-
[quote=Chopper;1103793]מלפיאן
אתה מתחיל לעוף כלפי מעלה וכל אנשי העיר מתחילים לצרוח "מפלצת! מפלצת! הוא עף!", גם יאנג צורח מפחד שתעזוב אותו ותזרוק אותו כלפי מטה. אתה מתחיל להתקיף אותו בראשו עד שהוא אומר שהוא מוותר. לאחר מכן אתם יורדים למטה. "הנה! הנה! קח את ה500 דולר שלך!" אומר האיש הקטן ומשקשק מפחד, אפשר לראות את הפחד בעיניים שלו.[/quote]
אקח את הכסף.
"מי שנלחם בשביל הראווה, התבוסה שלו תהיה בראווה. המטרה היחידה של קרב היא להתאמן. אל תשבו בחוסר מעש, שהרי הרשע אורב בכל פינה" אמר להם, תוך שילוב מספר ססמאות של קבוצת הלחימה הנאמקית. "האם מישהו מכם שמע לאחרונה על מישהו בשם גוקו?" אוסיף מהר, כשאזכר שזה בעצם מה שאני עושה כאן.
-
[quote]ניסים
אתה טוען אנרגיה בכף היד שלך ומתגרה באיש שבתגובה רץ אליך עם אגרוף מושט. ברגע שהוא פוגע בך אתה הופך לשמן והודף את האגרוף בקלילות. אתה שולח עליו את הקרן אנרגיה ומרסק אותו על הרצפה. להפתעתך, הרצפה לא נשברה כלל, אפילו סדק אין עליה. "27... 28... 29..." סופר השופט "30! הקרב נגמר! ניסים בלוני ריתק את יריבו לרצפה ל30 שניות! ניסים הוא המנצח!" צועק השופט ומכריז על הניצחון. "יש לך שעה לעשות מה שבא לך בעיר, אחרי שעה תחזור לפה לקרב הבא שלך" הוא אומר לך בשקט ומחכה שתרד מהזירה.[/quote]
אני יוצא מן הזירה וחוזר להיות רזה. אני הולך בעיר ומחפש משהו מיוחד לעשות, בעוד הקוצים בגב שלופים .
אחפש מקום שאוכל להתאמן איתו עם הזנב בהתחמקות . בית או מקום כלשהו שלא יפריעו לי בזמן שאני מתאמן . לאחר חצי שעה, אלך ואחפש לי חיה לקניה .
-
דור
אתה הולך אל חדר ההמתנה, האיש מאחורי הדלפק שם אומר לך שאתה יכול להסתובב בעיר אם אתה רוצה.
מלפיאן
אנשי העיר מנידים לך בשלילה.
ניסים
אתה הולך אל אזור מסולע שנמצא בחוף הים, אין שם אנשים. איך תרצה להתאמן?
-
[quote]ניסים
אתה הולך אל אזור מסולע שנמצא בחוף הים, אין שם אנשים. איך תרצה להתאמן[/quote]
הדבר הראשון שאני עושה, אני הופך את עצמי לבלון שהיה לעצמי כמה שיותר קשה לעשות את האימון הזה (שגם יחזק אותי יותר, כל עוד זה יותר קשה) אני תופס סלע אחד עם הזנב ומנסה לרומם את עצמי לשמיים . לאחר מכן, אם אצליח או לא אשגר כדורי אנרגיה באכזריות רבה נגד הסלעים. אחזור שוב עם הזנב, אהפוך לרזה ואקפוץ בתנופה עם הסלע. אנסה לעשות סלטה באוויר ולשגר קרן אנרגיה בעוד אני מסתובב
-
ניסים
אתה לוקח את אחת האבנים עם הזנב שלך ועולה למעלה, בהתחלה זה קל אך עם כל מטר ומטר זה ניהיה קשה יותר ויותר, אתה מרגיש שאתה מגיע לגבול שלך ושאתה לא יכול לעלות עוד. לאחר מכן אתה מתחיל לירות על הסלעים קרני ליזר על הסלעים, רובם נהרסים אך חלקם עומדים ניצבים עם סדקים. אתה הופך לרזה ועושה סלטה באוויר, אך אתה לא מצליח, אתה חלש מידי, הזנב מפיל את האבן בדיוק שהיא מעליך ופוגעת בגבך, יחד איתה אתה נופל עד לאדמה, כאב עז מפלח את כל חלקי גופך ואתה מרגיש משותק.
