-
[QUOTE=ttrrtte;1266546]
ג'ק-אתה ממשיך בדרכך ביער ואתה וגם טריקו נעשים רעבים ביותר, אתה נותן לטריקו מעט אוכל פוקימונים ואוכל בעצמך כריך תוך כדי הליכה, אתה מתחיל לראות את אורות העיר באופק אך הם עדיין רחוקים מאוד.
לפתע אתה שומע רעש מוזר מאחורייך אתה מסתובב ורואה-
[IMG]http://www.serebii.net/heartgoldsoulsilver/pokemon/214-m.png[/IMG][/QUOTE]
"וואו! מה זה הפוקימון הזה?" אשאל את עצמי במלמול "מה שהוא לא יהיה אני רוצה אותו!" אומר בחמדנות וסרוק את הפוקימון בפוקידע
-
אני אוציא את סינדקוויל (אפשר לקרוא לו בלייז?) ואומר לו להשתמש בגחלת על מינון ואז להתחמק מההתקפה שלו ואז שוב גחלת רק בסיבוב
-
ג'ק-אתה מחפש בתיקך את הפוקדע ולבסוף מוצא אותו, אתה מעביר את הפוקדע על הפוקימון, מיד על הצג מופפיע תמונת הפוקימון ובצג השני המידע תוך כדי שהפוקדע קורא את המידע בקול מתכתי ''הרקרוס, פוקימון מסוג חרק ולחימה, שיריונם הקשה של ההרקרוסים הוא אחת ההגות החזקות ביותר שלהם, והם מאוד פופולארים בקרב מאמנים צעירים'', ההרקרוס מביט בך במבט ומשתאה וסקרני, הוא נראה די צעיר וכנראה מעולם לא ראה בן-אדם לפני כן.
אנדי-בטח אבל תעשה טובה-תצוטט אותי שאתה מגיב...
בלייז פותח את פיו והוציא ממנו כמה עשרות גחלים קטנות ולוהטות אשר שעטו במהירות אל עבר מינון, מינון התחמק מכולן בקלילות רבה. בלייז פער את פיו ושוב השתמש בגחלת, אך הפעם הוא הסתובב תוך כדי, למינון היו פחות אפשרויות בריחה בעקבות מעשה זה, הוא קפץ גבוהה בכל פעם שאבן התקרבה לעברו אך לבסוף פגעה בוא אחת והוא נפל.
מינון קם מעט עצבני, ניצוצות נראו מכיסי לחיו, והוא יצא במתקפת ברק קטלנית אל עבר סינדקוויל המפוחד.
-
[QUOTE=ttrrtte;1266557]ג'ק-אתה מחפש בתיקך את הפוקדע ולבסוף מוצא אותו, אתה מעביר את הפוקדע על הפוקימון, מיד על הצג מופפיע תמונת הפוקימון ובצג השני המידע תוך כדי שהפוקדע קורא את המידע בקול מתכתי ''הרקרוס, פוקימון מסוג חרק ולחימה, שיריונם הקשה של ההרקרוסים הוא אחת ההגות החזקות ביותר שלהם, והם מאוד פופולארים בקרב מאמנים צעירים'', ההרקרוס מביט בך במבט ומשתאה וסקרני, הוא נראה די צעיר וכנראה מעולם לא ראה בן-אדם לפני כן.
אנדי-בטח אבל תעשה טובה-תצוטט אותי שאתה מגיב...
בלייז פותח את פיו והוציא ממנו כמה עשרות גחלים קטנות ולוהטות אשר שעטו במהירות אל עבר מינון, מינון התחמק מכולן בקלילות רבה. בלייז פער את פיו ושוב השתמש בגחלת, אך הפעם הוא הסתובב תוך כדי, למינון היו פחות אפשרויות בריחה בעקבות מעשה זה, הוא קפץ גבוהה בכל פעם שאבן התקרבה לעברו אך לבסוף פגעה בוא אחת והוא נפל.
