-
אמ רק אותו אבל תראה ככה זה הולך-
אני מביאה לך את הראיצ'ו הזוהר שלי ואתה הולך איתו ליער אליקס ועם עוד פוקימון שיודע כאט. שתגיעה ליער חפש את המקדש תדבר איתו והאינווט יקרה מעצמו (ראיצ'ו צריך להיות ראשון בשישייה) אל תשכח לבוא גם עם מקום פנוי בשישייה. אחרי שתקבל את הפיצ'ו תחזיר לי את ראיצ'ו שים לב אי אפשר להיכנס עם פיצ'ו עם אוזן מחודדת לחדר החלפות עם אתה מבין תגיב פה ואז אני אכנס.
-
ליאם אתה בפרל אז האיוונט לא טוב בשבילך.
-
[QUOTE=ttrrtte;1210821]אמ רק אותו אבל תראה ככה זה הולך-
אני מביאה לך את הראיצ'ו הזוהר שלי ואתה הולך איתו ליער אליקס ועם עוד פוקימון שיודע כאט. שתגיעה ליער חפש את המקדש תדבר איתו והאינווט יקרה מעצמו (ראיצ'ו צריך להיות ראשון בשישייה) אל תשכח לבוא גם עם מקום פנוי בשישייה. אחרי שתקבל את הפיצ'ו תחזיר לי את ראיצ'ו שים לב אי אפשר להיכנס עם פיצ'ו עם אוזן מחודדת לחדר החלפות עם אתה מבין תגיב פה ואז אני אכנס.[/QUOTE]
אהה הבנתי,לא משנה חשבתי שיש לך את הפוקימון מוכן..
זה בעייתי מהסיבה שאין לי לב זהב/נשמת כסף,רק לחבר שלי יש ואני לא יכול עכשיו לקרוא לו לעשות את כל ההחלפות..
יש לך משהו אחר להציע..?
אם לא,תודה בכל מקרה.
עוד..?
-
סטאריו,ראלטס,אומסטר,סבליי,סוובלו,טוגפי,טרופיץ,באדו,מטאנג,ריאלו,וולפיקסהיטמוצ'אן,נינקנדה,הכי קטן של אלקטוויר,פיבס
-
[b]"זה בעייתי מהסיבה שאין לי לב זהב/נשמת כסף,רק לחבר שלי יש ואני לא יכול עכשיו לקרוא לו לעשות את כל ההחלפות.."[/b]
יש לך משהו אחר להציע..?
בכ"מ לפי מה שראיתי כל מה שיש לך זה פוקימונים רגילים שמשיגים בקלות מדור 4..
תודה בכ"מ.
עוד..?
-
אני יכל להביא לך את כל הכלבים וכל הציפורים בעד קיוגר ראיקוויזה הארימה שרפידו ופרינפלפ רוצה?
ואם היתכוונתה לטילו אז גם אותו
-
[quote=אני בובי בוטן כן;1211179]אני יכל להביא לך את כל הכלבים וכל הציפורים בעד קיוגר ראיקוויזה הארימה שרפידו ופרינפלפ רוצה?
ואם היתכוונתה לטילו אז גם אותו[/quote]
הריאמה אוקיי,שרפידו אוקיי,פרינפלפ אוקיי,את קיוגר וראיקוואזה אין לי כרגע,תבחר אגדיים אחרים מהרשימה..
את קיוגר וראיקואזה יהיה מחר או מחרתיים..