תודה רבה אחי אבל אני חושב שיהיה יותר הוגן אם נלחם
Printable View
תודה רבה אחי אבל אני חושב שיהיה יותר הוגן אם נלחם
שמעו אני מחפש אתכם כאן בפורום וגם במשחק ואף אחד מכם אף פעם לא מחובר.. סגרתם את העניין?!?!
אם גם זה נסגר אני לא נרשם לאחד חדש.. מספיק לשגע עם זה!
מה קורה עם הטורניר?
מישהו רוצה קרב אימון?!?! אבל עכשיו.. לא עוד חצי שעה ולא בטיח...
ההרשמה נסגרה.
סורי שלא הייתי פשוט הייתי בטיול.
הטורניר יתבצע כך:
אני אגריל את הקרבות (עוד מעט יפורסמו הותוצאות בדף הראשי) ואתם פשוט צריכים לתאם עם הבן-זוג שלכם את השעות של הקרב.
בסוף הקרב שני השחקנים שנלחמו ריכים להגיב פה ולהגיד מי ניצח (כדי למנוע רמאות שני השחקנים צריכים להגיב,אם השחקנים מגיבים שניהים על מישהו אחר אז זו תיהיה בעיה ואי-יושר של אדם)
הקרבות:
NivX10 נגד pooh
scizor-x נגד MOR15
alonsiro נגד ארו סאנין
rondoll נגד המלך ג'וליאן
אלון סירו ביום ראשון בסדר מבחינתך?
מור,מחר סבבה?
[FONT=Tahoma][SIZE=3][COLOR=Red][U][B]אוקיי כמה דברים לי לומר:[/B][/U][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial Black][SIZE=2][COLOR=Black]1.[/COLOR][/SIZE][/FONT][SIZE=2][COLOR=SeaGreen] וזה לכולכם, בחדר אתם כותבים "Pokemons Tournament" כדי שנדע שזה הטורניר שלנו, פורום פוקמונס![/COLOR][/SIZE]
[FONT=Arial Black][SIZE=2][COLOR=Black]2.[/COLOR][/SIZE][/FONT][SIZE=2][COLOR=SeaGreen] זה למתחרה שלי, Pooh, אין לי ממש בעיה עקרונית לגביי שעות.. רק שבין השעות:
07:00 לשעות 12:00 אני לא בבית (או מתאמן או משלים כורס היסטוריה בבית ספר)[/COLOR][/SIZE]
המלך ג'וליאן, אני נגדך! כשנפתור את בעיית ה"lost connection" אני אסכם איתך בפרטי בסדר?
הבעיה היא לאג זמני באתר,בקרוב היא תתוקן
איך זה שיש לכולכם בעיה כזאת תמיד, אף פעם לא היה לי... אפילו לא פעם אחת מאז שהתחלתי לשחק ואני משחק כבר איזה חודש אם לא יותר!
[QUOTE=rondoll;1176907]המלך ג'וליאן, אני נגדך! כשנפתור את בעיית ה"lost connection" אני אסכם איתך בפרטי בסדר?[/QUOTE]
100%
ועכשיו באתר עושים שיפוצים אז יש הרבה לאגים, מגיעים גם קלפים חדשים, בכ"מ עוד שבוע שבוע וחצי זה יסתדר
זה קרבות של מאטץ'?(הטוב משלושה) או רגיל? בכל מקרה יונתן אני נגדך אז מתי שבא לך בכיף חוץ מבבוקר כביכול כי אני קם רק בשתיים שלוש
1. האם אפשר להירשם עוד - [u][b]אה אני רואה שיש כבר 8, אם אחד מהם פרש לא תהיה לי בעיה להירשם במקומו[/b][/u]
2.האם יש תחרות מסודרת משמע אתם יודעים כמה משתתפים יש, מה התכנון שלכם בכדי לקבוע את המנצח וכמה זמן זה אמור לקחת כי יש לי חודש עד הטירונות?
3.האם מדובר במאטץ'[משמע הטוב מבין ה3, צריך 2 נצחונות בכדי לנצח, וזה אומר שגם אפשר להעלות סייד כנגד היריב]
אגב אני משחק יוגיהו במציאות לכן אוכל לעזור לכם עם שאלות על חוקים וכו'...אני מבין בזה
עריכה: כשאמרתי תחרות מסודרת הכוונה יש נגיד 8 שחקנים, אז כותבים
אביב נגד משה
בלה נגד בלה
בלה נגד בלה
בלה נגד בלה
עולים 4 אנשים לטופ 4:
בלה נגד בלה
בלה נגד בלה
ואז גמר של בלה ובלה, והאם הכל יתועד כאן משמע תרשמו מי ניצח וכו'?
לא מאטץ',קרב אחד.
אין מקום,בכלל.