מינון קם מעט עצבני, ניצוצות נראו מכיסי לחיו, והוא יצא במתקפת ברק קטלנית אל עבר סינדקוויל המפוחד.[/QUOTE]
בלייז תנסה לבלום את ההתקפה אם התקלה ואז תשתמש שוב בגחלת בסיבוב ותנסה שהיא תהיה מגובשת ועיסתית יותר.
ואז תנסה להישתמש בחפירה אצעק לו
-
אנדי-טכנית הוא יודע דחיפה למרות שזה אותו הדבר חח
בלייז משתמש בדחיפה אבל היא לא חוסמת את מכת הברק שמשמלת את בלייז, אך בלייז מתאושש במהירות.
הוא משתמש בגחלת אבל הפעם נראה כי אבני הגחלת מעט מחוברות, מינון לא מספיק להתחמק ונפגע מן הגחלים הלוהטות אבל קם על רגליו,מהצד אתה שומע את פלוסיל קורא ''פלס פלס לס מינון'', בלייז מתחיל לחפור בקרקע אך היא קשה מדי, מינון מחייך ומתקרב אלייך בזנב ברזל.
-
אני צועק לבלייז "שוב גחלת בסיבוב ותנסה שהיא תהיה עוד יותר צפופה ועיסתית"
-
אנדי-פילז תצטט מה ביקשתי :(
בלייז מנסה שוב גחלת בסיבוב, הגחלים יוצאות כמו קודם ללא שינוי מיוחד, מינון אשר כבר מעט התעייף לא הצליח לחמוק משום אבן, לבסוף משגמר סינדקוויל את התקפתו נראה מינון מעולף על הארץ, פלאסל התקרב אליו באיטיות וניסה להעמיד את מינון, לבסוף הוא הצליח להעמיד את חברו.
-
[QUOTE=ttrrtte;1266579]אנדי-פילז תצטט מה ביקשתי :(
בלייז מנסה שוב גחלת בסיבוב, הגחלים יוצאות כמו קודם ללא שינוי מיוחד, מינון אשר כבר מעט התעייף לא הצליח לחמוק משום אבן, לבסוף משגמר סינדקוויל את התקפתו נראה מינון מעולף על הארץ, פלאסל התקרב אליו באיטיות וניסה להעמיד את מינון, לבסוף הוא הצליח להעמיד את חברו.[/QUOTE]
אני זורק שני פוקדורים ואומר לבלייז כל הכבוד
-
אנדי-אתה זורק פוקדור אחד על מינון, שמקיים את הבטחתו ונכנס ללא שום ניסיון לברוח או להאבק, פלאסל אשר ראה את חברו בתוך הפוקדור נכנס גם הוא בלי בעיה לשלו, בלייז מחייך אלייך ואתם ממשיכים בדרכם, אתם אוכלים והולכים זמן רב, ובלי לשים לב אתם עומדים בפתח העיר הראשונה לוטייג!
-
[QUOTE=ttrrtte;1266584]אנדי-אתה זורק פוקדור אחד על מינון, שמקיים את הבטחתו ונכנס ללא שום ניסיון לברוח או להאבק, פלאסל אשר ראה את חברו בתוך הפוקדור נכנס גם הוא בלי בעיה לשלו, בלייז מחייך אלייך ואתם ממשיכים בדרכם, אתם אוכלים והולכים זמן רב, ובלי לשים לב אתם עומדים בפתח העיר הראשונה לוטייג![/QUOTE]
אני נכנס לעיר בריצה ומחפש את מרכז הפוקימונים ושם אני מחיה את הפוקימונים ואז אני יוצא החוצה לאמן את הפוקימונים שלי לפני המכון
-
אנדי-אתה רץ במהירות אל מרכז הפוקימונים, אתה מגיע חסר נשימה ומתיישב לנוח בזמן שהאחות ג'וי לוקחת את הפוקימונים שלך לריפוי, בסוף היא חוזרת עם מיטה ועליה הפוקדור של בלייז, וגם של פלאסל ומינון רק שהם לא היו בתוך הפוקדור, האחות ג'וי התנצלה ואמרה ''אני חושבת שהזוג פה אינו אוהב פוקדורים'' היא מגישה לך את שלושת הפוקדורים, מיינון מטפס לך על הכתף השמאלתי ופלאסל על הימנית, אתה יוצא החוצה להתאמן והפוקימונים מחכים לפקודותייך.
