-
[QUOTE=Brieza;1224875][B][COLOR="Navy"]סטיב
אתה מוציא את זוראה מתוך קלף התפיסה שלך.זוראה משתמש במהירות ביכולת שלו אשליה-הוא הופך לצ'איזארד כפי שביקשת.אתה ופרקסרו עולים על צ'איזארד.צ'אריזארד מתחיל לעוף הכי מהר שהוא יכול למקום הכי רחוק מהעיר סאיינה.לאחר כמה דקות צ'איזארד מפסיק לעוף.אתה רואה פיצוץ ענק מתרחש בסאיינה ומוחק את העיר לגמרי. למזלך הדף של הפיצוץ לא מגיע אליכם.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkOrange"]רובי
אתה מלטף את ראשו של רטטה בנעימות רבה. רטטה אומר לך " רטט, רטט,רטט". אתה לא מבין מה הוא אמר לך.לאחר כמה שניות הפוקידע מתרגם לך את דברי הרטטה" מצטער בן אנוש אין לי מושג איך אפשר לצאת מפה.אבל אם תמשיך ללכת אתה תגיע לדינות המוות.מקום מסוכן מאוד.אה תודה רבה שנתת לי וכל עכשיו אני לא אגווע ברעב".[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]אייס
האיש אומר לך " שמי אלריון". אתה ופלראון מתחילים לרוץ לכיוון חדר הבקרה כדי להביס את השליטים. לאחר כמה דקות של חיפושים אתה מוצא את חדר הבקרה. אתה פותח את הדלת ומולך רואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr102.png[/IMG]יושב על כסא.הוא רואה אותך ואומר לך " מה אתה עושה? אין כניסה פה לאנשים. טוב עכשיו העונש על זה שנכסת לפה הוא למות. אז תכונן למות ". האיש מוציא מתוך קלף התפיסה שלו את [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/135.png[/IMG] ג'ולטין.[/COLOR][/B][/QUOTE]
''פלאריון תהיה מוכן לקרב'' אגיד לפלאריון ואחכה שהאיש יתחיל
-
[B][COLOR="Green"]אייס
אתה רואה שפלראון מוכן להילחם נגד גולטאן של האיש. האיש אומר לך " הקרב היה 1 על 1. .אם אתה תפסיד בקרב אתה תמות.דרגך אגב שמי קלאוס. מגיע לך לדעת מי האיש שיהרוג אותך. טוב ג'ולטאן תשלח מכת ברק חזקה אל פלורואן.". ג'ולטאן משתמש במכת ברק.ברק יוצא מגופו ועושה חור בתקרה ועף לשמיים.לאחר כמה שניות הברק חוזר לכינו של פלראון.פלראון מצליח להתחמק בזמן מן הברק של ג'ולטאן.[/COLOR][/B]
-
[quote]סטיב
אתה מוציא את זוראה מתוך קלף התפיסה שלך.זוראה משתמש במהירות ביכולת שלו אשליה-הוא הופך לצ'איזארד כפי שביקשת.אתה ופרקסרו עולים על צ'איזארד.צ'אריזארד מתחיל לעוף הכי מהר שהוא יכול למקום הכי רחוק מהעיר סאיינה.לאחר כמה דקות צ'איזארד מפסיק לעוף.אתה רואה פיצוץ ענק מתרחש בסאיינה ומוחק את העיר לגמרי. למזלך הדף של הפיצוץ לא מגיע אליכם.[/quote]
"פיו, הפיצוץ לא הגיע אלינו.." אומר ואגיד לזורואה:"תודה זורואה!" ואחזיר אותו לקלף התפיסה.אחר כך אמשיך בדרכי.
-
[QUOTE=Brieza][COLOR="Blue"]שיין
אתה מודה לפרופסור על הסברים ועל המידע שהוא נתן לך. אתה לוקח את קלף התפיסה שלך וואת הפוקידע ושם אותם בתיקך. הפרופסור אומר לך " המקום הכי קרוב למעבדה שלי הוא דינות המוות. זהו מקום מסוכן מאוד שיש בו הרבה פוקימונים מסוכנים מאוד שחיים בסביבה חולית.כדי להגיע לשם פשוט תלך ישר ובספו של דבר תגיע לדינות המוות"[/COLOR]
[/QUOTE]
אני שוב מודה לו ויוצא לדרכי, אני ממשיך ישר ואז עוצר. אני רוצה להוציא את איווי, אני מוציא אותו לאוויר ואז אומר לו בחייכנות:"שלום, אני עכשיו המאמן שלך, אני רוצה שתכנס לכאן בבקשה" ומראה לו את קלף התפיסה, ואז זורק אותו עליו.
-
[QUOTE=Brieza;1224806][COLOR="Blue"]ש
[B][COLOR="Red"]אנג'ל
קוא אומר לך " אני מאחל לך בהצלחה עם המסע שלך בכוכב וגם שתצליח למצוא תשובות על איך להחזיר את כדור הארץ למצבו הקודם.אם אני אמצא משהו בקשר לזה אז אני אודיע לך על זה מיד ". פרופסור קוא הולך לחדרו וגם השניים האחרים שהיו איתך במעבדה הם יוצאים מהמעבדה והולכים לדרכם.[/COLOR][/B]
][/QUOTE]
אצא מהמעבדה ואנסה לחשוב לאן ללכת.
