[COLOR="Green"][U][B]ZiGzAg[/B][/U]
'טוב..' אתה חושב ואז אתה בודק אם יש לך פוכודרים בתיק ומגלה שיש לך 5 פוכדורים.
אתה זורק על הפוקימון והוא נכנס לתוכו ולאחר כמה שניות הפוכדור נעצר ויוצא מימנו ניצוצות, לכדת את מירקון.
מה תעשה?[/COLOR]
Printable View
[COLOR="Green"][U][B]ZiGzAg[/B][/U]
אתה זורק על הפוקימון והוא נכנס לתוכו ולאחר כמה שניות הפוכדור נעצר ויוצא מימנו ניצוצות, לכדת את מירקון.
מה תעשה?[/COLOR]
[QUOTE=~!~Judas~!~;1157475][COLOR="Green"][U][B]ZiGzAg[/B][/U]
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"יש דינו!" אקרא וארוץ לעברו.
"היית תותח! אני רואה אותנו בליגה של המקום" אומר לו ואחייך.
"תנוח" אומר ואחזיר אותו לפוכדור.
[COLOR="Green"][B][U]ZiGzAg[/U][/B]
"יש דינו!" אתה קורא בשמחה ואז אתה רץ לעברו בשמחה ואז אתה מחבק אותו בחיוך רחב.
"היית תותח! אני רואה אותנו בליגה של המקום" אתה אומר לו וישר אתה מחייך.
"תנוח" אתה אומר, מחזיר אותו לפוכדור ולוקח את הפוכדור של הפוקימון שתפסת.
אתה ממשיך בדרכך ורואה ציפור בצבע כחול מצייצץ לה על עץ אחד שהוא לידך ([URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up352.siz.co.il/up2/n1yjymymz0z3.png[/IMG][/URL])
מה תעשה? [/COLOR]
[QUOTE=~!~Judas~!~;1157499][COLOR="Green"][B][U]ZiGzAg[/U][/B]
"יש דינו!" אתה קורא בשמחה ואז אתה רץ לעברו בשמחה ואז אתה מחבק אותו בחיוך רחב.
"היית תותח! אני רואה אותנו בליגה של המקום" אתה אומר לו וישר אתה מחייך.
"תנוח" אתה אומר, מחזיר אותו לפוכדור ולוקח את הפוכדור של הפוקימון שתפסת.
אתה ממשיך בדרכך ורואה ציפור בצבע כחול מצייצץ לה על עץ אחד שהוא לידך ([URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up352.siz.co.il/up2/n1yjymymz0z3.png[/IMG][/URL])
מה תעשה? [/COLOR][/QUOTE]
'וואו מי זאת?' אחשוב ואבדוק על הציפור בפוקדקס,במטרה לגלות מאיזה סוג היא.
אחרי זה אמשיך ללכת בדרכי.
[QUOTE]KillerBee
"גדול!" אתה אומר לעצמך "הוא נראה כמו פוקימון עשב!" אתה אומר שנית.
"אוקיי זה תורו של קרדה!" אתה אומר ואז אתה מוציא את הפוקדקס החוצה.
"ליף כמעט תמיד מסתתר בתוך העלווה, זה עשוי להיות קשה לזהות אותו. כשליף בהסוואה הוא נשאר בשקט כאשר הם חשים אחרים ואז הם יוצאים בהתקפםה ראשונה." בוקע קול של אישה מכתית מהפוקדקס.
"קרדה בגלל שהוא נראה זחל עשב מתקפת רוח תסדר לנו מכה קריטית אז תשתמש בסופה!" אתה פוקד על קרדה
ואז קרדה שולח סופה אשר פוגעת בליף קשות אך הוא קם במהירות ושולח לעבר קרדה מחורזת חוטים שתופסת אותו.
פתאום ליף שולח אבקה בצבע סגול שמרעילה את קרדה.
מה תעשה?[/QUOTE]
'מה לעשות' אני חושב 'אני אנצח אותו ואז אני אלך לרפא את קרדה!' אחליט לבסוף
"קרדה תשתמש בסופה קטלנית עוד פעם!" אני אומר ומחכה לראות מה יקרה
[COLOR="Blue"][B][U]KillerBee[/U][/B]
'מה לעשות' אתה חושב 'אני אנצח אותו ואז אני אלך לרפא את קרדה!' אתה מחליט לבסוף.
"קרדה תשתמש בסופה קטלנית עוד פעם!" אתה אומר ואז קרדה בכול כוחו משמיד את החוטים, שולח סופה קטלנית שפוגעת בליף ומעלפת אותו.
"קרד..." ממלמל קרדה ואז הוא עף אל הכתף שלך.
מה תעשה?[/COLOR]
'וואו מי זאת?' אתה חושב ואז אתה בודק על הציפור בפוקדקס, במטרה לגלות מאיזה סוג היא.
[URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up352.siz.co.il/up2/glmvzyjzj3my.png[/IMG][/URL]
[I]טינג'י אוהב לטוס מסביב לשלג ולשחק יחד עם חבריו בשלג. הם מקפיצים שלג אחד על השני או שהם לפעמים גורמים שיהיה קצת משאבי שלג בשביל הכיף. טינג'י אינם מאושרים כאשר אין שום שלג מסביב.[/I] בוקע קול של אישה מתכתית מהפוקדקס שישר נכבה.