-
[QUOTE=ttrrtte;1266591]אנדי-אתה רץ במהירות אל מרכז הפוקימונים, אתה מגיע חסר נשימה ומתיישב לנוח בזמן שהאחות ג'וי לוקחת את הפוקימונים שלך לריפוי, בסוף היא חוזרת עם מיטה ועליה הפוקדור של בלייז, וגם של פלאסל ומינון רק שהם לא היו בתוך הפוקדור, האחות ג'וי התנצלה ואמרה ''אני חושבת שהזוג פה אינו אוהב פוקדורים'' היא מגישה לך את שלושת הפוקדורים, מיינון מטפס לך על הכתף השמאלתי ופלאסל על הימנית, אתה יוצא החוצה להתאמן והפוקימונים מחכים לפקודותייך.[/QUOTE]
אני אומר למינון ולבלייז שהם ילחמו ותאר את זה כך:
בלייז ישתמש בגחלת ומינון ינסה להתחמק
מינון ישתמש במכת ברק על בלייז ובלייז ינסה להתחמק
שניהם ישתמשו בדחיפה ואז הכל מהתחלה
תרשמי שתפסתי מינון ופלסל ומה ההתקפות שלהם
-
אנדי- בלייז משתמש בגחלת חזקה על מינון קופץ הצידה באטלתיות מושלמת ומתחמק.
מינון משתמש במכת ברק חזקה ככל שיכול, בלייז מתכונן להחמק וכמעט מצליח אך נפגע בצד ימין של גופו.
בלייז שעט בדחיפה אל עבר מינון וכך גם מינון, פלאסל ישב ללידך והסתכל מן הצד, לפתע הוא התעטש, העיטוש גרם לזרם חשמל, כמו מיני מכת ברק לעוף אל עבר מינון ובלייז הנלחמים, בלייז ומינון שניהם קיבלו זרם קטן, הם נעצרו והחלו מעט לצחוק, פלאסל, אשר לא הבין מה קרה ונבהל רץ והתחבא בבהלה מאחוריי גבך.
-
[QUOTE=ttrrtte;1266598]אנדי- בלייז משתמש בגחלת חזקה על מינון קופץ הצידה באטלתיות מושלמת ומתחמק.
מינון משתמש במכת ברק חזקה ככל שיכול, בלייז מתכונן להחמק וכמעט מצליח אך נפגע בצד ימין של גופו.
בלייז שעט בדחיפה אל עבר מינון וכך גם מינון, פלאסל ישב ללידך והסתכל מן הצד, לפתע הוא התעטש, העיטוש גרם לזרם חשמל, כמו מיני מכת ברק לעוף אל עבר מינון ובלייז הנלחמים, בלייז ומינון שניהם קיבלו זרם קטן, הם נעצרו והחלו מעט לצחוק, פלאסל, אשר לא הבין מה קרה ונבהל רץ והתחבא בבהלה מאחוריי גבך.[/QUOTE]
"פלאסל לא קרה כלום" אומר לו ואמשיך "חברה, צריך להתאמן לפני המכון, תנסו שוב אותו הדבר רק שמינון,תחליף את מכת הבק לזנב ברזל, בסדר?"