-
[QUOTE=Brieza;1224918][B][COLOR="Green"]אייס
אתה רואה שפלראון מוכן להילחם נגד גולטאן של האיש. האיש אומר לך " הקרב היה 1 על 1. .אם אתה תפסיד בקרב אתה תמות.דרגך אגב שמי קלאוס. מגיע לך לדעת מי האיש שיהרוג אותך. טוב ג'ולטאן תשלח מכת ברק חזקה אל פלורואן.". ג'ולטאן משתמש במכת ברק.ברק יוצא מגופו ועושה חור בתקרה ועף לשמיים.לאחר כמה שניות הברק חוזר לכינו של פלראון.פלראון מצליח להתחמק בזמן מן הברק של ג'ולטאן.[/COLOR][/B][/QUOTE]
״פלאריון תנסה להעתיק את המתקפה עם היכולת שלך וללמוד אותה״ אגיד לו על מכת הברק ואז אורה לו ״תתקוף בסופת חול!״
-
[B][COLOR="Green"]אייס
פלוראון משתמש ביכולת שלו ומנסה ללמוד את מתקפת הברק של גולטאן.פלוראון תוקף במכת ברק אך יוצא לו ברק קטן שאפילו לא מגיע לג'ולטאן.פלוראון עובר לתקוף במתקפת סופת חול.הוא מייצר סופת חול די גדולה שכמעט הורסת את כול החדר.ג'ולטאן נלכד בסופת החול די בקלות.סופת החול פוגעת בו ומונעת ממנו לתקוף בחזרה את פלראון שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]אנג'ל
אתה יוצא מהמעבדה ורואה שממה שאין בה כלום.אין לך מושג לאן ללכת אבל אתה מתחיל ללכת אל הלא נודע.לאחר הליכה קצרה אתה רואה [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/021.png[/IMG] ספירו. הפוקידע שלך מתחיל לדבר " ספירו פוקימון הציפור.היכולת המיוחדת שלו נקראת שריון מתכת.הגוף שלו הופך למתכת ודי קשה לפגוע בו.השריון מתכת נעלם אחרי כמה דקות תלוי בכוחו של ספירו." הפוקידע מפסיק לדבר .[/COLOR][/B]
[COLOR="Blue"]שיין
אתה יוצא מהמעבדה של פרופסור קוא ומתחיל ללכת ללא נודע.לאחר הליכה קצרה אתה מוציא את איווי שלך מהפוכדור שלך.איווי יוצא מהפוכדור ושמח לראות אותך ולהכיר אותך.הפוכדור שבו שהה איוי נשבר לרסיסים.אתה מוציא את קלף התפיסה שלך וזורק אתו על איוי.מגן ירוק מופיע מול איוי ולא נותן לקלף התפיסה שלך ללכוד את איווי שלך. הפוקידע שלך אומר לך" איוי לא יכול להיכנס לקלף התפיסה מכיון שהוא פוקימון מכדור הארץ.אך ורק פוקימונים מהכוכב יכלו להיכנס לקלף התפיסה ".[/COLOR]
[B][COLOR="Navy"]סטיב
אתה מודה על העזרה של זוראה ומכניס אותו לקלף שלך.אתה ופרקסרו משיכים ללכת אל הלא נודע.לאחר כמה דקות של הליכה אתה שומע צעקות של אנשים.אתה רץ אל הצעקות ורואה זוג אנשים מותקפים על ידי [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/157.png[/IMG] טיפלוז'ן.טיפלוז'ן אומר לך בשפת בני האנוש " אין טעם שתציל אותם כי גם אתה הולך למות.צוות בלאק סיפרו לי עליך.אתה מנסה לעצור אותם ושלחו אותי כדי להרוג אותך "[/COLOR][/B]
-
אתה יוצא מהמעבדה של פרופסור קוא ומתחיל ללכת ללא נודע.לאחר הליכה קצרה אתה מוציא את איווי שלך מהפוכדור שלך.איווי יוצא מהפוכדור ושמח לראות אותך ולהכיר אותך.הפוכדור שבו שהה איוי נשבר לרסיסים.אתה מוציא את קלף התפיסה שלך וזורק אתו על איוי.מגן ירוק מופיע מול איוי ולא נותן לקלף התפיסה שלך ללכוד את איווי שלך. הפוקידע שלך אומר לך" איוי לא יכול להיכנס לקלף התפיסה מכיון שהוא פוקימון מכדור הארץ.אך ורק פוקימונים מהכוכב יכלו להיכנס לקלף התפיסה ".[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לאיווי בשמחה:"אז כנראה שאתה תשאר איתי בחוץ" ומטייל איתו אל דינות המוות.
-
[quote]סטיב
אתה מודה על העזרה של זוראה ומכניס אותו לקלף שלך.אתה ופרקסרו משיכים ללכת אל הלא נודע.לאחר כמה דקות של הליכה אתה שומע צעקות של אנשים.אתה רץ אל הצעקות ורואה זוג אנשים מותקפים על ידי טיפלוז'ן.טיפלוז'ן אומר לך בשפת בני האנוש " אין טעם שתציל אותם כי גם אתה הולך למות.צוות בלאק סיפרו לי עליך.אתה מנסה לעצור אותם ושלחו אותי כדי להרוג אותך "[/quote]
"אוקיי.ומה אתה חושב?שאתה תוכל לעצור אותי מלהשמיד את צוות בלאק?" אומר לטייפלוז'ן ואחפש עליו מידע בפוקידע.לאחר מכן אוציא מהפוכדור את סטיליקס ואגיד לו:"השתמש בחפירה ולאחר מכן ביכולת הפירוק שלך!"
