הפוכדור מתנדנד נידנוד ראשון....שני......שלישי....................נכנס!
אתה רוצה לקרוא לו בכינוי?
Printable View
הפוכדור מתנדנד נידנוד ראשון....שני......שלישי....................נכנס!
אני פורש
[QUOTE=yairb1a;1229723][b]הוספתי חוק חדש תקראו אותו[/b]
מגל-יש לו דחיפה לא חבטה...
טריקו דוחף את בלאספורט בחוזקה....בלאספורט מתקשה לקום אבל בסוף קם על רגליו והוא משתמש בהצלפת גפן
[/QUOTE]
תבדוק בסרבי שיש לו חבטה אבל זה המשחק שלך....
גרין תרוץ מהר מאוד ואז תטפס על העצים ותחבוט בו עם הזנב.
מגל-טריקו עושה את מה שאמרת הזנב שלו פוגע בבלאספורט שעף ונוחת מעולף על האדמה
[QUOTE=yairb1a;1229817]מגל-טריקו עושה את מה שאמרת הזנב שלו פוגע בבלאספורט שעף ונוחת מעולף על האדמה[/QUOTE]
מה עם החבטה והדחיפה...
מצד שני באלספורט הוא גם סוג רעל והוא יכול ללמוד הרבה הרבה מתקפות שגרין לא יכול ללמוד אז צא פוקדור.
[QUOTE=yairb1a;1229733]הפוכדור מתנדנד נידנוד ראשון....שני......שלישי....................נכנס!
אתה רוצה לקרוא לו בכינוי?[/QUOTE]
לא אני לא רוצה
אני אשאל את מדקיפ "בא לך להישאר מחוץ לפוקדור?"
מגל-טריקו עשה דחיפה לא חבטה....
הפוכדור מתנדנד נידנוד ראשון....נידנוד שני.........נידנוד שלישי...............................נכנס!
אופק-מאדקיפ מנדנד בראש לשלילה ומפהק פיהוק גדול של עייפות
[QUOTE=yairb1a;1229836]מגל-טריקו עשה דחיפה לא חבטה....
הפוכדור מתנדנד נידנוד ראשון....נידנוד שני.........נידנוד שלישי...............................נכנס!
[/QUOTE]
לא התכוונתי אם בדקת בסרבי על זה.
אני רוצה לקרוא לו בלאסי.
[QUOTE=yairb1a;1229836]מגל-טריקו עשה דחיפה לא חבטה....
אופק-מאדקיפ מנדנד בראש לשלילה ומפהק פיהוק גדול של עייפות[/QUOTE]
"טוב אתה רוצה כינוי?" אשאל את מדקיפ
מגל-אוקיי בלאסי שלך...
אופק-מאדקיפ מהנהן בראשו לחיוב בהתרגשות ומחכה לשם שתאמר
[QUOTE=yairb1a;1229845]מגל-אוקיי בלאסי שלך...
[/QUOTE]
מה הקשר תגיב משהו שאני יכול לענות עליו אחרת יצא מצב שאני מגיב לעצמי.
מגל-צפיתי שתגיד אני ממשיך בדרך (ככה לפחות אני עשיתי במ"תים שנרשמתי אליהם) אתה ממשיך בדרך ורואה
[IMG]http://www.serebii.net/pokearth/sprites/dp/021.png[/IMG]
[QUOTE=yairb1a;1229875]מגל-צפיתי שתגיד אני ממשיך בדרך (ככה לפחות אני עשיתי במ"תים שנרשמתי אליהם) אתה ממשיך בדרך ורואה
[IMG]http://www.serebii.net/pokearth/sprites/dp/021.png[/IMG][/QUOTE]
זה ספירו אז צא בלאסי אני אומר ובודק את המתקפות שלו בפוקדע.
מגל-(אני יודע אבל כל הקטע שאני מראה את התמונה) אתה פותח את הפוקדע והוא אומר לך שהמתקפות שלו הם:
הצלפת גפן וחניקה
[QUOTE=yairb1a;1229880]מגל-(אני יודע אבל כל הקטע שאני מראה את התמונה) אתה פותח את הפוקדע והוא אומר לך שהמתקפות שלו הם:
הצלפת גפן וחניקה[/QUOTE]
הממ.. אז תתחמק מכל מתקפה שלו בעזרת הצלפות גפן על העצים ובאותו זמן חניקה עליו.
מגל-ספירו מנסה לנקר אותך אבל אתה מתחמק ועושה עליו הצלפת גפן לתוך הפנים שלו.
ספירו עף מהעוצמה אבל מהר מאוד מתאושש וחוזר לעמוד על רגליו הקטנות.