-
עידכנתי אותם בדף הרשומים תוכל להסתכל בכל במתקפות שלהם
לפתע קפץ פלאסל אל מול בלייז וניתר מצד לצד בזמן יריית כמה ברקים לשמים
-
"נראה שפלאסל לא אוהב שפוגעים במינון" אחשוב לעצמי ואז אגיד בקול "בלייז תחזור לפוקדור, האימונים נגמרו כל הכבוד לשניכם, פלאסל תפסיק אם הרעמים הם עוד יפגעו בכולם"
אחזור למרכז פוקימונים ואחיה אותם ואז אלך למכון הראשון שלי
נ.ב.:
1. איזה מכון זה
2. מחר אני אמשיך להגיב
-
מרקוס- אוואשט ופרס הלכו לדך כאשר הם מתאוששים מהקרב וסוללים אוכל פוקימונים להנאתם, המשכת בדרכך תוך כדי אכילת כריך.
לפתע ראית את אורות העיר מלפנים, אך הם עדיין היו רחוקים, לפתע שמעתה את אוואשט מייבב, הסתובבת אליו וראיתה שידיו, היו גדושות אוכל עכשיו ריקות.
"מצטער שמנצ'יק אין עוד אוכל עכשו או שתהיה שמן כמו סנורלאקס חבר צריך לשמור אנרגיה" אומר ואחזיר אותו לפוכדור לנוח.
-
שם פרטי :שחר
שם במשחק:תומאס קרטר
תיאור מראה או תמונה:ילד בעל חולצה כחולה ארוכה,שיער בלונדיני,מכנסיים אפורים ארוכים
רקע: תומאס היה בן שמונה ששמע את הסיפור על צוות טי מים,על צוות אר אש ועל צוות טי אר חשמל.
הוא החליט שצריך לנצח את רון ואת מור כאשר התבגר והגיע לגיל 9 החליט אני יקח פוקימון אש שנה הבאה כאשר הגיע לגיל 10.
חפצים:5 פוקבולים,פוקדע,פוקטוץ',תיק מסע ואוכל פוקימונים .
כסף:3000 ₪
הערות/הארות/בקשות:לתפוס פיקאצ'ו
-
שחר-רשום תגיב להתחלה
אנידי- ;( ציטוט דיברנו על זה
אתה מחזיר את בלייז ופלאסל ומיינון שוב מטפסים על כתפייך, אתה נכנס בחזרה אל מרכז הפוקימונים ומבקש מהאחות ג'וי לרפא לך את בלייז ומינון, לא עוברות כמה דקות והאחות ג'וי מחזירה לך אותם בריאים ושלמים, כמו קודם בלייז בפוקדור ומינון לא.
אתה מבקש מהאחות ג'וי הנחיות להגיע למכון, אתה הולך על פי ההוראות שלה ולבסוף מגיע, לפנייך עומד בית עצום בצבע חום-קרמל וסימן פוקדור על הגג, בכניסה אתה רואה שלט אבן שעליו כתוב ''ברוכים הבאים למכון האבן'', אתה נכנס דרך הדלתות הכפולות של המכון ורואה ישר זירת אבן, אתה נעמד בקצה הזירה ואומר ''אני מאתגר אותך'' מיד יוצא מנהיג המכון, איש שמן בבגדי עבודה מסורבלים כחולים, שיער חום ועיינים מימיותף ''אל תצפה לנצח ילד'' הוא אומר וללא כל מילים מיותרות זורק את הפוקדור שלו לאוויר וממנו יותא ג'יאודוד.
