-
ג'ון-
תשלח לי בפרטי ונראה אולי אני אכניס כמה (:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
זובאט עפה במהירות לעברו של אודיש כנף אחת מושטת קדימה ואור לבן ומתחיל לזהור מסביב לכנף והיא פוגעת בו ישירות.
*זובאט למדה מתקפת כנף*
זובאט מוטח בעוצמה מהמתקפה הזאת- אבל לא נראה שהוא עומד להתייאש ושולח שוב מראשו עלי תער לכיוונה של זובאט המתחמקת מרובם אבל נפגעת מכמה עלים.
אודיש נראה מאושר מהמתקפה ויוצא שוב עם ספיגה. ואילו זובאט מגיבה שוב במציצת חיים והמתקפות מבטלות אחת את השנייה.
מה תעשה?
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1113178]ג'ון-
תשלח לי בפרטי ונראה אולי אני אכניס כמה (:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
זובאט עפה במהירות לעברו של אודיש כנף אחת מושטת קדימה ואור לבן ומתחיל לזהור מסביב לכנף והיא פוגעת בו ישירות.
*זובאט למדה מתקפת כנף*
זובאט מוטח בעוצמה מהמתקפה הזאת- אבל לא נראה שהוא עומד להתייאש ושולח שוב מראשו עלי תער לכיוונה של זובאט המתחמקת מרובם אבל נפגעת מכמה עלים.
אודיש נראה מאושר מהמתקפה ויוצא שוב עם ספיגה. ואילו זובאט מגיבה שוב במציצת חיים והמתקפות מבטלות אחת את השנייה.
מה תעשה?[/QUOTE]
"זובאט כול הכבוד! תתקפי שוב במתקפת כנף את אודיש הקטן!" אפקוד בשמחה בגלל שזובאט למדה מתקפת כנף במהירות.
-
ג'ון-
אתה שולח לי? (:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
זובאט מהנהנת בראשה ויוצאת עם מתקפת כנף מחודשת ופוגעת באודיש בחוזקה.
אתה מסתכל בגאווה לכיוון אודיש ורואה שהוא מרגיש ממש טוב מסיבה לא מובנת.
אתה שם לב שאודיש בינתיים כמעט ולא זז מהמקום שלו גם כשהוא ניפגע מהמתקפות של זובאט.
אודיש מחייך ברוע ושולח חומצה שוב מפיו.
מה תעשה?
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1113186]ג'ון-
אתה שולח לי? (:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
זובאט מהנהנת בראשה ויוצאת עם מתקפת כנף מחודשת ופוגעת באודיש בחוזקה.
אתה מסתכל בגאווה לכיוון אודיש ורואה שהוא מרגיש ממש טוב מסיבה לא מובנת.
אתה שם לב שאודיש בינתיים כמעט ולא זז מהמקום שלו גם כשהוא ניפגע מהמתקפות של זובאט.
אודיש מחייך ברוע ושולח חומצה שוב מפיו.
מה תעשה?[/QUOTE]
[I]כן.
ואיך התגובות שלי? טובות?[/I]
~~~~~~~~~~~~~
"זובאט תתחמקי במהירות!" אפקוד על זובאט ואשלוף פוכדור ריק מכיסי, "אתה שלי אודיש!" אצעק ואז אזרוק את הפוכדור לעבר אודיש כדי שהוא יהיה בצוות שלי.
-
ג'ון-
כן (:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
זובאט מתחמקת מהחומצה בזמן שאתה שולח פוקדור ריק על אודיש.
שניות לפני שהוא פוגע באודיש, אודיש משתמש בעליו ומעיף את הפוקדור בחזרה על פרצופך.
זובאט מנסה לסמן לך משהו על אודיש בעזרת כנפה.
אתה מביט לאודיש ורואה ששורשים קטנים יוצאים מרגליו כלפי האדמה.
במהלך הקרב אודיש השתמש ברישרוש (Ingrain) במהלך הקרב וצבר אנרגיה והתאושש לגמרי!
מה תעשה?
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1113188]ג'ון-
כן (:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
זובאט מתחמקת מהחומצה בזמן שאתה שולח פוקדור ריק על אודיש.
שניות לפני שהוא פוגע באודיש, אודיש משתמש בעליו ומעיף את הפוקדור בחזרה על פרצופך.
זובאט מנסה לסמן לך משהו על אודיש בעזרת כנפה.
אתה מביט לאודיש ורואה ששורשים קטנים יוצאים מרגליו כלפי האדמה.
במהלך הקרב אודיש השתמש ברישרוש (Ingrain) במהלך הקרב וצבר אנרגיה והתאושש לגמרי!
מה תעשה?[/QUOTE]
"אוי שיט! זובאט תחתכי את השורשים בעזרת מתקפת כנף ואז בדיוק תשלחי לעבר אודיש מציצת חיים!" אפקוד על זובאט תוך כדי שאני לוקח את הפוכדור מהאדמה ושם אותו בכיס.
-
ג'ון-
זובאט עפה במהירות לעברו של אודיש ותופסת אותו בפיה ותולשת את השורשים הקטנים בצמחו מרגליו של אודיש.
בעודה באוויר משתמשת זובאט במציצת חיים על אודיש ופוגעת בו קשות.
לבסוף היא זורקת אותו לאדמה מגובה רב ומחסלת אותו בעזרת מתקפת כנף.
אודיש מתעלף.
מה תעשה?
