-
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Mashine-X[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה מכשף בעל גלימה שחורה,לעומת לילי הוא לא נראה נחמד כול כך הוא אומר לך:"תזכור את זה,רק אחד יכול לשלוט בכוחות הצללים,אם תנסה ללכוד או לשלוט בלחש צללים תהרוס הרבה יותר ממה שאתה מתכנן,אפילו את עצמך,תזכור את זה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Sakurai Tomoki[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה משתמש בשליטה בקרח על החרב ומשמיד אותה,אתה משתמש בקלף לכידה על השד אך הוא בורח,אתה מצליח ללכוד את החרב,אתה רואה שהקלף הלבן הולך להיות כחול ובתוכו תמונה של חרב קרח.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]השתלטת על חרב הקרח!הבסת שד קרח!בזבזת קלף לכידה אחד![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Primo;1184198][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Mashine-X[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה מכשף בעל גלימה שחורה,לעומת לילי הוא לא נראה נחמד כול כך הוא אומר לך:"תזכור את זה,רק אחד יכול לשלוט בכוחות הצללים,אם תנסה ללכוד או לשלוט בלחש צללים תהרוס הרבה יותר ממה שאתה מתכנן,אפילו את עצמך,תזכור את זה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
"אין בעיה, אני אזכור את זה." אני אומר לו וממשיך בחיפושים אחרי יצורים ללכידה,מקווה למצוא יצור לכידה טוב.
-
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Mashine-X[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]המכשף המסתורי נעלם בצללים,אתה מחפש יריב חדש,אתה רואה קלף כישוף מונח על הרצפה,אתה רואה שהוא עם הפנים קלפי מטה,אתה מסתכל לידו חוט מוזר,אתה רואה שהוא מוביל לרשת צייד.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Primo;1184205][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Mashine-X[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]המכשף המסתורי נעלם בצללים,אתה מחפש יריב חדש,אתה רואה קלף כישוף מונח על הרצפה,אתה רואה שהוא עם הפנים קלפי מטה,אתה מסתכל לידו חוט מוזר,אתה רואה שהוא מוביל לרשת צייד.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אבל אני לא מחפש יריב! אני מחפש משהו ללכוד!
"חה! הם באמת חושבים שאני אפול לזה?" אני אומר בחיוך ועוקף את זה, מחפש יצורים ללכוד.
-
[QUOTE=Primo;1184198]
[SIZE=2][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Sakurai Tomoki[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה משתמש בשליטה בקרח על החרב ומשמיד אותה,אתה משתמש בקלף לכידה על השד אך הוא בורח,אתה מצליח ללכוד את החרב,אתה רואה שהקלף הלבן הולך להיות כחול ובתוכו תמונה של חרב קרח.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]השתלטת על חרב הקרח!הבסת שד קרח!בזבזת קלף לכידה אחד![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
אני יכול להשתמש בקלף כמה שבא לי?
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
'מזל שזה נגמר, עוד שנייה אחת והייתי מרוח על הרצפה כמו פיתה' אני חושב ושם את הקלף החדש במקום בטוח אצלי, עם האחרים.
אני מתקרב על מכשף החשמל שניצב שם קפוא, בוחן את המצב שלו ומנסה גם להשתמש בקלף השליטה בקרח כדי לשבור את הקרח שמכסה את כולו.
