-
[QUOTE=scizor-x;1187924]
סטיבן-
"אז רוז אוהבת את שנינו מעניין" היא מחייכת "העגלה מגיעה עכשיו" אתה רואה את האישה מעגלת הממתקים מגיע לתאכ "אתם רוצים משהו חמודים?"[/QUOTE]
"אני רוצה שני צפרדעי שוקולד, עוגת דלעת אחת ושלוש סוכריות ברטי בוטס. מה את רוצה קייטי?" אני שואל וחוצה את עוגת הדלעת ומביא חצי לרוז שתאכל. "כמה זה עולה?" אני שואל את המוכרת.
-
[quote=scizor-x;1187932]ג'וני-
"הנה,קח קצת שוקולד" המורה אומר ומושיט לך צפרדע שוקולד. אם אתה רוצה אתה יכול לאסוף את הקלפים . "זה יעזור,טוב אם יש לך בעיה אני בקרון המורים,אוקיי?"[/quote]
"תודה.."
"פותח את הקופסא~
~הצפרדע ישר בורחת~
"לא.. קול! תפסיק לרדוף אחריה..."
"טוב.. אתה יודע מה? בוא נתפוס אותה!"
"קול! המדף!" (המדף הזה למעלה שתמיד שמים בו תיקים במטוסים ורכבות)
"יופי!"
~חוצה חצי מהצפרדע~
"קח, מגיע לך!" ~נותן לקול את החצי השני"
"וואו! קול תסתכל מהחלון על הנוף הזה!"
-
[QUOTE=scizor-x;1187932
דסטין-
"אה" אומרת גס'מין במעט אכזבה.
[/QUOTE]
אני מסתכל דרך החלון ואז שואל את ג'סמין:"תגידי,איזה בית את רוצה להיות?" אני שואל בסקרנות.
-
[QUOTE=scizor-x;1187932]ג'וני-
"הנה,קח קצת שוקולד" המורה אומר ומושיט לך צפרדע שוקולד. אם אתה רוצה אתה יכול לאסוף את הקלפים . "זה יעזור,טוב אם יש לך בעיה אני בקרון המורים,אוקיי?"
דסטין-
דרו-
הרכבת מגיעה להווגורטוס,אתה מחליף את הבגדים,לוקח את הציוד שלך ויוצא החוצה. אתה שומע קריאה "תלמידי שנה ראשונה לכאן!"
דילן-יש בתוך אחד התאים ילד. לפתע,האור נדלק.[/QUOTE]
אני מסתכל ורואה את האגריד וחושב לעצמי 'אז זה האגריד המפורסם' תוך כדי הליכה לכיונו
-
[QUOTE=scizor-x;1187932]ג'וני-
"הנה,קח קצת שוקולד" המורה אומר ומושיט לך צפרדע שוקולד. אם אתה רוצה אתה יכול לאסוף את הקלפים . "זה יעזור,טוב אם יש לך בעיה אני בקרון המורים,אוקיי?"
דסטין-
דרו-
הרכבת מגיעה להווגורטוס,אתה מחליף את הבגדים,לוקח את הציוד שלך ויוצא החוצה. אתה שומע קריאה "תלמידי שנה ראשונה לכאן!"
דילן-יש בתוך אחד התאים ילד. לפתע,האור נדלק.[/QUOTE]
אני מסתכל מה יש בפנים ?
(?=לא ממש הבנתי מה לעשות...)
-
דילן-
אתה מסתכל בתא ורואה את הילד. הילד אומר לך "שלום,אני מייק,אתה יכול להיכנס,איך קוראים לך?"
דרו-
אתה רואה את האגריד,הענק העצום והמפורסם ולידו כתריסר סירות משוטים. "כולם אתם בואו אחרי- יש עוד תלמידים חדשים? אתם תיזהרו כאן-תלמידים חדשים הנה אחריי" אתה הולך לכיוון האגריד "אתם תשוטו בסירות האלה להוגוורטוס לא יותר מארבעה בסירה!" אומר האגריד. "אני האגריד למי שפה לא מכיר" אתה נכנס לסירה ומתיישבים לידך שלושה תלמידים,הם לא כל-כך מעניינים אותך. "אתם בסדר שם?" שואל האגריד ולאחר קריאות הסכמה אתם מתחילים לשוט לכיוון הוגוורטוס. אחד התלמידים מבקש שתחתור.
