-
[B][U]ITA[/U][/B]
הנערה אומרת לך:"רק שתדע לכול לוח אבן קדום יש לחש משלו,רק מי שמיועד לאבן יודע את הלחש אני למשל לא ידעתי את הלחשים למפלצות האחרות אבל לדרקון האור והאפלה ידעתי,לפי מה שאני יודעת יש עוד חמש לוחות שנשארו,אחד מהם אסור לשחרר זה טרגודיה,רק אחד יכול לשחרר אותו וזה [B]הוא[/B],שיט!" אתה רואה עשרות "Wolf" מתקדמים אליך ואל הילדה.
-
[quote=Vepor;1259368][B][U]ITA[/U][/B]
הנערה אומרת לך:"רק שתדע לכול לוח אבן קדום יש לחש משלו,רק מי שמיועד לאבן יודע את הלחש אני למשל לא ידעתי את הלחשים למפלצות האחרות אבל לדרקון האור והאפלה ידעתי,לפי מה שאני יודעת יש עוד חמש לוחות שנשארו,אחד מהם אסור לשחרר זה טרגודיה,רק אחד יכול לשחרר אותו וזה [B]הוא[/B],שיט!" אתה רואה עשרות "Wolf" מתקדמים אליך ואל הילדה.[/quote]
"מי זה הוא?" אשאל אותה בסקרנות "זה הצבא הזה של השומר הירוק נכון?"
אוציא את הזאב פרח שייתקוף אותם בניב פרחים ויישתמש ביכולתו להגברת המהירות שלו [ושל מי שהנערה תוציא אם הוא יכול]
-
[quote=Vepor;1259366]
[B][U]Accelerator[/U][/B]
*יש לך כבר אותם,אני פשוט גרוע בלציין פרטים קטנים.
אתה רואה שגולגולת הלהבה יורה כדורי ראשי להבה חזקים מאוד שאוכלים לאט לאט את השריון של הדוב הלבן המשוריין,אתה רואה שגולגולת הלהבה נחלשת וקטנה עם כול ירייה,אתה שומע קול חדש שאומר כמה מילים לא ברורות,אתה רואה צבא נוסף של ראשי אש נוספים אל גולגולת הלהבה אתה רואה אור חזק מאוד ואתה רואה שבמקום גולגולת הלהבה עומד גולגולת סופר-סונית,אתה שומע את הקול אומר:"אין בעד מה ובהצלחה" אתה רואה דמות לא ברורה [אתה רואה רק משהו דמוי צל] עומדת על אחד העצים וצופה בך.[/quote]
מה הסטטים שלה?
~~~
"וואו!" אקרא בתהדהמה ואביט בגולגולת סופר סונית העצומה.
"מי אתה?!" אקרא לאחר מכן ואסובב את ראשי אל עבר הדמות הלא ברורה.
"בכל מקרה... אין לי זמן לשאלות" אמלמל, "גולגולת סופר-סונית, תקפי!, מאסטר זמבי, כדור צללים!" אצווה עליהם ואחייך, 'המפלצת הזאת מדהימה!' אחשוב לעצמי.
-
[B][U]ITA[/U][/B]
הנערה אומרת לך:"כן זה הצבא של השומר הירוק,ואם אתה לא יודע מי זה [B]הוא [/B]אז אתה באמת לא יודע כמעט כלום,דרקון האור והאפלה זריחת שמש לבנה!" אתה רואה שהדרקון השחור-לבן יורה קרן לבנה שמשמידה כעשר חיות וגורמת למכבש ענק,אתה שומע יללה של אחד מהחיילים הוא מסתכל עליך.
זאב הפרחים מגביר את מהירותו [למשך זמן הקרב יש לו 4 נקודות מהירות] הוא מצליח בזריזות רבה מאוד לתפוס את אחד הזאבים ולחסל אותו.
*4 התקפה,1 הגנה ו-5 מהירות,התקפה 'גולגולת סונית' יכולת 'מכבש להבות'.
מאסטר הזומבים עולה על הגולגולת הסופר-סונית ויוצרת סוג של פרש רפאים נורא ואכזרי [זה לא מפלצת ממוזגת פשוט חיבור] הפרש הזומבי יורה כדור להבת גולגולת שמוחק את הפנתר השני.
הדוב בורח לתוך היער,חץ המימד מתפוצץ ומחזיר את הלוחם הפנתר ממוקדם.
הסטטים של הפרש הזומבי
[SPOILER]
התקפה-4
הגנה-2
מהירות-4
יכולת-שחרור רפאים.
התקפה-כדור להבת גולגולת ופרש השאול.
[/SPOILER]
-
[quote=Vepor;1259384]
*4 התקפה,1 הגנה ו-5 מהירות,התקפה 'גולגולת סונית' יכולת 'מכבש להבות'.
מאסטר הזומבים עולה על הגולגולת הסופר-סונית ויוצרת סוג של פרש רפאים נורא ואכזרי [זה לא מפלצת ממוזגת פשוט חיבור] הפרש הזומבי יורה כדור להבת גולגולת שמוחק את הפנתר השני.