-
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מצליח לעקוף את החבל הראשון ונופל בחבל השני רשת צייד מחשמלת לוכדת אותך,אתה מתעלף וכשאתה מתעורר אתה בבקתה קטנה עשויה מעץ,אתה רואה שחפיסת הכישוף שלך לא נמצאת איתך,אתה מרגיש שיש לך קלף בגרב,אתה שומע קול של אישה שאומרת:"לאיזו יסוד אתה שייך,אש,מים טבע?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Sakurai Tomoki[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]*קלף שאני בוחר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שולף קלף ואתה מקבל את הקלף שרצית אתה משתמש בו ושובר את הקרב,מכשף החשמל אומר לך:"תודה על החילוץ,ראיתי מה שקרה,תתחדש על חרב הקרח".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Primo;1184219][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Mashine-X[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מצליח לעקוף את החבל הראשון ונופל בחבל השני רשת צייד מחשמלת לוכדת אותך,אתה מתעלף וכשאתה מתעורר אתה בבקתה קטנה עשויה מעץ,אתה רואה שחפיסת הכישוף שלך לא נמצאת איתך,אתה מרגיש שיש לך קלף בגרב,אתה שומע קול של אישה שאומרת:"לאיזו יסוד אתה שייך,אש,מים טבע?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Sakurai Tomoki[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שולף קלף ואתה מקבל את הקלף שרצית אתה משתמש בו ושובר את הקרב,מכשף החשמל אומר לך:"תודה על החילוץ,ראיתי מה שקרה,תתחדש על חרב הקרח".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"תודה.. אני חושב.." אני אומר לו בבלבול.
"אז.. גם אתה חדש פה?" אני שואל אותו.
-
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]מכשף החשמל צוחק ואומר:"אני מכשף חשמל ואני נמצא באזור טבע,אני באתי ממלכת העננים,הבנת,אתה רוצה להגיע לאגם הקפוא?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Primo;1184219][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Mashine-X[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שולף קלף ואתה מקבל את הקלף שרצית אתה משתמש בו ושובר את הקרב,מכשף החשמל אומר לך:"תודה על החילוץ,ראיתי מה שקרה,תתחדש על חרב הקרח".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אני מיסוד הטבע...למה?" אני שואל בסקרנות ומסתכל בבקתה סביבי
-
[QUOTE=Primo;1184225][SIZE=2][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Sakurai Tomoki[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]מכשף החשמל צוחק ואומר:"אני מכשף חשמל ואני נמצא באזור טבע,אני באתי ממלכת העננים,הבנת,אתה רוצה להגיע לאגם הקפוא?".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אם תוכל לקחת אותי לשם, אז כן, זה מקום מצוין לכשפי מים כמוני, תודה, בוא נצא לדרך" אני אומר לו בשמחה ומחכה שהוא יתחיל ללכת כדי לעקוב אחריו לשם.
-
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]הציידת מחייכת ואומרת לך:"יופי שאתה יסוד טבע כי זה היסוד האחרון שאני צריכה לשלוט בו כדאי להיות בעלת חמשת היסודות היחידה בעולם ואז אני אוכל להילחם נגד המכשף האפל ואחרי שאני אביס אותו אני אהיה שליטת היקום כולו!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ומכשף החשמל ממשיכים בדרככם לכיוון צפון,מכשף החשמל אומר לך:"אנחנו בעיצומה של מלחמה אתה יודע?מסדר האור נגד מסדר האופל,למרות זאת מכשפים רבים רוצים לברוח מהקרב".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Primo;1184245][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Mashine-X[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]הציידת מחייכת ואומרת לך:"יופי שאתה יסוד טבע כי זה היסוד האחרון שאני צריכה לשלוט בו כדאי להיות בעלת חמשת היסודות היחידה בעולם ואז אני אוכל להילחם נגד המכשף האפל ואחרי שאני אביס אותו אני אהיה שליטת היקום כולו!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ומכשף החשמל ממשיכים בדרככם לכיוון צפון,מכשף החשמל אומר לך:"אנחנו בעיצומה של מלחמה אתה יודע?מסדר האור נגד מסדר האופל,למרות זאת מכשפים רבים רוצים לברוח מהקרב".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"ובאיזה צד אתה בדיוק..?" אני שואל בצחוק.
-
[QUOTE=Primo;1184245][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Mashine-X[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אתה גם יכול להרוג אותי וזהו...
"ואת חושבת שאני סתם אתן לך לשלוט בי? איפה החפיסה שלי?!" אני צורח עליה, וכאשר אני רואה אותה אני קופץ עליה ומנסה לקחת אותה.
