אפשר להמשיך עם הדבר הזה שעות אתה יודע?
Printable View
אפשר להמשיך עם הדבר הזה שעות אתה יודע?
אני יודע,אל תאמר לו ביי במסן.בחיים!
[QUOTE=Primo;1200726]אפשר להמשיך עם הדבר הזה שעות אתה יודע?[/QUOTE]
מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד...מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד...מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד...מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד...מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד...מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד...מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד...מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד...מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד...מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד... מאוד...מאוד... מאוד... מאוד...
ככה?
תגידו מישהו פה משחק\שיחק ב-Yu gi oh Tag Force 5?
[QUOTE=Tigraro;1200715]לי דווקא יש אחלה זכרון, אחד מ.. אם לא ה..![/QUOTE]
אם לא ה..?
הלכתי לראות גינטאמה
תענו לי על השאלה שלי
[QUOTE=Primo;1200733]תענו לי על השאלה שלי[/QUOTE]
טוב אז אני עונה: לא שיחקתי ואני לא משחק
מישהו אחר?
נדי"ה הנודי"ת!
היי אלון מלא זמן לא דיברנו?
אתם קולטים שלפני חודש הייתי בבאן?
[QUOTE=Light Storm;1200737]נדי"ה הנודי"ת![/QUOTE]
אוקיי...
לה-לה העם דורש צדק חברתי
וואי בעוד בערך שבועיים אנחנו שוב בכיתות לומדים -_-
[QUOTE=Primo;1200740]וואי בעוד בערך שבועיים אנחנו שוב בכיתות לומדים -_-[/QUOTE]
ואז כשיתחיל בצפר אתה תגיד: "עוד 303 ימים גומרים ללמוד"
xd
אני מצטער שהחופש עומד להיגמר
לא רק מהחודש האחרון של בית הספר אני עושה את זה,אני לומדים 303 ימים?
זה 3636 ימי לימודים בכול החיים וזה לא כולל אוניברסטיות וקולג'ים
[QUOTE=Primo;1200743]לא רק מהחודש האחרון של בית הספר אני עושה את זה,אני לומדים 303 ימים?
זה 3636 ימי לימודים בכול החיים וזה לא כולל אוניברסטיות וקולג'ים[/QUOTE]
נראה שהשנה זה ככה שיש 303 ימים עד לחופש הגדול
כול כך הרבה ימי לימודים כול כך מעט זמן אנחנו חיים,איזה בזבוז
מה קורה?
יוגיהו
[URL]http://pokemons.co.il/forum/showthread.php?t=44192[/URL]
[QUOTE=Primo;1200745]כול כך הרבה ימי לימודים כול כך מעט זמן אנחנו חיים,איזה בזבוז[/QUOTE]
זה רק 12 שנים ללמוד ואבא שלי אולי למד 14 או 13 שנים לפי מה שסיפרו לי כנראה
יש כאלה שלומדים עד כיתה י''ד
[SIZE=5]חתימה חדשה![/SIZE]
[IMG]http://up352.siz.co.il/up1/zyzc3mmdn1zt.png[/IMG]
מה אתה אומרים?
היי כולם
היי יואב,מה קורה?
[QUOTE=Light Storm;1200757][SIZE=5]חתימה חדשה![/SIZE]
[IMG]http://up352.siz.co.il/up1/zyzc3mmdn1zt.png[/IMG]
מה אתה אומרים?[/QUOTE]
פשש.. יפה אבל הניקים לא נראים כל כך טוב
[QUOTE=Machine X;1200758]היי כולם[/QUOTE]
היי יואב מה קורה?
עוד מעט אני הולך,איזה כיף שחררו עוד קלף כאוס מבאן
גלעד יש רק ניק אחד :what:
היי גלעד ועומר אני בסדר מה איתכם?
אצלי בסדר ואצלך?
[QUOTE=Light Storm;1200763]גלעד יש רק ניק אחד :what:[/QUOTE]
חח התכוונתי ששמת תשם שלך לא כל כך טוב
[QUOTE=Machine X;1200764]היי גלעד ועומר אני בסדר מה איתכם?[/QUOTE]
גם סבבה מה איתך?
וואי אני לא מאמין ששיחררו מלא קלפים מבאן ליסט שתמיד רציתי להשתמש בהם,רק צריך שישחררו את פוט אוף גריד ואני מסודר לכול המשחקים
גלעד ועומר אני גם אחלה מה חדש?
חזרתי
פרק חדש בסיפור שלי זה מה שחדש
[QUOTE=Tigraro;1200771]חזרתי[/QUOTE]
היי טיגרארו מה קורה?
היי דניס מה נשמע?
[quote=Machine X;1200764]היי גלעד ועומר אני בסדר מה איתכם?[/quote]
אני עז?!
אתה יואב החמישי!
[QUOTE=Light Storm;1200777]אני עז?!
אתה יואב החמישי![/QUOTE]
למה באטריק מוביל אותי לGPLX?