-
[B]קודק~[/B]
[COLOR="RoyalBlue"]טוטודייל לא חושב הרבה ושולח אקדח מים שפוגע בגחלת והופך אותה לעשן, מאמן צוות רוקט אומר "לזעזעל איתך! אין לי זמן אלייך אנדור דחיפה עכשיו!" אנדור רץ אל הכיוון של טוטודייל ופוגע בו בחוזקה, טוטודייל עף על אבן גדולה ונפצע, "אנדור עכשיו תסיים את זה בגחלת!" אנדור במהירות שולח גחלת אל טוטדייל שוב במהירות![/COLOR]
[B]מייקל~[/B]
[COLOR="DarkOliveGreen"]הפרופסור הולך לכמה דקות ואז חוזר עם פוקדור ביד ואומר "זהו לאביטר פוקימון לטאת האדמה בחירה טובה!, חכה כמה דקות אני צריך להביא לך עוד כמה דברים" הוא אומר ואז שוב נעלם לכמה דקות, כשהוא הוא חוזר יש לו ביד 5 פוקדורים הוא נותן לך אותם ואז אומר "בהצלחה במסע שלך!" אתה יוצא מהמעבדה מה תעשה?[/COLOR]
[B]ליאור~[/B]
[COLOR="Indigo"]ליטויק מבין אותך שולח גחלת על חוטי המשי ושורף אותם. לאחר שהוא יוצא מחוטי המשי הוא רואה שספינראק מנסה לתקוף אותך, הוא שולח לעברו גחלת מהירה ופוגע בו בחוזקה, ליטויק בנוסף שולח מתקפת הדהמה, אור זורח מעל ספינארק ואז נוחת עליו בחוזקה, ספינראק מעולף![/COLOR]
[B]תומר~[/B]
טיינמקו שולח גל חשמלי על השלולית, השלולית הופכת לצהובה ובוויזל מתחשמל במהירות אבל הוא עדיין לא נכנע, הוא משתמש בהתקפה מהירה אבל טיינמקו מקדים אותו, הוא הופך לצהוב ואז שולח ניצוץ חשמלי אל עבר בויזל ומעלף אותו!
[B]רובי~[/B]
[COLOR="DarkOrange"]אתה מוציא את מיאו ונראה שהוא מחבב אותך, אתם מתקדמים אל עבר דרך 29, רואים כמה מאמנים מתחילים, אתם ממשיכים להסתובב בדרך ורואים טריקו חביב שמשוטט [/COLOR]
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/252.png[/IMG]
[B]עומר~[/B]
[COLOR="Red"]תצטט רק את ההודעה שלך!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה ממשיך אל דרך 29, אתה רואה מאמנים מתחילים, אתה לא רואה שום פוקימון ומרגיש כאילו קרה משהו באיזור. אתה פונה אל אחד המאמנים ושואל אותו מה קרה באיזור, הוא עונה לך שהיה פה קרב בין מאמן חזק שבא לביקור בעיר לבין כמה חברי צוות רוקט. אתה שומע פיצוץ וישר רץ אל איזור הקרב, אתה רואה 5 חיילי צוות רוקט עם 2 אנדורים ו3 זובאטים נגד מאמן אחד עם גאביט האם תעזור לו?
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/444.png[/IMG][/COLOR]
-
[quote]תומר~
טיינמקו שולח גל חשמלי על השלולית, השלולית הופכת לצהובה ובוויזל מתחשמל במהירות אבל הוא עדיין לא נכנע, הוא משתמש בהתקפה מהירה אבל טיינמקו מקדים אותו, הוא הופך לצהוב ואז שולח ניצוץ חשמלי אל עבר בויזל ומעלף אותו![/quote]
"טיינמקו כול הכבוד! בוא נתפוס אותו!" אומר לטיינמקו בשמחה, אוציא פוכדור ריק מכיסי ואז אזרוק אותו בגאווה לעבר בוויזל המעולף.
-
[QUOTE=Sin Cara;1122597][B]
[
[B]ליאור~[/B]
[COLOR="Indigo"]ליטויק מבין אותך שולח גחלת על חוטי המשי ושורף אותם. לאחר שהוא יוצא מחוטי המשי הוא רואה שספינראק מנסה לתקוף אותך, הוא שולח לעברו גחלת מהירה ופוגע בו בחוזקה, ליטויק בנוסף שולח מתקפת הדהמה, אור זורח מעל ספינארק ואז נוחת עליו בחוזקה, ספינראק מעולף![/COLOR]
[/QUOTE]
אני אומר ליטויק " הית גדול הצלחת לנצח בקרב הפוקימוים הראשון שלך.טוב אחרי כול המאמץ שעשית הגיע הזמן שתנוח אצלך בפוכדור " .אני מחזיר את ליטוויק לפוכדור שלו וממשיך ללכת בדרך 29. כאשר אני הולך בדרך 29 אני מחפש עוד פוקימונים שליטויק אוכל להילחם נגדם
-
[B][QUOTE]
[B]עומר~
[/B][COLOR=red]תצטט רק את ההודעה שלך!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה ממשיך אל דרך 29, אתה רואה מאמנים מתחילים, אתה לא רואה שום פוקימון ומרגיש כאילו קרה משהו באיזור. אתה פונה אל אחד המאמנים ושואל אותו מה קרה באיזור, הוא עונה לך שהיה פה קרב בין מאמן חזק שבא לביקור בעיר לבין כמה חברי צוות רוקט. אתה שומע פיצוץ וישר רץ אל איזור הקרב, אתה רואה 5 חיילי צוות רוקט עם 2 אנדורים ו3 זובאטים נגד מאמן אחד עם גאביט האם תעזור לו?
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/444.png[/IMG][/COLOR]
[/QUOTE]
"וואו! איזה קרב לא הוגן!" אתפלא
'האם כדאי לי להתערב? בקרב כזה...?' אחשוב לעצמי 'למרות שזה יכול לחזק את הקשר ביני לבין מגבי!' אבין לבסוף...