-
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מנסה לקום אך אתה נזכר שאתה קשור,הציידת אומרת לך:"החפיסה שלך בבדיקה,איה מה זה היה" אתה רואה שגופה מתחיל להתכסות בפצעים מוזרים,אתה מבין שהקלף שבגרב שלך הוא "קיסוס רעיל" והצלחת להפעילו,כבלי החשמל נעלמים,אתה תופס את החפיסה שלך ומוכן לקרב.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]הוא עוצר לשנייה שולף קלף ואומר:"במסדר האפל" אתה מרגיש כאב חד מאוד,אחרי זה אתה מתעורר ואתה רואה שאתה במרכז האגם הקפוא,אתה רואה חמישה שדי קרח מתאספים מולך,אתה מתבונן בעיניהם ואתה רואה שהם עיניים טובות.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Primo;1184253][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Mashine-X[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מנסה לקום אך אתה נזכר שאתה קשור,הציידת אומרת לך:"החפיסה שלך בבדיקה,איה מה זה היה" אתה רואה שגופה מתחיל להתכסות בפצעים מוזרים,אתה מבין שהקלף שבגרב שלך הוא "קיסוס רעיל" והצלחת להפעילו,כבלי החשמל נעלמים,אתה תופס את החפיסה שלך ומוכן לקרב.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]הוא עוצר לשנייה שולף קלף ואומר:"במסדר האפל" אתה מרגיש כאב חד מאוד,אחרי זה אתה מתעורר ואתה רואה שאתה במרכז האגם הקפוא,אתה רואה חמישה שדי קרח מתאספים מולך,אתה מתבונן בעיניהם ואתה רואה שהם עיניים טובות.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"מה.. קרה..?" אני שואל בגמגום ומנסה לקום.
"רגע.. אתם שדים? חשבתי שכולכם רעים, הבסתי אחד, מה שונה עכשיו??" אני שואל בפתאומיות.
-
[QUOTE=Primo;1184253][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Mashine-X[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
"אוקיי,בואי נלחם!" אני אומר בחיוך ושולף קלף מהחפיסה,מקווה שזה קלף טוב.
-
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]הקלף שקיבלת הוא קלף כבלי טבע שלוכדים את הציידת המרושעת,אתה רואה קלף עשב נוסף על הרצפה,אתה רואה שהציידת משחררת את הרגל שלה ומצליחה לתפוס את הקלף ההוא לפני שאתה לוקח אותו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]הם לא עונים לך,אתה שומע קול של מישהו זקן שאומר לך:"לא כול השדים רעים,חלקם טובים וחלקם רעים זה שהם שדים לא אומר שהם מרושעים תזכור את זה,אל תשפוט נאמנות של מישהו על ידי מראה או שם,בטחת במכשף החשמל והוא בגד בך".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE][COLOR="Red"]Druddigon Man
אתה שולח כדור אש לכיוון אחד העצים,פוגע בו ומתחילה להיווצר שריפה קטנה,אתה מנסה להשתמש בלחש השתלטות על להבה אך אתה לא מצליח,אתה רואה מכשפה בעלת גלימה כחולה,כנראה מכשפת מים היא שולחת סילון מים על העץ שנשרף וגורמת לאש להיכבות.[/COLOR][/QUOTE]
"תודה.." אודה לה ואביט עליה. "אש נגד מים.. זה יכול להיות קרב טוב!" אומר ואוציא קלף אקראי מהחפיסת קסם. "רוצה קרב קטן?" אשאל אותה בנימה נחמדה.
