-
[COLOR="DarkOrchid"][SIZE="1"]אינג'ל-
אתה וצ'ארמליון מתחילים ללכת חזור לכיוון העיר ואחרי רבע שעה אתה מוצא את עצמך שוב בעיר השוממת.
אתה מסתכל סביב וקולט ביניין הנראה יחסית חדש ולבן ושם רשום עליו '[I] מנהל הרציף'[/I] בגדול ומתחתיו גם שלט קטן יותר של [I]'מכירת כרטיסים' [/I]. אתה מבחין גם בעשרות אנשים נכנסים ויוצאים משם עם כרטיסים בידיהם.
מה תעשה?[/SIZE][/COLOR]
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1226605][COLOR="DarkOrchid"][SIZE="1"]אינג'ל-
אתה וצ'ארמליון מתחילים ללכת חזור לכיוון העיר ואחרי רבע שעה אתה מוצא את עצמך שוב בעיר השוממת.
אתה מסתכל סביב וקולט ביניין הנראה יחסית חדש ולבן ושם רשום עליו '[I] מנהל הרציף'[/I] בגדול ומתחתיו גם שלט קטן יותר של [I]'מכירת כרטיסים' [/I]. אתה מבחין גם בעשרות אנשים נכנסים ויוצאים משם עם כרטיסים בידיהם.
מה תעשה?[/SIZE][/COLOR][/QUOTE]
"אני חושב שזה כאן" אומר לצארמיליון"טוב אז נכנסים ?"אשאל בזמן שאני נכנס לביניין.
-
[quote=Ritsuka Kun;1226283]
[COLOR=red][SIZE=1]תומאס-[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=1][COLOR=red]אתה משחרר את ראלטס מהפוקדור שלו ומשתגר בשקט ליד קורפיש ומתחיל לזהור בכחול בהיר וחזק וקורפיש נפגע מכוח בלתי נראה המטיח אותו בעצמה בחול. קורפיש המופתע קם על רגליו ושולח את אחד מהצבטות שלו ומשם שולח עשרות בועות כתומות המתנפצות על גופו של ראלטס הקטן. קורפיש לא מוותר ומשתמש באחיזת צבת על ראשו של ראלטס בעוצמה אדירה ומטיח אותו אחורנית בכוח אדיר.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
"'שימה ראלטס, אל תוותר אתה יותר טוב ממנו! השתמש בהתחמקות צללים, ולאחר מכן בילבול נוסף!" אני פוקד עליו.
-
[SIZE="1"][COLOR="DarkOrchid"]אינג'ל-
אתה נכנס יחד עם צ'ארמליון לתוך הבניין ומגיע ללובי גדול ומאוד נקי. בכל הלובי מפוזרים דוכנים של מכירות לכרטיסי שיט לכמעט כל האיים במחוז.
כל אחד מפרסם את האי שלו וכמובן מקומות פנאי מאי ודילים ומבצעים חד פעמיים לשיט כזה או אחר.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[COLOR="Red"][SIZE="1"]תומאס-
שיאמה?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
ראלטס למרות הפגיעה החזקה מקורפיש נהפך לשחור סגלגל ונוזל ללא כלום נעלם קליל באוויר.
אתה מסתכל מופתע ומחפש בעצמך את ראלטס ולפתע כוח אדיר מעיף את קורפיש מהאדמה וממטיס אותו לאוויר.
אתה מבחין בראלטס העולה מתוך הצל של קורפיש על החול ומתחיל לזהור בכוחל בהיר וכך גם קורפיש המתחיל להכות את עצמו באוויר ולבסוף הבילבול של ראלטס מפסיק לפעול וקורפיש נופל מגובה רב ומתרסק באדמת החוף.
אחרי שהעננת חול מתעופפת אתה מבחין שקורפיש עדיין עומד והוא שולח מתקפת בועות לעברו של ראלטס.
מה תעשה?[/SIZE][/COLOR]
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1226614][SIZE="1"][COLOR="DarkOrchid"]אינג'ל-
אתה נכנס יחד עם צ'ארמליון לתוך הבניין ומגיע ללובי גדול ומאוד נקי. בכל הלובי מפוזרים דוכנים של מכירות לכרטיסי שיט לכמעט כל האיים במחוז.
כל אחד מפרסם את האי שלו וכמובן מקומות פנאי מאי ודילים ומבצעים חד פעמיים לשיט כזה או אחר.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
][/QUOTE]
אחייך חיוך רחב, אעצום עיניים, אצביע קדימה ,אסתובב כמה פעמים אעצור ואראה מה הדוכן הקרוב ביותר לכיוון שהצבעתי עליו.