אקח נשימה עמוקה ולא אדע למה אני מכניס את עצמי "מגבי צא!" אוציא אותו מהפוכדור "תשתמש על זובאט בגחלת!" אפקוד עליו בתקווה שזה יעבוד הפעם.[/B]
-
[quote=Sin Cara;1122597][B]קודק~[/B]
[COLOR=royalblue]טוטודייל לא חושב הרבה ושולח אקדח מים שפוגע בגחלת והופך אותה לעשן, מאמן צוות רוקט אומר "לזעזעל איתך! אין לי זמן אלייך אנדור דחיפה עכשיו!" אנדור רץ אל הכיוון של טוטודייל ופוגע בו בחוזקה, טוטודייל עף על אבן גדולה ונפצע, "אנדור עכשיו תסיים את זה בגחלת!" אנדור במהירות שולח גחלת אל טוטדייל שוב במהירות![/COLOR]
[/quote]
"קדימה טוטודייל! תתחמק מהגחלת,,במידה ולא תצליח תגיב באקדח מים! אחרי זה שוב אקדח מים!" אקרא לעבר טוטו.
-
[B]קודק~[/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]טוטדייל שולח אדקח מים על הגחלת ומחסל אותה, לאחר מכן במהירות הוא שולח אקדח מים על אנדור ומחסל אותו. חייל צוות רוקט מחזיר את אנדור לתוך הפוקדור שלו ובורח, אתה מחזיר את טוטדייל אל הפוקדור שלו ומתחיל לרדוף אחריו, אתה רודף אחריו ולפתע אתה רואה ג'יפ גדול שעל הדלתות שלו רשום האות "R", אתה מבין שזה ג'יפ של צוות רוקט, חייל צוות הרוקט עולה על הג'יפ ומסתלק משם. אתה ממשיך בדרכך ומגיע אל העיר צ'ארינגרוב![/COLOR]
[/B]
[B]עומר~[/B]
[B][COLOR="Red"]אתה מוציא את מגבי מהפוקדור שלו, הוא רואה את הקרב ונראה טיפה חושש, אבל הוא ממהר להשתמש בגחלת בזובאט שנראה לו עייף, הזובאט הזה מחוסל! זובאט אחר מגיע לקרב עם מגבי, הוא מנסה להשתמש בנשיכה אבל מגבי מעצמו שולח אליו גחלת ומרחיק אותו ממנו! זובאט אחר ניגש אל מגבי וזה הופך לקרב 2 על 1! חייל צוות רוקט מגיעים אל הזובאטים שלהם בזמן שמאחורייך נמצא המאמן המסטורי עם הגאביט שלו נלחם ב2 האנדורים! חייל צוות רוקט צועק "זובאטים עכשיו תמשו בנשיכה!" שתי הזובאטים פותחים את הפה שלהם ומתקרבים במהירות אל מגבי![/COLOR][/B]
[B]ליאור~[/B]
[B][COLOR="Indigo"]אתה מחזיר את ליטויק לפוקדור שלו ואתה ממשיך, אחרי זמן מה של הליכה מעייפת אתה מגיע אל העיר צ'ארינגרוב![/COLOR][/B]
[B]תומר~[/B]
[COLOR="Orange"][B]אתה שולח פוקדור אל ביוויזל, ביווזל הופך לאור שנכנס אל תוך הפוקדור, הפוקדור מהבהב וזז טיפה לבסוף הוא נעצר! תפסת בוויזל! אתה ממשיך בדרכך ומגיע לעיר צ'ארינגרוב![/B][/COLOR]
-
[B][QUOTE]
[B]עומר~
[COLOR=red]אתה מוציא את מגבי מהפוקדור שלו, הוא רואה את הקרב ונראה טיפה חושש, אבל הוא ממהר להשתמש בגחלת בזובאט שנראה לו עייף, הזובאט הזה מחוסל! זובאט אחר מגיע לקרב עם מגבי, הוא מנסה להשתמש בנשיכה אבל מגבי מעצמו שולח אליו גחלת ומרחיק אותו ממנו! זובאט אחר ניגש אל מגבי וזה הופך לקרב 2 על 1! חייל צוות רוקט מגיעים אל הזובאטים שלהם בזמן שמאחורייך נמצא המאמן המסטורי עם הגאביט שלו נלחם ב2 האנדורים! חייל צוות רוקט צועק "זובאטים עכשיו תמשו בנשיכה!" שתי הזובאטים פותחים את הפה שלהם ומתקרבים במהירות אל מגבי! [/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"מגבי! תתחמק ותשתמש בגחלת! אז תשלח לעברם גם חץ רעיל!" אפקוד עליו בתקווה שזה יעבוד.
אז אפנה אל המאמן המסתורי ואענה לו "שלום,אני עומר,אני יודע שאנחנו לא ממש מכירים אבל אני רואה שיש לנו אויב משותף! גם אני שונא את צוות רוקט.." אסביר לו.
אז אחזור לקרב ואראה אם מגבי מצליח בעשיית המתקפות..[/B]
-
[QUOTE=Druddigon man;1122980][B]
"מגבי! תתחמק ותשתמש בגחלת! אז תשלח לעברם גם חץ רעיל!" אפקוד עליו בתקווה שזה יעבוד.
אז אפנה אל המאמן המסתורי ואענה לו "שלום,אני עומר,אני יודע שאנחנו לא ממש מכירים אבל אני רואה שיש לנו אויב משותף! גם אני שונא את צוות רוקט.." אסביר לו.