דסטין-
"גריפינדור" אומרת ג'סמין. לפתע נפתחת הדלת וילד גבוה בעל שיער שחור קצוץ נכנס "אפשר לשבת פה? לדים בתא שלי מגעילים"
ג'וני-
יוצא לך קלף של הארי פוטר. אתה אוכל אתה וקול תופסים את הצפרדע ואוכלים חצי-חצי. קול מאוד מתרגש מהנוף ואז קופץ לך על הברכיים ומתכרבל שם,מגרגר בהנאה. לפתע,נפתחת דלת התא וילד שנראה מפוחד מעט נכנס לתא "א... א... אני יכול לשבת פה אני ישבתי לבד אבל הסוהרסנים הפחידו אותי"
סטיבן-
"20 גוזים חמוד" אומרת האישה."אני רוצה גם צפרדע שוקולד אחת,אני אוהבת את הקלפים" אומרת קייטי. האישה מהנהנת ומחלקת לכם את הממתקים "זה עולה 5 גוזים" היא אומרת לקייטי וקייטי מוסרת לאישה את הכסף. אתה מוסר את הכסף גם ונותן לרוז חצי עוגה. רוז מאוד מרוצה ממנה.
-
אם יש עוד מקום אני אשמח להצטרף,קראתי את כל הספרים וראיתי את כל הסרטים של הארי פוטר
שם משתמש:Krauser
שם במשחק:ג'ק גורדון/Jack Gordon
אופי:חכם,אמיץ,אסטרטג,קצת חוצפן,נוטה לדבר בלי לחשוב ממש על דברים,שחצן
רמה:1
כישופים רגילים:לומוס,אלוהומרה.
כישופי קרב:שתק,פורטגו.
שותפים:2 בן ובת אם אפשר ואם אפשר אז בהמשך שיהיה רומן עם הבת
בית:לא לגעת.
ציוד:שיקוי חיים X3,גלימה,מטה כישוף. 2000,עט נוצה,דיו,כפפות,קדרה.
ספרי לימוד:כישופים פשוטים,שינוי צורה למתחילים,מרכיבים ראשוניים,הגנה ראשונה,היסטוריית הכישוף,צמחי מרפא,חיות הפלא בעולמנו,קווידיץ' בראי הדורות.
רשום למועדונים:לא לגעת.
כסף:30 אוניות,50 חרמשים,100 גוזים.
חית מחמד:ינשוף והשם שלו הוא אינפרנו-Inferno
רשום לעיתון:הנביא היומי
תגי הצטיינות:לא לגעת.
מרכיבים לשיקויים:אבקת חד-קרן,בזואר,רעל סיביר,ביצי דוקסי.
מחברת משימות:לא לגעת.
-
ג'ק-
רשום! תגיב להתחלה
יש רק עוד מקום אחד,מהרו להירשם.
-
[QUOTE=scizor-x;1188010]
דסטין-
"גריפינדור" אומרת ג'סמין. לפתע נפתחת הדלת וילד גבוה בעל שיער שחור קצוץ נכנס "אפשר לשבת פה? לדים בתא שלי מגעילים"
[/QUOTE]
"אה...כן ברור." אני אומר בחיוך ושואל אותו לשמו ואיזה בית הוא רוצה להיות.
-
[QUOTE=scizor-x;1188010]דילן-
אתה מסתכל בתא ורואה את הילד. הילד אומר לך "שלום,אני מייק,אתה יכול להיכנס,איך קוראים לך?"
דרו-
אתה רואה את האגריד,הענק העצום והמפורסם ולידו כתריסר סירות משוטים. "כולם אתם בואו אחרי- יש עוד תלמידים חדשים? אתם תיזהרו כאן-תלמידים חדשים הנה אחריי" אתה הולך לכיוון האגריד "אתם תשוטו בסירות האלה להוגוורטוס לא יותר מארבעה בסירה!" אומר האגריד. "אני האגריד למי שפה לא מכיר" אתה נכנס לסירה ומתיישבים לידך שלושה תלמידים,הם לא כל-כך מעניינים אותך. "אתם בסדר שם?" שואל האגריד ולאחר קריאות הסכמה אתם מתחילים לשוט לכיוון הוגוורטוס. אחד התלמידים מבקש שתחתור.
דסטין-
ג'וני-
יוצא לך קלף של הארי פוטר. אתה אוכל אתה וקול תופסים את הצפרדע ואוכלים חצי-חצי. קול מאוד מתרגש מהנוף ואז קופץ לך על הברכיים ומתכרבל שם,מגרגר בהנאה. לפתע,נפתחת דלת התא וילד שנראה מפוחד מעט נכנס לתא "א... א... אני יכול לשבת פה אני ישבתי לבד אבל הסוהרסנים הפחידו אותי"
סטיבן-
"20 גוזים חמוד" אומרת האישה."אני רוצה גם צפרדע שוקולד אחת,אני אוהבת את הקלפים" אומרת קייטי. האישה מהנהנת ומחלקת לכם את הממתקים "זה עולה 5 גוזים" היא אומרת לקייטי וקייטי מוסרת לאישה את הכסף. אתה מוסר את הכסף גם ונותן לרוז חצי עוגה. רוז מאוד מרוצה ממנה.[/QUOTE]
"אוקי ומה בדיוק אתה תעשה?"אני אשאל אותו
-
דסטין-
הילד מחייך ומתיישב. "קוראים לי קווין ואני רוצה להיות בגריפנדור,בדיוק כמו הילדה ששמעתי,איך קוראים לכם דרך אגב,ובאיזה בית אתה רוצה להיות?" ג'סמין אומרת "קווין,אתה יכול לצאת שנייה?" שואלת ג'סמין קווין מהנהן ויוצא החוצה "אני לא רציתי להגיד את זה ליד קווין,אבל אתה די חמוד ורציתי לדבר איתך קצת אבל הוא מפריע,מה לדעתך נעשה?"
