-
[QUOTE]Vanguard
*יש לו בגוון תכלת כזה.
אתה ממשיך בדרכך,אתה מסתכל בהמשך הדרך ואתה רואה אופנוע בדגם אלפא ורוד,ממנו יוצאת נערה בעלת שיער כחול,עיניים אדומות כדם,היא מסתכלת עליך ואומרת לך:"הלכת לאיבוד?" אתה רואה שדיסק הדו-קרב שלה טעון ומוכן לקרב.[/QUOTE]
"לא.אני סתם מסתובב בעיר." אומר לנערה.
-
[QUOTE=Astral;1229965][SIZE=2][B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]השומר אומר לך:"בולטנג חייב לבעל המקום כסף!הוא אמר שהוא ישלח מישהו לשלם את ה-500$ שהוא חייב,אם אתה אומר שהוא שלח אותך,הכסף אצלך",עכשיו אתה מבין את פשר החיוך המרושע של בולטנג ששאלת מי יודע לשחק דו-קרב מפלצות,הוא עבד עליך![/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT]
[B][U][FONT=Arial][SIZE=2]Scizor-X[/SIZE][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial][SIZE=2]אתה שומע קול חדש שאומר:"אותי אי אפשר להביס" אתה רואה נער בן 18,שיער שחור כלילה,עיניים אפורות כמתכת,חליפת מרוצים כחולה-ירוקה,לידו אופנוע אומגה שחור כלילה,יוסיי אומר:"אייס פאוור!" אייס אומר ליוסיי:"היחיד שהצליח להביס אותך".[/SIZE][/FONT]
[SIZE=2][B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]*יש לו בגוון תכלת כזה.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]אתה ממשיך בדרכך,אתה מסתכל בהמשך הדרך ואתה רואה אופנוע בדגם אלפא ורוד,ממנו יוצאת נערה בעלת שיער כחול,עיניים אדומות כדם,היא מסתכלת עליך ואומרת לך:"הלכת לאיבוד?" אתה רואה שדיסק הדו-קרב שלה טעון ומוכן לקרב.[/SIZE][/FONT][/QUOTE]
"אז עוד מעט הוא לא עומד להיות היחיד, כי אני מזמין אותך לדו קרב!" אומר
-
[FONT=Arial][SIZE=2]יוסיי אומר לך:"מצטער אבל אנחנו חייבים ללכת" קרו וג'ק מהנהנים וחוזרים לאופנועים שלהם ויוצאים לכיוון מזרח העיר,לכיוון הטופ של העיר,לפסגה.[/SIZE][/FONT]
[SIZE=2][FONT=Arial]אייס אומר לך:"אתה מבין שיוסיי ברח בגלל שהוא יודע שאני בסביבה הוא לא יכול להביס אותי,שאני סביבו,יוסיי מאבד את קור הרוח שלו,והכול בגלל שהצלחתי לשלוט בו ב-"[/FONT][FONT=Arial]Stardust Dragon[/FONT][FONT=Arial]".[/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial]הנערה אומרת לך:"אם לא הלכת לאיבוד,למה אתה נמצא באזור המסוכן היותר בעיר הדומינו החדשה?" אתה רואה שהיא מוציאה חמישה קלפים,שולפת קלף אחד ומזמנת מפלצת שנקראת "[/FONT][FONT=Arial]Wattgiraffe[/FONT][FONT=Arial]" בעלת 1200 התקפה,אתה רואה שהמפלצת הזו שולחת ברק שפוגעת ליד הרגל.[/FONT][/SIZE]
-
[QUOTE]Vanguard
הנערה אומרת לך:"אם לא הלכת לאיבוד,למה אתה נמצא באזור המסוכן היותר בעיר הדומינו החדשה?" אתה רואה שהיא מוציאה חמישה קלפים,שולפת קלף אחד ומזמנת מפלצת שנקראת "Wattgiraffe" בעלת 1200 התקפה,אתה רואה שהמפלצת הזו שולחת ברק שפוגעת ליד הרגל.[/QUOTE]
"אוו!" אומר לנערה "למה עשית את זה?אני גר פה!"
