-
[quote]עמית~
כי יכולים להיות 3 פוקימונים מכל סוג ובחרו לפניך 3 פעמים גם בסקווירטל וגם בצרמנד'ר, אז נשאר רק באלבאזור...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מתחיל ללכת במהירות אל עבר המעבדה וכעבור 5 דקות אתה מגיע אליה. אתה מזהה את רוב הסימנים על הקירות מהקרב שהתחולל במקום. אתה מתקרב אל הדלת ודופק בה. כעבור כמה שניות הדלת נפתחת ובפתח הדלת עומד הפרופסור "ברוך הבא, בוא כנס" הוא אומר לך ואתם נכנסים פנימה. הוא מוביל אותה ומראה לך עמדה עם 3 פוכדורים "אתה יכול לבחור בין 3 פוקימונים התחלתיים - באלבאזור פוקימון העשב, צרמנד'ר פוקימון האש וסקווירטל פוקימון המים. במי אתה בוחר?" הוא שואל אותך.[/quote]
"מעניין במי אבחר," אחשוב לעצמי "מצד אחד, סקווירטל יהיה מאוד שימושי, כי הוא יכול לדעת הרבה התקפות שימושיות בתור פוקימון מים.אך מצד שני, צ'ארמנדר יהיה פוקימון חזק מדי.כנראה שאבחר בבאלבזור-פוקימון עשב טוב כמו של אמא.".לאחר שאחשוב לעצמי, אתעורר מהמחשבות שלי ואגיד לפרופסור בבטחון:"אני אבחר בבאלבזור!" ואצביע על הפוכדור בו נמצא בלבאזור.
-
[B]נל~[/B]
את נפרדת מהורייך ורצה במהירות אל עבר המעבדה. את מגיעה אליה בדיוק בשעה 10. את דופקת בדלת ומחכה. כעבור כמה שניות את שומעת צעדים והדלת נפתחת, בפתחה עומד פרופסור אוק "ברוכה הבאה נל, כנסי" הוא אומר לך ואת נכנסת אחריו "כפי שאת יודעת, ניתן לבחור ב3 פוקימונים התחלתיים: צרמנד'ר פוקימון האש, באלבאזור פוקימון העשב וסקווירטל פוקימון המים, במי תבחרי?" הוא פונה אלייך ומציג את הפוכדורים שלהם.
[B]עמית~[/B]
"בחירה מעניינת, באלבאזור נחשב לפוקימון עשב חזק" הוא אומר לך ומגיש לך את הפוכדור שלו "הנה פוקדע ופוכדורים, עם הפוקדע תוכל לבדוק מידע על הפוקימונים שתפגוש ובעזרת הפוכדורים תוכל ללכוד כמה לשישיה שלך" הוא אומר לך "אז, שיהיה בהצלחה!" הוא מוסיף.
[B]ניב~[/B]
"בסקווירטל, אה? הוא פוקימון מים מאוד חזק" אומר לך הפרופסור ומגיש לך את הפוכדור שלו "אלה פוקדע ופוכדורים, בעזרת הפוקדע תוכל לבדוק מידע על הפוקימונים שתפגוש ועם הפוכדורים תוכל ללכוד פוקימונים לשישיה שלך" אומר לך הפרופסור ומוסר לך את החפצים "אז, שיהיה לך בהצלחה!" אומר לך הפרופסור ואתה יוצא החוצה מהמעבדה.
[B]עומר~[/B]
הוא בתוך הפוכדור אז אתה צריך להוציא אותו כדי ללטף את ראשו.
~~~~~~~~~~~~~~
אתה נפרד מהפרופסור ויוצא החוצה מהמעבדה, שם אתה זורק את הפוכדור של סקווירטל קדימה. הפוכדור נפתח ומתוכו מגיח באור אדום סקווירטל, והוא מביט בך בחיוך "סקוודו!" אומר סקווירטל ואתה מלטף את ראשו ,"יש לנו דרך ארוכה לנקמה ואתה עוד צריך להיתחזק!" אתה אומר לו ושניכם מתחילים לצעוד אל עבר היציאה מהעיר והכניסה לדרך 1. כעבור כרבע שעה אתם מגיעים אל היציאה ואתם נכנסים אל דרך 1. אתה רואה שדרך זו מלאה בשדות פוקימונים רבים ומיוערת (מלשון יער). אתם צועדים לכם בשביל, כשלפתע נשמע רשרוש מאחד השיחים שלידכם. כעבור כמה שניות, מגיח מתוכו עכבר סגול, שנעצר ומביט בכם. [IMG]http://floatzel.net/pokemon/black-white/sprites/images/19.png[/IMG]
[B]קודאק~[/B]
אתה יוצא החוצה מהמעבדה ומתחיל לרוץ אל עבר היציאה מהעיר. כעבור מספר דקות, אתה מגיע את היציאה ונכנס אל תוך דרך 1. אתה רואה שדרך זו מלאה בשדות פוקימונים רבים ומיוערת (מלשון יער). אתם צועדים לכם בשביל, כשלפתע נשמע רשרוש מאחד השיחים שלידכם. כעבור כמה שניות, מגיח מתוכו זחל ירוק שמסתכל עליך במבט תמוהה. [IMG]http://floatzel.net/pokemon/black-white/sprites/images/10.png[/IMG]
-
[quote=Combusken;1117802]
[B]קודאק~[/B]
אתה יוצא החוצה מהמעבדה ומתחיל לרוץ אל עבר היציאה מהעיר. כעבור מספר דקות, אתה מגיע את היציאה ונכנס אל תוך דרך 1. אתה רואה שדרך זו מלאה בשדות פוקימונים רבים ומיוערת (מלשון יער). אתם צועדים לכם בשביל, כשלפתע נשמע רשרוש מאחד השיחים שלידכם. כעבור כמה שניות, מגיח מתוכו זחל ירוק שמסתכל עליך במבט תמוהה. [IMG]http://floatzel.net/pokemon/black-white/sprites/images/10.png[/IMG][/quote]
"היי,שלום לך קטנצ'יק" אומר לו ואבדוק אוו בפוקדע שבידי.
מיד לאחר מכן אזרוק את הפוכדור של צ'רמ בידי השנייה,בקיראת "צא צ'רמנדר!" ואחכה שהוא יצא.
"שלום לך צ'רמנדר,אני קודק,ואני סופסוף באתי לקחת אותך מהמעבדה כדי שנצא למסע הצלה!" אומר לו בחיוך.
"קדימה,בוא תראה לי את הכוח שלך,תשתמש בגחלת על הפוקימון הזה!" ואצביע על הפוקימון הקטן שמולי.