לאחר מכן אתה ממשיך בדרכך ורואה פוקימונים שאתה מכיר, אך אתה לא זוכר אליהם כלום וכדי שתבדוק אותם ב[B][U]פוקדקס[/U][/B] ([URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up352.siz.co.il/up2/jwug4mmx2ymj.png[/IMG][/URL])
מה תעשה?[/COLOR]
[QUOTE]KillerBee
'מה לעשות' אתה חושב 'אני אנצח אותו ואז אני אלך לרפא את קרדה!' אתה מחליט לבסוף.
"קרדה תשתמש בסופה קטלנית עוד פעם!" אתה אומר ואז קרדה בכול כוחו משמיד את החוטים, שולח סופה קטלנית שפוגעת בליף ומעלפת אותו.
"קרד..." ממלמל קרדה ואז הוא עף אל הכתף שלך.
מה תעשה?[/QUOTE]
"היית טוב קרדה היית טוב!" אומר לקרדה ואלטף את ראשו "תחזור" אומר ואחזירו לפוקדור
"אוקיי, אני צריך פוקימון עשב וגם חרק לא יזיק אז אני אלכוד גם אותך!" אומר ואזרוק עליו פוקדור
"היית טוב קרדה היית טוב!" אתה אומר לקרדה, "תחזור" אתה אומר ומחזיר אותו לפוכדור.
"אוקיי, אני צריך פוקימון עשב וגם חרק לא יזיק אז אני אלכוד גם אותך!" אתה אומר בשמחה.
אתה זורק על הפוקימון והוא נכנס לתוכו ולאחר כמה שניות הפוכדור נעצר ויוצא מימנו ניצוצות, לכדת את ליף.
מה תעשה?[/COLOR]
[QUOTE=~!~Judas~!~;1157643][COLOR="Blue"][B][U]KillerBee[/U][/B]
"היית טוב קרדה היית טוב!" אתה אומר לקרדה, "תחזור" אתה אומר ומחזיר אותו לפוכדור.
"אוקיי, אני צריך פוקימון עשב וגם חרק לא יזיק אז אני אלכוד גם אותך!" אתה אומר בשמחה.
אתה זורק על הפוקימון והוא נכנס לתוכו ולאחר כמה שניות הפוכדור נעצר ויוצא מימנו ניצוצות, לכדת את ליף.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"יופי" אומר לעצמי ואחשוב קצת "אה נכון, בו קובל צריך לרפא את קרדה וליף" אומר לו וארוץ לעיר הבאה מהר
[QUOTE][COLOR=#ff0000][B][U]Druddigon man
[/U][/B]"תתחמק!" אתה אומר לאמבל והוא מתחמק בהצלחה בעזרת רגליו הגדולות והמהירות, "זהו זה, אמבל! תשתמש בגחלת על כל הסביבה! אש זה ההפך מקרח!" אתה אומר לו.
הוא שולח גחלת לעבר עץ אחד ששורפת אותו ואז הציפור מתחילה לפחד מהאש, "ואז תשתמש בהצלפת זנב ולאחר מכן בהתקלה!" אתה פוקד עליו.
אמבל משתמש בזנב שלו וכך הוא קופץ גבוה לשמיים ואז הוא תוקף בהתקלה שפוגעת בטינג'י, טינג'י התעלף בעזרת האסטרטגיה שלך.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"מצוין אמבל, הוכחת את עצמך!" אומר לו בשמחה "עכשיו, פוכדור צא!" אשליך את הפוכדור על טינג'י.
[quote=~!~Judas~!~;1157638]
[COLOR=green][B][U]ZiGzAg[/U][/B][/COLOR]
[COLOR=green]'וואו מי זאת?' אתה חושב ואז אתה בודק על הציפור בפוקדקס, במטרה לגלות מאיזה סוג היא.[/COLOR]
[COLOR=green][URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up352.siz.co.il/up2/glmvzyjzj3my.png[/IMG][/URL][/COLOR]
[COLOR=green][I]טינג'י אוהב לטוס מסביב לשלג ולשחק יחד עם חבריו בשלג. הם מקפיצים שלג אחד על השני או שהם לפעמים גורמים שיהיה קצת משאבי שלג בשביל הכיף. טינג'י אינם מאושרים כאשר אין שום שלג מסביב.[/I] בוקע קול של אישה מתכתית מהפוקדקס שישר נכבה.[/COLOR]
[COLOR=green]לאחר מכן אתה ממשיך בדרכך ורואה פוקימונים שאתה מכיר, אך אתה לא זוכר אליהם כלום וכדי שתבדוק אותם ב[B][U]פוקדקס[/U][/B] ([URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up352.siz.co.il/up2/jwug4mmx2ymj.png[/IMG][/URL])[/COLOR]
[COLOR=green]מה תעשה?[/COLOR][/quote]
הבנתי
~~~~~
'היי זה..זה...' אחשוב עד שאכנע לכך שאני לא זוכר אותם.
אבדוק אותם בפוקדקס.
"מה אתם עושים כאן?" אשאל את הפוקימונים דמויי האיצטרובל.
'היי זה..זה...' אתה חושב עד שאתה משתכנע לכך שאתה לא זוכר אותם ובגלל זה אתה בודק אותם בפוקדקס.
[URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up352.siz.co.il/up1/zntyfj1mym3m.png[/IMG][/URL]
"פינסו נראה בדיוק כמו אצטרובל. שריונו מגן עליו מפני פוקימונים מסוג מעופף." בוקע קול של אישה מתכתית מהפוקדקס שנכבה.