הדוב בורח לתוך היער,חץ המימד מתפוצץ ומחזיר את הלוחם הפנתר ממוקדם.
הסטטים של הפרש הזומבי
[spoiler]
התקפה-4
הגנה-2
מהירות-4
יכולת-שחרור רפאים.
התקפה-כדור להבת גולגולת ופרש השאול.
[/spoiler][/quote]
אוקיי אז עכשיו רק בשביל להיות בטוח במצב שלי, יש לי שתי מפלצות, אחת זומבי מאסטר והשניה גולגולת ספור סונית, שתיהן יכולות "להתחבר" וליצור את הפרש הזומבי נכון?
~~~~~
"וואו!" אקרא בתהדהמה למראה הפרש הזומבי שניצב מולי.
"ובכן פרש זומבי, הראה לי את הכוח שלך!" אקרא בנחישות, "כדור להבת גולגולת!" אצווה עליו בחיוך כאשר אני עדיין מנסה לעכל את האירועים האחרונים.
-
[quote=Vepor;1259384][B][U]ITA[/U][/B]
הנערה אומרת לך:"כן זה הצבא של השומר הירוק,ואם אתה לא יודע מי זה [B]הוא [/B]אז אתה באמת לא יודע כמעט כלום,דרקון האור והאפלה זריחת שמש לבנה!" אתה רואה שהדרקון השחור-לבן יורה קרן לבנה שמשמידה כעשר חיות וגורמת למכבש ענק,אתה שומע יללה של אחד מהחיילים הוא מסתכל עליך.
זאב הפרחים מגביר את מהירותו [למשך זמן הקרב יש לו 4 נקודות מהירות] הוא מצליח בזריזות רבה מאוד לתפוס את אחד הזאבים ולחסל אותו.[/quote]
"תמשיך ככה!" אורה לזאב ואגרד בראשי במחשבה 'אולי [B]הוא[/B] זה השומר הזה?'
"אז תגידי לי מי זה [B]הוא[/B] אם אני לא יודע" אביט בנערה בתחנונים.
-
[B][U]Accelector[/U][/B]
*כן,בעיקרון רק אם הם מפסידים הם חוזרים להיות שני מפלצות,עכשיו זה כאילו מפלצת אחת.
הפרש הזומבי יוצר כדור אש דמוי גולגולת שמזכיר באופן מוזר את ראש הגולגולת השורף,נראה שהתקפה יש חיים משל עצמה בגלל שהיא זזה באופן רצוני לחלוטין,לואיס אומר לך:"זה מה שנקרה 'אש רפאים',טוב ילד,אני צריך ללכת,אם אתה עובר בכפר,חפש את טורוקה" לואיס הולך ומשאיר אותך להילחם לבד,יש לך הרגשה שתסדר שהפרש הזומבי בסביבה.
אש הרפאים פוגעת בפנתר ושורפת אותו,אתה רואה את חרבו של הפנתר נופלת על הרצפה.
[B][U]ITA[/U][/B]
הנערה אומרת לך:"[B]הוא [/B]הוא מישהו לא ברור,ספק מפלצת,ספק בן אדם אבל זה ששחרר את הכוחות הנוראיים אל מעבר לעולם הזה,גרם לשיבושים וגרם ליוגי מוטו ולשאר החבורה להיעלם,אני חושבת שהוא היחיד שיכול לשחרר את טרגודיה הנורא,אם שניהם ישתלבו העולם הזה יגיע אל קיצו ואחרי זה גם העולם שלנו,בני האדם".
אתה רואה שהזאבים בורחים מהמקום אחרי שהם רואים מה זאב הפרחים עשה לחברהם,הנערה אומרת:"אגב שמי קלואי,אני לא חושבת שכדאי שנישאר פה הרבה זמן".
-
[quote=Vepor;1259398][B][U]Accelector[/U][/B]
*כן,בעיקרון רק אם הם מפסידים הם חוזרים להיות שני מפלצות,עכשיו זה כאילו מפלצת אחת.
הפרש הזומבי יוצר כדור אש דמוי גולגולת שמזכיר באופן מוזר את ראש הגולגולת השורף,נראה שהתקפה יש חיים משל עצמה בגלל שהיא זזה באופן רצוני לחלוטין,לואיס אומר לך:"זה מה שנקרה 'אש רפאים',טוב ילד,אני צריך ללכת,אם אתה עובר בכפר,חפש את טורוקה" לואיס הולך ומשאיר אותך להילחם לבד,יש לך הרגשה שתסדר שהפרש הזומבי בסביבה.
[/quote]
סבבה תעדכן לי אותם
~~~
"מצויין!" אקרא בחיוך ואחזיר את פרש הזומבי לקפסולה שלו(לעזאזל זה כל הזכיר לי כרגע את פוקימון XD).
"טורוקה הוא אמר אה?..." אמלמל לעצמי ואמשיך ללכת, אחפש את הכפר בעודי מהרהר לעצמי וחושב מה היה יכול קרות ליוגי והחבורה.
-
*אתה לא יכול ללכוד חיבור\מיזוג רק מפלצת בודדות.