-
אתה נעמד באמצע הלובי ומתחיל להסתובב במקום ונעצר כשידך מושטת קדימה.
אתה פותח את העיניים ומגלה שהצבעת על השירותים.
מה תעשה?[/SIZE][/COLOR]
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1226617][COLOR="DarkOrchid"][SIZE="1"]אינג'ל-
אתה נעמד באמצע הלובי ומתחיל להסתובב במקום ונעצר כשידך מושטת קדימה.
אתה פותח את העיניים ומגלה שהצבעת על השירותים.
אמרתי כבר שאני שונא אותך ?
---------------------
אסתכל על השירותים הרים גבה ואומר ביאוש:
"אוקי צארמיליון את רוצה לבחור לאן הלכים,שנינו יודעים שאם אני אבחר אנחנו ניתקע על אי בודד ערומים ובלי אוכל".
-
צ'ארמליון מרימה את ראשה ביאוש ועושה כמוך ולבסוף נעצרת מול דוכן גדול יחסית. אתה מתקרב ומגלה שזה דוכן לאי גולדן. אי קטן הנמצא בדרום מזרח של המחוז.
מה תעשה?[/SIZE][/COLOR]
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1226624][COLOR="DarkOrchid"][SIZE="1"]אינג'ל-
צ'ארמליון מרימה את ראשה ביאוש ועושה כמוך ולבסוף נעצרת מול דוכן גדול יחסית. אתה מתקרב ומגלה שזה דוכן לאי גולדן. אי קטן הנמצא בדרום מזרח של המחוז.
'טוב אני יודע שלצארמיליון יש יותר מזל ממני, אז אנחנו הולכים לשם' אחשוב לעצמי ואגש לדוכן.
-
אתה הולך לדוכן בנחישות ושם יושבת בחורה גבוהה ומגלודית. "שלום אוכל לעניין אותך במבצעים שלנו לאי גולדן?" היא שואלת בחיוך מנופח. אתה מהנהן בראשך "טוב יש לנו קרוז מפנק לאי גולדן ומובטח לך הגעה לשם תוך שלושה ימים בלבד! והעלות שלו היא מחיר מגוחך של 930$ בלבד!" היא אומרת וממשיכה "יש לנו גם הצעה לא פחות טובה של שיט רגיל בספינה נוסעים מהודרת למדי והמחיר ממש ברציפה של 650$. והגעה תוך ארבעה ימים עם החלפה באי מנדרינה דרום. ויש גם ספינת מעפילים לשם במחיר של 240$ והשיט לשם הוא רק שבוע ימים!" היא מסיימת את דבריה בשוב חיוך מנופח וצבוע.
מה תעשה?[/SIZE][/COLOR]
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1226632][COLOR="DarkOrchid"][SIZE="1"]אינג'ל-
אתה הולך לדוכן בנחישות ושם יושבת בחורה גבוהה ומגלודית. "שלום אוכל לעניין אותך במבצעים שלנו לאי גולדן?" היא שואלת בחיוך מנופח. אתה מהנהן בראשך "טוב יש לנו קרוז מפנק לאי גולדן ומובטח לך הגעה לשם תוך שלושה ימים בלבד! והעלות שלו היא מחיר מגוחך של 930$ בלבד!" היא אומרת וממשיכה "יש לנו גם הצעה לא פחות טובה של שיט רגיל בספינה נוסעים מהודרת למדי והמחיר ממש ברציפה של 650$. והגעה תוך ארבעה ימים עם החלפה באי מנדרינה דרום. ויש גם ספינת מעפילים לשם במחיר של 240$ והשיט לשם הוא רק שבוע ימים!" היא מסיימת את דבריה בשוב חיוך מנופח וצבוע.
יקרנים :@
-------------------
"אני אקח את השיט בסירה רגילה" אומר והגיש לה באכזבה את הכסף.
-
[quote=Ritsuka Kun;1226614]
[SIZE=1][COLOR=red]שיאמה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]ראלטס למרות הפגיעה החזקה מקורפיש נהפך לשחור סגלגל ונוזל ללא כלום נעלם קליל באוויר.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]אתה מסתכל מופתע ומחפש בעצמך את ראלטס ולפתע כוח אדיר מעיף את קורפיש מהאדמה וממטיס אותו לאוויר.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]אתה מבחין בראלטס העולה מתוך הצל של קורפיש על החול ומתחיל לזהור בכוחל בהיר וכך גם קורפיש המתחיל להכות את עצמו באוויר ולבסוף הבילבול של ראלטס מפסיק לפעול וקורפיש נופל מגובה רב ומתרסק באדמת החוף.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]אחרי שהעננת חול מתעופפת אתה מבחין שקורפיש עדיין עומד והוא שולח מתקפת בועות לעברו של ראלטס.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/quote]
רציתי לרשום קדימה וכתבתי מהר מדי... :tiresome:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"כל הכבוד ראלטס, עכשיו התחמק בעזרת צוות כפול! ולאחר מכן, בילבול אחרון לכיוונו, סיים את הקרב!" אני פוקד עליו, מתפלל שהקרב יגמר פה.