-
[quote=Combusken;1117802][B]נל~[/B]
את נפרדת מהורייך ורצה במהירות אל עבר המעבדה. את מגיעה אליה בדיוק בשעה 10. את דופקת בדלת ומחכה. כעבור כמה שניות את שומעת צעדים והדלת נפתחת, בפתחה עומד פרופסור אוק "ברוכה הבאה נל, כנסי" הוא אומר לך ואת נכנסת אחריו "כפי שאת יודעת, ניתן לבחור ב3 פוקימונים התחלתיים: צרמנד'ר פוקימון האש, באלבאזור פוקימון העשב וסקווירטל פוקימון המים, במי תבחרי?" הוא פונה אלייך ומציג את הפוכדורים שלהם.[/quote]
"שלום, פרופסור." אומר כשאכנס. "שלושת הפוקימונים כל כך חמודים וכל כך יפים. קשה לבחור." אומר ואחשוב לי קצת. "אבל הגעתי להחלטה, עוד לפני שבאתי." אומר ואנשום נשימה עמוקה. "אני אבחר בצ'רמנדר, פוקימון האש." אומר ואביט בפוקדור שלו. "תודה לך, פרופסור." אומר ואקח את הפוקדור. אצא מן המעבדה במהירות ובהתרגשות ואוציא את צ'רמנדר. "צא, צ'רמנדר!" אקרא ואזרוק את הפוקדור. "צ'רמנדר, אני נל, ואתה הפוקימון שלי. אנחנו נהיה החברים הכי טובים!" אומר לצ'רמנדר. "צ'רמנדר, מה דעתך שנתאמן קצת?" אשאל אותו. "בוא נחפש מקום מתאים להתאמן." אומר לצ'רמנדר ואלך לחפש איזור לאימונים. כשאמצא איזור אימונים מתאים, אגיד לצ'רמנדר: "תשתתמש בגחלת לכיוון השמיים!" אקרא לו. "ואחר כך תשתמש במסך עשן ותסתובב במקום באותו זמן!" אקרא ואחכה לראות מה יקרה.
-
[QUOTE=Combusken;1115947][[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem001.png[/IMG][U][COLOR=#ff1493][B]התחלה[/B][/COLOR][/U][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem001.png[/IMG]
[COLOR=darkblue][SIZE=1]אתם קמים בבוקר נפרדים מההורים ויוצאים מהבית , אתם רואים את רד וגריין יושבים ומדברים .[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=1][COLOR=darkblue]כמה פוקימונים עומדים ליד המעבדה של הפרופסור .[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=darkblue]בשעה 10 אתם חייבים להגיע אל המעבדה לקבל את הפוקימון הראשון שלכם והשעה עכשיו 9:50 .[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=darkblue]עם תאחרו לא תקבלו פוקימון .[/COLOR][/SIZE]
][/QUOTE]
'שיט, אני מאחר...' אני חושב לעצמי במעט כעס ובלבול, 'כדאי שאני אמהר...' אני חושב ומתחיל לרוץ בכל כוחי ובמהירות לעבר המעבדה.
'אסור לי לאחר אני חייב לקבל את הפוקימון ההתחלתי שלי...' אני מוסיף וחושב ברטינה.
-
[quote]תומר~
אתה מתחיל לרוץ במהירות אל עבר המעבדה וכעבור 5 דקות אתה מגיע אליה מתנשף. אתה מזהה את רוב הסימנים על הקירות מהקרב שהתחולל במקום. אתה מתקרב אל הדלת ודופק בה. כעבור כמה שניות הדלת נפתחת ובפתח הדלת עומד הפרופסור "ברוך הבא, בוא כנס" הוא אומר לך ואתם נכנסים פנימה. הוא מוביל אותה ומראה לך עמדה עם 3 פוכדורים "אתה יכול לבחור בין 3 פוקימונים התחלתיים - באלבאזור פוקימון העשב, צרמנד'ר פוקימון האש וסקווירטל פוקימון המים. במי אתה בוחר?" הוא שואל אותך.[/quote]
"אני אבחר בסקווירטל, פוקימון המים." אגיד לפרופסור, ואז אחכה בקפדנות לפוכדור שלו ולחפצים של המסע.
-
[quote]עמית~
"בחירה מעניינת, באלבאזור נחשב לפוקימון עשב חזק" הוא אומר לך ומגיש לך את הפוכדור שלו "הנה פוקדע ופוכדורים, עם הפוקדע תוכל לבדוק מידע על הפוקימונים שתפגוש ובעזרת הפוכדורים תוכל ללכוד כמה לשישיה שלך" הוא אומר לך "אז, שיהיה בהצלחה!" הוא מוסיף.[/quote]
"תודה פרופסור!" אומר לו בשמחה ואקח את הפוכדורים והפוקידע.לאחר מכן אגיד לו:"יום טוב לך!" בנחמדות ואצא החוצה מהמעבדה ואחשוב לעצמי:"סופסוף אני מתחיל את המסע שלי!"
-
[QUOTE=Combusken;1117802]
[B]עומר~[/B]
הוא בתוך הפוכדור אז אתה צריך להוציא אותו כדי ללטף את ראשו.
~~~~~~~~~~~~~~
אתה נפרד מהפרופסור ויוצא החוצה מהמעבדה, שם אתה זורק את הפוכדור של סקווירטל קדימה. הפוכדור נפתח ומתוכו מגיח באור אדום סקווירטל, והוא מביט בך בחיוך "סקוודו!" אומר סקווירטל ואתה מלטף את ראשו ,"יש לנו דרך ארוכה לנקמה ואתה עוד צריך להיתחזק!" אתה אומר לו ושניכם מתחילים לצעוד אל עבר היציאה מהעיר והכניסה לדרך 1. כעבור כרבע שעה אתם מגיעים אל היציאה ואתם נכנסים אל דרך 1. אתה רואה שדרך זו מלאה בשדות פוקימונים רבים ומיוערת (מלשון יער). אתם צועדים לכם בשביל, כשלפתע נשמע רשרוש מאחד השיחים שלידכם. כעבור כמה שניות, מגיח מתוכו עכבר סגול, שנעצר ומביט בכם. [IMG]http://floatzel.net/pokemon/black-white/sprites/images/19.png[/IMG]
[I[/QUOTE]
"טוב סקווירטל התחל באקדח מים על הפוקימון ואז עבור לדחיפה!" אקרא בביטחון.
-
[quote=Combusken;1117802]
[B]ניב~[/B]
"בסקווירטל, אה? הוא פוקימון מים מאוד חזק" אומר לך הפרופסור ומגיש לך את הפוכדור שלו "אלה פוקדע ופוכדורים, בעזרת הפוקדע תוכל לבדוק מידע על הפוקימונים שתפגוש ועם הפוכדורים תוכל ללכוד פוקימונים לשישיה שלך" אומר לך הפרופסור ומוסר לך את החפצים "אז, שיהיה לך בהצלחה!" אומר לך הפרופסור ואתה יוצא החוצה מהמעבדה.
[/quote]
אביט על השטח הפראי, אנשום נשימה עמוקה ואומר "זהו דף חדש, אני יהפוך למאסטר!"
אלך אל הדרך החדשה, וכאתחיל לראות את הפוקימונים הפראיים וארגיש שכבר נכנסתי אל תוך הדרך אוציא החוצה את סקווירטל ואכיר אותו.
"שלום לך חבר קטן, אני קודי, ואני ואתה הולכים להיות שותפים אנחנו נעבור מסע ביחד.. שבסופו ניהיה צוות הכי חזק שיש!" אבשר לו בהתלהבות.