-
[QUOTE=Brieza;1225002][B][COLOR="Green"]
[B][COLOR="Red"]אנג'ל
אתה יוצא מהמעבדה ורואה שממה שאין בה כלום.אין לך מושג לאן ללכת אבל אתה מתחיל ללכת אל הלא נודע.לאחר הליכה קצרה אתה רואה [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/021.png[/IMG] ספירו. הפוקידע שלך מתחיל לדבר " ספירו פוקימון הציפור.היכולת המיוחדת שלו נקראת שריון מתכת.הגוף שלו הופך למתכת ודי קשה לפגוע בו.השריון מתכת נעלם אחרי כמה דקות תלוי בכוחו של ספירו." הפוקידע מפסיק לדבר .[/COLOR][/B]
][/QUOTE]
אסתכל על הספירו ואחשוב'ספירו הזה הזכיר לי שיש לי פוכדור' "צא!"אצעק בחוסר היגיון ואחכה שיצא פוקימון מהפוכדור.
-
[quote]אייס
פלוראון משתמש ביכולת שלו ומנסה ללמוד את מתקפת הברק של גולטאן.פלוראון תוקף במכת ברק אך יוצא לו ברק קטן שאפילו לא מגיע לג'ולטאן.פלוראון עובר לתקוף במתקפת סופת חול.הוא מייצר סופת חול די גדולה שכמעט הורסת את כול החדר.ג'ולטאן נלכד בסופת החול די בקלות.סופת החול פוגעת בו ומונעת ממנו לתקוף בחזרה את פלראון שלך.[/quote]
''תירה 3 כדורי צל לתוך הסופה!'' אורה לו
-
[QUOTE=Brieza;1224875][B][COLOR="Navy"]
אתה מלטף את ראשו של רטטה בנעימות רבה. רטטה אומר לך " רטט, רטט,רטט". אתה לא מבין מה הוא אמר לך.לאחר כמה שניות הפוקידע מתרגם לך את דברי הרטטה" מצטער בן אנוש אין לי מושג איך אפשר לצאת מפה.אבל אם תמשיך ללכת אתה תגיע לדינות המוות.מקום מסוכן מאוד.אה תודה רבה שנתת לי וכל עכשיו אני לא אגווע ברעב".[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
'לא נורא' אחשוב לעצמי ואמשיך ללכת בדרכי בציפייה לפוקימון טוב לקרב.
-
אתה ממשיך ללכת אל הנודע ותוך כדי אתה מחפש פוקימון שיתן לך קרב פוקימונים מצוין.לאחר כמה דקות של הליכה חיפוש אתה רואה קהילת [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/74.png[/IMG] ג'יודוד.בקהילה יש לפחות 10 ג'יודים. הקהילה שמה לב אליך.ביחד כולם מתחילים להסתובב במהירות לכונך.נראה שהם מנסים לדרוס אותך למוות.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]אייס
פלראון שומע בקולך ומכין 3 כדורי צל ואז הוא מעיף אותם הישר לתוך סופת החול.כדורי הצל נכנסים לתוך סופת החול ומתחילים לפגוע קשות בג'ולטאן.ג'ולטאן לא מצליח לעשות כלום כשהוא בסופת החול.אתה רואה שקלאוס בכלל לא מודאג ממצבו של ג'ולטן.קלאוס אומר לו" תשמש בחיית ברק ". חייה שנראת עשויה מברק מופיעה ושוברת את סופת החול ומצילה את ג'ולטאן.חיית הברק פוגעת קשה מאוד בפלראון שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]אנג'ל
בזכות ספירו אתה נזכר שלא הוצאת את הפוקימון שקיבת החוצה.אתה פותח את הפוכדור שלך וממנו יוצא [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/004.png[/IMG] צ'ארמנדאר חמוד וקטן.הפוכדור שבו שהה צ'ארמנדאר נשבר לרסיסים קטנים.צ'ארמנדאר רואה את ספירו ונהיה קצת מפוחד ממנו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]סטיב
אתה בודק מידע על טיפלוז'ן שמולך. הפוקידע אומר "טיפלוז'ן הוא נודע גם בכינוי שרפן.הוא יכול להבעיר את כול גופו באש חזקה ומי שיגע בה ישרף מיד גם פוקימוני מים.אין לו יכולת מיוחדת אך הוא יודע את שפת בני האנוש.". אתה מוציא את סטיליקיס מהקלף שלך.סטיליקיס משתמש בחפירה וחופר בור.הוא נכנס לבור שלו.סטיליקיס משתמש בפירוק ואז 4 אבנים עפים הישר אל טיפלוז'ן.טיפלוז'ן מתחמק מהם בקלות רבה. טיפלוז'ן תוקף בלהביור את סטיליקיס.[/COLOR][/B]
[COLOR="Blue"]שיין
איווי שמח לשמוע שאתה משאיר אותו בחוץ. שניכם מתחילים להתקדם אל דינות המוות. לאחר כמה דקות של הליכה אתה רואה מולך מלא דינות ענקיות.אתה מבין שהגעת לדיונות המוות.צמולך ניצב שלט אתה קורא אותו " שלום הגעתם לדינות המוות..זהו מקום מסוכן ששורץ במלא מלכודות.נמצאים פה הרבה אוניקס וסטליקיס מסוכנים מאוד.אז אם תעברו פה תזהרו ".[/COLOR]
-
[quote]סטיב
אתה בודק מידע על טיפלוז'ן שמולך. הפוקידע אומר "טיפלוז'ן הוא נודע גם בכינוי שרפן.הוא יכול להבעיר את כול גופו באש חזקה ומי שיגע בה ישרף מיד גם פוקימוני מים.אין לו יכולת מיוחדת אך הוא יודע את שפת בני האנוש.". אתה מוציא את סטיליקיס מהקלף שלך.סטיליקיס משתמש בחפירה וחופר בור.הוא נכנס לבור שלו.סטיליקיס משתמש בפירוק ואז 4 אבנים עפים הישר אל טיפלוז'ן.טיפלוז'ן מתחמק מהם בקלות רבה. טיפלוז'ן תוקף בלהביור את סטיליקיס.[/quote]
"תשתמש בחפירה ואז תצא ותשתמש בזנב ברזל!" אומר לסטיליקס.