אז אחזור לקרב ואראה אם מגבי מצליח בעשיית המתקפות..[/B][/QUOTE]
[B][COLOR="Red"]מגבי שולח גחלת ישירות לתוך הפה של הזובאטים והם מעולפים לכמה שניות, בזמן שהם מעולפים אתה פונה אל המאמן אבל הוא לא ממש מקשיב לך, הוא עסוק בקרב שלו, הזובאטים מתאוששים ואז אחד מחברי הצוות צועק "זובאט חץ רעיל!" זובאט שולח חץ רעיל אל מגבי ופוגע בו אבל לא מצליח להרעיל את מגבי, הזובאט השני כבר מוכן להשתמש במתקפת שאיבה על מגבי![/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Sin Cara;1122978][B]
[B]ליאור~[/B]
[B][COLOR="Indigo"]אתה מחזיר את ליטויק לפוקדור שלו ואתה ממשיך, אחרי זמן מה של הליכה מעייפת אתה מגיע אל העיר צ'ארינגרוב![/COLOR][/B]
![/B][/COLOR][/QUOTE]
אני שמח מאוד שהגעתי לעיר צ'ארינגרוב.לאחר מכן ארוץ בהכי מהר שאני יכול למרכז הפוקימונים של העיר.אכנס אליו ושם אבקש מהאחות 'וי שתרפא לי את ליטוויק מהפציעות שלו
-
[quote=Sin Cara;1122978][B]קודק~[/B]
[B][COLOR=royalblue]טוטדייל שולח אדקח מים על הגחלת ומחסל אותה, לאחר מכן במהירות הוא שולח אקדח מים על אנדור ומחסל אותו. חייל צוות רוקט מחזיר את אנדור לתוך הפוקדור שלו ובורח, אתה מחזיר את טוטדייל אל הפוקדור שלו ומתחיל לרדוף אחריו, אתה רודף אחריו ולפתע אתה רואה ג'יפ גדול שעל הדלתות שלו רשום האות "R", אתה מבין שזה ג'יפ של צוות רוקט, חייל צוות הרוקט עולה על הג'יפ ומסתלק משם. אתה ממשיך בדרכך ומגיע אל העיר צ'ארינגרוב![/COLOR][/B]
[/quote]
"יפה מאוד טוטו,אתה אלוף!" אקרא לעברו ואלטף את ראשו.
"אוקי בוא נמשיך אל העיר צ'ארינגרוב!" אקרא וארוץ עם טוטו לעברה.
-
[QUOTE=Sin Cara;1122987][B][COLOR="Red"]מגבי שולח גחלת ישירות לתוך הפה של הזובאטים והם מעולפים לכמה שניות, בזמן שהם מעולפים אתה פונה אל המאמן אבל הוא לא ממש מקשיב לך, הוא עסוק בקרב שלו, הזובאטים מתאוששים ואז אחד מחברי הצוות צועק "זובאט חץ רעיל!" זובאט שולח חץ רעיל אל מגבי ופוגע בו אבל לא מצליח להרעיל את מגבי, הזובאט השני כבר מוכן להשתמש במתקפת שאיבה על מגבי![/COLOR][/B][/QUOTE]
"אוי לא!" אומר בדאגה ואסתכל על מהלכי הזובאטים..
'חייב להיות פתרון! טוב,אני מניח שהכי טוב עכשיו זה להשתמש בעוד גחלת' אסיק לעצמי
"מגבי,אל תתייאש! אתה יכול לנצח אותם! תשתמש על שניהם בגחלת!" אפקוד עליו בחשש
-
[quote]תומר~
אתה שולח פוקדור אל ביוויזל, ביווזל הופך לאור שנכנס אל תוך הפוקדור, הפוקדור מהבהב וזז טיפה לבסוף הוא נעצר! תפסת בוויזל! אתה ממשיך בדרכך ומגיע לעיר צ'ארינגרוב! [/quote]
'סוף סוף הגעתי...' אחשוב לעצמי בשמחה ואז אמשיך בדרכי לעבר מרכז הפוקימונים כדי לרפאות את הפוקימונים שלי.
-
[QUOTE=Sin Cara;1122597][B]
[B]רובי~[/B]
[COLOR="DarkOrange"]אתה מוציא את מיאו ונראה שהוא מחבב אותך, אתם מתקדמים אל עבר דרך 29, רואים כמה מאמנים מתחילים, אתם ממשיכים להסתובב בדרך ורואים טריקו חביב שמשוטט [/COLOR]
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/252.png[/IMG]
'מיאו הוא יכול להיות קרב ראשון נחמד. אתה לא חושב?" אשאל את מיאו בחיוך "טוב התחל בנשיכה ואז שריטה על פרצופו של טריקו!" אכריז בהתרגשות
-
אני מאוד מצטער שלא הגבתי, בימיים האחרונים בקושי היה לי זמן לעצמי, הלכתי למבחנים בבצפר למחשבים משו משוגע...