-
[QUOTE=Combusken;1117701][center][b]חברה אם אפשר - תשקיעו קצת בתגובות ^^[/b][/center]
[b]דודי~[/b]
3>
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מתחיל לרוץ במהירות אל עבר המעבדה וכעבור 5 דקות אתה מגיע אליה מתנשף. אתה מזהה את רוב הסימנים על הקירות מהקרב שהתחולל במקום. אתה מתקרב אל הדלת ודופק בה. כעבור כמה שניות הדלת נפתחת ובפתח הדלת עומד הפרופסור "ברוך הבא, בוא כנס" הוא אומר לך ואתם נכנסים פנימה. הוא מוביל אותה ומראה לך עמדה עם 3 פוכדורים "אתה יכול לבחור בין 3 פוקימונים התחלתיים - באלבאזור פוקימון העשב, צרמנד'ר פוקימון האש וסקווירטל פוקימון המים. במי אתה בוחר?" הוא שואל אותך.
[/QUOTE]
"אלו הפוקימונים שיש?" אשאל את הפרופסור באכזבה רבה.
-
[QUOTE=Combusken;1115947]]התחלה[/B][/COLOR][/U][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem001.png[/IMG]
[COLOR=darkblue][SIZE=1]אתם קמים בבוקר נפרדים מההורים ויוצאים מהבית , אתם רואים את רד וגריין יושבים ומדברים .[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=1][COLOR=darkblue]כמה פוקימונים עומדים ליד המעבדה של הפרופסור .[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=darkblue]בשעה 10 אתם חייבים להגיע אל המעבדה לקבל את הפוקימון הראשון שלכם והשעה עכשיו 9:50 .[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=darkblue]עם תאחרו לא תקבלו פוקימון .[/COLOR][/SIZE]
Sin Cara[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
אני: "ואו, איך אני תמיד מאחר לכל דבר? טוב, אז כדי שאני ארוץ לקבל את הפוקימון הראשון שלי, אני לא רוצה להפסיד אותו..."
אני רץ למעבדה של הפרופסור ודופק מספר נקישות חזקות בדלת שמבטאות את קוצר הרוח שלי להתחיל כבר את המסע.
אני מחכה ומחכה (אמא שלו תמיד אמרה שצריך לתת לאנשים להגיב בלי שדופקים שוב).
לאחר 25 שניות שבהן לא קורה כלום אני דופק שוב על הדלת... (בכול זאת, לא יפה להתעלם מאנשים שדופקים בדלת)
-
[quote=Combusken;1117701][B]דניס~[/B]אתה מתחיל לרוץ במהירות אל עבר המעבדה וכעבור 5 דקות אתה מגיע אליה מתנשף. אתה מזהה את רוב הסימנים על הקירות מהקרב שהתחולל במקום. אתה מתקרב אל הדלת ודופק בה. כעבור כמה שניות הדלת נפתחת ובפתח הדלת עומד הפרופסור "ברוך הבא, בוא כנס" הוא אומר לך ואתם נכנסים פנימה. הוא מוביל אותה ומראה לך עמדה עם 3 פוכדורים "אתה יכול לבחור בין 3 פוקימונים התחלתיים - באלבאזור פוקימון העשב, צרמנד'ר פוקימון האש וסקווירטל פוקימון המים. במי אתה בוחר?" הוא שואל אותך.[/quote]
"צ'רמנדר" אגיד ללא היסוס, הרי מלכתחילה התכוונתי לבחור בו
-
[B]דניס~[/B]
"בחירה מעולה! צרמנד'ר נחשב לפוקימון התחלתי מעולה" אומר לך הפרופסור ומגיש לך את הפוכדור שלו "קבל גם פוכדורים ופוקדע. עם הפוכדורים תוכל לתפוס פוקימונים לשישיה שלך ועם הפוקדע לבדוק מידע עליהם" הוא מוסיף ומוסר לך את הציוד "אז, שיהיה לך בהצלחה במסע!" הוא אומר לך ומשחרר אותך לדרכך.
[B]גלעד~[/B]
שים לב להערות שאמרתי לך בפרטי
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה דופק ודופק ולבסוף הפרופסור פותח את הדלת "לא צריך לדפוק הרבה גלעד" הוא אומר לך ומכניס אותך פנימה "אז באת לקבל פוקימון התחלתי?" הוא שואל אותך ואתה מהנהן בחיוב. הוא לוקח לך ומראה את הפוכדורים שלהם "אתה יכול לבחור בין צרמנד'ר פוקימון האש, סקווירטל פוקימון המים או באלבאזור פוקימון העשב. במי תבחר?" הוא שואל אותך.
[B]דודי~[/B]
"האמת, קיבלתי לא מזמן פוקימון חדש, והוא לא ממש מקשיב... אולי אתה תצליח לגרום לו להקשיב לך" הוא אומר לך ושולף פוכדור אחר מכיסו "תכיר את איווי" הוא אומר לך בחיוך וזורק את הפוכדור קדימה. מתוכו מגיח החוצה שועל קטן בצבע אפור שמסתכל מסביבו, ואז מביט בך. הוא מזיז את ראשו הצידה ומתרבל לשינה על הרצפה "טוב... זה בעיקרון מה שהוא עושה כל הזמן" אומר הפרופסור במבוכה.
[IMG]http://floatzel.net/pokemon/black-white/sprites/images/133.png[/IMG]
[B]ניב~[/B]
אתה מתחיל לצעוד אל עבר היציאה מהעיר ואתה מוציא את סקווירטל החוצה תוך כדי ומציג את עצמך. הוא קופץ במקום משמחה ואתם נכנסים יחדיו אל תוך דרך 1. אתם מתחילים לצעוד בשביל שמסביבו ישנם שיחים גדולים ומדשאות גדולות, וכעבור כמה דקות אתה שומע לפתע קול של משהו מבין אחד השיחים. אתה מסתכל וכעבור כמה שניות מגיח משם זחל ורוד שמסתכל עליך במבט תמוהה. [IMG]http://floatzel.net/pokemon/black-white/sprites/images/265.png[/IMG]
[B]עומר~[/B]
לא לשכוח שאתה מאמן חדש אז כדאי שתבדוק גם מידע על הפוקימונים שאתה רואה
~~~~~~~~~~~~~~~~
סקווירטל פוצה את פיו ויורה אקדח מים לעבר העכבר הסגול והוא פוגע בו, העכבר נהדף אחורנית אך כועס על התקיפה. הוא יוצא עם מתקפת דחיפה נגדית ופוגע בסקווירטל. סקווירטל נהדף מעט אחורנית אך הדחיפה לא הזיזה לו כל כך. הוא תוקף[B] עם[/B] דחיפה משלו ופוגע שוב בעכבר הסגול.
