עמית, דיג'ימון זה אנימה. כפי שכתבתי בתחילה, אני לא סוקר אנימות.
בגלל שהמשחק של הדינוזאורים נסגר, והמשחק של אסמן לא פעיל בנתיים אין לי פעולות. אתם מוזמנים לבקש.
Printable View
עמית, דיג'ימון זה אנימה. כפי שכתבתי בתחילה, אני לא סוקר אנימות.
בגלל שהמשחק של הדינוזאורים נסגר, והמשחק של אסמן לא פעיל בנתיים אין לי פעולות. אתם מוזמנים לבקש.
אני מצטער על הספאם אבל מגניום אמר שהוא בודק רק משחקים על פוקימון,אתה לא מסכים על שום אנימה,ויש שלושה משחקים לפחות שהם לא על פוקימון וכן על אנימה ואין להם איפה להיבדק,הבנת את הבעיה?
כן. בנתיים תחכו ואני אנסה לעשות משהו בנידון.
[size="6"][b][u]כל משחקי האנימה יועברו לנושא של שלומי. [/u][/b][/size]
אתה יכול לדרג לי את המשחק שלי?
[url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=46012[/url]
[SIZE="7"][COLOR="red"]הודעה:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE="5"][B][B] בקרוב יהיה ביקורת פתע לאחד המשחקים, לא ידוע אם הוא יהיה על פוקימון או לא, אך אני מזהיר שמכיוון ששלומי פרש אני יעשה גם על אנימות. הכינו את התגובות הטובות ביותר לביקורת הפתע[/B][/B][/SIZE]
יכול להיות על כאלו שביקרת כבר? או על מ"ת שלא נרשם לכאן?
כן. זה הרעיון של ביקורת הפתע.
תגיד תוכל לבקר בביקורת פתע את המ"ת שלי כשהוא יפתח והוא לא על פוקימון
ואם יהיו אנשים שלא ירצו ביקורת ממך על משחקים שלהם?
[QUOTE=Master Po;1295083]ואם יהיו אנשים שלא ירצו ביקורת ממך על משחקים שלהם?[/QUOTE]
מצד שני, אין מי שרוצה. ולכן ביקורת הפתע מגיעה ונותנת לאנשים דין על המשחקים שלהם (והסיכוי שיצאו הוא משהו כמו 1 ל9) משמע, שכל משחק יכול לקבל אותו
אייל- זה כבר לא ביקורת פתע. תפתח את המשחק ואז נדבר.
וזה על אנימה אז תוכל לבדוק?
[SIZE="7"][COLOR="Red"]טוב.. אז בגלל שלא נשארו משחקים שפתוחים יותר מחודש-חודשיים. בנתיים לא תהיה ביקורת פתע..[/COLOR][/SIZE] אם אני אמצע אחד, אני אעשה עליו.
יש דווקא
היתכן כי אני יעשה ביקורת במהלך השבוע הקרוב.
מישהו רוצה שאני אעשה לו או שזוהי תהיה ביקורת פתע?
אל תעשה ביקורות פתע, תעשה ביקורות רק לאלו שביקשו שתבקר את המשחק שלהם. מאותה סיבה גם העלמתי את מה שכתבת על המשחק שלי.
תגיד אתה יכול לעשות לי ביקורת על מ״ת שיפתח בקרוב כנראה של פוקימון?
לא. הוא לא נפתח ולא עבר חודש מהיפתחו.