-
[quote=kickass;1120797][B]ניב[/B]
חח אין בעיה זכרתי מהסדרה משהו כזה פשוט לא זכרתי בדיוק.(מצטער עם קהילת הטריקוים נפגעה Xd)
ותשנה את הכינוי לטריקו מן D :
אה וראיתי בסדרה איך שהם מטפסים וכו' אז חשבתי לעצמי שאולי הוא גם רץ ככה איזה טיפש אני D : (שנים לא ראיתי את הסדרה)
ודרך אגב הם שניים היו...
---------------
הפידג'י עפים במהירות לכיוונו של טריקו שדווקא נראה בעל קור רוח.
הוא מקשיב להוראה שלך וקופץ באוויר ומתחמק במהירות דיי מדהימה דבר שגורם לפידג'י להתעצבן.
טריקו ממשיך במתקפה המהירה ופוגע בחוזקה באחד מהם,אותו פידג'י בורח מן המקום והפידג'י השני נראה גאוותן ובעל רוח לחימה כאשר הוא נשאר בקרב ומנסה לפגוע בטריקו עם ניקור שנית.
[/quote]
יפה, ככה הם מתפסים, כי הם סוג של לטאות עצים חביבות.. ולמזלך אני יושב-ראש קהילת הטריקואים. אז בשם כל הקהילה אני סולח XD
ורעיון טוב! זה יהיה הכינוי שלי..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"טריקו בזריזות קפץ על הזמן לאחר מצד לצד והתחמק, הקפד להישאר ממוקד עם הפנים אל המקור של פידג'י.."
ואז אחפש עץ קרוב ואכוון את טריקו להתחמק לשם.
"אל תדאג חבר, אני העיניים שבגב שלך" אומר ואצחקק קלות, ואוסיף "פשוט סמוך עליי, ברגע שאומר עץ השתמש בוא ונטר מעל פידג'י, תן לו להיכנס בעץ והכה בגבו עם חבטה!"
אמתין מעט, מלא התלהבות אחכה וכשאראה קירבה גדולה לגזע אצעק במפתיע "עץ!!!"
-
[B]עומר[/B]
"תודה רבה לך" הוא אומר לך תוך כדי תהליכי הניסיון ומתחיל לצחוק על אימרתך בנוגע ליכולות הקשרים שלך.
"צ'ימצאר!" אומר צ'ימצ'ר ומסכים עם מילותיך הוא משתמש בציפורניים בזהירות ולבסוף משחרר את הילד המסכן.
פתאום הוא נעמד לפניך מנקה את בגדיו ומסדר את חפציו [IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/hgss/60.png[/IMG].
"תודה רבה,שמי ריקו ומה שמך?" שואל הילד לאחר שהוא מסיים.
אתה מסתכל אליו במבט מוזר ועדיין לא קיבלת את התשובות שלהם קיוות כמו מי ולמה עשו לו את זה.
[B]יובל[/B]
אחי לא תהיה לך בעיה לנצח בכל קרב אם תהיה לך יצירתיות בקרב עצמו(טיפ להמשך : ) )
-----
מדקיפ מנסה לבלום את ומצליח,"מדקי מדקי!" הוא קורא בגאווה ואתה רואה שהסטארלי טיפה מסוחרר.
מדקיפ משתמש באקדח מים ברמה טיפה חלשה בגלל שהוא עדיין קטן אך המכה חזקה מספיק כדי להעיף את סטארלי לאחור.
נראה שסטארלי תשוש טיפה.
[B]ניב[/B]
תודה אחי אני שמח חח D :
וכל הכבוד על המהלך אהבתי
-----------------
אתה אומר לטריקו את מהלך הדברים והוא כמו לוחם טוב מקשיב ומהנהנן.
"טרי טרי" קורא טריקו ומקפץ בזריזות רבה אל עבר העץ השני בעוד פידג'י מכוון על העץ בו היה.
"פידג'י פידג'י!"(זה בסדר חח?) קרא פידג'י בבהלה ולא יכל לעצור את עצמו מרוב המהירות בה טס אל עבר טריקו.
פידג'י נתקע בעץ עם מקורו וטריקו הנלהב מסיים את הקרב עם חבטה חזקה שמעלפת את פידג'י ומפילה אותו לקרקע.
-
[QUOTE=kickass;1120823][B]עומר[/B]
"תודה רבה לך" הוא אומר לך תוך כדי תהליכי הניסיון ומתחיל לצחוק על אימרתך בנוגע ליכולות הקשרים שלך.
"צ'ימצאר!" אומר צ'ימצ'ר ומסכים עם מילותיך הוא משתמש בציפורניים בזהירות ולבסוף משחרר את הילד המסכן.
פתאום הוא נעמד לפניך מנקה את בגדיו ומסדר את חפציו [IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/hgss/60.png[/IMG].
אתה מסתכל אליו במבט מוזר ועדיין לא קיבלת את התשובות שלהם קיוות כמו מי ולמה עשו לו את זה.
[B]יובל[/B]
-----
מדקיפ מנסה לבלום את ומצליח,"מדקי מדקי!" הוא קורא בגאווה ואתה רואה שהסטארלי טיפה מסוחרר.
מדקיפ משתמש באקדח מים ברמה טיפה חלשה בגלל שהוא עדיין קטן אך המכה חזקה מספיק כדי להעיף את סטארלי לאחור.
נראה שסטארלי תשוש טיפה.
[B]ניב[/B]
תודה אחי אני שמח חח D :
וכל הכבוד על המהלך אהבתי
-----------------
"טרי טרי" קורא טריקו ומקפץ בזריזות רבה אל עבר העץ השני בעוד פידג'י מכוון על העץ בו היה.
"פידג'י פידג'י!"(זה בסדר חח?) קרא פידג'י בבהלה ולא יכל לעצור את עצמו מרוב המהירות בה טס אל עבר טריקו.
