-
[QUOTE=ohadklein;1152905][U]niro275[/U]
הפוקדור מהבהב... ואוניקס יוצא, ללא כל שריטה!
~אז נראה לך שתנצח אותי, אה? כן, אני יודע שאתה מתפלא שאני מדבר... קודם כל תוכיח שאתה ראוי ללכוד פוקימון חזק כמוני, ואחרי זה אני אסביר לך על הדם, הדיבור והכל... ועכשיו, ההצגה מתחילה!~
אוניקס שולח את הזנב הארוך שלו, ותופס את סינדקוויל, שנמצא בין כל הפוקימונים. להפתעתך, הוא מושיט לך אותו.
~עכשיו, בוא נערוך קרב רציני, ואם תנצח- תוכל ללכוד אותי. מה אתה אומר?~
מה תעשה?
[U]scizor-x[/U]
~אני פוקימון... לא איזה איינשטיין... אתה חייב להראות לי הוכחה שאתה יכול להביס אותי. יש לי רעיון. בוא נערוך קרב הוגן. אם תביס אותי אני ייתן לך ללכוד אותי. אם לא, תניח לי.~
מה תעשה?[/QUOTE]
"כבר הבסתי אותך!" אצעק "בצורה הוגנת!"
-
[U]scizor-x[/U]
~הבסת?! אתה בטח צוחק עליי! אם הבסת, איך אני עומד מולך, בריא ושלם?! זה לא נקרא להביס! אני משתמש בהתקפות שלי כדי להתרפא... אני ממליץ לך להשתמש בשלך! ועכשיו... בוא נערוך קרב!~
מה תעשה?
-
[quote=ohadklein;1152895][U]Real Spartan[/U]
קודם כל, יש איש שרוכב על אוניקס, ויש איש שנלחם בסטארלי.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה צופה בהם, ורואה מלא פוקימונים תוקפים אותו. אתה רואה שהאיש שרכב עליו נפל ממנו.
מה תעשה?[/quote]
ארוץ אליו ואעזור לו לקום בעודי שואל "אתה בסדר?"
-
[QUOTE=ohadklein;1152895]
[U]monster[/U]
סטארלי הטיח את צ'ימצ'אר לא ההפך -_-
צ'ימצ'אר קם ותופס ברגלו של סטארלי, ובגלל משקלו, סטארלי לא מצליח לעוף!
צ'ימצ'אר מעיף אותו על הרצפה, ועומד ממש לפניו.
מה תעשה?
[/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר" הגיע הזמן שנגור את הקרב אחת ותמיד ונתפוס את סטארלי הזה.תקוף אותו בשריטה הכי חזקה שלך ". לאחר זאת אזרוק עוד פעם פוכדור על סטארלי בתקוה שיתפס הפעם
-
[U]Real Spartan[/U]
אתה מתחיל לרוץ, אבל אתה רואה פתאום שהאוניקס מתכונן לקרב מול... המאמן!
אתה ממשיך לרוץ, אלב אוניקס עוצר אותך, ואומר~לא להפריע~
נשמע לך קצת מוזר שהוא מדבר...
מה תעשה?
[U]monster[/U]
צ'ימצ'אר מסתכל במבט רציני, ואז בכל הכוח שורט את סטארלי, שריטה חזקה ואיטית, גורם לכל גופו לכאוב...
הסטארלי צועק, בזמן שאתה משליך עליו פוקדור, שפוגע בראשו ומכניס אותו לפוקדור.
אתה רואה הבהובים מהפוקדור... ופתאום הכדור מפסיק להבהב!
מה תעשה?
-
[quote]אתה יוצא החוצה, ורואה שכל המאמנים מתפצלים, כל אחד למקום שונה. נראה כאילו גם טאפיג רוצה ללכת למקום כלשהוא.
מה תעשה?[/quote]
"היי טפיג לאן אתה רוצה ללכת טפיג?"אני אומר והולך אחרי טפיג.
-
"בסדר אוניקס" אני אומר "בוא נערוך קרב הוגן. "רגע, אם אתה יכול לדבר, גם סינדקוויל יכול?"
~מחכה לתשובה מסינדקוויל~ "טוב, סינדקוויל, תשתמש בפזילה על אוניקס ואז תשתמש עליו בדחיפה!"
-
[U]niro275[/U]
אתה שואל את סינדקוויל אם הוא יכול לדבר, אבל... הדבר היחיד שיוצא מפיו זה ~סינד!! סינדקוויל!!~
~אני יכול גם להסביר לך איך לגרום לפוקימונים לדבר. אבל קודם תביס אותי...~ אומר אוניקס, ואתה שם לב שהוא דוחף בזנבו מאמן שנראה די מוכר, כאילו נפגשתם במערה. המאמן רץ לכיוונכם, ואוניקס אומר לו ~אנחנו באמצע קרב, לא להפריע.~ ודוחף אותו מה"זירה" המאולתרת.
מה תעשה?
[U]bugoji1[/U]
טאפיג מצביע לכיוון מסוים והולך לשם. אתה שם לב לחיה לא מוכרת, שעומדת על הר די גבוה, ונראה שטאפיג הולך הישר לשם.