אתה לוכד את הגולגולת הסופר-סונית,נשארו לך עוד 4 קפסולות בודדות.
אתה מטייל טיפה ביער,אתה מרגיש משהו נוגע בכתף שלך,אתה מסתובב ואתה רואה שזה שלד בעל גלימה סגולה,השלד אומר לך:"הוא מחכה לך בבית הקברות" והשלד מתפורר,האבק שלו מתפזר על הרצפה,הגלימה הסגולה נופלת באיטיות על הרצפה,אתה רואה משהו מסתכל עליך בשיחים אבל אתה לא מצליח לראות אותו.
-
[QUOTE=Vepor;1259398][B][U]Accelector[/U][/B]
[B][U]ITA[/U][/B]
הנערה אומרת לך:"[B]הוא [/B]הוא מישהו לא ברור,ספק מפלצת,ספק בן אדם אבל זה ששחרר את הכוחות הנוראיים אל מעבר לעולם הזה,גרם לשיבושים וגרם ליוגי מוטו ולשאר החבורה להיעלם,אני חושבת שהוא היחיד שיכול לשחרר את טרגודיה הנורא,אם שניהם ישתלבו העולם הזה יגיע אל קיצו ואחרי זה גם העולם שלנו,בני האדם".
אתה רואה שהזאבים בורחים מהמקום אחרי שהם רואים מה זאב הפרחים עשה לחברהם,הנערה אומרת:"אגב שמי קלואי,אני לא חושבת שכדאי שנישאר פה הרבה זמן".[/QUOTE]
חחח כל משחק קלואי
---
״את יכולה להוביל אותי לשם? אני אשתדל לא לשחרר את טרגודיה״ אשאל
-
[quote=Vepor;1259406][B][U]Accelerator[/U][/B]
*אתה לא יכול ללכוד חיבור\מיזוג רק מפלצת בודדות.
אתה לוכד את הגולגולת הסופר-סונית,נשארו לך עוד 4 קפסולות בודדות.
אתה מטייל טיפה ביער,אתה מרגיש משהו נוגע בכתף שלך,אתה מסתובב ואתה רואה שזה שלד בעל גלימה סגולה,השלד אומר לך:"הוא מחכה לך בבית הקברות" והשלד מתפורר,האבק שלו מתפזר על הרצפה,הגלימה הסגולה נופלת באיטיות על הרצפה,אתה רואה משהו מסתכל עליך בשיחים אבל אתה לא מצליח לראות אותו.[/quote]
"מה לעזא...!?" אקרא וארגיש צמרמורת כלשהי שעוברת בגופי.
"נמאס לי מכל המסתוריות הזאת!" אקרא בלחץ, "צא גולגולת סופר סונית!" אקרא ואשגר אותו מהמכשיר שעל ידי.
"תשתמש בגולגולת סונית אל עבר השיחים!"
-
-
[B][U]ita[/U][/B]
*זה או היא או מישהו בשם דימיטרי,מה אתה מעדיף?
קלואי אומרת לך:"רק [B]הוא [/B]יכול לשחרר את טרגודיה האכזר,אם מישהו אחר ינסה לשחרר אותו הוא ישתחרר אבל בתור מפלצת חופשית שעלולה להמשמיד את העולם הזה".
אתה שומע קול קר וצרוד שאומר:"נכון,האדון טרגודיה הוא בעל הכוח להרוס את כול העולם הזה,אנחנו צריכים מספיק מפלצות להקרבה בשביל לשחררו".
[B][U]Accelector[/U][/B]
אתה משחרר את הגולגולת הסופר-סונית שיורה גל סוני בצורת גולגולת,ההתקפה פוגעת בילד בגילך הוא אומר לך:"תגיד מה נסגר איתך,אני רק מסתכל עליך ואתה יורה עליי בעזרת מפלצת,אתה שפוי נכון?" עיניו האפורות מסתכלות הגולגולת הסופר-סונית בפחד ויראה ממה שהיא עלולה לעשות לו.
באגאוג'י,לא
-
[quote]אתה והנערה בורחים לתוך היער,כנראה הנערה מכירה את היער הזה ומובילה אתכם לקרחת יער מוגנת,הנערה אומרת לך:"שמי אמילי,ואם תצליח למצוא קפסולות תקבל מפלצות חדשות,אבל לא כולם יהיו נאמנות לך רק שתדע,יש מפלצות שאתה יכול לשחרר והם יתקיפו אותך,אלא מפלצות שקר,מפלצות שהוא שתל בשביל לחסל כול מי שירצה לחסל אותו" אתה שומע שאגה.[/quote]
*אני מהאייפון ולא הצלחתי לצטט את השם, בסדר?
״מה זה היה?״ אשאל בבהלה את אמילי, אסתובב ימינה ושמאלה כדי לבדוק מאיפה באה השאגה ואסמן לשותף שלי שיתכונן לתקיפה.