-
לא קראת עיתונים מחירי הדלק בשמיים!
"אין בעיות" היא אומרת בחיוך ולוקחת ממך את הכסף ומביאה לך כרטיס גדול ותוכנייה גדול על בידור בספינה.
"תקשיב ילד, המלצה שלי. תלכוד מיאו לפני שאתה מגיע לאי. לטובתך" היא אומרת לך וקורצת בחיוך "יש כמה כאלה מסתובבים במנדרינה דרום." היא מוסיפה בשקט ואז מתפנה לבחור גבוה הקונה ממנה גם כרטיס לקרוז המפנק.
מה תעשה?[/SIZE][/COLOR]
ועדיין.. שיאמה? XD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
רלאטס מתחיל לרטוט באוויר ועשרות כפילים שלו נוצרים מהכלום אבל מתקפת הבועות אינו הייתה מכוונת לראלטס ישירות אלה על האדמה והופכת את החול הים לבוץ סמיך במיוחד.
אתה פולט קול תדהמה כשראלטס המקורי מתחיל לשקוע לתוך הבוץ. אתה מסתכל לעבר קורפיש והוא יוצא עם מתקפת דחיפה לעברו של ראלטס הנלחץ מהבוץ ואינו מצליח להגיב.
מה תעשה?[/SIZE][/COLOR]
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1226643][COLOR="DarkOrchid"][SIZE="1"]אינג'ל-
לא קראת עיתונים מחירי הדלק בשמיים!
"אין בעיות" היא אומרת בחיוך ולוקחת ממך את הכסף ומביאה לך כרטיס גדול ותוכנייה גדול על בידור בספינה.
"תקשיב ילד, המלצה שלי. תלכוד מיאו לפני שאתה מגיע לאי. לטובתך" היא אומרת לך וקורצת בחיוך "יש כמה כאלה מסתובבים במנדרינה דרום." היא מוסיפה בשקט ואז מתפנה לבחור גבוה הקונה ממנה גם כרטיס לקרוז המפנק.
מה תעשה?[/SIZE][/COLOR]
[/QUOTE]
פאק יו מי צריך דלק שאתה יכול למצוא גארידוס ענקי שיהיה המנוע שלך .
--------------------------
'מיאו לא יכול להזיק לי' אחשוב לעצמי ואדמיין את עצמי מחזיק מיאו ומסביבי מאות מטבעות זהב.
'טוב אז באיזה שעה הספינה יוצאת ' אחשוב ואסתכל על הכרטיס.
-
אתה עומד באמצע הלובי ומדמיין את עצמך שוחה במטבעות של כסף שמיאו לצידך ומתחיל לצחקק כמו משוגע באמצע הלובי ואנשים מתחילים להסתכל עליך מוזר עד שצארמליון מביאה לך בוקס ברגל ומנערת אותך מהפנטזיה שלך.
"הספינה יוצאת עוד שעתיים וחצי מרציף מספר חמש." אומרת לך הבחורה ומסתכלת עליך גם מבט מוזר.
מה תעשה?[/SIZE][/COLOR]
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1226645][COLOR="DarkOrchid"][SIZE="1"]אינג'ל-
אתה עומד באמצע הלובי ומדמיין את עצמך שוחה במטבעות של כסף שמיאו לצידך ומתחיל לצחקק כמו משוגע באמצע הלובי ואנשים מתחילים להסתכל עליך מוזר עד שצארמליון מביאה לך בוקס ברגל ומנערת אותך מהפנטזיה שלך.
"הספינה יוצאת עוד שעתיים וחצי מרציף מספר חמש." אומרת לך הבחורה ומסתכלת עליך גם מבט מוזר.
"טוב מה עוד יש לעשות באי המסריח הזה"אומר בשקט לצארמיליון אצא מהביניין ואחפש את רציף מספר חמש.
-
אתה יוצא מהבניין ויוצא לכיוון המזח הממנו הגעת למחוז.