מה תעשה?
-
[QUOTE=ohadklein;1152911][U]scizor-x[/U]
~הבסת?! אתה בטח צוחק עליי! אם הבסת, איך אני עומד מולך, בריא ושלם?! זה לא נקרא להביס! אני משתמש בהתקפות שלי כדי להתרפא... אני ממליץ לך להשתמש בשלך! ועכשיו... בוא נערוך קרב!~
מה תעשה?[/QUOTE]
"בוא נעשה את זה!" אצעק "אושווט תשתמש בדחיפה ואז בנענוע זנב ואז שוב בדחיפה וככה תמשיך כל הזמן!"
-
[quote=ohadklein;1152920][U]Real Spartan[/U]
אתה מתחיל לרוץ, אבל אתה רואה פתאום שהאוניקס מתכונן לקרב מול... המאמן!
אתה ממשיך לרוץ, אלב אוניקס עוצר אותך, ואומר~לא להפריע~
נשמע לך קצת מוזר שהוא מדבר...
מה תעשה?[/quote]
'הוא דיבר הרגע?' אתהה בתוך ראשי, אנסה לחמוק מן האוניקס ולעזור למאמן
-
[QUOTE=ohadklein;1152920][
[U]monster[/U]
צ'ימצ'אר מסתכל במבט רציני, ואז בכל הכוח שורט את סטארלי, שריטה חזקה ואיטית, גורם לכל גופו לכאוב...
הסטארלי צועק, בזמן שאתה משליך עליו פוקדור, שפוגע בראשו ומכניס אותו לפוקדור.
אתה רואה הבהובים מהפוקדור... ופתאום הכדור מפסיק להבהב!
מה תעשה?[/QUOTE]
אני לוקח את הפוכדור ופתח אותו ואז אומר לסטארלי " טוב עכשיו תפסתי אותך והבטחת שתענה לי על השאלות.אז הנה בהזמן שלך תענה לי על השאלות בקשה שאלתי אותך קודם"
-
[U]monster[/U]
~הממ... מאיפה להתחיל? אולי... אה, כן. אין אני יכול לדבר. אני משתמש במכשיר שנמצא על הרגל שלי.~
סטארלי מראה לך מכשיר קטן שנמצא על רגלו. המכשיר הלבן נראה כמו רדיו קטן, אך ללא אנטנה.
~המכשיר הזה גורם לבני האדם להבין את שפתנו, וככה לתקשר איתנו בצורה הרבה יותר טובה.~
~עכשיו, בקשר לדם... יש כמה סיבות. קודם כל, לאחר הפיצוץ שמיוטו עשה, איכשהוא הדי.אן.אי של כל הפוקימונים התשנה, ובמקום שיהיה להם דם אדום, נהיה להם דם ירוק. הדם חיזק אותם ונתן להם יכולת מיוחדת, ריפוי מלא. הדם יוצר בועה ירוקה מיוחדת, שמעוותת את הזמן, ככה שהפוקימון יכול לנוח כמה שירצה, אבל מחוץ לבועה זה ייראה כאילו עברו רק כמה שניות. הדם, דרך אגב, הופך אותנו להרבה יותר חזקים ממה שאנחנו אמורים להיות...~
מה תעשה?
[U]Real Spartan[/U]
אתה מנסה להיכנס לקרב, אבל האוניקס אומר-
~בבקשה ממך, אני לא רוצה לתקוף אותך. אני מנהל פה קרב רציני, שישפיע על הגורל שלי ושל המאמן הצעיר הזה כאן...~
נראה שטוטודייל מתחיל להיות לחוץ מכל העניין, והוא הולך לכיוון אחר. אתה שם לב שעומד שם פוקימון, אבל אתה לא מצליח לזהות אותו.
מה תעשה?
[U]scizor-x[/U]
"אושאווט, דחיפה!!!"
אושאווט רץ לכיוון ליליפאפ, ונתקל בו בכוח.
ליליפאפ מסתכל על אושאווט, ופתאום... אושאווט משתתק!!
ליליפאפ מתחיל לדחוף אותו ולהיתקל בו, גורם לו נזק רב...
אבל אושאווט קם, ובחוזקה דוחף את ליליפאפ הישר אל עבר סלע חד, ופוצע אותו.
~א..אני...אני תשוש מדי כ..די להתרפא... זה ה..זמן שלך.... תלכו...ד אותי... ותב..תביא... אותי... למרפ--~
ליליפאפ מתעלף.
מה תעשה?
-
[QUOTE=ohadklein;1152993][U]monster[/U]
~הממ... מאיפה להתחיל? אולי... אה, כן. אין אני יכול לדבר. אני משתמש במכשיר שנמצא על הרגל שלי.~
סטארלי מראה לך מכשיר קטן שנמצא על רגלו. המכשיר הלבן נראה כמו רדיו קטן, אך ללא אנטנה.