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1113193]ג'ון-
זובאט עפה במהירות לעברו של אודיש ותופסת אותו בפיה ותולשת את השורשים הקטנים בצמחו מרגליו של אודיש.
בעודה באוויר משתמשת זובאט במציצת חיים על אודיש ופוגעת בו קשות.
לבסוף היא זורקת אותו לאדמה מגובה רב ומחסלת אותו בעזרת מתקפת כנף.
אודיש מתעלף.
מה תעשה?[/QUOTE]
"כול הכבוד, בואי נתפוס אותו עכשיו." אגיד בחיוך, אשלוף את הפוכדור הריק ואזרוק אותו לעבר אודיש כדי שהוא יתפס.
-
ג'ון-
אתה לוקח את הפוקדור וזורק אותו במהירות לעברו של אודיש הנכלא בתוכו.
כעבור כמה שניות הפוקדור מפסיק לזוז ואור אדום קטן נדלק בפתחו.
אודיש נלכד!
מה תעשה?
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1113198]ג'ון-
אתה לוקח את הפוקדור וזורק אותו במהירות לעברו של אודיש הנכלא בתוכו.
כעבור כמה שניות הפוקדור מפסיק לזוז ואור אדום קטן נדלק בפתחו.
אודיש נלכד!
מה תעשה?[/QUOTE]
"יאללה בוא נמשיך במסע זובאט!" אגיד לזובאט בחיוך, אקח את הפוכדור של אודיש ואמשיך בדרכי עם זובאט הקטנה.
-
ג'ון-
אתה מרים את הפוקדור של אודיש ומחבר אותו לחגורתך וממשיך ללכת.
כעבור מספר דקות אתה שומע רעש מוזר מאחד העצים.
אתה מתקרב ורואה שעל העץ יושבים להקת טיילוים ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/4/44/Spr_5b_276.png[/IMG]).
מה תעשה?
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1113206]ג'ון-
אתה מרים את הפוקדור של אודיש ומחבר אותו לחגורתך וממשיך ללכת.
כעבור מספר דקות אתה שומע רעש מוזר מאחד העצים.
אתה מתקרב ורואה שעל העץ יושבים להקת טיילוים ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/4/44/Spr_5b_276.png[/IMG]).
מה תעשה?[/QUOTE]
'יש לי כבר פוקימון מעופף אז לא צריך טיילו...' אחשוב לעצמי ואז אמשיך עם זובאט לעבר מרכז הפוקימונים הקרוב.
-
[quote=Ritsuka Kun;1111455][COLOR=SeaGreen][B]התחלה:
[/B][/COLOR][COLOR=YellowGreen]'נו איפה הזקן הזה?' אתה מוצא את עצמך חושב מול דלתו של הפרופסור. 'חצי שעה והוא עדיין לא חזר!' עולה במחשבתך.
'בשביל מה הוא היה צריך את הפוקימון שלי? פשוט חוצפה לאחר!'.
אמש, התקשר אליך הפרופסור על מנת לטפל בפוקימון שלך לפני המסע המחודש שלך.
"תביא אותו כדי שאוכל להכינו למסע" אמר בקול זועף וניתק את השיחה.
כשהגעת בבוקר לשם הוא פשוט לקח את הפוקדור ונעלם מאוחרי דלתו ומאז אין תגובה.
'שמוק' אתה מתחיל לחשוב לעצמך עד שהפרופסור פותח את הדלת ומחזיר לך את הפוקדור.
"עכשיו, הקשב לי טוב. הפוקימון הזה עבר הרבה ואני מפציר בך שמור עליו טוב." אומר ומשפשף את זקנו.
"עכשיו, אם תצטרך משהו, יש לך את המספר שלי" הוא אומר בחיוך ושולח אותך לדרכך.
'סוף סוף' אתה חושב לעצמך ומסתכל אל האופק- היציאה מהעיר היא במרחק חמש עשר דקות הליכה.
מה תעשה?[/COLOR][/quote]
אני דופק כמו משוגע על הדלת של הפרופסור וכשלבסוף הוא מתפנה מלגרבץ ולפתוח לי את הדלת, אני שואל אותו אם יש לו אפשרות להקפיץ אותי עד ליציאה מהעיר. "אתה מבין, פרופסור, אני לא הספקתי לעשות רישיון ואני ממש רוצה להגיע לשם מהר". את התשובה לשאלה שלי אני מקבל בצורה של טריקת דלת. אז אני ממלמל משהו כמו - "אדיוט זקן", ואז אני שומע אותו מבעד לדלת אומר: "אני עדיין יכול לשמוע אותך". ואז אני יוצא לדרכי. במהלך דרכי אני מהרהר איזה פוקימון הזקן הזה הביא לי ובסוף אני מחליט להוציא את הפוקימון שלי ולבדוק איזה אחד קיבלתי.