דרו-
"אני חתרתי חצי דרך,עכשיו אתה תחתור ואני אנוח"
-
[QUOTE=scizor-x;1188042]דסטין-
הילד מחייך ומתיישב. "קוראים לי קווין ואני רוצה להיות בגריפנדור,בדיוק כמו הילדה ששמעתי,איך קוראים לכם דרך אגב,ובאיזה בית אתה רוצה להיות?" ג'סמין אומרת "קווין,אתה יכול לצאת שנייה?" שואלת ג'סמין קווין מהנהן ויוצא החוצה "אני לא רציתי להגיד את זה ליד קווין,אבל אתה די חמוד ורציתי לדבר איתך קצת אבל הוא מפריע,מה לדעתך נעשה?"
[/QUOTE]
"היי,ץודה!" אני אומר בחיוך,ואז אומר לה:"גם את די חמודה לדעתי." בחיוך מבויש. ואז אומר:"בואי נדבר כבר בבית ספר עצמו. נתיישב ביחד בשולחן האוכל?" אני שואל בחיוך. ואז אומר:"טוב,אבל בואי נשאר פה עם קווין הזה,הוא נראה לי אחלה בנאדם." אני אומר בחיוך.
-
דסטין-
"אין לי ממש בעיה איתו,אבל רק רציתי לדבר איתך על זה" ג'סמין מחייכת "אז בשולחן האוכל?" היא שואלת "ודרך אגב,אתה באמת חושב שאני חמודה?"
-
[QUOTE=scizor-x;1187863]כולם רשומים,אלון צריך להירשם מחדש.
התחלה לכולם:
נפרדתם מהוריכם בצריף תשע ושלושה רבעים,עליתם על רכבת האקספרס לבית הספר הוגוורטס לכישוף ולקוסמות.
הורדתם את בגדי המוגלגים שאותם לבשתם בתחנת הרכבת ולבשתם את הגלימה השחורה.
אתם משוטטים ברכבת בחיפוש אחר קרון רכבת פנוי אך אינכם מוצאים,בסוף הרכבת אתם רואים שלושה תאים ריקים מאדם אך אתם רואים שהתאורה שבקרון הזה די חלשה וגורמת לאווירה מסתורית ומפחידה.[/QUOTE]
'תאורה חלשה לא תפחיד אותי,אני אשב בקרון הזה מחכה לי מסע ארוך בהוגוורטס ותאורה חלשה לא תעצור אותי' אגיד ואכנס לאחד התאים הריקים,אשב באחד הכיסאות הריקים 'מעניין אם יש עוד אמיצים כמוני שישבו בקרון עם תאורה חלשה.' אחשוב ואחכה שהרכבת תיסע
-
[QUOTE=scizor-x;1188010]
סטיבן-
"20 גוזים חמוד" אומרת האישה."אני רוצה גם צפרדע שוקולד אחת,אני אוהבת את הקלפים" אומרת קייטי. האישה מהנהנת ומחלקת לכם את הממתקים "זה עולה 5 גוזים" היא אומרת לקייטי וקייטי מוסרת לאישה את הכסף. אתה מוסר את הכסף גם ונותן לרוז חצי עוגה. רוז מאוד מרוצה ממנה.[/QUOTE]
אני מוציא מהתיק קופסא ופותח אחת מצפרדעי השוקולד בפנים ומהר סוגר את הקופסא. אני לוקח את הקלף. 'אולי גם אני אתחיל לאסוף כאלה...' אני חושב. אני פותח את הקופסא ולוקח את הצפרדע ואוכל אותה. "אני שם אותן בתוך קופסא שלא ייברחו לי." כשאני מסיים את הצפרדע אני חוצה את החצי עוגת דלעת שלי לשני רבעים ואומר לקייטי "רוצה קצת? זה די ממלא" את כל שאר הממתקים שלי אני מכניס לתיק. "עוד כמה זמן נראה לך שנגיע? מתחיל להחשיך בחוץ, ואני די עייף" אני אומר תוך כדי פיהוק. "אני מקווה שלא משנה לאיזה בית נשובץ, שנשובץ שנינו ביחד, נכון קייטי?"