~המכשיר הזה גורם לבני האדם להבין את שפתנו, וככה לתקשר איתנו בצורה הרבה יותר טובה.~
~עכשיו, בקשר לדם... יש כמה סיבות. קודם כל, לאחר הפיצוץ שמיוטו עשה, איכשהוא הדי.אן.אי של כל הפוקימונים התשנה, ובמקום שיהיה להם דם אדום, נהיה להם דם ירוק. הדם חיזק אותם ונתן להם יכולת מיוחדת, ריפוי מלא. הדם יוצר בועה ירוקה מיוחדת, שמעוותת את הזמן, ככה שהפוקימון יכול לנוח כמה שירצה, אבל מחוץ לבועה זה ייראה כאילו עברו רק כמה שניות. הדם, דרך אגב, הופך אותנו להרבה יותר חזקים ממה שאנחנו אמורים להיות...~
מה תעשה?
[/QUOTE]
אני אומר לסטארלי " מגניב מה מיוטו עשה לך וכך חיזק אותכם נורא. הדם הירוק הכי מגניב. גם לצ'ימצ'אר שלי יש דם ירוק ?"
-
[U]monster[/U]
~בעיקרון... לא נראה לי. יום לפני הפיצוץ, מיוטו הודיע ביכולת על חושית לכולם, שהוא עומד לגרום לעולם שיהיה שייך רק לפוקימונים. בלי מאמנים שישתלטו עלינו. בלי קרבות שיפגעו בנו, שנהיה חופשיים. אני לא רציתי, אבל הוא אמר שכל מי שיסכים לזה, ייקבל מכשיר שיגרום לו לדבר בשפה שכולם יבינו, וגם יתחזק. לא ידעתי שההשלכות לכך יהיו שהדם שלי ישתנה... אז הלכתי למיוטו, והוא פשוט מצמץ, ואמר- זהו, אתה יכול ללכת. הבנתי שהוא לא עומד להשקיע באף פוקימון, אז הלכתי משם, בלי שום רצון להקשיב לו. יש במחוז עוד המון פוקימונים שעשו את זה... אם צ'ימצ'אר היה תקוע מתחת לסלע, כנראה שהוא לא השתתף בתהליך הזה...~
מה תעשה?
-
[QUOTE=ohadklein;1152993][U]monster[/U]
מה תעשה?
[U]Real Spartan[/U]
~בבקשה ממך, אני לא רוצה לתקוף אותך. אני מנהל פה קרב רציני, שישפיע על הגורל שלי ושל המאמן הצעיר הזה כאן...~
נראה שטוטודייל מתחיל להיות לחוץ מכל העניין, והוא הולך לכיוון אחר. אתה שם לב שעומד שם פוקימון, אבל אתה לא מצליח לזהות אותו.
מה תעשה?
[U]scizor-x[/U]
"אושאווט, דחיפה!!!"
אושאווט רץ לכיוון ליליפאפ, ונתקל בו בכוח.
ליליפאפ מסתכל על אושאווט, ופתאום... אושאווט משתתק!!
ליליפאפ מתחיל לדחוף אותו ולהיתקל בו, גורם לו נזק רב...
אבל אושאווט קם, ובחוזקה דוחף את ליליפאפ הישר אל עבר סלע חד, ופוצע אותו.
~א..אני...אני תשוש מדי כ..די להתרפא... זה ה..זמן שלך.... תלכו...ד אותי... ותב..תביא... אותי... למרפ--~
ליליפאפ מתעלף.
מה תעשה?[/QUOTE]
אני זורק פוכדור על ליליפאפ ואז הולך לבדוק מה המצב של אשוואוט.
-
[QUOTE=ohadklein;1152999][U]monster[/U]
~בעיקרון... לא נראה לי. יום לפני הפיצוץ, מיוטו הודיע ביכולת על חושית לכולם, שהוא עומד לגרום לעולם שיהיה שייך רק לפוקימונים. בלי מאמנים שישתלטו עלינו. בלי קרבות שיפגעו בנו, שנהיה חופשיים. אני לא רציתי, אבל הוא אמר שכל מי שיסכים לזה, ייקבל מכשיר שיגרום לו לדבר בשפה שכולם יבינו, וגם יתחזק. לא ידעתי שההשלכות לכך יהיו שהדם שלי ישתנה... אז הלכתי למיוטו, והוא פשוט מצמץ, ואמר- זהו, אתה יכול ללכת. הבנתי שהוא לא עומד להשקיע באף פוקימון, אז הלכתי משם, בלי שום רצון להקשיב לו. יש במחוז עוד המון פוקימונים שעשו את זה... אם צ'ימצ'אר היה תקוע מתחת לסלע, כנראה שהוא לא השתתף בתהליך הזה...~
מה תעשה?[/QUOTE]
אני אומר לסטארלי " באסה " .אני מחזיר את סטארלי לפוכדור שלו וגם את צ'ימצ'אאר ואז מתחיל ללכת לעבר העיר הקרובה אלי
-
[U]monster[/U]
אתה מתחיל ללכת, לא כל כך בטוח לאן.