-
[QUOTE=Chopper;1103833]ניסים
אתה לוקח את אחת האבנים עם הזנב שלך ועולה למעלה, בהתחלה זה קל אך עם כל מטר ומטר זה ניהיה קשה יותר ויותר, אתה מרגיש שאתה מגיע לגבול שלך ושאתה לא יכול לעלות עוד. לאחר מכן אתה מתחיל לירות על הסלעים קרני ליזר על הסלעים, רובם נהרסים אך חלקם עומדים ניצבים עם סדקים. אתה הופך לרזה ועושה סלטה באוויר, אך אתה לא מצליח, אתה חלש מידי, הזנב מפיל את האבן בדיוק שהיא מעליך ופוגעת בגבך, יחד איתה אתה נופל עד לאדמה, כאב עז מפלח את כל חלקי גופך ואתה מרגיש משותק.[/QUOTE]
אני חושב לעצמי 'אבן אבן אבן , אבן הפילה אותי ?! ' הינני מנסה לחשוב על טקטיקה חיונית להעפת האבן, ואסתווני . ארים את הקוצים, ואנסה איתם להרים את האבן בעזרה של היידים שלי. אם זה לא יצליח, אהפוך להיות שמן ביותר כדי שהאבן תחשב קטנה ולא פוגעת לידי. אתפוס אותה, אחזור להיות רזה ואפוצצני אותה .
אני אעוף במהירות אל התחרות ואקווה שלא פספסתי את הקרב השני . אני רץ לתוך המקום ומחפש את השעון, עוד כמה מתחיל הקרב ואם הזמן מועט ארוץ לזירה .
-
[quote=Chopper;1103814]
מלפיאן
אנשי העיר מנידים לך בשלילה.
[/quote]
'טוב, אז מכאן לא תבוא הישועה' אחשוב, ואתרחק מהמקום הומה האדם. לאחר שאראה שההמולה התפזרה, אחזור ואנסה שוב לקנות עיתון כדי ללמוד קצת על כדור הארץ.
-
[QUOTE=Chopper;1103814]דור
אתה הולך אל חדר ההמתנה, האיש מאחורי הדלפק שם אומר לך שאתה יכול להסתובב בעיר אם אתה רוצה.
[/QUOTE]
'לעיר?! אני אנדרואיד חסר בית! מה יש לי לעשות בעיר!' אחשוב לעצמי ואחליט לצאת במטרה לנשוף אוויר צח ולהתאוורר.
אראה עיר עומדת מולי ואתחיל לחשוב שזה לא כל כך נורא להיכנס לתוכה ולטייל, 'אולי ככה הזמן יעבור מהר יותר' אחשוב.
-
[quote=Chopper;1103731]אדם
אתה הוספת מתקפות כשאמרתי לא להוסיף, המתקפות שיש לך זה תעופה, כדור אנרגיה וקרן אנרגיה. [B]וזהו[/B] (לבינתיים)[/quote]
אוקיי מצטער
-----------------
"אוקיי בוא נתחיל" אגיד בחיוך ואסתכל על הבנאדם
'טוב לפי ממדיו אני רואה שהאיש הזה איטי אך חזק, אני צריך להמנע ממגע איתו' אחשוב בבטחון תוך כדי שאני עך לכיוון האיש ומתחיל להכות אותו במהירות
-
ניסים
לאחר 50 דקות של ניסיונות כושלים של לצאת מהאבן, אתה מצליח סוף סוף. אתה מנסה להרים את האבן עם הידיים שלך ואתה מצליח, בקושי. לאחר מכן אתה טס במהירות לזירה בשביל לגלות שיש לך עדיין עוד 5 דקות.
מלפיאן
אתה הולך משם אל אחת הפיצוציות, המוכר, שכבר הספיק להגיע לשם, נותן לך עיתון בחינם מחשש שתפגע בו. אתה לוקח את העיתון ואתה רואה על דף השער בכיתוב ענק. "מחפשים אקשן? מחפשים קרבות? מחפשים אנשים מעניינים? תחרות אומנויות הלחימה החצי שנתית של מר שטן - האיש החזק בעולם - נפתחת! ההרשמות עדיין פתוחות!"
"היי" אומר המוכר בחשש "אם אתה מחפש מישהו, כמעט בטוח שאתה תמצא אותו שם" הוא אומר ולאחר מכן הוא מסתתר.
דור
אתה יוצא החוצה אל העיר ומתחיל לטייל, אתה רואה פארק ירוק ויפה באמצע העיר.
אדם
אתה עף אל האיש במהירות ומכה בו במהירות, אך הוא עדיין לא נופל.