[B][COLOR="DarkOrange"]רובי~
מיאו רץ אל טריקו בהפתעה ומהירות ונושך אותו באיזור הבטן שלו, טריקו נראה סובל ומבוהל מהמצב ומיאו מנצל את זה ושורט את טריקו בפניו, טריקו צועק מהכאבים ונראה עצבני מאוד, הוא משתמש בחבטה מהירה על מיאו ופוגע לו בפנים, מיאו עף באוויר כמה מטרים ואז נוחת על הרגליים שלו. טריקו רץ אל מיאו ונראה שהוא מתכוון להשתמש בחבטה שוב.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Orange"]תומר~
אתה ניגש אל מרכז הפוקימונים לרפאות את הפוקימונים שלך, האחות ג'וי פונת אלייך ואומרת "שלום, אוכל לעזור לך?" בחיוך, אתה אומר לה שאתה רוצה לרפאות את הפוקימונים שלך ומגיש אלייה את הפוקדורים שלך, היא אומר לך להמתין כמה רגעים ולוקחת את הפוקדורים על מגש. אתה מסתכל אלייה ורואה שהיא מניחה את הפוקדורים על מכונה, המכונה מדליקה טיפה אורות ואז נכבת. האחות ג'וי חוזרת ואומרת "בבקשה, הם מוכנים", אתה אומר תודה ולוקח את הפוקדורים שלך. בדרך ליציאה מהמרכז אתה שומע שני אנשים מדברים על תחרות מאמנים שתתקיים בעיר בעוד מספר שעות.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]עומר~
מגבי שולח במהירות גחלת, כדורי הגחלת נכנסים אל הפה של אחד הזובאטים וזובאט בורח, המאמן של צוות רוקט רודף אחריו בזמן שהזובאט השני פוגע בנשיכה ברגל של מגבי! למגבי קשה קצת לקום אבל לבסוף הוא מצליח ושולח עוד גחלת, אבל כדורי הגחלת מפספסים אותו, זובאט מתקדם אל מגבי כדי לנסות לנשוך אותו! מגבי ממהר לשלוח עוד גחלת שבקושי פוגעת בזובאט אבל כדורי האש הקטנים נכנסים לפה שלו, זובאט משתמש במתקפת שאיבה, הוא מתעופף אל עבר מגבי נושך אותו בעזרת שן מוזרה שיש לו והוא נראה הרבה יותר טוב, מגבי נחלש טיפה ונופל![/COLOR][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]קודק~
אתה וטוטודייל ממשיכים אל העיר צ'ארינגרוב, אתם הולכים במשך כמה שעות ומגיעים אל העיר בלילה, אתם רואים אור קטן ממרכז הפוקימונים שכנראה פעיל במשך 24 שעות. טוטודייל נראה מפוחד והוא רץ אל מרכז הפוקימונים ואתה אחריו, כשאתם נכנסים אתם רואים את האחות ג'וי מחייכת אלייכם ואומרת "שלום, במה אוכל לעזור? אתה נראה לי מאמן צעיר, האם תרצה חדר לישון בו הלילה?" ומחייכת אליך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Indigo"]ליאור~
אתה ניגש אל מרכז הפוקימונים לרפאות את הפוקימון שלך, האחות ג'וי פונת אלייך ואומרת "שלום, אוכל לעזור לך?" בחיוך, אתה אומר לה שאתה רוצה לרפאות את הפוקימון שלך ומגיש אלייה את הפוקדור של ליטויק, היא אומרת לך להמתין כמה רגעים ולוקחת את הפוקדור של ליטויק על מגש. אתה מסתכל אלייה ורואה שהיא מניחה את הפוקדור על מכונה, המכונה מדליקה טיפה אורות ואז נכבת. האחות ג'וי חוזרת ואומרת "בבקשה, הוא מוכן", אתה אומר לה תודה ולוקח את הפוקדור של ליטויק, אתה יוצא מהמרכז ורואה כמה מאמנים עושים ביניים קרבות, האם תצרף אליהם?[/COLOR][/B]
-
[quote]תומר~
אתה ניגש אל מרכז הפוקימונים לרפאות את הפוקימונים שלך, האחות ג'וי פונת אלייך ואומרת "שלום, אוכל לעזור לך?" בחיוך, אתה אומר לה שאתה רוצה לרפאות את הפוקימונים שלך ומגיש אלייה את הפוקדורים שלך, היא אומר לך להמתין כמה רגעים ולוקחת את הפוקדורים על מגש. אתה מסתכל אלייה ורואה שהיא מניחה את הפוקדורים על מכונה, המכונה מדליקה טיפה אורות ואז נכבת. האחות ג'וי חוזרת ואומרת "בבקשה, הם מוכנים", אתה אומר תודה ולוקח את הפוקדורים שלך. בדרך ליציאה מהמרכז אתה שומע שני אנשים מדברים על תחרות מאמנים שתתקיים בעיר בעוד מספר שעות.[/quote]
[I]יש מצב שאתה מעדכן את בוויזל?[/I]
~~~~~~~~~~~~~~
'יש תחרות? איזה כיף...' אחשוב לעצמי ואז אחייך בחיוך דבילי, אגש אל האנשים ואבדוק איפה התחרות המאמנים שתתקיים בעיר בעוד מספר שעות כדי להירשם.
-
[QUOTE=Sin Cara;1128350]אני מאוד מצטער שלא הגבתי, בימיים האחרונים בקושי היה לי זמן לעצמי, הלכתי למבחנים בבצפר למחשבים משו משוגע...
מיאו רץ אל טריקו בהפתעה ומהירות ונושך אותו באיזור הבטן שלו, טריקו נראה סובל ומבוהל מהמצב ומיאו מנצל את זה ושורט את טריקו בפניו, טריקו צועק מהכאבים ונראה עצבני מאוד, הוא משתמש בחבטה מהירה על מיאו ופוגע לו בפנים, מיאו עף באוויר כמה מטרים ואז נוחת על הרגליים שלו. טריקו רץ אל מיאו ונראה שהוא מתכוון להשתמש בחבטה שוב.[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
לא נורא 3>
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"מיאו התכונן עם שריטה בידך ואז כשהוא לא שם לב שרוט אותו ביד השניה. אחרי זה כשהוא נפגע שים לו רגל ואז נשוך לו את הגב!" אומר ברצינות למיאו.
-
[quote=Sin Cara;1128350]
[B][COLOR=royalblue]קודק~[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]אתה וטוטודייל ממשיכים אל העיר צ'ארינגרוב, אתם הולכים במשך כמה שעות ומגיעים אל העיר בלילה, אתם רואים אור קטן ממרכז הפוקימונים שכנראה פעיל במשך 24 שעות. טוטודייל נראה מפוחד והוא רץ אל מרכז הפוקימונים ואתה אחריו, כשאתם נכנסים אתם רואים את האחות ג'וי מחייכת אלייכם ואומרת "שלום, במה אוכל לעזור? אתה נראה לי מאמן צעיר, האם תרצה חדר לישון בו הלילה?" ומחייכת אליך.[/COLOR][/B]
[/quote]
"כן,בשמחה" אומר לה.
