אם הייתי מזמן את אוריה הייתי מנצח,היו לי שני מפלצות שד,שלוש אם לא היית פעיל את המלכודת והייתי יכול לזמן את רביאל,קלף קסם נמשך אחד בזירה +1000 על השניים [כול קלף קסם שמופעל אני מקבל 500 נקודות חיים]ואז גם המון היה מזומן,ואז הייתי מנצח
Printable View
אם הייתי מזמן את אוריה הייתי מנצח,היו לי שני מפלצות שד,שלוש אם לא היית פעיל את המלכודת והייתי יכול לזמן את רביאל,קלף קסם נמשך אחד בזירה +1000 על השניים [כול קלף קסם שמופעל אני מקבל 500 נקודות חיים]ואז גם המון היה מזומן,ואז הייתי מנצח
יונתן קרא לאלון..
זה קרה לכולם,זה הולך להימשך בערך 30-60 דקות לפי מה שכתוב בהתראות שלהם
כן.
ניב איך בדיוק לקרוא לאלון?
דרך אגב חבר אחר שלי אצלו אז הוא לא יכול לשחק עכשיו.
עוד כמה זמן יפסקו העבודות בערך?
עוד פחות משעה בערך בשעתיים יוכל להמשיך לשחק
[FONT=Tahoma][B][SIZE=3]עובד עכשיו.. לי לפחות.
נסו גם! :)
[/SIZE][/B][/FONT]
לי לא עובד
ניב לא הייתי פעיל פה כי לא שמתי לב לאשכול הזה...
אבל תודה שאתה מגן עלי מיונתן...
אני יכול לשחק, וגם החבר שישן אצלי גם אוהב dueling network ויש אצלי שני מחשבים אז אין סיבה שאני לא אוכל לשחק...
לי עובד.
[quote=alonsiro;1197611]ניב לא הייתי פעיל פה כי לא שמתי לב לאשכול הזה...
אבל תודה שאתה מגן עלי מיונתן...
אני יכול לשחק, וגם החבר שישן אצלי גם אוהב dueling network ויש אצלי שני מחשבים אז אין סיבה שאני לא אוכל לשחק...[/quote]
מגניב צרף אותו למשחק... ושכנע אותו להצטרף גם לפורום!
הוא יוכל לעזור לנו להרים את הקהילה של הילדים שמשחקים, ספרתי ויש לנו כבר 12 שחקנים פעילים:
אני, אתה, יונתן, עומר, יהב, מור, אביב, דור, רון, רן, עידן.
עם זה ימשיך ככה נוכל להגיע ל-16 או אפילו 18 שחקנים ולעשות טורנירים גדולים!!!:wink:
נכון :)
יאלה למי הזה פועל ורוצה לעשות קרב?
באסה,לי זה עדיין לא פועל
באת באסה... רציתי נגדך קרב.
גם אני,תגיד למה הם עשו את הקטע הזה?
[QUOTE=NivX10;1197620]מגניב צרף אותו למשחק... ושכנע אותו להצטרף גם לפורום!
הוא יוכל לעזור לנו להרים את הקהילה של הילדים שמשחקים, ספרתי ויש לנו כבר 12 שחקנים פעילים:
אני, אתה, יונתן, עומר, יהב, מור, אביב, דור, רון, רן, עידן.
עם זה ימשיך ככה נוכל להגיע ל-16 או אפילו 18 שחקנים ולעשות טורנירים גדולים!!!:wink:[/QUOTE]
הוא, לפחות לעכשיו, לא רוצה להצטרף לפורום.... אבל אם תוסיפו אותו לחברים בdueling network (קוראים לו xkgt)
אז אולי עדיין תוכלו לשחק מולו...
תגיד אלון,רוצה קרב.
שם משתמש: yami
שם אמיתי: ליאור
כינוי במשחק: monstermonster2
פעיל בתדירות: נמוכה/[B]בינונית/[/B]גבוהה/ גבוהה מאוד. לא בטוח בזה
הערות:גרוע
אפשר אתר שיש בו חפיסות מוכנות בשביל לבנות חפיסה?
[quote=Yami;1197669]שם משתמש: yami
שם אמיתי: ליאור
כינוי במשחק: monstermonster2
פעיל בתדירות: נמוכה/[B]בינונית/[/B]גבוהה/ גבוהה מאוד. לא בטוח בזה
הערות:גרוע
אפשר אתר שיש בו חפיסות מוכנות בשביל לבנות חפיסה?[/quote]
אני יכול להביא לך.. אבל החפיסות שם הם של ממש מתחילים והם ממש חלשות.
אתה יכול לבחור משם נושא של חבילה שמעניינת אותך ואני ירכיב לך אחת ממש טובה!