[B]עמית~[/B]
אתה יוצא החוצה מהמעבדה ושמח על קבלת הפוקימון ההתחלתי. אתה מתחיל לצעוד אל עבר היציאה מהעיר ובמהרה מגיע אליה. אתה נכנס אל תוך דרך 1 ומתחיל לצעוד בשביל כאשר מסביבך ישנם שיחים ומדשאות רבות. לפתע, נשמע רחש מאחד השיחים שלידך, ולבסוף יוצא מתוכם פוקימון בצבע חום-אפרפר [IMG]http://floatzel.net/pokemon/black-white/sprites/images/263.png[/IMG]
[B]תומר~[/B]
[B]נל~[/B]
מה שעשית עכשיו זה המשך עצמי, כלומר הגבת ובהמשך שלך עשית לעצמך תשובה. אני לא רוצה שדבר כזה יקרה. הפעם אני אגיב לך, אבל שימי לב לפעם הבאה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"בחירה מעולה! צרמנד'ר נחשב לפוקימון אש חזק מאוד" אומר לך הפרופסור ומוסר לך את הפוכדור שלו "קחי גם פוכדורים ופוקדע. עם הפוכדורים תוכלי לתפוס פוקימונים לשישיה שלך ועם הפוקדע תוכלי לבדוק עליהם מידע" הוא אומר ומוסר לך את הציוד. את נפרדת מהפרופסור ויוצאת החוצה מהמעבדה, ושם את מוציאה את צרמנד'ר החוצה והוא מגיח באור אדום. הוא מסתכל עלייך בחיוך ואת מציגה את עצמך, ומחליטה לבחון את כוחותיו. את מבקשת ממנו לשלוח גחלת לשמיים והוא שולח 5 גחלים כלפי מעלה שבמהרה נעלמים. לבסוף את מבקשת ממנו לתקוף עם מסך עשן בסיבוב והוא מבצע זאת, אך אחרי כמה שניות את והוא נחנקים מהמסך ביחד.
[B]עידו~[/B]
אתה מתחיל לרוץ במהירות אל עבר המעבדה במהירות, חושב על כך שאסור לך לאחר. כעבור 5 דקות אתה מגיע אליה מתנשף. אתה מזהה את רוב הסימנים על הקירות מהקרב שהתחולל במקום. אתה מתקרב אל הדלת ודופק בה. כעבור כמה שניות הדלת נפתחת ובפתח הדלת עומד הפרופסור "ברוך הבא, בוא כנס" הוא אומר לך ואתם נכנסים פנימה. הוא מוביל אותה ומראה לך עמדה עם 3 פוכדורים "אתה יכול לבחור בין 3 פוקימונים התחלתיים - באלבאזור פוקימון העשב, צרמנד'ר פוקימון האש וסקווירטל פוקימון המים. במי אתה בוחר?" הוא שואל אותך.
[B]קודאק~[/B]
אתה מוציא החוצה את צרמנד'ר ואתה מציג את עצמך בפניו והוא מחייך אלייך. אתה מצווה עליו להשתמש בגחלת לעבר הפוקימון הקטן שמולך והוא שולח כמה גחלים שפוגעים בחוזקה בפוקימון הירוק ומעיפים אותו אחורנית, והוא מתעלף תוך רגע מעוצמת המכה.
-
[quote=Combusken;1119556][B]דניס~[/B]
"בחירה מעולה! צרמנד'ר נחשב לפוקימון התחלתי מעולה" אומר לך הפרופסור ומגיש לך את הפוכדור שלו "קבל גם פוכדורים ופוקדע. עם הפוכדורים תוכל לתפוס פוקימונים לשישיה שלך ועם הפוקדע לבדוק מידע עליהם" הוא מוסיף ומוסר לך את הציוד "אז, שיהיה לך בהצלחה במסע!" הוא אומר לך ומשחרר אותך לדרכך.
[/quote]
"תודה רבה" אענה לו ואצא מן המעבדה בעודי זורק את הפוקדור.
"צא צ'רמנדר" אגיד לפוקימון שבתוך הפוקדור "אני ניק, המאמן החדש שלך".
-
[B]דניס~[/B]
אתה יוצא החוצה מהמעבדה ושולף את הפוכדור של צרמנד'ר. הוא מגיח החוצה באור אדום ומסתכל עליך בחיוך "צאר!" הוא קורא בשמחה. אתה מציג את עצמך והוא ממשיך לחייך אלייך.
"או, נראה שיש לנו מאמן חדש בעיר" נשמע קול לפתע, ומשומקום צץ ילד ומסתכל עליך בלעג "רוצה קרב, לוזר?" הוא שואל אותך [IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/blackwhite/3.png[/IMG]
-
[quote=Combusken;1119556]
[B]קודאק~[/B]
אתה מוציא החוצה את צרמנד'ר ואתה מציג את עצמך בפניו והוא מחייך אלייך. אתה מצווה עליו להשתמש בגחלת לעבר הפוקימון הקטן שמולך והוא שולח כמה גחלים שפוגעים בחוזקה בפוקימון הירוק ומעיפים אותו אחורנית, והוא מתעלף תוך רגע מעוצמת המכה.[/quote]
"יפה מאוד!" אומר וארים את הפוקימון, "מי אתה?" אשאל ואבדוק אותו בפוקדע.
לאחר מכן ארים את הפוקימון ואניח אותו על אחד העצים/על שביל ואמשיך בדרכי עם צ'רמנדר.
-
[QUOTE=Combusken;1119556][B][B]גלעד~[/B]
שים לב להערות שאמרתי לך בפרטי
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה דופק ודופק ולבסוף הפרופסור פותח את הדלת "לא צריך לדפוק הרבה גלעד" הוא אומר לך ומכניס אותך פנימה "אז באת לקבל פוקימון התחלתי?" הוא שואל אותך ואתה מהנהן בחיוב. הוא לוקח לך ומראה את הפוכדורים שלהם "אתה יכול לבחור בין צרמנד'ר פוקימון האש, סקווירטל פוקימון המים או באלבאזור פוקימון העשב. במי תבחר?" הוא שואל אותך.
[/QUOTE]
אני: "חשבתי על זה הרבה. בסוף הבנתי שהפוקימון הכי מתאים לי הוא בלבזאר. דרך אגב, איזה מהפוקדורים שכאן הם של בלבזאר?"
אני כבר שולך את היד לאחד שנדמה לי שזה הפוקדור של בלבזאר.
"זה הפוקדור הזה, לא?"
-
[quote=Combusken;1119595][B]דניס~[/B]
אתה יוצא החוצה מהמעבדה ושולף את הפוכדור של צרמנד'ר. הוא מגיח החוצה באור אדום ומסתכל עליך בחיוך "צאר!" הוא קורא בשמחה. אתה מציג את עצמך והוא ממשיך לחייך אלייך.
"או, נראה שיש לנו מאמן חדש בעיר" נשמע קול לפתע, ומשומקום צץ ילד ומסתכל עליך בלעג "רוצה קרב, לוזר?" הוא שואל אותך [IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/blackwhite/3.png[/IMG][/quote]
"אנחנו עוד נראה מי לוזר, וזו עיירה בכלל טמבל" אחייך בלגלוג לעברו "תוציא את הפוקימון אם אתה לא פחדן".
-
[QUOTE=Combusken;1119556][[B]עידו~[/B]
אתה מתחיל לרוץ במהירות אל עבר המעבדה במהירות, חושב על כך שאסור לך לאחר. כעבור 5 דקות אתה מגיע אליה מתנשף. אתה מזהה את רוב הסימנים על הקירות מהקרב שהתחולל במקום. אתה מתקרב אל הדלת ודופק בה. כעבור כמה שניות הדלת נפתחת ובפתח הדלת עומד הפרופסור "ברוך הבא, בוא כנס" הוא אומר לך ואתם נכנסים פנימה. הוא מוביל אותה ומראה לך עמדה עם 3 פוכדורים "אתה יכול לבחור בין 3 פוקימונים התחלתיים - באלבאזור פוקימון העשב, צרמנד'ר פוקימון האש וסקווירטל פוקימון המים. במי אתה בוחר?" הוא שואל אותך.
