[quote]קיי-
המפקח הולך משם וקרואלר מתקדם לכיוונך [/quote]"קרוולר" אגיד לו "חשבתי לעצמי, רוצה דואל? נראה אם תוכל להלחם מול הקלודיאן שלי".
Printable View
[quote]קיי-
המפקח הולך משם וקרואלר מתקדם לכיוונך [/quote]"קרוולר" אגיד לו "חשבתי לעצמי, רוצה דואל? נראה אם תוכל להלחם מול הקלודיאן שלי".
[quote=scizor-x;1229046]
אייס-
"אתה שחצן" הוא אומר "ובדאי שידעתי שצריך את ארצ'פינד אבל יש לי כבר ארצ'פינד" קרואלר ממשיך.
"הוא תראה עוד 10 דקות מתחילו הבחינות, אני צריך ללכת להתארגן" הוא אומר והלך משם.
....[/quote]
'לפחות אני לא מתלבש ומתנהג כמו בחורה' אחשוב לעצמי בחיוך,אסתכל על Red Nova Dragon שלי ואחשוב:'בחיים לא אוותר עליך,וגם אם אני אפסיד בהתערבות ואני לא,אני אלך ואפגוש את ג'יידן יוקי המהולל'.
[quote]טאיקי-
אתה מתחיל למיין את הבגדים ולפתע אתה רואה קלף מבצבץ בין ערמת הבגדים הגדולה[/quote]
מקווה שזה יהיה קלף שווה.
-------------------------------------
"מה זה הקלף הזה?" אשאל את עצמי ואקח אותו מבין הבגדים.
טאיקי-
אתה רואה שזה קריבו מכונף.
אייס-
אתה הולך לאולם הגדול ורואה תלמידים שמתחילים להגיע.
קיי-
"אני רוצה קרב אבל הבחינות מתחילות בדיוק עכשיו!" אומר קרואלר
[quote=scizor-x;1229153]
אייס-
אתה הולך לאולם הגדול ורואה תלמידים שמתחילים להגיע.
[/quote]
אני מתיישב באחד מהכיסאות,ומסתכל על הנכנסים,אחשוב לעצמי:'אני מקווה לעשות את הטריק שלי של בריזרד ומירקל שילד,אני אקח את אקח את ארמרד ווינג ואת מריקל שילד ואזמן איתם את ארצ'פינד,אחרי זה אשחק עם בריזרד ואזמן מחדש את מריקל ואז סיכרון קוסמי אחד וברוך הבא נובה,אני מקווה להיות בין הראשונים,שכולם יכירו את כוחו של אייס פאוור!'.
אייס-
אתה יושב ולידך מתיישבים עוד הרבה תלמידים.
אתה רואה את קרוולר מתקדם למרכז הבמה "שלום לכם תלמידים וברוכים הבאים לאקדמיה!" הוא מתחיל "יש פה רובוטים בוחנים, כשאני אקרא בשם שלכם תלכו מול רובוט בוחן והתחילו לשחק"! הוא אומר.
הוא מקריא את השם שלך בעשרת הראשונים.
[quote=scizor-x;1229164]אייס-
אתה יושב ולידך מתיישבים עוד הרבה תלמידים.
אתה רואה את קרוולר מתקדם למרכז הבמה "שלום לכם תלמידים וברוכים הבאים לאקדמיה!" הוא מתחיל "יש פה רובוטים בוחנים, כשאני אקרא בשם שלכם תלכו מול רובוט בוחן והתחילו לשחק"! הוא אומר.
הוא מקריא את השם שלך בעשרת הראשונים.[/quote]
אני קם מהכיסא עובר ליד קוולר ואומר לו:"תזכור,2000 ומעלה ואתה מסדר לי לפגוש את ג'יידן,1999 ומטה אתה מקבל את נובה האגדי" אתקרב אל הרובוט שמולו אני נבחן ואומר:"מוכן או לא,זריחת כנפי הנובה השחורות מתחילה עכשיו!דו-קרב!".