במהרה אתה מוצא את הספינה שעליה אתה אמור לעלות ולשוט לאי שלך. אתה רואה שהתחילה העלייה לספינה. "קדימה נערי אם אתה רוצה להעלות זה הזמן. אומר לו שומר זקן היושב מתחת לספינה. רק ברגע שאתה עולה אין ירידה." הוא אומר בקולו הרוגע.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1226648][SIZE="1"][COLOR="DarkOrchid"]אינג'ל-
אתה יוצא מהבניין ויוצא לכיוון המזח הממנו הגעת למחוז.
במהרה אתה מוצא את הספינה שעליה אתה אמור לעלות ולשוט לאי שלך. אתה רואה שהתחילה העלייה לספינה. "קדימה נערי אם אתה רוצה להעלות זה הזמן. אומר לו שומר זקן היושב מתחת לספינה. רק ברגע שאתה עולה אין ירידה." הוא אומר בקולו הרוגע.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
"טוב עולים"אומר אקח נשימה עמוקה ואעלה לספינה.
-
אתה עולה על גשר גדול לספינה כשצ'ארמיליון לצידך. אתה מוצא את עצמך על ספינה גדולה יחסית בעלת שני מפלסים עליוניים ומתחת לסיפון ישנם חמש קומות של חדרים.
מה תעשה?[/SIZE][/COLOR]
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1226655][COLOR="DarkOrchid"][SIZE="1"]אינג'ל-
אתה עולה על גשר גדול לספינה כשצ'ארמיליון לצידך. אתה מוצא את עצמך על ספינה גדולה יחסית בעלת שני מפלסים עליוניים ומתחת לסיפון ישנם חמש קומות של חדרים.
"אוקי אז איפה החדר שלנו"אומר ואחפש על הכרטיס חדר כלשהו, אם אין אשאל את אחד מצוות הסירה איפה משיגים חדר .
-
אתה מחפש בכרטיס שהמוכרת הביאה לך ומגלה שזה גם עם מעטפה לבנה קטנה. אתה פותח אותה ומגלה שם כרטיס ,שנראה כמו כרטיס אשראי, ועליו רשום חדר 535. אתה שואל בחור עם חליפת מלחים איפה נמצא החדר והוא מכוון אותך בנחמדות יתרה לחדר שלך.
אתה מכניס את הכרטיס לחריץ בדלת והיא נפתחת.
אתה מגלה חדר מינמלי עם מיטה זוגית, חדר אמבטיה וסלון קטן. על אחד מהשולחנות אתה רואה לו"ז ארוחות בספינה.
[I]' בוקר..........................7:00-10:00
צהריים......................... 13:00- 16:00
ערב............................ 18:00- 21:00'[/I]
ועוד רשימה של חנויות, כגון חנות מזכרות, ציוד היקפי לתייר, חנות פוקימונים. וארועים שיהיו בספינה במהלך השיט כמו הופעה של ליידי קוואק, הופעה של להקת ברונו ונוס. וכמו כן גם תחרות רישמית של הספינה שהזוכה יקבל פרס יוקרתי.
מה תעשה?[/SIZE][/COLOR]
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1226659][COLOR="DarkOrchid"][SIZE="1"]אינג'ל-
אתה מחפש בכרטיס שהמוכרת הביאה לך ומגלה שזה גם עם מעטפה לבנה קטנה. אתה פותח אותה ומגלה שם כרטיס ,שנראה כמו כרטיס אשראי, ועליו רשום חדר 535. אתה שואל בחור עם חליפת מלחים איפה נמצא החדר והוא מכוון אותך בנחמדות יתרה לחדר שלך.
אתה מכניס את הכרטיס לחריץ בדלת והיא נפתחת.
אתה מגלה חדר מינמלי עם מיטה זוגית, חדר אמבטיה וסלון קטן. על אחד מהשולחנות אתה רואה לו"ז ארוחות בספינה.
[I]' בוקר..........................7:00-10:00
צהריים......................... 13:00- 16:00
ערב............................ 18:00- 21:00'[/I]
ועוד רשימה של חנויות, כגון חנות מזכרות, ציוד היקפי לתייר, חנות פוקימונים. וארועים שיהיו בספינה במהלך השיט כמו הופעה של ליידי קוואק, הופעה של להקת ברונו ונוס. וכמו כן גם תחרות רישמית של הספינה שהזוכה יקבל פרס יוקרתי.
"אני כל כך הולך לזכות בתחרות הזאת"אומר לעצמי.
'טוב כדאי להוציא את סניזל וסלופוק מהפוכדורים ' אומר ואלחץ על הכפתור הגדול של הפוכדורים.
-
אתה משחרר גם את סלופוק ואת סניזל מהפוקדורים שלהם ומסתכל על שלושת הפוקימונים שלך בחיבה.
