-
[QUOTE=Aporia;1220251][SIZE=2][COLOR=black]טיגרארו רשום![/COLOR][/SIZE]
[B][U][SIZE=3][COLOR=black]התחלה:[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[SIZE=2][COLOR=#000000]יצאתם מעבדתו של פרופסור איקרן,עברתם ליד האגם של העיירה הקטנה שבאה גדלתם.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]אתה שומע שריקה,שריקה מוכרת ושנואה,אתה מסתובב ורואה את יריבך,עומר,הוא מחייך אליך ואומר לך:"שלום לך,שמעתי שקיבלת את הפוקימון הראשון שלך,גם אני,אבל בגלל שאני האחיין של הפרופסור אני קיבלתי פוקימון קצת יותר עוצמתי מהרגילים,רוצה קרב?".[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
"בוא נילחם" אומר לו "צא סניבי"
-
[B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]Tigraro[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]צ'רמנדר מנסה להגיע לסקאומורי ולא מגיע,אתה רואה משהו מסתכל עליך מבעד לשיחים,אתה רואה שהוא נעלם לתוך היער הקטן הזה שלידך,אתה רואה שצ'רמנדר רודף אחריי היצור המסתורי ומשאיר אותך לבד.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial]Shakofek[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]*בפעם הבאה להשקיע!!![/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שעומר מוציא מכשיר קטן מכיסו והוא קורא משהו,הוא מסתכל עליך ופשוט ממשיך בדרכו בלי להתחיל אפילו את הקרב,אתה רואה שיוצא מהאגם יוצא פוקימון מים קטן וחום שנראה כמו כוכב.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Aporia;1220617][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]Tigraro[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]צ'רמנדר מנסה להגיע לסקאומורי ולא מגיע,אתה רואה משהו מסתכל עליך מבעד לשיחים,אתה רואה שהוא נעלם לתוך היער הקטן הזה שלידך,אתה רואה שצ'רמנדר רודף אחריי היצור המסתורי ומשאיר אותך לבד.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial]Shakofek[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]*בפעם הבאה להשקיע!!![/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שעומר מוציא מכשיר קטן מכיסו והוא קורא משהו,הוא מסתכל עליך ופשוט ממשיך בדרכו בלי להתחיל אפילו את הקרב,אתה רואה שיוצא מהאגם יוצא פוקימון מים קטן וחום שנראה כמו כוכב.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אבדוק בפוקידע מי הפוקימון הזה ואתעצבן שעומר לא נלחם נגדי
-
[quote=Aporia;1220617][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]Tigraro[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]צ'רמנדר מנסה להגיע לסקאומורי ולא מגיע,אתה רואה משהו מסתכל עליך מבעד לשיחים,אתה רואה שהוא נעלם לתוך היער הקטן הזה שלידך,אתה רואה שצ'רמנדר רודף אחריי היצור המסתורי ומשאיר אותך לבד.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
ארוץ אחריו בעודי חושב 'אוף רציתי להלחם בסקארמורי הזה!'
-
[QUOTE=Aporia;1220541][SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Bugoji[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]*זה כבר בעיה שלך בגלל שכולם כבר התחילו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שעומר מוציא מהכיס שלו מכשיר אלקטרוני קטן ואומר לך:"מצטער אפס,יש לי קרב ראווה בעיר לוליה בעוד שלושה ימים,אני צריך להיות שמה היום כבר,אם אתה קופץ לעיר לוליה תראה אותי,זה אני נגד אלוף ליגת קנטו לשעבר 'גרין' ויש לי לאסוף מהמרכז את חמשת הפוקימונים שלי אז,להתראות" והוא נעלם לו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Yusei Fudo[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהדף העשב של טריקו פוגע בסטריו,אתה רואה את האבן שלו לאט לאט נכבית,אתה מבין שטריקו הצליח להביס את סטריו,טריקו מחייך אליך חיוך תמים,אתה רואה שסטריו מצליח לקום אך הוא לא ממשיך להילחם.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שקטרפי עוקב אחריך,אתה מסתובב אליו ואתה רואה שהוא מתחבא מאחורי סלע קטן,אתה רואה שהסלע הזה מתגלה כג'יאודוד עצבני שמתקיף את קטרפי בריסוק אבנים חזק במיוחד,אתה רואה שצ'רמנדר כועס מאוד על הג'יאודוד הזה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]Scizor-X[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אושווט משתמש בפעימת מים על האש הכחולה אך האש לא מושפעת מהפעימה,אתה רואה שלושה מסוקים שחורים עם האות [/FONT][/COLOR][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]R[/FONT][/COLOR][COLOR=#ff6600][FONT=Arial] עליהם,אתה רואה שחמישה אנשים מכול מסוק בז'קט אדום ואחד בז'קט אדום-שחור יורדים מהמסוקים אתה רואה שכול אחד משחרר פוקימון מסוגי מים וקרח חזקים במיוחד שמנסים לכבות את השריפה ומצליחים.[/FONT][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
אסתכל מה הם עושים
-
[QUOTE]Yusei Fudo
אתה רואה שהדף העשב של טריקו פוגע בסטריו,אתה רואה את האבן שלו לאט לאט נכבית,אתה מבין שטריקו הצליח להביס את סטריו,טריקו מחייך אליך חיוך תמים,אתה רואה שסטריו מצליח לקום אך הוא לא ממשיך להילחם.[/QUOTE]
"אוקיי,הינה הפוקימון הראשון שאתפוס!" אומר ואוציא פוכדור מהתיק ואביט בסטאריו.לאחר מכן אזרוק על סטאריו את הפוכדור, בתקווה רבה שיתפס.