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Druddigon Man[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]המכשפה משתמשת בלחש מים "חרב מים" החרב פוגעת בך אתה שולף את שליטה בלהבות אך הקסם הזה לא יעזור לך עכשיו,החרב שוב מונפת הפעם אתה שולף את "נחשול אש" שהודף את חרב המים ואת המכשפה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]נכנסת לקרב מול מכשפת מים![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][SIZE=2][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=2][COLOR=black]הודעה:[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=2][COLOR=#000000]מי שפותח את ע''מ 5 מקבל קלף ביסוד שלו.[/COLOR][/SIZE][/B]
-
[QUOTE=Primo;1184300][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Mashine-X[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]הקלף שקיבלת הוא קלף כבלי טבע שלוכדים את הציידת המרושעת,אתה רואה קלף עשב נוסף על הרצפה,אתה רואה שהציידת משחררת את הרגל שלה ומצליחה לתפוס את הקלף ההוא לפני שאתה לוקח אותו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]הם לא עונים לך,אתה שומע קול של מישהו זקן שאומר לך:"לא כול השדים רעים,חלקם טובים וחלקם רעים זה שהם שדים לא אומר שהם מרושעים תזכור את זה,אל תשפוט נאמנות של מישהו על ידי מראה או שם,בטחת במכשף החשמל והוא בגד בך".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי.. כדאי שאני אתחיל להקשיב באמת.." אני אומר ומפאק בנחת.
"אז.. מי אתה? ויותר חשוב, איך הגעתי לפה?" אני שואל אותו.
-
[QUOTE=Primo;1184300][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Mashine-X[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
"הא! את ממילא לא יכולה לשלוט בו!" אני אומר בזלזול ושולף עוד קלף.אם הקלף הזה מביס אותה אני יוצא משם.
-
[[QUOTE]SIZE=2][COLOR=#ff0000][B][U]Druddigon Man[/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#ff0000][FONT=Arial]המכשפה משתמשת בלחש מים "חרב מים" החרב פוגעת בך אתה שולף את שליטה בלהבות אך הקסם הזה לא יעזור לך עכשיו,החרב שוב מונפת הפעם אתה שולף את "נחשול אש" שהודף את חרב המים ואת המכשפה.[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[B][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]נכנסת לקרב מול מכשפת מים![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
אחייך "את כשפית טובה..." אמלמל 'אם הוצאתי את שני הקלפים האלה הבא הוא כדורי אש! מעולה!' אסיק לעצמי ואשלוף את הקלף הבא.
-
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]*פתחת את ע''מ 5 קיבלת את קלף הכישוף "תחיית צמחים".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שולף עוד קלף אתה רואה שזה קלף לכידה,אתה רואה שהיא סובלת מספיק,מאיזו שהיא סיבה אתה מחליט לרחם אליה ועוזב את המקום,אתה פותח את הדלת ואתה רואה שאתה נמצא בממלכת העננים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Druddigon Man[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שולף ולמזלך זה קלף לכידה,אתה שולף עוד קלף אתה רואה שזה כדור אש אתה יורה כדור אש אך המכשפת מים שולחת קסם סופת מים חזקה במיוחד שהורסת את נחשול האש וכדור האש.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]הזקן מסביר לך:"אחרי שהקוסם החשמל-אפל שיתק אותך נפלת על הקרח והחלקת עד לפה,שדי הקרח שלי מצאו אותך והביאו אותי אליך,כשהגעתי בדיוק התעוררת ודרשת לדעת האם השדים שלי רעים,ואיך הגעת לפה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Primo;1184538][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Mashine-X[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]*פתחת את ע''מ 5 קיבלת את קלף הכישוף "תחיית צמחים".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שולף עוד קלף אתה רואה שזה קלף לכידה,אתה רואה שהיא סובלת מספיק,מאיזו שהיא סיבה אתה מחליט לרחם אליה ועוזב את המקום,אתה פותח את הדלת ואתה רואה שאתה נמצא בממלכת העננים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
"קטע מוזר..." אני אומר לעצמי,אבל מנסה ללכת בממלכת הנענים,מתרגל לתחושה המשונה של ללכת על ענן,ומחפש סוף סוף יצור ללכוד.