-
[quote=Astral;1229965][SIZE=2][B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]השומר אומר לך:"בולטנג חייב לבעל המקום כסף!הוא אמר שהוא ישלח מישהו לשלם את ה-500$ שהוא חייב,אם אתה אומר שהוא שלח אותך,הכסף אצלך",עכשיו אתה מבין את פשר החיוך המרושע של בולטנג ששאלת מי יודע לשחק דו-קרב מפלצות,הוא עבד עליך![/SIZE][/FONT][/quote]
"הוא עבד עליי!" אגיד לו "אבל אני יכול להביא אותך אל בולטאנג"
-
[QUOTE=Astral;1230009][B][U][FONT=Arial][SIZE=2]Scizor-X[/SIZE][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial][SIZE=2]יוסיי אומר לך:"מצטער אבל אנחנו חייבים ללכת" קרו וג'ק מהנהנים וחוזרים לאופנועים שלהם ויוצאים לכיוון מזרח העיר,לכיוון הטופ של העיר,לפסגה.[/SIZE][/FONT]
[SIZE=2][FONT=Arial]אייס אומר לך:"אתה מבין שיוסיי ברח בגלל שהוא יודע שאני בסביבה הוא לא יכול להביס אותי,שאני סביבו,יוסיי מאבד את קור הרוח שלו,והכול בגלל שהצלחתי לשלוט בו ב-"[/FONT][FONT=Arial]Stardust Dragon[/FONT][FONT=Arial]".[/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial]הנערה אומרת לך:"אם לא הלכת לאיבוד,למה אתה נמצא באזור המסוכן היותר בעיר הדומינו החדשה?" אתה רואה שהיא מוציאה חמישה קלפים,שולפת קלף אחד ומזמנת מפלצת שנקראת "[/FONT][FONT=Arial]Wattgiraffe[/FONT][FONT=Arial]" בעלת 1200 התקפה,אתה רואה שהמפלצת הזו שולחת ברק שפוגעת ליד הרגל.[/FONT][/SIZE][/QUOTE]
"לקחת ליוסי את הדרקון הקוסמי שלו?" אשאל
-
[SIZE=2][B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]השומר צוחק ואומר:"אני יודע בדיוק איפה הבר של בולטנג,אבל כחלק מעסקת השחרור שלי מהמתקן אסור לי לעזוב את הבניין הזה,זה מה שהמעסיק שלי דרש ממני,הוא משחרר אותי ולי אסור לעזוב את הבניין" אתה רואה שרגלו השמאלית מחוברת לשרשרת ברזל שמחוברת למקום שבו נועלים אופניים.[/SIZE][/FONT]
[SIZE=2][FONT=Arial]אייס אומר לך:"זה היה לפני שנתיים,הייתי טורבו דואליסט חדש יחסית ליוסיי,הוא ראה שהבסתי בעזרת קלפים חזקים במיוחד איזה ילד,אז הוא החליט לנסות את מזלו,השתמשתי בלחש מהירות שיעזור לי לשלוט ב-"[/FONT][FONT=Arial]Stardust Dragon[/FONT][FONT=Arial]" של יוסיי,בתמורה לזה הוא קיבל מזכרת כבשה קטנה שלי,הצלחתי להשתמש בדרקון של יוסיי בשביל להשמידו,אפילו הוא לא יכול לעמוד מול הכוח של הדרקון שלו עצמו,לא יוסיי הוא החזק,אלא הדרקון",ואייס הולך במסתוריות.[/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial]הנערה אומרת לך:"פה רק שלושה גרים,אני,חברי אייס ועוד חבר שלי,האזור הזה שייך לנו,וכול אחד שדורך פה צריך לעמוד מול אחד מאיתנו בקרב" אתה שומע חריקת בלמים ואתה רואה אופנוע בטא זהוב עוצר,עליו יושב נער בן 18 בלונדיני,בעל חליפה אדומה-שחורה הוא אומר לנערה:"מיסקי,מצאת לעצמך טרף חדש?חבל שהוא לא הביא איתו עוד חבר,יש לי "[/FONT][FONT=Arial]Scrap[/FONT][FONT=Arial]" חדש שאני מת לנסות!".[/FONT][/SIZE]
-
[QUOTE=Astral;1230135][SIZE=2][B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]השומר צוחק ואומר:"אני יודע בדיוק איפה הבר של בולטנג,אבל כחלק מעסקת השחרור שלי מהמתקן אסור לי לעזוב את הבניין הזה,זה מה שהמעסיק שלי דרש ממני,הוא משחרר אותי ולי אסור לעזוב את הבניין" אתה רואה שרגלו השמאלית מחוברת לשרשרת ברזל שמחוברת למקום שבו נועלים אופניים.[/SIZE][/FONT]
[SIZE=2][FONT=Arial]אייס אומר לך:"זה היה לפני שנתיים,הייתי טורבו דואליסט חדש יחסית ליוסיי,הוא ראה שהבסתי בעזרת קלפים חזקים במיוחד איזה ילד,אז הוא החליט לנסות את מזלו,השתמשתי בלחש מהירות שיעזור לי לשלוט ב-"[/FONT][FONT=Arial]Stardust Dragon[/FONT][FONT=Arial]" של יוסיי,בתמורה לזה הוא קיבל מזכרת כבשה קטנה שלי,הצלחתי להשתמש בדרקון של יוסיי בשביל להשמידו,אפילו הוא לא יכול לעמוד מול הכוח של הדרקון שלו עצמו,לא יוסיי הוא החזק,אלא הדרקון",ואייס הולך במסתוריות.[/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial]הנערה אומרת לך:"פה רק שלושה גרים,אני,חברי אייס ועוד חבר שלי,האזור הזה שייך לנו,וכול אחד שדורך פה צריך לעמוד מול אחד מאיתנו בקרב" אתה שומע חריקת בלמים ואתה רואה אופנוע בטא זהוב עוצר,עליו יושב נער בן 18 בלונדיני,בעל חליפה אדומה-שחורה הוא אומר לנערה:"מיסקי,מצאת לעצמך טרף חדש?חבל שהוא לא הביא איתו עוד חבר,יש לי "[/FONT][FONT=Arial]Scrap[/FONT][FONT=Arial]" חדש שאני מת לנסות!".[/FONT][/SIZE][/QUOTE]
'טוב' אחשוב לעצמי ואמשיך ללכת בדרכי.