פידג'י נתקע בעץ עם מקורו וטריקו הנלהב מסיים את הקרב עם חבטה חזקה שמעלפת את פידג'י ומפילה אותו לקרקע.[/QUOTE]
אביט בו מבולבל ואשכח לכמה רגעים לענות "אה... קוראים לי ג'ייסון" אלחץ לו את היד.
"מה אתה עושה כבול באמצע הדרך הזאת...?" אשאל אותו בכוונה שיענה על שאלותיי.
-
[QUOTE=kickass;1120823][B]עומר[/B]
[B]יובל[/B]
-----
נראה שסטארלי תשוש טיפה.
[B]ניב[/B]
תודה אחי אני שמח חח D :
וכל הכבוד על המהלך אהבתי
-----------------
פידג'י נתקע בעץ עם מקורו וטריקו הנלהב מסיים את הקרב עם חבטה חזקה שמעלפת את פידג'י ומפילה אותו לקרקע.[/QUOTE]
אוקיי... תגיד אתה יודע שבלימה זה המתקפה של הTackle נכון?
----------------------------
"פוקדור צא!" אזרוק פוקדור לעבר סטארלי "אולי זה יהיה החבר הראשון שלנו מה אתה אומר מאדקיפ?
אם הוא מצליח לברוח תשתמש מהר בבלימה ותדחוף אותו על העץ זה יפגע בו הרבה!"
-
[b]יובל[/b]
תאקל זה כמו שתגיד תאקל בעברית המשמעות של זה היא דחיפה וכ'ו הדיפה אפילו אפשר להשתמש בזה כבלימה בסדר אבל זה הפירוש של זה...
-----------
אתה זורק את הפוכדור בפזיזות למרות שסטארלי היה עייף.
נדנוד אחד... מתרחש ואתה נעשה לחץ,נדנוד שני ואתה נהיה עוד יותר לחוץ עד שלפתע,נידנוד שלישי.
תפסת סטארלי!.
"מדקי מאד!" אומר מדקיפ בשמחה ובודק אם אתה גאה בו.
---
אני עוד מעט יוסיף את סטארלי
[b]עומר[/b]
"יש פה איזה רוכב אופנוע באיזור כדאי לך להזהר ממנו הוא נטפל למאמנים מתחילים במיוחד למי שמשתתף בליגה של האיזור,משום מה הוא שונא את המקום נראה לו הוא כמו צוות רייג'" אומר לך הילד ומשתדל להפסיק עם הבהלה.
"אתה בליגה נכון? שואל אותך ומסתכל אל עבר צ'ימצ'אר.
"רוצה קרב פוקימונים?"
-
[quote=kickass;1120823]
[B]ניב[/B]
תודה אחי אני שמח חח D :
וכל הכבוד על המהלך אהבתי
-----------------
"פידג'י! פידג'י!"(זה בסדר חח?) קרא פידג'י בבהלה ולא יכל לעצור את עצמו מרוב המהירות בה טס אל עבר טריקו.
פידג'י נתקע בעץ עם מקורו וטריקו הנלהב מסיים את הקרב עם חבטה חזקה שמעלפת את פידג'י ומפילה אותו לקרקע.[/quote]
קהילת הפידג'י לא משנה לי הרבה.. על זה תתווכח איתם, אבל קהילת הטריקו מאחוריך XD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"וואווו טריקו כל הכבוד! אתה פשוט גדול מהחיים!" אריע לו בשמחה ואלטף את ראשו מעט בפרעות כמו שהייתי עושה לארקניין (מהרקע).
לאחר מכן אומר אשאל אותו "מה אתה אומר, אתה תחליט, לצרף את פידג'י אלינו?!" ואביט בוא בחיוך לראות עם יסכים.. אשדר לו רוגע ובטחון כדי שיהיה לו נוח להחליט.
-
[b]ניב[/b]
חח אוקיי אחלה
-----------
טריקו מתנגד לעניין נחרצות ו..
סתם : P
------------
"טריקו טרי!" הוא אומר בשמחה ונראה גאה ביותר בכך שניצח בקרב הראשון שלו ובעצם גם שלך.
טריקו נראה להוט ביותר ואומר לך שכדאי לך למהר לפני שיתעורר(חח).
-
[quote=kickass;1120843][B]ניב[/B]
חח אוקיי אחלה
-----------
טריקו מתנגד לעניין נחרצות ו..
סתם : P
------------
"טריקו טרי!" הוא אומר בשמחה ונראה גאה ביותר בכך שניצח בקרב הראשון שלו ובעצם גם שלך.
טריקו נראה להוט ביותר ואומר לך שכדאי לך למהר לפני שיתעורר(חח).[/quote]
לא עם הוא לא רוצה נתפוס מישהו אחר, חוק ראשון בקהילה הוא לקבל את רצונו של הטריקו, הוא המאמן שלי ולא אני שלו!:D
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
"אז אוקיי, הינה זה בא!" אומר ובמהירות אשלוף פוקדור ריק. אזרוק אותו במאגניבות שכזאת.
ואחכה בציפייה, אקמוץ את ידיד לאגרוף ואלחץ אותה מתוך לחץ, אמלמל "קדימה קדימה קדימה.." כל העת על שאקבל תשובה.
-
[b]ניב[/b]
חחחח אתה קרוע אחי
-----------
נידנוד ראשון של הפוכדור עובר בהצלחה ורמת הלחץ טיפה מתגברת.
אתה רואה את טריקו לחוץ ומחזיק אצבעות יחד איתך,נראה שהחיבור ביניכם טוב מהצפוי.
הנידנוד השני מתרחש וההפרש בין הנידנודים נראה כמו נצח.
הלחץ טיפה עולה בגלל שזהו פוקימון ראשון שאתה מנסה ללכוד וגם הנידנוד השלישי עובר בהצלחה.