"רק תוכלי לרפא את טוטודייל שלי?" אשאל אחכה שתרפא,ואז אעלה לחדר שלי.
-
<3
~~~~~~~~~
טריקו רץ במהירות אל מיאו כשהוא מוכן עם חבטה אבל מיאו מקדים אותו ושורט אותו שוב בפנים, טריקו שוב צועק ומיאו שוב מנצל את זה ונושך את מיאו ברגלו ומושך את טריקו אליו, בזמן שמיאו נושך את טריקו ברגלו טריקו חובט בו מספר פעמיים בפנים ומיאו משחרר את טריקו. טריקו משתמש בשאיבה ושולח אל ידו של מיאו כמה זרעים שהופכים לגבעולים שתלויים על ידו של מיאו, מיאו נחלש מאט וטריקו מתחזק ומשתמש בהתקפה מהירה שפוגעת בחוזקה במיאו![/COLOR][/B]
[B][COLOR="Orange"]תומר~
עדכנתי.
~~~~~
אחד האנשים אומר לך שהוא בדיוק בדרך לשם ולוקח אותך לשם, אתה ניגש אל דלפק ההרשמה רואה איש בחליפה בצבע כחול יושב, הוא שואל אותך אם תרצה להירשם אותה נענה בחיוב, אתה נותן לו את הפרטים שלך ואז הוא אומר "אתה נרשם לשעה 5 בצוהרים, עכשיו השעה היא 12 וחצי בצוהרים, הקרב הראשון יהיה קרב של 1 על 1, הקרב השני יערך בשעה 6 וחצי והוא יהיה 2 על 2, במידה ותעלה לגמר הגמר יהיה בשעה 8 וחצי בערב והוא יהיה גם קרב של 2 על 2 בזירה מתחלפת." אתה מבולבל ושואל אותו מהי זירה מתחלפת והוא מחייך ואומר "חכה תראה". השעה כרגע היא 12 וחצי מה תעשה?[/COLOR][/B]
האחות ג'וי אומרת "כן בשמחה!" ומרימה את טוטודייל לידיים שלה מחברת אליו 2 אוזניים לצידי הראש לוחץ על כפתור, טוטדייל מחייך וצוחק ונראה הרבה יותר טוב. היא מחזירה לך את טוטודייל ומגישה לך מפתח שעליו רשום "1407" ואומרת "תעלה לחדר שלך בשקט, יש שם מעלית" ומצביעה על מעלית בצבא סגול.[/COLOR][/B]
-
[quote]תומר~
עדכנתי.
~~~~~
אחד האנשים אומר לך שהוא בדיוק בדרך לשם ולוקח אותך לשם, אתה ניגש אל דלפק ההרשמה רואה איש בחליפה בצבע כחול יושב, הוא שואל אותך אם תרצה להירשם אותה נענה בחיוב, אתה נותן לו את הפרטים שלך ואז הוא אומר "אתה נרשם לשעה 5 בצוהרים, עכשיו השעה היא 12 וחצי בצוהרים, הקרב הראשון יהיה קרב של 1 על 1, הקרב השני יערך בשעה 6 וחצי והוא יהיה 2 על 2, במידה ותעלה לגמר הגמר יהיה בשעה 8 וחצי בערב והוא יהיה גם קרב של 2 על 2 בזירה מתחלפת." אתה מבולבל ושואל אותו מהי זירה מתחלפת והוא מחייך ואומר "חכה תראה". השעה כרגע היא 12 וחצי מה תעשה?[/quote]
'בנתיים אפשר לתפוס עוד פוקימון...' אחשוב לעצמי ואז אלך לחפש פוקימון טוב לתפיסה בסביבה שאני נמצא בה.
-
[QUOTE=Born This Way;1128380]'בנתיים אפשר לתפוס עוד פוקימון...' אחשוב לעצמי ואז אלך לחפש פוקימון טוב לתפיסה בסביבה שאני נמצא בה.[/QUOTE]
[B][COLOR="Orange"]אתה מסתובב בסביבה הקטנה של איזור התחרות, אתה שומע שתי אנשים מדברים על התחרות ומגלה שיש פרס! פוקימון לזוכה! שאתה שומע שיש פרס זה מעלה בך את הרצון לזכות בתחרות, אתה מסתובב באיזור התחרות ורואה מאמן עם פוקימון צהוב שנראה לך מעופף
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/566.png[/IMG][/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Sin Cara;1128389][B][COLOR="Orange"]אתה מסתובב בסביבה הקטנה של איזור התחרות, אתה שומע שתי אנשים מדברים על התחרות ומגלה שיש פרס! פוקימון לזוכה! שאתה שומע שיש פרס זה מעלה בך את הרצון לזכות בתחרות, אתה מסתובב באיזור התחרות ורואה מאמן עם פוקימון צהוב שנראה לך מעופף
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/566.png[/IMG][/COLOR][/B][/QUOTE]
'וואו מעניין איזה פוקימון זה...' אחשוב לעצמי ואז אגש אל האיש עם הציפור כדי לבדוק איזה סוג הציפור ואיך הוא קיבל אותו.
-
[QUOTE=Sin Cara;1128370][B][COLOR="DarkOrange"]רובי~
<3
~~~~~~~~~
טריקו רץ במהירות אל מיאו כשהוא מוכן עם חבטה אבל מיאו מקדים אותו ושורט אותו שוב בפנים, טריקו שוב צועק ומיאו שוב מנצל את זה ונושך את מיאו ברגלו ומושך את טריקו אליו, בזמן שמיאו נושך את טריקו ברגלו טריקו חובט בו מספר פעמיים בפנים ומיאו משחרר את טריקו. טריקו משתמש בשאיבה ושולח אל ידו של מיאו כמה זרעים שהופכים לגבעולים שתלויים על ידו של מיאו, מיאו נחלש מאט וטריקו מתחזק ומשתמש בהתקפה מהירה שפוגעת בחוזקה במיאו![/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
3333333333333333>
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"מיאו קופץ באוויר ואז הישתמש בשריטה באוויר ותכוון על עיניו ואז תנשוך אותו בחוזקה בטטן- איפה שאמור להיות הלב!" אקרא ואז אפלוט צחוק מרושע.