-
[QUOTE=Brieza;1225235][B][COLOR="DarkOrange"]רובי
אתה ממשיך ללכת אל הנודע ותוך כדי אתה מחפש פוקימון שיתן לך קרב פוקימונים מצוין.לאחר כמה דקות של הליכה חיפוש אתה רואה קהילת [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/74.png[/IMG] ג'יודוד.בקהילה יש לפחות 10 ג'יודים. הקהילה שמה לב אליך.ביחד כולם מתחילים להסתובב במהירות לכונך.נראה שהם מנסים לדרוס אותך למוות.[/COLOR][/B]
[/COLOR][/QUOTE]
"אוי לא!" אקרא ואשחרר את איגליבאף מהפוקדור שלה. "קדימה תשלחי אליהם נשיקה מתוקה" אומר לה ואסתתר מאחורי גופה הקטן
-
[quote=Brieza;1225235][B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]פלראון שומע בקולך ומכין 3 כדורי צל ואז הוא מעיף אותם הישר לתוך סופת החול.כדורי הצל נכנסים לתוך סופת החול ומתחילים לפגוע קשות בג'ולטאן.ג'ולטאן לא מצליח לעשות כלום כשהוא בסופת החול.אתה רואה שקלאוס בכלל לא מודאג ממצבו של ג'ולטן.קלאוס אומר לו" תשמש בחיית ברק ". חייה שנראת עשויה מברק מופיעה ושוברת את סופת החול ומצילה את ג'ולטאן.חיית הברק פוגעת קשה מאוד בפלראון שלך.[/COLOR][/B]
[/quote]
"תתקוף שוב בסופת חול!" אורה לפלאריון ואביט בג'ולטיון בדאגה בעודי תוהה 'גם בו מתעללים?'
-
איווי שמח לשמוע שאתה משאיר אותו בחוץ. שניכם מתחילים להתקדם אל דינות המוות. לאחר כמה דקות של הליכה אתה רואה מולך מלא דינות ענקיות.אתה מבין שהגעת לדיונות המוות.צמולך ניצב שלט אתה קורא אותו " שלום הגעתם לדינות המוות..זהו מקום מסוכן ששורץ במלא מלכודות.נמצאים פה הרבה אוניקס וסטליקיס מסוכנים מאוד.אז אם תעברו פה תזהרו ".
[/COLOR][/QUOTE]
אני קורא את השלט בצורה מאוד מזלזלת, ואומר:"טוב מה זה משנה בוא נתקדם איווי" ומתקדם בדינות המוות
-
[QUOTE=Brieza;1225235]
[B][COLOR="Red"]אנג'ל
בזכות ספירו אתה נזכר שלא הוצאת את הפוקימון שקיבת החוצה.אתה פותח את הפוכדור שלך וממנו יוצא [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/004.png[/IMG] צ'ארמנדאר חמוד וקטן.הפוכדור שבו שהה צ'ארמנדאר נשבר לרסיסים קטנים.צ'ארמנדאר רואה את ספירו ונהיה קצת מפוחד ממנו.[/COLOR][/B]
][/QUOTE]
"צארמנדר אל תפחד ותשתמש ב..."אומר ואז אזכור שאני לא מכיר אותו, אחר כך אבדוק בפוקידע על הצארמנדר.
-
[B][COLOR="Red"]אנג'ל
אתה מוציא את הפוקידע שלך ובודק על צ'ארמנדאר מידע. הפוקידע אומר לך" צ'ארמנדאר הוא פוקימון מסוג אש.כשאר הלהבה על זנבו קטנה הוא נחלש.כשאר הלהבה נעלמת היכולת שלו מופעלת ולהבה מרפאת את פצעיו שחטף. צ'ארמנדאר מתפתח לצ'ארמיליון ובסוף לצ'אריזארד. צ'ארמנדאר יודע את המתקפות הבאות : שריטה,גחלת,ערפיח,ראשיה". ספירו רץ לעבר צ'ארמנדאר במתקפת ניקור.[/COLOR][/B]
[COLOR="Blue"]שיין
אתה ואיווי נכנסים לתוך דינות המוות.אתם מתחילים ללכת בדינות הגדולות ומנסים שלא לפגוש בפוקימונים מסוכנים.לפתע אתה מרגיש שאתה קטן.אתה שם לב שאתה בחול טובעני.איווי רץ מהר אליך ומצליח בעזרת כוחתיו להוציא אותך מהחול הטובעני ולהציל אותך ממות.אתם ממשיכים ללכת ופוגשים [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/95.png[/IMG] באוניקס. הפוקידע אומר " אוניקס סוג אדמה ואבן. היכולת שלו מאפשרת לו לפרק את גופו ולהעיף את האבנים שמחברות אותו אל היריב.".[/COLOR]
[B][COLOR="Green"]אייס
פלראון משתמש בסופת חול שוב על ג'ולטאן.סופת חול ענקית זזה במהירות לעבר ג'ולטאן. קלאוס אומר " זה לא יעבוד לך. ג'ולטאן חיית ברק ". ג'ולטאן שוב משתמש בחיית ברק. חייה שעשויה מברקים מופיעה ומביסה בקלות את סופת החול של פלראון.קלאוס אומר " ג'ולטאן ניב ברק ". ג'ולטאן רץ במהירות לעבר פלראון כשהוא משתמש בניב ברק עליו.