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Yusei Fudo[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה זורק פוכדור באוויר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]נדנוד ראשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי,לכידה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את הפוכדור מוטל על הרצפה אתה בא לקחת אותו אבל הוא נלקח על ידי כוח על-חושי לא ברור,אתה רואה מאחוריך סטראמי כנראה אחד ההורים של סטריו והוא לא מוכן לוותר על הילד שלו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]לכדת סטריו שיודע פעימת מים וקרן בועות![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רץ אחריי הצ'רמנדר שלך ורואה שאתה באמצע קרחת היער,אתה לא רואה אף אחד חוץ מהקטרפי ממקודם,הוא מסתכל עליך במבט מסכן,אתה רואה משהו מסתכל עליך מהעצים ונעלם יותר עמוק ביער.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]Scizor-X[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]*אם אפשר יותר מפורט בפעם הבאה,תודה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שרובם נלחמים באש,ועוד שלושה אנשים מפנים אנשים ופוקימונים מהאזור,אתה מאבד את אושווט בתוך הבהלה ותוך כמה שניות אתה מוצא את עצמך בעיר ג'ול-ריו,בלי אושווט.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial]Shakofek[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]הפוקדע אומר לך:"סטריו,פוקימון כוכב הים,לסטריו יש אבן חן אדומה משובצת באמצע גופו,האגדה אומרת שזהו מקור הכוח שלו,אנשים רבים צדים סטריו וסטראמי מסכנים רק בגלל אבני החן הכוחניות".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[quote=Aporia;1220709]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רץ אחריי הצ'רמנדר שלך ורואה שאתה באמצע קרחת היער,אתה לא רואה אף אחד חוץ מהקטרפי ממקודם,הוא מסתכל עליך במבט מסכן,אתה רואה משהו מסתכל עליך מהעצים ונעלם יותר עמוק ביער.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
"מה קרה?" אשאל ואבדוק אם הפוקדע יכול לתרגם אותו, אתקרב בחשש לשיחים
-
[QUOTE=Aporia;1220709][SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Yusei Fudo[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]נדנוד ראשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי,לכידה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את הפוכדור מוטל על הרצפה אתה בא לקחת אותו אבל הוא נלקח על ידי כוח על-חושי לא ברור,אתה רואה מאחוריך סטראמי כנראה אחד ההורים של סטריו והוא לא מוכן לוותר על הילד שלו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]לכדת סטריו שיודע פעימת מים וקרן בועות![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רץ אחריי הצ'רמנדר שלך ורואה שאתה באמצע קרחת היער,אתה לא רואה אף אחד חוץ מהקטרפי ממקודם,הוא מסתכל עליך במבט מסכן,אתה רואה משהו מסתכל עליך מהעצים ונעלם יותר עמוק ביער.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]*אם אפשר יותר מפורט בפעם הבאה,תודה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שרובם נלחמים באש,ועוד שלושה אנשים מפנים אנשים ופוקימונים מהאזור,אתה מאבד את אושווט בתוך הבהלה ותוך כמה שניות אתה מוצא את עצמך בעיר ג'ול-ריו,בלי אושווט.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial]Shakofek[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]הפוקדע אומר לך:"סטריו,פוקימון כוכב הים,לסטריו יש אבן חן אדומה משובצת באמצע גופו,האגדה אומרת שזהו מקור הכוח שלו,אנשים רבים צדים סטריו וסטראמי מסכנים רק בגלל אבני החן הכוחניות".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אוי לא" אומר ואלך לחפש אותו תוך כדי שאני צועק "אושוואוט,אושוואוט!"
