[QUOTE=CrashRide;1170565]תעשה טובה. זה שמקבלים בסיסטים נכשלים שיודעים תו וחצי, זה לא אומר שכולם ככה. הבסיסט שלנו מנגן בערך חמישה בממוצע.[/QUOTE]
בסיסטים הם סה"כ אנשים שנכשלו בלנגן על גיטרה.
Printable View
[QUOTE=CrashRide;1170565]תעשה טובה. זה שמקבלים בסיסטים נכשלים שיודעים תו וחצי, זה לא אומר שכולם ככה. הבסיסט שלנו מנגן בערך חמישה בממוצע.[/QUOTE]
בסיסטים הם סה"כ אנשים שנכשלו בלנגן על גיטרה.
[quote=יאיר לפיד מלך;1170568]בסיסטים הם סה"כ אנשים שנכשלו בלנגן על גיטרה.[/quote]
מאיפה הוצאת את השטות הזאת? חבר שלי ג'רמי הוא בסיסט מעולה והוא מנגן על גיטרה ממש טוב. הוא פשוט רוצה לנגן על בס.
[QUOTE=CrashRide;1170571]מאיפה הוצאת את השטות הזאת? חבר שלי ג'רמי הוא בסיסט מעולה והוא מנגן על גיטרה ממש טוב. הוא פשוט רוצה לנגן על בס.[/QUOTE]
nigga, please
אם הוא היה טוב בגיטרה הוא היה מנגן על גיטרה, בסיסטים לא מקבלים כוס בהופעות.
מה שלום כולם? משעמם לי טילים
[QUOTE=יאיר לפיד מלך;1170574]nigga, please
אם הוא היה טוב בגיטרה הוא היה מנגן על גיטרה, בסיסטים לא מקבלים כוס בהופעות.[/QUOTE]
אתה מכיר שיר שנקרא house off the rising sun? הוא יודע לנגן את זה.
הי יובל
[QUOTE=CrashRide;1170577]אתה מכיר שיר שנקרא house off the rising sun? הוא יודע לנגן את זה.[/QUOTE]
טוב, שמע
אני בסיסט וסתם צחקתי כל הזמן, מקווה שלא לקחת אותי יותר מדי ברצינות, פשוט בדיחות על בסיסטים מצחיקות אותי P:
היי
הי דניאל
חזרתי
אני עדיין טופ 1!
חזרתי, סוף סוף נו"ד חדש :)
היי עומר מה קורה?
הי עומר
איך שמשעמם עכשיו...
[quote=יאיר לפיד מלך;1170581]טוב, שמע
אני בסיסט וסתם צחקתי כל הזמן, מקווה שלא לקחת אותי יותר מדי ברצינות, פשוט בדיחות על בסיסטים מצחיקות אותי P:[/quote]
וואלה...? אני גם... אבל אני גם מתופף וגיטריסט, בעיקר מתופף. איזה בס יש לך?
היי.. מה קורה?
איתי בסדר מה איתך? חוץ מזה שאני מלא עקיצות :um_face:
[QUOTE=Druddigon man;1170598]היי.. מה קורה?[/QUOTE]
היי אחות מה קורה? חזרתי מטיול של החברה להגנת הטבע...
[QUOTE=Druddigon man;1170598]היי.. מה קורה?[/QUOTE]
אצלי אחלה
אני עדיין טופ 1 פה! מעניין עד מתי
משעמם לי למישהו יש רעיון מה לעשות?
[QUOTE=BlackGroudon;1170603]אני עדיין טופ 1 פה! מעניין עד מתי[/QUOTE]
בקרוב לא תהיה טופ 1
[QUOTE=monster;1170605]בקרוב לא תהיה טופ 1[/QUOTE]
נו ברור אבל עכשיו כן ומי שהיה פה טופ 1 ראשון זה יואב
הנו''ד הזה יבש עכשיו
התקנתי עכשיו Mac OS X Lion!
אוקיי, בגלל שהרעיון של המ"ת של ben 10 מסובך מידי לביצוע, יש לי אחד חדש שהכנתי למקרה שזה לא יצא לפועל. וזה יהיה מגניב...
[QUOTE=CrashRide;1170597]וואלה...? אני גם... אבל אני גם מתופף וגיטריסט, בעיקר מתופף. איזה בס יש לך?[/QUOTE]
ג'ז בס של פנדר, אבל אני מתכנן לקנות מתישהו בקרוב גם פרסיז'ן, אולי את הסיגנצ'ור מודל של סטיב האריס אפילו.
[QUOTE=Sasuke Kun;1170609]התקנתי עכשיו Mac OS X Lion![/QUOTE]
מה זה?
[quote=יאיר לפיד מלך;1170613]ג'ז בס של פנדר, אבל אני מתכנן לקנות מתישהו בקרוב גם פרסיז'ן, אולי את הסיגנצ'ור מודל של סטיב האריס אפילו.[/quote]
וואו... לי יש אחת של פנדר ישנה מאוד... יש לי גם מערכת תופים של פרל ב20,000 שקל, אז אני לא יכול להשקיע המון...
שאלום
[QUOTE=monster;1170614]מה זה?[/QUOTE]
מערכת ההפעלה החדשה של מאק.
לכבוד זה, אם הייתי מומחה בפוטושופ, הייתי עושה-Mac OS X Kon!
[quote=buizel שולט;1170557]חס ושלום שאני אהיה ספאמר.. חח..