"מה אתם עושים כאן?" אתה שואל את הפוקימונים דמויי האיצטרובל והם לא עונים לך כי הם לא יודעים לדבר.
מה תעשה? [/COLOR]
[COLOR="Red"][B][U]Druddigon man[/U][/B]
"מצוין אמבל, הוכחת את עצמך!" אתה אומר לו בשמחה "עכשיו, פוכדור צא!" אתה מוסיף ומשליך את הפוכדור על טינג'י.
הפוכדור פוגע בטינג'י וגורם לו להפוך להילה אדומה שנכנסת לתוך הפוכדור ואז לאחר כמה דקות אתה רואה שהפוכדור מוציא ניצוצות, לכדת את טינג'י!
מה תעשה?[/COLOR]
"יופי" אתה אומר לעצמך ואז אתה לוקח את הפוכדור של ליף, "אה נכון, אני צריך לרפא את קרדה וליף" אתה אומר ורץ לעבר העיר.
לאחר כמה דקות ריצה אתה מגיע ונכנס לתוך המרכז שבו מתגלה שאתה מרפא לבד את הפוקימונים!
אתה מרפא לבד את הפוקימונים ורואה שהמרכז הוא שונה מאוד, האנשים שונים.
מה תעשה?[/COLOR]
[quote=~!~Judas~!~;1157983][COLOR=green][B][U]ZiGzAg[/U][/B][/COLOR]
[COLOR=green]'היי זה..זה...' אתה חושב עד שאתה משתכנע לכך שאתה לא זוכר אותם ובגלל זה אתה בודק אותם בפוקדקס.[/COLOR]
[COLOR=green][URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up352.siz.co.il/up1/zntyfj1mym3m.png[/IMG][/URL][/COLOR]
[COLOR=green]"פינסו נראה בדיוק כמו אצטרובל. שריונו מגן עליו מפני פוקימונים מסוג מעופף." בוקע קול של אישה מתכתית מהפוקדקס שנכבה.[/COLOR]
[COLOR=green]"מה אתם עושים כאן?" אתה שואל את הפוקימונים דמויי האיצטרובל והם לא עונים לך כי הם לא יודעים לדבר.[/COLOR]
[COLOR=green]מה תעשה? [/COLOR]
[/quote]
'משחקים אותה קשוחים' אחשוב לעצמי בגיחוך קל 'טוב הם באמת איצטרובלים קשוחים' אוסיף עד שלא אצליח לעצור את עצמי ואתחיל לצחוק מעט.
"טוב ביי פינסו" אומר להם ואמשיך ללכת בדרכי.
אתה ממשיך מהפינסו לעבר העיר הבאה ומגיע לשם.
אתה רואה מרכז פוקימונים גדול מצד ימין שלך וחוף גדול מצד שמאל שלך וגם אונברסיטה שליד החוף.
מה תעשה?[/COLOR]
[quote=~!~Judas~!~;1157995][COLOR=green][B][U]ZiGzAg[/U][/B][/COLOR]
[COLOR=green]אתה ממשיך מהפינסו לעבר העיר הבאה ומגיע לשם.[/COLOR]
[COLOR=green]אתה רואה מרכז פוקימונים גדול מצד ימין שלך וחוף גדול מצד שמאל שלך וגם אונברסיטה שליד החוף.[/COLOR]
"יאי הגעתי לעיר הבאה!" אקרא כמו כל מאמן צעיר שרואה עיר.
'מה עובר עליי חחח' אחשוב ואתחיל להתקדם לעבר מרכז הפוקימונים.
אכנס למרכז ואומר לאחות שנמצאת בו "סליחה? תוכלי לרפא לי את הפוקימונים?".
ואז אגיש לה את הפוכדורים.
[QUOTE]KillerBee
"יופי" אתה אומר לעצמך ואז אתה לוקח את הפוכדור של ליף, "אה נכון, אני צריך לרפא את קרדה וליף" אתה אומר ורץ לעבר העיר.
לאחר כמה דקות ריצה אתה מגיע ונכנס לתוך המרכז שבו מתגלה שאתה מרפא לבד את הפוקימונים!
אתה מרפא לבד את הפוקימונים ורואה שהמרכז הוא שונה מאוד, האנשים שונים.
מה תעשה?[/QUOTE]
אני אצעק "אללה אכבר!" ובכך אפיאל את הפצצה שבתוכי בהפעלה קולית וכל המרכז ייתפוצץ! ואז אחייה בעולם הבא באושר ובאושר :D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני אחפש את האיש שאמור לתת לי את המשימה, אסתכל סביב ואשתמש בקישורים הצבאיים שלי כדי למצוא אותו...
כשאראה אותו אתגנב מאחוריו ואתפוס אותו כדי לוודא שהוא חייל (זה חטיפה בסיסית חייל אמור לדעת להדוף את זה)
[CENTER][B][SIZE="3"][COLOR="Olive"]יש לכם כרטיס אשראי שבו יש 10,000 דולר וגם אינסוף פוכדורים, מצטער ששכחתי להגיד.[/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]
"יאי הגעתי לעיר הבאה!" אתה קורא כמו כל מאמן צעיר שרואה עיר.
לאחר מכן אתה נכנס למרכז ולא רואה האחות ג'וי, אתה רואה רק שאתה יכול לרפאות לעצמך את הפוקימונים לבד.