[/COLOR][/B]
אתה מוציא את איליבאף מן הפוכדור שלה. [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/174.png[/IMG]איגליבאף יוצאת מהפוכדור שלה.הפוכדור נשבר לרסיסים.איליבאף מיד משתמשת בנשיקה מתוקה על כול הג'יודדים. מלא נשיקות יוצאת מן הפה שלה שמרחפות באוויר.הנשיקות פוגעות בג'יודוד.הג'יודוד מפסיקים להתגלגל לכיונכם והם מתחילים להתאהב באיגליבאף.לאחר כמה דקות השפעה עוברת והם מתחילים לזוז לכיון אחר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]סטיב
סטיליקיס משתמש במהירות בחפירה.הוא חופר בור ונכנס אליו.הלהביור של טיפלוז'ן מפספס את סטיליקיס.סטיליקיס יוצא מהבור ומיד שולח זנב ברזל על טיפלוז'ן.טיפלוז'ן תופס את הזנב של סטיליקיס בעזרת ידו ומבטל לו את התקפה. טיפלוז'ן אומר " אין לך סיכוי לנצח אותי.אני חזק מידי בשבילך.תכנע או ששני בני האנוש האלו ימותו". טיפולז'ן מכון להביור לעבר בני האנוש שלידו.[/COLOR][/B]
-
[quote=Brieza;1225386][B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]פלראון משתמש בסופת חול שוב על ג'ולטאן.סופת חול ענקית זזה במהירות לעבר ג'ולטאן. קלאוס אומר " זה לא יעבוד לך. ג'ולטאן חיית ברק ". ג'ולטאן שוב משתמש בחיית ברק. חייה שעשויה מברקים מופיעה ומביסה בקלות את סופת החול של פלראון.קלאוס אומר " ג'ולטאן ניב ברק ". ג'ולטאן רץ במהירות לעבר פלראון כשהוא משתמש בניב ברק עליו.[/COLOR][/B]
[/quote]
"כדור צל לפני שהוא יגיע אליך!" אורה לפלאריון ואם ג'ולטיאון ייפגע או ייתחמק אורה לו "תתקוף בסופת חול לפני שיספיק להשתמש בחיית ברק!"
-
[quote]סטיב
סטיליקיס משתמש במהירות בחפירה.הוא חופר בור ונכנס אליו.הלהביור של טיפלוז'ן מפספס את סטיליקיס.סטיליקיס יוצא מהבור ומיד שולח זנב ברזל על טיפלוז'ן.טיפלוז'ן תופס את הזנב של סטיליקיס בעזרת ידו ומבטל לו את התקפה. טיפלוז'ן אומר " אין לך סיכוי לנצח אותי.אני חזק מידי בשבילך.תכנע או ששני בני האנוש האלו ימותו". טיפולז'ן מכון להביור לעבר בני האנוש שלידו.[/quote]
"אני נכנע רק על מנת להציל את בני האנוש האלה.אך, אנחנו נפגש כאן שוב, ואני אלחם נגדך.ללא בני אנוש נוספים שתוכל לאיים עליהם." אומר לטייפלוז'ן, אוציא את זורואה,אגיד לו להשתנות לצ'אריזארד ואעוף עליו רחוק מטייפולז'ן.
-
[QUOTE=Brieza;1225386][B][COLOR="Red"]אנג'ל
אתה מוציא את הפוקידע שלך ובודק על צ'ארמנדאר מידע. הפוקידע אומר לך" צ'ארמנדאר הוא פוקימון מסוג אש.כשאר הלהבה על זנבו קטנה הוא נחלש.כשאר הלהבה נעלמת היכולת שלו מופעלת ולהבה מרפאת את פצעיו שחטף. צ'ארמנדאר מתפתח לצ'ארמיליון ובסוף לצ'אריזארד. צ'ארמנדאר יודע את המתקפות הבאות : שריטה,גחלת,ערפיח,ראשיה". ספירו רץ לעבר צ'ארמנדאר במתקפת ניקור.[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
לא הבנת למה התכוונתי ביכולת אבל ניחה ~
-----------------------------
"צארמנדר תשתמש בגחלת על רגליו של ספירו !"אומר ואחכה שיבצע את ההוראה שנתתי לו.
-
[B][COLOR="Red"]אנג'ל
אז למה התכונת?
------------------------
אתה מורה לצ'ארמנדאר שלך שישתמש בגחלת על כפות הרגללים של ספירו.צ'ארמנדאר מקשיב לך והוא שולח גחלת די חזקה לעבר כפות הרגליים של ספירו.ספירו לא מצליח להתחמק מן הגחלת ששולח צ'ארמנדאר.הגחלת של צ'ארמנדאר פוגעת בכפות רגליו של ספירו.הגחלת גורמת לכוויות קשות ברגלי ספירו בעקבות הכוויות ספירו לא יכול ללכת.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]סטיב
אתה מחליט להיכנע כדי שבני האדם לא ימותו. אתה מוציא את זוראה.זוראה הופך לצ'אריזארד ואתה עולה עליו. טיפלוז'ן אומר לך " יפה שנכעת.בפעם הבאה שניפגש אני יהרוג אותך בלי רחמים ". צ'איזארד מתחיל לעוף לאנשהו כשאתה עליו.לאחר טיסה של 15 דקות צ'איזארד נוחת ווחזר לצורת הזוראה שלו.אתה יורד מצ'איזארד ביחד עם פרסקרו שלך.מולך אתה רואה מקדש ענקי בשם "טיפון".[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]אייס
פלראון משתמש בכדור צל על ג'ולטאן.ג'ולטאן לא מצליח להתחמק מן כדור הצל של פלראון ולכן נפגע די קשה מן כדור הצל .לאחר מכן פלראון עובר לתקוף בסופת חול.הוא מייצר סופת חול ושולח אותה אל ג'ולטאן.ג'ולטאן הפעם לא משתמש בחיית הברק שלו כדי לבטל את סופת החול.הוא פשוט מתחמק מן סופת החול של פלראון.ג'ולטאן שולח ברק אל פלראון.[/COLOR][/B]
-
[quote=Brieza;1225484]
[B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]פלראון משתמש בכדור צל על ג'ולטאן.ג'ולטאן לא מצליח להתחמק מן כדור הצל של פלראון ולכן נפגע די קשה מן כדור הצל .לאחר מכן פלראון עובר לתקוף בסופת חול.הוא מייצר סופת חול ושולח אותה אל ג'ולטאן.ג'ולטאן הפעם לא משתמש בחיית הברק שלו כדי לבטל את סופת החול.הוא פשוט מתחמק מן סופת החול של פלראון.ג'ולטאן שולח ברק אל פלראון.[/COLOR][/B][/quote]
"תתקוף בכדור צל!" אורה לו עם מתקפת נגד
-
[QUOTE=Brieza;1225484][B][COLOR="Red"]אנג'ל
אז למה התכונת?