אתה בא?[/quote]
לא סגור על זה אחי.. נל הולכת להביא את מי שהיא מכירה לפי מה שהיא מדברת. "אני יביא את זאת.. אני יביא את זאת.. אני יביא את זה.. ואני יביא את..."
אתה אמרת שאתה תיהיה בצד עם ידידה, דריגומון מן הזה בא עם חברה, עזוב את זה שזה טעות הוא יהיה איתה הרבה, הוא לא ישאיר אותה לבד במקום שהיא לא מכירה אף אחד...
קיצר יצא שאני לבד כזה? מה אני פראייר אלך לרקוד עם בנות ניקח אחת לצד נראה לה מי הגבר... (לא מה שאתה חושב, אתה יודע איזה מזמוז קטן)
קיצר יצא שבקושי דיברנו כל המסיבה, וגם אלה שלא גרים באשדוד לך עכשיו תמצא איך הם יחזרו הביתה... רכבת אין אוטובוסים אין...
מה אני יתפוס טרמפים עם ערבי?! צריך משהו יותר מאורגן מזה והרבה יותר גדול, תסכים איתי שמפגש פורום זה לא 4 אנשים.
ובוא נקשה עוד.. תוסיף את זה שאני לומד עכשיו שבועיים כי אני משלים בגרות בהיסטוריה (בעעע!!!)
[B][SIZE=4]
לא רוצה להישמע כבד אבל זה המצב, תהנו![/SIZE][/B]:wink:
אגב-זו ועוד כמה תגובות יהיו התגובות האחרונות שלי לפני שאני נוסע לרודוס!ווהוו!
[QUOTE=NivX10;1170618]לא סגור על זה אחי.. נל הולכת להביא את מי שהיא מכירה לפי מה שהיא מדברת. "אני יביא את זאת.. אני יביא את זאת.. אני יביא את זה.. ואני יביא את..."
אתה אמרת שאתה תיהיה בצד עם ידידה, דריגומון מן הזה בא עם חברה, עזוב את זה שזה טעות הוא יהיה איתה הרבה, הוא לא ישאיר אותה לבד במקום שהיא לא מכירה אף אחד...
קיצר יצא שאני לבד כזה? מה אני פראייר אלך לרקוד עם בנות ניקח אחת לצד נראה לה מי הגבר... (לא מה שאתה חושב, אתה יודע איזה מזמוז קטן)
קיצר יצא שבקושי דיברנו כל המסיבה, וגם אלה שלא גרים באשדוד לך עכשיו תמצא איך הם יחזרו הביתה... רכבת אין אוטובוסים אין...
מה אני יתפוס טרמפים עם ערבי?! צריך משהו יותר מאורגן מזה והרבה יותר גדול, תסכים איתי שמפגש פורום זה לא 4 אנשים.
ובוא נקשה עוד.. תוסיף את זה שאני לומד עכשיו שבועיים כי אני משלים בגרות בהיסטוריה.
[B][SIZE=4]
לא רוצה להישמע כבד אבל זה המצב, תהנו![/SIZE][/B]:wink:[/QUOTE]
רגע... יש כנס של הפורום ואף אחד לא אמר לי?!
[QUOTE=Sasuke Kun;1170617]מערכת ההפעלה החדשה של מאק.
לכבוד זה, אם הייתי מומחה בפוטושופ, הייתי עושה-Mac OS X Kon![/QUOTE]
ה אז תתחדש
[quote=CrashRide;1170622]רגע... יש כנס של הפורום ואף אחד לא אמר לי?![/quote]
לא שאלת.. דיברנו על זה בנו"ד הקודם שאגב היה נוד אחד המסריחים (סטגדיש!!!:D)
הקיצר דבר עם נל ובוייזל עם באלך לבוא.
[QUOTE=monster;1170623]ה אז תתחדש[/QUOTE]
תודה.
אגב-ראיתי ברגעים אלה את הפרק החדש של נארוטו!
איזה קורע מצחוק!בקטע עם הראמן והנודלס צפרדעים נפלתי על הרצפה!
וראית את האוואטר שלי?
[QUOTE=NivX10;1170624]לא שאלת.. דיברנו על זה בנו"ד הקודם שאגב היה נוד אחד המסריחים (סטגדיש!!!:D)
הקיצר דבר עם נל ובוייזל עם באלך לבוא.[/QUOTE]
תלוי איפה זה... ולא הייתי בנו"ד הקודם אז לא יכולתי לדעת.
[QUOTE=Sasuke Kun;1170626]תודה.
אגב-ראיתי ברגעים אלה את הפרק החדש של נארוטו!
איזה קורע מצחוק!בקטע עם הראמן והנודלס צפרדעים נפלתי על הרצפה!
וראית את האוואטר שלי?[/QUOTE]
ראיתי תאווטאר
אני עוד לא ראיתי תפרק החדש לא היה לי כוח לראות תרגום אנגלי
מחר אני כבר אראה בתרגום עברי
[quote=CrashRide;1170627]תלוי איפה זה... ולא הייתי בנו"ד הקודם אז לא יכולתי לדעת.[/quote]
אשדוד.. מסתבר שנל ובוייזל גרים שם. בוייזל בא עם ידידה, דוריגון מן בא עם חברה, נל באה עם חבר עוד כמה חברות
ואני (אם אני בא שזה לא בטוח עם קראת את ההודעה הקודמת) רווק שבא להנות ולא ללטף לבת זוג שלי תיד כל הערב:D.
אני הולך להתקלח אדיוס אמיגוס!