-
[QUOTE=scizor-x;1188042]דסטין-
דרו-
"אני חתרתי חצי דרך,עכשיו אתה תחתור ואני אנוח"[/QUOTE]
"טוב שיהיה"אני אגיד לו ואתחיל לחתור
-
[quote=scizor-x;1188010]דילן-
דרו-
דסטין-
ג'וני-
סטיבן-
"20 גוזים חמוד" אומרת האישה."אני רוצה גם צפרדע שוקולד אחת,אני אוהבת את הקלפים" אומרת קייטי. האישה מהנהנת ומחלקת לכם את הממתקים "זה עולה 5 גוזים" היא אומרת לקייטי וקייטי מוסרת לאישה את הכסף. אתה מוסר את הכסף גם ונותן לרוז חצי עוגה. רוז מאוד מרוצה ממנה.[/quote]
"כן ברור!" ^^
"זה בסדר.. הם הפחידו גם אותי.."
"אז, איך קוראים לך?" ~אומר ומלטף את קול ~
-
[QUOTE=scizor-x;1188051]דסטין-
"אין לי ממש בעיה איתו,אבל רק רציתי לדבר איתך על זה" ג'סמין מחייכת "אז בשולחן האוכל?" היא שואלת "ודרך אגב,אתה באמת חושב שאני חמודה?"[/QUOTE]
אני אומר לה בחיוך רחב:"כן." ואז קורא לקווין להיכנס."כשקווין נכנס אני אומר:"מצטער,פשוט הייתי צריך להגיד לג'סמין משהו אישי. אגב,אני דסטין ואני גם רוצה להיות בגריפינדור." אני אומר בחיוך.
-
סטיבן-
"בטח סטיבן!" אומרת קייטי"תראה איזה קלפים יצאו לך?" אתה מראה לה את הקלפים. מופיעים שם נוויל לונגבטום והארי פוטר. "אני התחלתי את האוסף שלי היום,ויצא לי דמבלדור,רוצה שנעשה אוסף ביחד?"
דרו-
אתה חותר ואתם סוף סוף מגיעים להוגוורטוס. אתה רואה בכניסה אישה חמורת סבר. "אני גברת מקגונגל,מנהל בית הספר" אומרת האישה "ואתם,תלמידי השנה הראשונה צריכים לבוא איתי לאולם,שם יהיה טקס קבלה מיוחד"
דסטין-
"אז בוא נקווה שכולנו ניהיה שם!" אומר קווין אתם ממשיכים ליסוע עד שאתם מיגיעים להווגוורטוס. אתה יורד מהרכבת ושומע "תלמידי שנה ראשונה לכאן!"
ג'וני-
"קוראים לי מייק" הוא אומר בחיוך.
ג'ק-
אתה מתיישב בתא. בתוכו יש בחורה יפה מאוד,אתה ישר חושב שאתה מתאהב בה. שיערה השחור הגולש נח בחינניות על כתפיה ועיניה הכחולות בעלות הריסים היפים הארוכים שובים את ליבך. "קוראים לי לילי" היא אומרת לפתע "שב"
-
[QUOTE=scizor-x;1188010]דילן-
דרו-
דסטין-
ג'וני-
סטיבן-
"תודה, קוראים לי אלון. זוהי השנה הראשונה שלך ? (אם הוא אומר שכן או לא אני אומר שאני בשנה הראשונה)
למה היית בחושך ?"
-
[QUOTE=scizor-x;1188062]סטיבן-
"בטח סטיבן!" אומרת קייטי"תראה איזה קלפים יצאו לך?" אתה מראה לה את הקלפים. מופיעים שם נוויל לונגבטום והארי פוטר. "אני התחלתי את האוסף שלי היום,ויצא לי דמבלדור,רוצה שנעשה אוסף ביחד?"
דרו-
אתה חותר ואתם סוף סוף מגיעים להוגוורטוס. אתה רואה בכניסה אישה חמורת סבר. "אני גברת מקגונגל,מנהל בית הספר" אומרת האישה "ואתם,תלמידי השנה הראשונה צריכים לבוא איתי לאולם,שם יהיה טקס קבלה מיוחד"[/QUOTE]
WTF?מה אני אמור לענות
----------
אני הולך בעקבותיה
-
[QUOTE=scizor-x;1188062]
דסטין-
"אז בוא נקווה שכולנו ניהיה שם!" אומר קווין אתם ממשיכים ליסוע עד שאתם מיגיעים להווגוורטוס. אתה יורד מהרכבת ושומע "תלמידי שנה ראשונה לכאן!"
[/QUOTE]
"בואו נלך בעקבותיו." אני אומר בחיוך והולך עם קווין וג'סמין ביחד אל הקול.כשאני מגיע אני אומר:"נדמה שקוראים לו האגריד. אבא שלי סיפר לי עליו." אני אומר בחיוך.