-
[quote=Vepor;1259425]
[B][U]Accelector[/U][/B]
אתה משחרר את הגולגולת הסופר-סונית שיורה גל סוני בצורת גולגולת,ההתקפה פוגעת בילד בגילך הוא אומר לך:"תגיד מה נסגר איתך,אני רק מסתכל עליך ואתה יורה עליי בעזרת מפלצת,אתה שפוי נכון?" עיניו האפורות מסתכלות הגולגולת הסופר-סונית בפחד ויראה ממה שהיא עלולה לעשות לו.
[/quote]
תגיד יש מצב בהמשך המשחק אתה מסדר לי איזה DAD או גורז? חחחח
~~~~
"כן, בקשר לזה, אני מצטער, פשוט נורא נלחצתי!" אקרא ואחייך אליו.
"אבל זה לא אומר שמותר לך לעקוב ככה אחרי אנשים!" אומר בזעם אך מיד לאחר מכן שנה את מבטי למפוייס.
"שמי קאיטו" אמלמל, "מה שמך" אשאל ואגיש את ידי ללחיצה.
-
[B][U]Soul Taker[/U][/B]
*העיקר שתצטט את ההודעה שלך במלואה [השם לא חשוב].
אמילי אומרת לך:"זה היה כנראה אחד מהמפלצות ששולטות ביער הזה,אני אישית חושבת שאנחנו צריכים לברוח מפה למקום הכי בטוח,אזור שש,בית הקברות" אתה שומע בום לא ברור שקורע את האוזן שלך,אתה רואה הבזק אדום מהיר חולף לידך כנראה זה מה שגרם לבום הזה [זה לא בום כמו של פצצה אלא כמו של האוזן מתפוצצת כמו במטוס אם אתה מכיר].
*בטח אולי גם איזה F.G.D קטן?
הנער אומר:"נעים מאוד קאיטו אני טים,חלק קוראים לי טימי וחלק טום,אבל קוראים לי טים,תקרא לי איך שאתה רוצה,אני והשותף שלי "Ice Dragon" נמלטנו מאזור ארבע,מזל שאסור לצבאות של המנהיגים לחדור לטריטוריה של שליטים אחרים,אם אני מתחבא פה,באזור אחד לצבא של האזור הרביעי אסור להתקרב אליי בכלל".
-
[quote=Vepor;1259425][B][U]ita[/U][/B]
*זה או היא או מישהו בשם דימיטרי,מה אתה מעדיף?
קלואי אומרת לך:"רק [B]הוא [/B]יכול לשחרר את טרגודיה האכזר,אם מישהו אחר ינסה לשחרר אותו הוא ישתחרר אבל בתור מפלצת חופשית שעלולה להמשמיד את העולם הזה".
אתה שומע קול קר וצרוד שאומר:"נכון,האדון טרגודיה הוא בעל הכוח להרוס את כול העולם הזה,אנחנו צריכים מספיק מפלצות להקרבה בשביל לשחררו".
[/quote]
קלואי, את השני אני לא אזכור XD
----
"מי זה?" אשאל את קלואי בציפייה לשחרר מפלצת ואחשוב 'אוף מתי כבר נלך?'
-
[QUOTE]Soul Taker
*העיקר שתצטט את ההודעה שלך במלואה [השם לא חשוב].
אמילי אומרת לך:"זה היה כנראה אחד מהמפלצות ששולטות ביער הזה,אני אישית חושבת שאנחנו צריכים לברוח מפה למקום הכי בטוח,אזור שש,בית הקברות" אתה שומע בום לא ברור שקורע את האוזן שלך,אתה רואה הבזק אדום מהיר חולף לידך כנראה זה מה שגרם לבום הזה [זה לא בום כמו של פצצה אלא כמו של האוזן מתפוצצת כמו במטוס אם אתה מכיר].[/QUOTE]
*אוקיי.
"מה קורה פה?" אשאל את אמילי "מה זה ההבזק האדום הזה?" ואתכונן לקרב לצד אמילי והשותף שלי.
-
[B][U]ITA[/U][/B]
אתה מסתובב ואתה רואה יצור דמוי אנוש אך עם פנים טיפה דמויות לטאה מסתכל עליכם,קלואי מלמלת לך:"זה אחד ממשרתיי טרגודיה,דרקון האור והאפלה קרן מגרשת צללים!" אתה רואה הבזק כתום נורה מפיו של דרקון האור והצללים הוא פוגע באיש הלטאה ומעלים אותו,קלואי אומרת לך:"אסור לנו לסמוך על אף אחד שאנחנו לא מכירים,במיוחד אם הוא מודיע בחגיגיות שטרגודיה הוא שליט העולם".
[B][U]Soul Taker[/U][/B]
אמילי אומרת לך:"אל תיבהל,בטח סתם מפלצת דו-קרב זריזה בטח ציפור מהירות או ברווז סוני,אבל זה היה אדום אז בטח ציפור מהירות" אתה רואה כמה מפלצות שונות מזן 'עכביש' הולכות בשורות לכיוון מסוים,לתוך היער,אמילי אומרת לך:"בטח המנהיג שלהם נמצא בתוך היער,יש שתי אופציות,והאני מעדיפה שזה לא מי שאני חושבת".