.[/QUOTE]
"אני מעוניין בצ'ארמנדר." אני אומר בחיוך וממתין לתגובתו של הפרופסור, 'צ'ארמנדר בהחלט הפוקימון האהוב עליי מהשלושה...' אני חושב לעצמי בחיוך.
-
QUOTE=Combusken;1119556]]
[B]דודי~[/B]
"האמת, קיבלתי לא מזמן פוקימון חדש, והוא לא ממש מקשיב... אולי אתה תצליח לגרום לו להקשיב לך" הוא אומר לך ושולף פוכדור אחר מכיסו "תכיר את איווי" הוא אומר לך בחיוך וזורק את הפוכדור קדימה. מתוכו מגיח החוצה שועל קטן בצבע אפור שמסתכל מסביבו, ואז מביט בך. הוא מזיז את ראשו הצידה ומתרבל לשינה על הרצפה "טוב... זה בעיקרון מה שהוא עושה כל הזמן" אומר הפרופסור במבוכה.
[IMG]http://floatzel.net/pokemon/black-white/sprites/images/133.png[/IMG]
[/QUOTE]
"אקח אותו" אני אומר לפרופסור בזמן שאני לוקח ממנו את הפוקדור ומחזיר אליו את איווי.
-
[quote]תומר~
"בסקווירטל, אה? הוא פוקימון מים מאוד חזק" אומר לך הפרופסור ומגיש לך את הפוכדור שלו "אלה פוקדע ופוכדורים, בעזרת הפוקדע תוכל לבדוק מידע על הפוקימונים שתפגוש ועם הפוכדורים תוכל ללכוד פוקימונים לשישיה שלך" אומר לך הפרופסור ומוסר לך את החפצים "אז, שיהיה לך בהצלחה!" אומר לך הפרופסור ואתה יוצא החוצה מהמעבדה.[/quote]
"בוא נראה אותך סקווירטל!" אגיד בשמחה ואז אוציא את סקווירטל החוצה, "שלום סקווירטל!" אגיד לו שאצא ואז אלך איתו לעבר דרך 1 כדי שהוא יראה לי את הכוחות שלו נגד פוקימונים פראיים.
-
[QUOTE=Combusken;1119556]
[B]עמית~[/B]
אתה יוצא החוצה מהמעבדה ושמח על קבלת הפוקימון ההתחלתי. אתה מתחיל לצעוד אל עבר היציאה מהעיר ובמהרה מגיע אליה. אתה נכנס אל תוך דרך 1 ומתחיל לצעוד בשביל כאשר מסביבך ישנם שיחים ומדשאות רבות. לפתע, נשמע רחש מאחד השיחים שלידך, ולבסוף יוצא מתוכם פוקימון בצבע חום-אפרפר [IMG]http://floatzel.net/pokemon/black-white/sprites/images/263.png[/IMG][/QUOTE]
"מי זה הפוקימון הזה?" אשאל את עצמי ואבדוק עליו מידע בפוקידע שלי.לאחר מכן אקח את הפוכדור של בלבאזור ואוציא אותו משם.אחרי שיצא אגיד לבאלבזור:"אוקיי בלבאזור, זה הקרב הראשון שלנו יחד.קדימה תשתמש בעלי תער!"
-
[QUOTE=Combusken;1119556][B]
[B]עומר~[/B]
לא לשכוח שאתה מאמן חדש אז כדאי שתבדוק גם מידע על הפוקימונים שאתה רואה
~~~~~~~~~~~~~~~~
סקווירטל פוצה את פיו ויורה אקדח מים לעבר העכבר הסגול והוא פוגע בו, העכבר נהדף אחורנית אך כועס על התקיפה. הוא יוצא עם מתקפת דחיפה נגדית ופוגע בסקווירטל. סקווירטל נהדף מעט אחורנית אך הדחיפה לא הזיזה לו כל כך. הוא תוקף[B] עם[/B] דחיפה משלו ופוגע שוב בעכבר הסגול.
[/QUOTE]
what ever...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;;;
"טוב סקווירטל השתמש במתקפת בועות ודרכן התחבא ובלבל את העכבר ותקוף בדחיפה!" אקרא בקול.
'מעניין מה הפוקימון הזה' אחשוב לעצמי ואבדוק בפוקידע.
-
[B]עמית~[/B]
אתה מכוון את הפוקדע שלך אל עבר הפוקימון ואתה בודק מידע עליו: [I]"זיגזגון, פוקימון החפרפרת. פוקימון זה ידוע בהיותו פוקימון שמח ופעלולן. הוא נוהג לקחת דברים ולהחביא אותם בתוך מקומות מיסתור כמו גזעים רקים של עץ. בנוסף הוא ידוע בכשרונו לאתר דברים"[/I]
אתה מוציא החוצה את באלבאזור והוא נראה מאוד שמח. הוא מסתכל עליך ומחייך לעברך. אתה מצווה עליו להשתמש בעלי תער והוא יורה מטר קל של עלי תער שפוגעים ישירות בזיגזגון. זיגזגון נהדף אחורנית אך הוא נעמד במהרה על רגליו. הוא מתחיל לכעוס והוא תוקף במתקפה מהירה שפוגעת בבאלבאזור.
[B]תומר~[/B]
אתה מוציא החוצה את סקווירטל והוא מגיח מהפוכדור בקרן אור אדומה. הוא נעמד במקומו ומסתכל עליך בשמחה "סקוודו!" הוא קורא באושר. אתם מתחילים לצעוד יחדיו אל עבר היציאה מהעיר וכעבור כמה דקות אתם יוצאים אל דרך 1. אתה רואה שזוהי דרך עם מדשאות רבות ושיחים מצדדי השביל. אתם צועדים לכם בשביל, כשלפתע אתם שומעים רשרוש מאחד השיחים. כעבור כמה שניות מגיח מתוכו פוקימון זאב אפור [IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/animated/261.gif[/IMG]
[B]דודי~[/B]
"בסדר גמור" אומר לך הפרופסור ומוסר לך את הפוכדור שלו, אתה מכוון את הפוכדור לעבר איווי ומחזיר אותו לתוך הפוכדור שלו "הנה גם פוקדע ופוכדורים. בעזרת הפוקדע תוכל לבדוק מידע על פוקימונים שתפגוש ובעזרת הפוכדורים לתפוס כמה לשישיה שלך" אומר לך הפרופסור "אז, שיהיה לך בהצלחה עם איווי במסע!" הוא אומר לך ומשחרר אותך לדרכך.