------------------------
אתה מורה לצ'ארמנדאר שלך שישתמש בגחלת על כפות הרגללים של ספירו.צ'ארמנדאר מקשיב לך והוא שולח גחלת די חזקה לעבר כפות הרגליים של ספירו.ספירו לא מצליח להתחמק מן הגחלת ששולח צ'ארמנדאר.הגחלת של צ'ארמנדאר פוגעת בכפות רגליו של ספירו.הגחלת גורמת לכוויות קשות ברגלי ספירו בעקבות הכוויות ספירו לא יכול ללכת.[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
ברגע שהוא משתמש ביכולת האש נכבת לשניה וברגע שהיא חוזרת במקום לשרוף היא מרפא ם:
--------------------------------
"צארמנדר תשמש בשריטה על הכנפיים של ספירו ואז ראשיה לראשו" אומר בהתלהבות.
-
[quote]סטיב
אתה מחליט להיכנע כדי שבני האדם לא ימותו. אתה מוציא את זוראה.זוראה הופך לצ'אריזארד ואתה עולה עליו. טיפלוז'ן אומר לך " יפה שנכעת.בפעם הבאה שניפגש אני יהרוג אותך בלי רחמים ". צ'איזארד מתחיל לעוף לאנשהו כשאתה עליו.לאחר טיסה של 15 דקות צ'איזארד נוחת ווחזר לצורת הזוראה שלו.אתה יורד מצ'איזארד ביחד עם פרסקרו שלך.מולך אתה רואה מקדש ענקי בשם "טיפון".[/quote]
"מעניין מה יש שם.." אומר לעצמי, אחזיר את זורואה לקלף התפיסה שלו ואלך עם פרקסורו למקדש.
-
[QUOTE=Brieza;1225386][B][COLOR="Red"]
אתה מוציא את איליבאף מן הפוכדור שלה. [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/174.png[/IMG]איגליבאף יוצאת מהפוכדור שלה.הפוכדור נשבר לרסיסים.איליבאף מיד משתמשת בנשיקה מתוקה על כול הג'יודדים. מלא נשיקות יוצאת מן הפה שלה שמרחפות באוויר.הנשיקות פוגעות בג'יודוד.הג'יודוד מפסיקים להתגלגל לכיונכם והם מתחילים להתאהב באיגליבאף.לאחר כמה דקות השפעה עוברת והם מתחילים לזוז לכיון אחר.[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"עבודה נהדרת!" אומר לאיגליבאף בחיוך ואמשיך בדרכי בתקווה למצוא משהו פחות מסוכן..
-
איגליבאף שמח ממה שאמרת לו.שניכם משיכים ללכת אל הלא נודע.אתם הולכים והולכים ולא נראה שאתם מגיעים לאנשהו אבל בכול זאת אתם עדיין הולכים.לאחר הליכה ארוכה מאוד אתם פוגשים [IMG]http://www.serebii.net/pokedex-bw/evo/172.png[/IMG] בפיצ'ו קטן.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]סטיב
אתה מחזיר את זוראה לקלף שלך ואז נכנס עם פרקסרו למקדש.כשאתה נכנס יש חושך במקדש אבל אז הלפידים שבמקדש נדלקים ויש אור.אתה רואה מסדרון ארוך מאוד שמוביל לאנשהו.שניכם מתחילים להתלך במסדרון הארון.לאחר הליכה של 5 דקות אתם מגיעים לסוף המסדרון.מולכם מופיע חדר ענק שבו נמצאים 15 אנשים בחליפות סגולות מתפללים לאלוהים שלהם.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]אנג'ל
צ'ארמנדאר רץ לעבר ספירו כדי לשרוט את כנפיו.צ'ארמנדאר שורט בחוזקה את ספירו בכנפיו.לאחר מכן צ'ארמנדאר משתמש בראשיה על ספירו.הוא רץ במהירות רבה לעבר ספירו במתקפת הראשיה.הראשיה פוגעת בספירו ומעיפה אותו אחורה למרחק 2 מטר.ספירו נופל על האדמה מעולף.צ'ארמנדאר ניצח בקרב.צ'ארמנדאר שמח שהצליח לנצח את ספירו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]אייס
פלראון מייצר כדור צל ואז שולח אותו כמתקפת נגד אל הברק של ג'ולטאן.הברק וכדור הצל מתנגשים באחד השני ונוצר פיצוץ חזק מאוד.הפיצוץ הורס לגמרי את כול חדר הבקרה..הדף של הפיצוץ פוגע בפוקימוני שלכם והם נפגעים די קשה. קלאוס מתעצבן ואומר " לעזעזל בגללך נהרס לי כול חדר הבקרה.יקח לי יום לבנות אותו בחזרה. ג'ולטאן חיית ברק ". חייתה שעשויה מברק מופיעה ורצה לכיונו של פלראון.[/COLOR][/B]
-
[quote]סטיב
אתה מחזיר את זוראה לקלף שלך ואז נכנס עם פרקסרו למקדש.כשאתה נכנס יש חושך במקדש אבל אז הלפידים שבמקדש נדלקים ויש אור.אתה רואה מסדרון ארוך מאוד שמוביל לאנשהו.שניכם מתחילים להתלך במסדרון הארון.לאחר הליכה של 5 דקות אתם מגיעים לסוף המסדרון.מולכם מופיע חדר ענק שבו נמצאים 15 אנשים בחליפות סגולות מתפללים לאלוהים שלהם.[/quote]
'הממ..כדאי שלא אפריע להם..' אחשוב לעצמי ואחכה שיסיימו.