-
[QUOTE=Aporia;1220709][SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Yusei Fudo[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]הפוקדע אומר לך:"סטריו,פוקימון כוכב הים,לסטריו יש אבן חן אדומה משובצת באמצע גופו,האגדה אומרת שזהו מקור הכוח שלו,אנשים רבים צדים סטריו וסטראמי מסכנים רק בגלל אבני החן הכוחניות".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני מוציא את סניבי ואומר לו "הדף עשב"
-
[QUOTE]Yusei Fudo
אתה זורק פוכדור באוויר.
נדנוד ראשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי,לכידה.
אתה רואה את הפוכדור מוטל על הרצפה אתה בא לקחת אותו אבל הוא נלקח על ידי כוח על-חושי לא ברור,אתה רואה מאחוריך סטראמי כנראה אחד ההורים של סטריו והוא לא מוכן לוותר על הילד שלו.
לכדת סטריו שיודע פעימת מים וקרן בועות![/QUOTE]
"טוב טריקו, כנראה זה יום המזל שלנו!" אומר לטריקו "השתמש על הסטארמי בהדף עשב ותעיף ממנו את הפוכדור!"
-
[quote]*זה כבר בעיה שלך בגלל שכולם כבר התחילו.
אתה רואה שעומר מוציא מהכיס שלו מכשיר אלקטרוני קטן ואומר לך:"מצטער אפס,יש לי קרב ראווה בעיר לוליה בעוד שלושה ימים,אני צריך להיות שמה היום כבר,אם אתה קופץ לעיר לוליה תראה אותי,זה אני נגד אלוף ליגת קנטו לשעבר 'גרין' ויש לי לאסוף מהמרכז את חמשת הפוקימונים שלי אז,להתראות" והוא נעלם לו.[/quote]
"חמישה פוקימונים,מה?בקרוב גם לי יהיו פוקימונים חזקים...בוא טרטוויג בוא נלך לחפש קרב!"
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Bugoji[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה וטרטוויג מטיילים לכם בדרך מספר אחד,אתה רואה שלט עץ שנראה די חדש שבו כתוב:"דרך מספר אחד,הדרך הראשונה,מדרום,העיירה מרופי מצפון העיר ג'ול-ריו" אתה רואה מאמן פוקימונים צריך,בערך בגילך מתאמן יחד עם הפיפלאפ שלו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]טריקו מנצל את מיומנויות המהירות שלו ומתחמק מכול מתקפת פצצת מים שסטארמי שולח אליו טריקו חוטף במהירות את הפוכדור של סטריו שלך,ומביא לך אותו,אתה רואה שסטארמי חוזר בחזרה למים,אתה שומע קול מחיאות כפיים ורואה איש מבוגר עם חלוק מעבדה,אתה מזהה אותו בתור עוזר של פרופסור איקרן.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מפעיל את הפוקדע,מגיע לתפריט הראשי ורואה הגדרת "תרגום פוקימון" אתה מפעיל את ההגדרה ואתה שומע קול דק וקטן שאומר:"יש חבורת סניזל קטלניים ומסוכנים,הם נשלטים על ידי וויביל קטלני ומסוכן לא פחות,ראיתי אותם,הם לקחו את צ'רמנדר שלך,אם אתה צריך עזרה להציל אותו,אני אשמח לעזור!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה נכנס בחזרה לדרך מספר אחד ומחפש את אושווט,אתה רואה חמישה עשר אושווט,אתה רואה שאחד מהם נראה פצוע,הוא מסתכל עליך ורץ לחבק אותך,עכשיו אתה ואושווט שוב ביחד,אתה רואה שלושה גסטלי יוצאים מהיער ומתקיפים את כול הארבעה עשר האוושוט שלא שלך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]סטריו מתחמק ממתקפת הדף העשב שסניבי שלך שולח אליו,סטריו משתמש במתקפת פעימת מים חזקה במיוחד שפוגעת בסניבי ומבלבלת אותו,אתה רואה מאמן בערך בגילך אומר לסטריו:"מה קרה סטריו החלטת להשתעשע לך?" הוא מסתכל עליך ואומר לך:"שמע אני מצטער על זה שסטריו שלי פגע בסניבי שלך,הוא שובב וקשה מאוד לרסן אותו,אגב שמי מייק,איך קוראים לך?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE]Yusei Fudo
טריקו מנצל את מיומנויות המהירות שלו ומתחמק מכול מתקפת פצצת מים שסטארמי שולח אליו טריקו חוטף במהירות את הפוכדור של סטריו שלך,ומביא לך אותו,אתה רואה שסטארמי חוזר בחזרה למים,אתה שומע קול מחיאות כפיים ורואה איש מבוגר עם חלוק מעבדה,אתה מזהה אותו בתור עוזר של פרופסור איקרן.[/QUOTE]
"למה מחיאות הכפיים?" אשאל את העוזר של פרופסור איקרן.