-
[QUOTE=Primo;1184538][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Mashine-X[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Druddigon Man[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שולף ולמזלך זה קלף לכידה,אתה שולף עוד קלף אתה רואה שזה כדור אש אתה יורה כדור אש אך המכשפת מים שולחת קסם סופת מים חזקה במיוחד שהורסת את נחשול האש וכדור האש.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]הזקן מסביר לך:"אחרי שהקוסם החשמל-אפל שיתק אותך נפלת על הקרח והחלקת עד לפה,שדי הקרח שלי מצאו אותך והביאו אותי אליך,כשהגעתי בדיוק התעוררת ודרשת לדעת האם השדים שלי רעים,ואיך הגעת לפה".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי, מובן, אבל לא אמרת לי מי אתה" אני אומר לו.
"אני רוצה לדעת הכל, תתחיל מההתחלה, אתה טוב או רע? מכוער או כוסון? טיפש או חכם? גדלת ברחוב של עניים או בסוויטת פאר? הכל" אני יוצא אליו בדרישה מוחלטת ומחכה.
-
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מסתובב בממלכת העננים,אתה רואה כמה ציפורים בשמיים,אתה רואה נשר אחד די גדול,עם אבן ספיר גדולה משובצת לו בבטן,אתה רואה מכשף רוח מתקרב אליך ושואל אותך:"גם אתה נפלת בטריקים של ציידת הרוחות?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]האיש הזקן אומר לך:"אני המאסטר המים והקרח איסיוס,אני הייתי שייך למסדר האור אך אני כבר זקן ותשוש מדי למלחמות,אני לא יודע אם אני יפה או לא,אבל אם אני מאסטר של יסוד הקרח סימן שאני יודע דבר או שניים נכון,אני גדלתי ביער,הורי נטשו אותי כשהייתי קטן,גידלו אותי חיות פרא,אם הזמן למדתי לשלוט ביסוד הקרח והמים,רוצה שאני אלמד אותך את כול מה שאני יודע?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#666699][FONT=Arial]Multikill[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=#666699][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#666699][FONT=Arial][SIZE=2]תגיב להתחלה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Primo;1185132][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Mashine-X[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מסתובב בממלכת העננים,אתה רואה כמה ציפורים בשמיים,אתה רואה נשר אחד די גדול,עם אבן ספיר גדולה משובצת לו בבטן,אתה רואה מכשף רוח מתקרב אליך ושואל אותך:"גם אתה נפלת בטריקים של ציידת הרוחות?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]האיש הזקן אומר לך:"אני המאסטר המים והקרח איסיוס,אני הייתי שייך למסדר האור אך אני כבר זקן ותשוש מדי למלחמות,אני לא יודע אם אני יפה או לא,אבל אם אני מאסטר של יסוד הקרח סימן שאני יודע דבר או שניים נכון,אני גדלתי ביער,הורי נטשו אותי כשהייתי קטן,גידלו אותי חיות פרא,אם הזמן למדתי לשלוט ביסוד הקרח והמים,רוצה שאני אלמד אותך את כול מה שאני יודע?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#666699][FONT=Arial]Multikill[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=#666699][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#666699][FONT=Arial][SIZE=2]תגיב להתחלה.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"בוודאי שאני רוצה, תודה מראש" אני אומר לו עם חיוך קטן.
"אני לא מתכוון להשתמש בזה לרעה, אז איפה מתחילים?" אני אומר לו ושואל.