-
[B][COLOR="Navy"]סטיב
אתה מחליט לא להפריע למתפללים ולעמוד בצד בשקט לצפות בהם.לאחר כמה דקות האנשים מסימים להתפלל אל האלוהים שלהם. אחד מהם שם לב אליך וניגש אליך. האיש אומר " שמי קליין. אני האחראי על מקדש פיטון זה שם המקדש.תודה שלא הנפרעת לטקס התפילה שלנו.אז רצית משהו מאיתנו שלשם כך נכנסת למקדש שלנו? ". אתה מבחין בלהבות סגולות שעולות מן קליין[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Brieza;1225590][B][COLOR="Navy"]סטיב
אתה מחליט לא להפריע למתפללים ולעמוד בצד בשקט לצפות בהם.לאחר כמה דקות האנשים מסימים להתפלל אל האלוהים שלהם. אחד מהם שם לב אליך וניגש אליך. האיש אומר " שמי קליין. אני האחראי על מקדש פיטון זה שם המקדש.תודה שלא הנפרעת לטקס התפילה שלנו.אז רצית משהו מאיתנו שלשם כך נכנסת למקדש שלנו? ". אתה מבחין בלהבות סגולות שעולות מן קליין[/COLOR][/B][/QUOTE]
"באתי לפה במקרה." אומר לאיש "ראיתי את המקדש ורציתי להסתכל פה קצת, אולי יש פה משהו נחוץ בשבילי."
-
[B][COLOR="Navy"]סטיב
קליין אומר לך " אני מבין אתה מבקר פה פשוט. טוב אז אתה מוזמן להעיף מבט בחדרים השונים של המקדש הזה. אני מרשה לך להסתכל במקדש ולהיכנס אל תוך החדרים שלו.רק אל תבהל מהלהבות הסגולות שיצאות מכול מקום. הלהבות האלו הם מגנות על המקדש מפני אויבים.אל תגע בהם אתה יכול להישרף עדיף שתשמור מרחק מהלהבות".[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Brieza;1225599][B][COLOR="Navy"]סטיב
קליין אומר לך " אני מבין אתה מבקר פה פשוט. טוב אז אתה מוזמן להעיף מבט בחדרים השונים של המקדש הזה. אני מרשה לך להסתכל במקדש ולהיכנס אל תוך החדרים שלו.רק אל תבהל מהלהבות הסגולות שיצאות מכול מקום. הלהבות האלו הם מגנות על המקדש מפני אויבים.אל תגע בהם אתה יכול להישרף עדיף שתשמור מרחק מהלהבות".[/COLOR][/B][/QUOTE]
"תודה." אומר ואסייר במקדש עם פרקסורו.
-
[quote=Brieza;1225586][B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]פלראון מייצר כדור צל ואז שולח אותו כמתקפת נגד אל הברק של ג'ולטאן.הברק וכדור הצל מתנגשים באחד השני ונוצר פיצוץ חזק מאוד.הפיצוץ הורס לגמרי את כול חדר הבקרה..הדף של הפיצוץ פוגע בפוקימוני שלכם והם נפגעים די קשה. קלאוס מתעצבן ואומר " לעזעזל בגללך נהרס לי כול חדר הבקרה.יקח לי יום לבנות אותו בחזרה. ג'ולטאן חיית ברק ". חייתה שעשויה מברק מופיעה ורצה לכיונו של פלראון.[/COLOR][/B][/quote]
"תפוצץ אותה עם ספות חול וכדור צל ביחד!" אורה לפלאריון "תתקוף את ג'ולטיאון בקרן על חושית!"
