולם".[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"אתה היית יכול להגיע לשני מצבים אם לא הייתי נמצא כאן" הוא אומר "או שהיית מתגייס ל- DT, הצבא של דינאקס, או שהיית מושמד".[/COLOR]
[/quote]
"אוקיי,אז מה אתה מציע שנעשה עכשיו? ולא ענית לי על השאלה, מה אני? איך נהפכתי לכזה? ובאיזה עולם אני נמצא?"
'אני לא יודע אם כדאי לבטוח בבנאדם הזה, אני חושב שכדאי שאשאר ערני עד שאדע בוודאות שזה בסדר'
-
[quote=DarkTiger;1102814]
[COLOR=darkgreen][B]אלון~קודק סטורן-[/B] "תיקח אותה ותלחם איתה" דניס עונה "המאסטר מעוניין שאאמן אותך, אז את זאת אעשה".[/COLOR]
[COLOR=#006400]"תלחם מולי?" הוא שואל "או כנגד אחד מאחיי הספרטנים?"[/COLOR]
[spoiler][URL="http://tektek.org/avatar/42714660"][IMG]http://public5.tektek.org/img/av/1103/d22/1227/8828465.png[/IMG][/URL]
[COLOR=darkgreen]עכשיו פועל?[/COLOR][/spoiler]
[/quote]
[I]כן..[/I]
[I]~~~[/I]
"בסדר!" אומר ואחזיק בחרב הסייף.
"אני אלחם נגדך" אמלמל מעט בפחד "אבל תלמד אותי לשלוט בחרב,מעולם לא הייתי טוב בזה" אומר לו.
-
[COLOR=sienna][B]מור~דיוויס ג'ונסון[/B]- אתה מתקרב חעץ ומתחיל לטפס, אתה מגיע תוך כ- עשרים דקות לביקתה.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]אתה דופק על הדלת בלחץ, אדם אשר גופו מכוסה בסימנים ירוקים זוהרים פותח את הדלת, בידו סכין עצום.[/COLOR]
[spoiler][IMG]http://img692.imageshack.us/img692/7342/14258955.png[/IMG][/spoiler]
[COLOR=mediumturquoise][B]עידן~ברי וולפר-[/B] "שיט הוא שמע אותנו" אתה שומע עוד התלחששות וצעדים מתרחקים בריצה מהירה מהשיחים.[/COLOR]
[COLOR=#48d1cc][/COLOR]
[COLOR=red][B]עמית~קיבה ג'ונסון-[/B] אתה מטפס על העץ, הטפרים שלך לא מותאמים לטיפוס ולכן אתה מטפס רגיל.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה מגיע למעלה ודופק על הדלת של הביקתה, [COLOR=red]אדם אשר גופו מכוסה בסימנים ירוקים זוהרים פותח את הדלת, בידו סכין עצום.[/COLOR]
[COLOR=red]מה תעשה?[/COLOR]
[spoiler][IMG]http://img692.imageshack.us/img692/7342/14258955.png[/IMG][/spoiler]
[COLOR=darkorange][B]אדם~ג'ייק בונד-[/B] "אתה אדם רגיל" הוא אומר "אתה במימד אחר ששמו 'אנימלנד' הועברת אליו בדרך כלשהי".[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"או שאתה לא אדם רגיל" הוא אומר בעוד צומחת לך רעמה ועורך מצהיב "אתה ממוזג עם אריה".[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]אתה מרגיש כאב באגן וצומח לך זנב, אתה מרגיש את הניבים צומחים בפיך.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00][/COLOR]
[COLOR=darkgreen][B]אלון~קודק סטורן-[/B] "נלחמת אי פעם?" הוא שואל בהפתעה "בחרב?"[/COLOR]
[COLOR=#006400]"שאלה אחת לפני שמתחילים" דניס ממשיך בעוד הוא זורק אליך את החרב "לתת לך שריון להפעם, או שתעדיף להיות חשוף?"[/COLOR]
[/COLOR]
-
[quote=DarkTiger;1103018][COLOR=sienna][B]מור~דיוויס ג'ונסון[/B]- אתה מתקרב חעץ ומתחיל לטפס, אתה מגיע תוך כ- עשרים דקות לביקתה.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]אתה דופק על הדלת בלחץ, אדם אשר גופו מכוסה בסימנים ירוקים זוהרים פותח את הדלת, בידו סכין עצום.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][/COLOR][/quote]
"אני מחפש מישהו ששמו רטסאם או משהו כזה, אני די חדש פה ואייס שלח אותי" אמלמל אם כי בביטחון רב ולא אפחד ממראו המאיים של האיש.
-
[quote]עמית~קיבה ג'ונסון- אתה מטפס על העץ, הטפרים שלך לא מותאמים לטיפוס ולכן אתה מטפס רגיל.