מזל טוב תפסת פידג'י!
"טריקו טרי טריקו טרי" צועק טריקו וקופץ במעגלים בשמחה.
-
[quote=kickass;1120849][B]ניב[/B]
חחחח אתה קרוע אחי
-----------
נידנוד ראשון של הפוכדור עובר בהצלחה ורמת הלחץ טיפה מתגברת.
אתה רואה את טריקו לחוץ ומחזיק אצבעות יחד איתך,נראה שהחיבור ביניכם טוב מהצפוי.
הנידנוד השני מתרחש וההפרש בין הנידנודים נראה כמו נצח.
הלחץ טיפה עולה בגלל שזהו פוקימון ראשון שאתה מנסה ללכוד וגם הנידנוד השלישי עובר בהצלחה.
מזל טוב תפסת פידג'י!
"טריקו טרי טריקו טרי" צועק טריקו וקופץ במעגלים בשמחה.[/quote]
חחחח.. תודה תודה, תגיד יש לי מפה נכון?!
~~~~~~~~~
"אוווו כןן!!!!... יש תפסנו פידג'י!" אצהל בשמחה ואתחיל לרקוד עם טריקו במעגלים מסביב לפוקדור.
לאחר עוד כמה שניות של ריקודים אתעשט (או איך שלא כותבים את זה) על עצמי וארים את הפוקדור, אכניס אותו לחגורת הפוקדורים שלי ואמשיך להתקדם..
"קדימה טריקו המקום פה ממש יפה, ואולי גם מלא הפתעות!" אומר לו ואזרז אותו להתקדם איתי יחד.. לא אלך בהליכה מהירה מידי כדי להתבונן בטבע ואולי למצוא עוד אימון לחברי הטוב.
בנתיים אפתח את המפה אתבונן בה מעט אטייל בא עם הבצע בריכוז כדי לראות לאן פונים...
-
[B]ניב[/B]
ברור רשום לך בעמוד הראשי על כל המקומות שתהיה בהם אז כנראה שיש לך מפה בתיק חח ^ ^
-----------------
אתה שמח כל כך ולשמחתך מצטרף גם טריקו.
לאחר זמן שמחה וריקודים אתם חוזרים למסלול הרגיל וממשיכים בדרככם.
אתה מסתכל במפה ורואה כי עליך לצעוד בדרך בצורה ישרה בלי לסטות וכך תגיע במהרה לעיר סלורין.
אתם מחזיר את המפה והולך לפי השביל שלפתע רעשים נשמעים מאחוריכם.
אתה מסתובב ולא רואה דבר אז אתה ממשיך בדרך ולאחר מכן שוב אותם הרעשים אך הפעם אתה מסתובב ורואה ילד נמוך וקטן עם משקפיים ג'קט כחול ומכנס ירקרק[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/hgss/60.png[/IMG].
"אתה רוצה קרב,פוקי.. פוקימונים?" הוא שואל טיפה בבישנות ואתה רואה אותו מוכן ודרוך עם פוכדור ביד.
-
[quote=kickass;1120855][B]ניב[/B]
ברור רשום לך בעמוד הראשי על כל המקומות שתהיה בהם אז כנראה שיש לך מפה בתיק חח ^ ^
-----------------
אתה שמח כל כך ולשמחתך מצטרף גם טריקו.
לאחר זמן שמחה וריקודים אתם חוזרים למסלול הרגיל וממשיכים בדרככם.
אתה מסתכל במפה ורואה כי עליך לצעוד בדרך בצורה ישרה בלי לסטות וכך תגיע במהרה לעיר סלורין.
אתם מחזיר את המפה והולך לפי השביל שלפתע רעשים נשמעים מאחוריכם.
אתה מסתובב ולא רואה דבר אז אתה ממשיך בדרך ולאחר מכן שוב אותם הרעשים אך הפעם אתה מסתובב ורואה ילד נמוך וקטן עם משקפיים ג'קט כחול ומכנס ירקרק[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/hgss/60.png[/IMG].
"אתה רוצה קרב,פוקי.. פוקימונים?" הוא שואל טיפה בבישנות ואתה רואה אותו מוכן ודרוך עם פוכדור ביד.[/quote]
היה יותר מצחיק עם טריקו היה מתעצבן מתנפל עליו בקפיצה מתוך דאגה לשלומי... יש לי מוח יצירתי מאוד, אתה תראה זאת כבר.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אביט בילדון הביישון ואומר לו בחיוך "בעצם.. בשמחה, למה לא?" ואז אביט אל טריקו, אקרוץ לו ואומר "תתכונן!"
אחכה בציפייה לפוקימון שישלוף הילד ואז אומר "תתחיל, אתן לך את הכבוד.."
-
[B]ניב[/B]
"טרי..." הוא אומר לך במילה חדה ועומד בכוננות לקרב.
"אין בעיה" אומר הילד ונראה שהוא קצת חושש מהביטחון והדריכות של טריקו.
"פוליווג צא" אומר הילד ומתוך הפוכדור יוצא פוקימון דיי קטנטן שנראה מפוחד אפילו יותר מהמאמן שלו([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/60.png[/IMG]).
הילד לא מהסס ומורה לפוליווג להשתמש מידיית באקדח מים.
אתה מסתכל על הפעולות שהוא מבצע וטיפה צוחק כי אתה יודע שלעשב יש יתרון על מים.
-
[quote=kickass;1120860][B]ניב[/B]
"טרי..." הוא אומר לך במילה חדה ועומד בכוננות לקרב.
"אין בעיה" אומר הילד ונראה שהוא קצת חושש מהביטחון והדריכות של טריקו.
"פוליווג צא" אומר הילד ומתוך הפוכדור יוצא פוקימון דיי קטנטן שנראה מפוחד אפילו יותר מהמאמן שלו([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/60.png[/IMG]).