-
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]מאסטר איסיוס אומר לך בחיוך:"ראשית כול,בוא נפתח בארוחה קלה" שדי הקרח מביאים לך ולמאסטר איסיוס תפוחים,סוגים שונים של בשר [בקר,עוף וכו']ואחרי המנה הראשונה הם מביאים לך גלידה,אחרי כול זה המאסטר אומר לך:"כול עכשיו דבר שני,כשאתה פונה אליי אתה תצטרך לקרוא לי 'מאסטר' או 'מאסטר איסיוס' אוקיי?" והוא ממשיך:"ודבר שלישי אתה תצטרך לסמוך רק על עצמך ועל החושים שלך,גם כשאני בסביבתך,לך תדע אולי זה שד אופל בתחפושת".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Primo;1185138][SIZE=2][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Sakurai Tomoki[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]מאסטר איסיוס אומר לך בחיוך:"ראשית כול,בוא נפתח בארוחה קלה" שדי הקרח מביאים לך ולמאסטר איסיוס תפוחים,סוגים שונים של בשר [בקר,עוף וכו']ואחרי המנה הראשונה הם מביאים לך גלידה,אחרי כול זה המאסטר אומר לך:"כול עכשיו דבר שני,כשאתה פונה אליי אתה תצטרך לקרוא לי 'מאסטר' או 'מאסטר איסיוס' אוקיי?" והוא ממשיך:"ודבר שלישי אתה תצטרך לסמוך רק על עצמך ועל החושים שלך,גם כשאני בסביבתך,לך תדע אולי זה שד אופל בתחפושת".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אני לא קורא לאף אחד מאסטר, אני מעדיף לא ללמוד וזהו" אני אומר לו בפיהוק גדול.
"ואני סומך על החושים שלי, אל תדאג" אני מוסיף אחר כך.
"שנתחיל, זקנצ'יק?" אני אומר לו בחיוך מתלוצץ.
-
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]איסיוס מחייך ושולף קלף אחד אתה רואה שיוצא שד קרח נוסף,איסיוס אומר לך:"אתה עוד תלמד לכבד אותי מכשף צעיר,שלב אימונים ראשון,הבס את שד הקרח שלי בעזרת לחש אחד בלבד,אתה יכול להשתמש בו כמה פעמים שתרצה אבל תוכל להשתמש רק בשליפה אחת" אתה שולף ורואה שזה שליטה במים ובקרח.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Primo;1185183][SIZE=2][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Sakurai Tomoki[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]איסיוס מחייך ושולף קלף אחד אתה רואה שיוצא שד קרח נוסף,איסיוס אומר לך:"אתה עוד תלמד לכבד אותי מכשף צעיר,שלב אימונים ראשון,הבס את שד הקרח שלי בעזרת לחש אחד בלבד,אתה יכול להשתמש בו כמה פעמים שתרצה אבל תוכל להשתמש רק בשליפה אחת" אתה שולף ורואה שזה שליטה במים ובקרח.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אין בעיה, קלף לבבי" אני אומר בצחוק.
אני משתמש בקלף כדי להדוף את השד אחורה במהירות עם השליטה בקרח.
כשהוא לא מוכן/על הרצפה/סתם שדעתו מוסחת, אני מנסה להשתמש בשליטה כדי לפרק אותו לגורמים.
-
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]הקלף עובד על לא בצורה שלה ציפתה,הלחש פוגע בקרח שעליו שד הקרח עומד,הקרח נסדק ומפיל את שד הקרח,איסיוס משתמש בקלף שמרפא את הקרח ומחזיר אליו את שד הקרח,הוא מוציא קלף חדש ויוצר אביר קפוא.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]איסיוס אומר לך:"תשתמש בחרב הקרח שלך בשביל להביס את אביר הקרח".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מרגיש חזק יותר אך אם זאת יותר מרוקן.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Primo;1185192][SIZE=2][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Sakurai Tomoki[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]הקלף עובד על לא בצורה שלה ציפתה,הלחש פוגע בקרח שעליו שד הקרח עומד,הקרח נסדק ומפיל את שד הקרח,איסיוס משתמש בקלף שמרפא את הקרח ומחזיר אליו את שד הקרח,הוא מוציא קלף חדש ויוצר אביר קפוא.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]איסיוס אומר לך:"תשתמש בחרב הקרח שלך בשביל להביס את אביר הקרח".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מרגיש חזק יותר אך אם זאת יותר מרוקן.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"איזו מין רמאות זאת?! זקן מעצבן!" אני קורא בזמן שאני שולף את קלף חרב הקרח.
אני משתמש בקלף כדי לזמן את החרב ותוקף איתה את האביר במהירות, מתחמק מההתקפות שלו ותוקף במקומות חשופים.