מרקוס- אוואש עושה בידיו תנועות ביטול ונצביע אל עבר השיחים, אתה רואה את השיח זז מעט ומסתקרן, אתה הולך לכיוון השיח ומסיט כמה מענפיו הצידה, אתה רואה פוקימון בצבעי ירוק-כחול ושמנת בעל אוזניים מחודדות ובטן גדולה יושב וזולל את האוכל שלפני שכמה דקות היה בידיו של אוואשט, הפוקימון מסתכל עלייך ואומר ''מאנ, מאנצ מאנצ'קלאס''
,
הפוקימון-
[IMG]http://www.serebii.net/pokedex-dp/evo/446.png[/IMG]
-
מרקוס- אוואש עושה בידיו תנועות ביטול ונצביע אל עבר השיחים, אתה רואה את השיח זז מעט ומסתקרן, אתה הולך לכיוון השיח ומסיט כמה מענפיו הצידה, אתה רואה פוקימון בצבעי ירוק-כחול ושמנת בעל אוזניים מחודדות ובטן גדולה יושב וזולל את האוכל שלפני שכמה דקות היה בידיו של אוואשט, הפוקימון מסתכל עלייך ואומר ''מאנ, מאנצ מאנצ'קלאס''
,
הפוקימון-
[IMG]http://www.serebii.net/pokedex-dp/evo/446.png[/IMG][/QUOTE]
"רק דיברתי עליו והנה הוא, תגיד אוושואט אתה חושב ששווה לתפוס אותו ואני אקנה עוד אוכל בסדר?" אומר כשידי על הפוקדור של פרס.
-
מרקוס- אוואשט מהנהן בזעם וכעס על ארוחתו שנעלמה.
אתה מוציא את פרס, פרס מביט במאנצ'קלאס ומאנצ'קלאס מחזיר לו מבט חזרה.
הוא נעמד על רגליו מול פרס ונראה כי מתכונן לתקוף, פרס בעמדת תקיפה מחכה להוראות תקיפה ממך.
אוואשט נעמד בצד והתיז מילים בשפת הפוקימונים שנשמעו במידה חשודה לקללות, אבל לבסוף החל לעודד את פרס.
-
[QUOTE=ttrrtte;1266761]מרקוס- אוואשט מהנהן בזעם וכעס על ארוחתו שנעלמה.
אתה מוציא את פרס, פרס מביט במאנצ'קלאס ומאנצ'קלאס מחזיר לו מבט חזרה.
הוא נעמד על רגליו מול פרס ונראה כי מתכונן לתקוף, פרס בעמדת תקיפה מחכה להוראות תקיפה ממך.
אוואשט נעמד בצד והתיז מילים בשפת הפוקימונים שנשמעו במידה חשודה לקללות, אבל לבסוף החל לעודד את פרס.[/QUOTE]
"אז אני תופס אותו טוב פרס תתחיל עם כדור אנרגיה ותסווה אותו בצבתות שלך עד שתהיה מספיק קרוב אל מאנצ'לקס ותשחרר אותו אם זה לא עובד יום שמשי אז אבקת רעל ואםזה לא עובד אבקת רעל וכדור אנרגיה ביחד (מתקפה חדשה: כדור רעל)".
-
מרקוס-פרס טוען כדור אנרגיה שמוסתר בין הצבתות שלו, מאנצ'קלאס בדיוק מתקרב בדחיפה, אך בדיוק ברגע שעמד להתנגש בפרס, פרס שיחרר את כדור האנרגיה שהעיף את מאנצ'לאקס לאחור, מאצ'קלאס התאושש מהר וקם על רגליו, פרס לא הבין מדוע אתה רוצה להשתמש ביום שמשי אך הוא בכל זאת עשה זאת, ואז הוא יצר עוד כדור אנרגיה ופיזר מעליו רעל, כדור האנרגיה פגע במאנצ'קלאס והרעיל אותו בוא זמנית, אך הוא לא נכנע, מאנצ'קלאס קם עם רגליו והחל להזיז את קצות אצבעותיו מצד לצד שהחלו אט אט לזהור באור כסןף
-
[QUOTE=ttrrtte;1266782]מרקוס-פרס טוען כדור אנרגיה שמוסתר בין הצבתות שלו, מאנצ'קלאס בדיוק מתקרב בדחיפה, אך בדיוק ברגע שעמד להתנגש בפרס, פרס שיחרר את כדור האנרגיה שהעיף את מאנצ'לאקס לאחור, מאצ'קלאס התאושש מהר וקם על רגליו, פרס לא הבין מדוע אתה רוצה להשתמש ביום שמשי אך הוא בכל זאת עשה זאת, ואז הוא יצר עוד כדור אנרגיה ופיזר מעליו רעל, כדור האנרגיה פגע במאנצ'קלאס והרעיל אותו בוא זמנית, אך הוא לא נכנע, מאנצ'קלאס קם עם רגליו והחל להזיז את קצות אצבעותיו מצד לצד שהחלו אט אט לזהור באור כסןף[/QUOTE]
"אוי לא זה מטרונום פרס תרעיל אותו בכל הכוח אם זה לא עובד אני אזרוק לו אוכל ובזמן שהוא יאכל ואז יום שמשי לסינוור בזמן שתירה עוד כדור אנרגיה אל הלב שלו".