-
[quote]אתה וטרטוויג מטיילים לכם בדרך מספר אחד,אתה רואה שלט עץ שנראה די חדש שבו כתוב:"דרך מספר אחד,הדרך הראשונה,מדרום,העיירה מרופי מצפון העיר ג'ול-ריו" אתה רואה מאמן פוקימונים צריך,בערך בגילך מתאמן יחד עם הפיפלאפ שלו.
[/quote]
"היי אתה!"אני קורא לעבר הנער."רוצה לערוך קרב איתי ועם הטרטוויג שלי?"
-
כינוי: ranrevah
שם במשחק: רן רווח
תמונה: [IMG]http://i54.tinypic.com/149qoeu.png[/IMG]
פוקימוןהתחלתי: טרטויג
פוקימונים:לאלגעת
תגי מכון:לא לגעת.
כסף:3000$
ציוד:5 פוכדורים.,פוקדע,חכה ישנה,מפה של המחוז,תיק ברים,אוכל פוקימונים,אוכל לבני אדם.
בקשות:אם אתם רוצים לתפוס פוקימון מסוים.
-
[QUOTE=Aporia;1220945][SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Bugoji[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה וטרטוויג מטיילים לכם בדרך מספר אחד,אתה רואה שלט עץ שנראה די חדש שבו כתוב:"דרך מספר אחד,הדרך הראשונה,מדרום,העיירה מרופי מצפון העיר ג'ול-ריו" אתה רואה מאמן פוקימונים צריך,בערך בגילך מתאמן יחד עם הפיפלאפ שלו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]טריקו מנצל את מיומנויות המהירות שלו ומתחמק מכול מתקפת פצצת מים שסטארמי שולח אליו טריקו חוטף במהירות את הפוכדור של סטריו שלך,ומביא לך אותו,אתה רואה שסטארמי חוזר בחזרה למים,אתה שומע קול מחיאות כפיים ורואה איש מבוגר עם חלוק מעבדה,אתה מזהה אותו בתור עוזר של פרופסור איקרן.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מפעיל את הפוקדע,מגיע לתפריט הראשי ורואה הגדרת "תרגום פוקימון" אתה מפעיל את ההגדרה ואתה שומע קול דק וקטן שאומר:"יש חבורת סניזל קטלניים ומסוכנים,הם נשלטים על ידי וויביל קטלני ומסוכן לא פחות,ראיתי אותם,הם לקחו את צ'רמנדר שלך,אם אתה צריך עזרה להציל אותו,אני אשמח לעזור!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה נכנס בחזרה לדרך מספר אחד ומחפש את אושווט,אתה רואה חמישה עשר אושווט,אתה רואה שאחד מהם נראה פצוע,הוא מסתכל עליך ורץ לחבק אותך,עכשיו אתה ואושווט שוב ביחד,אתה רואה שלושה גסטלי יוצאים מהיער ומתקיפים את כול הארבעה עשר האוושוט שלא שלך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]סטריו מתחמק ממתקפת הדף העשב שסניבי שלך שולח אליו,סטריו משתמש במתקפת פעימת מים חזקה במיוחד שפוגעת בסניבי ומבלבלת אותו,אתה רואה מאמן בערך בגילך אומר לסטריו:"מה קרה סטריו החלטת להשתעשע לך?" הוא מסתכל עליך ואומר לך:"שמע אני מצטער על זה שסטריו שלי פגע בסניבי שלך,הוא שובב וקשה מאוד לרסן אותו,אגב שמי מייק,איך קוראים לך?".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אתה יכול להילחם?" אשאל ברכות את אושוואוט.
-
[QUOTE=Aporia;1220945][SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Bugoji[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]סטריו מתחמק ממתקפת הדף העשב שסניבי שלך שולח אליו,סטריו משתמש במתקפת פעימת מים חזקה במיוחד שפוגעת בסניבי ומבלבלת אותו,אתה רואה מאמן בערך בגילך אומר לסטריו:"מה קרה סטריו החלטת להשתעשע לך?" הוא מסתכל עליך ואומר לך:"שמע אני מצטער על זה שסטריו שלי פגע בסניבי שלך,הוא שובב וקשה מאוד לרסן אותו,אגב שמי מייק,איך קוראים לך?".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
קוראים לי אופק
-
[quote=Aporia;1220945]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מפעיל את הפוקדע,מגיע לתפריט הראשי ורואה הגדרת "תרגום פוקימון" אתה מפעיל את ההגדרה ואתה שומע קול דק וקטן שאומר:"יש חבורת סניזל קטלניים ומסוכנים,הם נשלטים על ידי וויביל קטלני ומסוכן לא פחות,ראיתי אותם,הם לקחו את צ'רמנדר שלך,אם אתה צריך עזרה להציל אותו,אני אשמח לעזור!".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
"אוקיי" אגיד לקאטרפי/לפוקימון שאמר את זה [אם זה הפוקימון מהשיחים] "איך תוכל לעזור לי?"