אתה מגיע למעלה ודופק על הדלת של הביקתה, אדם אשר גופו מכוסה בסימנים ירוקים זוהרים פותח את הדלת, בידו סכין עצום.
מה תעשה?[/quote]
"מי אתה?אתה המנהיג שאני אמור לפגוש?" אשאל את האיש "בכל מקרה, אני קיבה, נעים להכיר!" ואושיט לו את ידי על מנת ללחוץ לו את ידו.
-
[quote=DarkTiger;1103018][COLOR=#ff0000][COLOR=darkorange][B]אדם~ג'ייק בונד-[/B] "אתה אדם רגיל" הוא אומר "אתה במימד אחר ששמו 'אנימלנד' הועברת אליו בדרך כלשהי".[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"או שאתה לא אדם רגיל" הוא אומר בעוד צומחת לך רעמה ועורך מצהיב "אתה ממוזג עם אריה".[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]אתה מרגיש כאב באגן וצומח לך זנב, אתה מרגיש את הניבים צומחים בפיך.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]מה תעשה?[/COLOR]
[/COLOR][/quote]
"מה קורה לי? למה אני כזה? ומה זה אומר שאני ממוזג עם אריה?" אשאל בפחד
-
[quote=DarkTiger;1103018][COLOR=#ff0000]
[COLOR=darkgreen][B]אלון~קודק סטורן-[/B] "נלחמת אי פעם?" הוא שואל בהפתעה "בחרב?"[/COLOR]
[COLOR=#006400]"שאלה אחת לפני שמתחילים" דניס ממשיך בעוד הוא זורק אליך את החרב "לתת לך שריון להפעם, או שתעדיף להיות חשוף?"[/COLOR]
[/COLOR][/quote]
"אממ..לא" אומר מעט בבושה ואמשוך בכתפיי.
"טוב..אז,אני חושב ששיריון לא יזיק.." אומר לו ואז אסתכל על העור שלי "במחשבה שנייה..לא משנה,תביא ת'שיריון" אומר לו.
-
[QUOTE=DarkTiger;1103018][COLOR=sienna][B]
[COLOR=mediumturquoise][B]עידן~ברי וולפר-[/B] "שיט הוא שמע אותנו" אתה שומע עוד התלחששות וצעדים מתרחקים בריצה מהירה מהשיחים.[/COLOR]
[COLOR=#48d1cc][/COLOR]
][/QUOTE]
אני לא ממש מבין, איזו צורה אני עכשיו?
~~~~~~~~~~~~~~~~~
"מה זה היה?" אני שואל את עצמי ומנסה לקום. אני מנסה להתקדם.
-
[quote]תומר~דרייק הנרי- "הבית שלך לא כאן" הנריק אומר "אין אף אחד מעבר לג'ונגל, אף ישוב או עיר, רק עמק ביצות שנקרא "עמק הביצות הנשכחות", מקום מסתורי" הוא אומר.
אתה חש כאב עז באגן שלך, אתה מרגיש באותו הזמן טפרים נשלפים מאצבעותיך ואז מתקפלים.
"כנראה שגם הוא לא יהיה כאן" הנריק אומר במסתוריות "הוא יהיה...- בתוך גופך".[/quote]
"איך זה קרה?" אשאל את הנריק בפחד, "רוצה ללכת לעמק הביצות הנשכחות? אולי נמצא שם אוכל טעים..." אוסיף ואז אצחק צחוק מצחיק ואצא מהבית של הנריק לכיוון ל"עמק הביצות הנשכחות".