תביא גם לי את האתר הזה
[QUOTE=NivX10;1197680]אני יכול להביא לך.. אבל החפיסות שם הם של ממש מתחילים והם ממש חלשות.
אתה יכול לבחור משם נושא של חבילה שמעניינת אותך ואני ירכיב לך אחת ממש טובה![/QUOTE]
אז תביא לי תאתר
מישהו יודע למה עדיין אני לא מצליח להיכנס לאתר?
אני נלחם נגד נוב.....
[U][B]קחו:[/B][/U]
[URL]http://www.yugiohcardguide.com/[/URL]
[SIZE=3]
אני אומר לכם מראש, לא תנצחו אם זה אף אחד.. אין יותר חלשות מאלה![/SIZE]
primo עובד לך? xD
חפיסת דרקונים זה אדיר.
אבל אני ממליץ על חפיסות מכונה להתחלה.
מישהו יודע למה אני לא מצליח להתחבר ואח שלי שהוא שני חדרים לידי מצליח?
שם משתמש: Pooh
שם אמיתי: עידו
כינוי במשחק: IdoAlo10
פעיל בתדירות: נמוכה
לא יודע עומר....
וואי אני מתעב נובים.
מה עם חפיסת ארכנה פורס,הם טובים?
זו חפיסה של מזל,לא ממליץ
למה של מזל?
ברצינות,על כול מפלצת אתה צריך לעשות ראש או זנב
נכון.
עומר תנסה לעשות רענן,אולי זה יעזור.
לא עזר זה כותב לי:
Rejected By Server!
Ttry Logging In Again
עריכה:
הצלחתי להיכנס,מישהו מעוניין בקרב?
מישהו עשה עליך A.s.s?
תנסה להתחבר דרך משתמש אחר
הצלחתי להיכנס ומה הקשר ל-a.s.s?
לא יודע.
אולי דיווחו עליך או משהו.
בוא קרב.
תשתמש ב-ls אני אשתמש ב-sb
התחלתי לשחק דק חדשה, בניתי אותה ביחד עם חבר טוב שבדוגרי הוא היחידי שאני מעריץ בנוגע למשחק הזה בכל מקרה אני מאמין שיש לה הרבה פחות קומבואים מקארקאקורי ופחות חיפושים וכוח מאקס סייבר(שיחקתי אז אם שלוש דארקסול =] ) אבל יש בה הרבה הרבה הרבה יותר גיוון ז"א בקאראקורי יש קומבואים שמחסלים תיריב בשניה אבל זה משעמם לרוב אותו דבר:
קומאצ'י עוד זימון נורמל לקארקורי רמה 4>בוארי>קומאצ'י(שוב קאראקורי רמה 4)>בוארי>אם נשאר קאראקורי רמה ארבע ביד מביא עוד קומאצ'י לזירה ואז בלאק רוז ואם לא אז פשוט מביא את נינג'ה ותוקף עם כולם
בד"כ זה ככה
אבל כביכול הדק ההיא לא משעממת אותי יש לה כעיקרון יותר אופציות וזה אבל בכל זאת גם היא מקובעת על מהלך כלשהו(יראה אותו מי שישחק נגדי)
[quote=Hei;1197712]התחלתי לשחק דק חדשה, בניתי אותה ביחד עם חבר טוב שבדוגרי הוא היחידי שאני מעריץ בנוגע למשחק הזה בכל מקרה אני מאמין שיש לה הרבה פחות קומבואים מקארקאקורי ופחות חיפושים וכוח מאקס סייבר(שיחקתי אז אם שלוש דארקסול =] ) אבל יש בה הרבה הרבה הרבה יותר גיוון ז"א בקאראקורי יש קומבואים שמחסלים תיריב בשניה אבל זה משעמם לרוב אותו דבר:
קומאצ'י עוד זימון נורמל לקארקורי רמה 4>בוארי>קומאצ'י(שוב קאראקורי רמה 4)>בוארי>אם נשאר קאראקורי רמה ארבע ביד מביא עוד קומאצ'י לזירה ואז בלאק רוז ואם לא אז פשוט מביא את נינג'ה ותוקף עם כולם
בד"כ זה ככה
אבל כביכול הדק ההיא לא משעממת אותי יש לה כעיקרון יותר אופציות וזה אבל בכל זאת גם היא מקובעת על מהלך כלשהו(יראה אותו מי שישחק נגדי)[/quote]
חחח נשמעת מעניינת.
מור כתוב את הטופס של האנשי קשר.
שמעו מישהו ראה את האליפות של 2011 ליוגי הו השנה, יעני אליפות ישראל??? הדק של המקום הראשון ממש מעניינת אותי, אין בה קלף מלכודת אחד אפילו!
לפרסם כאן?
ניצחון לעומר!
יונתן מה לעשות הדרקון הוא לא נחשב מפלצת לייטסוורן