-
[quote=Chopper;1103926]אדם
אתה עף אל האיש במהירות ומכה בו במהירות, אך הוא עדיין לא נופל.[/quote]
'מה?! איך הוא שרד את זה?' אחשוב בלחץ שוב
"בואו נראה אותך!" אצעק ואעוף שוב למאחוריו ואכה בו שוב
-
[quote]ניסים
לאחר 50 דקות של ניסיונות כושלים של לצאת מהאבן, אתה מצליח סוף סוף. אתה מנסה להרים את האבן עם הידיים שלך ואתה מצליח, בקושי. לאחר מכן אתה טס במהירות לזירה בשביל לגלות שיש לך עדיין עוד 5 דקות.[/quote]
במשך ה-5 דקות הללו אני נח לקרב, נהיה כמה שיותר רזה ושותה . אני מנסה לאגור אנרגיה רבה לקרב ואנשים שמעצבנים אותי אני הורג ומנסה לשאוב מהם אנרגיה . לאחר ה5 דקות האלה, אני עולה לזירה נחוש ולא מוכן , מחכה לרע מכל . אני עומד במקום מחכה להתקפה של היריב, שבעודי רזה אני מנסה להתחמק ממנה .
-
[quote=Chopper;1103926]
מלפיאן
אתה הולך משם אל אחת הפיצוציות, המוכר, שכבר הספיק להגיע לשם, נותן לך עיתון בחינם מחשש שתפגע בו. אתה לוקח את העיתון ואתה רואה על דף השער בכיתוב ענק. "מחפשים אקשן? מחפשים קרבות? מחפשים אנשים מעניינים? תחרות אומנויות הלחימה החצי שנתית של מר שטן - האיש החזק בעולם - נפתחת! ההרשמות עדיין פתוחות!"
"היי" אומר המוכר בחשש "אם אתה מחפש מישהו, כמעט בטוח שאתה תמצא אותו שם" הוא אומר ולאחר מכן הוא מסתתר.
[/quote]
"תודה לך על המידע" אומר לו, ואז אוסיף "אל תפחד ממני. איני תוקף את אלו שאינם מוכנים להיות מותקפים." לאחר מכן אקרא את הפרטים בעיתון ואבדוק היכן זה. אם אני אצליח להבין איך להגיע לשם מההסבר בעיתון, אתחיל לעוף לשם. אם לא, אשאל את המוכר האם הוא יכול לעזור לי להבין איך להגיע לשם.
-
אדם
אתה עף ומכה בו שוב, הפעם מאחורה, האיש עף מחוץ לזירה מהכוח של המכה. "אדם פרץ הוא המנצח!" מכריז השופט "יש לך שעה עד לקרב הבא שלך, בינתיים תוכל לעשות כל מה שתרצה בעיר, חוץ מדברים לא חוקיים כמובן" צוחק השופט.
ניסים
"עכשיו ילחמו ניסים בלוני וג'ון הימה..." אומר הכרוז, כבר לא מתלהב כמו מקודם. אתה עולה לזירה ומולך עומד איש קטן ונמוך קומה, אך אתה יודע שהוא חייב להיות יותר חזק ממה שהוא נראה. הוא לובש חולצה חומה עם הכיתוב "DAMNNN" ומכנסיים מבד טריקו עליהם כתוב "Surfing". האיש נראה לא מפוחד כלל והוא זורק כמה אגרופים ובעיטות לאוויר. לאחר הכרזת השופט להתחיל את הקרב, האיש הקטן רץ אליך במהירות, קופץ עם הרגל קדימה ופוגע בבטן שלך, מה שגורם לך להתקפל מרוב כאב. לאחר מכן הוא קופץ ובועט בפנים שלך, אתה עף גבוה למעלה. אך האיש ללא פחד קופץ לאותו גובה ומתחיל להרביץ לך, זה האיש הכי חזק שאי פעם נלחמת נגדו. אתה שם לב למשהו, אתם לא צוללים למטה, האיש הזה יודע לעף בדיוק כמוך! כל אגרוף שאתה סופג בגוף שלך זו מכה מהגהנום, אך לא קרוב למה שקרה לך לפני שעה.
מלפיאן
"אוקיי, היית צריך לומר את זה קודם" הוא אומר וצוחק, הוא עומד, מזדקף, ומגרד את ראשו מבושה. לפי מה שכתוב בעיתון, עליך פשוט לעוף מזרחה זמן מה ואתה תגיע לשם, אתה יחסית קרוב לשם. "אל תשכח שזה לא העמוד היחידי בעיתון" אומר המוכר "יש עוד דברים שכדאי שתדע אם אתה לא מעודכן. למען האמת, אני כבר הרבה זמן רוצה לצאת מהעיירה הזאת, יש סיכוי כלשהו שאני אוכל לבוא איתך לאי? או שאולי אפילו תלמד אותי איך להיות כלכך חזק?" שואל המוכר בבושה, אתה מסתכל עליו ואתה רואה שהוא מזיע. "אל תצחק עלי בבקשה, זה היה החלום שלי, להיות חזק" הוא ממשיך. אתה בוחן אותו יותר טוב, אתה רואה שיש לו שיער קצת קוצני שחור, חולצה אדומה, מכנסיים חומים ונעליים שחורות, הוא לא נראה שרירי במיוחד אך הוא גם לא רק עצמות. הוא נראה בערך בשנות ה20 לחייו.