[QUOTE=yairb1a;1229845]מגל-אוקיי בלאסי שלך...
אופק-מאדקיפ מהנהן בראשו לחיוב בהתרגשות ומחכה לשם שתאמר[/QUOTE]
מה אתה אומר על... מדיפי
[QUOTE=yairb1a;1229886]מגל-ספירו מנסה לנקר אותך אבל אתה מתחמק ועושה עליו הצלפת גפן לתוך הפנים שלו.
ספירו עף מהעוצמה אבל מהר מאוד מתאושש וחוזר לעמוד על רגליו הקטנות.[/QUOTE]
אני, אתה מתכוון לבאלספורט.
קדימה באלספורט תמשיך.
אופק- מאדקיפ (או בעצם מדיפי) מהנהן בראשו בחיוב וקופץ עליך בשמחה.
מגל-(כן בטעות יצא לי אתה...) באלספורט ממשיך להצליף גפן רק שהפעם ספירו מתחמק במהירות מהמתקפה ומנקר את באלספורט בכח... באלספורט מתקשה לעמוד
[QUOTE=yairb1a;1229723][b]הוספתי חוק חדש תקראו אותו[/b]
מגל-יש לו דחיפה לא חבטה...
טריקו דוחף את בלאספורט בחוזקה....בלאספורט מתקשה לקום אבל בסוף קם על רגליו והוא משתמש בהצלפת גפן
טל-קוראים לו פארס...מיאלה רצה אל פארס ושורטת אותו במהירות...פארס שמתאושש מהמכה רץ אל מיאלה ונשך אותה נשיכת חרק שנראה שמיאלה לא כל כך הרגישה אותה
מגל-אתה מוציא את הארקרוס והולך איתו בדרך 1 פתאום אתה רואה שהארקרוס רץ ומטפס על עץ[/QUOTE]
כל הכבוד חמודה
!!!! תאי בצווחה ואז שריטה עד כמה שתוכלי1!!
[QUOTE=yairb1a;1229895]אופק- מאדקיפ (או בעצם מדיפי) מהנהן בראשו בחיוב וקופץ עליך בשמחה.
מגל-(כן בטעות יצא לי אתה...) באלספורט ממשיך להצליף גפן רק שהפעם ספירו מתחמק במהירות מהמתקפה ומנקר את באלספורט בכח... באלספורט מתקשה לעמוד[/QUOTE]
אני ילך לחפש פוקימונים
[QUOTE=yairb1a;1229895]אופק- מאדקיפ (או בעצם מדיפי) מהנהן בראשו בחיוב וקופץ עליך בשמחה.
מגל-(כן בטעות יצא לי אתה...) באלספורט ממשיך להצליף גפן רק שהפעם ספירו מתחמק במהירות מהמתקפה ומנקר את באלספורט בכח... באלספורט מתקשה לעמוד[/QUOTE]
בלאסי תשתמש בחניקה כדי שהוא לא יברח.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
שאמרתי לו את זה התכוונתי שהוא יפגע בו עם חניקה ויעוף על העצים עם הצלפת גפן.
אופק- אתה הולך בדרך 1 ורואה
[IMG]http://www.serebii.net/pokearth/sprites/dp/261.png[/IMG]
מגל-בלאסי מתאושש וחונק את ספירו אבל ספירו מנקר אותו ובלאסי נופל מעולף על הריצפה...
[QUOTE=yairb1a;1230094]אופק- אתה הולך בדרך 1 ורואה
מגל-בלאסי מתאושש וחונק את ספירו אבל ספירו מנקר אותו ובלאסי נופל מעולף על הריצפה...[/QUOTE]
אוי לא בלאסי תחזור צא גרין, תנסה להשתמש במתקפה מהירה ואז לתקוף עם הזנב.
מגל-יודע מה? בדקתי ובאמת יש לטריקו חבטה פשוט זכרתי תמיד שיש לו דחיפה...
טריקו רץ במהירות וחובט בעוצמה בספירו
[QUOTE=yairb1a;1230112]מגל-יודע מה? בדקתי ובאמת יש לטריקו חבטה פשוט זכרתי תמיד שיש לו דחיפה...
טריקו רץ במהירות וחובט בעוצמה בספירו[/QUOTE]
אני זוכר את המתקפות הראשונות של כל הפוקימונים ההתחלתיים כי שיחקתי בכל הדורות.
הוא רץ במהירות או השתמש במתקפה מהירה?
קדימה [B]גרין[/B] עוד הפעם.