[B]עידו~[/B]
"אין בעיה" אומר לך הפרופסור וניגש לפוכדורים "רגע אחד, יש בעיה, נשאר לי פה רק באלבאזור, אז לצערי אתה תקבל אותו" אומר לך הפרופסור ומוסר לך את הפוכדור שלו "קח גם פוכדורים ופוקדע. עם הפוכדורים תוכלי לתפוס פוקימונים לשישיה שלך ועם הפוקדע תוכלי לבדוק עליהם מידע" הוא אומר ומוסר לך את הציוד "אז, שיהיה לך בהצלחה במסע!" הוא אומר לך ואתה יוצא החוצה מהמעבדה.
[B]דניס~[/B]
"תיזהר ממני" אומר לך הילד "אני בוחר בך, מאנקי!" קורא הילד וזורק פוכדור קדימה. מתוכו מגיח החוצה קוף שעומד מוכן לקרב "לוזרים קודם" הוא אומר לך בלעג. [IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/animated/56.gif[/IMG]
[B]גלעד~[/B]
"כן, זהו הפוכדור של באלבאזור" אומר לך הפרופסור ומוסר לך את הפוכדור שלו "קח גם פוקדע ופוכדורים. בעזרת הפוקדע תוכל לבדוק מידע על הפוקימונים שתפגוש ובעזרת הפוכדורים ללכוד כמה לצוות שלך" הוא אומר לך ומוסר גם את הציוד "אז, שיהיה לך בהצלחה במסע!" הוא אומר ומשחרר אותך לדרכך.
[B]קודאק~[/B]
אתה מרים את הפוקימון המעולף מהקרקע ואתה שולף את הפוקדע ביד השנייה ובודק עליו מידע. מיד הפוקדע מתחיל לדבר: [I]"קטרפי, פוקימון הזחל הירוק. קטרפי נחשבים לפוקימונים שקל מאוד לתפוס אותם, הם חיים על העצים בדרך כלל"[/I]
[I]אתה מסתכל מסביב ומחפש אחר עץ, אך אתה לא רואה אחד קרוב אלייך ואתה מניח אותו בזהירות על הקרקע לידך וממשיך עם צרמנד'ר בדרך. אתם ממשיכים ללכת, ואתם נתקלים לפתע בפוקימון פקעת בעל 2 עלים גדולים על ראשו [IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/animated/43.gif[/IMG][/I]
[B]עומר~[/B]
אתה מוציא את הפוקדע ומכוון אותו לעבר הפוקימון והפוקדע מתחיל לזמר מיד [I]"רטטה, פוקימון העכבר. רטטה חי במקומות מאוכלסים בפוקימונים וגם במקומות בהם יש בני אדם, הוא נחשב לפוקימון מתאים למאמן התחלתי" .[/I]
סקווירטל שולח בועות אל עבר רטטה ורטטה מתחמק מהם, אך סקווירטל רץ במהירות ומשתמש בדחיפה על רטטה. רטטה סופג מכה ישירה, ועף אחורנית. הוא נוחת על הקרקע, מעולף.
-
[QUOTE=Combusken;1119921][B]
[B]עומר~[/B]
אתה מוציא את הפוקדע ומכוון אותו לעבר הפוקימון והפוקדע מתחיל לזמר מיד [I]"רטטה, פוקימון העכבר. רטטה חי במקומות מאוכלסים בפוקימונים וגם במקומות בהם יש בני אדם, הוא נחשב לפוקימון מתאים למאמן התחלתי" .[/I]
סקווירטל שולח בועות אל עבר רטטה ורטטה מתחמק מהם, אך סקווירטל רץ במהירות ומשתמש בדחיפה על רטטה. רטטה סופג מכה ישירה, ועף אחורנית. הוא נוחת על הקרקע, מעולף.[/QUOTE]
"עבודה נהדרת סקווירטל" אומר בחיוך ואלטף את ראשו ואז אזרוק פוקדור על רטטה.
-
[b]עומר~[/b]
אתה משבח את סקווירטל על הקרב הטוב ולאחר מכן שולף פוכדור ריק מכיסך. אתה משליך אותו אל עבר רטטה המעולף והוא נשאב פנימה באור אדום. הפוכדור נוחת על הקרקע ונע מספר פעמים מצד לצד, ולבסוף האור האדום נכבה והפוכדור מפסיק לזוז. אתה מבין שתפסת את רטטה.
-
[QUOTE=Combusken;1119925][b]עומר~[/b]
אתה משבח את סקווירטל על הקרב הטוב ולאחר מכן שולף פוכדור ריק מכיסך. אתה משליך אותו אל עבר רטטה המעולף והוא נשאב פנימה באור אדום. הפוכדור נוחת על הקרקע ונע מספר פעמים מצד לצד, ולבסוף האור האדום נכבה והפוכדור מפסיק לזוז. אתה מבין שתפסת את רטטה.[/QUOTE]
"יופי הפוקימון הראשון שלכדתי" אומר לעצמי בגאווה ואז אשחרר את רטטה מהפוקדור. "שלום לך ברנש, אני רובי נחמד מאוד להכיר אותך" אומר בחיוך חם "תכיר זה סקווירטל" אוסיף בחיוך.
אחרי ההכרות אקום על רגליי ואסתכל אל האופק "קדימה הגיע הזמן ללכת" אוסיף בחיוך לשניהם ואתחיל ללכת איתם בהמשך הדרך.
-
[B]עומר~[/B]
אתה מוציא החוצה את רטטה והוא מגיח בקרן אור אדומה. הוא מביט בך עייף מהקרב, ואתה מציג את עצמך ואת סקווירטל. סקווירטל ורטטה מדברים אחד עם השני ולוחצים ידיים עם זנב (XDD). אתה רואה שרטטה עייף מאוד אז אתה משיב אותו לפוכדור שלו שינוח, בזמן שאתה מתקדם עם סקווירטל ברגל. אתם ממשיכים לצעוד, כשלפתע אתה שומע רחש מאחד השיחים שלידך, ופתאום מתוכו קופץ מאמן החוצה "היי אתה! רוצה קרב?" הוא שואל אותך, בזמן שהוא שולף פוכדור ומחזיק בידו. [IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/dp/126.png[/IMG]
-
[quote=Combusken;1119921][B]דניס~[/B]
"תיזהר ממני" אומר לך הילד "אני בוחר בך, מאנקי!" קורא הילד וזורק פוכדור קדימה. מתוכו מגיח החוצה קוף שעומד מוכן לקרב "לוזרים קודם" הוא אומר לך בלעג. [IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/animated/56.gif[/IMG][/quote]
"בגלל זה אני נותן לך להתחיל" אגחך "צא צ'רמנדר!"
-
[quote]תומר~
אתה מוציא החוצה את סקווירטל והוא מגיח מהפוכדור בקרן אור אדומה. הוא נעמד במקומו ומסתכל עליך בשמחה "סקוודו!" הוא קורא באושר. אתם מתחילים לצעוד יחדיו אל עבר היציאה מהעיר וכעבור כמה דקות אתם יוצאים אל דרך 1. אתה רואה שזוהי דרך עם מדשאות רבות ושיחים מצדדי השביל. אתם צועדים לכם בשביל, כשלפתע אתם שומעים רשרוש מאחד השיחים. כעבור כמה שניות מגיח מתוכו פוקימון זאב אפור [/quote]
'זה פוקימון טוב לאימון' אחשוב לעצמי ואז אלטף את סקווירטל, "אני רוצה שתתקוף את הזאב האפור באקדח מים, מובן?" אגיד לסקווירטל ואז אבדוק את הזאב בפוקדקס.