אצטרך שכולכם, חוץ מניר ומור, תגידו לי איך אתם נראים ומה הלבוש שלכם.
-
[quote=Chopper;1103970]אדם
אתה עף ומכה בו שוב, הפעם מאחורה, האיש עף מחוץ לזירה מהכוח של המכה. "אדם פרץ הוא המנצח!" מכריז השופט "יש לך שעה עד לקרב הבא שלך, בינתיים תוכל לעשות כל מה שתרצה בעיר, חוץ מדברים לא חוקיים כמובן" צוחק השופט.
.[/quote]
אני גבוה, בנוי טוב, עיניים בהירות ושיער חום,
ויש לו גופייה שחורה ומכנס לבן
--------------------
'חח זה היה קל' אחשוב בזלזול ואצעד אל מחוץ לזירה
'מה אני יעשה עכשיו? אני חושב שאני ילך לישון בחדר המנוחה עד שהקרב שלי יתחיל' אחשוב בזמן שאלך לחדר המנוחה
-
אדם - אצטרך תיאור קצת יותר מדוייק, אני צריך לדעת ה-כ-ל.
אתה הולך אל חדר ההמתנה, שם יש כיסאות נוחים, אתה מבקש מהאיש בדלפק שיעיר אותך עוד 55 דקות ואז הולך לישון על הכיסאות. "אדוני, תקום, עברו ה55 דקות" אתה שומע את קולו של האיש מאחורי הדלפק שמעיר אותך.
-
[quote=Chopper;1103985]אדם - אצטרך תיאור קצת יותר מדוייק, אני צריך לדעת ה-כ-ל.
אתה הולך אל חדר ההמתנה, שם יש כיסאות נוחים, אתה מבקש מהאיש בדלפק שיעיר אותך עוד 55 דקות ואז הולך לישון על הכיסאות. "אדוני, תקום, עברו ה55 דקות" אתה שומע את קולו של האיש מאחורי הדלפק שמעיר אותך.[/quote]
מה עוד אתה רוצה לדעת?
גבוה,בנוי טוב, עם גופיה בצבע שחור ומכנס לבן וקפוצ'ון קצר ופתוח בצבע לבן, נעליים לבנות
ומזכיר טיפה את גוקו, יש לו עיניים חומות בהירות והוא בעל שיער חום בהיר.
------------
"מה כבר?" אגיד בזמן שאתמתח ואקום מהכיסא
"הקרב שלי צריך להיות עכשיו, אני צריך להיות ערני" אגיד בחיוך וארוץ לשתוף פנים במים קרים
'אוקיי אני מוכן הוא נתחיל' אגיד לעצמי בלב בזמן שאסתכל על עצמי במראה ואתחיל לצעוד לכיוון הזירה
'מעניין מי יהיה היריב שלי עכשיו?' אחשוב בתמיהה
-
אדם - זה יותר טוב, אבל אין שום כיתוב על הבגדים שלו? הם רק צבע אחיד?
אתה מהלך לך באיטיות אל הזירות, בזמן שאתה הולך לשם אתה שומע את הכרוז. "אדם פרץ נגד ג'ין קאזאמה!" צועק הכרוז, מרחוק אתה רואה כבר מישהו עומד מול אף אחד על הזירה, זה כנראה ג'ין, אתה רץ לשם במהירות ועולה גם אתה. ג'ין נראה בחור גבוה, אך לא משאית שרירים כמו היריב הקודם. יש לו שיער שמסורק אחורה קוצני וחולצה שכתוב עליה "fuck You". יש לו מכנסיים קצרים בצבע שחור במסגרת לבנה.
-
[quote=Chopper;1104010]אדם - זה יותר טוב, אבל אין שום כיתוב על הבגדים שלו? הם רק צבע אחיד?
אתה מהלך לך באיטיות אל הזירות, בזמן שאתה הולך לשם אתה שומע את הכרוז. "אדם פרץ נגד ג'ין קאזאמה!" צועק הכרוז, מרחוק אתה רואה כבר מישהו עומד מול אף אחד על הזירה, זה כנראה ג'ין, אתה רץ לשם במהירות ועולה גם אתה. ג'ין נראה בחור גבוה, אך לא משאית שרירים כמו היריב הקודם. יש לו שיער שמסורק אחורה קוצני וחולצה שכתוב עליה "fuck You". יש לו מכנסיים קצרים בצבע שחור במסגרת לבנה.[/quote]
לא הם חלקים
-----------------
"נחמד, אז אתה יריב יותר רציני אני מבין, אני מצפה לקרב טוב" אגיד בחיוך
'הבחור הזה נראה קשוח, אני יצטרך להזהר איתו...סוף סוף קצת ריגוש' אחשוב בשמחה
-
[QUOTE=Chopper;1103926]דור
אני מציע לך לערוך, הדבר האחרון שאתה רוצה זה שאנשים יחשבו שאתה אנדרואיד, מבחינתם אתה דרייק היברינייטו.