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Bugoji[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]המאמן מחזיר את הפיפלאפ שלו ומוציא פיג'י קטן וזוהר הוא אומר לך:"אין לי שום בעיה,אלא אם כן אתה מפחד להילחם מולי ומול פיג'י זוהר,אם יש לך בעיה עם הפיג'י אז אין קרב".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]הפרופסור אומר לך:"בדרך כלל סטארמי הם פוקימונים שהודפים התקפות או יכולות מהירות כמו של טריקו,ואפשר לנצח אותם רק עם התקפה עקיפה,נגיד שאתה מתקיף את אחד העצים והוא נופל על סטארמי ואז מביס אותו,בדרך כלל פוקימונים עם יכולות תקיפה הם הודפים בזכות יכולות המים ואת המהירות הם הודפים עם יכולות על חושיות,וגם אני בעצמי גידלתי את הטריקו הזה בשביל שיהיה מוכן להיות פוקימון התחלתי,אז זה די מרשים לראות מישהו שגידלת נלחם כמו גדול".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]*זה היה קטרפי.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]קטרפי אומר לי:"יש לי קשרים באזור הזה,יש שני צוותים בדרך הזו,פוקימוני החרק ופוקימוני האופל,אני אדאג לזה שכול פוקימוני החרק שנמצאים באזור הזה,ואלא לא רק קטרפי,מטפוד ובאטרפריי אלא גם ארידוס,בידריל ועוד כמה שתשמח שיהיו בצד שלך".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אושווט מסתכל עליך,ואז על הגסטלי ואז על חבריו האושווט האחרים,הוא מהנהן ויורה מתקפת פעימת מים שהודף גסטלי אחד ומשחררת שלושה אושווט שמצטרפים לקרב שלך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]*עוד פעם אחת אתה כותב לי פחות מחמש מילים אתה עף מהמ''ת הזה![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]מייק מסתכל עליך ואומר לך:"אופק,רואה להילחם מולי,סניבי שלך נגד הסטריו שלי?" אתה רואה שסניבי רוצה להמשיך להילחם,ובלי לשאול אותך הוא תוקף את סטריו שלא הספיק להתגונן במתקפת הדף עשב שמפספסת.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[quote=Aporia;1221244][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]Tigraro[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]קטרפי אומר לי:"יש לי קשרים באזור הזה,יש שני צוותים בדרך הזו,פוקימוני החרק ופוקימוני האופל,אני אדאג לזה שכול פוקימוני החרק שנמצאים באזור הזה,ואלא לא רק קטרפי,מטפוד ובאטרפריי אלא גם ארידוס,בידריל ועוד כמה שתשמח שיהיו בצד שלך".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
"עשינו דיל" אגיד ואז אשאל "רגע.. אבל למה שתעשה את זה?"
-
[QUOTE=Aporia;1221244][SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Bugoji[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]המאמן מחזיר את הפיפלאפ שלו ומוציא פיג'י קטן וזוהר הוא אומר לך:"אין לי שום בעיה,אלא אם כן אתה מפחד להילחם מולי ומול פיג'י זוהר,אם יש לך בעיה עם הפיג'י אז אין קרב".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]הפרופסור אומר לך:"בדרך כלל סטארמי הם פוקימונים שהודפים התקפות או יכולות מהירות כמו של טריקו,ואפשר לנצח אותם רק עם התקפה עקיפה,נגיד שאתה מתקיף את אחד העצים והוא נופל על סטארמי ואז מביס אותו,בדרך כלל פוקימונים עם יכולות תקיפה הם הודפים בזכות יכולות המים ואת המהירות הם הודפים עם יכולות על חושיות,וגם אני בעצמי גידלתי את הטריקו הזה בשביל שיהיה מוכן להיות פוקימון התחלתי,אז זה די מרשים לראות מישהו שגידלת נלחם כמו גדול".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]קטרפי אומר לי:"יש לי קשרים באזור הזה,יש שני צוותים בדרך הזו,פוקימוני החרק ופוקימוני האופל,אני אדאג לזה שכול פוקימוני החרק שנמצאים באזור הזה,ואלא לא רק קטרפי,מטפוד ובאטרפריי אלא גם ארידוס,בידריל ועוד כמה שתשמח שיהיו בצד שלך".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אושווט מסתכל עליך,ואז על הגסטלי ואז על חבריו האושווט האחרים,הוא מהנהן ויורה מתקפת פעימת מים שהודף גסטלי אחד ומשחררת שלושה אושווט שמצטרפים לקרב שלך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]*עוד פעם אחת אתה כותב לי פחות מחמש מילים אתה עף מהמ''ת הזה![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]מייק מסתכל עליך ואומר לך:"אופק,רואה להילחם מולי,סניבי שלך נגד הסטריו שלי?" אתה רואה שסניבי רוצה להמשיך להילחם,ובלי לשאול אותך הוא תוקף את סטריו שלא הספיק להתגונן במתקפת הדף עשב שמפספסת.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"יופי,המשיכו להשתמש בפעימות מים!" אגיד לאושוואטים.