-
[QUOTE=Vepor;1259723][B][U]ITA[/U][/B]
אתה מסתובב ואתה רואה יצור דמוי אנוש אך עם פנים טיפה דמויות לטאה מסתכל עליכם,קלואי מלמלת לך:"זה אחד ממשרתיי טרגודיה,דרקון האור והאפלה קרן מגרשת צללים!" אתה רואה הבזק כתום נורה מפיו של דרקון האור והצללים הוא פוגע באיש הלטאה ומעלים אותו,קלואי אומרת לך:"אסור לנו לסמוך על אף אחד שאנחנו לא מכירים,במיוחד אם הוא מודיע בחגיגיות שטרגודיה הוא שליט העולם".
[B][U]Soul Taker[/U][/B]
אמילי אומרת לך:"אל תיבהל,בטח סתם מפלצת דו-קרב זריזה בטח ציפור מהירות או ברווז סוני,אבל זה היה אדום אז בטח ציפור מהירות" אתה רואה כמה מפלצות שונות מזן 'עכביש' הולכות בשורות לכיוון מסוים,לתוך היער,אמילי אומרת לך:"בטח המנהיג שלהם נמצא בתוך היער,יש שתי אופציות,והאני מעדיפה שזה לא מי שאני חושבת".[/QUOTE]
''לא הבנתי מי זה טרגודיה הזה, ואיך הוא קשור לשומר הזה'' אמלמל ואשאל ''אפשר כבר ללכת?''
-
[b][u]ita[/u][/b]
קלואי אומרת לך:"טרגודיה הוא שליט האפלה,הוא שלח את צבאות האופל שלו בשביל לכבוש את כול העולם,רק חמשת המפלצות הקדומות,דרקון האור והאפלה,דרקון המוות הסוף,אביר המוות ההתחלה,אקסודיה האסורה וגם קריבו מכונף הצליחו לכלוא את טרגודיה אך כלאו גם את עצמם בשביל זה".
אתה שומע צעדים שקטים מתקדמים אליך,אתה רואה שזה מישהו דמוי אדם,כנראה נזיר,גלימתו סגולה ואתה לא רואה את גופו,ראשו מוחבא מאחוריי ברדס הגלימה שלו,ידיים מוחבאות בשרווליו,הוא שילוב של נזיר מסתורי ונזיר מפחיד ביחד.
-
[quote=Vepor;1259455]
*בטח אולי גם איזה F.G.D קטן?
הנער אומר:"נעים מאוד קאיטו אני טים,חלק קוראים לי טימי וחלק טום,אבל קוראים לי טים,תקרא לי איך שאתה רוצה,אני והשותף שלי "Ice Dragon" נמלטנו מאזור ארבע,מזל שאסור לצבאות של המנהיגים לחדור לטריטוריה של שליטים אחרים,אם אני מתחבא פה,באזור אחד לצבא של האזור הרביעי אסור להתקרב אליי בכלל".[/quote]
לעעע F.G.D מעפן, אני אומר נסגור שוטינג קווזר הולך? חחח למרות אני מוכן להשתפר על טרישולה p:
~~~
"האזור הרביעי אה..." אמלמל.
"תגיד מה בדיוק עשית שאתה צריך להימלט אה?....טים" אשאלו ומיד לאחר מכן אזיכר בדבריו של לואיס.
"דרך אגב אתה יודע אך מגיעים לכפר?" אשאל אותו.
-
[B][U]Accelector[/U][/B]
טים אומר לך:"עזוב,זה ביני לבין האנשים של האזור הרביעי,אמרתי אנשים התכוונתי מפלצות,ולגבי הכפר,אתה צריך למצוא את הדרך בין העצים,החרקים תמיד הולכים לכיוון הנגדי,אם אתה רואה חרק תלך בכיוון ההפוך לו".
אתה רואה סוג של איש ספק מפלצת בעל גלימה חומה ישנה וגרועה,אתה רואה שאת רוב גופו לא רואים.
-
[quote=Vepor;1259790][B][U]Accelector[/U][/B]
טים אומר לך:"עזוב,זה ביני לבין האנשים של האזור הרביעי,אמרתי אנשים התכוונתי מפלצות,ולגבי הכפר,אתה צריך למצוא את הדרך בין העצים,החרקים תמיד הולכים לכיוון הנגדי,אם אתה רואה חרק תלך בכיוון ההפוך לו".
אתה רואה סוג של איש ספק מפלצת בעל גלימה חומה ישנה וגרועה,אתה רואה שאת רוב גופו לא רואים.[/quote]
"תודה לך טים..." אמלמל ואיגש ללכת אך מיד לאחר מכן אפנה אליו את מבטי, "תגיד...אתה רוצה להצטרף אליי?, אם תידפק עם השליטים של האזור הרביעי לפחות יהיה לך גיבוי ממני" אחייך אליו אך מיד לאחר מכן אבחין באיש\מפלצת במהירות.
"היי אתה!" אקרא לעברו ואחכה לתשובה.