-
[quote=Sin Cara;1128370]
[B][COLOR=royalblue]האחות ג'וי אומרת "כן בשמחה!" ומרימה את טוטודייל לידיים שלה מחברת אליו 2 אוזניים לצידי הראש לוחץ על כפתור, טוטדייל מחייך וצוחק ונראה הרבה יותר טוב. היא מחזירה לך את טוטודייל ומגישה לך מפתח שעליו רשום "1407" ואומרת "תעלה לחדר שלך בשקט, יש שם מעלית" ומצביעה על מעלית בצבא סגול.[/COLOR][/B][/quote]
אעלה למעלית ואעלה לחדר שלי.
אכנס לחדרי ואסתכל מה יש בו.
-
[QUOTE=Sin Cara;1128350]אני מאוד מצטער שלא הגבתי, בימיים האחרונים בקושי היה לי זמן לעצמי, הלכתי למבחנים בבצפר למחשבים משו משוגע...
אתה ניגש אל מרכז הפוקימונים לרפאות את הפוקימון שלך, האחות ג'וי פונת אלייך ואומרת "שלום, אוכל לעזור לך?" בחיוך, אתה אומר לה שאתה רוצה לרפאות את הפוקימון שלך ומגיש אלייה את הפוקדור של ליטויק, היא אומרת לך להמתין כמה רגעים ולוקחת את הפוקדור של ליטויק על מגש. אתה מסתכל אלייה ורואה שהיא מניחה את הפוקדור על מכונה, המכונה מדליקה טיפה אורות ואז נכבת. האחות ג'וי חוזרת ואומרת "בבקשה, הוא מוכן", אתה אומר לה תודה ולוקח את הפוקדור של ליטויק, אתה יוצא מהמרכז ורואה כמה מאמנים עושים ביניים קרבות, האם תצרף אליהם?[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני ניגש אל המאמנים ולאחר כמה דקות שאסתכל בקרבות שלהם אומר להם " שלום מאמנים. ראיתי שאתם עושים פה קרבות פוקימונים.אז גם אני רוצה לשות קרב.אז מישהו מכם רוצה להילחם נגדי 1 על 1 ? אשמח מאוד אם תסכימו להילחם נגדי "
-
[B][COLOR=#ff0000][QUOTE]
[B][COLOR=#ff0000]עומר~
מגבי שולח במהירות גחלת, כדורי הגחלת נכנסים אל הפה של אחד הזובאטים וזובאט בורח, המאמן של צוות רוקט רודף אחריו בזמן שהזובאט השני פוגע בנשיכה ברגל של מגבי! למגבי קשה קצת לקום אבל לבסוף הוא מצליח ושולח עוד גחלת, אבל כדורי הגחלת מפספסים אותו, זובאט מתקדם אל מגבי כדי לנסות לנשוך אותו! מגבי ממהר לשלוח עוד גחלת שבקושי פוגעת בזובאט אבל כדורי האש הקטנים נכנסים לפה שלו, זובאט משתמש במתקפת שאיבה, הוא מתעופף אל עבר מגבי נושך אותו בעזרת שן מוזרה שיש לו והוא נראה הרבה יותר טוב, מגבי נחלש טיפה ונופל![/COLOR][/B]
[/QUOTE]
נופל משמע התעלף..? כי רשמתי בתגובה כאילו הוא לא התעלף.
~~~
"לא!" אצעק במהרה למגבי הפגוע "קדימה חבר,אתה יכול להצליח!" אנסה לעודד אותו.
'טוב,הגחלת של מגבי לא עוזרת כל כך נגד הזובאט הזה... אולי אנסה לשלוח לעבר הפה שלו חץ רעיל..' אסיק לעצמי
"מגבי תשתמש בפזילה על זובאט כדי שיירתע קצת,ואז תגמור אותו בחץ רעיל!" אפקוד עליו בתקווה[/COLOR][/B]
-
[B][COLOR="Red"]עומר~
נופל לא מעולף.
~~~~~~~~~~
מגבי מסתכל בזובאט וזובאט נראה לא בפוקוס, לאחר מכן מגבי שולח חץ רעיל ישירות לתוך הפה של זובאט וזובאט מעולף, האיש של צוות רוקט מחזיר אותו לפוקדור ובורח, אתה מסתכל לצד השני לראות מה עם המאמן שנלחם בשאר חברי צוות רוקט אבל הוא נעלם וכך גם חברי צוות רוקט.[/COLOR][/B]
אחד המאמנים מסכים להלחם איתך הוא מוציא מים ג'וניור ואומר "קדימה אין לי את כל היום!"
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/439.png[/IMG][/COLOR][/B]
אתה עולה לחדרך ורואה את החדר, בחדר יש מיטה קטנה, מקלחת, מטבחון וטילויזיה קטנה. טוטודייל ישר קופץ למקלחת ופותח את המים ושוחה במקלחת, בזמן הזה אתה מכין לעצמך אוכל ולטוטודייל. טוטודייל יוצא מהמים ומתחיל לאכול, הוא נראה רעב ועייף מהיום שעבר עליו.[/COLOR][/B]
סדיסט מטוטמטם.