פתאום אתה שומע קול דהירה, ורואה ראפידאש גדול ויפה.
~היי חבר, רוצה הסעה?~ הוא אומר בחיוך.
מה תעשה?
[U]scizor-x[/U]
אתה זורק פוקדור על ליליפאפ...
ו.... נלכד!
אתה "הולך"(כאילו שצריך ללכת כל כך הרבה) לאושאווט, ושואל אותו אם הוא בסדר.
אושאווט מהנהן, אבל אז... קורס ונופל על הרצפה, מאולף!
מה תעשה?
-
[QUOTE][U]Druddigon man
[/U]אתה יוצא. אתה מביט בסלעים הגדולים, ובכל המאמנים שמחפשים פוקימונים, ולא בטוח מה לעשות.
פתאום טריקו מצביע לכיוון מסויים, ורץ לשם.
מה תעשה?[/QUOTE]
"לאן אתה הולך?" אשאל אותו מרחוק וארוץ אחריו, מבולבל ממה שקורה..
-
[QUOTE=ohadklein;1153005][U]monster[/U]
מה תעשה?
[U]scizor-x[/U]
אתה זורק פוקדור על ליליפאפ...
ו.... נלכד!
אתה "הולך"(כאילו שצריך ללכת כל כך הרבה) לאושאווט, ושואל אותו אם הוא בסדר.
אושאווט מהנהן, אבל אז... קורס ונופל על הרצפה, מאולף!
מה תעשה?[/QUOTE]
אחזיר מהר את אושוואט לפוכדור וארוץ למרפה ואבוא אל האחות "שני הפוקימונים שלי מעולפים תרפאי אותם,מהר!"
-
[u]איבי לובר[/u]
נרשמת בהצלחה!
על השולחן ניצבים הרבה פוקדורים. כולם בוהקים באור אדמדם. בזמן שאתה בוהה בהם, ובמיוחד באחד מהם, שבו נמצא פוקימון האש צ'ארמנדר, פרופסור קראש ניגש אליך ואומר: "אז אני מבין שאתה רוצה את דרקון האש, אה? בחירה מצויינת! את הפוקימון הזה מצאתי בהר געש מתפרץ, הוא מעד וכמעט נפל, אבל תפסתי אותו בזמן. אני חושב שהוא מצא לעצמו מאמן, שיכול לדאוג לו כמו שצריך. ועכשיו, בלי דיבורים נוספים, קח פוקידע וחמש פוקדורים. אני מאחל לך דרך צלחה. מיוטו הרי לא יביס את עצמו לבד, נכון?" הפרופסור צוחק, ומושיט לך את הפוקדור שבו נמצא צ'ארמנדר, את הפוקידע ואת 5 הפוקדורים. אתה שם לב שהרבה אנשים מתחילים לצאת מהמערה. מה תעשה?
אני מלטף את צ'רמנדר מסמן לו לעקוב אחרי והולך אחרי כל האנשים אל מחוץ למערה
-
[U]Druddigon man[/U]
טריקו רץ, ואתה אחריו. לאט לאט אתה שם לב שהוא רץ לעבר פוקימון.
אתה מתחיל לראות בבהירות את הפוקימון. הוא נראה ככה- [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/570.gif[/IMG]
טריקו עוצר ממש לפני הר גדול, שבמרכזו- הפוקימון שראית.
מה תעשה?
[U]Scizor-x[/U]
אתה רץ לאחות ג'וי. רק ש... היא לא קיימת.
במקומה אתה רואה פוקימון, שנראה קצת מצחיק, קטן כל כל כך, ונותנים לו עוד לנהל את המרפאה...[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/440.gif[/IMG]
אתה מושיט לו את הפוקדורים שלך, ופתאום, בסחרור אחד מהיר, הפוקימון מסתובב סביבם במהירות, ומחזיר לך אותם, בריאים ושלמים.
[U]alonsiro[/U]
אתה יוצא החוצה ומגלה ש... אין כלום.
הכל שומם. רק הרים. אין צמחים, מים ובטח שלא פוקימונים.
רק מאמנים.
פתאום אתה שומע נהמה.
צ'ארמנדר נבהל, אבל מתעשת על עצמו, ורץ לכיוון הנהמה.
מה תעשה?
-
[QUOTE=ohadklein;1153023][U]Druddigon man[/U]
אתה מתחיל לראות בבהירות את הפוקימון. הוא נראה ככה- [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/570.gif[/IMG]
מה תעשה?[/QUOTE]
"וואו!" אומר בשמחה "יש כאן עוד פוקימונים חוץ מטריקו!" אוסיף.
אגש אל הפוקימון הקטן ואבדוק עליו בפוקדע "שלום קטנצ'יק, תרצה להשתתף לצוות שלי?" אשאל אותו ואשלח לעברו חיוך.
-
מה תעשה?
[U]Scizor-x[/U]
במקומה אתה רואה פוקימון, שנראה קצת מצחיק, קטן כל כל כך, ונותנים לו עוד לנהל את המרפאה...[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/440.gif[/IMG]
אתה מושיט לו את הפוקדורים שלך, ופתאום, בסחרור אחד מהיר, הפוקימון מסתובב סביבם במהירות, ומחזיר לך אותם, בריאים ושלמים.