הילד לא מהסס ומורה לפוליווג להשתמש מידיית באקדח מים.
אתה מסתכל על הפעולות שהוא מבצע וטיפה צוחק כי אתה יודע שלעשב יש יתרון על מים.[/quote]
היי הוצאת אותי רשע!!! אבל זה בסדר כי אני כזה.. אבל עדיין לא יפה!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
'אוקיי מוזר, נראה לאן זה יתפתח..' אחשוב לעצמי ואשמור את החיוך והצחקוק לעצמי.
אומר לטריקו "אוקיי תמתין טריקו.. תמתין.." אומר לו בדריכות ואז אחכה מטח המים התקרב יותר בשביל התמחקות מושלמת...
ואז שיהיה הרגע הנכון אומר "מהר טריקו גלוש הצידה!" (כמו גליץ') ואוסיף "מיד רוץ אל פוליוואג ותפוס אותו, תשתמש בשאיבה!"
-
[b]ניב[/b]
מצטער חח התכוונתי שזה יהיה לעצמך ורק רציתי לציין את היתרון זה הכל : P
----------------
כהרגלו טריקו חומק בצורה מופלאה אבל דבר אחד שכחת הוא שאתה עומד לידו ולצערך אלוהים לא חנן אותך ביכולותיו.
"טריקו טרי!" צועק טריקו בעודו באוויר ומתבונן לאחור מסמן לך להתחמק ומהר.
למזלך אתה נרטב רק בצד שמאל של גוף ביד וטיפה בריגל. אתה לוקח נשימה ומתבונן בהמשך פעולת ההתקפה של טריקו.
טריקו מפעיל מהירות רבה וכמעט לא משאיר לפוליווג הקטן ברירה.
טריקו משתמש בספיגה כאשר הוא נדבק על פוליווג ולאחר מכן עוזב.
פוליווג נעשה זוהר ולאחר שהזוהר עוזב אותו הוא נחלש והאנרגיה עוברת מידית לטריקו שמרגיש טוב עם עצמו.
"אוי לא פוליווג" קורא הילד שקפא במקום ולא נתן הוראות לפוליווג.
הילד התעשת והורה לפוליווג להשתמש בהיפנוזה וכאשר הוא מפעיל את המתקפה אתה לא רואה מאין היא באה וכך גם טריקו.
"ההתחמקויות המהירות שלו לא יעזרו לך עכשיו" אומר הילד.
-
[QUOTE=kickass;1120835][b]יובל[/b]
תאקל זה כמו שתגיד תאקל בעברית המשמעות של זה היא דחיפה וכ'ו הדיפה אפילו אפשר להשתמש בזה כבלימה בסדר אבל זה הפירוש של זה...
-----------
נדנוד אחד... מתרחש ואתה נעשה לחץ,נדנוד שני ואתה נהיה עוד יותר לחוץ עד שלפתע,נידנוד שלישי.
תפסת סטארלי!.
---
[b]עומר[/b]
"יש פה איזה רוכב אופנוע באיזור כדאי לך להזהר ממנו הוא נטפל למאמנים מתחילים במיוחד למי שמשתתף בליגה של האיזור,משום מה הוא שונא את המקום נראה לו הוא כמו צוות רייג'" אומר לך הילד ומשתדל להפסיק עם הבהלה.
"רוצה קרב פוקימונים?"[/QUOTE]
"ישששששששששששששששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" אני צועק ומרים את מאדקיפ ליידיים "תפסנו סטארלי! יאללה בוא נכיר אותו!" אני מוריד את מאדקיפ וזורק את הפוקדור
-
[b]יובל[/b]
"סטארלי?" אומר סטארלי ונראה כי הוא טיפה מבולבל.
הוא מסתכל לכל כיוון ומבין את המצב,שאתה המאמן החדש שלו.
סטארלי מתקרב טיפה למדקיפ והשניים לוחצים יד ונראה כי הם מחבבים אחד את השני.
"מדקיפ מאד!" אומר מדקיפ בשמחה לסטארלי.
לאחר מכן סטארלי מתעופף ומגיע לכתפך,נראה כי המקום הזה נוח לו ביותר.
-
[QUOTE=kickass;1120865][b]יובל[/b]
"סטארלי?" אומר סטארלי ונראה כי הוא טיפה מבולבל.
הוא מסתכל לכל כיוון ומבין את המצב,שאתה המאמן החדש שלו.
סטארלי מתקרב טיפה למדקיפ והשניים לוחצים יד ונראה כי הם מחבבים אחד את השני.
"מדקיפ מאד!" אומר מדקיפ בשמחה לסטארלי.
לאחר מכן סטארלי מתעופף ומגיע לכתפך,נראה כי המקום הזה נוח לו ביותר.[/QUOTE]
"שלום סטארלי אני המאמן החדש שלך נעים להכיר אני אתן לך להיות בחוץ לזמן מה עכשיו נמשיך בדרך מספר 1"
ואנחנו ממשיכים בדרך 1 לעוד הרפתקאה
-
[B]יובל[/B]
אתה ממשיך לך בדרכך עם מדקיפ וסטארלי הפוקימון החדש והטרי שלך לצידך.
נראה כי עברת כבר חצי מהדרך אך העיר סלורין עוד טיפה רחוקה.
אתם הולכים לכם שלפתע סטארלי עף מראשך אל עבר צמרת העץ ומשמיע רעשים,נראה כי יש שם משהו.
אתה מתבונן טוב טוב ורואה שיש שם פוקימון קטן בצורת אגוז בלי ידיים ושתי רגליים קטנטנות,סידוט([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/273.png[/IMG]).
"סיד.." אומר סידוט,"סטארלי סטאר!" צועק לך סטארלי ואתה מבין שסידוט נתקע על העץ ומפחד לעזוב אותו.
-
[QUOTE=kickass;1120868][B]יובל[/B]
אתה ממשיך לך בדרכך עם מדקיפ וסטארלי הפוקימון החדש והטרי שלך לצידך.