-
[quote=Ritsuka Kun;1111455]
[COLOR=seagreen][B]התחלה:[/B][/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]'נו איפה הזקן הזה?' אתה מוצא את עצמך חושב מול דלתו של הפרופסור. 'חצי שעה והוא עדיין לא חזר!' עולה במחשבתך.[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]'בשביל מה הוא היה צריך את הפוקימון שלי? פשוט חוצפה לאחר!'.[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]אמש, התקשר אליך הפרופסור על מנת לטפל בפוקימון שלך לפני המסע המחודש שלך. [/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]"תביא אותו כדי שאוכל להכינו למסע" אמר בקול זועף וניתק את השיחה.[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]כשהגעת בבוקר לשם הוא פשוט לקח את הפוקדור ונעלם מאוחרי דלתו ומאז אין תגובה.[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]'שמוק' אתה מתחיל לחשוב לעצמך עד שהפרופסור פותח את הדלת ומחזיר לך את הפוקדור.[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]"עכשיו, הקשב לי טוב. הפוקימון הזה עבר הרבה ואני מפציר בך שמור עליו טוב." אומר ומשפשף את זקנו.[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]"עכשיו, אם תצטרך משהו, יש לך את המספר שלי" הוא אומר בחיוך ושולח אותך לדרכך.[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]'סוף סוף' אתה חושב לעצמך ומסתכל אל האופק- היציאה מהעיר היא במרחק חמש עשר דקות הליכה.[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]מה תעשה?[/COLOR][/quote]
'הפרופסור הזה' אני רוטן לעצמי על כך שנאלצתי לחכות הרבה זמן עד שקיבלתי את אלקיד בחזרה. אני מביט בפוכדור שבידי "קדימה אלקיד, נזוז" אני לוחש לו ומתחיל לצעוד אל עבר דרך 25. כשאני מגיע לשם, אני מתחיל להסתובב בשדות, לחפש אחר מקום אימון טוב לאלקיד.
-
[quote=Ritsuka Kun;1113163]אדם-
אתה מתחיל להתקדם לכיוון היציאה מהעיר בעודך מהרהר לעצמך על הפוקימונים העתידים להיתפס על ידך.
כעבור זמן מה, אתה מוצא את עצמך מאחורי העיר ובאמצעו של דרך סלולה ומשני צידיה שדות וחורשה קטנה.
השמש קופחת על ראשך בעודך מתקדם בדרך.
לפתע מאחד העצים נופלת זיגזגון ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/2/28/Spr_5b_263.png[/IMG]) ממש לידך.
מה תעשה?[/quote]
'איזה חמוד,אבל הוא לא פוקימון שאני מחפש' אחשוב לעצמי ואמשיך ללכת בעודי מביט עליו מרחוק
"אני צריך לחפש פוקימון חזק לצוות שלי" אלחש לעצמי ואתחיל להשליך מבטים לכל עבר בתקווה למצוא פוקימון חזק שיעזור לי במסע שלי
-
-
ג'ון-
תקן אותי אם אני טועה, לא אמרת שאתה אוהב ברקע פוקימונים מעופפים ורעל? חח
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;;
אתה ממשיך בדרכך ועבור חצי שעה מגיע למרכז פוקימונים קטן בשולי הדרך.
אתה נכנס פנימה ושם עומדת לה אחות ג'וי חייכנית ושואלת מה אתה צריך.
אתה מגיש לה את הפוקדורים וכעבו מספר דקות הם חוזרים אליך בריאים ושלמים.
"דרך צלחה!" אומרת לך בחביבות האחות ג'וי בזמן שאתה יוצא החוצה. בתגובה אתה מחייך אליה ומנופף לשלום.
מחוץ למרכז אתה נתקל בנערה צעירה בעלת שיער חום ותלבושת בית ספר [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/8/8e/DP_Lass.png[/IMG].
"היי, רוצה קרב כפול?" היא שואלת בחיוך.
מה תעשה?
קלטמיין-
אתה כבר מכיר את הפוקימון אבל שטויות ^^"
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה זורק את הפוקדור לאוויר ומתוכו יוצא ראלטס שלך שנראה טוב מהרגיל.
ראלטס מחייך עליך ובעזרת כוחותיך מרחף אליך ומתיישב על כתפך ושותק.
מה תעשה?
תומאס-
אתה מציא את אלקיד מהפוקדור והוא מחייך בקלות ושניכם רצים במהירות לעבר השדות ושם אתה נתקל בספירו ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/0/05/Spr_5b_021.png[/IMG]) קטנה הנראית מעוצבנת.
מה תעשה?
אדם-
אתה ממשיך בדרכך, מתעלם מזיגזגון וכעבור כמה דקות אתה שומע זימזום מעליך.
אתה מרים מבט ורואה על אחד מהעצים שלושה לידבה ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/8/8a/Spr_5b_165_m.png[/IMG])
מה תעשה?
-
[quote=Ritsuka Kun;1114117]אדם-
אתה ממשיך בדרכך, מתעלם מזיגזגון וכעבור כמה דקות אתה שומע זימזום מעליך.
אתה מרים מבט ורואה על אחד מהעצים שלושה לידבה ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/8/8a/Spr_5b_165_m.png[/IMG])
מה תעשה?[/quote]
"לידבה אה?! לא נראה לי, הפוקימון הזה חלש והוא לא יעזור לי במסע שלי" אגיד ואמשיך לחפש עוד פוקימונים
'אני לא חושב שיש כאן פוקימונים שיכולים לעזור לי במסע שלי' אחשוב בעצב אך אמשיך להסתכל בתקווה למצוא פוקימון חזק
-
[quote=Ritsuka Kun;1114117]
קלטמנטיין-
שגית בשם שלי, תיקנתי לך לשם המלא.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה זורק את הפוקדור לאוויר ומתוכו יוצא ראלטס שלך שנראה טוב מהרגיל.
ראלטס מחייך עליך ובעזרת כוחותיך מרחף אליך ומתיישב על כתפך ושותק.