-
[RIGHT][B][U]Accelector[/U][/B]
טים אומר לך:"אני יכול להסתדר לבד,אל תדאג" והוא ממשיך לדרכו.
אתה הולך אל האיש המסתורי וקורא לו,הוא מסתובב אליך אתה מזהה שהוא בעצם סוג של סייר שמשוטט ביער סתם,הוא אומר לך:"מה אתה רוצה ילד,יש לי משימה ואני לא מתכוון שמישהו יפריע לה,אלא אם כן אתה קשור למשימה הזו".[/RIGHT]
-
[quote=Vepor;1259792][RIGHT][B][U]Accelector[/U][/B]
טים אומר לך:"אני יכול להסתדר לבד,אל תדאג" והוא ממשיך לדרכו.
אתה הולך אל האיש המסתורי וקורא לו,הוא מסתובב אליך אתה מזהה שהוא בעצם סוג של סייר שמשוטט ביער סתם,הוא אומר לך:"מה אתה רוצה ילד,יש לי משימה ואני לא מתכוון שמישהו יפריע לה,אלא אם כן אתה קשור למשימה הזו".[/RIGHT]
[/quote]
"הייי תרגע קצת בנאדם..." אמלמל, "אל תתפוס מעצמך יותר מדי" אומר אך מיד לאחר מכן אזכר במה שהשלד אמר לי 'יכול להיות שזה קשור' אחשוב לעצמי ומיד אפנה לסייר.
"לפני כמה זמן תפס אותי שלד מוזר בגב, הוא אמר לי שמחכים לי בבית הקברות ואז התפורר" אומר.
"יש לך מושג מה זה?".
-
[B][U]Acceletator[/U][/B]
האיש אומר לך:"לא יודע,אבל אם מפלצת זומבי הגיעה עד לפה סימן שזה משהו חשוב,אני הייתי נזהר ולא הולך אבל היי,מי אני שאגיד לך מה לעשות" האיש המסתורי ממשיך בדרכו,אתה רואה מפלצת חדשה מתקרבת,ג'אנק ווריור,מתקרב אליך,הוא נראה נחמד הוא אומר לך בקול ומתכתי:"אתה קאיטו?".
-
[quote=Vepor;1259795][B][U]Acceletator[/U][/B]
האיש אומר לך:"לא יודע,אבל אם מפלצת זומבי הגיעה עד לפה סימן שזה משהו חשוב,אני הייתי נזהר ולא הולך אבל היי,מי אני שאגיד לך מה לעשות" האיש המסתורי ממשיך בדרכו,אתה רואה מפלצת חדשה מתקרבת,ג'אנק ווריור,מתקרב אליך,הוא נראה נחמד הוא אומר לך בקול ומתכתי:"אתה קאיטו?".[/quote]
"כן..." אמלמל בתדהמה מעט למראה מה שהסייר סיפור לי, 'רק שזה לא משהו מסוכן' אחשוב לעצמי בפחד.
"אז, מה הבעיה?" אשאל את ג'אנק ווריור בקול מפוחד מעט.
-
[quote=Vepor;1259730][B][U]ita[/U][/B]
קלואי אומרת לך:"טרגודיה הוא שליט האפלה,הוא שלח את צבאות האופל שלו בשביל לכבוש את כול העולם,רק חמשת המפלצות הקדומות,דרקון האור והאפלה,דרקון המוות הסוף,אביר המוות ההתחלה,אקסודיה האסורה וגם קריבו מכונף הצליחו לכלוא את טרגודיה אך כלאו גם את עצמם בשביל זה".
אתה שומע צעדים שקטים מתקדמים אליך,אתה רואה שזה מישהו דמוי אדם,כנראה נזיר,גלימתו סגולה ואתה לא רואה את גופו,ראשו מוחבא מאחוריי ברדס הגלימה שלו,ידיים מוחבאות בשרווליו,הוא שילוב של נזיר מסתורי ונזיר מפחיד ביחד.[/quote]
"אבאלה?!" אקפוץ בבהלה ואלך אחורה לכיוון קלואי, אסנן לעברה בלחישה "מי ה... ה... דבר הזה?"
-
[B][U]Accelector[/U][/B]
ג'אנק ווריור אומר לך:"אני שליחו של לואיס,הוא אמר לי להגיד לך שהוא שכח להודיע לך להיזהר ממפלצות זומבי שהם לא בצד שלך,ולא להתקרב לבית הקברות" אחרי זה ג'אנק ווריור הולך לכיוון שממנו הוא הגיע אתה רואה את את מאסטר הזומבי והגולגולת הסופר-סונית יוצאים מהקפסולות שלהם,מאסטר זומבי אומר לך:"אני חש בסכנה".
[B][U]ITA[/U][/B]
קלואי מגחגכת ואומרת:"אתה באמת מפחד מהשלד ה-17 זה מפלצת הזומבי הכי חלשה במשחק" כנראה שהיצור המוזר שמה את קלואי הוא מתקרב אליכם,הוא מוציא יד אחת,זו יד של שלד הוא תופס את קלואי ואומר לה בקול לחששני וקר:"אני לא השלד ה-17 הפשוט,אני מלך השלד ה-17 אני יכול להגיע ליותר מ-7 בהתקפה".