נראה כי עברת כבר חצי מהדרך אך העיר סלורין עוד טיפה רחוקה.
אתם הולכים לכם שלפתע סטארלי עף מראשך אל עבר צמרת העץ ומשמיע רעשים,נראה כי יש שם משהו.
אתה מתבונן טוב טוב ורואה שיש שם פוקימון קטן בצורת אגוז בלי ידיים ושתי רגליים קטנטנות,סידוט([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/273.png[/IMG]).
"סיד.." אומר סידוט,"סטארלי סטאר!" צועק לך סטארלי ואתה מבין שסידוט נתקע על העץ ומפחד לעזוב אותו.[/QUOTE]
"תחזיק אותו במקור שלך ותוריד אותו! אם הוא נופל מאדקיפ תשתמש באקדח מים כדי לרכך את המכה!"
ואני מחכה לתגובה מהם
-
[b]יובל[/b]
בבקשה תשקיע קצת בתיאורים במחשבות בכל דבר תראה קצת השקעה כי גם אני מנסה להשקיע בשחקנים...
---------------------
סטארלי מנסה לתפוס אותו עם המקור אך ראשו גדול מידי עבור סטארלי.
"סטארלי סטאר" סטארלי מגלה יעילות ואומר לסידוט לקפוץ על גבו.
תוך שניות ספורות שני הפוקימונים יורדים מטה וסידוט נראה מאושר.
"סידוט סיד!" הוא אומר בשמחה ומודה לך שעזרת לו.
-
[QUOTE=kickass;1120870][b]יובל[/b]
בבקשה תשקיע קצת בתיאורים במחשבות בכל דבר תראה קצת השקעה כי גם אני מנסה להשקיע בשחקנים...
---------------------
סטארלי מנסה לתפוס אותו עם המקור אך ראשו גדול מידי עבור סטארלי.
"סטארלי סטאר" סטארלי מגלה יעילות ואומר לסידוט לקפוץ על גבו.
תוך שניות ספורות שני הפוקימונים יורדים מטה וסידוט נראה מאושר.
"סידוט סיד!" הוא אומר בשמחה ומודה לך שעזרת לו.[/QUOTE]
"סידוט אני שמח שאתה בסדר!" 'אולי אני אצליח לתפוס אותו!' אני חושב "מה דעתך על להצטרף לקבוצה שלי? אני מאד אשמח אם כן!" ואני מחייך אליו
-
[b]יובל[/b]
"סידוט סיד" הוא משיב לך שהוא רוצה להצטרף לצוות שלך.
"סיד סיד" לאחר מכן הוא מוסיף שהוא רוצה לערוך קרב מולך קודם קול הוא אומר את זה בריציניות רבה.
למרות שהוא רוצה להצטרף אליך הוא מעוניין לבחון אותך בקרב.
"סטארלי סטאר" קופץ סטארלי ממקומו ומתנדב לקרב.
אתה חושב שזה רעיון מצוין כי פוקימוני עשב פגיעים מסוג רוח.
סידוט עומד במקומו ומחכה להחטתך במי תבחר ואיך להתחיל את הקרב.
-
כנ
[QUOTE=kickass;1120872][b]יובל[/b]
"סידוט סיד" הוא משיב לך שהוא רוצה להצטרף לצוות שלך.
"סיד סיד" לאחר מכן הוא מוסיף שהוא רוצה לערוך קרב מולך קודם קול הוא אומר את זה בריציניות רבה.
למרות שהוא רוצה להצטרף אליך הוא מעוניין לבחון אותך בקרב.
"סטארלי סטאר" קופץ סטארלי ממקומו ומתנדב לקרב.
אתה חושב שזה רעיון מצוין כי פוקימוני עשב פגיעים מסוג רוח.
סידוט עומד במקומו ומחכה להחטתך במי תבחר ואיך להתחיל את הקרב.[/QUOTE]
"אוקי סטארלי מתקפת כנף!" אני מורה עליו ומוסיף "לא יותר מידי חזק בכל זאת הוא חבר שלנו"
ואז אני פונה למאדקיפ "בוא נבחן את היכולות של סטארלי"
-
[COLOR="Red"][B]התחלה[/B][/COLOR]
"והאלופה היא... היא..." אתם מתעוררים לפתע מחלום,רעשי האוניה העוגנת לא נותנים מנוח.
"קדימה ילדונת כדאי שתתחיל לארגן את הדברים שלך,הגענו" אומר לכם אחד עובדי הספינה.
אתם קמים וממהרים לארגן את הדברים המפוזרים על הספספל בו נחתם ואתם ממהרים לרדת לחדרכם באונייה בכדי לקחת את התיק.
"לא לדחוף לבסוף כולנו נרד מהאוניה" אומר עובד הספינה לקהל הנלהב.
אתם שמים לב שרובו מכיל מאמנים כמוכם שבאו לנסות את מזלם בליגה החדשה.
לאחר דקות קצרות של המתנה אתם יורדים ודורכים על אדמת האי מהאלו שהפוקימון שלכם נמצא בחוץ לצידכם מביט גם הוא אל הקהל הרועש בנמל.
'יבשה' אתם חושבים בצחוק.
אתם מביטים סביב ורואים בעיניכם מרכז פוקימונים גדול ומרהיב ולידו חנות למאמנים בעל עיצוב נעים לעין וקצת רחוק משניהם בצידו השני של הנמל אתם שמים לב לשלט גדול וזוהר"דוכן ההרשמה לליגה" שם אתם רואים מאמנים רבים עומדים בתור.[/QUOTE]
"האאא"קמתי בצרחה ונפלתי מהמיטה
התלבשתי בשקט ירדתי מהאוניה
"סופסוף אדמה!" צעקתי
וישר רצתי להירשם לליגה~
~~~~~~~~~~~~~~~~
על תשכח אני משחק כבת...