-
[COLOR=sienna][B]מור~דיוויס ג'ונסון-[/B] "אני מניח שאתה מחפש אותי" האיש אומר "נעים מאוד, אני רסטאם".[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"אתה יודע במקרה לאיזו מטרה אייס שלח אותך?" רסטאם שואל.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"אם אינך יודע אעשה כפי שאני חושב לנכון" הוא אומר ומחכה לתשובה.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d][/COLOR]
[COLOR=red][B]עמית~קיבה ג'ונסון-[/B] "אני לא המנהיג" האיש אומר "אתה מחפש את רסטאם? הוא לא בתוך הביקתה".[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"הוא פה בחוץ עומד מולך" הוא ממשיך לנוכח ההבעה שהייתה על פרצופך.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"מי שלח אותך אליי?" הוא שואל.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]
[COLOR=darkgreen][B]אלון~קודק סטורן-[/B] "קח את השריון" הוא מביא לך שריון מתכתי, אתה לובש אותו ומתכונן לקרב.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"אני נותן לך את הצעד הראשון" הספרטני אומר בעודו שולף את החנית שלו וזורק את המגן על רצפת הביקתה.[/COLOR]
[COLOR=#006400]מה תעשה? *תרשום לאן אתה מכוון והכל, לא סתם תגובה של "אני דוקר את דניס עם החרב", סבבה?*[/COLOR]
[COLOR=#006400][/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise][B]עידן~ברי וולפר-[/B] *אדם רגיל עדיין*[/COLOR]
[COLOR=#48d1cc]אתה הולך לכיוון הקול, אתה רואה שני אנשים רצים.[/COLOR]
[COLOR=#48d1cc]אחד גבוה, העור שלו מנוקד בכתמים חומים וצבוע בצבע צהוב, בנוסף הוא בעל פרסות וצווארו ארוך בצורה לא טבעית.[/COLOR]
[COLOR=#48d1cc]אחד נמוך, רגלייו ארוכות ועורו ירקרק, אתה רואה את לחייו מתנפחות ומתכווצות שוב ושוב.[/COLOR]
[COLOR=blue][B]תומר~דרייק הנרי-[/B] "אני לא הייתי הולך לשם" הנריק אומר "אני לא בא איתך לעמק הביצות".[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"היד השניה שלי חשובה לי" הוא ממשיך "ואני לא רוצה לוותר גם עליה, כמו בפעם הקודמת, או על משהו יותר נורא- על החיים".[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"בהצלחה בג'ונגל הצללים, תזהר לא להטרף בדרך, ועוד יותר תזהר בעמק הביצות" הנריק סוגר את דלת הביקתה בעודו ממלמל "טעות נפוצה של טירונים".[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote]תומר~דרייק הנרי- "אני לא הייתי הולך לשם" הנריק אומר "אני לא בא איתך לעמק הביצות".
"היד השניה שלי חשובה לי" הוא ממשיך "ואני לא רוצה לוותר גם עליה, כמו בפעם הקודמת, או על משהו יותר נורא- על החיים".
"בהצלחה בג'ונגל הצללים, תזהר לא להטרף בדרך, ועוד יותר תזהר בעמק הביצות" הנריק סוגר את דלת הביקתה בעודו ממלמל "טעות נפוצה של טירונים".
מה תעשה? [/quote]
"אמן שהוא ימות..." אמלמל לעצמי אבל שהוא ישמע את זה ואמשיך לעמק הביצות במהירות כדי לראות מה יש שם.
-
[quote=DarkTiger;1103708][COLOR=sienna][B]מור~דיוויס ג'ונסון-[/B] "אני מניח שאתה מחפש אותי" האיש אומר "נעים מאוד, אני רסטאם".[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"אתה יודע במקרה לאיזו מטרה אייס שלח אותך?" רסטאם שואל.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"אם אינך יודע אעשה כפי שאני חושב לנכון" הוא אומר ומחכה לתשובה.[/COLOR]
[/quote]
"כעיקרון אין לי מושג, הוא דיבר איתי על דינאקס אחד ועל העובדה שהתמזגתי עם קרוקודיל אבל חוץ מזה כלום" אמלמל אל מול רסטאם.
-
[quote=DarkTiger;1103708]
[COLOR=darkgreen][B]אלון~קודק סטורן-[/B] "קח את השריון" הוא מביא לך שריון מתכתי, אתה לובש אותו ומתכונן לקרב.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"אני נותן לך את הצעד הראשון" הספרטני אומר בעודו שולף את החנית שלו וזורק את המגן על רצפת הביקתה.[/COLOR]
[COLOR=#006400]מה תעשה? *תרשום לאן אתה מכוון והכל, לא סתם תגובה של "אני דוקר את דניס עם החרב", סבבה?*[/COLOR]
[/quote]
אני אקח את החרב סייף שלי ואחשוב 'טוב..הנה זה בא'.
מיד אנסה להרגיש ביטחון ואנסה לדקור את דניס ברגליו תוך כדי שאני מכוון לשם.
-
[QUOTE=DarkTiger;1103708][COLOR=sienna][B]
[COLOR=mediumturquoise][B]עידן~ברי וולפר-[/B] *אדם רגיל עדיין*[/COLOR]
[COLOR=#48d1cc]אתה הולך לכיוון הקול, אתה רואה שני אנשים רצים.[/COLOR]
[COLOR=#48d1cc]אחד גבוה, העור שלו מנוקד בכתמים חומים וצבוע בצבע צהוב, בנוסף הוא בעל פרסות וצווארו ארוך בצורה לא טבעית.[/COLOR]
[COLOR=#48d1cc]אחד נמוך, רגלייו ארוכות ועורו ירקרק, אתה רואה את לחייו מתנפחות ומתכווצות שוב ושוב.[/COLOR]
[/QUOTE]
עוד בקשה קטנה, תשנה לי את הצבע בבקשה.... קשה לקרוא....
~~~~~~~~~~~~~~~~~
"חצי אדם, חצי סוס? חצי אדם, חצי צפרדע? מה לעזאזל קורה פה?!" אני צועק ומצפה לתשובה ממקום לא ידוע.