-
[quote=Sasuke Kun;1180435]בכיתה ד' בערך...[/quote]
אז היית צעיר מאוד, זה קשה בגילאים כאלה..
בטח היה לך מאוד קשה, וזה עבר לך רק לאחר כמה חודשים.
[quote=NivX10;1180454]כן.. בכיתי הרבה וחיבקתי אותו נסיתי לנער אותו ולשרוק והוא לא הגיב, שתבין שהוא מת לי ביום-הולדת!
קברנו אותו בחורשה ליד הבית הישן (אני כבר לא גר באותו בית).
הייתי מטייל איתו שם הרבה, הייתי עושה איתו שם תחרויות ריצה. למדתי אותו לתת לי פור כאילו, אני רץ ומסמן לו עם היד עד 5 ואז הוא מתחיל.
אבל מה שאני מנסה להגיד זה שעם תביא כלב חדש הביתה, אתה תקשר אליו והוא ישמח אותך וימלא בקצת את המקום של קודאק.
תראה למשל, אפילו שהכלב של דוד שלי לא היה גר אצלי הוא כן היה ממלא לפעמים את מה שחסר לי, חבר שנאמן בכל מצב ללא תמורה חוץ מאהבה הדדית.
זה שתמיד ירצה לשחק איתך, שתמיד יעניק חום והגנה... אני בטוח שעכשיו זה עוד כואב, אבל אני רוצה שלאחר שזה יעבור תנסה לחשוב על להביא אחד קטן הביתה![/quote]
אני אחשוב על זה.
ובאמת, אם הוא מת ביום ההולדת, אי אפשר לדעת מה לעשות, אתה בטח הרגשת מאוד מבולבל ועצוב.
-
משתתף בצערך אחי שלא תדע עוד צער :(
-
-
[QUOTE=ZiGzAg;1180468]אז היית צעיר מאוד, זה קשה בגילאים כאלה..
בטח היה לך מאוד קשה, וזה עבר לך רק לאחר כמה חודשים.
אני אחשוב על זה.
ובאמת, אם הוא מת ביום ההולדת, אי אפשר לדעת מה לעשות, אתה בטח הרגשת מאוד מבולבל ועצוב.[/QUOTE]
נכון..
-
באמת סיפור עצוב זה גורם לי להיזכר בדג שלי ג'ימי אנדריקס שמת :(
-
כשהחתולה שלי תמות אין לי מושג איך אני אגיב.....
אני ממש מחובר אליה....
מסכן..:(
-
[quote=ג'ק;1180603]באמת סיפור עצוב זה גורם לי להיזכר בדג שלי ג'ימי אנדריקס שמת :([/quote]
[quote=buizel שולט;1180890]כשהחתולה שלי תמות אין לי מושג איך אני אגיב.....
אני ממש מחובר אליה....
מסכן..:([/quote]
תודה שהגבתם והראתם שאכפת לכם.
-
-
[quote=ויפוריאון2121;1185032]משתתף בצערך[/quote]
כאילו אולי דיי? מה אתה מחפש נושאים כדי להספים בהם למונה?! אתה מחפש בדיבורים ואקטואליה איפה אתה יכול להגיב תדובה של שתי מילים למונה ואו מצאת נושא מלפני מלא זמן די להגיב פה! הוא הפנים! יא ספאמר!
-
[quote=ויפוריאון2121;1185032]משתתף בצערך[/quote]
תודה שאתה מראה שאכפת לך...למרות שזה קרה די הרבה זמן, כבר עברתי את זה.
[quote=Conscript;1185035]כאילו אולי דיי? מה אתה מחפש נושאים כדי להספים בהם למונה?! אתה מחפש בדיבורים ואקטואליה איפה אתה יכול להגיב תדובה של שתי מילים למונה ואו מצאת נושא מלפני מלא זמן די להגיב פה! הוא הפנים! יא ספאמר![/quote]
היית אומר לפקח או מישהו במקום סתם לכתוב לו פה ><