---
תעדכן את המכת ברק אם לא עדכנת
-
[B][COLOR="Green"]אייס
פלראון לא למד את מכת ברק מצוין בכך שהוא יכול לשלוט בברק מצוין.אז לא עדכנתי לו.כשהוא ישלוט במתקפה מצוין אעדכן לו
-----------------------------
פלראון משתמש בסופת חול ואז בכדור צל.את שניהם הוא מאחד למתקפה אחת חזקה.סופת צל חול נעה במהירות לעבר מכת הברק.שני המתקפות מתנגשות בעוצמה חזקה ולאחר כמה שניות נעלמות משדה הקרב.לאחר מכן פלראון משתמש בקרן על חושית על ג'ולטאן.קרן ורודה פוגעת בג'ולטאן ומונעת ממנו לתקוף.ג'ולטן נפגע קשה מהקרן העל חושית ולא יכול לתקוף יותר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]סטיב
אתה מודה לקליין שמרשה לך לסייר במקדש.אתה ופרקסרו מתחילים לנוע ברחבי המקדש ולראות מה יש בה.אתם מגיעים למקום שבו יש 3דלתות.אתה נכנס לדלת מס' 1 עם פרקסרו.בדלת מס' 1 אתה רואה הרבה גסטלי,דאסקל ואת התפחיות שלהם כולאים במלא כלובים.מאחוריך דלת מס' 1 נסגרת ונעלת חזק שלא תוכל לצאת מהחדר.[/COLOR][/B]
-
[quote=Brieza;1225693][B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]פלראון לא למד את מכת ברק מצוין בכך שהוא יכול לשלוט בברק מצוין.אז לא עדכנתי לו.כשהוא ישלוט במתקפה מצוין אעדכן לו[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]-----------------------------[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]פלראון משתמש בסופת חול ואז בכדור צל.את שניהם הוא מאחד למתקפה אחת חזקה.סופת צל חול נעה במהירות לעבר מכת הברק.שני המתקפות מתנגשות בעוצמה חזקה ולאחר כמה שניות נעלמות משדה הקרב.לאחר מכן פלראון משתמש בקרן על חושית על ג'ולטאן.קרן ורודה פוגעת בג'ולטאן ומונעת ממנו לתקוף.ג'ולטן נפגע קשה מהקרן העל חושית ולא יכול לתקוף יותר.[/COLOR][/B][/quote]
"תגמור אותו בניב אש!" אורה לפלאריון
-
[QUOTE=Brieza;1225586][B][COLOR="DarkOrange"]רובי
איגליבאף שמח ממה שאמרת לו.שניכם משיכים ללכת אל הלא נודע.אתם הולכים והולכים ולא נראה שאתם מגיעים לאנשהו אבל בכול זאת אתם עדיין הולכים.לאחר הליכה ארוכה מאוד אתם פוגשים [IMG]http://www.serebii.net/pokedex-bw/evo/172.png[/IMG] בפיצ'ו קטן.[/COLOR][/B]
.[/COLOR][/B][/QUOTE]
אוי איכס XD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"טוב איגליבאף בואי נראה מה את שווה התחילי עם נשיקה מתוקה ואז ראשיה!" אקרא בביטחון.
-
[quote]סטיב
אתה מודה לקליין שמרשה לך לסייר במקדש.אתה ופרקסרו מתחילים לנוע ברחבי המקדש ולראות מה יש בה.אתם מגיעים למקום שבו יש 3דלתות.אתה נכנס לדלת מס' 1 עם פרקסרו.בדלת מס' 1 אתה רואה הרבה גסטלי,דאסקל ואת התפחיות שלהם כולאים במלא כלובים.מאחוריך דלת מס' 1 נסגרת ונעלת חזק שלא תוכל לצאת מהחדר.[/quote]
"הא?למה הדלתות ננעלו?" אשאל את עצמי, אוציא את אוניקס מהקלף ואגיד לו:"אוניקס-השתמש בחפירה כדי להוציא אותנו מהחדר!"
-
[B][COLOR="Navy"]סטיב
אתה מוציא את סטיליקיס מן קלף התפיסה שלך שיעזור לך לצאת מהחדר.סטיליקיס יוצא מהקלף ומיד משתמש במתקפת חפירה.הוא חופר בור מתחת לחדר שיוציא אותכם מהחדר.לאחר כמה שניות אתה שומע צעקה שסטיליקיס משמיע.סטיליקיס יוצא מהבור מעולף לגמרי. קול נשמע בחדר " הדרך היחידה שלך לצאת מן החדר הזה היא להביס אותי בקרב פוקימונים.כשפי שאתה רואה סטיליקיס שלך מעולף מהמלכודת שיש מתחתיכם "[/COLOR][/B]
אתה מורה לאיליבאף לתקוף בנשיקה מתוקה.איגליבאף משתמשת בנשיקה מתוקה.נשיקה נשלחת אל פיצ'ו.פיצ'ו במהירות מצליח להתחמק מן הנשיקה שעפה לעברו.לאחר מכן איגליבאף משתמשת בראשיה על פיצ'ו.הפעם פיצ'ו לא מצליח להתחמק מן התקפה של איגליבאף ונפגע ממנה די קשה. פיצ'ו משתמש במכת ברק.הוא שולח ברק אל איגליבאף.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]אייס
אתה מורה לפלראון לגמור את ג'ולטאן בניב אש.פלראון רץ אל ג'ולטאן שהוא משתמש בניב אש שלו.ג'ולטאן לא מצליח להתחמק מן ניב האש של ג'ולטאן.ניב האש מביס את ג'ולטאן וגורם לו להתעלף.קלאוס מחזיר אותו לקלף שלו.קלאוס אומר לך " ניצחת קרבות פוקימוני גדליאטורים נגמרים בגלל שחדר הבקרה נהרס ". לאחר כמה שניות מופיע הבזק אור מהיר ושאוב לתוכו את קלאוס.[/COLOR][/B]
-
[quote]סטיב
אתה מוציא את סטיליקיס מן קלף התפיסה שלך שיעזור לך לצאת מהחדר.סטיליקיס יוצא מהקלף ומיד משתמש במתקפת חפירה.הוא חופר בור מתחת לחדר שיוציא אותכם מהחדר.לאחר כמה שניות אתה שומע צעקה שסטיליקיס משמיע.סטיליקיס יוצא מהבור מעולף לגמרי. קול נשמע בחדר " הדרך היחידה שלך לצאת מן החדר הזה היא להביס אותי בקרב פוקימונים.כשפי שאתה רואה סטיליקיס שלך מעולף מהמלכודת שיש מתחתיכם "[/quote]
"אוי לא סטיליקס!" אומר בדאגה ואלך לראות מה שלום סטיליקס.לאחר מכן אחזיר את סטיליקס מהפוכדור ואומר לקול:"בוא לכאן ותנסה אותי!"