[/QUOTE]
הסימן ' מסמל מחשבה
הסימן " מסמל דיבור
ככה יוצא שהאיש לא יודע שאני אנדרואיד.
תערוך את התגובה שלך ואני יערוך את זאת..
-
[QUOTE=Chopper;1103926]דור
אתה יוצא החוצה אל העיר ומתחיל לטייל, אתה רואה פארק ירוק ויפה באמצע העיר.
[/QUOTE]
אשב לי על ספסל בפארק, אשב רגל על ברגל, אשכיב את גבי אחורה וארגע קצת.
-
[quote=Chopper;1103970]
מלפיאן
"אוקיי, היית צריך לומר את זה קודם" הוא אומר וצוחק, הוא עומד, מזדקף, ומגרד את ראשו מבושה. לפי מה שכתוב בעיתון, עליך פשוט לעוף מזרחה זמן מה ואתה תגיע לשם, אתה יחסית קרוב לשם. "אל תשכח שזה לא העמוד היחידי בעיתון" אומר המוכר "יש עוד דברים שכדאי שתדע אם אתה לא מעודכן. למען האמת, אני כבר הרבה זמן רוצה לצאת מהעיירה הזאת, יש סיכוי כלשהו שאני אוכל לבוא איתך לאי? או שאולי אפילו תלמד אותי איך להיות כלכך חזק?" שואל המוכר בבושה, אתה מסתכל עליו ואתה רואה שהוא מזיע. "אל תצחק עלי בבקשה, זה היה החלום שלי, להיות חזק" הוא ממשיך. אתה בוחן אותו יותר טוב, אתה רואה שיש לו שיער קצת קוצני שחור, חולצה אדומה, מכנסיים חומים ונעליים שחורות, הוא לא נראה שרירי במיוחד אך הוא גם לא רק עצמות. הוא נראה בערך בשנות ה20 לחייו.
אצטרך שכולכם, חוץ מניר ומור, תגידו לי איך אתם נראים ומה הלבוש שלכם.[/quote]
לנאמקים יש איזה סטנדרט ללבוש, לא? טוב בכל מקרה: מכנסיים לבנים עם רצועה סגולה כזו (בערך חגורה), וגופיה כחולה (בערך כמו מה שיש לגוקו מתחת לדבר הכתום)
--
אעקל את פניי כמחניק צחוק.
"הדרך ללמוד את אומנויות הלחימה אינה קלה ומלאת תלאות! האם אתה חושב, שיש בך את הנחישות, כח הרצון, כח הסיבולת ,וההתמדה הדרושה כדי ללמוד אומנויות לחימה באמת?!" אשאל אותו, ובזמן הזה ארפרף בעיתון ואקרא את הכותרות שיש שם, ולפי זה להחליט מה יהיה כדאי לי לקרוא.
-
אדם
השופט מורה להתחלת הקרב והקרב מתחיל.
ג'ין שועט אליך כמו חיה במהירות אך בביטחון, תוך רגע הוא מגיע אליך ואתה מופתע מהמהירות שלו. ג'ין שולח אליך בעיטה שמכוונת ישר לראשך, אך מתוך אינסטינקט אתה מתכופף. אתה מסתכל על פניו ורואה שהוא מחייך טיפה, מיד לאחר מכן הוא מנחיט על גבך את הרגל שלו ומפיל אותך על הזירה. הוא חוזר למקום שלי בסלטות. "1... 2... 3..." מתחיל לספור השופט.
דור - אני צריך מראה.
אתה מתיישב על ספסל בפארק ונרגע מהחיים. האם יש עוד משהו שתרצה לעשות? משהו שהוא לא תוקע?
מלפיאן - אני צריך גם מראה, כאילו אם הוא גבוה, נמוך וכל מיני כאלה.
"כן אני יכול!" הוא צועק ומזדקף לעמידת דום, מנסה להרשים אותך.