[U]alonsiro[/U]
רק מאמנים.
פתאום אתה שומע נהמה.
מה תעשה?[/QUOTE]
אני שולף פוקדור כדי ליהיות מוכן ורץ אחרי צ'רמנדר
-
[U]alonsiro[/U]
אתה וצ'ארמנדר רצים, ורואים פוקימון קטן וחמוד שנראה ככה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/133.gif[/IMG]
מה תעשה?
[U]Druddigon man[/U]
אתה שואל את הפוקימון, והוא עונה לך-- ע"י נשיכת טריקו. טריקו מתרוצץ, צועק מכאב, והשועל הקטן תלוי על ראשו, מכרסם אותו.
מה תעשה?
-
[QUOTE][U]Druddigon man
[/U]אתה שואל את הפוקימון, והוא עונה לך-- ע"י נשיכת טריקו. טריקו מתרוצץ, צועק מכאב, והשועל הקטן תלוי על ראשו, מכרסם אותו.
מה תעשה?[/QUOTE]
"טוב, ניסיתי בדרך הקלה.." אמלמל בכעס.
"טריקו, תשתמש בפזילה! אז תשתמש גם בחבטה! קדימה!" אפקוד עליו.
-
[U]Druddigon man[/U]
טריקו פוזל לעבר השועל ש... מתחיל להתפקע מצחוק.
הוא צוחק, וצוחק, ואז משתלט על עצמו וממשיך בהרגל שלו- לנשוך ראשים של פוקימונים.
טריקו מנסה לחבוט בו, אבל לא מצליח, בגלל שהשועל הקטן זז מצד לצד, ממשיך להתענג על הטעם של טריקו...
לבסוף, לאחר הרבה נסיונות, טריקו מתייאש, ומתיישב בצד, נותן לשועל הקטן לנשוך את ראשו.
מה תעשה?
-
[QUOTE=ohadklein;1153072][U]Druddigon man[/U]
טריקו פוזל לעבר השועל ש... מתחיל להתפקע מצחוק.
הוא צוחק, וצוחק, ואז משתלט על עצמו וממשיך בהרגל שלו- לנשוך ראשים של פוקימונים.
טריקו מנסה לחבוט בו, אבל לא מצליח, בגלל שהשועל הקטן זז מצד לצד, ממשיך להתענג על הטעם של טריקו...
לבסוף, לאחר הרבה נסיונות, טריקו מתייאש, ומתיישב בצד, נותן לשועל הקטן לנשוך את ראשו.
מה תעשה?[/QUOTE]
"זהו זה!" אתעצבן על הפוקימון. "נמאס!" אוסיף.
"טריקו, תנסה להשתמש במתקפת זרעים, אולי תצליח ללמוד אותה!" אומר נואש.
'שיפסיק את זה או שאני אתערב!' אבטיח לעצמי בלב.
-
[QUOTE=ohadklein;1153005][U]monster[/U]
מה תעשה?
[/QUOTE]
אני אומר רפידיאש " כן ברור שאשמח להסעה " .אני עלה על ראפידיאש ואז אומר לו " תגיד בא לי רק לדעת לאן אתה לוקח אותי ?"
-
[QUOTE=ohadklein;1153060][U]alonsiro[/U]
אתה וצ'ארמנדר רצים, ורואים פוקימון קטן וחמוד שנראה ככה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/133.gif[/IMG]
מה תעשה?
[U]Druddigon man[/U]
אתה שואל את הפוקימון, והוא עונה לך-- ע"י נשיכת טריקו. טריקו מתרוצץ, צועק מכאב, והשועל הקטן תלוי על ראשו, מכרסם אותו.
מה תעשה?[/QUOTE]
אני צועק לצ'רמנדר: צ'רמנדר תתגושש עם האיווי !!. כשאני מרגיש שהאיווי נחלש ומתעייף אני יזרוק את הפוקדור על איווי
-
[U]alonsiro[/U]
צ'ארמנדר והאיווי מתגלגלים על האדמה, ואתה שם לב שאיווי נחלש.
"פוקדור... צא!!" אתה זורק את הפוקדור.\
הכדור מתקרב לאיווי, וכמעט פוגע בו, אך לפתע, הכדור מתחיל לזהור באור סגול!
"חה! הוא חשב שאני איווי... זה פשוט ענק! אני צריך לכתוב את זה..." אומר האיווי.
מה תעשה?
[U]monster[/U]
~אתה רוצה להגיע לעיר, לא? אני יכול לעשות לך סיור קטן.
מה אתה אומר?~
מת תעשה?
[U]Druddigon man[/U]
אתה מתעצבן על הפוקימון, ואומר לטריקו לנסות להשתמש בזרעים, אבל... זה לא הניב פירות...
אתה מסתכל על השועל, מהדק את אגרופך, ואז שם לב ש... השועל לא עושה את זה מכעס.
הוא עושה את זה בצורה חמודה דווקא.