-
מרקוס- פרס משתמש באבקת רעל אח מאנצ'לאקס חומק הצידה.
מאנצלאקס מסיים את המטרונום שלו, ואתה מחכה בקוצא רוח לראות איזו מתקפה תצה.
אין לך מזל, המתקפה היא להביור, מתקפה מסוג אש, פרס מנסה להתחמק אך אינו מצליח ומתעלף
-
[
[B]התחלה:
[/B]אתם קמים בבוקר מתלבשים ושמחים שהגיע יום הולדתכם העשירי אתם יורדים למטה ורואים את אימכם אביכם ואחותכם מחזיקים עוגה מתנה ומכתב.אחותכם שהחזיקה את המכתב נותנת לכם אותו ואתם קוראים אות
"לכבוד ______ היקר מזל טוב ליום הולדתך העשירי"
היום אתה מתחיל את מסע הפוקימונים שלך.
היום תוכל לבחור את הפוקימון ההתחלתי שלך
ניפגש בשעה שלוש וחצי במעבדה שלי
בברכה פרופסור אופק"
בשעה 3:30 אתם נכנסים למעבדה ובוחרים את הפוקימון הראשון שלכם
פתאום נשמעת דפיקה בדלת
"אני מחפשת את ______ אתה אני צריכה לדבר אתך תבחר את הפוקימון הראשון שלך ובוא"
פרופסור אופק: [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr132.png[/IMG]
"אני אבחר בצ'ימצ'אר" אני אומר ויוצא החוצה
-
[QUOTE=ttrrtte;1266557]ג'ק-אתה מחפש בתיקך את הפוקדע ולבסוף מוצא אותו, אתה מעביר את הפוקדע על הפוקימון, מיד על הצג מופפיע תמונת הפוקימון ובצג השני המידע תוך כדי שהפוקדע קורא את המידע בקול מתכתי ''הרקרוס, פוקימון מסוג חרק ולחימה, שיריונם הקשה של ההרקרוסים הוא אחת ההגות החזקות ביותר שלהם, והם מאוד פופולארים בקרב מאמנים צעירים'', ההרקרוס מביט בך במבט ומשתאה וסקרני, הוא נראה די צעיר וכנראה מעולם לא ראה בן-אדם לפני כן.
[/QUOTE]
"שלום לך" אומר ל'הרקרוס' הצעיר. "אתה יודע מה זה 'להילחם' נכון?" אשאל את ההרקרוס החמוד.
-
תומאס-אישה יוצאת איתך ואומרת ''שלום, לי קוראים סוזי ואני מנהיגת צוות טי מים, אולי שמעת עלינו.
אני משתפת פעולה עם מור, מנהיג צוות אר אש בכדי להביס את צוות טיי אר חשמל ואת התכנית הזדונית שלהם.
גם עם אינך יודע, אתה רשום אצלי בצוות, אך אני זקוקה להסכמתך.
אז האם אתה, תומאס קרטר, מוכן לצאת למסע הזה? המסע להצלת העולם?, זכור זאת אחריות גדולה, תעבור הרבה תלאות בדרך, סביר להניח שצוות טיי אר חשמל יתקוף אותך מפעם לפעם, העם אתה מוכן לכך?