עם אחד הגסטלים נפצע קשה אני זורק עליו פוכדור.
-
[QUOTE]Yusei Fudo
הפרופסור אומר לך:"בדרך כלל סטארמי הם פוקימונים שהודפים התקפות או יכולות מהירות כמו של טריקו,ואפשר לנצח אותם רק עם התקפה עקיפה,נגיד שאתה מתקיף את אחד העצים והוא נופל על סטארמי ואז מביס אותו,בדרך כלל פוקימונים עם יכולות תקיפה הם הודפים בזכות יכולות המים ואת המהירות הם הודפים עם יכולות על חושיות,וגם אני בעצמי גידלתי את הטריקו הזה בשביל שיהיה מוכן להיות פוקימון התחלתי,אז זה די מרשים לראות מישהו שגידלת נלחם כמו גדול".[/QUOTE]
"אני שמח שאתה שמח.." אומר לפרופסור עם חיוך, אקח את הפוכדור של סטאריו ואלך עם טריקו בדרכי.
-
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]העוזר של הפרופסור אומר לך:"תגיד,רוצה קרב 2 על 2,סטריו וטריקו שלך מול הטורוס והפיפלאפ שלי,יש לי עוד כמה פוקימונים אבל בגלל שאתה מאמן חדש יחסית אני רוצה לרחם עליך,מעוניין בקרב,אגב שמי לואיס,איך קוראים לך?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]קטרפי אומר לך:"יש לי את הסיבות שלי" והוא הולך לשם,אחרי חצי שעה של המתנה,קטרפי חוזר והוא מביא איתו צבא שלם של פוקימוני חרק חזקים ומרתיעים,ביניהם:בידריל,ארידוס ועוד כמה פוקימונים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהגסטלי שהבסת בורח לפני שאתה מצליח ללכוד אותו,אתה רואה שהאושווט האחרים מצטרפים לקרב ומגרשים את הגסטלי בחזרה למקום ממנו באו,אתה רואה מאמן פוקימונים כמוך,מחזיר את שלושת הגסטלי לפוכדורים שלהם,הוא אומר לך:"ניסיתי לתפוס לי ארבע עשר אושווט,למה הפרעת לי?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Aporia;1221512][SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Yusei Fudo[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]העוזר של הפרופסור אומר לך:"תגיד,רוצה קרב 2 על 2,סטריו וטריקו שלך מול הטורוס והפיפלאפ שלי,יש לי עוד כמה פוקימונים אבל בגלל שאתה מאמן חדש יחסית אני רוצה לרחם עליך,מעוניין בקרב,אגב שמי לואיס,איך קוראים לך?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]קטרפי אומר לך:"יש לי את הסיבות שלי" והוא הולך לשם,אחרי חצי שעה של המתנה,קטרפי חוזר והוא מביא איתו צבא שלם של פוקימוני חרק חזקים ומרתיעים,ביניהם:בידריל,ארידוס ועוד כמה פוקימונים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהגסטלי שהבסת בורח לפני שאתה מצליח ללכוד אותו,אתה רואה שהאושווט האחרים מצטרפים לקרב ומגרשים את הגסטלי בחזרה למקום ממנו באו,אתה רואה מאמן פוקימונים כמוך,מחזיר את שלושת הגסטלי לפוכדורים שלהם,הוא אומר לך:"ניסיתי לתפוס לי ארבע עשר אושווט,למה הפרעת לי?".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"לא ידעתי שהגסטלי שלך חשבתי שהם פראיים. חוץ מזה גם עם ידעתי לא הייתי נותן לך לתפוס ארבעה עשר. פוקימונים הם לא חיות מחמד. אתה לא לוקח אותם מתי שבא לך. אולי אחד שניים אבל לא את כל הארבעה עשר"
-
[QUOTE]Yusei Fudo
העוזר של הפרופסור אומר לך:"תגיד,רוצה קרב 2 על 2,סטריו וטריקו שלך מול הטורוס והפיפלאפ שלי,יש לי עוד כמה פוקימונים אבל בגלל שאתה מאמן חדש יחסית אני רוצה לרחם עליך,מעוניין בקרב,אגב שמי לואיס,איך קוראים לך?".[/QUOTE]
"שמי יוסיי, ואני אשמח לקרב איתך." אומר ללואיס ואוציא את סטאריו מהפוכדור.