-
[quote=Vepor;1259810][B][U]Accelector[/U][/B]
ג'אנק ווריור אומר לך:"אני שליחו של לואיס,הוא אמר לי להגיד לך שהוא שכח להודיע לך להיזהר ממפלצות זומבי שהם לא בצד שלך,ולא להתקרב לבית הקברות" אחרי זה ג'אנק ווריור הולך לכיוון שממנו הוא הגיע אתה רואה את את מאסטר הזומבי והגולגולת הסופר-סונית יוצאים מהקפסולות שלהם,מאסטר זומבי אומר לך:"אני חש בסכנה".[/quote]
"איך לעזאזל הסתבכנו בזה!?" אומר למאסטר זומבי באימה.
"אבל...בכל זאת, אני מניח שמי שמאחורי זה עזר לי ליצור אותך גולגולת סופר סונית, אז אולי הוא לא כל כך רע, מה אתם אומרים" אשאל אותם ותוך כדי אסרוק את המקום בפחד.
"קיבלתי החלטה..." אמלמל, "אנחנו הולכים לבית הקברות!" אקרא.
-
[quote=Vepor;1259810]
[B][U]ITA[/U][/B]
קלואי מגחגכת ואומרת:"אתה באמת מפחד מהשלד ה-17 זה מפלצת הזומבי הכי חלשה במשחק" כנראה שהיצור המוזר שמה את קלואי הוא מתקרב אליכם,הוא מוציא יד אחת,זו יד של שלד הוא תופס את קלואי ואומר לה בקול לחששני וקר:"אני לא השלד ה-17 הפשוט,אני מלך השלד ה-17 אני יכול להגיע ליותר מ-7 בהתקפה".[/quote]
"עכשיו זה זמן טוב לפחד?" אמלמל לעברה ואהיה מוכן להוציא לקרב את זאב הפרח
-
[QUOTE]Soul Taker
אמילי אומרת לך:"אל תיבהל,בטח סתם מפלצת דו-קרב זריזה בטח ציפור מהירות או ברווז סוני,אבל זה היה אדום אז בטח ציפור מהירות" אתה רואה כמה מפלצות שונות מזן 'עכביש' הולכות בשורות לכיוון מסוים,לתוך היער,אמילי אומרת לך:"בטח המנהיג שלהם נמצא בתוך היער,יש שתי אופציות,והאני מעדיפה שזה לא מי שאני חושבת".[/QUOTE]
"מהי האופציה הזו?" אשאל את אמילי.
-
[B][U]Soul Taker[/U][/B]
אמילי אומרת לך בקול מבשר רעות:"שליט העכבישים,אורו,אני חושבת שלא כדאי שנלך יחד איתם" אתה שומע קול שלישי שאומר:"רעיון חכם" אתם מסתובבים ורואים נער בגילכם,בעל כובע שחור,עיניים כחולות בוהקות גבוה ממך בערך בחמישה עשר סנטימטר אתה רואה שהוא משחק עם קפסולה בידו,מוכן להתקפה למקרה שמישהו או משהו יתקיף אותו.
*אתה קולט שחצי הודעה זה רק התיאור שלו?
[B][U]ITA[/U][/B]
מלך השלד ה-17 אומר:"עכשיו אני מחוסר כוחות,רק בבית הקברות יש לי כוח,אבל זה רק אם אין שלדים מסביבי ולמזלכם אין אפילו שלד אחד איתי" אתה באמת נראה שהוא חלש מאוד,הוא ממשיך:"אני רק עובר פה בשביל למסור מתנת פיוס למלך היער אבל זה לא עינייכם".
מאסטר הזומבים אומר לך:"אם אתה אומר לשם נלך" הגולגולת הסופר-סונית אומר לכם:"למרות שאני די לא רוצה לחזור לבית הקברות ההוא אני אוביל אתכם,אבל בית הקברות הוא האזור השישי,אומנם לא חייבים לעבור את האזורים השני עד החמישי,את האזור החמישי אנחנו מוכרחים לעבור".
-
[quote=Vepor;1259946][B][/B]
[B][U]ITA[/U][/B]
מלך השלד ה-17 אומר:"עכשיו אני מחוסר כוחות,רק בבית הקברות יש לי כוח,אבל זה רק אם אין שלדים מסביבי ולמזלכם אין אפילו שלד אחד איתי" אתה באמת נראה שהוא חלש מאוד,הוא ממשיך:"אני רק עובר פה בשביל למסור מתנת פיוס למלך היער אבל זה לא עינייכם".[/quote]
"טוב, אני מוכן לעזוב אותו בשלום וללכת להשיג מפלצת נורמאלית!" אלחש לקלואי
-
[quote=Vepor;1259946]
מאסטר הזומבים אומר לך:"אם אתה אומר לשם נלך" הגולגולת הסופר-סונית אומר לכם:"למרות שאני די לא רוצה לחזור לבית הקברות ההוא אני אוביל אתכם,אבל בית הקברות הוא האזור השישי,אומנם לא חייבים לעבור את האזורים השני עד החמישי,את האזור החמישי אנחנו מוכרחים לעבור".[/quote]
"נהדר" אמלמל אך בתוך תוכי ארגיש צמרמורות ותחושת פחד אדירה, אם כי לואיס היה צריך לדעת, ככל שאומרים לאדם שאסור, הוא מסתקרן הרבה יותר.