-
[quote=scizor-x;1188062]סטיבן-
דרו-
אתה חותר ואתם סוף סוף מגיעים להוגוורטוס. אתה רואה בכניסה אישה חמורת סבר. "אני גברת מקגונגל,מנהל בית הספר" אומרת האישה "ואתם,תלמידי השנה הראשונה צריכים לבוא איתי לאולם,שם יהיה טקס קבלה מיוחד"
דסטין-
ג'וני-
"קוראים לי מייק" הוא אומר בחיוך.
ג'ק-
אתה מתיישב בתא. בתוכו יש בחורה יפה מאוד,אתה ישר חושב שאתה מתאהב בה. שיערה השחור הגולש נח בחינניות על כתפיה ועיניה הכחולות בעלות הריסים היפים הארוכים שובים את ליבך. "קוראים לי לילי" היא אומרת לפתע "שב"[/quote]
"קוראים לי ג'וני" ~אומר בחיוך גם~
"אז יש לך חיה מייק?
~אומר ומגרד את הבטן של קול~
-
[QUOTE=scizor-x;1188062]
ג'ק-
אתה מתיישב בתא. בתוכו יש בחורה יפה מאוד,אתה ישר חושב שאתה מתאהב בה. שיערה השחור הגולש נח בחינניות על כתפיה ועיניה הכחולות בעלות הריסים היפים הארוכים שובים את ליבך. "קוראים לי לילי" היא אומרת לפתע "שב"[/QUOTE]
'וואו איזו ילדה מדהימה!!' אחשוב לעצמי ואשמח "בוודאי" אגיד ואשב. "נעים מאוד להכיר אותך לילי,אני ג'ק גורדון. אז גם את מספיק אמיצה כדי לשבת בקרון עם תאורה חלשה?" אגיד בשמחה
-
דרו-
אתה מגיע לאולם רחב ידיים. "זהו האולם המרכזי" אומרת גברת מקגונגל "עכשיו,כל התלמידים לעמוד בשורה ישרה ותמויניו לבתים בעזרת מצנפת המיון. אתה רואה שורה של ילדים ששמים את מצנפת המיון על ראשיהים ואז המצנפת צועקת באיזה בית הם. המצנפת עוברת הרבה ילדים ולבסוף מגיע תורך.
אתה שם את המצנפת על ראשך ושומע קול "הםם... מעניין אני רואה בך טוב לב אך גם חוכמה ואני לא בטוח אם לשים אותך ברייבנקלו או בהפלפאף..."
דסטין-
אתה רואה את האגריד,הענק העצום והמפורסם ולידו כתריסר סירות משוטים. "כולם אתם בואו אחרי- יש עוד תלמידים חדשים? אתם תיזהרו כאן-תלמידים חדשים הנה אחריי" אתה הולך לכיוון האגריד "אתם תשוטו בסירות האלה להוגוורטוס לא יותר מארבעה בסירה!" אומר האגריד. "אני האגריד למי שפה לא מכיר" אתה נכנס לסירה יחד עם קווין וג'סמים ועוד ילד אחד שאתה לא מכיר. "אתם בסדר שם?" שואל האגריד ולאחר קריאות הסכמה אתם מתחילים לשוט לכיוון הוגוורטוס. לאחר כחצי שעה אתם מגיעים להווגוורטוס,אתה רואה אישה חמורת סבר עומדת בפתח "אני המנהלת,גברת מקגונגל,כדי למיין אתכם לבתים תצתרכו לעבור טקס מיוחד,בואו אחרי" היא אומרת.
ג'וני-
"כן,יש לי קרפד. קוראים לו הרולד" אומר מייק בחיוך
דילן-
קוראים לך דילן,לא אלון.
"כן זו השנה הראשונה שלי" אומר מייק.
"הייתי בחושך כי לא היה קרון אחר,אבל אני שמח שאתה מארח לי חברה"
אתה רואה במסדרון את האישה שמחלקת ממתקים
ג'ק-
"בוודאי" אומרת לילי וצוחקת. יש לה את הצחוק הכי יפה בעולם אתה חושב לעצמה. "אתה די חמוד,אתה יודע?" היא אומרת.
[b][u]פינת הודעות[/u][/b]
ממש מצטער שלוקח לי הרבה זמן להגיב יש המון משתמשים שמגיבים כל הזמן
-
[QUOTE=scizor-x;1188062]סטיבן-
"בטח סטיבן!" אומרת קייטי"תראה איזה קלפים יצאו לך?" אתה מראה לה את הקלפים. מופיעים שם נוויל לונגבטום והארי פוטר. "אני התחלתי את האוסף שלי היום,ויצא לי דמבלדור,רוצה שנעשה אוסף ביחד?"[/QUOTE]
"זה בסדר מצדי" אני אומר לה והופך את שני הקלפים כדי לקרוא את ההסבר עליהם.
