-
[QUOTE=scizor-x;1149044]סורי על הדאבל
[center][b][u][size=3]התחלה לכולם[/size][/u][/b][/center]
"בום!" "בום" אתם שומעים קול מהלך ביער. "בום" משהו עצום מתקרב עליכם. "בום" עץ נופל מרחוק אתם בורחים, קופצים ומתחבאים מאחורי עץ שנפל. לפתע,משהו קטן לוכד לוכד את מבטך. אתה מסתכל ומבחין שזוהי אבן קטנה וחלקה. האבן מושכת ממך הרבה תשומת לב אתה לא יודע למה. לפתע אתה שומע "בום" נוסף ועין ענקית מביטה עליך. שאגה נשמעת ביער ואתה צורח. טראח! אתה נופל ממיטתך בצרחה. זה היה רק חלום,אתה אומר לעצמך בהקלה. אתה הולך לצחצח שינים מהרהר בחלום ולפתע אתה שומע צעקה מכיוון המטבח.
מה תעשה?[/QUOTE]
אני ממלא גרב במטבעות, מחזיק אותו בהיכון לתקוף ויורד בשקט לבדוק מה כל הרעש.
-
[QUOTE=scizor-x;1150527]
בארי-
אתה רואה שלושה אנשים גבוההים בבית ואחד מהם מכוון סכין כלפיך. "עצור ואל תזוז!" הוא צועק ואז מתקרב על מגירה במטבח,פותח אותה ושולף חופן מטבעות. "מקום מסתור נחמד" הוא צוחק ורץ ליער. "החסכונות שלי!" אתה צועק
[QUOTE=]
העריכה לא הצליחה לי....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"החסכונות שלי! אני עבדתי קשה בשבילם!!" אני צועק ומתחיל לחשוב שההורים שלי עשו עבודה נפלאה שאני כבר מתחיל להביא חשיבות לכסף קטן.
אני רץ ליער.
-
[QUOTE=scizor-x;1150527]דניס- רשום
סנו-
"בום!" אתה שומע עץ נופל מרחוק ביע "בום" אתם שומעים צרחה שנשמעת כמו הצרחה של הגנבים ושאגה שעולה ביער.
בארי-
אתה רואה שלושה אנשים גבוההים בבית ואחד מהם מכוון סכין כלפיך. "עצור ואל תזוז!" הוא צועק ואז מתקרב על מגירה במטבח,פותח אותה ושולף חופן מטבעות. "מקום מסתור נחמד" הוא צוחק ורץ ליער. "החסכונות שלי!" אתה צועק
דוד-
אתה רואה שזו אבן קטנה וחלקה. אתה מסתכל עליה טיפה יותר כשאתה שומע עוד "בום" ענקי לפתע,אתה רואה עין ענקית מביטה עליך,שאגה נשמעת ביער ואז היצור שהעין שלו אומר "מי אתה ולמה אתה פה?"[/QUOTE]
אנחנו רצים לכיוון הצעקה
-
דוד-
היצור צוחק "יוני?" פתאום הוא מרחיק את עינו מין הפתח ואתה רואה שזהו דרקון עצום ואדום. "יוני חברך נס לביתו כשראה אותי" הוא מעיף מבט באבן שבידך. "אבן???" הדרקון פורץ בצחוק "זו ביצת דרקון! היא לא שלי אבל אני לא מקנא בך אם האמא תמצא אותה" הדרקון חושב מעט "אף על פי כן שאולי היא מתה,אתה יודע היה רצח דרקונים עצום ואולי הביצה היא של אחת הקורבנות. אתה יכול לשמור אותה,אבל האתה תסתכן בתקיפה של דרקונית"
סנו-
אתם רצים לכיוון הצעקה ופתאום נופל עץ מולכם אתה שומע צרחה ואפיק ואביו נעלמים מאחוריך אתה רץ ומתגלגל מאחורי גזע עץ. לפתע משהו קטן מושך את עינך. אבן קטנה וחלקה,לפתע מופיעה עין ענקית מולך ואתה שומא שאגה ענקית. "אתה רוצח הדרקונים?"