מגל-הוא עוד לא למד מתקפה מהירה...הוא מנסה שוב לחבוט בו אבל ספירו מקדים אותו ומנקר אותו בראש [COLOR="Red"]במכה קריטית[/COLOR]! אבל אחרי כמה שניות גרין מתאושש וקם
טל-מיאלה עושה מה שאמרת לה,הצריחה חרישה את אוזניו הקטנות של פארס ומיאלה שורטת אותו המון פעמים עד שהוא צורח ומתעלף
[QUOTE=yairb1a;1230094]אופק- אתה הולך בדרך 1 ורואה
מגל-בלאסי מתאושש וחונק את ספירו אבל ספירו מנקר אותו ובלאסי נופל מעולף על הריצפה...[/QUOTE]
אני יוציאאת הוט הוט ואבדוק את מתקפותיו
אופק- אתה מוציא את הפוקדע והוא אומר (בקולו הצרוד) שיש לו דחיפה וצריחה
[QUOTE=yairb1a;1230128]מגל-הוא עוד לא למד מתקפה מהירה...הוא מנסה שוב לחבוט בו אבל ספירו מקדים אותו ומנקר אותו בראש [COLOR="Red"]במכה קריטית[/COLOR]! אבל אחרי כמה שניות גרין מתאושש וקם
[/QUOTE]
גרין, עוד פעם[B] תנסה [/B]להשתמש במתקפה מהירה ואז תנסה לשאוב מספירו אנרגיה.
מגל- טריקו מנסה אבל במקום זה הוא משתמש במתקפת ספיגה!!! (Absorb)
ספירו עף מהעוצמה אבל תוך 5 שניות הוא מתאושש וקם
אל תדאג כל אחד מדלג מתישהו גם אני חח:)
פוקדור צא אצעק בחוזקה,הייתי עושה סימני קריאה אבל ביד השנייה יש לי שזיף אז-
סימן קריאה סימן קריאה סי ן קריאה
[QUOTE=yairb1a;1230146]מגל- טריקו מנסה אבל במקום זה הוא משתמש במתקפת ספיגה!!! (Absorb)[/QUOTE]
זאת המתקפה השנייה שרציתי שהוא יעשה:sunglasses:
קדימה גרין עוד פעם ספיגה אבל הפעם תרוץ מסביבו במעגלים וגם ספיגה.
טל-(חחח השזיף לא אשם בכלום xd) הפוכדור מתנדנד נידנוד ראשון...................שני........................שלישי............................................................................................................................................................................................................................................................נ...........ת.............פ............ס!!!! את רוצה לקרוא לו בכינוי?
מגל-גרין עושה מה שאמרת הוא מסתובב מסביבו במעגלים (ספירו מתבלבל) ועף מהספיגה....הוא לא מצליח לקום על רגליו!!!
בטח שהוא אשם סימן קריאה סימן קריאה צריך שתי יידים בשביל סימן קריאה חחח אני עדדין אוכלת
ישששששששש סימן קריאה סימן קריאה אני אקרא לו פרסי
צא פרסי אקרא בקול ואומר ''שלום פרסי אני טל'' ואלטף אותו
[QUOTE=yairb1a;1230149] מגל-גרין עושה מה שאמרת הוא מסתובב מסביבו במעגלים (ספירו מתבלבל) ועף מהספיגה....הוא לא מצליח לקום על רגליו!!![/QUOTE]
קדימה עכשיו תחבוט בו עם הזנב.
טל-פרסי מסתכל עלייך קצת בפחד...הוא מסתכל לך בעיניים אך לבסוף נמצד לרגל שלך לרגל שלך בתחושת ביטחון...
מגל-גרין חובט בו במהירות וספירו צורח בבכי
כל הכבוד חמוד אומר לו בשמחה!!! (כה סיימתי ת'שזיף) אחזיר אותו לפוקדור ואמשיך בדרכי בתקווה למצא מעופף טוב!!
[QUOTE=yairb1a;1230160]טל-פרסי מסתכל עלייך קצת בפחד...הוא מסתכל לך בעיניים אך לבסוף נמצד לרגל שלך לרגל שלך בתחושת ביטחון...
מגל-גרין חובט בו במהירות וספירו צורח בבכי[/QUOTE]
ספירו תפסיק לבכות, אני אדאג לך אם רק תיתן לי לתפוס אותך.
טל-(מזל טוב נראה לי אכלת את השזיף פרור פרור חחח) את רואה מרחוק את העיר נירוסטה ופתאום את שומעת רחש מהעצים...
מגל-ספירו לא כל כך מתלהב מהרעיון ומנסה לקום בעצבנות אבל נופל על הפרצוף