-
[quote=kickass;1120862][B]ניב[/B]
מצטער חח התכוונתי שזה יהיה לעצמך ורק רציתי לציין את היתרון זה הכל : P
----------------
כהרגלו טריקו חומק בצורה מופלאה אבל דבר אחד שכחת הוא שאתה עומד לידו ולצערך אלוהים לא חנן אותך ביכולותיו.
"טריקו טרי!" צועק טריקו בעודו באוויר ומתבונן לאחור מסמן לך להתחמק ומהר.
למזלך אתה נרטב רק בצד שמאל של גוף ביד וטיפה בריגל. אתה לוקח נשימה ומתבונן בהמשך פעולת ההתקפה של טריקו.
טריקו מפעיל מהירות רבה וכמעט לא משאיר לפוליווג הקטן ברירה.
טריקו משתמש בספיגה כאשר הוא נדבק על פוליווג ולאחר מכן עוזב.
פוליווג נעשה זוהר ולאחר שהזוהר עוזב אותו הוא נחלש והאנרגיה עוברת מידית לטריקו שמרגיש טוב עם עצמו.
"אוי לא פוליווג" קורא הילד שקפא במקום ולא נתן הוראות לפוליווג.
הילד התעשת והורה לפוליווג להשתמש בהיפנוזה וכאשר הוא מפעיל את המתקפה אתה לא רואה מאין היא באה וכך גם טריקו.
"ההתחמקויות המהירות שלו לא יעזרו לך עכשיו" אומר הילד.[/quote]
מזאתאומרת לא יודע? אבל אני כן יודע, אצל פוליוואג פוליווירל ופוליווראט זה מגיע מהסלסול בבטן שמסתובבת... שיהיה נזרום!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
'לעזזל מעיין זה יגיע..' אחשוב מעט בחשש ואתרגז מעט, לאחר מכן אזהיר את טריקו ואומר "פקח עיניים אנחנו לא יודעים מזה עושה וניין זה יגיע!"
ואז עם עיניי בריכוז רב ושקט אביט על פוליוואג ואנסה לראות מאיפה זה בא.
"טריקו בזריזות עכשיו מתקפה מהירה!" אפקוד עליו ביהירות ואקווה שזה יצליח.
-
[QUOTE=kickass;1120835][b]יובל[/b]
-----------
תפסת סטארלי!.
---
[b]עומר[/b]
"רוצה קרב פוקימונים?"[/QUOTE]
"רוכב אופניים..?" אנסה לעכל את דבריו.
"אמ... בסדר,קרב פוקימונים.. תוציא את הפוקימון!" אומר לו ואלחש לצ'ימצ'אר:
"תתכונן.. זה הקרב הראשון שלך!"
-
[B][SIZE="4"]לכולם:
לחזור לעיצוב הקודם בהודעות או להשאיר עם צבעים?[/SIZE][/B]
[COLOR="Blue"][B]יובל[/B]
סטארלי יוצא אל עבר סידוט במתקפת כנף ומשתדל לבצע אותה בקצב איטי.
"סיד.." אומ סידוט ונראה בטוח בעצמו וכאשר סטארלי מגיע הוא משתמש לפתע בהקשחה(harden).
סטארלי נפגע טיפה מהמכה והתרחק טיפה אחורה.
סידוט מבצע בעצמו מתקפה ומשתמש במתקפת בוץ שנשלחת היישר לפניו של סטארלי![/COLOR]
[COLOR="SeaGreen"][B]דוד[/B]
לא שכחתי
ואיך אתה רוצה פוקימונים שיהיו לך זכר או נקבה?
---------
את יורדת מהספינה ומתבוננת לכל עבר בנמל הגדול הזה.
מימינך את רואה מרכז פוקימונים ובצידו השני של הנמל חנות.
לאחר מבטים מסביב את קולטת בעינייך את דוכן ההרשמה לליגה.
"פיפלאפ פיפ!" אומרת לך פיפלאפ,נראה שהיא נלהבת נורא מלראות את דוכן ההרשמה.[/COLOR]
[COLOR="Red"][B]ניב[/B]
לא בוא נזרום אתה צודק טעות שלי.
פשוט ניסיתי לצייר את המתקפה כמתקפה שתנסה להכשיל אותך...
-----------
טריקו מתחמק מהמתקפה בשנייה האחרונה ואתה רואה מהצד השני את הילד הקטן מאוכזב במעט.
טריקו פותח במתקפה מהירה אל עבר פוליווג.
"אקדח מים!" צועק הילד ושטף מים חזק יוצא מפיו של פוליווג אל עבר טריקו.
[/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"][B]עומר[/B]
"לא רוכב אופניים,אופנוע והוא מאוד מסוכן" אומר לך ריקו ומדגיש.
"אוקיי אם כך אני בוחר בפוליווג" אומ ריקו ומתוך הפוכדור יוצא פוקימון קטנטן וכחול עם מערבולת על בטנו().
"צ'ימצ'אר צ'ימ" אומר צ'ימצ'אר ולמרות שהוא להוט לקרב נראה כי הוא חושב שאין לו סיכוי אל מול פוקימון מים.
"תתחיל אתה" אומר ריקו.[/COLOR]
-
[quote=kickass;1121085][B][SIZE=4]לכולם:
[COLOR=Red][U][B]ניב:[/B][/U]
-----------
טריקו מתחמק מהמתקפה בשנייה האחרונה ואתה רואה מהצד השני את הילד הקטן מאוכזב במעט.
[/COLOR][/quote]
לי זה לא משנה.. זה דווקה נחמד ככה!
~~~~~~~~~~~
אבהל לרגע קט ממטח המטח המים ואומר "אוקיי טריקו זה קרוב אין זמן להתתחמק, הכה באקדח המים בחבטה ונעשה לבלום אותו לשנייה או שתיים.."