[quote]טאיקי-
אתה רואה שזה קריבו מכונף.[/quote]
ביקשתי קלף טוב! Xd
------------------------------
"אוף, קריבו מכונף!" אומר לעצמי "לא נורא, השגתי קלף לפחות, אולי אשתמש בו מתישהו." ואשים אותו בכיס של הקלפים שלא בחפיסה שלי.לאחר מכן אמשיך למיין.
[quote=scizor-x;1229153]קיי-
"אני רוצה קרב אבל הבחינות מתחילות בדיוק עכשיו!" אומר קרואלר[/quote]
"אז תבחן אותי" אתגרה בו "תיתן כל מה שיש לך!"
[quote=scizor-x;1229046]גייל-
*סורי
קרואלר מחייך "יפה, יפה, מהלך נחמד" הוא אומר ושולף.
קרואלר בוחן את קלפיו "דבר ראשון אזמן את אביר מנגנון עתיק" הוא אומר ומזמן חייל רובוטי עשוי מתכת בעל מראה עתיק.
אתה עושה משהו?
(תגיד אם אתה מתכוון בכלל להפעיל את mind crash בתור הזה)
יש לך ביד את:
destiny heo diamond dude
sangan
burial
mind crush
samurai of the ice barrier
heavy storm
deffender of ice barrier
מצב זירה:
אתה:2000 חיים
קרוואלר:2000 חיים
זירה:
שלך:
mind crush הפוך
sangan הפוך
סורי שדילגתי על כולם! בטעות לחצתי על שלח ואמא שלי היתה צריכה את המחשב אז....[/quote]
לא הולך להפעיל אותו בתור אבל תאפקט של סאנגן כן אם אוכל.
*התבלבלתי ביני לבין דניס XDD
גייל-
קראולר מניח קלף הפוך "אביר מנגון עתיק,תקוף!" הוא צועק והאביר משמיד את sangan
איזה קלף תביא ליד?
מצב זירה:
זירה:
שלך:
mind crush הפוך
של קרואלר:
קלף הפוך
אביר מנגנון עתיק
קיי-
"לא אני אבחן אותך,אלאהרובוט" הוא אומר ומצביע על רובוט פנוי.
טאיקי-
אתה רוא לפתע תלמיד סליפר רץ לתוךהחדר "ראית פה קלף קריבו מכונף?" הוא שואל. אתה מזהה את השחקן, זה ג'יידן יוקי!
אייס-
אתה רואה שהרובוט קם ומתחיל לשלוף קלפים ולפתע מתחיל לזמן אתכל הקלפים ביד,בלי שום קשר לחוקי המשחק.
הרובוט השתגע! אף אחד לא שם לב לזה. אתה רואה שהרובוט מתחיל להעלות עשן
[quote]"לא אני אבחן אותך,אלאהרובוט" הוא אומר ומצביע על רובוט פנוי.[/quote]
״איך שאתה רוצה״ אענה לו ואתחיל להלחם נגד הרובוט באכזבה מועטה
[quote=scizor-x;1229873]
אייס-
אתה רואה שהרובוט קם ומתחיל לשלוף קלפים ולפתע מתחיל לזמן אתכל הקלפים ביד,בלי שום קשר לחוקי המשחק.
הרובוט השתגע! אף אחד לא שם לב לזה. אתה רואה שהרובוט מתחיל להעלות עשן[/quote]
אנהג בקור רוח,אצעד בזהירות לכיוון אחרונית,בלי לסובב את הגב,כשאני מגיע לכיוון הכיסאות,אני אעצור ואראה מה קורה".
[QUOTE=scizor-x;1228720][B][U][COLOR="Black"]התחלה לכולם[/COLOR][/U][/B]
אתם קמים בבוקר מעורר לקול השעון המעורר שלכם.