-
[quote]השומר צוחק ואומר:"אני יודע בדיוק איפה הבר של בולטנג,אבל כחלק מעסקת השחרור שלי מהמתקן אסור לי לעזוב את הבניין הזה,זה מה שהמעסיק שלי דרש ממני,הוא משחרר אותי ולי אסור לעזוב את הבניין" אתה רואה שרגלו השמאלית מחוברת לשרשרת ברזל שמחוברת למקום שבו נועלים אופניים.[/quote]
׳חחח׳ אגחך במחשבותיי ואגיד ״אז בולטאנג ה#$%₪@! הזה יכול ללכת לעזאזל, הוא עבד עליי!״
אעבור את השומר ואכנס פנימה
-
[SIZE=2][B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial]אתה נכנס פנימה,אתה רואה איש בעל חליפה שחורה כמו השומר בכניסה הוא אומר לך:"אם אתה רוצה להיכנס אתה צריך להילחם מולי קודם" אתה קלף אחד מהחפיסה שלו "[/FONT][FONT=Arial]Jinzo[/FONT][FONT=Arial]" אתה נזכר ביכולת המיוחדת שלו ואתה מבין שכדאי לך להביס את היריב לפני שהוא יזמן אותו קודם.[/FONT][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]אתה ממשיך בדרכך,אתה רואה שני אנשים עם חליפות שחורות,משקפיי שמש שחורות,כול אחד מהם נושא מזוודה,שהם מתקרבים אליך אתה שומע אחד מהם אומר:"ראש העיר מוכן לתת לאמסטרונג הרבה מאוד כסף בשביל לשחרר את האסיר הזה שמת לב?".[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
-
[QUOTE]Vanguard
הנערה אומרת לך:"פה רק שלושה גרים,אני,חברי אייס ועוד חבר שלי,האזור הזה שייך לנו,וכול אחד שדורך פה צריך לעמוד מול אחד מאיתנו בקרב" אתה שומע חריקת בלמים ואתה רואה אופנוע בטא זהוב עוצר,עליו יושב נער בן 18 בלונדיני,בעל חליפה אדומה-שחורה הוא אומר לנערה:"מיסקי,מצאת לעצמך טרף חדש?חבל שהוא לא הביא איתו עוד חבר,יש לי "Scrap" חדש שאני מת לנסות!".[/QUOTE]
"אז השם שלך הוא מיסקי הא?" אומר לנערה, שכנראה שמה הוא מיסקי "אני אייצ'י."
-
[FONT=Arial][SIZE=2]מיסקי מתעלמת ממך ואומרת לחברה:"טוב טור,אין לי כוח לטפל בו,תיתן לי היום את אזור בי ואת אזור סי ואתה תטפל בו?" טור מוציא דיסק דו-קרב טוען את הדק שלו ואומר:"אוקיי אייצ'י,מוכן לקרב?אם תנצח תוכל להסתובב חופשי היום באזור שלנו,אם תפסיד תגורש,הדואל יהיה עם 4000 נק' חיים,והראשון שמפסיד יוצא מהתחרות".[/SIZE][/FONT]
-
[QUOTE=Astral;1230372][SIZE=2][B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]מיסקי מתעלמת ממך ואומרת לחברה:"טוב טור,אין לי כוח לטפל בו,תיתן לי היום את אזור בי ואת אזור סי ואתה תטפל בו?" טור מוציא דיסק דו-קרב טוען את הדק שלו ואומר:"אוקיי אייצ'י,מוכן לקרב?אם תנצח תוכל להסתובב חופשי היום באזור שלנו,אם תפסיד תגורש,הדואל יהיה עם 4000 נק' חיים,והראשון שמפסיד יוצא מהתחרות".[/SIZE][/FONT][/QUOTE]
"אני אנסה, אני קצת חדש בעניין הזה." אומר לטור, אשים את החפיסה שלי בדיסק הדו-קרב שלי, אערבב אותה ואכניס בדיסק שהקרב הוא עם 4000 נק' חיים.לבסוף, אשלוף 5 קלפים מהחפיסה.
-
[FONT=Arial][SIZE=2]טור ואתה שולפים חמישה קלפים.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]אתה:[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]5 קלפים:[/SIZE][/FONT]
[SIZE=2][FONT=Arial]"[/FONT][FONT=Arial]Blackwing-Shura The Blue Flame[/FONT][FONT=Arial]" [/FONT][FONT=Arial]X2[/FONT][FONT=Arial],"[/FONT][FONT=Arial]Blackwing-Bora The Spear[/FONT][FONT=Arial]" [/FONT][FONT=Arial]X2[/FONT][FONT=Arial] "[/FONT][FONT=Arial]Dark Hole[/FONT][FONT=Arial]".[/FONT][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]הזירה:[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]שום מפלצת,שום קסם,שום מלכודת.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]4000 נק' חיים.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]היריב:[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]5 קלפים.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]זירה ריקה.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]תורו של היריב.[/SIZE][/FONT]
[SIZE=2][FONT=Arial]היריב שולף קלף אחד ומזמן את "[/FONT][FONT=Arial]Red Gadget[/FONT][FONT=Arial]" במצב תקיפה [1300] ובזכות יכולתו הוא מקבל ליד שלו את "[/FONT][FONT=Arial]Yellow Gadget[/FONT][FONT=Arial]".[/FONT][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]הוא מניח שני קלפים הפוכים ומסיים את תורו.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]תורך:[/SIZE][/FONT]
[SIZE=2][FONT=Arial]אתה שולף קלף אחד "[/FONT][FONT=Arial]Monster Reborn[/FONT][FONT=Arial]".[/FONT][/SIZE]
-
[QUOTE=Astral;1230385][SIZE=2][B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]טור ואתה שולפים חמישה קלפים.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]אתה:[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]5 קלפים:[/SIZE][/FONT]
[SIZE=2][FONT=Arial]"[/FONT][FONT=Arial]Blackwing-Shura The Blue Flame[/FONT][FONT=Arial]" [/FONT][FONT=Arial]X2[/FONT][FONT=Arial],"[/FONT][FONT=Arial]Blackwing-Bora The Spear[/FONT][FONT=Arial]" [/FONT][FONT=Arial]X2[/FONT][FONT=Arial] "[/FONT][FONT=Arial]Dark Hole[/FONT][FONT=Arial]".[/FONT][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]הזירה:[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]שום מפלצת,שום קסם,שום מלכודת.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]היריב:[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]5 קלפים.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]זירה ריקה.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]תורו של היריב.[/SIZE][/FONT]
[SIZE=2][FONT=Arial]היריב שולף קלף אחד ומזמן את "[/FONT][FONT=Arial]Red Gadget[/FONT][FONT=Arial]" במצב תקיפה [1300] ובזכות יכולתו הוא מקבל ליד שלו את "[/FONT][FONT=Arial]Yellow Gadget[/FONT][FONT=Arial]".[/FONT][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]הוא מניח שני קלפים הפוכים ומסיים את תורו.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]תורך:[/SIZE][/FONT]
[SIZE=2][FONT=Arial]אתה שולף קלף אחד "[/FONT][FONT=Arial]Monster Reborn[/FONT][FONT=Arial]".[/FONT][/SIZE][/QUOTE]
אני מזמן את Blackwing - Shura the Blue Flame ותוקף איתו את המפלצת של היריב שלי.