-
[quote=Aporia;1221512][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]Tigraro[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]קטרפי אומר לך:"יש לי את הסיבות שלי" והוא הולך לשם,אחרי חצי שעה של המתנה,קטרפי חוזר והוא מביא איתו צבא שלם של פוקימוני חרק חזקים ומרתיעים,ביניהם:בידריל,ארידוס ועוד כמה פוקימונים.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
"היי לכולם" אגיד להם "קבוצת פוקימונים חטפו לי את צ'ארמנדר שלי, הם סניזלים ובראשם וויביל".
"תוכלו לעזור לי להחזיר את צ'ארמנדר?"
-
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מוציא את סטריו שלך,לואיס מוציא את הפיפלאפ שלו,הוא אומר לך:"כול מאמן יכול להחליף פוקימון בכול זמן שמתחשק לו,הראשון ששני הפוקימונים שלו מפסידים,מפסיד בקרב,אתה תעשה את ההתקפה הראשונה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שכולם עושים עם הראש כן,אתה רואה שמהעצים יורדים חמישה עשר סניזל חזקים ואתה רואה וויבל חזק וקטלני זורק על הרצפה את הצ'רמנדר שלך,אתה רואה שהוא קשור בחבל,אתה מבין שכדי להשיג את צ'רמנדר שלך תצטרך להביס את צבא הסניזל של וויבל. [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]המאמן דוחף אותך ואתה נופל,הוא אומר לך:"אף ילד לא יגיד לי מה לעשות,יש לי סיבה ללכוד את כול הארבע עשר" הוא זורק 14 פוכדורים רגילים,ובגלל שהאושווט חלשים מהקרב נגד הגסטלי הם נלכדו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[quote=Aporia;1221775]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שכולם עושים עם הראש כן,אתה רואה שמהעצים יורדים חמישה עשר סניזל חזקים ואתה רואה וויבל חזק וקטלני זורק על הרצפה את הצ'רמנדר שלך,אתה רואה שהוא קשור בחבל,אתה מבין שכדי להשיג את צ'רמנדר שלך תצטרך להביס את צבא הסניזל של וויבל. [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/quote]
'אין לי עוד פוקימונים, איך אביס אותו?' אחשוב לעצמי בעצב ואז אשאל בקול אך חלש, לעצמי "מישהו מכאן ייתן לי לשלוט בו בקרב בכלל?"
-
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]קטרפי מחפש בתיק שלך משהו ומוציא משם את הפוקדע,הוא מפעיל את הגדרת שפת הפוקימונים והוא אומר לך:"אם אתה רוצה אני יוכל להיות בפקודתך,אני אומנם נראה קטן אבל אני יודע מתקפות חרק חזקות במיוחד כמו ניב חרק,קשר רעל ועוד כמה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[quote=Aporia;1221786][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]Tigraro[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]קטרפי מחפש בתיק שלך משהו ומוציא משם את הפוקדע,הוא מפעיל את הגדרת שפת הפוקימונים והוא אומר לך:"אם אתה רוצה אני יוכל להיות בפקודתך,אני אומנם נראה קטן אבל אני יודע מתקפות חרק חזקות במיוחד כמו ניב חרק,קשר רעל ועוד כמה".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
"אני מסכים" אענה לו ואסרוק אותו בפוקדע כדי לראות את מתקפותיו
-
[QUOTE]Yusei Fudo
אתה מוציא את סטריו שלך,לואיס מוציא את הפיפלאפ שלו,הוא אומר לך:"כול מאמן יכול להחליף פוקימון בכול זמן שמתחשק לו,הראשון ששני הפוקימונים שלו מפסידים,מפסיד בקרב,אתה תעשה את ההתקפה הראשונה".[/QUOTE]
"טוב, אני בוחר בטריקו לקרב הזה." אומר ללואיס ואסמן לסטאריו לגשת לצד.לאחר מכן אגיד לטריקו:"תשתמש בהדף עשב!"