-
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה משתמש בחרב הקפואה ומתקיף את האביר הוא לעומת זאת אינו מתקיף,אתה מוריד לו חלקים רבים מין גופו,אחרי שאתה מפסיק גופו מתחדש,איסיוס אומר לך:"כוח זה נשק טוב אבל נסה להפעיל את המוח".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Primo;1185198][SIZE=2][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Sakurai Tomoki[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה משתמש בחרב הקפואה ומתקיף את האביר הוא לעומת זאת אינו מתקיף,אתה מוריד לו חלקים רבים מין גופו,אחרי שאתה מפסיק גופו מתחדש,איסיוס אומר לך:"כוח זה נשק טוב אבל נסה להפעיל את המוח".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
'טוב, הוא לא מתקיף, זה ייתן לי שתי שניות של מחשבה' אני חושב לכמה שניות.
אני רץ אל האביר במהירות מכוון את החרב אליו, מתכונן לתקוף ואז בשנייה האחורנה תוקע את החרב באגם הקפוא, מנסה ליצור חורו שלתוכו ייפול האביר.
-
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה תוקע את החרב בקרח,הקרח נשבר אך האביר מצליח לברוח בזמן,אך לצערך החרב שוקעת במים הקרים,אתה מצליח ליצור עוד חרב,אתה שומע את איסיוס אומר לך:"נקודת התורפה של אביר הקרח הוא הראש".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Primo;1185201][SIZE=2][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Sakurai Tomoki[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה תוקע את החרב בקרח,הקרח נשבר אך האביר מצליח לברוח בזמן,אך לצערך החרב שוקעת במים הקרים,אתה מצליח ליצור עוד חרב,אתה שומע את איסיוס אומר לך:"נקודת התורפה של אביר הקרח הוא הראש".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"יופי שגילית לי, אלה אמורים להיות אימונים, אני רואה שלא לימדת אף אחד עדיין" אני אומר לו בחוצפה רבה ורץ אל האביר, הפעם מכוון לראש ותוקע בו את החרב.
-
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]ברגע שהחרב מתקרבת אל ראשו של אביר הקרח,אביר הקרח מוציא את חרב הקרח שלו ושובר את שלך,אתה רואה שעיניו הכחולות מהבהבות באור אדום ואז שוב הופכות להיות כחולות,אתה רואה שהאביר מתקרב אליך עם חברו ומתכונן להתקפה,אתה שולף קלף ורואה שזה שליטה בקרח אך הקלף אינו עובד.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Primo;1185213][SIZE=2][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Sakurai Tomoki[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]ברגע שהחרב מתקרבת אל ראשו של אביר הקרח,אביר הקרח מוציא את חרב הקרח שלו ושובר את שלך,אתה רואה שעיניו הכחולות מהבהבות באור אדום ואז שוב הופכות להיות כחולות,אתה רואה שהאביר מתקרב אליך עם חברו ומתכונן להתקפה,אתה שולף קלף ורואה שזה שליטה בקרח אך הקלף אינו עובד.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"האביר שלך לא נחמד, העיניים שלו היו אדומות!!!" אני צועק לזקן.
"לא אכפת לי מהחוקים שלך, אני שולף קלפים!" אני אומר בחוזק לזקן שוב ושולף קלפים, מנסה להשתמש בהם, לא משנה איך.
-
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שולף שוב ושוב קלפים ומשתמש בהם אך הם לא פועלים,הקלף הרביעי הוא שוב חרב קרח,בה אתה מצליח להשתמש אתה משתמש בחרב כדי להגן על עצמך מפני חברו של חרב הקרח של האביר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]איסיוס אומר לך:"השתמשתי בלחש משתק על שאר הקלפים שלך,עיני האביר נהפכו אדומות בגלל שממצב מגן הוא הפך להיות במצב לוחם,עכשיו הוא מתקיף".[/SIZE][/FONT][/COLOR]