-
[QUOTE]אתה נכנס פנימה,אתה רואה איש בעל חליפה שחורה כמו השומר בכניסה הוא אומר לך:"אם אתה רוצה להיכנס אתה צריך להילחם מולי קודם" אתה קלף אחד מהחפיסה שלו "Jinzo" אתה נזכר ביכולת המיוחדת שלו ואתה מבין שכדאי לך להביס את היריב לפני שהוא יזמן אותו קודם.[/QUOTE]
״אני אלחם מולך״ אגיד בנחישות ואחשוב ׳ולא אפסיד׳
-
[B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]השומר של הקומה הראשונה מסתכל עליך ואחרי זה על השעון שלו ואומר לך:"מצטער אבל המשמרת שלי נגמרה,פיגארו המשמרת שלך עכשיו!" אתה רואה נערה צעירה בגילך בערך,בעלת שיער שחור-סגול מוזר,עיניים שחורות,היא אומרת:"בסדר לואיס,צא להפסקה שלך אני אביס את הילד הזה".[/FONT]
[B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]אתה מזמן את "[/FONT][FONT=Arial]Shura[/FONT][FONT=Arial]" במצב תקיפה [1800] אתה מתקיף את "[/FONT][FONT=Arial]Red Gadget[/FONT][FONT=Arial]" אך טור מגיב בקלף קסם זריז "[/FONT][FONT=Arial]Limiter Removal[/FONT][FONT=Arial]" שמכפיל את כוחו של "[/FONT][FONT=Arial]Red Gadget[/FONT][FONT=Arial]" [2600] ומוריד לך 800 נקודות חיים [3200] ומשמיד את "[/FONT][FONT=Arial]Shura[/FONT][FONT=Arial]".[/FONT]
[FONT=Arial]אתה מסיים את תורך ו-"[/FONT][FONT=Arial]Red Gadget[/FONT][FONT=Arial] מושמד.[/FONT]
[FONT=Arial]נק' חיים:[/FONT]
[FONT=Arial]שלך-3200[/FONT]
[FONT=Arial]היריב-4000[/FONT]
[FONT=Arial]מצב יד:[/FONT]
[FONT=Arial]שלך חמישה קלפים.[/FONT]
[FONT=Arial]של היריב ארבעה קלפים.[/FONT]
[FONT=Arial]הזירה:[/FONT]
[FONT=Arial]לך אין שום קלף.[/FONT]
[FONT=Arial]ליריב קלף אחד הפוך.[/FONT]
[FONT=Arial]תורו של היריב:[/FONT]
[FONT=Arial]טור שולף קלף אחד ומשחק עם "[/FONT][FONT=Arial]Monster Reborn[/FONT][FONT=Arial]" ומחייה את "[/FONT][FONT=Arial]Red Gadget[/FONT][FONT=Arial]" במצב הגנה [1500].[/FONT]
[FONT=Arial]טור משחק עם "[/FONT][FONT=Arial]Scrap Beast[/FONT][FONT=Arial]" במצב תקיפה [1600] ובזכות היותה מפלצת "[/FONT][FONT=Arial]Tuner[/FONT][FONT=Arial]" טור מסכרן את שתי המפלצות שלו.[/FONT]
[FONT=Arial]"[/FONT][FONT=Arial]Tuner[/FONT][FONT=Arial]" 4+[/FONT][FONT=Arial]Non Tuner 4[/FONT][FONT=Arial]=[/FONT][FONT=Arial]Syncro[/FONT][FONT=Arial] 8.[/FONT]
[FONT=Arial]טור משחק עם "[/FONT][FONT=Arial]Scrap Dragon[/FONT][FONT=Arial]" במצב תקיפה [2800].[/FONT]
[FONT=Arial]טור מתקיף אותך ישירות [400].[/FONT]
[FONT=Arial]תורך:[/FONT]
[FONT=Arial]נק' חיים:[/FONT]
[FONT=Arial]שלך-400[/FONT]
[FONT=Arial]היריב-4000[/FONT]
[FONT=Arial]מצב יד:[/FONT]
[FONT=Arial]שלך חמישה קלפים.[/FONT]
[FONT=Arial]של היריב-3 קלפים.[/FONT]
[FONT=Arial]מצב זירה:[/FONT]
[FONT=Arial]שלך-אין כלום.[/FONT]
[FONT=Arial]של היריב-"[/FONT][FONT=Arial]Scrap Dragon[/FONT][FONT=Arial]" במצב תקיפה וקלף אחד הפוך.[/FONT]
[FONT=Arial]תורך-אתה שולף עוד "Shura".[/FONT]
-
[quote]השומר של הקומה הראשונה מסתכל עליך ואחרי זה על השעון שלו ואומר לך:"מצטער אבל המשמרת שלי נגמרה,פיגארו המשמרת שלך עכשיו!" אתה רואה נערה צעירה בגילך בערך,בעלת שיער שחור-סגול מוזר,עיניים שחורות,היא אומרת:"בסדר לואיס,צא להפסקה שלך אני אביס את הילד הזה".[/quote]
״תשמעי, התוכניות שלי הן לא בדיוק להפסיד!״ אגחך ״בואי נתחיל״
-
[SIZE=2][FONT=Arial]פיגארו אומרת לך:"לעומת שותפי לואיס,שמשחק במפלצות אופל אני משחקת במפלצות אור מסוכנות מאוד שנקראות "[/FONT][FONT=Arial]Lightsworn[/FONT][FONT=Arial]" שמעת על הדק הזה,זה דק שבראשו עומדים שני דרקונים חזקים במיוחד "[/FONT][FONT=Arial]Photon Eyes Galaxy Dragon[/FONT][FONT=Arial]" ועוד דרקון קטן שיכול להרוס לך את כול הקלפים בקלות,אתה עדיין רוצה לשחק או שאתה מעדיף לצאת החוצה,להתאמן קצת,ואז לחזור?".[/FONT][/SIZE]
-
[QUOTE=Astral;1230447][SIZE=2][B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial]פיגארו אומרת לך:"לעומת שותפי לואיס,שמשחק במפלצות אופל אני משחקת במפלצות אור מסוכנות מאוד שנקראות "[/FONT][FONT=Arial]Lightsworn[/FONT][FONT=Arial]" שמעת על הדק הזה,זה דק שבראשו עומדים שני דרקונים חזקים במיוחד "[/FONT][FONT=Arial]Photon Eyes Galaxy Dragon[/FONT][FONT=Arial]" ועוד דרקון קטן שיכול להרוס לך את כול הקלפים בקלות,אתה עדיין רוצה לשחק או שאתה מעדיף לצאת החוצה,להתאמן קצת,ואז לחזור?".[/FONT][/SIZE][/QUOTE]