וכן התחרות מסודרת
טוב חבל, שיהיה לכם בהצלחה, וחבל שאתם לא עושים אגב מאטץ' כי יש אנשים שייפגעו מזה. אם הייתי יוצא נגד סאמוראי הייתי יכול להפסיד אבל אז הייתי מעלה סייד שהיה דופק לו תצורה... קחו לתשומת לבכם
מכיוון שלא נערך אף קרב ניתן לעשות מאטץ'
זה תלוי ברצון המשתתפים.
יונתן רוצה להילחם עכשיו?
טוב בהצלחה לכולם, רק כדאי שיהיו לכם לוחות זמנים ושאם אנשים מסוימים תוך כמה זמן לא יכולים הם עפים טכנית מהתחרות, כי צריך לסיים פעם אחת טורניר יוגיהו בפורום בשביל לתת סיכוי לטורנירים עתידיים.
אם מישהו יפרוש אגב אפשר לפנות אליי
[QUOTE=NivX10;1176800][FONT=Tahoma][SIZE=3][COLOR=Red][U][B]אוקיי כמה דברים לי לומר:[/B][/U][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial Black][SIZE=2][COLOR=Black]1.[/COLOR][/SIZE][/FONT][SIZE=2][COLOR=SeaGreen] וזה לכולכם, בחדר אתם כותבים "Pokemons Tournament" כדי שנדע שזה הטורניר שלנו, פורום פוקמונס![/COLOR][/SIZE]
[FONT=Arial Black][SIZE=2][COLOR=Black]2.[/COLOR][/SIZE][/FONT][SIZE=2][COLOR=SeaGreen] זה למתחרה שלי, Pooh, אין לי ממש בעיה עקרונית לגביי שעות.. רק שבין השעות:
07:00 לשעות 12:00 אני לא בבית (או מתאמן או משלים כורס היסטוריה בבית ספר)[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
אמממ תשמע השבוע אני ממש מבולגן...
נראה לי בשבת הכי טוב לי... רוצה?
[quote=Pooh;1177965]אמממ תשמע השבוע אני ממש מבולגן...
נראה לי בשבת הכי טוב לי... רוצה?[/quote]
מעולה מבחינתי!!!
blackbread, אתה משחק בזה??? מה כינוי???
הכינוי שלי הוא Aviv אבל אני נכנס סתם מדי פעם שבא לי לשחק יוגיהו
[QUOTE=mor15;1177951]יונתן רוצה להילחם עכשיו?[/QUOTE]
אוקיי
והחלטתי שהקרבות יהיו מאטצ'ים
[quote=scizor-x;1178074]אוקיי
והחלטתי שהקרבות יהיו מאטצ'ים[/quote]
אבל לא משנים חבילות נכון??? לא כי אז המאטץ' הזה הורס כי אני מזה השקעתצבן בחבילה ובקומבואים.. שיהיה מאטץ'
אבל בכל המאטץ' נשארים עם אותה החבילה!!!
ברור אלו חוקי יוגיהו, למי שלא יודע -
מאטץ' הוא הטוב בין שלושה משחקים, משמע, צריך לנצח פעמיים בכדי לנצח את כל המאטץ' ולהיחשב כמנצח.
לאחר הקרב הראשון, ניתן להחליף בין קלפים מהמיין לסייד[חפיסה ראשית וצדדית] בכדי שתוכלו להתחיל את הקרב השני עם דברים שיעזרו לכם כנגד היריב, וניתן להחליף גם לפני המשחק השלישי אם יהיה כזה.
[quote=Blackbeard;1178098]ברור אלו חוקי יוגיהו, למי שלא יודע -
מאטץ' הוא הטוב בין שלושה משחקים, משמע, צריך לנצח פעמיים בכדי לנצח את כל המאטץ' ולהיחשב כמנצח.
לאחר הקרב הראשון, ניתן להחליף בין קלפים מהמיין לסייד[חפיסה ראשית וצדדית] בכדי שתוכלו להתחיל את הקרב השני עם דברים שיעזרו לכם כנגד היריב, וניתן להחליף גם לפני המשחק השלישי אם יהיה כזה.[/quote]
סוף סוף מישהו שמשחק גם בחיים האמיתיים =]
בכל מקרה יונתן מתי אתה רוצה תקרב?...
עכשיו
[quote=Blackbeard;1178098]ברור אלו חוקי יוגיהו, למי שלא יודע -
לאחר הקרב הראשון, ניתן להחליף בין קלפים מהמיין לסייד[חפיסה ראשית וצדדית] בכדי שתוכלו להתחיל את הקרב השני עם דברים שיעזרו לכם כנגד היריב, וניתן להחליף גם לפני המשחק השלישי אם יהיה כזה.[/quote]
זה יודע.. אבל אי אפשר להחליף חפיסה כי זה לא פייר, יש אפשרות להחליף רק בין קלפי החפיסה לקלפי המיין סייד!