~~~~~~~~~~~~~
מיאו שורט את טריקו בפנים שוב אל הפעם זה נראה שהשריטה לא ממש מוזיזה לטריקו, הוא משתמש במהירות בחבטה שפוגעת במיאו ומעיפה אותו עלייך ושניכם נופלים. טריקו לא מחכה הרבה ומשתמש בהתקפה מהירה על מיאו ופוגע שוב. מיאו נושך את טריקו אבל לא בלב אלה ברגל, טריקו שוב חובט בו ומיאו עף מטריקו. הזנב של טריקו מתחיל לזהור והוא רץ אל מיאו כנראה לחבוט בו שוב![/COLOR][/B]
[B][COLOR="Orange"]תומר~
המאמן לא עונה לך והולך משם עם הפוקימון המסתורי שלו, השעה עכשיו היא 1 וכדי שתתחיל להזדרז עם האימונים של הפוקימונים שלך אם אתה רוצה שהם יבואו מספיק חזקים לתחרות.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Sin Cara;1128904][B][COLOR="Red"]
אחד המאמנים מסכים להלחם איתך הוא מוציא מים ג'וניור ואומר "קדימה אין לי את כל היום!"
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/439.png[/IMG][/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר למאמן " אוקי אוציא את הפוקימון שלי " .אני מוציא את ליטויק מחץ לפוכדור שלו ואז אומר לילטויק " טוב תחיל כשאתה משתמש בהדמה .לאחר שתמש בהדמה תשתמש בגחלת הכי חזקה שלך על מים ג'וניר.רק תיזהר מתקפות העל חושי שלו.הם יכולות לגרום לנו להפסיד "
-
[B][COLOR=#ff0000]עומר~
נופל לא מעולף.
~~~~~~~~~~
מגבי מסתכל בזובאט וזובאט נראה לא בפוקוס, לאחר מכן מגבי שולח חץ רעיל ישירות לתוך הפה של זובאט וזובאט מעולף, האיש של צוות רוקט מחזיר אותו לפוקדור ובורח, אתה מסתכל לצד השני לראות מה עם המאמן שנלחם בשאר חברי צוות רוקט אבל הוא נעלם וכך גם חברי צוות רוקט.[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"אנשים.." אמלמל לעצמי ואחזיר את מגבי לפוכדור "היית נהדר!" אומר לו
אמשיך בדרך 29 ואנסה למצוא פוקימונים... בזמן הזה אזמזם את מילות השיר שאני אוהב וקצת ארטן על זה שעזרתי לבחור ובלי להודות לי הוא סתם ברח.[/COLOR][/B]
-
[quote=Sin Cara;1128904]
[B][COLOR=royalblue]אתה עולה לחדרך ורואה את החדר, בחדר יש מיטה קטנה, מקלחת, מטבחון וטילויזיה קטנה. טוטודייל ישר קופץ למקלחת ופותח את המים ושוחה במקלחת, בזמן הזה אתה מכין לעצמך אוכל ולטוטודייל. טוטודייל יוצא מהמים ומתחיל לאכול, הוא נראה רעב ועייף מהיום שעבר עליו.[/COLOR][/B]
[/quote]
"בוא טוטודייל" אומר וארים אותו,אקח כרית קטנה ואתן לו לשכב עליה.
אחרי זה אתארגן ואלך לישון תוך כדי שאבדוק אם יש שעון או משהו,כדי שאוכל לקום באמצע הלילה.
-
[QUOTE=Sin Cara;1128904][B][COLOR="Red"]
סדיסט מטוטמטם.
~~~~~~~~~~~~~
מיאו שורט את טריקו בפנים שוב אל הפעם זה נראה שהשריטה לא ממש מוזיזה לטריקו, הוא משתמש במהירות בחבטה שפוגעת במיאו ומעיפה אותו עלייך ושניכם נופלים. טריקו לא מחכה הרבה ומשתמש בהתקפה מהירה על מיאו ופוגע שוב. מיאו נושך את טריקו אבל לא בלב אלה ברגל, טריקו שוב חובט בו ומיאו עף מטריקו. הזנב של טריקו מתחיל לזהור והוא רץ אל מיאו כנראה לחבוט בו שוב![/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
ערס בשקל!~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"מיאו התחמק מהמתקפה ואז השתמש בנשיכה על טריקו!" אקרא ואקווה שזה יעזור.
-
כבר לא!
~~~~~~
מיאו מנסה לחמוק ולמזלו הוא מצליח, מיאו רץ במהירות אל טריקו ונושך אותו באיזור הבטן. טריקו מנסה לחבוט בזנבו במיאו ולא מצליח, טריקו משתמש בהתקפה מהירה כדי להעיף את מיאו על אבן. טריקו מתחיל לרוץ במהירות אל אבן כשמיאו תלוי עליו ושניה לפני הפגיעה מיאו משחרר את טריקו וטריקו פוגע באבן. טריקו מעולף.[/COLOR][/B]
אתה מניח את טוטודייל לישון ואז אתה הולך לישון. אתה קם בשעה 6 וחצי בבוקר והעיר ריקה, אין איש אחד בחוץ, אתה קם ויוצא מהחדר עם טוטודייל, אתה מחפש את האחות ג'וי אבל גם היא לא נמצאת. אתה מביט מהחלון וקולט 3 חברי צוות רוקט משוטטים בעיר, אתה מבין שמשהו פה מסריח, אתה רואה פוקדור מונח על הריצפה של המרכז.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]עומר~
אתה מסתובב בדרך 29 ורואה כטרפי משוטט לבדו.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/10.png[/IMG][/COLOR][/B]
אתה מוציא את ליטויק והוא ישירות משתמש בהדמה שגורמת לסחורר קל לג'ויניור מים אבל ג'וניור מים משתמש במתקפה על חושית ומעיף את ליטויק על אבן בחוזקה. ג'וניור מים שולח קרן על חושית מהירה אל ליטויק ופוגע בו בחוזקה. ליטויק משתמש בגחלת וכמה כדורי גחלת פוגעים בג'וניור מים אבל לא ממש משפיעים עליו.[/COLOR][/B]
-
[B][COLOR=#ff0000]עומר~
אתה מסתובב בדרך 29 ורואה כטרפי משוטט לבדו.[/COLOR][/B]
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/10.png[/IMG]
[/QUOTE]
" אימון מצוין!" אמלמל לעצמי "מגבי,צא!" אומר ואוציא אותו מהפוכדור
"שלח לעברו פזילה,ואז,גחלת!" אומר לו במהירות..[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Sin Cara;1129141][B][COLOR="DarkOrange"]רובי~
כבר לא!