״לייטסוורן..״ אהרהר אך אסתיר את החשש שלי ואז אחשוב ׳אני יכול לשרוד עד שכל הקלפים בדק שלה ייגמרו, כך בטוח אנצח׳.
״אני מסכים להפסיד לך הוד רוממותך״ אחכה את קולה בגיחוך ״אני לא מפחד מלייטסוורן״.
-
[QUOTE]Vanguard
אתה מזמן את "Shura" במצב תקיפה [1800] אתה מתקיף את "Red Gadget" אך טור מגיב בקלף קסם זריז "Limiter Removal" שמכפיל את כוחו של "Red Gadget" [2600] ומוריד לך 800 נקודות חיים [3200] ומשמיד את "Shura".
אתה מסיים את תורך ו-"Red Gadget מושמד.
נק' חיים:
שלך-3200
היריב-4000
מצב יד:
שלך חמישה קלפים.
של היריב ארבעה קלפים.
הזירה:
לך אין שום קלף.
ליריב קלף אחד הפוך.
תורו של היריב:
טור שולף קלף אחד ומשחק עם "Monster Reborn" ומחייה את "Red Gadget" במצב הגנה [1500].
טור משחק עם "Scrap Beast" במצב תקיפה [1600] ובזכות היותה מפלצת "Tuner" טור מסכרן את שתי המפלצות שלו.
"Tuner" 4+Non Tuner 4=Syncro 8.
טור משחק עם "Scrap Dragon" במצב תקיפה [2800].
טור מתקיף אותך ישירות [400].
תורך:
נק' חיים:
שלך-400
היריב-4000
מצב יד:
שלך חמישה קלפים.
של היריב-3 קלפים.
מצב זירה:
שלך-אין כלום.
של היריב-"Scrap Dragon" במצב תקיפה וקלף אחד הפוך.
תורך-אתה שולף עוד "Shura".[/QUOTE]
אני מפעיל את Dark Hole ומשמיד את Scrap Dragon.
לאחר מכן אני משתמש בMonster Raborn כדי לזמן את Scrap Dragon לשדה שלי.אח"כ אני מזמן את Shura השני שיש לי ביד, ולפי האפקט של Bora the Spear אני מזמן אותו.אח"כ אני תוקף ישירות את היריב עם כל המפלצות שלי.
-
[FONT=Arial][SIZE=2]פיגארו טוענת את הדק שלה,אתה טוען את שלך.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]נקודות חיים:[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]פיגארו-4000[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]אתה-4000[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]תורה של פיגארו:[/SIZE][/FONT]
[SIZE=2][FONT=Arial]פיגארו שולפת קלף אחד ומשחקת עם קלף הקסם "[/FONT][FONT=Arial]Foolish Burial[/FONT][FONT=Arial]" וזורקת קלף אחד מהחפיסה אל בית הקברות,אתה מגלה שהקלף חוזר אל הזיר,הקלף שהיא זרקה מתגלה כ-"[/FONT][FONT=Arial]Wulf,Lightsworn Beast[/FONT][FONT=Arial]" במצב תקיפה [2100],פיגארו מניחה מפלצת הפוכה ומסיימת את תורך.[/FONT][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]אתה שולף קלף אחד ועכשיו יש לך את:[/SIZE][/FONT]
[SIZE=2][FONT=Arial]"[/FONT][FONT=Arial]Crystal Beast Ruby[/FONT][FONT=Arial]" [/FONT][FONT=Arial]X2[/FONT][FONT=Arial] "[/FONT][FONT=Arial]Crystal Beast Topaz[/FONT][FONT=Arial]" "[/FONT][FONT=Arial]Rainbow Dragon[/FONT][FONT=Arial]","[/FONT][FONT=Arial]Hamon[/FONT][FONT=Arial]" ואת "[/FONT][FONT=Arial]Crystal Beast Sappier[/FONT][FONT=Arial]".[/FONT][/SIZE]
[B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[SIZE=2][FONT=Arial]אתה משתמש במהלך שאמרת ומזמן את "[/FONT][FONT=Arial]Bora[/FONT][FONT=Arial]" ו-"[/FONT][FONT=Arial]Shura[/FONT][FONT=Arial]" ואת "[/FONT][FONT=Arial]Scrap Dragon[/FONT][FONT=Arial]" אתה מתקיף עם שלושת הקלפים את טור שמפעיל את הקלף ההפוך שלו "[/FONT][FONT=Arial]Mirror Force[/FONT][FONT=Arial]" והוא משמיד את כול שלושת הקלפים שלך.[/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial]אתה מסיים את תורך,טור שולף ומשחק עם "[/FONT][FONT=Arial]Yellow Gadget[/FONT][FONT=Arial]" שקיבל בתור הראשון,טור אומר לך:"אני בוחר לא להשתמש ביכולת של הגדאג'ט,ורק שתדע כול המשחק הוביל למהלך הזה,גדאג'ט הבס את הילד הזה!" "[/FONT][FONT=Arial]Yellow Gadget[/FONT][FONT=Arial]" מתקיף אותך ישירות ואתה מפסיד.[/FONT][/SIZE]
-
[QUOTE]Vanguard
אתה משתמש במהלך שאמרת ומזמן את "Bora" ו-"Shura" ואת "Scrap Dragon" אתה מתקיף עם שלושת הקלפים את טור שמפעיל את הקלף ההפוך שלו "Mirror Force" והוא משמיד את כול שלושת הקלפים שלך.