אתה עושה זאת וכך מרפא את הפוקימונים שלך, ואז אתה יוצא החוצה ורואה מכון ענקי אבל כתוב עליו שרק מי שיש לו 6 תגים יכול להיכנס עליו.
אתה הולך לאקדמיה ומגלה ששמה אתה יכול להגיע למקום שקוראים לו מפרץ הקריסטל תמורת 200 דולר ושם גם נמצא המשימה הראשונה.
מה תעשה? [/COLOR]
אתה מחפש את האיש שצריך לתת לך את המשימה הראשונה אך אתה לא רואה אותו בשום מקום.
אתה יוצא מהמרכז,הולך קדימה ורואה אקדמיה ושם אתה מגלה שאתה צריך לשוט למקום שקוראים לו מפרץ הקריסטל בשביל המשימה הראשונה.
"200 דולר." אומרת לך האישה הנחמדה בתוך האקדמיה.
מה תעשה?[/COLOR]
[QUOTE]KillerBee
אתה מחפש את האיש שצריך לתת לך את המשימה הראשונה אך אתה לא רואה אותו בשום מקום.
אתה יוצא מהמרכז,הולך קדימה ורואה אקדמיה ושם אתה מגלה שאתה צריך לשוט למקום שקוראים לו מפרץ הקריסטל בשביל המשימה הראשונה.
"200 דולר." אומרת לך האישה הנחמדה בתוך האקדמיה.
מה תעשה?[/QUOTE]
"למה? אההה לשייט!" אומר לה "טוב יש לי אשראי, אתם מקבלים אשראי?" אומר ואוציא את הכרטיס...
ואז ברגע של טרוף! אזרוק אליה פוקדור ואלכוד אותה, אצעק "יש תפסתי "אישה"!" (חחח הקטע האחרון סתם)
"למה? אההה לשייט!" אתה אומר לה "טוב יש לי אשראי, אתם מקבלים אשראי?" אתה מוסיף ומושיט לה את האשראי.
"תודה רבה, מחכה לך אז תעלה במהירות..." היא אומרת לך ואז היא נותנת לך את הכרטיס האשראי שלך וכרטיס למפרץ.
אתה הולך לספינה ועולה עלייה במהירות, ואתה מגלה שאתה תגיע לשם תוך שעה. בנתיים אתה יכול ללכת לישון או להילחם בקרב נגד אנשים.
מה תעשה?[/COLOR]
[QUOTE=~!~Judas~!~;1158007][COLOR="Blue"][B][U]KillerBee[/U][/B]
"למה? אההה לשייט!" אתה אומר לה "טוב יש לי אשראי, אתם מקבלים אשראי?" אתה מוסיף ומושיט לה את האשראי.
"תודה רבה, מחכה לך אז תעלה במהירות..." היא אומרת לך ואז היא נותנת לך את הכרטיס האשראי שלך וכרטיס למפרץ.
אתה הולך לספינה ועולה עלייה במהירות, ואתה מגלה שאתה תגיע לשם תוך שעה. בנתיים אתה יכול ללכת לישון או להילחם בקרב נגד אנשים.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"אני הולך לישון...." אומר לעצמי ואז הולך לחדר שלי ויושן עד שאני מגיע
[quote=~!~Judas~!~;1158001][CENTER][B][SIZE=3][COLOR=olive]יש לכם כרטיס אשראי שבו יש 10,000 דולר וגם אינסוף פוכדורים, מצטער ששכחתי להגיד.[/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]
[COLOR=green][B][U]ZiGzAg[/U][/B][/COLOR]
[COLOR=green]"יאי הגעתי לעיר הבאה!" אתה קורא כמו כל מאמן צעיר שרואה עיר.[/COLOR]
[COLOR=green]לאחר מכן אתה נכנס למרכז ולא רואה האחות ג'וי, אתה רואה רק שאתה יכול לרפאות לעצמך את הפוקימונים לבד.[/COLOR]
[COLOR=green]אתה עושה זאת וכך מרפא את הפוקימונים שלך, ואז אתה יוצא החוצה ורואה מכון ענקי אבל כתוב עליו שרק מי שיש לו 6 תגים יכול להיכנס עליו.[/COLOR]
[COLOR=green]אתה הולך לאקדמיה ומגלה ששמה אתה יכול להגיע למקום שקוראים לו מפרץ הקריסטל תמורת 200 דולר ושם גם נמצא המשימה הראשונה.[/COLOR]
[COLOR=green]מה תעשה? [/COLOR]
[/quote]
לא אמרת חמישה פוכודרים?
~~~~~~~~~~~~~
"יופי" אמלמל ואלך לכיוון האקמיה.
אכנס אליה, אתן 200 דולר ואכנס למפרץ הקריסטל.
[COLOR=#ff0000][B][U][QUOTE]
[COLOR=#ff0000][B][U]Druddigon man
[/U][/B]"מצוין אמבל, הוכחת את עצמך!" אתה אומר לו בשמחה "עכשיו, פוכדור צא!" אתה מוסיף ומשליך את הפוכדור על טינג'י.
הפוכדור פוגע בטינג'י וגורם לו להפוך להילה אדומה שנכנסת לתוך הפוכדור ואז לאחר כמה דקות אתה רואה שהפוכדור מוציא ניצוצות, לכדת את טינג'י!
מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE][/U][/B][/COLOR]
אקח את הפוכדור ואכניס לכיסי. "קדימה אמבל! ממשיכים במסע!" אומר לו בשמחה ואתחיל לרוץ איתו.
אתה לוקח את הפוכדור של טינג'י וישר מכניס אותו לכיסך.
"קדימה אמבל! ממשיכים במסע!" אתה אומר לו בשמחה ואז אתה מתחיל לרוץ איתו.
לאחר כמה דקות אתה רואה מרכז פוקימונים גדול מצד ימין שלך וחוף גדול מצד שמאל שלך וגם אונברסיטה שליד החוף.
אתה נכנס למרכז ולא רואה האחות ג'וי, אתה רואה רק שאתה יכול לרפאות לעצמך את הפוקימונים לבד.
אתה עושה זאת וכך מרפא את הפוקימונים שלך, ואז אתה יוצא החוצה ורואה מכון ענקי אבל כתוב עליו שרק מי שיש לו 6 תגים יכול להיכנס עליו.
אתה הולך לאקדמיה ומגלה ששמה אתה יכול להגיע למקום שקוראים לו מפרץ הקריסטל תמורת 200 דולר ושם גם נמצא המשימה הראשונה.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Purple"][B][U]ZiGzAg+KillerBee[/U][/B]
שניכם נכנסים לתוך הספינה ונרדמים על המיטה שקיבלתים.
לאחר שעה אתם מתעוררים ויורדים מהספינה ורואים מלא קריסטלים וגם בסיס של הצבא.
אבל יש לכם שני אפשריויות, ללכת קודם לבסיס או קודם לבדוק את השטח.
מה תעשו?
(התגובה תיתפצל לאחר שתגיבו)[/COLOR]
[QUOTE]ZiGzAg+KillerBee
שניכם נכנסים לתוך הספינה ונרדמים על המיטה שקיבלתים.
לאחר שעה אתם מתעוררים ויורדים מהספינה ורואים מלא קריסטלים וגם בסיס של הצבא.
אבל יש לכם שני אפשריויות, ללכת קודם לבסיס או קודם לבדוק את השטח.
מה תעשו?
(התגובה תיתפצל לאחר שתגיבו)[/QUOTE]
"אאאאהההההמ" אפהק וארד מהספינה "איזה מקום יפה! בוא נלך לבדוק את השטח קובל!" אומר לקובל ואלך לחוף
[/U][/B]אתה לוקח את הפוכדור של טינג'י וישר מכניס אותו לכיסך.
"קדימה אמבל! ממשיכים במסע!" אתה אומר לו בשמחה ואז אתה מתחיל לרוץ איתו.
לאחר כמה דקות אתה רואה מרכז פוקימונים גדול מצד ימין שלך וחוף גדול מצד שמאל שלך וגם אונברסיטה שליד החוף.
אתה נכנס למרכז ולא רואה האחות ג'וי, אתה רואה רק שאתה יכול לרפאות לעצמך את הפוקימונים לבד.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"טוב..." אמלמל ואגש למפרץ.. אוציא את כרטיס האשראי שלי מראש.
[quote=~!~Judas~!~;1158852]
[COLOR=purple][B][U]ZiGzAg+KillerBee[/U][/B][/COLOR]
[COLOR=purple]שניכם נכנסים לתוך הספינה ונרדמים על המיטה שקיבלתים.[/COLOR]
[COLOR=purple]לאחר שעה אתם מתעוררים ויורדים מהספינה ורואים מלא קריסטלים וגם בסיס של הצבא.[/COLOR]
[COLOR=purple]אבל יש לכם שני אפשריויות, ללכת קודם לבסיס או קודם לבדוק את השטח.[/COLOR]
[COLOR=purple]מה תעשו?[/COLOR]
[COLOR=purple](התגובה תיתפצל לאחר שתגיבו)[/COLOR][/quote]
אוציא את דינו והפוקימון החדש שלכדתי (סורי ששכחתי).
"תראו את המקום! ממש יפה! בואו נלך לבדוק אותו!" אומר להם ואלך איתם לראות את המקום.
[COLOR="Purple"][B][U]ZiGzAg+KillerBee[/U][/B]
אתם מטיילים עם הפוקימונים שלכם ואז רואים רק פוקימוני מים שאתם מכירים אך בנתיים אתם לא יכולים לפגוש אותם.
לאחר מכן אתה מגלים שאתם חייבים להגיע תוך חצי שעה לבסיס, זה אומר שהמשימה הראשונה תהיה ממש קשה.
מה תעשו?[/COLOR]
אתה נכנס לתוך הספינה ונרדם על המיטה שקיבלת.
לאחר שעה אתה מתעורר ויורד מהספינה ואז אתה רואה מלא קריסטלים וגם את הבסיס של הצבא.
אתה רואה שני חיילים רצים לעבר המפקדה, וגם אתה מקבל מסר בשעון המיוחד שקיבלת שאתה חייב להגיע לבסיס תוך חצי שעה.
מה תעשה?[/COLOR]
[/U][/B]אתה נכנס לתוך הספינה ונרדם על המיטה שקיבלת.
לאחר שעה אתה מתעורר ויורד מהספינה ואז אתה רואה מלא קריסטלים וגם את הבסיס של הצבא.