מה תעשה?[/quote]
אני שואל את ראלטס: "תגיד, אז איך קוראים לך?"
ראלטס: "ראלטס".
אני: "כן, אבל איך קוראים לך?"
אני: "לא, את זה אני יודע. לא שאלתי איזה סוג פוקימון אתה, שאלתי איך קוראים לך?
אני: "אוקי, בוא ננסה את זה אחרת. אתה יודע להגיד משהו אחר מלבד ראלטס?"
אני: "מי שיאמר מעכשיו והלאה ראלטס הוא אדיוט".
אני: "אתה אדיוט, אתה מודע לזה?"
אני: "טוב, אז אני אצטרך להמציא לך שם".
אני: "זה לא יהיה ראלטס".
אני: "אמא שלך זונה! תפסיק עם זה".
אני: "טוב, החלטתי שאני קורא לך - פלורנס"
:what:
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1114117]ג'ון-
תקן אותי אם אני טועה, לא אמרת שאתה אוהב ברקע פוקימונים מעופפים ורעל? חח
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;;
אתה ממשיך בדרכך ועבור חצי שעה מגיע למרכז פוקימונים קטן בשולי הדרך.
אתה נכנס פנימה ושם עומדת לה אחות ג'וי חייכנית ושואלת מה אתה צריך.
אתה מגיש לה את הפוקדורים וכעבו מספר דקות הם חוזרים אליך בריאים ושלמים.
"דרך צלחה!" אומרת לך בחביבות האחות ג'וי בזמן שאתה יוצא החוצה. בתגובה אתה מחייך אליה ומנופף לשלום.
מחוץ למרכז אתה נתקל בנערה צעירה בעלת שיער חום ותלבושת בית ספר [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/8/8e/DP_Lass.png[/IMG].
"היי, רוצה קרב כפול?" היא שואלת בחיוך.
מה תעשה?
[/QUOTE]
[I]בדיוק, אבל את טיילו לא.[/I]
~~~~~~~~~~~~~~
"בשמחה," אגיד לנערה הנחמדה ואז אשלוף את שני הפוכדורים של הפוקימונים שלי, "צאו זובאט ואודיש!" אומר ואז אוציא אותם מהפוכדורים שלהם במהירות.
-
[quote=Ritsuka Kun;1114117]
תומאס-
אתה מציא את אלקיד מהפוקדור והוא מחייך בקלות ושניכם רצים במהירות לעבר השדות ושם אתה נתקל בספירו ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/0/05/Spr_5b_021.png[/IMG]) קטנה הנראית מעוצבנת.
מה תעשה?
[/quote]
'ממ... מעניין מה הפוקדע יאמר על הספירו הזה' אני חושב לעצמי. אני שולף את הפוקדע ובודק מידע על ספירו "אלקיד, בוא נבחן את כוחותיך אחרי הטיפול של הפרופסור" אני אומר לו "השתמש במכת ברק!" אני מצווה עליו ומצביע לעבר ספירו.
-
אדם-
זה רק ההתחלה לא ישר יהיה משהו חזק...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה ממשיך בדרכך ומבחין בצד הדרך שלט גדול ועליו [I]דרך 26[/I] וממש מתחתיו יושב לו שרומיש ( [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/d/d0/Spr_5b_285.png[/IMG])
מה תעשה?
קלייטמן-
האמ XD
אוקי...
רק תנסה לא להיגב משהו תוקע...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"ראלטס" הוא אומר שוב ושותק.
מה תעשה?
ג'ון-
אוקי (:
"נהדר!" קוראת המאמנת וזורקת שני פוקדורים לאוויר.
מתוכם יוצאים שני פוקימון שאף פעם לא ראית.
הפוקימונית הראשונה שיוצאת היא ורודה וחייכנית ובשנייה שהיא יוצאת מהפוקדור היא מתחילה לרדוף אחרי זנבה.
אתה מגלה שזו היא סקיטי ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/1/17/Spr_5b_300.png[/IMG]).
הפוקימונית השנייה שיוצאת היא גם בעלת מראה חתולי וזנב ארוך ומסולסל והיא לעומת סקיטי מלקקת את כפות רגליה ומסתכלת בזילזול בסקיטי. אתה מגלה שזאת גלמיאו ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/a/a1/Spr_5b_431.png[/IMG]).
"סקיטי! גלמיאו התחילו עם זיוף החוצה! (fake out)" קוראת המאמנת.
שתיה הפוקימונית קופצות באוויר ומוחאות בכפותיהן ופוגעות ביחד בזובאט ובאודיש.
מה תעשה?
תומאס-
אתה פותח את הפוקידע ומאתר את ספירו ומיד הפוקידע מתחילה לדבר.
"ספירו- פוקימון הציפור הזעירה. פוקימון זה משתמש בכנפיו הקטנות כדי לעוף. ובקורו כדי לחפש אחרי טרף בצמחייה".
אלקיד יוצא במהירות במכת ברק, אבל ספירו זריזה ממנו ומשתמשת בריקוד נוצות כדי לחמוק מהמתקפה.
אלקיד המופתע אינו מבחין בספירו, הנעלמה בין הנוצות, ופוגעות בו מאחור בניקור.
מה תעשה?
-
[quote=Ritsuka Kun;1114692]קליימנטיין (כמו קלמנטינה)
"ראלטס" הוא אומר שוב ושותק.