-
[QUOTE=Combusken;1119931][B]עומר~[/B]
אתה מוציא החוצה את רטטה והוא מגיח בקרן אור אדומה. הוא מביט בך עייף מהקרב, ואתה מציג את עצמך ואת סקווירטל. סקווירטל ורטטה מדברים אחד עם השני ולוחצים ידיים עם זנב (XDD). אתה רואה שרטטה עייף מאוד אז אתה משיב אותו לפוכדור שלו שינוח, בזמן שאתה מתקדם עם סקווירטל ברגל. אתם ממשיכים לצעוד, כשלפתע אתה שומע רחש מאחד השיחים שלידך, ופתאום מתוכו קופץ מאמן החוצה "היי אתה! רוצה קרב?" הוא שואל אותך, בזמן שהוא שולף פוכדור ומחזיק בידו. [IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/dp/126.png[/IMG][/QUOTE]
"אחד על אחד זורם?" אשאל בחיוך ואחכה לתשובה
-
[QUOTE=Combusken;1119921][B]גלעד~[/B]
"כן, זהו הפוכדור של באלבאזור" אומר לך הפרופסור ומוסר לך את הפוכדור שלו "קח גם פוקדע ופוכדורים. בעזרת הפוקדע תוכל לבדוק מידע על הפוקימונים שתפגוש ובעזרת הפוכדורים ללכוד כמה לצוות שלך" הוא אומר לך ומוסר גם את הציוד "אז, שיהיה לך בהצלחה במסע!" הוא אומר ומשחרר אותך לדרכך.
[/QUOTE]
אני יוצא החוצה מהמעבדה.
"צה בלבזאר" אני אומר וזורק את הפוקדור באוויר.
"בלבזאר" בלבזאר מתגשם ואני בודק עליו בפוקדקס מידע ומה המתקפות שלו.
אחר כך אני מציג את עצמי אליו, ואז אני הולך לדרך הראשונה.
-
[QUOTE=Combusken;1119921][[B]עידו~[/B]
"אין בעיה" אומר לך הפרופסור וניגש לפוכדורים "רגע אחד, יש בעיה, נשאר לי פה רק באלבאזור, אז לצערי אתה תקבל אותו" אומר לך הפרופסור ומוסר לך את הפוכדור שלו "קח גם פוכדורים ופוקדע. עם הפוכדורים תוכלי לתפוס פוקימונים לשישיה שלך ועם הפוקדע תוכלי לבדוק עליהם מידע" הוא אומר ומוסר לך את הציוד "אז, שיהיה לך בהצלחה במסע!" הוא אומר לך ואתה יוצא החוצה מהמעבדה.
.[/QUOTE]
'אוף חבל שלא צ'ארמנדר... טוב גם באלבזור זה טוב...' אני חושב לעצמי בחיוך קטן ודי מזוייף בעודי מביט בפוקדור של באלבזור.
אני מתחיל לחפש וללכת לכיוון היציאה הטובה ביותר מהעיר פאלט, על מנת להתחיל את מסעי.
-
[quote]עמית~
אתה מכוון את הפוקדע שלך אל עבר הפוקימון ואתה בודק מידע עליו: "זיגזגון, פוקימון החפרפרת. פוקימון זה ידוע בהיותו פוקימון שמח ופעלולן. הוא נוהג לקחת דברים ולהחביא אותם בתוך מקומות מיסתור כמו גזעים רקים של עץ. בנוסף הוא ידוע בכשרונו לאתר דברים"
אתה מוציא החוצה את באלבאזור והוא נראה מאוד שמח. הוא מסתכל עליך ומחייך לעברך. אתה מצווה עליו להשתמש בעלי תער והוא יורה מטר קל של עלי תער שפוגעים ישירות בזיגזגון. זיגזגון נהדף אחורנית אך הוא נעמד במהרה על רגליו. הוא מתחיל לכעוס והוא תוקף במתקפה מהירה שפוגעת בבאלבאזור.[/quote]
כתבתי דחיפה במקום התקלה, אוקיי?
-----------------------------------------------
"עכשיו בלבאזור-השתמש בדחיפה!" אומר לבאלבזור ואחשוב לעצמי:"וואוו, הקרב הזה הולך מאוד טוב."
-
[quote=Combusken;1119921]
[B]קודאק~[/B]
אתה מרים את הפוקימון המעולף מהקרקע ואתה שולף את הפוקדע ביד השנייה ובודק עליו מידע. מיד הפוקדע מתחיל לדבר: [I]"קטרפי, פוקימון הזחל הירוק. קטרפי נחשבים לפוקימונים שקל מאוד לתפוס אותם, הם חיים על העצים בדרך כלל"[/I]
[I]אתה מסתכל מסביב ומחפש אחר עץ, אך אתה לא רואה אחד קרוב אלייך ואתה מניח אותו בזהירות על הקרקע לידך וממשיך עם צרמנד'ר בדרך. אתם ממשיכים ללכת, ואתם נתקלים לפתע בפוקימון פקעת בעל 2 עלים גדולים על ראשו [IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/animated/43.gif[/IMG][/I]
[/quote]
'מי אתה?' אשאל ואחכה לראות מה הפוקימון הקטן אומר.
"טוב צ'רמ! נראה לי שיש לנו עוד אתגר,תשתמש במסך עשן ומיד אחר כך בגחלת" אקרא לעבר צ'רמ.
-
[B]קודאק~[/B]
אתה פונה אל הפוקימון ושואל אותו מי הוא והוא עונה לך במבט נדוש. אתה מוציא את צרמנד'ר החוצה ומצווה עליו להשתשמ במסך עשן וגחלת. צרמנד'ר נושם עמוק ומשחרר עשן סמיך מתוך פיו, שמכסה את האזור שהפוקימון נמצא בו והוא נחנק. צרמנד'ר פוצה את פיו ושולח גחלת שפוגעת ישירות בפוקימון וגורמת לו נזק גבוה. הוא חוזר לעמוד על רגליו במהרה ומתחיל לפזר אבקה סגולה שמתקרבת במהירות אל עבר צרמנד'ר.
[B]עמית~[/B]
"באלבא!" קורא באלבאזור ורץ קדימה, מתחמק מניסיון של זיגזגון לדחיפה נוספת ופוגע בו בחוזקה עם הדחיפה. זיגזגון נהדף אחורנית ונופל על הקרקע. הוא מתרומם לאט לאט, ומביט בך בכעס. "זיגזגון!" הוא קורא ויוצא במהירות לעבר באלבאזור, והוא מניף את ראשו. זיגזגון משתמש בחבטת ראש ומעיף את באלבאזור אחורה, ובאלבאזור נפצע בינוני. באלבאזור מתאושש לאט לאט. זיגזגון מחייך מבט נחוש.