סלופוק מסתכל עליך במבטו המטופש ואילו סניזל קופץ לך על הרגל ומתחיל לפמפם אותה במהירות אדירה ותוך כדי מלקק את תחתית ישבנך.
אתה דוחף אותו ממך אבל הוא נצמד אליך בחוזקה יותר וממשיך לפמפם. למרות כלה נסיונות שלך להוריד אותו אתה נכשל עד שצ'ארמיליון מביאה אגרוף ישירות את ראשו של סניזל וגוררת אותו ממך.
מה תעשה?[/SIZE][/COLOR]
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1226663][COLOR="DarkOrchid"][SIZE="1"]אינג'ל-
אתה משחרר גם את סלופוק ואת סניזל מהפוקדורים שלהם ומסתכל על שלושת הפוקימונים שלך בחיבה.
סלופוק מסתכל עליך במבטו המטופש ואילו סניזל קופץ לך על הרגל ומתחיל לפמפם אותה במהירות אדירה ותוך כדי מלקק את תחתית ישבנך.
אתה דוחף אותו ממך אבל הוא נצמד אליך בחוזקה יותר וממשיך לפמפם. למרות כלה נסיונות שלך להוריד אותו אתה נכשל עד שצ'ארמיליון מביאה אגרוף ישירות את ראשו של סניזל וגוררת אותו ממך.
"סניזל אתה חייב להיפתר מהרגל הזה (תרתה משמעה)"אומר בבושה.
"טוב אני הולך בדוק משהו אתם תשארו פה בתוך החדר ואל תעשו צרות"אומר,אצא מהחדר אנעל ואחפש מישהו שיודע על התחרות.
-
אתה נועל את הפוקימונים שלך בחדר ויוצא החוצה וחוזר לסיפון העליון בעקבות מישהו שיוכל לענות לך על השאלה שלך.
אתה סורק את הסיפון ולפתע בזווית עיניך אתה שומע רעש מהמפלס העליון יותר.
אתה עולה למעלה ושם אתה רואה נערה בערך בת גילך [IMG]http://i52.tinypic.com/ebbl0p.gif[/IMG] עומדת ולידה עוד שני פוקימונים שטרם ראית. אחד מהם כחול ומטופש למראה ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/b/b6/Spr_5b_259.png[/IMG]) שבעזרת הפוקידע אתה מגלה שזה מארשטמפ- פוקימון דג הבוץ והוא מסוג מים ואדמה. והפוקימון השני מזכיר לך חתלתול קטן וורוד ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/1/17/Spr_5b_300.png[/IMG]) ומגלה שזה סקיטי- פוקימון החתלתול.
""אתה צריך משהו?" שואלת אותך הנערה ומרימה גבה.
מה תעשה?[/SIZE][/COLOR]
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1226671][COLOR="DarkOrchid"][SIZE="1"]אינג'ל-
אתה נועל את הפוקימונים שלך בחדר ויוצא החוצה וחוזר לסיפון העליון בעקבות מישהו שיוכל לענות לך על השאלה שלך.
אתה סורק את הסיפון ולפתע בזווית עיניך אתה שומע רעש מהמפלס העליון יותר.
אתה עולה למעלה ושם אתה רואה נערה בערך בת גילך [IMG]http://i52.tinypic.com/ebbl0p.gif[/IMG] עומדת ולידה עוד שני פוקימונים שטרם ראית. אחד מהם כחול ומטופש למראה ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/b/b6/Spr_5b_259.png[/IMG]) שבעזרת הפוקידע אתה מגלה שזה מארשטמפ- פוקימון דג הבוץ והוא מסוג מים ואדמה. והפוקימון השני מזכיר לך חתלתול קטן וורוד ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/1/17/Spr_5b_300.png[/IMG]) ומגלה שזה סקיטי- פוקימון החתלתול.
""אתה צריך משהו?" שואלת אותך הנערה ומרימה גבה.
"ש-שלום יש ל-לך מושג על הת-התחרות שיש כאן"אומר בבושה.
-
[quote=Ritsuka Kun;1226643]
[SIZE=1][COLOR=red]ועדיין.. שיאמה? XD[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]רלאטס מתחיל לרטוט באוויר ועשרות כפילים שלו נוצרים מהכלום אבל מתקפת הבועות אינו הייתה מכוונת לראלטס ישירות אלה על האדמה והופכת את החול הים לבוץ סמיך במיוחד.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]אתה פולט קול תדהמה כשראלטס המקורי מתחיל לשקוע לתוך הבוץ. אתה מסתכל לעבר קורפיש והוא יוצא עם מתקפת דחיפה לעברו של ראלטס הנלחץ מהבוץ ואינו מצליח להגיב.[/COLOR][/SIZE]
אה?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אוי לא ראלטס, אתה חייב לחמוק!" אני קורא בבהלה "השתמש בטלפורט, קדימה! ואז נסה בילבול אחרון!" אני קורא בלחץ, ממתין לראות מה קורה.