מה תעשה?[/quote]
"טוב, זזים", אני אומר לו ואני יוצאים לדרך הארוכה עד ליציאה מהעיר.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1114692]ג'ון-
אוקי (:
"נהדר!" קוראת המאמנת וזורקת שני פוקדורים לאוויר.
מתוכם יוצאים שני פוקימון שאף פעם לא ראית.
הפוקימונית הראשונה שיוצאת היא ורודה וחייכנית ובשנייה שהיא יוצאת מהפוקדור היא מתחילה לרדוף אחרי זנבה.
אתה מגלה שזו היא סקיטי ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/1/17/Spr_5b_300.png[/IMG]).
הפוקימונית השנייה שיוצאת היא גם בעלת מראה חתולי וזנב ארוך ומסולסל והיא לעומת סקיטי מלקקת את כפות רגליה ומסתכלת בזילזול בסקיטי. אתה מגלה שזאת גלמיאו ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/a/a1/Spr_5b_431.png[/IMG]).
"סקיטי! גלמיאו התחילו עם זיוף החוצה! (fake out)" קוראת המאמנת.
שתיה הפוקימונית קופצות באוויר ומוחאות בכפותיהן ופוגעות ביחד בזובאט ובאודיש.
מה תעשה?
[/QUOTE]
"זובאט ואודיש אל תדאגו, יהיה קל מאוד לנצח אותם!" אגיד לזובאט ולאודיש בעידוד,
"אודיש תעלה על זובאט ואז זובאט תעיפי את אודיש לעבר סקיטי אותו כדי שהוא ישתמש בספיגה ואז זובאט תתקפי את גלמיאו במתקפת כנף!" אוסיף בחיוך.
-
קלמנטיין-
אתה רץ מהעיר וכעבור כמה דקות אתה מוצא את עצמך מחוץ לעיר מנשם ומתנשף מתחת לעץ גדול. כשלפתע תפוח נופל על ראשך.
אתה מרים מבט ורואה שם סנטרט ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/3/31/Spr_5b_161.png[/IMG]) יושב על אחד מהענפים וצוחק בקול.
מה תעשה?
ג'ון-
אודיש קופץ על גבה של זובאט ושניהם מתקרבים במהירות לעברה של סקיטי שאודיש קופץ גבוהה באוויר ומשתמש בפיגה על סקיטי.
סקיטי ניפגעת מהמתקפה אבל עדיין עומדת על רגליה הקטנות.
זובאט ממשיכה בדרכה לעברה של גלמיאו אבל גלמיאו מתחמקת בקלות מהמתקפה ומשתמשת בשריטה על כנפה של זובאט הנפםגעת ומתעופפת לצד השני של המגרש.
"סקיטי, גלמיאו אגרוף סאקר!" קוראת המאמנת ושתי הפוקימוניות שלה רצות במהירות לכיוונם של אודיש וזובאט עם אחת מכפותיהן מושתות קדימה אוגרות אנרגישה סגולה שחורה.
מה תעשה?
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1114852]ג'ון-
אודיש קופץ על גבה של זובאט ושניהם מתקרבים במהירות לעברה של סקיטי שאודיש קופץ גבוהה באוויר ומשתמש בפיגה על סקיטי.
סקיטי ניפגעת מהמתקפה אבל עדיין עומדת על רגליה הקטנות.
זובאט ממשיכה בדרכה לעברה של גלמיאו אבל גלמיאו מתחמקת בקלות מהמתקפה ומשתמשת בשריטה על כנפה של זובאט הנפםגעת ומתעופפת לצד השני של המגרש.
"סקיטי, גלמיאו אגרוף סאקר!" קוראת המאמנת ושתי הפוקימוניות שלה רצות במהירות לכיוונם של אודיש וזובאט עם אחת מכפותיהן מושתות קדימה אוגרות אנרגישה סגולה שחורה.
מה תעשה?[/QUOTE]
"אודיש תתקוף אותם בעלי תער ואז אבקה מתוקה, ולאחר מכן זובאט תתקפי במציצת חיים עם מתקפת כנף אבל תתמקדו בגלמיאו, הפוקימון שיש לו סילסול בזנב!" אגיד לאודיש ולזובאט.
-
ג'ון-
"סקיטי קפצי קדימה והשתמשי בהגנה על שתיכן!" קוראת המאמנת וסקיטי קופצת קדימה ומעכבת את את אודיש וזובאט.
אבל, זובאט לא מוותרת וממשיכה עם ההתקפה ופוגעת בסקיטי ומעיפה אותה אחורנית.
"גלמיאו השתמשי בזנב ברזל על זובאט! סקיטי התאפסי וצאי עם סתירה כפולה על אודיש!" קוראת המאמנת מה תעשה?
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1114934]ג'ון-
"סקיטי קפצי קדימה והשתמשי בהגנה על שתיכן!" קוראת המאמנת וסקיטי קופצת קדימה ומעכבת את את אודיש וזובאט.
אבל, זובאט לא מוותרת וממשיכה עם ההתקפה ופוגעת בסקיטי ומעיפה אותה אחורנית.
"גלמיאו השתמשי בזנב ברזל על זובאט! סקיטי התאפסי וצאי עם סתירה כפולה על אודיש!" קוראת המאמנת
מה תעשה?[/QUOTE]
"זובאט תשתמשי ברעל על גלמיאו ואז תתקפי במתקפת כנף את סקיטי!" אפקוד על זובאט, "אודיש תתקוף את סקיטי בחומצה ואז בספיגה את גלמיאו!" אפקוד על אודיש.