אתם קמים ומתארגנים ולפתע נזכרים שהיום אתם מתחילים ללמוד באקדמיית הדו קרב!
אתם אומרים שלום חפוז להוריכם, לוקחים את חפיסתכם ורצים לעבר האקדמיה,לפתע אתם רואים את פרופסור קראוולר, המנהל, ששואל אתכם למה אתם ממהרים.
הוא מסביר לכם שהבחינות יתחילו רק בעוד שעה ושעתם מקדימים אך אם תרצו הוא מסכים שתעזרו לו לארגן את האולם הגדול לקראת הקרבות.[/QUOTE]
אני מכבה את השעון (שבצורת פלקו).
אני אומר לקרוולר : " מה עוד פעם ?!, טוב נו... איך אני יכול לעזור"
[quote]טאיקי-
אתה רוא לפתע תלמיד סליפר רץ לתוךהחדר "ראית פה קלף קריבו מכונף?" הוא שואל. אתה מזהה את השחקן, זה ג'יידן יוקי![/quote]
"רגע, אתה לא ג'יידן יוקי?" אשאל את ג'יידן על מנת לוודא ואביא לו את הקלף מהכיס שלי.
[quote=scizor-x;1229873]גייל-
קראולר מניח קלף הפוך "אביר מנגון עתיק,תקוף!" הוא צועק והאביר משמיד את sangan
איזה קלף תביא ליד?
מצב זירה:
זירה:
שלך:
mind crush הפוך
של קרואלר:
קלף הפוך
אביר מנגנון עתיק
[/quote]
"כל כך צפוי" אמלמל ואצקצק בלשוני.
"מכיוון שהשמדת את סאנגן אני משתמש ביכולת שלו ומביא את deep sea diva ליד!" אקרא.
גייל-
קרואלר אומר "הממ, מהלך נחמד, אני מסיים את תורי"
אתה שולף את summoner monk
יש לך ביד את:
destiny heo diamond dude
burial
heavy storm
deffender of ice barrier
deep sea diva
summoner monk
מצב זירה:
זירה:
שלך:
mind crush הפוך
של קרואלר:
קלף הפוך
אביר מנגנון עתיק
טאיקי-
"כן בהחלט" הוא אומר ולוקח את קריבו "תודה רבה לך" הוא מתחיל ללכת ואז הוא אומר "בעצם" הוא חוזר ומושיט לך כמה קלפים "קח אותם, אני לא צריך אותם" אתה מסתכל על הקלפים ומגלה להפתעתך שאלו חמשת החלקים של אקסודיה!
דילן-
*מה קשור עוד פעם?
דוקטור קרואלר אומר "מצוין" ומוביל אותך לאולם ומראה לך זוג רובוטים שעושים דו-קרב "תבדוק שכל המהלכים שהם עושים חוקיים" הוא מחייך "אם תראה שהם עושים משהו לא חוקי, תקרא לי"
אייס-
אתה רואה שהרובוט מתחיל לבעור תלמידים צועקים ומיד נכנס צוות כבאים לאולם. הם מכבים את הרובוט הבוער ולאחר כמה זמן כשהוא מתקרר מתקרב הטכנאי ופותח את גבו של הרובוט.
ואז, הטכנאי אומר "מה זה" ומוציא מגב הרובוט קלף יוגי- הו "זה היה בתוך הרובוט" אתה רואה שזהו קלף שילוב.
קייל-
"דו-קרב!" אתם צועקים ושניכם שולפים, אתה מתחיל תגיד לי את כל מה שאתה עושה, לרובט במילא אין מה לעשות.