אתה מסיים את תורך,טור שולף ומשחק עם "Yellow Gadget" שקיבל בתור הראשון,טור אומר לך:"אני בוחר לא להשתמש ביכולת של הגדאג'ט,ורק שתדע כול המשחק הוביל למהלך הזה,גדאג'ט הבס את הילד הזה!" "Yellow Gadget" מתקיף אותך ישירות ואתה מפסיד.[/QUOTE]
למה הרסת לי?
----------------------
"אוף." אומר לטור "טוב, כנראה שאחזור לאזור שלי." אומר ואחזור לליד הבית שלי.
-
[FONT=Arial][SIZE=2]*האמת שמתי על מריור פורס על התור הראשון במכוון.[/SIZE][/FONT]
[SIZE=2][FONT=Arial]אתה חוזר לכיוון הביתה,אתה רואה את בליסטר חוזר מקניות,הוא אומר לך:"היי אייצ'י,מה קורה?מצאת קרבות?" אתה מספר לו על טור ועל ההפסד המוחץ שלך,בליסטר אומר לך:"טור,אתה יודע שאני מכיר את ההורים שלו,חפיסת ה-"[/FONT][FONT=Arial]Scrap[/FONT][FONT=Arial]" שלו הייתה פעם החפיסה של אביו,הוא השתמש ב-"[/FONT][FONT=Arial]Scrap Dragon[/FONT][FONT=Arial]" בתור הקלף שהביס אותך?".[/FONT][/SIZE]
-
[QUOTE]Tigraro
פיגארו טוענת את הדק שלה,אתה טוען את שלך.
נקודות חיים:
פיגארו-4000
אתה-4000
תורה של פיגארו:
פיגארו שולפת קלף אחד ומשחקת עם קלף הקסם "Foolish Burial" וזורקת קלף אחד מהחפיסה אל בית הקברות,אתה מגלה שהקלף חוזר אל הזיר,הקלף שהיא זרקה מתגלה כ-"Wulf,Lightsworn Beast" במצב תקיפה [2100],פיגארו מניחה מפלצת הפוכה ומסיימת את תורך.
אתה שולף קלף אחד ועכשיו יש לך את:
"Crystal Beast Ruby" X2 "Crystal Beast Topaz" "Rainbow Dragon","Hamon" ואת "Crystal Beast Sappier".
[/QUOTE]
אזמן את פגסוס הספיר ואשתמש ביכולת שלו כדי לשים אחד מחתולי הרובי ביד שלי ב- S/T אתקוף עם פגסוס את המפלצת ההפוכה
-
[QUOTE=Astral;1230473][SIZE=2][B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]*האמת שמתי על מריור פורס על התור הראשון במכוון.[/SIZE][/FONT]
[SIZE=2][FONT=Arial]אתה חוזר לכיוון הביתה,אתה רואה את בליסטר חוזר מקניות,הוא אומר לך:"היי אייצ'י,מה קורה?מצאת קרבות?" אתה מספר לו על טור ועל ההפסד המוחץ שלך,בליסטר אומר לך:"טור,אתה יודע שאני מכיר את ההורים שלו,חפיסת ה-"[/FONT][FONT=Arial]Scrap[/FONT][FONT=Arial]" שלו הייתה פעם החפיסה של אביו,הוא השתמש ב-"[/FONT][FONT=Arial]Scrap Dragon[/FONT][FONT=Arial]" בתור הקלף שהביס אותך?".[/FONT][/SIZE][/QUOTE]
"לא." אומר לבליסטר "קצת מביך אבל הוא השתמש בYellow Gadjet.אני תקפתי עם הScrap שלו ועוד כמה מפלצות שלי, הוא השמיד אותן בעזרת מירור פורס ואז גמר אותי עם הGadjet שלו.."