בארי-
אתה רץ לתוך היער ולפתע אתה רואה את הגנבים מביטים באימה על עץ רגיל לחלוטין,אחד מהם צועק "הוא יאכל אותנו!"
דניס-
אתה יורד למטה ורואה את ג'ק עם מחסום על הפה וידיו קשורות. לפתע אתה מרגיש שהגרב נחטפת מידך. "מטבעות?" אתה מסתובב ורואה איש גבוה לבוש בשחור "גם בן אדם וגם מטבעות? שלל גדול יש לי" האיש מגחך ובועט בך אל עבר הרצפה ואז לוקח את הגרב ואת ג'ק אל היער.
-
[QUOTE=scizor-x;1151133]דוד-
היצור צוחק "יוני?" פתאום הוא מרחיק את עינו מין הפתח ואתה רואה שזהו דרקון עצום ואדום. "יוני חברך נס לביתו כשראה אותי" הוא מעיף מבט באבן שבידך. "אבן???" הדרקון פורץ בצחוק "זו ביצת דרקון! היא לא שלי אבל אני לא מקנא בך אם האמא תמצא אותה" הדרקון חושב מעט "אף על פי כן שאולי היא מתה,אתה יודע היה רצח דרקונים עצום ואולי הביצה היא של אחת הקורבנות. אתה יכול לשמור אותה,אבל האתה תסתכן בתקיפה של דרקונית"
[/QUOTE]
אני מחליט להסתכן ולקחת את האבן. אני שואל את הדרקון (עכשיו אני גם רגוע לגמרי כי נראה לי שהוא לא יפגע בי, גם אם אולי הוא לא ינסה להציל אותי):"אז לאיזה כיוון יוני רץ? ואיך אתה יודע אם זה היה הוא או מישהו אחר? וחץ מזה, אתה יודע מה גרם לו להגיע ליער מלכתחילה?" (אני טיפה פטפטן, כנראה שהייתי צריך לציין את זה קודם. אפשר גם לקרוא לתכונה הזאת חפרן.)
-
סנו-
אתם רצים לכיוון הצעקה ופתאום נופל עץ מולכם אתה שומע צרחה ואפיק ואביו נעלמים מאחוריך אתה רץ ומתגלגל מאחורי גזע עץ. לפתע משהו קטן מושך את עינך. אבן קטנה וחלקה,לפתע מופיעה עין ענקית מולך ואתה שומא שאגה ענקית. "אתה רוצח הדרקונים?"
בארי-
אתה רץ לתוך היער ולפתע אתה רואה את הגנבים מביטים באימה על עץ רגיל לחלוטין,אחד מהם צועק "הוא יאכל אותנו!"
דניס-
אתה יורד למטה ורואה את ג'ק עם מחסום על הפה וידיו קשורות. לפתע אתה מרגיש שהגרב נחטפת מידך. "מטבעות?" אתה מסתובב ורואה איש גבוה לבוש בשחור "גם בן אדם וגם מטבעות? שלל גדול יש לי" האיש מגחך ובועט בך אל עבר הרצפה ואז לוקח את הגרב ואת ג'ק אל היער.[/QUOTE]
אני אומר לו:"לא אתה טועה, אנחנו רק בנו לגנוב בחזרה את מה שהגנבים גנבו לנו,אנחנו בחיים לא ניפגע בדרקונים,אולי רק רעים,אבל בטובים כמוך לא ניפגע"
-
סנו-
בארי-
דניס-
אתה יורד למטה ורואה את ג'ק עם מחסום על הפה וידיו קשורות. לפתע אתה מרגיש שהגרב נחטפת מידך. "מטבעות?" אתה מסתובב ורואה איש גבוה לבוש בשחור "גם בן אדם וגם מטבעות? שלל גדול יש לי" האיש מגחך ובועט בך אל עבר הרצפה ואז לוקח את הגרב ואת ג'ק אל היער.[/QUOTE]
אני מתאושש מהמכה לוקח סכין מהמטבח ורודף אחריהם ליער
-
שם בפורום:barliv