אתה שולף:
Cloudian - Acid Cloud
Cloudian - Nimbusman
Mirror Force
The Sanctuary in the Sky
Scrap-Iron Scarecrow
Cloudian - Storm Dragon
[quote]טאיקי-
"כן בהחלט" הוא אומר ולוקח את קריבו "תודה רבה לך" הוא מתחיל ללכת ואז הוא אומר "בעצם" הוא חוזר ומושיט לך כמה קלפים "קח אותם, אני לא צריך אותם" אתה מסתכל על הקלפים ומגלה להפתעתך שאלו חמשת החלקים של אקסודיה![/quote]
"וואוו ג'יידן!תודה רבה על כך!" אומר לג'יידן ואשים את החלקים מיד בחפיסה שלי.לאחר מכן אמשיך למיין את הבגדים.
[quote=scizor-x;1230763]קייל-
"דו-קרב!" אתם צועקים ושניכם שולפים, אתה מתחיל תגיד לי את כל מה שאתה עושה, לרובט במילא אין מה לעשות.
אתה שולף:
Cloudian - Acid Cloud
Cloudian - Nimbusman
Mirror Force
The Sanctuary in the Sky
Scrap-Iron Scarecrow
Cloudian - Storm Dragon[/quote]
"אני מניח שני קלפים הפוכים" אניח את סקראפ איירון ואת מירור פורס הפוכים ואפעיל את סנטצ'ורי אין דה סקיי.
"זה הזמן לזמן את ענן הרעל" אזמן את אקיד קלאוד ואסיים את תורי
קייל-
הרובוט שולף.
הוא מזמן לזירה את
flamvell firedog
ומניח שני קלפים הפוכים
ומסיים את תורו
מצב הזירה:
אתה:
ענן הרעל
mirror force
scrap-iron
הרובוט-
שני קלפים הפוכים
flamvell firedog
חיים:
אתה:4000
הרובוט:4000
טאיקי-
אתה ממיין את הבגדים עד שקרואלר קורא לך "הבחינות מתחילות עכשיו!" הוא מודיע לך בשמחה
[quote=scizor-x;1230763]
אייס-
אתה רואה שהרובוט מתחיל לבעור תלמידים צועקים ומיד נכנס צוות כבאים לאולם. הם מכבים את הרובוט הבוער ולאחר כמה זמן כשהוא מתקרר מתקרב הטכנאי ופותח את גבו של הרובוט.
ואז, הטכנאי אומר "מה זה" ומוציא מגב הרובוט קלף יוגי- הו "זה היה בתוך הרובוט" אתה רואה שזהו קלף שילוב.
[/quote]
*בסדרה לא קוראים לזה "יוגי הו" קוראים לזה "דו-קרב מפלצות" הבנת?
אני אומר לטכנאים:"יש לך רעיון מי הכניס את זה,זה לא אני בגלל שאני לא משתמש במיזוגים בכלל".
[quote=scizor-x;1230780]קייל-
הרובוט שולף.
הוא מזמן לזירה את
flamvell firedog
ומניח שני קלפים הפוכים
ומסיים את תורו
מצב הזירה:
אתה:
ענן הרעל
mirror force
scrap-iron
הרובוט-
שני קלפים הפוכים
flamvell firedog
חיים:
[/quote]
אשלוף מן הסתם, מקווה שאקבל קלף טוב.
[quote=scizor-x;1230763]גייל-
קרואלר אומר "הממ, מהלך נחמד, אני מסיים את תורי"
אתה שולף את summoner monk
יש לך ביד את:
destiny heo diamond dude
burial
heavy storm
deffender of ice barrier
deep sea diva
summoner monk
מצב זירה:
זירה:
שלך:
mind crush הפוך
של קרואלר:
קלף הפוך
אביר מנגנון עתיק
[/quote]
אחייך חיוך קטן, "צפה ולמד קראוולר" אומר ללא בושה.
"תחילה אני מפעיל את קלף הקסם, הבי סטורם!" ומשמיד את כל הקסמים והמלכודות בזירה!" אקרא.
"מיד לאחר מכן אני מזמן את deep sea diva ובזכות האפקט שלה מביא עוד אחת כזאת מהחפיסה!(יש לי 2 בזירה בסה"כ).