-
[SIZE=2][FONT=Arial]"[/FONT][FONT=Arial]Sappier[/FONT][FONT=Arial]" מתקיף את המפלצת ההפוכה וחושף את "[/FONT][FONT=Arial]Ryko,Lightsworn Hunter[/FONT][FONT=Arial]" שמפעיל את יכולתו,הוא זורק שלושה קלפים,שניים מהם זה "[/FONT][FONT=Arial]Wulf[/FONT][FONT=Arial]" שמזומנים במצב תקיפה,עכשיו הצייד משמיד את "[/FONT][FONT=Arial]Sappier[/FONT][FONT=Arial]" והופך אותו למזכרת אבן.[/FONT][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]תורה של פיגארו.[/SIZE][/FONT]
[SIZE=2][FONT=Arial]פיגארו משמידה שניים מה-[/FONT][FONT=Arial]Wulf[/FONT][FONT=Arial] בשביל לזמן את "[/FONT][FONT=Arial]Galaxy Eyes Photon Dragon[/FONT][FONT=Arial]" במצב תקיפה [3000] שתי המפלצות של פיגארו מתקיפות אותך ומביסות אותך.[/FONT][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]פיגארו אומרת לך:"אמרתי לך שכדאי לך להתאמן".[/SIZE][/FONT]
[SIZE=2][FONT=Arial]בליסטר אומר לך:"הגאדג'טים הם הרכישה האחרונה של טור בנוגע לקלפים שלו,לרוב הוא השתמש בהם רק בקרבות טורבו,בקרבות רגילים הוא השתמש בדק "[/FONT][FONT=Arial]Scrap[/FONT][FONT=Arial]" ובטורבו קרב הוא השתמש ב-"[/FONT][FONT=Arial]Ancient Gear[/FONT][FONT=Arial]"-"[/FONT][FONT=Arial]Gadget[/FONT][FONT=Arial]" קטלני,כנראה הוא החליט לשלב את הגאדג'טים בדק הרגיל שלו,רעיון חכם,אבל נגד חפיסה ה-"[/FONT][FONT=Arial]Machina[/FONT][FONT=Arial]" שלי אין לו שום סיכוי".[/FONT][/SIZE]
-
[QUOTE]"Sappier" מתקיף את המפלצת ההפוכה וחושף את "Ryko,Lightsworn Hunter" שמפעיל את יכולתו,הוא זורק שלושה קלפים,שניים מהם זה "Wulf" שמזומנים במצב תקיפה,עכשיו הצייד משמיד את "Sappier" והופך אותו למזכרת אבן.
תורה של פיגארו.
פיגארו משמידה שניים מה-Wulf בשביל לזמן את "Galaxy Eyes Photon Dragon" במצב תקיפה [3000] שתי המפלצות של פיגארו מתקיפות אותך ומביסות אותך.[/QUOTE]
קצת הגזמת O.O
---
״אני אלחם נגדך שוב״ אגיד ״עד שאנצח״
-
[QUOTE=Astral;1230348][SIZE=2][B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial]אתה נכנס פנימה,אתה רואה איש בעל חליפה שחורה כמו השומר בכניסה הוא אומר לך:"אם אתה רוצה להיכנס אתה צריך להילחם מולי קודם" אתה קלף אחד מהחפיסה שלו "[/FONT][FONT=Arial]Jinzo[/FONT][FONT=Arial]" אתה נזכר ביכולת המיוחדת שלו ואתה מבין שכדאי לך להביס את היריב לפני שהוא יזמן אותו קודם.[/FONT][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]אתה ממשיך בדרכך,אתה רואה שני אנשים עם חליפות שחורות,משקפיי שמש שחורות,כול אחד מהם נושא מזוודה,שהם מתקרבים אליך אתה שומע אחד מהם אומר:"ראש העיר מוכן לתת לאמסטרונג הרבה מאוד כסף בשביל לשחרר את האסיר הזה שמת לב?".[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT][/QUOTE]
אעקוב אחריהם בחשאי תוך כדי שאני מאזין לשיחתם.
-
[FONT=Arial][SIZE=2]פיגארו אומרת לך:"לפי חוקי הזירה התחתונה,לכול דואליסט יש הזדמנות אחת בלבד להוכיח את עצמו ביום,זאת אומרת שהיום כבר לא תוכל להילחם בזירה הזו,מצטערת",אתה רואה שהיא מתיישבת בכיסא שלה ומסמנת לך עם היד ללכת מפה.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]אתה עוקב אחרי שני האנשים המסתוריים האלה,ואתה מגיע למקום עם שערי ברזל ורובוט שומר,האנשים עוברים במהירות ליד השומר הרובוטי,אתה רואה שלט מתכת קטן שבו כתוב:"המתקן-בית כלא".[/SIZE][/FONT]
-
[QUOTE=Astral;1230567][SIZE=2][B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]פיגארו אומרת לך:"לפי חוקי הזירה התחתונה,לכול דואליסט יש הזדמנות אחת בלבד להוכיח את עצמו ביום,זאת אומרת שהיום כבר לא תוכל להילחם בזירה הזו,מצטערת",אתה רואה שהיא מתיישבת בכיסא שלה ומסמנת לך עם היד ללכת מפה.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]אתה עוקב אחרי שני האנשים המסתוריים האלה,ואתה מגיע למקום עם שערי ברזל ורובוט שומר,האנשים עוברים במהירות ליד השומר הרובוטי,אתה רואה שלט מתכת קטן שבו כתוב:"המתקן-בית כלא".[/SIZE][/FONT][/QUOTE]
"זה לא בסדר" אומר לעצמי בשקט ואתגנב לתוך המתקן, תוך כדי שאני אמשיך לעקוב אחריהם.