-
[quote=Ritsuka Kun;1114692]
תומאס-
אתה פותח את הפוקידע ומאתר את ספירו ומיד הפוקידע מתחילה לדבר.
"ספירו- פוקימון הציפור הזעירה. פוקימון זה משתמש בכנפיו הקטנות כדי לעוף. ובקורו כדי לחפש אחרי טרף בצמחייה".
אלקיד יוצא במהירות במכת ברק, אבל ספירו זריזה ממנו ומשתמשת בריקוד נוצות כדי לחמוק מהמתקפה.
אלקיד המופתע אינו מבחין בספירו, הנעלמה בין הנוצות, ופוגעות בו מאחור בניקור.
מה תעשה?[/quote]
"קדימה אלקיד אל תוותר! השתמש בפזילה כדי להוריד לה את ההגנה, ולאחר מכן טען מכת ברק, אבל שאתה משחרר אותה, נסה לשחרר את הברק תוך כדי שאתה מסתובב במקום!" אני מצווה עליו, מנסה ליצור מעגל של ברק שיצא לו מהאנטנות.
-
[quote=Ritsuka Kun;1114852]קלמנטיין-
אתה רץ מהעיר וכעבור כמה דקות אתה מוצא את עצמך מחוץ לעיר מנשם ומתנשף מתחת לעץ גדול. כשלפתע תפוח נופל על ראשך.
אתה מרים מבט ורואה שם סנטרט ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/3/31/Spr_5b_161.png[/IMG]) יושב על אחד מהענפים וצוחק בקול.
מה תעשה?[/quote]
אני ארים את התפוח, אחשוב על זה לרגע או שניים ואז אוכל חצי ואתן מחצית לפוקימון שלי.
לאחר מכן, אני אשאל את פלורנס אם הוא מוכן להכנס לקרב הפוקימונים הראשון בחייו.
הוא ממלמל משהו כמו "ראלטס" ואני מבין את זה בתור כן, ואז אני שולח אותו לתקוף עם מתקפת בלבול.
-
[quote=Ritsuka Kun;1111455]
[COLOR=seagreen][B]התחלה:[/B][/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]'נו איפה הזקן הזה?' אתה מוצא את עצמך חושב מול דלתו של הפרופסור. 'חצי שעה והוא עדיין לא חזר!' עולה במחשבתך.[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]'בשביל מה הוא היה צריך את הפוקימון שלי? פשוט חוצפה לאחר!'.[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]אמש, התקשר אליך הפרופסור על מנת לטפל בפוקימון שלך לפני המסע המחודש שלך. [/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]"תביא אותו כדי שאוכל להכינו למסע" אמר בקול זועף וניתק את השיחה.[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]כשהגעת בבוקר לשם הוא פשוט לקח את הפוקדור ונעלם מאוחרי דלתו ומאז אין תגובה.[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]'שמוק' אתה מתחיל לחשוב לעצמך עד שהפרופסור פותח את הדלת ומחזיר לך את הפוקדור.[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]"עכשיו, הקשב לי טוב. הפוקימון הזה עבר הרבה ואני מפציר בך שמור עליו טוב." אומר ומשפשף את זקנו.[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]"עכשיו, אם תצטרך משהו, יש לך את המספר שלי" הוא אומר בחיוך ושולח אותך לדרכך.[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]'סוף סוף' אתה חושב לעצמך ומסתכל אל האופק- היציאה מהעיר היא במרחק חמש עשר דקות הליכה.[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]מה תעשה?[/COLOR][/quote]
[B]לא הבנתי אם אני רשום או לא,[/B]
[B]אבל ראיתי את הדף אז הבנתי שכן..:sorry:[/B]
[B]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"קדימה! זה הזמן לצאת למסע!" אני אומר לספיל,[/B]
[B]"בואי נלך לכיוון היציאה מהעיר" אני אומר לספיל בחיוך,[/B]
[B]'מעניין איך יתקדם המסע...' אני חושב לעצמי ומסתכל לשמיים,[/B]
[B]"ספיל אני מצפה ממך לעמוד בקצב,אנחנו חייבים להגיע ליציאה מהעיר מהר ככל האפשר."[/B]
[B]אני אומר לספיל ומתחיל ללכת ממש מהר.[/B]
-
ג'ון-
זובאט יוצאת עם שיניה שלופות קדימה ומטפטפת כמה טיפות על גלמיאו- הזוהרת לשנייה בסגול בהיר, אבל לא מוותרת ופוגעת בזובאט בזנב ברזל בדיוק בגבה.
זובאט ממשיכה בדרכה לסקיטי ופוגעת בה מתקפת כנף.
סקיטי הפגועה לא מוותרת ושולחת את זנבה קדימה ופגעת שלוש פעמים באוד באודיש עם סתירה כפולה- ובתגובה הוא יורק לה על הפנים בחומצה.
מה הגורם לסקיטי להתעוור ולרוץ במעגלים במקום. אודיש לא עוצר ומתחיל להישתמש בספיגה מגלמיאו- אבל גלמיאו משתמש בצוות כפול ומתחמק ממתקפת הספיגה.
"סקיטי רוח קרה על זובאט! גלמיאו שריטה על אודיש!" קוראת המאמנת ושתי הפוקימונים יוצאות למתקפה.