אתה רואה שני חיילים רצים לעבר המפקדה, וגם אתה מקבל מסר בשעון המיוחד שקיבלת שאתה חייב להגיע לבסיס תוך חצי שעה.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
ארוץ לבסיס בכל כוחותיי ואעקוף את שניי החיילים, כולם יודעים שאני אתלט מצוין..
~~~
XD
[quote=~!~Judas~!~;1159384][COLOR=purple][B][U]ZiGzAg+KillerBee[/U][/B][/COLOR]
[COLOR=purple]אתם מטיילים עם הפוקימונים שלכם ואז רואים רק פוקימוני מים שאתם מכירים אך בנתיים אתם לא יכולים לפגוש אותם.[/COLOR]
[COLOR=purple]לאחר מכן אתה מגלים שאתם חייבים להגיע תוך חצי שעה לבסיס, זה אומר שהמשימה הראשונה תהיה ממש קשה.[/COLOR]
[COLOR=purple]מה תעשו?[/COLOR]
[/quote]
לא אמרת שהיא תתפצל?
~~~~~~~~~~~~
'אוי לא,אני חייב לרוץ לשם' אחשוב וארוץ לכיוון הבסיס, לנסות למצוא אותו.
כשאגיע אליו,אכנס ואומר "מה המשימה?".
[QUOTE]ZiGzAg+KillerBee
אתם מטיילים עם הפוקימונים שלכם ואז רואים רק פוקימוני מים שאתם מכירים אך בנתיים אתם לא יכולים לפגוש אותם.
לאחר מכן אתה מגלים שאתם חייבים להגיע תוך חצי שעה לבסיס, זה אומר שהמשימה הראשונה תהיה ממש קשה.
מה תעשו?[/QUOTE]
'אני חייב לרוץ!!!!' אחשוב ואתחיל לרוץ ישר ואז אחשוב לעצמי 'רגע איפה הבסיס בכלל?!'
[COLOR="darkorange"][U][B]ZiGzAg+KillerBee+Druddigon man[/B][/U]
שלושתכם מגיעים לבסיס ומגלים שהמשימה היא לגנוב חייל של צוות רוקט וגם לפוצץ את הבסיס שנמצא בצד השני של המקום.
מי שיצליח לפוצץ את הבסיס יקבל פרס אבל כול אחד מימכם חייבים לגנוב חייל אחד לכול שחקן, כמה שיותר יותר טוב.
"טוב, קחו רובים וגם פצצות..." אומרים לכם ואז מגישים לכם פצצות שאפשר להדביק אותם לקיר וגם שני רובים קטנים בשביל לרצוח.
אז צאו לדרך![/COLOR]
[quote=~!~Judas~!~;1159676][COLOR=darkorange][U][B]ZiGzAg+KillerBee+Druddigon man[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=darkorange]שלושתכם מגיעים לבסיס ומגלים שהמשימה היא לגנוב חייל של צוות רוקט וגם לפוצץ את הבסיס שנמצא בצד השני של המקום.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]מי שיצליח לפוצץ את הבסיס יקבל פרס אבל כול אחד מימכם חייבים לגנוב חייל אחד לכול שחקן, כמה שיותר יותר טוב.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]"טוב, קחו רובים וגם פצצות..." אומרים לכם ואז מגישים לכם פצצות שאפשר להדביק אותם לקיר וגם שני רובים קטנים בשביל לרצוח.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]אז צאו לדרך![/COLOR][/quote]
אחשוב 'זה יהיה קשה'.
מיד אחרי זה ארוץ אל הבסיס של צוות רוקט עם פוקימוניי ואסתכל מהחלון מי נמצא בו.
[I]הפוקימונים שלך לא בחוץ...[/I]
~~~~~~~~~~~~~~
אתה רץ ורץ לעבר הבסיס של צוות רוקט אך אתה לא מרגיש שאתה בדיוק זז לשם.
פתאום אתה רואה גם שהכול זז, האדמה זזה וגם הקריסטלים אך זה בטח הדימיון הלא פרוע שלך.
"שלום לך ידידי, אם תרצה להפסיק את החיזיונות המוזרות שלך, לחם נגדי!" אתה שומע ואז אתה רואה חרק ענקי במיוחד ([URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up352.siz.co.il/up1/z2l4hjgyzfmz.png[/IMG][/URL])
"דרינג!" אתה שומע מהשעון המיוחד שלך ואז אתה מגלה שקיבלת הודעה שמוסרת לך
שהפוקימונים שעל האי יודעים לדבר אך לא ניתן לתפוס אותם וכול פוקימון שמתפתח כאן והוא של מאמן מקבל יכולת דיבור!
מה תעשה?[/COLOR]
[quote=~!~Judas~!~;1159688][COLOR=green][B][U]ZiGzAg[/U][/B][/COLOR]
[COLOR=green][I]הפוקימונים שלך לא בחוץ...[/I][/COLOR]
[COLOR=green]~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR]
[COLOR=green]אתה רץ ורץ לעבר הבסיס של צוות רוקט אך אתה לא מרגיש שאתה בדיוק זז לשם.[/COLOR]
[COLOR=green]פתאום אתה רואה גם שהכול זז, האדמה זזה וגם הקריסטלים אך זה בטח הדימיון הלא פרוע שלך.[/COLOR]
[COLOR=green]"שלום לך ידידי, אם תרצה להפסיק את החיזיונות המוזרות שלך, לחם נגדי!" אתה שומע ואז אתה רואה חרק ענקי במיוחד ([URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up352.siz.co.il/up1/z2l4hjgyzfmz.png[/IMG][/URL])[/COLOR]
[COLOR=green]"דרינג!" אתה שומע מהשעון המיוחד שלך ואז אתה מגלה שקיבלת הודעה שמוסרת לך [/COLOR]
[COLOR=green]שהפוקימונים שעל האי יודעים לדבר אך לא ניתן לתפוס אותם וכול פוקימון שמתפתח כאן והוא של מאמן מקבל יכולת דיבור![/COLOR]
אוציא מהר את דינו "קדימה דינו!" אומר לו.