עם איניים ענקיות, השועל מצא עניין בראש של טריקו, והוא נושך אותו, תוך כדי שהוא שם עליו את כפתו הקטנה.
אולי יש דרך אחרת?
מה תעשה?
-
[QUOTE=ohadklein;1153098][U]alonsiro[/U]
[U]monster[/U]
מה אתה אומר?~
מת תעשה?
[/QUOTE]
אני אומר לו " טוב ראפידיאש תעשה לי סיר קטן איפה שתרצה לא אכפת לי "
-
[QUOTE][U]Druddigon man
[/U]אתה מתעצבן על הפוקימון, ואומר לטריקו לנסות להשתמש בזרעים, אבל... זה לא הניב פירות...
עם איניים ענקיות, השועל מצא עניין בראש של טריקו, והוא נושך אותו, תוך כדי שהוא שם עליו את כפתו הקטנה.
אולי יש דרך אחרת?
מה תעשה?[/QUOTE]
"אה!" אבין לפתע. [B]אבדוק עליו בפוקדע[/B] ואגש אליו.
"שלום, מה מצאת שם?" אשאל אותו ואבדוק את ראשו של טריקו, לראות מה משך את תשומת ליבו.
-
[QUOTE=ohadklein;1153098][U]alonsiro[/U]
צ'ארמנדר והאיווי מתגלגלים על האדמה, ואתה שם לב שאיווי נחלש.
"פוקדור... צא!!" אתה זורק את הפוקדור.\
הכדור מתקרב לאיווי, וכמעט פוגע בו, אך לפתע, הכדור מתחיל לזהור באור סגול!
"חה! הוא חשב שאני איווי... זה פשוט ענק! אני צריך לכתוב את זה..." אומר האיווי.
מה תעשה?
[U]monster[/U]
מה אתה אומר?~
מת תעשה?
[U]Druddigon man[/U]
אתה מתעצבן על הפוקימון, ואומר לטריקו לנסות להשתמש בזרעים, אבל... זה לא הניב פירות...
אולי יש דרך אחרת?
מה תעשה?[/QUOTE]
אני מרגיע את צ'רמנדר ושואל את ה"איווי" מהו בדיוק.
-
[QUOTE=ohadklein;1152948][U]niro275[/U]
אתה שואל את סינדקוויל אם הוא יכול לדבר, אבל... הדבר היחיד שיוצא מפיו זה ~סינד!! סינדקוויל!!~
~אני יכול גם להסביר לך איך לגרום לפוקימונים לדבר. אבל קודם תביס אותי...~ אומר אוניקס, ואתה שם לב שהוא דוחף בזנבו מאמן שנראה די מוכר, כאילו נפגשתם במערה. המאמן רץ לכיוונכם, ואוניקס אומר לו ~אנחנו באמצע קרב, לא להפריע.~ ודוחף אותו מה"זירה" המאולתרת.
מה תעשה?[/QUOTE]
"טוב, אז סינדקוויל, תשתמש בפזילה, ואז בדחיפה על אוניקס!" אני אומר, ומקווה שזה ישפיע על אוניקס.
-
מה תעשה?
[U]Scizor-x[/U]
[U]alonsiro[/U]
רק מאמנים.
פתאום אתה שומע נהמה.
מה תעשה?[/QUOTE]
אני מוציא את שניהם החוצה "אוקי אושוואט,ליליפאפ אני רוצה שתכירו אחד את השני ותיהיו חברים כדי שנוכל להמשיך את המסע. דרך אגב,ליליפאפ אני יונתן"
-
[QUOTE=ohadklein;1152993]
[U]Real Spartan[/U]
מה תעשה?
[/QUOTE]
''למה אתה נלחם מולו?'' אשאל את אוניקס בעודי עוצר את טוטודיל ואז אסרוק עם הפוקדע את הפוקימון שלא זיהיתי
-
[QUOTE=monster;1153105]אני אומר לו " טוב ראפידיאש תעשה לי סיר קטן איפה שתרצה לא אכפת לי "[/QUOTE]
[QUOTE=Druddigon man;1153106]"אה!" אבין לפתע. [B]אבדוק עליו בפוקדע[/B] ואגש אליו.
"שלום, מה מצאת שם?" אשאל אותו ואבדוק את ראשו של טריקו, לראות מה משך את תשומת ליבו.[/QUOTE]
[QUOTE=alonsiro;1153119]אני מרגיע את צ'רמנדר ושואל את ה"איווי" מהו בדיוק.[/QUOTE]
[QUOTE=niro275;1153136]"טוב, אז סינדקוויל, תשתמש בפזילה, ואז בדחיפה על אוניקס!" אני אומר, ומקווה שזה ישפיע על אוניקס.[/QUOTE]
[QUOTE=scizor-x;1153162]אני מוציא את שניהם החוצה "אוקי אושוואט,ליליפאפ אני רוצה שתכירו אחד את השני ותיהיו חברים כדי שנוכל להמשיך את המסע. דרך אגב,ליליפאפ אני יונתן"[/QUOTE]
[QUOTE=Real Spartan;1153185]''למה אתה נלחם מולו?'' אשאל את אוניקס בעודי עוצר את טוטודיל ואז אסרוק עם הפוקדע את הפוקימון שלא זיהיתי[/QUOTE]
[U]monster[/U]
ראפידאש רץ במהירות, חולף על פני הרים וגבעות, פוקימונים שונים, מערות ומפלים חצובים בסלע. לבסוף הוא עוצר. אבל במקום שהוא עצר בו אין כלום... [B]ממש[/B] כלום...רק אדמה. הדבר היחיד שאתה שם לב אליו זה קערת דובדבנים ענקית. ~הגענו...~ אומר ראפידאש.