מה תעשה?
תומאס-
שמוק >>
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אלקיד מרים את אצבעו ומכניס אותה לעינו ועושה פרצוף מוזר לספירו הנרתעת מהמבט.
אלקיד מתחיל ליצור חשמל בין האנטנות שלו אבל נעצר לפתע.
אתה מסתכל קדימה ורואה שספירו הישתמשה בפרצוף מפחיד על אלקיד- והוא מפוחד נורא עוצר ומתחבא מאחוריך.
מה תעשה?
קלמנטיין-
ראלטס יוצא עם מתקפת בילבול והאנטנות הקטנות על ראשו זוהרות בכחול בהיר- ולפתע סנטרט זוהר גם הוא בכחול, מורם באוויר ומתנגש בעץ.
סנטרט מתעצבן וקופץ מהעץ ויוצא במתקפת מהירות לעברו של ראלטס ופוגע בו בראש.
מה תעשה?
-
[quote]ג'ון-
זובאט יוצאת עם שיניה שלופות קדימה ומטפטפת כמה טיפות על גלמיאו- הזוהרת לשנייה בסגול בהיר, אבל לא מוותרת ופוגעת בזובאט בזנב ברזל בדיוק בגבה.
זובאט ממשיכה בדרכה לסקיטי ופוגעת בה מתקפת כנף.
סקיטי הפגועה לא מוותרת ושולחת את זנבה קדימה ופגעת שלוש פעמים באוד באודיש עם סתירה כפולה- ובתגובה הוא יורק לה על הפנים בחומצה.
מה הגורם לסקיטי להתעוור ולרוץ במעגלים במקום. אודיש לא עוצר ומתחיל להישתמש בספיגה מגלמיאו- אבל גלמיאו משתמש בצוות כפול ומתחמק ממתקפת הספיגה.
"סקיטי רוח קרה על זובאט! גלמיאו שריטה על אודיש!" קוראת המאמנת ושתי הפוקימונים יוצאות למתקפה.
מה תעשה?[/quote]
"זובאט תחמק מהרוח הקרה ותתקוף במתקפת כנף!" אפקוד על זובאט, "אודיש תתקוף בחומצה את גלמיאו ואז תשלח עלי תער על שני הפוקימונים של היריבה!" אפקוד על אודיש.
-
טוני-
אתה מתחיל ללכת במהירות לעבר היציאה, ובאופן מפתיע אתה רואה שספיל רצה אחריך וניראת מאושרת מהאוויר הנעים.
עד מהרה, אתה מגיע ליציאה ואחרי כמה שניות אתה כבר מוצא את עצמך מחוץ לעיר ושביל נפרש לפניך. שדות ועצים מתגלים לנגד עיניך.
אתה ממשיך ללכת ומבחין בשלושה פוקימונים המיסתובבים בקירוב אליך.
בעזרת הפוקידע אתה מגלה שהם קטרפי ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/8/83/Spr_5b_010.png[/IMG]), וארמפל ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/6/64/Spr_5b_265.png[/IMG]) ווידל ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/9/96/Spr_5b_013.png[/IMG]).
מה תעשה?
ג'ון
זובאט מצליחה בקושי להיתחמק מהרוח הקרה ופוגעת בסקיטי במכת כנף עצומה ומעיפה אותה על גלמיאו.
גלמיאו שהייתה באמצע דרכה לעברו של אודיש מופתעת וסופגת מכה מלאה מסקיטי.
אודיש קופץ גבוהה באוויר ושולח עשרות עלי טער המחסלים את סקיטי וגלמיאו.
"אוי לא!" קוראת המאמנת ומחזירה את הפוקימונים שלה לפוקדורים.
"קרב טוב בחור!" היא אומרת בחיוך ורצה למרכז פוקימונים.
מה תעשה?
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1115662]ג'ון
זובאט מצליחה בקושי להיתחמק מהרוח הקרה ופוגעת בסקיטי במכת כנף עצומה ומעיפה אותה על גלמיאו.
גלמיאו שהייתה באמצע דרכה לעברו של אודיש מופתעת וסופגת מכה מלאה מסקיטי.
אודיש קופץ גבוהה באוויר ושולח עשרות עלי טער המחסלים את סקיטי וגלמיאו.
"אוי לא!" קוראת המאמנת ומחזירה את הפוקימונים שלה לפוקדורים.
"קרב טוב בחור!" היא אומרת בחיוך ורצה למרכז פוקימונים.
מה תעשה?[/QUOTE]
"כול הכבוד חברים!" אגיד לזובאט ולאודיש ואז אחזיר אותם לפוכדורים שלהם, 'אני חייב לרפאות אותם ואז להמשיך במסע...' אחשוב לעצמי ואז אלך למרכז הפוקימונים, ארפא את הפוקימונים שלי ואז אמשיך בדרכי לעיר המכון הראשון.
-
[quote=Ritsuka Kun;1115410]
תומאס-
שמוק >>
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אלקיד מרים את אצבעו ומכניס אותה לעינו ועושה פרצוף מוזר לספירו הנרתעת מהמבט.
אלקיד מתחיל ליצור חשמל בין האנטנות שלו אבל נעצר לפתע.
אתה מסתכל קדימה ורואה שספירו הישתמשה בפרצוף מפחיד על אלקיד- והוא מפוחד נורא עוצר ומתחבא מאחוריך.
מה תעשה?