-
"סליחה?" היא שואלת ומרימה גבה "הכל בסדר איתך בחור?" אתה מסתכל למטה ומבין שכל מה שיצא לך מהפה זה "גחךיעלךגיםגיודי לךחיעךךהגבדניא" אתה מסתכל עוד יותר נבוך ומושיט את ידך עם המכתב של התחרות לעברה.
הבחורה לוקחת את המכתב וקוראת "אם התכוונת לתחרות היא מחר בערב" היא אומרת ומחייכת חיוך נבוך.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
בשנייה של צלילות דעת ראלטס מתאפס ומשתגר מתוך הבוץ ונעמד לי קורפיש ושולח לעברו מתקפת בילבול בצורה של כוח בלתי נראה הפוגע בו חזיתית ומעלף אותו על חול הים.
מה תעשה?[/SIZE][/COLOR]
-
[quote=Ritsuka Kun;1226558][SIZE=1][COLOR=seagreen]ניק-[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]"לצערי לי אין מרפא כלשהו. אבל יש לך במרכז העיר מרכז" היא אומרת לך בחיוך עצוב ומלטפת את ראשו של רטטה "ואם תרצה ללכת לאי טורקו תיגש לדוכן שלהם בצד השני" היא מוסיפה ומכוונת אותך לדוכן המתאים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]שם אתה מגלה בחור גבוה ושזוף מאוד יושב בדוכן ומדבר בעוד פחות התלהבות מהבחורה הקודמת "יש לנו שיט יוקרה שעולה 850$, שיט בספינה המהירה שהיא 230$ ובספינה המסע שהיא עולה 50$ אבל אין בה חדרים והיא עוצרת בעוד חמישה מקומות לפני שהיא מגיעה לטורקו" הוא אומר לך בעודו משחק באייפון שלו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/quote]
"אני אקח את המהיר" אגיד לו ואז ארים פוקדור לכיוון רטטה "תכנס לפוקדור ותבוא איתי, אני אמצא דרך לטפל בך ולאחר הטיפול אשחרר אותך".
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1226855][SIZE="1"][COLOR="DarkOrchid"]אינג'ל-
"סליחה?" היא שואלת ומרימה גבה "הכל בסדר איתך בחור?" אתה מסתכל למטה ומבין שכל מה שיצא לך מהפה זה "גחךיעלךגיםגיודי לךחיעךךהגבדניא" אתה מסתכל עוד יותר נבוך ומושיט את ידך עם המכתב של התחרות לעברה.
הבחורה לוקחת את המכתב וקוראת "אם התכוונת לתחרות היא מחר בערב" היא אומרת ומחייכת חיוך נבוך.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/QUOTE]
אקח נשימה ארוכה ואז אומר "תודה קוראים לי אנג'ל " ובלי לחכות לתשובה אחזור לחדר במהירות.
-
[SIZE="1"][COLOR="SeaGreen"]ניק-
אתה מביא כסף למוכר והוא מביא לך כרטיס לספינה עם תוכנייה של כל הדברים שיהיו בתוכנית הבידורית במהלך השיט לספינה. אתה מדפף בתוכנייה ומגלה שהשיט ייקח יומיים שלמים ובין הברים שיהיו בשיט הם הופעה של זמרת מפורסמת ממחוז ג'וטו ותחרות תיאום ניסיונית שבסופה יהיה פרס מובטח.
אתה מסתכל על רטטה הקטן ומגיש לו פוקדור ריק והוא בעזרת כפתו הקטנה כולא את עצמו בפנים.
"הספינה שלך יוצאת עו רבע שעה אז כדי לך להזדרז" אומר לך המוכר בחיוך ומתפנה ללקוח אחר.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
אתה מודה לבחורה ורץ משם בטיל ולא מפסיק לרוץ עד שאתה נמצא בחדר שלך ומגלה שלחרדתך החדר הפוך כולו וצ'ארמיליון שלך מכה בראשו של סניזל שוב ושוב בזמן שסלופוק מסתכל עליהם מבטו המטופש.