"תשתמש על החרק בפזילה ואז בהתקלה!" אורה לו ואחייך.
אחרי זה אבדוק את החרק בפוקדקס.
[QUOTE]ZiGzAg+KillerBee+Druddigon man
שלושתכם מגיעים לבסיס ומגלים שהמשימה היא לגנוב חייל של צוות רוקט וגם לפוצץ את הבסיס שנמצא בצד השני של המקום.
מי שיצליח לפוצץ את הבסיס יקבל פרס אבל כול אחד מימכם חייבים לגנוב חייל אחד לכול שחקן, כמה שיותר יותר טוב.
"טוב, קחו רובים וגם פצצות..." אומרים לכם ואז מגישים לכם פצצות שאפשר להדביק אותם לקיר וגם שני רובים קטנים בשביל לרצוח.
אז צאו לדרך![/QUOTE],
אני אלך לחפש חיילים של צוות רוקט.... אני אוציא את הרובים שלי ואחזיק בשתי הידיים לא לפני שאוציא את כל הפוקימונים שלי ואתן הוראות " אוקיי צריך לצוד חיילי רוקט, מי שמוצא בא לפה כדי להגיד לי מובן?!" אומר להם ואז אחשוב רגע שוב "האמת רק קרדה ילך, אתה יכול לעוף וזה יהיה הרבה יותר מהיר, שני הפוקימונים קובל וליף יגנו עליי פה, צא צא צא!"
"תשתמש על החרק בפזילה ואז בהתקלה!" אתה קורא ואז אתה מוציא את דינו החוצה.
לאחר מכן דינו שולח לעבר הפוקימון פזילה אבל הוא מתחמק ואז דינו תוקף בהתקלה שפוגעת בפוקימון החרק אך לא נגרם לו שום פצע.
[URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up352.siz.co.il/up1/z2l4hjgyzfmz.png[/IMG][/URL]
"ביגליף נוטים להתמזג בהגינות עם השלווה. שלא כמו ליף, אם אתה מתקרב יותר מדי קרוב למקום שבו ביגליף נמצא, הוא לא יהסס לתקוף ראשונה." בוקע קול של אישה מתכתית מהפוקדקס.
"זה כול מה שיש לך? חח הצחקת אותי!" קורא ביגליף ואז הוא מייצר חרב ענקית בצבע ירוקה ואז הוא נועץ בה בדינו שנפגע קשות.
מה תעשה?[/COLOR]
אתה מוציא את כול הפוקימונים שלך ופוקד על קרדה לחפש את צוות רוקט והוא מתעופף בכול המפרץ.
לאחר מכן אתה ממשיך קצת עם ליף ועם קובל אבל אתה רואה שהכול זז ואז פתאום קרדה מגיע לך ומסמן לך שהוא ראה את הבסיס.
פתאום אתה רואה פוקימון דמוי צבי ([URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up352.siz.co.il/up3/2hinjzjdntmf.png[/IMG][/URL]) שמסתכל אליך.
"תילחם נגדי אם אתה רוצה להמשיך, ואתה לא יכול להתנגד לי..." הוא אומר לך ואז הוא מצחקק.
שהפוקימונים שעל האי יודעים לדבר אך לא ניתן לתפוס אותם וכול פוקימון שמתפתח כאן והוא של מאמן מקבל יכולת דיבור!
מה תעשה?[/COLOR]
[QUOTE=~!~Judas~!~;1159723][COLOR="Green"][B][U]ZiGzAg[/U][/B]
"תשתמש על החרק בפזילה ואז בהתקלה!" אתה קורא ואז אתה מוציא את דינו החוצה.
לאחר מכן דינו שולח לעבר הפוקימון פזילה אבל הוא מתחמק ואז דינו תוקף בהתקלה שפוגעת בפוקימון החרק אך לא נגרם לו שום פצע.
[URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up352.siz.co.il/up1/z2l4hjgyzfmz.png[/IMG][/URL]
"ביגליף נוטים להתמזג בהגינות עם השלווה. שלא כמו ליף, אם אתה מתקרב יותר מדי קרוב למקום שבו ביגליף נמצא, הוא לא יהסס לתקוף ראשונה." בוקע קול של אישה מתכתית מהפוקדקס.
"זה כול מה שיש לך? חח הצחקת אותי!" קורא ביגליף ואז הוא מייצר חרב ענקית בצבע ירוקה ואז הוא נועץ בה בדינו שנפגע קשות.
מה תעשה?[/COLOR]
אתה מוציא את כול הפוקימונים שלך ופוקד על קרדה לחפש את צוות רוקט והוא מתעופף בכול המפרץ.
לאחר מכן אתה ממשיך קצת עם ליף ועם קובל אבל אתה רואה שהכול זז ואז פתאום קרדה מגיע לך ומסמן לך שהוא ראה את הבסיס.