ואז לאחר מכן מיד אוסיף ואקרא בבטחון "טריקו הרם ידיים למלעה והצמד אותם, כמו חץ ואז צלול בכוח אל תוך אקדח המים.. דחוף את עצמך עד כמה שתוכל ואז קפוץ מתוכו עם עוד חבטה שתפתיע את פוליוואג!"
אביט במתרחש בציפייה ואעודד "קדימה טריקו אנחנו מסוגלים לזה, בכל הכוח צא!"
-
[COLOR="red"][B]ניב[/B]
רעיון מצוין לשימוש במתקפות אני מקווה שכל השחקנים יהיו ככה..
------------------
"טריקו טרי טרי!" הוא צועק לך בחזרה ונראה שהוא לא חושש מגל המים.
טריקו מפסיק לפתע את הריצה ומשתמש בחבטה על גל המים החזק ולמרבה שמחתך טריקו מצליח לעצור את המתקפה.
טריקו נכנס אל תוך המים בלי שפוליווג שם לב ולמרות שפוליווג עדיין משתמש במתקפה טריקו מצליח להגיע טיפה פנימה עד שלבסוף הוא יוצא כרעם ביום בהיר ותוקף את פוליווג בחבטה קשה ביותר.
"פולי" אתה בסדר חבר?" אתה רואה את הילד מצדו השני של הקרב קורא בדאגה לפוליווג שלו שלא מצליח לקום מן הקרקע אך למרות זאת עדיין לא מעולף.
"טרי..." טריקו מסתכל עליך ומחכה להוראה שתסיים את הקרב.[/COLOR]
-
[quote=kickass;1121098[U]][/U][COLOR=red][U][B]ניב:[/B][/U]
רעיון מצוין לשימוש במתקפות אני מקווה שכל השחקנים יהיו ככה..
------------------
"טריקו טרי טרי!" הוא צועק לך בחזרה ונראה שהוא לא חושש מגל המים.
טריקו מפסיק לפתע את הריצה ומשתמש בחבטה על גל המים החזק ולמרבה שמחתך טריקו מצליח לעצור את המתקפה.
טריקו נכנס אל תוך המים בלי שפוליווג שם לב ולמרות שפוליווג עדיין משתמש במתקפה טריקו מצליח להגיע טיפה פנימה עד שלבסוף הוא יוצא כרעם ביום בהיר ותוקף את פוליווג בחבטה קשה ביותר.
"פולי" אתה בסדר חבר?" אתה רואה את הילד מצדו השני של הקרב קורא בדאגה לפוליווג שלו שלא מצליח לקום מן הקרקע אך למרות זאת עדיין לא מעולף.
"טרי..." טריקו מסתכל עליך ומחכה להוראה שתסיים את הקרב.[/COLOR][/quote]
תודה רבה.. תודה רבה.. עושה את המיטב, העדכונים שלך והיחס שלך אליי עושה לי חשק להמשיך להגיב.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אוקיי טריקו פשוט אין לי מילים! אבל זה לא הזמן להתמעמע כרגע.." אומר לו בחיוך רחב ומרוצה. ואז אומר במהירות "נסיים את זה."
"טריקו השתמש במתקפה מהירה בשביל להתנפל על פוליוואג, אחוז בוא חזק ואל תרפא ואז השתמש בשאיבה!" הורה לו בבטחון!
ואז אתיישב בנחת על הרצפה ואמתין בשקט שיבצע את המהלך..
-
[COLOR="Red"][B]ניב[/B]
תראה,סך הכל אם משקיעים בתוכן התגובות אז גם אני משקיע
---------------------
טריקו שכבר הוכיח לך את יכולותיו מוכיח אותם בשנית וכמו לוחם טוב מבצע את המהלך בצורה מושלמת.
טריקו קופץ על פוליווג ושואב ממנו טיפת אנרגיה אחרונה מה שגורם לו להתעלף.
"טריקו טרי" חוזר אחורה טריקו קרוב אליך ושמח מזה שניצח בקרב.
"אוי לא שוב פעם הפסדתי אני בחיים לא אנצח" אומר הילד ומחזיר את פוליווג לפוכדור.
"תודה על הקרב שמי ריקו דרך אגב".[/COLOR]
-
[quote=kickass;1121122][COLOR=Red][U][B]ניב:[/B][/U]
תראה,סך הכל אם משקיעים בתוכן התגובות אז גם אני משקיע
---------------------
טריקו שכבר הוכיח לך את יכולותיו מוכיח אותם בשנית וכמו לוחם טוב מבצע את המהלך בצורה מושלמת.
טריקו קופץ על פוליווג ושואב ממנו טיפת אנרגיה אחרונה מה שגורם לו להתעלף.
"טריקו טרי" חוזר אחורה טריקו קרוב אליך ושמח מזה שניצח בקרב.
"אוי לא שוב פעם הפסדתי אני בחיים לא אנצח" אומר הילד ומחזיר את פוליווג לפוכדור.
"תודה על הקרב שמי ריקו דרך אגב".[/COLOR][/quote]
לא רוצה שותף :sorry:
~~~~~~~
"מעולה טריקו שב לך כאן בנחת בצל הטבע, תשען אחורה ותרגע!" אומר לו כמחווה על הקרב ואביא לו זרד ענף לשים בפיו. (כמו בסדרה, זה הגרוב היום)
לאחר מכן אקום ואשאיר לרגע את טריקו לנוח שם.. אלך אל ריקו ואלחץ את ידו.
אנסה לעודד אותו ואומר "היי אל תדאג, אתה פשוט צריך לעבוד על שיתוף הפעולה וההבנה עם הפוקימון שלך.."
ואז אקרוץ ואוסיף "תשתצש במתקפות שלו ובאיזור בוא אתה נלחם כיתרון לטובתך, זה תמיד עוזר לי!"