"בואו נזוז" אומר ואשנה את מבטי להרבה יותר רציני, במהלך הדרך שלנו אסרוק את האזור, אולי יש מפלצת כלשהי ששווה ללכוד והיא תשמש אותי בהמשך, יכול להיות שיש סכנה כלשהי, בכל מקרה אסרוק את האזור.
-
[QUOTE]Soul Taker
אמילי אומרת לך בקול מבשר רעות:"שליט העכבישים,אורו,אני חושבת שלא כדאי שנלך יחד איתם" אתה שומע קול שלישי שאומר:"רעיון חכם" אתם מסתובבים ורואים נער בגילכם,בעל כובע שחור,עיניים כחולות בוהקות גבוה ממך בערך בחמישה עשר סנטימטר אתה רואה שהוא משחק עם קפסולה בידו,מוכן להתקפה למקרה שמישהו או משהו יתקיף אותו.
*אתה קולט שחצי הודעה זה רק התיאור שלו?[/QUOTE]
"אני גם חושב כך." אומר לאמילי ולנער.לאחר מכן אומר לנער:"דרך אגב,אני מרקוס וזה השותף שלי Ancient Lizard Wrrior."
-
[B][U]ITA[/U][/B]
אתה וקלואי ממשיכים בדרככם,אתה שומע סכינים נשלפים אתה רואה "Strike Ninja" עומד מולך,קלואי אומרת לך:"תתמודד איתו לבד,אתה כול הזמן אומר שאתה רוצה מפלצת נורמלית והנינג'ה נראה כמו מפלצת מתאימה".
הסטטים של סטייק נינג'ה:
[SPOILER]
התקפה-4
הגנה-1
מהירות-5
[/SPOILER]
אתה ממשיך בדרכך יחד עם זוג המפלצות שלך,אתה מרגיש שמתחיל להיות טיפה קר יותר,אתה רואה שמתחיל להיות ערפל,הגולגולת הסופר-סונית אומר לך:"עוד קצת ואנחנו מגיעים אל ההרים,אחרי זה אנחנו צריכים לקפוץ מההר הגבוה ביותר ואז אנחנו בבית הקברות" מאסטר הזומבי מתעצבן ואומר:"גולגולת!אנחנו מפלצות דו-קרב זומביות אנחנו יכולים לשרוד,האדון שלנו הוא בן אנוש,כזה דבר עלול להרוג אותו!".
[B][U]Soul Taker[/U][/B]
הנער לא מגיב למה שאתה אומר לו אתה רואה שיוצא מין השיחים "Black Luster Soldier" מוכן לקרב,הוא אומר בקול מתכתי ונוקשה:"הילדים האלה מזיקים לך אדון?" הנער המסתורי מרגיע אותו:"בלאק תירגע הם לא מזיקים,נראה לי,הם לא יכולים להתמודד עם מלך העכבישים כמוך".
-
[QUOTE]Soul Taker
הנער לא מגיב למה שאתה אומר לו אתה רואה שיוצא מין השיחים "Black Luster Soldier" מוכן לקרב,הוא אומר בקול מתכתי ונוקשה:"הילדים האלה מזיקים לך אדון?" הנער המסתורי מרגיע אותו:"בלאק תירגע הם לא מזיקים,נראה לי,הם לא יכולים להתמודד עם מלך העכבישים כמוך".[/QUOTE]
"אני בטוח שאתה תוכל להתמודד איתו, אבל אולי תצטרך תגבורת?" אומר לנער "ואגב, לא אמרת לי את שימך."
-
[quote=Vepor;1259995]
אתה ממשיך בדרכך יחד עם זוג המפלצות שלך,אתה מרגיש שמתחיל להיות טיפה קר יותר,אתה רואה שמתחיל להיות ערפל,הגולגולת הסופר-סונית אומר לך:"עוד קצת ואנחנו מגיעים אל ההרים,אחרי זה אנחנו צריכים לקפוץ מההר הגבוה ביותר ואז אנחנו בבית הקברות" מאסטר הזומבי מתעצבן ואומר:"גולגולת!אנחנו מפלצות דו-קרב זומביות אנחנו יכולים לשרוד,האדון שלנו הוא בן אנוש,כזה דבר עלול להרוג אותו!".
[/quote]
"יש בזה משהו..." אמלמל ואנסה להעלות רעיון במוחי, רעיון כלשהו אשר יעזור לנו לצאת מהצרה שנקלענו אליה כרגע.
"רק רגע..." אמלמל ואחייך אל השניים.
"אם תתחברו לפרש זומבי, ואני ארכב עליכם כל הדרך למטה, אני אוכל לשרוד נכון?" אשאלם.