'מעניין עם לקוסמים יש חברות כמו שיש למוגלגים. אני זוכר שעד כיתה ה' בביה"ס שלי קולם צחקו עליי שאין לי חברה' אני חושב ומחכה שנגיע כבר להוגוורטס. "אני מקווה שיהיה דברים טעימים בארוחה בהוגוורטס, אני בררן מאוד לגבי אוכל" אני אומר לקייטי. "איזה קסמים את יודעת לעשות? אני מקווה שיהיה לי קל ללמוד קסמים יותר מאשר חשבון או מדעים..." אני אומר במבוכה
-
[QUOTE=scizor-x;1188087]
ג'ק-
"בוודאי" אומרת לילי וצוחקת. יש לה את הצחוק הכי יפה בעולם אתה חושב לעצמה. "אתה די חמוד,אתה יודע?" היא אומרת.
ממש מצטער שלוקח לי הרבה זמן להגיב יש המון משתמשים שמגיבים כל הזמן[/QUOTE]
אחי עצה שלי אליך אם זה קורה פתח 2 חלונות,חלון אחד של תגובה תמשיך לכל מי שהגיב,חלון שני תרענן כל הזמן תראה אם חדשים הגיבו,ורק כשסיימת תשלח.
----------------------------------------------------------------------------------------------
"גם את חמודה" אגיד לה ואסמיק "אז תגידי לאיזה בית תרצי להצטרף כשנגיע?" אשאל אותה
-
[QUOTE=scizor-x;1188087]דרו-
אתה מגיע לאולם רחב ידיים. "זהו האולם המרכזי" אומרת גברת מקגונגל "עכשיו,כל התלמידים לעמוד בשורה ישרה ותמויניו לבתים בעזרת מצנפת המיון. אתה רואה שורה של ילדים ששמים את מצנפת המיון על ראשיהים ואז המצנפת צועקת באיזה בית הם. המצנפת עוברת הרבה ילדים ולבסוף מגיע תורך.
אתה שם את המצנפת על ראשך ושומע קול "הםם... מעניין אני רואה בך טוב לב אך גם חוכמה ואני לא בטוח אם לשים אותך ברייבנקלו או בהפלפאף..."
דסטין-
אתה רואה את האגריד,הענק העצום והמפורסם ולידו כתריסר סירות משוטים. "כולם אתם בואו אחרי- יש עוד תלמידים חדשים? אתם תיזהרו כאן-תלמידים חדשים הנה אחריי" אתה הולך לכיוון האגריד "אתם תשוטו בסירות האלה להוגוורטוס לא יותר מארבעה בסירה!" אומר האגריד. "אני האגריד למי שפה לא מכיר" אתה נכנס לסירה יחד עם קווין וג'סמים ועוד ילד אחד שאתה לא מכיר. "אתם בסדר שם?" שואל האגריד ולאחר קריאות הסכמה אתם מתחילים לשוט לכיוון הוגוורטוס. לאחר כחצי שעה אתם מגיעים להווגוורטוס,אתה רואה אישה חמורת סבר עומדת בפתח "אני המנהלת,גברת מקגונגל,כדי למיין אתכם לבתים תצתרכו לעבור טקס מיוחד,בואו אחרי" היא אומרת.
ג'וני-
דילן-
קוראים לך דילן,לא אלון.
ג'ק-
אופס התבלבלתי חחחח
~~~~~~~~~~~~
"סליחה גבירתי אבל אני אלרגי לשוקולד"... (אני משקר כי אני רוצה לשמור את הכסף)
אחרי שהיא הולכת אני אומר לו שאני לא באמת אלרגי ואני שומר את הכסף פשוט...
אני משחרר את פוקס ומלטף אותו... "גם לך יש חיה ?"
-
[QUOTE=scizor-x;1188087]דרו-
דסטין-
ג'וני-
דילן-
קוראים לך דילן,לא אלון.
ג'ק-
אני חושב'עדיף שישים אותי במקום שיש בי יותר מאותו בית ובמקום שיותר יזדקו לי'
-
ג'ק-
פתחתי הפעם... תקשיב פשוט יש המון משתמשים ובנדיבותי אני מסכים שכולם יצטרפו כי אני כמעט לא עומד בזה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"רייבנקלו" היא אומרת "אז,אתה רוצה לקבוע לעשות משהו מתישהו?"
סטיבן-
אתה יודע מעט קסמים...