פתאום אתה רואה פוקימון דמוי צבי ([URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up352.siz.co.il/up3/2hinjzjdntmf.png[/IMG][/URL]) שמסתכל אליך.
"תילחם נגדי אם אתה רוצה להמשיך, ואתה לא יכול להתנגד לי..." הוא אומר לך ואז הוא מצחקק.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"אני אלחם נגדך" אומר לו וארכז את הצ'י שלי בראש כדי לחשוב "אוקיי קובל אני בוטח בך שתנצח את זה, תשתמש באקדח מים ותיצור מסביבך ביצה ענקית כדי שהוא לא יוכל להתקרב עליך" אומר ובינתיים אבדוק עליו בפייקדע "עכשיו תשתמש באקדח מים עליו קובל
[QUOTE=~!~Judas~!~;1159676][COLOR="darkorange"][U][B]ZiGzAg+KillerBee+Druddigon man[/B][/U]
אז צאו לדרך![/COLOR][/QUOTE]
'מעולה! זה יהיה כיף..' אחשוב לעצמי ואתענג על הרגע.
אז ארוץ לעבר הבסיס ואוציא את הפוקימוים שלי, אספר להם על המשימה ועל מה שצאיך לעשות במטרה שיעזרו לי...
[quote=~!~Judas~!~;1159723][COLOR=green][B][U]ZiGzAg[/U][/B][/COLOR]
[COLOR=green]"תשתמש על החרק בפזילה ואז בהתקלה!" אתה קורא ואז אתה מוציא את דינו החוצה.[/COLOR]
[COLOR=green]לאחר מכן דינו שולח לעבר הפוקימון פזילה אבל הוא מתחמק ואז דינו תוקף בהתקלה שפוגעת בפוקימון החרק אך לא נגרם לו שום פצע.[/COLOR]
[COLOR=green][URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up352.siz.co.il/up1/z2l4hjgyzfmz.png[/IMG][/URL][/COLOR]
[COLOR=green]"ביגליף נוטים להתמזג בהגינות עם השלווה. שלא כמו ליף, אם אתה מתקרב יותר מדי קרוב למקום שבו ביגליף נמצא, הוא לא יהסס לתקוף ראשונה." בוקע קול של אישה מתכתית מהפוקדקס.[/COLOR]
[COLOR=green]"זה כול מה שיש לך? חח הצחקת אותי!" קורא ביגליף ואז הוא מייצר חרב ענקית בצבע ירוקה ואז הוא נועץ בה בדינו שנפגע קשות.[/COLOR]
[COLOR=green]מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
פזילה לא אמורה להתקרב אל הפוקימון, הפוקימון פוזל עם העיניים..
~~~~~~~~~~~~
"לא דינו! צא מירקון!" אקרא ואוציא אותו.
"תשתפו פעולה, מירקון מתקפה מהירה ודינו התקלה!" אורה להם.
[I]ולמה אתה מודיע לי משהו שאני יודע וגם שלא צריך להסביר לי?[/I]
~~~~~~~~~~~~~
"לא דינו! צא מירקון!" אתה קורא ומוציא אותו החוצה כדי שהוא יעזור לדינו.
"תשתפו פעולה, מירקון מתקפה מהירה ודינו התקלה!" אתה פוקד אליהם אך ביגליף מתעצבן ואז שולח מחורזת חוטים על מירקון, "אסור שיתוף פעולה." הוא אומר לך.
בנתיים דינו תוקף בהתקלה את ביגליף אך הוא מפספס ונפגע מעלי התער של ביגליף, הוא תשוש מהקרב וגם מירקון קשור על ידי חוטים.
מה תעשה?[/COLOR]
'מעולה! זה יהיה כיף..' אתה חושב לעצמך וישר אתה מתענג על הרגע ואז אתה נזכר שיש לך משימה על הראש.
אתה רץ לבסיס של צוות רוקט ואז אתה רואה משהו במרחק, הוא מתקרב אליך ואתה מגלה שזה פוקימון בכלל.
"שלום לך ידידי, אם תרצה לעבור תצטרך להילחם נגדי!" אתה שומע ואז אתה רואה חתול בר ענקי ([URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up352.siz.co.il/up2/mmg23xeynqwe.png[/IMG][/URL])
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Blue"][U][B]KillerBee[/B][/U]
"אני אלחם נגדך" אתה אומר לגדי הבינוני.
"אוקיי קובל אני בוטח בך שתנצח אותו, תשתמש באקדח מים ותיצור מסביבך ביצה ענקית כדי שהוא לא יוכל להתקרב עליך" אתה אומר ואז הוא משתמש באקדח מים שבקושי עושה משהו על האדמה.
אתה שולף את הפוקדקס ומכוון על הגדי הבינוני:
[URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up352.siz.co.il/up1/2vmtxj0oznuw.png[/IMG][/URL]
"אמבלה נוטים להימנע מאמנים, אבל הם לא ביישן כמו אמבל. אמבלה הם בדרך כלל הצופים בעדרים שלהם, ולוודא כי הדרך קדימה הוא בטוח לשאר." בוקע קול של אישה מתכתית מהפוקדקס.
"זה מה שיש לך?" אמבלה אומר לך ואז הוא רץ לעבר קובל באגרוף אש מוזר שפוגע בו קשות.
מה תעשה?[/COLOR]