הכותרות בעיתון:
"רעידת אדמה הורסה עיירה בצפון כדור הארץ, אין שורדים"
"הרי געש מתפרצים באזורים פתוחים בצפון מזרח כדור הארץ, אין נפגעים"
"פיגועים לא מזוהים נגרמים בכל כדור הארץ, בכל מקומות הפיגוע אין שורדים"
"כיצד לשמור על המשקל בדרכים מקוריות"
"נמצאה חללית חייזרים בצד הצפון מערב של כדור הארץ, החללית נטושה לגמרי"
"התחרות הגדולה עומדת להתחיל עוד פעם, מי יהיה המנצח הפעם? מתמודדים מתאימים"
-
[quote=Chopper;1104110]
מלפיאן - אני צריך גם מראה, כאילו אם הוא גבוה, נמוך וכל מיני כאלה.
"כן אני יכול!" הוא צועק ומזדקף לעמידת דום, מנסה להרשים אותך.
הכותרות בעיתון:
"רעידת אדמה הורסה עיירה בצפון כדור הארץ, אין שורדים"
"הרי געש מתפרצים באזורים פתוחים בצפון מזרח כדור הארץ, אין נפגעים"
"פיגועים לא מזוהים נגרמים בכל כדור הארץ, בכל מקומות הפיגוע אין שורדים"
"כיצד לשמור על המשקל בדרכים מקוריות"
"נמצאה חללית חייזרים בצד הצפון מערב של כדור הארץ, החללית נטושה לגמרי"
"התחרות הגדולה עומדת להתחיל עוד פעם, מי יהיה המנצח הפעם? מתמודדים מתאימים"[/quote]
גררר... מה לעזאזל זה משנה? בכל מקרה: גובה הוא מטר שבעים ושש, אני לא יודע מה זה גבוה נמוך.
--
"אוקיי, אם כך אני מסכים לאמן אותך. אבל לא כאן, אני רוצה להגיע לאזור התחרות העולמית. מהתגובות שלכם אני מניח שזה נדיר לראות יצורים עפים. אז... רגע, איך בכלל קוראים לך?" אשאל, ובינתיים אפתח על הפיגועים. עדיין לא אתחיל לקרוא.
-
מלפיאן
"קוראים לי קאזויה הישימה אדוני! (מקורי)" הוא אומר בהתלהבות "איך קוראים לך?" הוא שואל אותך בהתעניינות.
-
[quote=Chopper;1104203]מלפיאן
"קוראים לי קאזויה הישימה אדוני! (מקורי)" הוא אומר בהתלהבות "איך קוראים לך?" הוא שואל אותך בהתעניינות.[/quote]
"חשבתי שאמרתי זאת בבהירות ממקודם. אני הוא מליפאן אביזי. ובכן, האם אתה מוכן כעת לצאת לכיוון התחרות העולמית?" אומר לו.
-
מלפיאן
"רגע! לא כדאי שקודם תבריא מהמחלה שלך? אתה ממש לא נראה טוב!" אומר קאזויה כאילו פתאום היכה בו משהו.
-
[quote=Chopper;1104281]מלפיאן
"רגע! לא כדאי שקודם תבריא מהמחלה שלך? אתה ממש לא נראה טוב!" אומר קאזויה כאילו פתאום היכה בו משהו.[/quote]
אגחך.
"איני חולה. אני אספר לך הכל בדרך. אז שנצא?" אומר לו.
-
[QUOTE=LordAbizi;1104288]אגחך.
"איני חולה. אני אספר לך הכל בדרך. אז שנצא?"[/QUOTE]
"איך אתה עומד לקחת אותי גם? יש לך איזו מכונית מעופפת או משהו?" הוא שואל וצוחק. "אז, ברצינות, איך נגיע לשם? הרי זה עדיין במרחק של 40 קילומטרים מפה" הוא שואל אותך.
-
[quote=Chopper;1104297]"איך אתה עומד לקחת אותי גם? יש לך איזו מכונית מעופפת או משהו?" הוא שואל וצוחק. "אז, ברצינות, איך נגיע לשם? הרי זה עדיין במרחק של 40 קילומטרים מפה" הוא שואל אותך.[/quote]
"אני אעוף מפה, ואני אשתדל גם איכשהו לסחוב אותך. אני מקווה שזה יצליח. אל תדאג, חשבתי על זה." אסביר לו.
-
שיער חום וחלק.
עיניים אדומות ועור לבן.
חולצת פסים אדומה- לבנה ומכנס אדום.
גובה: מטר שמונים
משקל: 70 קילו
בחור שרירי אך לא מנופח, בעל כפפות לבנות ונעליים אדומות.
-
שיער חום וחלק.
עיניים אדומות ועור לבן.
חולצת פסים אדומה- לבנה ומכנס אדום.
גובה: מטר שמונים
משקל: 70 קילו
בחור שרירי אך לא מנופח, בעל כפפות לבנות ונעליים אדומות.
[QUOTE=Chopper;1104110]דור - אני צריך מראה.
אתה מתיישב על ספסל בפארק ונרגע מהחיים. האם יש עוד משהו שתרצה לעשות? משהו שהוא לא תוקע?