מיד לאחר מכן אני מפעיל את היכולת גיבור הגורל מליכולוס ומוחק אותו מהמשחק בשביל לזמן עוד אחד מהחפיסה!." אקרא שוב.
"עכשיו זימון סינכרו!, ע"י שליחת גיבור הגורל מליכולוס וdeep sea diva! לבית הקברות אני מזמן את סקראפ דרגון!(6+2=8)
עכשיו אני מפעיל את האפקט שלו ומשמיד את deep sea diva השניה בשביל להשמיד את אביר מנגנון עתיק שלך ולהשאיר אותך חשוף לגמרי!" אומר.
"עכשיו סקראפ דרגון תקוף!, סיים את הקרב הזה!".
~~~
לא רשמתי מהלך מהלך כי אני מאמין שלקראוולר לא הייתה דרך להגיב.
[quote]טאיקי-
אתה ממיין את הבגדים עד שקרואלר קורא לך "הבחינות מתחילות עכשיו!" הוא מודיע לך בשמחה[/quote]
"יופי!" אומר בשמחה ואעזוב את הבגדים.לאחר מכן אלך אל הבחינות, אבל לפני כן אוציא את הדק שלי, אסתכל עליה ואחשוב לעצמי:"אני מקווה מאוד שזה יהיה שווה את זה."
[QUOTE=scizor-x;1230763]
דילן-
*מה קשור עוד פעם?
דוקטור קרואלר אומר "מצוין" ומוביל אותך לאולם ומראה לך זוג רובוטים שעושים דו-קרב "תבדוק שכל המהלכים שהם עושים חוקיים" הוא מחייך "אם תראה שהם עושים משהו לא חוקי, תקרא לי"
[/QUOTE]
"בסדר גמור" אני אומר, ואצפה בקרב.
~~~~~~~~~~~~
ערכתי את ה"דף הרשמה" שלי
דילן-
אתה רואה את הרובוטים נלחמים.
אתה רואה שאחד מהם משלב בין אלמנטל הירו בבלמן (bubbleman) ולהבטריקס ומזמן את flame wingman
טאיקי-
אתה חושב את המחשבות ולפתע אתה שומע מאין קול ורואה לפתע את מתאם הפסולת מרחף לידך!
קיי-
אתה שולף Cloudian - Sheep Cloud
מצב הזירה:
אתה:
ענן הרעל
mirror force
scrap-iron
הרובוט-
שני קלפים הפוכים
flamvell firedog
חיים:
גייל-
*מהלך ממש טוב אחי, כל הכבוד
"לא!" צועק קרואלר "זה בלתי אפשרי!" הוא נושך את דש חולצתו "כל-כך מהר!" הוא צורח "לך אל הבחינות המזורגגות שלך, אני לא רוצה לראות אותך" אתה מתחיל ללכת ולפתע אתה רואה מרחוק את ג'יידן יוקי ואלכסיס רודס מתקרבים לעברך, משולבי ידיים.
אייס-
אתה מבחין בזווית עיניך בילד שבורח מהמקום
[quote]טאיקי-
אתה חושב את המחשבות ולפתע אתה שומע מאין קול ורואה לפתע את מתאם הפסולת מרחף לידך![/quote]
"וואו, מה קורה פה?למה מתאם הפסולת לידי?" אשאל את עצמי.
[quote=scizor-x;1231318]
אייס-
אתה מבחין בזווית עיניך בילד שבורח מהמקום[/quote]
*למה בכולם אתה משקיע ורק אני חצי שורה?
אני רץ אחרי הילד הזה,ברגע שאני מצליח להגיע עליו במרחק יד אני תופס אותו ואומר לו:"תגיד לי חתיכת ד$#% למה חיבלת ברובוט שלי,יש לך חצי דקה לספק לי תשובה טובה אחרת אתה מאבד את הקלפים שלך ואתה מקבל פנס בעין!".