-
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מחליף בין סטריו לטריקו לפני שהקרב התחיל,אתה רואה שלואיס מחייך חיוך קר ומרוצה,הדף העשב מפספס את פיפלאפ הזריז שהצליח להתחמק לפני שהמתקפה פגעה בו,הוא שולח מתקפת ניקור חזקה שפוגעת בטריקו,אתה רואה ששני ניקורים פוגעים בו ואת הניקור השלישי טריקו עוצר,הוא מעיף את פיפלאפ שנוחת על הרצפה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]הפוקדע אומר לך:"מתקפותיו של הקטרפי הזה הם:[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]נשיכת חרק.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]קור רעל.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]ועל חושי",אתה רואה שקטרפי משתמש בעל חושי על הצ'רמנדר שלך ומביא לך אותו,אתה רואה שאחד הארידוס חותך את הכבלים של צ'רמנדר שמשתחרר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE]Yusei Fudo
אתה מחליף בין סטריו לטריקו לפני שהקרב התחיל,אתה רואה שלואיס מחייך חיוך קר ומרוצה,הדף העשב מפספס את פיפלאפ הזריז שהצליח להתחמק לפני שהמתקפה פגעה בו,הוא שולח מתקפת ניקור חזקה שפוגעת בטריקו,אתה רואה ששני ניקורים פוגעים בו ואת הניקור השלישי טריקו עוצר,הוא מעיף את פיפלאפ שנוחת על הרצפה.
[/QUOTE]
"תשתמש בהדף עשב ואם הוא יגיע אליך תשתמש בהגנה!" אומר לטריקו.
-
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]טריקו מנטר על אחד העצים ומשתמש בהדף עשב על פיפלאפ שמשתמש במתקפת מערבולת שהודפת את מתקפת הדף העשב שלך,אתה רואה שטריקו קופץ מהעץ ויוצא למתקפה ישירה נגד פיפלאפ,השניים נלחמים צמוד מאוד ובסופו של דבר טריקו משתמש בהדף עשב בטווח אפס ומביס את פיפלאפ.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]לואיס מחזיר את הפיפלאפ שלו ומוציא את הטורוס שלו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]טריקו הביס את פיפלאפ,1-0 לך,נשאר ללואיס רק פוקימון אחד![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Aporia;1221839][SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Yusei Fudo[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]טריקו מנטר על אחד העצים ומשתמש בהדף עשב על פיפלאפ שמשתמש במתקפת מערבולת שהודפת את מתקפת הדף העשב שלך,אתה רואה שטריקו קופץ מהעץ ויוצא למתקפה ישירה נגד פיפלאפ,השניים נלחמים צמוד מאוד ובסופו של דבר טריקו משתמש בהדף עשב בטווח אפס ומביס את פיפלאפ.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]לואיס מחזיר את הפיפלאפ שלו ומוציא את הטורוס שלו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]טריקו הביס את פיפלאפ,1-0 לך,נשאר ללואיס רק פוקימון אחד![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
"קדימה טריקו, תחזור!" אומר ואחזיר את טריקו לפוכדור.אחר כך אסמן לסטאריו להגיע לזירה ואגיד לו:"השתמש בפעימת מים!"
-
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]סטריו שלך משתמש בפעימת מים,אך טורוס שובר את פעימת המים בזכות קרניו החדות,טורוס משתמש במתקפת הסתערות,סטריו מצליח להתחמק אבל רק כמעט,סטריו פוגע בטורוס במתקפת פעימת מים,טורוס משתמש במתקפת נהימת דרקון שפוגעת בסטריו ופוגעת בו חזק מאוד.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Aporia;1221856][SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Yusei Fudo[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]סטריו שלך משתמש בפעימת מים,אך טורוס שובר את פעימת המים בזכות קרניו החדות,טורוס משתמש במתקפת הסתערות,סטריו מצליח להתחמק אבל רק כמעט,סטריו פוגע בטורוס במתקפת פעימת מים,טורוס משתמש במתקפת נהימת דרקון שפוגעת בסטריו ופוגעת בו חזק מאוד.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"תשתמש בקרן בועות סטאריו!" אומר לסטאריו.
-
[quote]המאמן מחזיר את הפיפלאפ שלו ומוציא פיג'י קטן וזוהר הוא אומר לך:"אין לי שום בעיה,אלא אם כן אתה מפחד להילחם מולי ומול פיג'י זוהר,אם יש לך בעיה עם הפיג'י אז אין קרב".
[/quote]
"מה פתאום?קרב אני אף פעם לא אפספס!טרטוויג צא!שאיבה ואז נגיחה!"
-
[quote=Aporia;1221830]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]הפוקדע אומר לך:"מתקפותיו של הקטרפי הזה הם:[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]נשיכת חרק.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]קור רעל.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]ועל חושי",אתה רואה שקטרפי משתמש בעל חושי על הצ'רמנדר שלך ומביא לך אותו,אתה רואה שאחד הארידוס חותך את הכבלים של צ'רמנדר שמשתחרר.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
"תודה קאטרפי" אודה לו ואגיד לצ'ארמנדר "זה הזמן לחסל איזה וויביל! שריטה!"