מור, לא צריך לשחק במציאות בשביל לדעת את זה. אני למשל פשוט קראתי את חוקיי המשחק ליפני שהתחלתי לשחק..
וסתם מתוך התעניינות אתה הולך לתחרויות? ואיפה אתה בונה חפיסה?
תגידו החוק של ה-chain תקף נכון?!
מה זה החוק הזה?
ומור יאלה,תפתח חדר
[quote=NivX10;1178164]זה יודע.. אבל אי אפשר להחליף חפיסה כי זה לא פייר, יש אפשרות להחליף רק בין קלפי החפיסה לקלפי המיין סייד!
מור, לא צריך לשחק במציאות בשביל לדעת את זה. אני למשל פשוט קראתי את חוקיי המשחק ליפני שהתחלתי לשחק..
וסתם מתוך התעניינות אתה הולך לתחרויות? ואיפה אתה בונה חפיסה?
תגידו החוק של ה-chain תקף נכון?![/quote]
הייתי הולך יותר נכון עד שהבנתי שזה לא ממש משתלם לי בגלל שכל העסק הזה עולה הרבה הרבה הרבה כסף בשביל דק טובה צריך לקנות בוסטרים להרכיב אותה לאט לאט הרבה סבלנות והכי חשוב כסף ותמיכה כמובן מההורים
יונתן אני פותח הכינוי שלי זה MOR100200
אה באמת, שיחקת? ם:
האמת שזה פחות מסובך משזה נשמע, לא צריך לקנות בוסטרים, אתה יכול לקנות קלפים בודדים מהאינטרנט שהם בדיוק על פי התכנון שאתה רוצה וככה לחסוך ה-מ-ו-ן כסף ולא לקנות בוסטרים ולקוות שיצא משהו ם: אני גם כרגע משחק עם חפיסה ממש זולה[תולעים], נהנה וזה גם בכלל לא חלש, ואני מוכר את כל היקרים שלי שאחד מהם שווה 60 דולר.
מי שרוצה יכול לשחק יוגיהו ולהנות גם בלי להוציא המון כסף ם:
[quote=Blackbeard;1178302]אה באמת, שיחקת? ם:
האמת שזה פחות מסובך משזה נשמע, לא צריך לקנות בוסטרים, אתה יכול לקנות קלפים בודדים מהאינטרנט שהם בדיוק על פי התכנון שאתה רוצה וככה לחסוך ה-מ-ו-ן כסף ולא לקנות בוסטרים ולקוות שיצא משהו ם: אני גם כרגע משחק עם חפיסה ממש זולה[תולעים], נהנה וזה גם בכלל לא חלש, ואני מוכר את כל היקרים שלי שאחד מהם שווה 60 דולר.
מי שרוצה יכול לשחק יוגיהו ולהנות גם בלי להוציא המון כסף ם:[/quote]
אבל בשביל איביי צריך כרטיס אשראי D: ואם אין לך צריך תמיכה מהורים ושלי כמו רוב ההורים מניח חשבו שזה שטויות והכל....
וכן שיחקתי אבל עכשיו די פרשתי מהעסק
האמת שלא איביי ממש לא, באיביי אתה צריך לקנות ממיליון אנשים שונים את הקלפים שלך, לסמוך עליהם, וכל אחד עם המשלוח שלו, ו90% לא שולחים לישראל וכו', לקנות רק מאתרי קלפים ם: אתה קונה הכל ממקור אמין ומשלם משלוח אחד ם:
וחבל הורה שחושב ככה זה עצוב, זה דבר שמפתח את החשיבה של הבן אדם, מסב לו הנאה, מפגיש אותו עם המון אנשים שאוהבים דברים מהתחומים שהוא אוהב וכו', אם כל אחד היה יודע להסביר להורה כמה זה באמת נחמד ם:
כןן ניסיתי אבל בגלל שלאבא שלי יותר חשוב שאני יתמקד בכדורגל וזה ועם כל הלחץ של הלימודים שהיה לי באותו הזמן אז...
בכל מקרה קצת סטינו מהנושא D:
ניב אתה יודע למה יונתן היה צריך ללכת?
חזרתי,בוא נתחיל עכשיו
ודרך אגב,די עם הספאם! על דברים כאלה דברו בנושא אחר,נושא רשמי או משהו,זה נושא של הטורניר.
בלקבירד,אני מבקש של תגיב פה יותר.
[quote=scizor-x;1178450]חזרתי,בוא נתחיל עכשיו[/quote]
טוב אני אפתח חדר בטרדיונל
שאני אפתח?
מצטער אחי לוסט קוונקשיין איזה מזל נאכס יאלוהים עד עכשיו במשך כמעט שבוע לא היה לי לוסט קונשיין אחד ופתאום Xd בכל מקרה ננסה מאוחר יותר
אין בעיה
סיזור רוצה אימון?