מה תעשה?
[U]Druddigon man[/U]
אתה מתחיל לסרוק את השועל החמוד בפוקידע, ומוצא עליו את הפרטים הבאים-
~זורואה, פוקימון השועל השובב. זורואה אוהב לתקוף את אויביו, ולאחר כך- לצחוק עליהם. כאשר זורואה משתעמם, הוא מנסה לעשות כל דבר שביכולתו כדי לשרוד. כאשר זורואה מלקק את ראשך, זה סימן שהוא מחבב אותך. זורואה חי ביערות.~
אתה מוריד אותו בכח, לאחר מאבק די קשה, מראשו של טריקו, ורואה ש-אין שם סימני שיניים, רק רוק! השועל הקטן קופץ עליך ונועל עליך את פיו, אבל כל מה שאתה מרגיש זה לשון קטנה וחמודה מלקקת את המצח שלך.
מה תעשה?
[U]alonsiro[/U]
"איווי, מה אתה בדיוק?"
~אני לא מאמין... חה!!!!!!! הוא לא יודע מי אני!!! זה אדיר... אבל אני מאמין שנפגשנו בעבר, לא?~
האיווי קורץ לך, ופתאום עולה לך פלאשבק לראש, מהעבר שלך.
@אתה רואה חוות פוקימונים ענקית. יש שם המון סוגים של פוקימונים. אתה רואה אותך, ילד קטן, משחק עם דיטו קטן בחווה. אתה רואה אותו משנה את צורתו אליך. כשאתה מראה לו את הפוקימון האהוב עליך, איווי, דיטו משתנה אליו. דיטו מחבב את המתקפות והמראה של איווי, ולכן הוא אומר לך שהוא רוצה להישאר ככה להרבה זמן.@
~עכשיו, אתה יודע מי אני? הפוקימון שלך! שנטשת בחווה כדי לחפש קצת "הרפתקאות"! עזבת אותי... הרסת אותי... ועוד הייתה לי את היכולת לדבר עם בני אדם! משהו שאין לכל פוקימון! למה? עכשיו, אתה חייב לשלם על מה שעשית... חהחהחה!!!!!~
האיווי הופך להיות בגוון סגלגל, ואז מתחיל ל-הינמס! הוא נמס עד שהוא נהיה ערימה של ג'לי. פתאום יוצאות מהג'לי שתי עיניים גדולות, ופה. הג'לי מתחיל להתרומם, עד שהוא ממש עומד. ואז... הוא שוב משתנה! רק שהפעם ל... צ'ארמנדר!
~בוא נראה אותך מביס את הפוקימון שאתה גידלת, עם הפוקימון האחר שגידלת! ולא רק זה, שניהם זהים לגמרי! חהחהחהחה!!!!~
מה תעשה?
[U]niro275[/U]
"סינדקוויל, פזילה!"
סינדקוויל קופץ על הפרצוף של אוניקס המבולבל, ומסתכל לו עמוק בעיניים. פתאום, אוניקס נהיה אדיש לגבי מה שקורה.
"עכשיו, השתמש בדחיפה!"
סינדקוויל דוחף את אוניקס, ומפיל אותו על הרצפה. אוניקס יוצא מההלם, ומתחיל... לדגדג את סינדקוויל בבטנו! סינדקוויל מתחיל להתפקע מצחוק, תוך כדי שאוניקס אומר "יש הרבה דברים להביס את יריבך בלי להתאמץ בכלל...". פתאום, סינדקוויל מתחיל לשהק מרוב צחוק! רק שהשיהוקים שלו הם בעצם אש.
"בוא נראה אם תגרום לסינדקוויל לשלוט בשיהוקים שלו, ולהשתמש בגחלת שלו כמו שצריך. הוא פשוט מעורר רחמים ככה."
מה תעשה?
[U]scizor-x[/U]
"ליליפאפ, אושאווט, אני רוצה שתכירו אחד את השני, ותהיו חברים טובים!" אתה אומר לשני הפוקימונים, שעוד מסוחררים מהסיבוב של הפוקימון הרופא.
אתה רואה את שני הפוקימונים מתקרבים זה אל זה, ואז מתחילים לדבר.
"אושאווט!" "ליליפ!" אושא? ווט!" ליליפאפ?" "אושא!!ווט!!!" לילי!!! פאאאאפפפ!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
פתאום שניהם מתחילים לתקוף אחד את השני!