לפתע שמת לב שצ'מצ'אר קופץ ומושך במכנסך ומהנהן.
ג'ק- הרקרוס מהנהן, ומבין שאתה רוצה להילחם נגדו, לפתע קרנו מבזיקה באור קסוף ,
''מתקפת קרן'' מזמזם הפוקדע, ההרקרוס מתקדם במהירות אלייך מה עתשה?
-
תומאס-אישה יוצאת איתך ואומרת ''שלום, לי קוראים סוזי ואני מנהיגת צוות טי מים, אולי שמעת עלינו.
אני משתפת פעולה עם מור, מנהיג צוות אר אש בכדי להביס את צוות טיי אר חשמל ואת התכנית הזדונית שלהם.
גם עם אינך יודע, אתה רשום אצלי בצוות, אך אני זקוקה להסכמתך.
אז האם אתה, תומאס קרטר, מוכן לצאת למסע הזה? המסע להצלת העולם?, זכור זאת אחריות גדולה, תעבור הרבה תלאות בדרך, סביר להניח שצוות טיי אר חשמל יתקוף אותך מפעם לפעם, העם אתה מוכן לכך?
לפתע שמת לב שצ'מצ'אר קופץ ומושך במכנסך ומהנהן.
"אני מסכים" אני אומר בעודי מוציא מכיסי את הפוקימון צ'ימצ'אר
-
[QUOTE=ttrrtte;1266815]מרקוס- פרס משתמש באבקת רעל אח מאנצ'לאקס חומק הצידה.
מאנצלאקס מסיים את המטרונום שלו, ואתה מחכה בקוצא רוח לראות איזו מתקפה תצה.
אין לך מזל, המתקפה היא להביור, מתקפה מסוג אש, פרס מנסה להתחמק אך אינו מצליח ומתעלף[/QUOTE]
"ניסית וזה כל מה שחשוב חזור(לפוקדור) אוושואט תנקום במנצ'לאקס על הארוחה, על פרס ותכסח אותו במתקפות בדיוק כמו מה שעשית כשנלחמנו על פרס רק תשתמש בצדף שלך לשריטה ולדחיפה!!".
-
[QUOTE=ttrrtte;1266822]
ג'ק- הרקרוס מהנהן, ומבין שאתה רוצה להילחם נגדו, לפתע קרנו מבזיקה באור קסוף ,
''מתקפת קרן'' מזמזם הפוקדע, ההרקרוס מתקדם במהירות אלייך מה עתשה?[/QUOTE]
"טריקו תעשה להרקרוס את אותו הטריק שעשינו לפיג'י הזה!" אומר לטריקו בעידוד
-
מרקוס-אוואשט מהנהן ומרים את הצדף שלו מהבטן, הוא זורק את הצדף ומאנצ'לאקס נהדף לאחור, הצדף חוזר לאואשט כמו בומירנג.
אוואשט רץ עם הצדף בידו ושורט בעזרתו כמה פעמים את מאנצ'לאקס שנופל לאחור מעולף, וממלמל ''מאנ...מאנ..צ'קלאס'' ואוואשט מחייך חיוך מאושר
תומאס-סוזי מחייכת חיוך נעים והולכת, פרופסור אוק בא מאחורייך ואומר ''הנה קח'' הוא מושיט לך תיק כחול עם ציור פוקדור עליו ופסים צהובים, אתה פותח את התיק ורואה בפנים חמישה פוקדורים ומכשיר כחול מוזר, פרופסור אוק רואה את מבטךך המשתאה ואומר ''זהו פוקדע, בכל פע שתראה פוקימון לא מוכר כוון אליו את הפוקדע והפוקדע ייתן לך עליו מידע.