[/quote]
"אלקיד, אל תפחד! היא סתם עושה פצרףו כדי לגרום לך לפחוד! אל תירתע ממנה, שלח מכת ברק לעברה!" אני אומר לו ומנסה להרגיע אותו תוך כדי.
-
[quote=Ritsuka Kun;1114692]אדם-
זה רק ההתחלה לא ישר יהיה משהו חזק...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה ממשיך בדרכך ומבחין בצד הדרך שלט גדול ועליו [I]דרך 26[/I] וממש מתחתיו יושב לו שרומיש ( [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/d/d0/Spr_5b_285.png[/IMG])
מה תעשה?
[/quote]
"וואו שרומיש, אני חושב שהוא יעזור לי" אגיד בשמחה ואתקרב אליו טיפה
"קדימה אברה צא! תפתיע את שרומיש עם כוח חבוי קדימה!" אצעק
-
[quote=Ritsuka Kun;1115662]טוני-
אתה מתחיל ללכת במהירות לעבר היציאה, ובאופן מפתיע אתה רואה שספיל רצה אחריך וניראת מאושרת מהאוויר הנעים.
עד מהרה, אתה מגיע ליציאה ואחרי כמה שניות אתה כבר מוצא את עצמך מחוץ לעיר ושביל נפרש לפניך. שדות ועצים מתגלים לנגד עיניך.
אתה ממשיך ללכת ומבחין בשלושה פוקימונים המיסתובבים בקירוב אליך.
בעזרת הפוקידע אתה מגלה שהם קטרפי ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/8/83/Spr_5b_010.png[/IMG]), וארמפל ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/6/64/Spr_5b_265.png[/IMG]) ווידל ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/9/96/Spr_5b_013.png[/IMG]).
מה תעשה?
quote]
[B]'קטרפי יכול לאמן אותה קצת...' אני חושב ומסתכל על ספיל,[/B]
[B]"ספיל תתקפי את קטרפי באקדח מים!" אני אומר בנחישות לספיל,[/B]
[B]"מיד אחרי זה תשתמשי באבקת שלג!!" אני אומר לספיל ומסתכל על קטרפי,[/B]
[B]'בוא נקווה שהיא יודעת מה היא עושה...' אני חושב ללעצמי ומסתכל על ספיל החמודה שלי.[/B]
-
[quote=Ritsuka Kun;1115410]קלמנטיין-
ראלטס יוצא עם מתקפת בילבול והאנטנות הקטנות על ראשו זוהרות בכחול בהיר- ולפתע סנטרט זוהר גם הוא בכחול, מורם באוויר ומתנגש בעץ.
סנטרט מתעצבן וקופץ מהעץ ויוצא במתקפת מהירות לעברו של ראלטס ופוגע בו בראש.
מה תעשה?[/quote]
אני אומר לו - "אתה רואה את הסלעים באיזור, נסה להרים אותם בכוח המחשבה שלך ואז תשליך אותם בכל הכוח על היריב הלוזר שלנו פה".
-
ג'ון-
אתה מחזיר את הפוקימונים שלך לפוקדורים, נכנס שוב למרכז ויוצא ממנו אחרי עשר דקות.
אתה ממשיך בדרכך ונכנס עמוק יותר ויותר לתוך השביל, המוקף בחורשה.
שם בין העצים אתה מבחין באור קטן מנצנץ בין העצים.
אתה מתקרב אליו ומבחין שזו בעצם אילומיס ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/e/ec/Spr_5b_314.png[/IMG])- פוקימון הגחלילית.
מה תעשה?
תומאס-
אלקיד מתנער ושולח שוב מכת ברק לעברה של ספירו ופוגע בה ישירות.
ספירו הפגועה, לא מוותרת ויוצאת שוב עם ניקור ומצליחה לפגוע באלקיד ישירות בבטן.
אלקיד שולח שוב מכת ברק קטן ומעיף אותה אחרונית.
מה תעשה?
אדם-
אברה משגר עצמו מאחורי שרומיש ומתחיל לזהור בצהוב באוויר ומתוך ידיו נשלחות עשרות כדורים כחלכלים המפתיעים את שרומיש ופוגעים בו חזק.
שרומיש המופתח מזנק קדימה וקולט את אברה ויוצא עם אגרוף ניקוז (Drain Punch) ופוגע באברה ישירות בבטן.
מה תעשה?
טוני-
ספיל פותחת את פיה ויורה אקדח מים ענקי לעבר קטרפי המועף אחרונית מוורמפל ווידל- הבורחים מהמקום.
קטרפי מתאזן על גחנו ויורה ירית חוט לעברה של ספיל וחוסם לה את הפה.
ספיל, המופתעת מהחוט הקשיח לא מצליחה להישתחרר וניפגעת בראשה ממתקת הדחיפה של קטרפי.
מה תעשה?
קלטנטיין-
ראלטס מהנהן ומתחיל לזהור שוב בכחול ושני אבנים זוהרות גם כן בכחול ומתקרבות במהירות על ראלטס ומגינות עליו בפני סנטרט המנתגח באבנים במקום בראלטס.
אחרי שהוא נופל אחורה ראלטס, בעזרת כוחותיו, משליך את האבנים עליו וקובר אותו בפנים.
אתה מביט כמה דקות והאבנים אינן זזות- כשלפתע צעקה מראלטס הניפגע.
סנטרט הישתמש בחפירה ופגע בראלטס מלמטה.
מה תעשה?