מה תעשה?
[U]Real Spartan[/U]
אתה סורק אותו בפוקידע-
~אוניקס- פוקימון נחש הסלע. למרות שברוב הפעמים הוא אכזרי, יש בו גם צד גדול של הבנה. אוניקס חי במערות ועל צוקי סלעים.~
"למה אתה נלחם בו?"
~הנער הצעיר הזה גילה תעוזה ורצה להילחם בי. אני- הסכמתי. עכשיו, אם אני מנצח, כל אחד הולך לדרכו, אבל אם אני מפסיד, הנער הצעיר שכאן ילכוד אותי. ועכשיו... בוא נתחיל בקרב!~
אתה רואה סינדקוויל קטן קופץ על אוניקס ומפיל אותו. צ'ימצ'אר מושך את מכנסיך, מצביע לכיוון מסויים ואז מתחיל לרוץ לשם.
מה תעשה?
-
[QUOTE=ohadklein;1153377][U]monster[/U]
ראפידאש רץ במהירות, חולף על פני הרים וגבעות, פוקימונים שונים, מערות ומפלים חצובים בסלע. לבסוף הוא עוצר. אבל במקום שהוא עצר בו אין כלום... [B]ממש[/B] כלום...רק אדמה. הדבר היחיד שאתה שם לב אליו זה קערת דובדבנים ענקית. ~הגענו...~ אומר ראפידאש.
מה תעשה?
[/QUOTE]
אני אומר לראפידיאש " טוב הגעת למקום מוזר.אנחנו נצמצאים בשממה .אז איפה אנחנו בידיוק? למה הובלת אותי לשממה ?". ארד מראפידיאש ואוכל תדובדנים
-
[QUOTE=monster;1153378]אני אומר לראפידיאש " טוב הגעת למקום מוזר.אנחנו נצמצאים בשממה .אז איפה אנחנו בידיוק? למה הובלת אותי לשממה ?". ארד מראפידיאש ואוכל תדובדנים[/QUOTE]
[U]monster[/U]
" טוב הגעת למקום מוזר.אנחנו נצמצאים בשממה .אז איפה אנחנו בידיוק? למה הובלת אותי לשממה ?".
הראפידאש לא עונה. הוא מסתובב ורץ לכיוון ההפוך תוך כדי שהוא אומר "על לא דבר!".
אתה ניגש לדובדבנים ומתחיל לאכול אותם. נראה שגם צ'ימצ'אר מתעניין בדובדבנים. שניכם זוללים, עד שפתאום... אתה מרגיש חבטה עזה פוגעת בראשך. הדבר היחיד שאתה זוכר מאותו רגע זה שפוקימונים מוזרים מעבירים אותך בכלוב למקום מוזר...
אתה פוקח את עיניך. אתה בקושי מתאושש, ואז מופיע פוקימון שנראה כך: [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/635.gif[/IMG] ושואל אותך- ~בשביל מי אתה עובד?? בשביל מיוטו?! חבר'ה! הוא עובד בשביל מיוטו! בואו נהרוג אותו! אנחנו, חבר קטן, העריקים. קיבלנו ממיוטו את הכוחות האלו, ואז שמענו את תכניותיו, וברחנו. אני וכל הלהקה שלי. רצנו רחוק רחוק, ואז מצאנו מערה מתחת לאדמה. מקום נפלא. ממש לא ייאמן. אבל אתה כנראה לא תוכל לראות את כולו, כי אתה עומד להיות טרף קל לחברים שלי פה..."
מה תעשה?
-
[QUOTE=ohadklein;1153377]
[U]niro275[/U]
"סינדקוויל, פזילה!"
סינדקוויל קופץ על הפרצוף של אוניקס המבולבל, ומסתכל לו עמוק בעיניים. פתאום, אוניקס נהיה אדיש לגבי מה שקורה.
"עכשיו, השתמש בדחיפה!"
סינדקוויל דוחף את אוניקס, ומפיל אותו על הרצפה. אוניקס יוצא מההלם, ומתחיל... לדגדג את סינדקוויל בבטנו! סינדקוויל מתחיל להתפקע מצחוק, תוך כדי שאוניקס אומר "יש הרבה דברים להביס את יריבך בלי להתאמץ בכלל...". פתאום, סינדקוויל מתחיל לשהק מרוב צחוק! רק שהשיהוקים שלו הם בעצם אש.
"בוא נראה אם תגרום לסינדקוויל לשלוט בשיהוקים שלו, ולהשתמש בגחלת שלו כמו שצריך. הוא פשוט מעורר רחמים ככה."
מה תעשה?[/QUOTE]
"סינדקוויל, עכשיו תקשיב טוב. נכון כשאתה משהק אתה מוציא אש מהפה?" אני שואל אותו "יופי, אז תנסה להרגיש את זה, ותנסה לרכז גם אש מהגב שלך בתוך הפה, ואז תדחף את זה חזק החוצה! תן לזה כמה נסיונות!"
אני אומר לסינדקוויל בתקווה שהבין אותי