טאיקי-
"אתה תוהה למה אני פה" אתה שומע ת המתאם מדבר "רק אתה רואה אותי, אני נשלחתי לכאן כדי לעזור לך להתקדם באקדמיה על ידי מישהו שאני לא אגלה לך עליו" אתה רואה שהוא נוחת על האדמה "בינתים, נלך לבחינה, אני אסביר לך הכל אחר-כך"
אייס-
"א... א... אני מצטער" הילד מגמגם "אח שלי אמר לי לעשות את זה, הוא אמר לי לחבל ברובוט שלך ועשיתי את זה אבל אני לא רוצה לפגוע בך"
אתה שומע קול מאחוריך "עזוב אותו" אתה מסתובב ורואה נער גבוה, שכועס מאוד.
[quote=scizor-x;1231338]
אייס-
"א... א... אני מצטער" הילד מגמגם "אח שלי אמר לי לעשות את זה, הוא אמר לי לחבל ברובוט שלך ועשיתי את זה אבל אני לא רוצה לפגוע בך"
אתה שומע קול מאחוריך "עזוב אותו" אתה מסתובב ורואה נער גבוה, שכועס מאוד.[/quote]
אני זורק את האח הקטן על האח הגדול ומתנפל על שניהם אני מנסה לשמור את דיסק הדו-קרב קרוב לבטן שלהם שיהיה להם קשה מאוד לזוז,אגיד לאח הגדול:"מי אתה חתיכת חלאה שתהרוס לי את הבחינה!".
[quote]טאיקי-
"אתה תוהה למה אני פה" אתה שומע ת המתאם מדבר "רק אתה רואה אותי, אני נשלחתי לכאן כדי לעזור לך להתקדם באקדמיה על ידי מישהו שאני לא אגלה לך עליו" אתה רואה שהוא נוחת על האדמה "בינתים, נלך לבחינה, אני אסביר לך הכל אחר-כך"[/quote]
"אמממ..אוקיי..." אומר למתאם הפסולת ואלך לבחינה.
אייס-
"אני מישהו, אתה לא צריך לדעת מי כרגע" אתה רואה לפתע שהאיזור שלכם משתנה. אתם שוב בבחינות. אתה רואה שהאח משתנה לרובוט בוחן "אתה תתחרה נגדי במקום ברובוט הבוחן ואם תפסיד,זה לא יהיה נעים!" הוא אומר.
טאיקי-
המתאם מרחף אחריך.
אתה מגיע לבחינה.
אתה רוה שם כמה תלמידים שנלחמים אתה שומע מהצד "אני קונה קלפים!" אתה מתובב ורואה תלמיד עם מזומן ביד שעובר ומנסה לקנות קלפים.
[quote]טאיקי-
המתאם מרחף אחריך.
אתה מגיע לבחינה.
אתה רוה שם כמה תלמידים שנלחמים אתה שומע מהצד "אני קונה קלפים!" אתה מתובב ורואה תלמיד עם מזומן ביד שעובר ומנסה לקנות קלפים.[/quote]
"קדימה מתאם הפסולת בוא נלך ונצפה בקרבות של הבחינה בינתיים עד שיגיע תורנו." אומר למתאם הפסולת ואלך לצפות בקרבות.
[QUOTE=scizor-x;1231318]דילן-
אתה רואה את הרובוטים נלחמים.
אתה רואה שאחד מהם משלב בין אלמנטל הירו בבלמן (bubbleman) ולהבטריקס ומזמן את flame wingman
[/QUOTE]
אני קורא לקרוולר/כל אדם אחר שנמצא (ולא ילד, מבוגר) ואומר שהרובוטים "לא יודעים את החוקים", ושכדי לתקן אותם לפני המבחנים
[quote=scizor-x;1231356]אייס-
"אני מישהו, אתה לא צריך לדעת מי כרגע" אתה רואה לפתע שהאיזור שלכם משתנה. אתם שוב בבחינות. אתה רואה שהאח משתנה לרובוט בוחן "אתה תתחרה נגדי במקום ברובוט הבוחן ואם תפסיד,זה לא יהיה נעים!" הוא אומר.