מה תעשה?[/SIZE][/COLOR]
-
[quote=Ritsuka Kun;1226855]
[SIZE=1][COLOR=red]בשנייה של צלילות דעת ראלטס מתאפס ומשתגר מתוך הבוץ ונעמד לי קורפיש ושולח לעברו מתקפת בילבול בצורה של כוח בלתי נראה הפוגע בו חזיתית ומעלף אותו על חול הים.[/COLOR][/SIZE]
"יש! כל הכבוד!" אני אומר לראלטס "עכשיו, צא פוכדור!" אני קורא ומשליך אותו לעבר קורפיש 'קדימה...' אני חושב לעצמי.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1226890][
אתה מודה לבחורה ורץ משם בטיל ולא מפסיק לרוץ עד שאתה נמצא בחדר שלך ומגלה שלחרדתך החדר הפוך כולו וצ'ארמיליון שלך מכה בראשו של סניזל שוב ושוב בזמן שסלופוק מסתכל עליהם מבטו המטופש.
"לאאאאאאאאאאאא"אצעק שאני מתאפס אסגור תדלק ואנעל אותה.
אחר כך ארים את סניזל אלך איתו לפינה ואומר לו "אם תהיה רגוע במשך השיט אני אקנה לך מגזין מסויים"
----------
כן הרגע שיחדתי פוקימון בפורנו
-
[quote=Ritsuka Kun;1226890][SIZE=1][COLOR=seagreen]ניק-[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]אתה מביא כסף למוכר והוא מביא לך כרטיס לספינה עם תוכנייה של כל הדברים שיהיו בתוכנית הבידורית במהלך השיט לספינה. אתה מדפף בתוכנייה ומגלה שהשיט ייקח יומיים שלמים ובין הברים שיהיו בשיט הם הופעה של זמרת מפורסמת ממחוז ג'וטו ותחרות תיאום ניסיונית שבסופה יהיה פרס מובטח.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]אתה מסתכל על רטטה הקטן ומגיש לו פוקדור ריק והוא בעזרת כפתו הקטנה כולא את עצמו בפנים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]"הספינה שלך יוצאת עו רבע שעה אז כדי לך להזדרז" אומר לך המוכר בחיוך ומתפנה ללקוח אחר.[/COLOR][/SIZE][/quote]
"איפה היא תעגון?" אשאל אותו וארוץ למקום שהוא יגיד לי
-
[SIZE="1"][COLOR="Red"]תומאס-
אתה זורק פוקדור ריק על קורפיש המעולף והוא נכלא בפנים ונופל על אדמת החוף ומתחיל להתנדנד מצד לצד כמה שניות טובות עד שנעצר.
קורפיש נלכד!
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE="1"][COLOR="DarkOrchid"]
אינג'ל-
אני מתחיל לרחם על הפוקימונים שלך XD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מרים את סניזל המסובב ומושיב אותו בצד ומתחיל לבר איתו. סניזל מחייך באושר וכתגובה הוא קופץ לך על הרגל ומפמפם אותה גם!
משום מקום מתקפת גחלת פוגעת בדיוק בראשו של סניזל ומעיפה אותו ממך. אתה מסתכל ורואה את צ'ארמליון משלבת את ידייה ומסתכלת עליו בזעם.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[COLOR="SeaGreen"][SIZE="1"]ניק-
"הספינה יוצאת מרציף מספר שלוש!" אומר לך המוכר בדוכן ומנופף לך לשלום בזמן שאתה רץ לעבר המזח.
כעבור כמה שניות אתה מוצא את הספינה המוברת וביוק בחור שמן עם פעמון מתחיל לצלצל בו "לאי טורקו כולם לעלות! לאי טורקו כולם לעלות!" הוא צועק מבין צלצול לצילצול.
אתה רץ אליו ומגיש לו את הכרטיס שלך "שיט נעים" הוא אומר לך וקורע את החלק שלו וממשיך לצעוק.
אתה עולה בגשר עץ גדול לספינה בעלת שני מפלסים עליוניים ועוד מה שנראה כמו 3 קומות מתחת לסיפון המרכזי ששם נמצאים החדרים.
מה תעשה?[/SIZE][/COLOR]
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1226917]
[SIZE="1"][COLOR="DarkOrchid"]
אינג'ל-
אני מתחיל לרחם על הפוקימונים שלך XD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מרים את סניזל המסובב ומושיב אותו בצד ומתחיל לבר איתו. סניזל מחייך באושר וכתגובה הוא קופץ לך על הרגל ומפמפם אותה גם!
משום מקום מתקפת גחלת פוגעת בדיוק בראשו של סניזל ומעיפה אותו ממך. אתה מסתכל ורואה את צ'ארמליון משלבת את ידייה ומסתכלת עליו בזעם.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
][/QUOTE]
היית מת להיות הפוקימון שלי
ותחרות זה תחרות פוקימונים נכון היופי וכל החרא הזה כה ם:?