[B]עידו~[/B]
רוטן מעט על זה שקיבלת באלבאזור, אתה יוצא החוצה מהמעבדה וצועד אל עבר דרך 1. כעבור כעשר דקות בערך אתה מגיע ליציאה. אתה מסתכל אחורנית ונכנס אל הדרך. אתה מזהה שהיא מלאה בשדות רבים ושיחים מצידי השביל שבו אתה צועד. אתה הולך לך בשלווה בשביל, כשלפתע שמע רחש מאחד השיחים ולפניך קופץ פוקימון סגול עם קרן קטנה על ראשו. [IMG]http://floatzel.net/pokemon/black-white/sprites/images/32.png[/IMG]
[B]גלעד~[/B]
אתה מוציא החוצה את באלבאזור והוא מגיח החוצה ומביט בך בחיוך. אתה מציג את עצמך ואתה ובדק עליו מידע בפוקדע שלך: [I]"באלבאזור, פוקימון הפקעת. באלבאזור נחשב לפוקימון ידידותי וחברותי והוא שומר על פוקימונים אחרים באזור שבו הוא חי. הוא ידוע בתור הפוקימון ההתחלתי במחוז קנטו"[/I].
אתה בודק את מתקפותיו והפוקדע עונה לך: [I]"עלי תער, דחיפה, זרע מציצה והצלפת גפן".[/I]
אתה מסמן לו לבוא איתך, ואתם מתחילים לצעוד אל עבר דרך 1 ולבסוף אתם מגיעים אליה. אתה מבחין שזוהי דרך מלאה בשדות עם עשבים גבוהים ושיחים משני צידי השביל. אתם צועדים לכם ביחד, כשלפתע נשמע רשרוש מאחד השיחים, ומתוך אחד מהם מגיחים 2 סנאים חומים [IMG]http://floatzel.net/pokemon/black-white/sprites/images/161.png[/IMG][IMG]http://floatzel.net/pokemon/black-white/sprites/images/161.png[/IMG]
[B]עומר~[/B]
"ברור!" אומר לך המאמן ושולף פוכדור "אני בוחר בך, פידג'י!" הוא קורא וזורק את הפוכדור קדימה. מתוכו מגיח קרן אור שמתגבש ויוצר פוקימון יונה בצבע אפרפר שמרחף לו באוויר. [IMG]http://floatzel.net/pokemon/black-white/sprites/images/16.png[/IMG]
[B]תומר~[/B]
אתה מוציא את הפוקדע ובודק מידע על הפוקימון שפגשת: [I]"פוצ'יאנה, פוקימון הזאב. פ'וציאנה חי בלהקות, והוא יחסית שכיח באזורים השונים. עדיף לא לפגוש את כל הלהקה, מכיוון שהם עלולים להיות כועסים לפעמים".[/I]
אתה מורה לסקווירטל לירות אקדח מים וסקווירטל קופץ ויורה אקדח מים שפוגע בפ'וציאנה והודף אותו אחורנית. פ'וציאנה מתעצבן על כך שתקפת אותו והוא משתמש בנשיכה שפוגעת בזנבו של סקווירטל שזועק בכאב. פ'וציאנה לא משחרר את הנשיכה, מרים את סקווירטל זוורק אותו אחורנית. סקווירטל נופל על גבו על הקרקע, והוא בקושי מצליח להתהפך ולחזור לרגליו.
[B]דניס~[/B]
"גם פחדן וגם לוזר" אומר לך הילד בלעג בזמן שאתה מוציא את צרמנד'ר לשדה הקרב. צרמנד'ר מסתכל עליך ומבין שאתה המאמן שלו. הוא מחייך אלייך ומיד מחזיר את מבטו לעבר מאנקי "קדימה מאנקי, השתמש בשריטה!" קורא הילד. מאנקי קופץ קדימה ושורט את צרמנד'ר בפנים וצרמנד'ר זועק בכאב "ככה עושים את זה" אומר הילד בלגלוג.
-
[quote=Combusken;1120431][B]דניס~[/B]
"גם פחדן וגם לוזר" אומר לך הילד בלעג בזמן שאתה מוציא את צרמנד'ר לשדה הקרב. צרמנד'ר מסתכל עליך ומבין שאתה המאמן שלו. הוא מחייך אלייך ומיד מחזיר את מבטו לעבר מאנקי "קדימה מאנקי, השתמש בשריטה!" קורא הילד. מאנקי קופץ קדימה ושורט את צרמנד'ר בפנים וצרמנד'ר זועק בכאב "ככה עושים את זה" אומר הילד בלגלוג.[/quote]
"עוד נראה מי יצחק אחרון" אמלמל לעצמי ואורה לצ'רמנדר "תחזיר אש בפזילה ואז שריטה!"
-
[QUOTE=Combusken;1120431][B]
[B]עומר~[/B]
"ברור!" אומר לך המאמן ושולף פוכדור "אני בוחר בך, פידג'י!" הוא קורא וזורק את הפוכדור קדימה. מתוכו מגיח קרן אור שמתגבש ויוצר פוקימון יונה בצבע אפרפר שמרחף לו באוויר. [IMG]http://floatzel.net/pokemon/black-white/sprites/images/16.png[/IMG]
[/QUOTE]
"קדימה סקווירטל אני בוחר בך!" אני קורא ואז משחרר אותו החוצה. "התחל במתקפת אקדח מים ואז דחיפה" אומר בביטחון ותוך כדי אבדוק מה הפוקימון המוזר הזה...
-
[quote]תומר~
אתה מוציא את הפוקדע ובודק מידע על הפוקימון שפגשת: "פוצ'יאנה, פוקימון הזאב. פ'וציאנה חי בלהקות, והוא יחסית שכיח באזורים השונים. עדיף לא לפגוש את כל הלהקה, מכיוון שהם עלולים להיות כועסים לפעמים".
אתה מורה לסקווירטל לירות אקדח מים וסקווירטל קופץ ויורה אקדח מים שפוגע בפ'וציאנה והודף אותו אחורנית. פ'וציאנה מתעצבן על כך שתקפת אותו והוא משתמש בנשיכה שפוגעת בזנבו של סקווירטל שזועק בכאב. פ'וציאנה לא משחרר את הנשיכה, מרים את סקווירטל זוורק אותו אחורנית. סקווירטל נופל על גבו על הקרקע, והוא בקושי מצליח להתהפך ולחזור לרגליו.[/quote]
"כנס לקונכיה שלך ותשתמש באקדח מים תוך כדי שאתה מסתובב!" אפקוד על סקווירטל, בחשש.
-
[QUOTE=Combusken;1119921]
[B]דודי~[/B]
"בסדר גמור" אומר לך הפרופסור ומוסר לך את הפוכדור שלו, אתה מכוון את הפוכדור לעבר איווי ומחזיר אותו לתוך הפוכדור שלו "הנה גם פוקדע ופוכדורים. בעזרת הפוקדע תוכל לבדוק מידע על פוקימונים שתפגוש ובעזרת הפוכדורים לתפוס כמה לשישיה שלך" אומר לך הפרופסור "אז, שיהיה לך בהצלחה עם איווי במסע!" הוא אומר לך ומשחרר אותך לדרכך.
[/QUOTE]
"תודה" אומר לפרופסור ואז אוציא את איווי ואכוון אליו את הפוקידע כדי לקבל עליו מידע ויאמה ברדק!