-
[FONT=Arial][SIZE=2]אתה מנסה להיכנס ל"מתקן" אך הרובוט השומר עוצר אותך ואומר:"פולש!פולש!פולש!" אתה רואה כשלושה אופנועי קרב של המשטרה יוצאים מהמתקן,השוטר הראשון שיוצא אומר לך:"ילד אסור לך להיות פה,אם אתה לא רוצה שנזרוק אותך לחודש מאסר תסתלק!".[/SIZE][/FONT]
-
[QUOTE=Astral;1230586][B][U][FONT=Arial][SIZE=2]Scizor-X[/SIZE][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial][SIZE=2]אתה מנסה להיכנס ל"מתקן" אך הרובוט השומר עוצר אותך ואומר:"פולש!פולש!פולש!" אתה רואה כשלושה אופנועי קרב של המשטרה יוצאים מהמתקן,השוטר הראשון שיוצא אומר לך:"ילד אסור לך להיות פה,אם אתה לא רוצה שנזרוק אותך לחודש מאסר תסתלק!".[/SIZE][/FONT][/QUOTE]
"אבל ראיתי אנשים נכנסים לפה והם נראים לי חשודים!" אצעק
-
[SIZE=2][FONT=Arial]השוטר אומר לך:"הם שומרי הראש של ראש העיר שלנו ילד!לאלוף הנוכחי,לראש העיר ועוזריו וגם השוטרים יש אישור כניסה בלי שהרובוט השומר [/FONT][FONT=Arial]'G1'[/FONT][FONT=Arial] יאותת,אתה ילד לא שייך לאף אחד מהנושאים האלה אז הרובוט אותת,עכשיו תסתלק מפה או שאתה תיראה את המתקן מבפנים".[/FONT][/SIZE]
-
[QUOTE=Astral;1230593][B][U][FONT=Arial][SIZE=2]Scizor-X[/SIZE][/FONT][/U][/B]
[SIZE=2][FONT=Arial]השוטר אומר לך:"הם שומרי הראש של ראש העיר שלנו ילד!לאלוף הנוכחי,לראש העיר ועוזריו וגם השוטרים יש אישור כניסה בלי שהרובוט השומר [/FONT][FONT=Arial]'G1'[/FONT][FONT=Arial] יאותת,אתה ילד לא שייך לאף אחד מהנושאים האלה אז הרובוט אותת,עכשיו תסתלק מפה או שאתה תיראה את המתקן מבפנים".[/FONT][/SIZE][/QUOTE]
"יש לי רעיון" אומר "אני אלחם נגדך" אמשיך "אם אני אנצח, אתה תיתן לי להיכנס אם אני אפסיד אני אלך
-
[B][U][FONT=Arial]Scizor-X[/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]השוטר אומר לך:"אני לא עושה פה משא ומתן,אתה עכשיו הולך מפה או שאתה נכנס למתקן לחודש!".[/FONT]
[FONT=Arial]אתה רואה משהו מהיר כמו ברק יוצא במהירות מהכלא,שני השוטרים האחרים עולים על האופנועים שלהם ואומרים לראשון:"טפל בו,אנחנו הולכים לרדוף אחרי "[/FONT][FONT=Arial]Ghost 1[/FONT][FONT=Arial]"".[/FONT]
-
[QUOTE=Astral;1230601][B][U][FONT=Arial]Scizor-X[/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]השוטר אומר לך:"אני לא עושה פה משא ומתן,אתה עכשיו הולך מפה או שאתה נכנס למתקן לחודש!".[/FONT]
[FONT=Arial]אתה רואה משהו מהיר כמו ברק יוצא במהירות מהכלא,שני השוטרים האחרים עולים על האופנועים שלהם ואומרים לראשון:"טפל בו,אנחנו הולכים לרדוף אחרי "[/FONT][FONT=Arial]Ghost 1[/FONT][FONT=Arial]"".[/FONT][/QUOTE]
"אמרתי לך" אומר במעט שמחה ואגיד "אני בא איתך"
-
[QUOTE]Vanguard
בליסטר אומר לך:"הגאדג'טים הם הרכישה האחרונה של טור בנוגע לקלפים שלו,לרוב הוא השתמש בהם רק בקרבות טורבו,בקרבות רגילים הוא השתמש בדק "Scrap" ובטורבו קרב הוא השתמש ב-"Ancient Gear"-"Gadget" קטלני,כנראה הוא החליט לשלב את הגאדג'טים בדק הרגיל שלו,רעיון חכם,אבל נגד חפיסה ה-"Machina" שלי אין לו שום סיכוי".[/QUOTE]
"אולי תביא לי את החפיסה שלך כדי שאני אלחם נגדו ואנצח?" אשאל את בליסטר.
-
[quote]פיגארו אומרת לך:"לפי חוקי הזירה התחתונה,לכול דואליסט יש הזדמנות אחת בלבד להוכיח את עצמו ביום,זאת אומרת שהיום כבר לא תוכל להילחם בזירה הזו,מצטערת",אתה רואה שהיא מתיישבת בכיסא שלה ומסמנת לך עם היד ללכת מפה.[/quote]
״היית מתה שאלך מכאן״ אעמד מולה בזרועות שלובות, כדי לגרום לה חוסר נעימות.
-
[FONT=Arial][SIZE=2]פיגארו ממשיכה להסתכל עליך,בסופו של דבר היא אומרת לך:"יש לך חמש דקות להסתלק מכאן אחרת אני קוראת לג'ורג',השומר בכניסה,הוא ייקח אותך ויעיף אותך מהמקום הזה,מה אתה מעדיף להיזרק בכוח או לעזוב מרצונך?".[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]השוטר מתקרב אליך,שם על הידיים שלך אזיקים ולוקח אותך למתקן,אחרי כמה דקות,אתה נזרק בתא עם מזרון קטן ומצומק,הידיים שלך עדיין קשורות והקלפים שלך נלקחו ממך.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]אתה שומע קול שאומר:"לא היית צריך להתגרות בשוטרים".[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]בליסטר אומר לך:"הם נותנים רק הזדמנות אחת,פספסת את ההזדמנות שלך,תקשיב אני לא אוהב את הרעיון הזה אבל יש באחד האזורים פה מישהו שאם אתה נותן לו את הדק שלך הוא נותן לך דק אחר,אבל שים לב!אין חרטות אחרי זה אתה נותן את הדק שלך אז אתה לא יכול להחזיר אותו יותר".[/SIZE][/FONT]