שם דמות: רוסקו
תיאור מראה\ספרייט[URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up352.siz.co.il/up3/kuzxmyzzjymy.png[/IMG][/URL]
רקע: (לפני שהוא יצא לטייל הוא גילה כי אמו חולה כי היא כבר חיה 60 שנה ואביו מת לפני שהוא נולד) יום אחד הוא ירד לטייל, היה לו כיף בטיול, ממש כיפכוף של טיול ממש נהנה מהטיול מבסוט מהטיול. ואז הוא החליק לביצה ואז צפרדע מפלצתית ניסתה לאכול אותו אך לא הצליחה כי בדיוק באותה שנייה הגיע סמור מפלצתי ואכל הצפרדע אז הוא (הילד) התחיל לרוץ וחזר הביתה בשלום
לחשים:
פלטור- מתחיל הודעה לחיית שליח
קלטור- מסיים הודעה לחיית שליח
רמת מיומנות בחרב:1 \5 לא לגעת
שם הדרקון:zakrise
סוג הדרקון: טבע
רמת שימחת הדרקון :5\5 לא לגעת
ציוד: לא למלא
חיים של הדרקון: 15 לא לגעת
-
תגיד בר למה אתה מספים במשחק שלי? אלון לימד אותך להכין רקע?
דניס-
אתה מגיע לאמצע היער ורואה את החוטפים ואת ג'ק עומדים במקומם משותקי מפחד.
סנו- "טובים?" צחוק הדהד בכל היער "אני דרקון מרושע ובגלל שאתה לא רוצח דרקונים אז אני צריך להורג אותך"
דוד-
מה גרם לו? אתה יודע עצים צומחים מדי פעם..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"יוני רץ לדרום מזרח,אני מאחל לך בהצלחה בדרכך,אני אנסה לעכב את דרקון הכאוס,הוא קרוב"
-
[QUOTE=scizor-x;1151133]
בארי-
[/QUOTE]
אני מסתתר מתחת לשיחים ומחכה לראות לאן זה יתקדם.
-
[QUOTE=scizor-x;1152900]תגיד בר למה אתה מספים במשחק שלי? אלון לימד אותך להכין רקע?
דניס-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
*(זה מה שתכננתי לעשות עם הסכין)
אני מנצל את ההזדמנות כדי לשחרר את ג'ק עם הסכין ומסתכל לראות למה הם מפחדים
~~~~~~~~~~~~~
למה כתבת שבר הספים ?
-
[QUOTE=scizor-x;1152900]תגיד בר למה אתה מספים במשחק שלי? אלון לימד אותך להכין רקע?
דניס-
סנו- "טובים?" צחוק הדהד בכל היער "אני דרקון מרושע ובגלל שאתה לא רוצח דרקונים אז אני צריך להורג אותך"
דוד-
"יוני רץ לדרום מזרח,אני מאחל לך בהצלחה בדרכך,אני אנסה לעכב את דרקון הכאוס,הוא קרוב"[/QUOTE]
אני אומר לו:"עובדים עליו יטמבל יש לי רובה מוחבא"
"אני עובד אליו" ,אני חושב בליבי "שלא יהרוג אותי"
-
[QUOTE=scizor-x;1152900]דוד-
"יוני רץ לדרום מזרח,אני מאחל לך בהצלחה בדרכך,אני אנסה לעכב את דרקון הכאוס,הוא קרוב"[/QUOTE]
"תודה רבה!" אני אומר לו ומתחיל לרוץ לכיוון דרום מזרח "אני מאוד מעריך את זה, תודה."
אני מקווה למצוא את יוני בקרוב, אבל למען האמת אני לא עד כדי כך דואג לו, הוא צמיד ידע להסתדר. רק למה הוא מתנהג ככה עכשיו? לזה אין לי תשובה. אני ממשיך לרוץ.
-