~~~~~;
"אני בטוחה שתיהיה טוב בזה. ואני יודעת להטיל כמה קסים בעצמי"
דרו-
"הםםם... אם זה מה שאתה רוצה אז [size="3"]הפלפאף"[/size] את המילה האחרונה המצנפת צעקה באולם. אתה מוריד אותה והולך לשולחן של הפלפאף. "מזל טוב אחי" כולם אומרים. לאחר המיון כולם מתחילים לאכול. אתה רואה שנפרש לפניך כל סוג אוכל שעולה בדעתך.
דילן-
"יש לי את גרין" הוא אומר ומוציא נחש ירוק-קשקשים.
-
[quote=scizor-x;1188087]דרו-
דסטין-
ג'וני-
דילן-
קוראים לך דילן,לא אלון.
ג'ק-
[B][U]פינת הודעות[/U][/B]
ממש מצטער שלוקח לי הרבה זמן להגיב יש המון משתמשים שמגיבים כל הזמן[/quote]
"באמת?"
"אפשר לראות אותו?"
-
[QUOTE=scizor-x;1188099]ג'ק-
פתחתי הפעם... תקשיב פשוט יש המון משתמשים ובנדיבותי אני מסכים שכולם יצטרפו כי אני כמעט לא עומד בזה.
"רייבנקלו" היא אומרת "אז,אתה רוצה לקבוע לעשות משהו מתישהו?"[/QUOTE]
אני יודע שזה יכול להיות מאוד קשה ויש דבר שאתה יכול לעשות,הוא לא כל כך הוגן אבל המצב קשה, אתה יכול לעשות חוק שאם לא מגיבים יומיים בלי לומר לפני אז עפים מהמשחק,שוב זה לא הוגן אבל אין מה לעשות.
----------------------------------------------------------
"אני די מתלבט האמת בין גריפינדור לרייבנקלו אבל אולי מצנפת המיון תעזור לי להחליט, ובהחלט אני אשמח מאוד לעשות איתך משהו מתישהו, כשנגיע נראה כבר מה אפשר לעשות."
-
סטיבן-
אתה יודע מעט קסמים...
~~~~~;
דרו-
"הםםם... אם זה מה שאתה רוצה אז [size="3"]הפלפאף"[/size] את המילה האחרונה המצנפת צעקה באולם. אתה מוריד אותה והולך לשולחן של הפלפאף. "מזל טוב אחי" כולם אומרים. לאחר המיון כולם מתחילים לאכול. אתה רואה שנפרש לפניך כל סוג אוכל שעולה בדעתך.
דילן-
"יש לי את גרין" הוא אומר ומוציא נחש ירוק-קשקשים.[/QUOTE]
אני לוקח לי כמה שיפודי פרגיות (יאמייייייי:))ומנסה להכיר את התלמידים החדשים שבבית שלי
-
סטיבן-
אתה יודע מעט קסמים...
~~~~~;
דרו-
דילן-
"יש לי את גרין" הוא אומר ומוציא נחש ירוק-קשקשים.[/QUOTE]
אני מחבק חזק את פוקס כדי לשמור עליו ולרסן אותו ואני מתרחק מהנחש. "מצטער אני מאז ומתמיד פחדתי מנחשים. גם פוקס, אני מעדיף שנשמור מרחק ממנו רק ליתר ביטחון... אתה יודע חתולים לא מסתדרים טוב עם נחשים.
-
[QUOTE=scizor-x;1188099]
סטיבן-
אתה יודע מעט קסמים...
~~~~~;
[/QUOTE]
אני יודע שאני יודע מעט אני שאלתי את קייטי איזה קסמים היא יודעת.
ד"א אני מציע לך לאזן איכשהוא את הזמנים של כל המשתמשים, כדי שיהיה אפשר להיפגש וכו'
~~~~~~~~
"כמה שעות אנחנו כבר על הרכבת? אני רוצה להגיע להוגוורטס ולישון... נראה לך שמותר להכנס לחדרי השינה אחד של השני?" אני מוציא מהתיק שתי סוכריות ברטי בוטס ומציע אחת לקייטי, ואוכל אחת
-
אני לא מגיב תגובות עכשיו,אני אשלח ה"פ לכולם שאני עורך.
תקשיבו,אני מגיב הרבה ולהרבה אנשים וזה קשה אז אני מבקש שתעזרו לי. אני יודע שזה יראה דבילי ואני פשוט יכול לעבור על התגובות אבל יש בזה מטרה חשובה,אני רוצה שכל אחד ישלח לי תקציר של כל מה שקרה בהרתפקה שלו עד עכשיו. למי שזה נראה דבילי,זה גם מכל עליי ועוזר לי להגיב לכם וזה גם עוזר לכם להיזכר ולהמשיך לכתוב לפי הרעיון הרפתקה הכללי. אני יודע שזה ניג'וס אבל אני מבקש שתעזרו לי.