"[/QUOTE]
אלך לאזור מסולע ואתחיל להתאמן
-
[QUOTE]ניסים
"עכשיו ילחמו ניסים בלוני וג'ון הימה..." אומר הכרוז, כבר לא מתלהב כמו מקודם. אתה עולה לזירה ומולך עומד איש קטן ונמוך קומה, אך אתה יודע שהוא חייב להיות יותר חזק ממה שהוא נראה. הוא לובש חולצה חומה עם הכיתוב "DAMNNN" ומכנסיים מבד טריקו עליהם כתוב "Surfing". האיש נראה לא מפוחד כלל והוא זורק כמה אגרופים ובעיטות לאוויר. לאחר הכרזת השופט להתחיל את הקרב, האיש הקטן רץ אליך במהירות, קופץ עם הרגל קדימה ופוגע בבטן שלך, מה שגורם לך להתקפל מרוב כאב. לאחר מכן הוא קופץ ובועט בפנים שלך, אתה עף גבוה למעלה. אך האיש ללא פחד קופץ לאותו גובה ומתחיל להרביץ לך, זה האיש הכי חזק שאי פעם נלחמת נגדו. אתה שם לב למשהו, אתם לא צוללים למטה, האיש הזה יודע לעף בדיוק כמוך! כל אגרוף שאתה סופג בגוף שלך זו מכה מהגהנום, אך לא קרוב למה שקרה לך לפני שעה[/QUOTE]
אני מנסה להתחמק מהמכות שלו ונותן לו בעיטה כדי שיתרסק. ארה עליו כמה כדורי אנרגיה ואטען קרן, שהוא יתקרב אגיד לו : "מה ברור בלא להתקרב אלי ?!" ואשגר אליו את הקרן. במקרה שהוא מתקיף אותוי, אני מסתובב כדי שהוא יפגע בקוצים ולא יעשה לי נזק .
-
[quote=Chopper;1104110]אדם
השופט מורה להתחלת הקרב והקרב מתחיל.
ג'ין שועט אליך כמו חיה במהירות אך בביטחון, תוך רגע הוא מגיע אליך ואתה מופתע מהמהירות שלו. ג'ין שולח אליך בעיטה שמכוונת ישר לראשך, אך מתוך אינסטינקט אתה מתכופף. אתה מסתכל על פניו ורואה שהוא מחייך טיפה, מיד לאחר מכן הוא מנחיט על גבך את הרגל שלו ומפיל אותך על הזירה. הוא חוזר למקום שלי בסלטות. "1... 2... 3..." מתחיל לספור השופט.
[/quote]
אחי חשבת לשנות את הצבע של כל בנאדם?
ככה זה יהיה לך יותר יפה ויותר אסטטי
--------------------
'וואו זה היה חזק' אגיד בזמן שאקום ואספוג את הכאבים
"אתה ממש חזק אה?! אז אני חושב שאני יצטרך לעלות איפה את הרמה שלי בשבילך" אגיד בחיוך
"בוא נתחיל!" אצעק ואעוף על ג'ין ולפני ושאגיע אליו אנסה להכות אותו חזק ובמידה וזה לא יצליח
אני יעוף אחורה וישתמש בכדורי אנרגיה ובמידה וזה גם לא אצליח אנסה לעוף במהירות מאחוריו ולהתשמש מקרן אנרגיה
-
מלפיאן
"אז סבבה, שנצא עכשיו?" הוא שואל אותך מהתרגשות והוא מתחיל לקפץ מרגל לרגל מרוב התרגשות.
דור
איך אתה תתאמן54?@P#$"P#!@)_#@?%?!#! גאד
ניסים
אתה זז אחורה ומתחמק מהאגרופים שלו, לאחר מכן עושה סלטה ופוגע בראשו ומעיף אותו עד לתחתית הזירה, יש המון אבק ואתה לא מצליח להסתכל. אתה מחליט 'לסכן את זה (risk it)' ולירות מספר כדורי אנרגיה אל הזירה, שמגדילי את האבק. לאחר מכן אתה טוען קרן אנרגיה ומחכה שהוא יחזור אליך. לפתע הוא יוצא במהירות מהאבק ובתגובה אתה צועק לו ויורה עליו קרן אנרגיה, אך הוא פשוט עף מסביב לקרן בסיבובים עד שהוא מגיע אליך, הוא מגיע אליך ומנסה לתקוף אותך אך אתה מסתובב והמגן קוצים שלך עודף את המכה. אתה מרגיש קצת כאב אך לא משהו שיפיל אותך. לפתע אתה מרגיש חום על הגב שלך ואתה חש אנרגיה גבוהה מתקבצת בו, הוא טוען קרן אנרגיה!