~~~~~~
מיאו מנסה לחמוק ולמזלו הוא מצליח, מיאו רץ במהירות אל טריקו ונושך אותו באיזור הבטן. טריקו מנסה לחבוט בזנבו במיאו ולא מצליח, טריקו משתמש בהתקפה מהירה כדי להעיף את מיאו על אבן. טריקו מתחיל לרוץ במהירות אל אבן כשמיאו תלוי עליו ושניה לפני הפגיעה מיאו משחרר את טריקו וטריקו פוגע באבן. טריקו מעולף.[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
אימלה אתה עכשיו פריק???!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"כל הכבוד מיאו!" אקרא בקול מאושר ואלטף את ראשו בחיבה עזה. "בוא נמשיך" אומר לו ואחזיר אותו לפוקדור למנוחה ואמשיך בדרכי.
-
[quote]תומר~
המאמן לא עונה לך והולך משם עם הפוקימון המסתורי שלו, השעה עכשיו היא 1 וכדי שתתחיל להזדרז עם האימונים של הפוקימונים שלך אם אתה רוצה שהם יבואו מספיק חזקים לתחרות. [/quote]
אני אחפש פוקימונים טובים לאימון בוויזל או טיינמקו.
-
[B][COLOR="Orange"]תומר~
אתה מסתובב ברחבי איזור הקרבות ומגלה חבורה של סנטרטים, הם משחקים ביניהם וקופצים עד שאתה פוגע באחד מהם בטעות תוך כדי הליכה, הוא מתרגז עלייך, כנראה שהוא מתכוון לתקוף אותך. [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/161.png[/IMG][/COLOR][/B]
אתה ממשיך בדרכך. אחרי כרבע שעה של הליכה אתה פוגש מאמן, הוא שואל אותך האם אתה מעוניין לקרב, אבל הוא מודיע לך מראש שהוא נלחם כרגע בפוקימון ולכן הפוקימון שלו יהיה חלש מעט.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]עומר~
מגבי משתמש במבט ומעצבן את כטרפי, כטרפי שולח חוט משי ארוך אל מגבי ומגבי משיב בגחלת ששורפת את חוט המשי ומדליקה אותו. מגבי זוחל במהירות אל מגבי כדי להשתמש בדחיפה ודוחף אותו אך נראה שזה לא כלכך משפיע על מגבי.[/COLOR][/B]
-
[quote]תומר~
אתה מסתובב ברחבי איזור הקרבות ומגלה חבורה של סנטרטים, הם משחקים ביניהם וקופצים עד שאתה פוגע באחד מהם בטעות תוך כדי הליכה, הוא מתרגז עלייך, כנראה שהוא מתכוון לתקוף אותך. [/quote]
"בוויזל צא!" אומר ואז אוציא החוצה את בוויזל שלי החוצה, "תשתמש בבום על-קולי על סנטרט!" אפקוד על בוויזל תוך כדי שאני בודק פרטים על הסנטרטים.
-
[QUOTE=Sin Cara;1129141][B][COLOR="DarkOrange"]
אתה מוציא את ליטויק והוא ישירות משתמש בהדמה שגורמת לסחורר קל לג'ויניור מים אבל ג'וניור מים משתמש במתקפה על חושית ומעיף את ליטויק על אבן בחוזקה. ג'וניור מים שולח קרן על חושית מהירה אל ליטויק ופוגע בו בחוזקה. ליטויק משתמש בגחלת וכמה כדורי גחלת פוגעים בג'וניור מים אבל לא ממש משפיעים עליו.[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר ליוטויק" יפה מאוד.טוב תשתמש שוב בגחלת שלך ושוב תעיף לעבר מים ג'וניר כדורי גחלת חזקים מאוד.הפעם נסה שכל אחד מהם יעשה לו נזק רציני של ממש.לאחר מכן תשתמש בהדמה על מים ג'וניור "
-
[QUOTE=Sin Cara;1132870][B][COLOR="Orange"]
אתה ממשיך בדרכך. אחרי כרבע שעה של הליכה אתה פוגש מאמן, הוא שואל אותך האם אתה מעוניין לקרב, אבל הוא מודיע לך מראש שהוא נלחם כרגע בפוקימון ולכן הפוקימון שלו יהיה חלש מעט.[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אז בפעם אחרת" אומר לו בחיוך ואמשיך בדרכי.
-
אתה כזה מעצבן!
~~~~~~~~~~~~~~
אתה ממשיך בדרכך ולאחר כחצי שעה אתה מגיע אל העיר צ'ארינגרוב.[/COLOR][/B]
ליטויק שולח גחלת אבל ג'וניור מים מתחמק ושולח קרן על חושית חזקה שפוגעת בחוזקה בליטויק ומחלישה אותו, ג'וניור מים משתמש באקדח מים מהיר אל ליטויק![/COLOR][/B]
[B][COLOR="Orange"]תומר~
בוויזל שולח בום על קולי אל סנטרט והוא עף טיפה אחורה, סנטרנט רץ במהירות אל בוויזל ודוחף אותו.[/COLOR][/B]
-
[quote]תומר~
בוויזל שולח בום על קולי אל סנטרט והוא עף טיפה אחורה, סנטרנט רץ במהירות אל בוויזל ודוחף אותו. [/quote]
"תתקוף באקדח מים ואז בבום על קולי בוויזל!" אפקוד על בוויזל בקשיחות.