.[/quote]
*תגיד לי מה זה העלילה הטיפשית שדפקת לי?
אני מסתכל על הבוחן הרובוטי שהיה קודם בן אדם בפליאה ואומר לו:"אוקיי,זה מוזר מאוד,אבל אני אזרום עם זה,דו-קרב!".
טאיקי-
אתה והמתאם צופים בקרבות עד שקוראים בשמך.
אתה הולך לזירה "דו-קרב!" אתה והורובט הלוחם צועקים ביחד ושולפים את הקלפים.
אתה שולף:
Mystical Space Typhoon
Blackwing-Shura the Blue FlameX2
Blackwing-Gale the Whirlwind
Nitro Warrior
Blackwing-Blizzard the Far North
אייס-
אתה שולף את הקלפים הבאים:
Mystical Space Typhoon
Blackwing-Gust the Backblast X2
Blackwing-Jetstream the Blue Sky
Mirror Force
דילן-
"תודה רבה לך!" אומר קרואלר, "הבחינות מתחילות עוד מעט, אבל הנה קח" הוא עומר ומביא לך קלף "אני רוצה שתיקח את זה,שיהיה לך לכל השנה"
[QUOTE=scizor-x;1231380]טאיקי-
אתה והמתאם צופים בקרבות עד שקוראים בשמך.
אתה הולך לזירה "דו-קרב!" אתה והורובט הלוחם צועקים ביחד ושולפים את הקלפים.
אתה שולף:
Mystical Space Typhoon
Blackwing-Shura the Blue FlameX2
Blackwing-Gale the Whirlwind
Nitro Warrior
Blackwing-Blizzard the Far North[/QUOTE]
אני מניח את הMystical Space Typhoon הפוך על הזירה.לאחר מכן אני מזמן את Blackwing-Shura במצב התקפה, ולפי האפקט של Blackwing-Gale Whirlwind, אני מזמן אותו במצב התקפה ואני מסיים את התור.
[QUOTE=scizor-x;1231380]
"תודה רבה לך!" אומר קרואלר, "הבחינות מתחילות עוד מעט, אבל הנה קח" הוא עומר ומביא לך קלף "אני רוצה שתיקח את זה,שיהיה לך לכל השנה"[/QUOTE]
"תודה אדוני" אני אומר מחייך ולוקח את הקלף ומסתכל עליו
[quote=scizor-x;1231380]
אייס-
אתה שולף את הקלפים הבאים:
Mystical Space Typhoon
Blackwing-Gust the Backblast X2
Blackwing-Jetstream the Blue Sky
Mirror Force
"[/quote]
אני מפעיל את GUST בזימון מיוחד במצב הגנה בזכות היכולת המיוחדת שלו ומזמן את בריזרד במצב תקיפה ומניח את מריור פורס,ואת MST הפוך.
[quote=scizor-x;1231318]
גייל-
*מהלך ממש טוב אחי, כל הכבוד
"לא!" צועק קרואלר "זה בלתי אפשרי!" הוא נושך את דש חולצתו "כל-כך מהר!" הוא צורח "לך אל הבחינות המזורגגות שלך, אני לא רוצה לראות אותך" אתה מתחיל ללכת ולפתע אתה רואה מרחוק את ג'יידן יוקי ואלכסיס רודס מתקרבים לעברך, משולבי ידיים.
[/quote]
*תודה =] וסליחה שאני לא מגיב הרבה אני ישתדל לשפר
~~~~
אביט בשניהם, בעיקר באלקסיס הלוהטת p: אך מיד לאחר מכן אפני את מבטי אל ג'יידן.
"אז אתה ג'יידן יוקי נכון?" אשאל אותו בחיוך.