-------------------------
אושיב את סניזל בצד אחד של המיטה את צארמיליון בצד השני ואת סלופוק באמצע ואז אומר בגאווה:
"טוב אז מחר יש תחרות שהמנצח מקבל פרס ואנחנו הולכים לנצח בזה"
ובשביל זה צריך להתאמן "הוסיף עם חיוך רשע .
-
[quote=Ritsuka Kun;1226917][COLOR=seagreen][SIZE=1]ניק-[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]"הספינה יוצאת מרציף מספר שלוש!" אומר לך המוכר בדוכן ומנופף לך לשלום בזמן שאתה רץ לעבר המזח.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]כעבור כמה שניות אתה מוצא את הספינה המוברת וביוק בחור שמן עם פעמון מתחיל לצלצל בו "לאי טורקו כולם לעלות! לאי טורקו כולם לעלות!" הוא צועק מבין צלצול לצילצול.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]אתה רץ אליו ומגיש לו את הכרטיס שלך "שיט נעים" הוא אומר לך וקורע את החלק שלו וממשיך לצעוק.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]אתה עולה בגשר עץ גדול לספינה בעלת שני מפלסים עליוניים ועוד מה שנראה כמו 3 קומות מתחת לסיפון המרכזי ששם נמצאים החדרים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/quote]
אעלה למפלסים העליונים בסקרנות, בעודי חושב על השירות המזעזע שהיה במכירת הכרטיסים.
-
[quote=Ritsuka Kun;1226917][SIZE=1][COLOR=red]תומאס-[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]אתה זורק פוקדור ריק על קורפיש המעולף והוא נכלא בפנים ונופל על אדמת החוף ומתחיל להתנדנד מצד לצד כמה שניות טובות עד שנעצר.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]קורפיש נלכד![/COLOR][/SIZE]
"כל הכבוד ראלטס, תפסנו אותו!" אני קורא בשמחה ומרים את הפוכדור שלו מהרצפה "חזור ראלטס" אני אומר, משיב אותו וחוזר חזרה לתוך העיר, בודק היכן יש מרכז פוקימונים קרוב.
-
רוב הסיכויים הייתי מת אם הייתי פוקימון שלך XD
רגילה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מושיב את הפוקימונים שלך על ספה קטנה ומתיישב מולם ומכין אותם לאימון רציני ושלושתם מהנהנים את ראשם בהסכמה. או יותר נכון סניזל וצ'ארמליון מהנהנים בהסכמה בעוד שסלופוק מתחיל לצחקוק מהאוויר בתגובה לזאת צ'ארמליון מחטיפה לו מכה בראש.
מה תעשה?
[/COLOR][/SIZE]
[COLOR="SeaGreen"][SIZE="1"]ניק-
אתה עולה למפלס העליון ביותר ומגלה שם ברכה מפנקת וענקית במיוחד ובה כבר שוחים ומשחקים מספר אנשים.
לצד הבריכה אתה מבחין בכמה בחורות משתזפות בשם ועוד כמה בחורים משחקים כדורגל על הסיפון.
מה תעשה?[/SIZE][/COLOR]
אתה מרים את הפוקדור של קורפיש ומחזיר את ראלטס וחוזר לעיר המיושנת בעקבות מרכז פוקימונים. ולבסוף אחרי כמה דקות חיפוש אתה מוצא מרכז קטן מאחורי השוק ושם עומדת לה אחות ג'וי צעירה המחייכת אליך ומציעה לרפא את הפוקימונים שלך. אתה כמובן מסכים ואחרי כמה דקות אתה מקבל את שלושתם בריאים ושלמים. "עוד משהו?" היא שואלת בחיוך.
מה תעשה?[/SIZE][/COLOR]
-
[quote=Ritsuka Kun;1226967]
[SIZE=1][COLOR=red]אתה מרים את הפוקדור של קורפיש ומחזיר את ראלטס וחוזר לעיר המיושנת בעקבות מרכז פוקימונים. ולבסוף אחרי כמה דקות חיפוש אתה מוצא מרכז קטן מאחורי השוק ושם עומדת לה אחות ג'וי צעירה המחייכת אליך ומציעה לרפא את הפוקימונים שלך. אתה כמובן מסכים ואחרי כמה דקות אתה מקבל את שלושתם בריאים ושלמים. "עוד משהו?" היא שואלת בחיוך.[/COLOR][/SIZE]
"תעשי לי ילד" :P
"אני מניח שאת מכירה את המקומות הטובים באי. יש מקום שאת ממליצה לי לבקר בוא?" אני שואל אותה.