לאחר מכן אנופף לו לשלום ואומר "בפעם הבאה שניפגש אני מצפה לקרב אמתני במיוחד, להתראות ריקו!"
-
[COLOR="Red"][B]ניב[/B]
לא התכוונתי שיהיה שותף שלך רק ניסיתי ליצור אמפתיה חח
ואתה תפגוש בו שוב בעתיד אל תדאג.
------------------------
אתה וטריקו נפרדים מריקו וממשיכים לכם בדרכם.
אתם הולכים מעט עייפים מכל הדרך הארוכה שעברתם ואתה במיוחד.
"טריקו טרי" אומר לך טריקו ומפנה את תשומת לבך לשערים גדולים שמאחוריהם מגיעים אורות צבעוניים.
אתה שם לב שמתחיל להחשיך ולא נותר הרבה זמן עד שתגיעו כי העיר סלורין במרחק חמש דקות ממכם.[/COLOR]
-
[QUOTE=kickass;1121085][B][SIZE="4"]לכולם:
סטארלי יוצא אל עבר סידוט במתקפת כנף ומשתדל לבצע אותה בקצב איתי.
"סיד.." אומ סידוט ונראה בטוח בעצמו וכאשר סטארלי מגיע הוא משתמש לפתע בהקשחה(harden).
סטארלי נפגע טיפה מהמכה והתרחק טיפה אחורה.
סידוט מבצע בעצמו מתקפה ומשתמש במתקפת בוץ שנשלחת היישר לפניו של סטארלי![/COLOR]
[COLOR="SeaGreen"][B]דוד[/B]
לא שכחתי
ואיך אתה רוצה פוקימונים שיהיו לך זכר או נקבה?
---------
את יורדת מהספינה ומתבוננת לכל עבר בנמל הגדול הזה.
מימינך את רואה מרכז פוקימונים ובצידו השני של הנמל חנות.
לאחר מבטים מסביב את קולטת בעינייך את דוכן ההרשמה לליגה.
"פיפלאפ פיפ!" אומרת לך פיפלאפ,נראה שהיא נלהבת נורא מלראות את דוכן ההרשמה.[/COLOR]
[COLOR="Red"][B]ניב[/B]
-----------
[/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"][B]עומר[/B]
"לא רוכב אופניים,אופנוע והוא מאוד מסוכן" אומר לך ריקו ומדגיש.
"אוקיי אם כך אני בוחר בפוליווג" אומ ריקו ומתוך הפוכדור יוצא פוקימון קטנטן וכחול עם מערבולת על בטנו().
"צ'ימצ'אר צ'ימ" אומר צ'ימצ'אר ולמרות שהוא להוט לקרב נראה כי הוא חושב שאין לו סיכוי אל מול פוקימון מים.
"תתחיל אתה" אומר ריקו.[/COLOR][/QUOTE]
"סטארלי תתחמק! אז תשתמש במתקפה מהירה ובנוסף לה במתקפת כנף!" אומר לו ואקווה שזה יצליח
-
סטארלי מצליח להתחמק מן המתקפה ובועדו עט לכיוונו של סידוט,סידוט משתמש בכוח טבעי ויוצא לו שוב מתקפת בוץ שפוגעת בפניו של סטארלי.
סטארלי סטאר" סטארלי מתחיל להלחץ ואינו רואה דבר.
"מדקיפ מאד" אתה שומע את מאדקיפ מהצד מעודד את סטארלי.
סידוט מנצל את אי ראייתו של סטארלי ורץ לכיוונו בכוונה לפגוע בו עם הגוף שלו.[/COLOR]
-
[QUOTE=kickass;1121178][COLOR="Blue"][B]יובל[/B]
סטארלי מצליח להתחמק מן המתקפה ובועדו עט לכיוונו של סידוט,סידוט משתמש בכוח טבעי ויוצא לו שוב מתקפת בוץ שפוגעת בפניו של סטארלי.
סטארלי סטאר" סטארלי מתחיל להלחץ ואינו רואה דבר.
"מדקיפ מאד" אתה שומע את מאדקיפ מהצד מעודד את סטארלי.
סידוט מנצל את אי ראייתו של סטארלי ורץ לכיוונו בכוונה לפגוע בו עם הגוף שלו.[/COLOR][/QUOTE]
"תחזור סטארלי!" ואני יחזיר את סטארלי לפוקדור שלו "מאדקיפ צא!" אגיד למאדקיפ "תשתמש במתקפת בוץ!"
-
סטארלי חוזר לפוכדור ומדאקיפ מתייצב מיד לקרב.
מאדקיפ משתמש במתקפת בוץ וסידוט מנסה להשתמש בקשיחות אך בגלל שזו אינה מתקפה פיזית זה פוגע לו בפרצוף והוא נותר חסר ראייה.[/COLOR]
-
[QUOTE=kickass;1121184][COLOR="Blue"][B]יובל[/B]
סטארלי חוזר לפוכדור ומדאקיפ מתייצב מיד לקרב.
מאדקיפ משתמש במתקפת בוץ וסידוט מנסה להשתמש בקשיחות אך בגלל שזו אינה מתקפה פיזית זה פוגע לו בפרצוף והוא נותר חסר ראייה.[/COLOR][/QUOTE]
"מאדקיפ תסיים את זה עם מתקפת דחיפה!" אגיד למאדקיפ ואקווה שהוא ינצח
-
"מאד מאד!" מאשר מאדקיפ ופוצח בריצה אל עבר סידוט ומשתמש בדחיפה.
"סיד סיד" אומר סידוט המבולבל גם לא ראה כלום והרגיש איך המחכה החזקה פוגעת בו.
מאדקיפ חוזר לאיזור שלידך ומחכה לראות מה יקרה.
סידוט מסתובב בסחרורות ולבסוף נופל.סידוט מעולף.[/COLOR]