אדם - נעעע XD
אתה מתאושש מהמכה ומודיע לו על החוזק שלו. "כן? אבל אתה לא נראה כלכך חזק" הוא מתגרה בך וצוחק, אך אתה בתגובה שועט אליו ובועט לו בבטן ללא רחמים. הוא מאבד שיווי משקל אך מתאזן במהירות. "זה היה... מפתיע..." הוא אומר וחוזר לעמדת לחימה.
-
[quote=Chopper;1104431]מלפיאן
"אז סבבה, שנצא עכשיו?" הוא שואל אותך מהתרגשות והוא מתחיל לקפץ מרגל לרגל מרוב התרגשות.
[/quote]
"אוקיי, עקוב אחרי." אומר לו, ואתחיל להוביל את הדרך חזרה לאותה נקודה בה נחתי כשנחתי לעיר. במהלך ההליכה אקרא את הכתבה על הפיגועים, ואם אספיק, אקרא גם את הכתבה על חללית החייזרים. אם אספיק גם אותה, אקרא את הכתבה על הרי הגעש.
-
[quote=Chopper;1103731]מור
אתה מסתכל סביב ובאותו הזמן גם עף למעלה וקדימה בשביל למצוא בתים, לאחר 10 דקות של תעופה אתה מוצא עיירה קטנה עם מספר בתים. אך המזל לא מאיר לך פנים, אתה התעופפת גבוה מידי והשמיים שלחו עליך ברק מלווה ברעמים שפגע בגבך וגורם לך להתחיל להתרסק למטה, הכאב מפלח את גבך הירוק. הפעם הראשונה שאתה מרגיש כאב בכללי, הרגשה כלל לא נעימה.
[/quote]
מצטער שלא הגבתי כל היום אבל אני מודיע שכנראה גם לא אוכל להגיב מכיוון שאני חולה משהו כמו 39 חום אז...
~~~~~
"לעזאזל!" אני אמלמל ואנסה להשתלט על גופי בכדי לצנוח למטה בקצב איטי יותר.
"כעת צריך לחפש בני אדם..." אמלמל לאחר שאנחת ואלך אל אחד הבתים בעיירה בעודי מבצע את תוכניתי.
-
[QUOTE=Chopper;1104110]דור
איך אתה תתאמן54?@P#$"P#!@)_#@?%?!#! גאד
[/QUOTE]
אני מתרחק ומנסה לפגוע במרכז של האבנים עם כדורי אנרגיה.
כבר אין לי מה לרשום -__-
-
[quote=Chopper;1104431]אדם - נעעע XD
אתה מתאושש מהמכה ומודיע לו על החוזק שלו. "כן? אבל אתה לא נראה כלכך חזק" הוא מתגרה בך וצוחק, אך אתה בתגובה שועט אליו ובועט לו בבטן ללא רחמים. הוא מאבד שיווי משקל אך מתאזן במהירות. "זה היה... מפתיע..." הוא אומר וחוזר לעמדת לחימה.[/quote]
"אני מבין שזה לא הולך להיות קל לשנינו מסכים?!" אגיד בחיוך ואעפוף אחורה
"מוכן קדימה!" אצעק ואשלח לעברו עשרות כדורי אנרגיה
-
[QUOTE]ניסים
אתה זז אחורה ומתחמק מהאגרופים שלו, לאחר מכן עושה סלטה ופוגע בראשו ומעיף אותו עד לתחתית הזירה, יש המון אבק ואתה לא מצליח להסתכל. אתה מחליט 'לסכן את זה (risk it)' ולירות מספר כדורי אנרגיה אל הזירה, שמגדילי את האבק. לאחר מכן אתה טוען קרן אנרגיה ומחכה שהוא יחזור אליך. לפתע הוא יוצא במהירות מהאבק ובתגובה אתה צועק לו ויורה עליו קרן אנרגיה, אך הוא פשוט עף מסביב לקרן בסיבובים עד שהוא מגיע אליך, הוא מגיע אליך ומנסה לתקוף אותך אך אתה מסתובב והמגן קוצים שלך עודף את המכה. אתה מרגיש קצת כאב אך לא משהו שיפיל אותך. לפתע אתה מרגיש חום על הגב שלך ואתה חש אנרגיה גבוהה מתקבצת בו, הוא טוען קרן אנרגיה![/QUOTE]
אני מסתובב במהירות ומוריד לו מרפק שירסק אותו, ומתחיל לעוף עליו ולהוריד בו סריה של מכות, בלי להפסיק ובלי מחשבה שאני ינצח , פשוט רק להרביץ .
לאחר מכן אני מנסה להטיח בו כדור אנרגיה כדי שארוויח זמן. בזמן הזה אבעט נוק-אווט נגדו כדי להעיף אותו מהזירה .