בנוסף,אני רוצה שכל אחד יעבור על האופי שלו (בדף הרשומים) ויתחיל להתנהג לפיו. אני לא אומר שכולם לא מתנהגים לפי האופי אבל אלא שלא להתחיל. כדי שהמשחק יהיה יותר טוב ומהנה אני מבקש בכל לשון של בקשה שתעשו את שני הדברים הללו. אני מבקש שאף אחד לא יגיב פה באשכול להודעה הזאת,רק בה"פ.
-
[QUOTE=scizor-x;1188087]
דסטין-
[/QUOTE]
"אוקיי,זה הזמן שלנו." אני אורמ בחיוך והולך עם ג'סמין וקווין בעקבות הפרופסור מקגונגל.
-
דסטין-
אתה נכנס יחד עם קווין,ג'סמין,גברת מקגונגל והתלמידים האחרים לאולם גדול ורחב ידים. אתם נעמדים בתור מול מצנפת רעועה. התלמידים עוברים אחד אחד ושמים את המצנפת על ראשם. הגיע תורך. אתה שם את המצנפת על ראשך ושומע קול. "אני רואה שאתה אדם אמיץ מאוד ללא כל ספק לכן אני אשלח אותך [size="7"][size="3"]לג[/size][/size][size="3"]ריפנדור[/size]" את המילה האחרונה המצנפת צעקה ונשמעו המון מחיאות כפיים באולם אתה רץ לשולחן שלך ומחכה לראות מה עם ג'סמין וקווין. קודם תורה של ג'סמין. היא שמה את המצנפת על ראשה ולאחר שני המצנפת צועקת "גריפינדור!" אתה מאוד שמח. ג'סמין רצה לעברך,מנשת אותך בלחי ואומרת "דסטין,אנחנו באותו בית!"
סטיבן-
"אני חושבת ששעה אחת" ג'סמין עונה. ג'סמין טועמת את הסוכריה "עוגת תפוחים!" היא אומרת. שלך בטעם ליצ'י. "ואני חושבת שאני יכולה להיכנס לשלך אבל אתה לא לשלי"
דילן-
"זה בסדר אחי" מייק אומר ומחזיר את גרין "אתה לא חייב להתקרב אליו" אתם ממשיכים ליסוע "באיזה בית אתה רוצה להיות?" שואל מייק לפתע.
דרו-
אתה מכיר את ג'ק,סטיב,לולו,מירה ומייקל. את השאר אתה לא זוכר. אתה הולך לישון לאחר הארוחה. למחרת בבוקר אתה מתעורר ורואה פתק ליד השידה של מיטתך "תלמיד שנה ראשונה,בוא לאולם הגדול"
ג'ק-
מגיעה האישה עם עגלת הממתקים. "אתם רוצים משהו חמודים?" היא שואלת.
ג'וני-
"בוודאי" אומר מייק ומוציא קרפד ירוק וגדול "בוא הרולד,תגיד שלום"
[B][U][SIZE="3"]פינת הודעות[/SIZE][/U][/B]
מעכשיו,שכל אחד יצטט רק את ההמשך שלו
-
[QUOTE=scizor-x;1188151]
ג'ק-
מגיעה האישה עם עגלת הממתקים. "אתם רוצים משהו חמודים?" היא שואלת.
[B][U][SIZE="3"]פינת הודעות[/SIZE][/U][/B]
מעכשיו,שכל אחד יצטט רק את ההמשך שלו[/QUOTE]
"קצת סוכריות ברטי בוטס וצפרדע שוקולד" אגיד לה "כמה זה עולה?" אשאל ואושיט יד לכיס,מוכן להוציא משם סכום שהיא תבקש
-
[QUOTE=scizor-x;1188151]דסטין-
אתה נכנס יחד עם קווין,ג'סמין,גברת מקגונגל והתלמידים האחרים לאולם גדול ורחב ידים. אתם נעמדים בתור מול מצנפת רעועה. התלמידים עוברים אחד אחד ושמים את המצנפת על ראשם. הגיע תורך. אתה שם את המצנפת על ראשך ושומע קול. "אני רואה שאתה אדם אמיץ מאוד ללא כל ספק לכן אני אשלח אותך [size="7"][size="3"]לג[/size][/size][size="3"]ריפנדור[/size]" את המילה האחרונה המצנפת צעקה ונשמעו המון מחיאות כפיים באולם אתה רץ לשולחן שלך ומחכה לראות מה עם ג'סמין וקווין. קודם תורה של ג'סמין. היא שמה את המצנפת על ראשה ולאחר שני המצנפת צועקת "גריפינדור!" אתה מאוד שמח. ג'סמין רצה לעברך,מנשת אותך בלחי ואומרת "דסטין,אנחנו באותו בית!"
[/QUOTE]
"מעולה!" אני אומר בחיוך ומציע לה לשבת. אחר כך אני פונה לראות מה עם קווין