אתה מהנהן ולוקח את התיק בכוונה ללכת, אך רגע לפני שאתה יוצא פרופסור אוק אומר ''ומה עם זה?'' וזורק לך פוקדור עם סימן של להבה עליו ואמר ''לצ'מצ'אר גם מגיע לא?'', ובלי לחכות לתשובה אומר ''קדימה לך לדרכך'
גי'ק-טריקו קופץ על הקרן של הרקרוס ודוחף אותו לרצפה,
הרקרוס נראה מעט עצוב ומפני שהוא רק תינוק
הוא פורץ בבכי ולא זז ממקומו
-
תומאס-סוזי מחייכת חיוך נעים והולכת, פרופסור אוק בא מאחורייך ואומר ''הנה קח'' הוא מושיט לך תיק כחול עם ציור פוקדור עליו ופסים צהובים, אתה פותח את התיק ורואה בפנים חמישה פוקדורים ומכשיר כחול מוזר, פרופסור אוק רואה את מבטךך המשתאה ואומר ''זהו פוקדע, בכל פע שתראה פוקימון לא מוכר כוון אליו את הפוקדע והפוקדע ייתן לך עליו מידע.
אתה מהנהן ולוקח את התיק בכוונה ללכת, אך רגע לפני שאתה יוצא פרופסור אוק אומר ''ומה עם זה?'' וזורק לך פוקדור עם סימן של להבה עליו ואמר ''לצ'מצ'אר גם מגיע לא?'', ובלי לחכות לתשובה אומר ''קדימה לך לדרכך'
"אוקיי ביי" אומר בעודי הולך לדרכי החוצה וממשיך ללכת.
-
[B]למען המשך המ''ת מ1-10 איך אני מנהלת את המ''ת עד עכשיו? עם יש לכם תלונות תאמרו בכדי שאוכל להשתפר תודה מראש, טל מנהלת המ''ת
[/B]
תומאס- אתה הולך עם הפוקדור של צרמצד'אר בידך אל כיוון דרך אחת, כאשר אתה עומד בפתח הדרך אתה מבין שהיא עוברת דרך יער, אתה נושם נשימה עמוקה ואומר ''והמסע מתחיל'' וצועד אל תוך היער.
לא עוברות כמה דקות ואתה שומע רחשים, אתה מסתובב אל מקור הרחשים ורואה פוקימון קטן-
[IMG]http://www.serebii.net/pokearth/sprites/dp/133.png[/IMG]
מסתכל בך, מה תעשה?
-
[QUOTE=ttrrtte;1266849][B]למען המשך המ''ת מ1-10 איך אני מנהלת את המ''ת עד עכשיו? עם יש לכם תלונות תאמרו בכדי שאוכל להשתפר תודה מראש, טל מנהלת המ''ת
[/B]
תומאס- אתה הולך עם הפוקדור של צרמצד'אר בידך אל כיוון דרך אחת, כאשר אתה עומד בפתח הדרך אתה מבין שהיא עוברת דרך יער, אתה נושם נשימה עמוקה ואומר ''והמסע מתחיל'' וצועד אל תוך היער.
לא עוברות כמה דקות ואתה שומע רחשים, אתה מסתובב אל מקור הרחשים ורואה פוקימון קטן-
[IMG]http://www.serebii.net/pokearth/sprites/dp/133.png[/IMG]
מסתכל בך, מה תעשה?[/QUOTE]
זה שילוב של צ'רמנדר וצ'ימצ'אר
----------------
"אוקיי מה זה" אומר בעודי בודק בפוקידע
-
[QUOTE=ttrrtte;1266844]מרקוס-אוואשט מהנהן ומרים את הצדף שלו מהבטן, הוא זורק את הצדף ומאנצ'לאקס נהדף לאחור, הצדף חוזר לאואשט כמו בומירנג.
אוואשט רץ עם הצדף בידו ושורט בעזרתו כמה פעמים את מאנצ'לאקס שנופל לאחור מעולף, וממלמל ''מאנ...מאנ..צ'קלאס'' ואוואשט מחייך חיוך מאושר
"כן הגיע הזמן שתהיה שלי זללן ארוחות קטן!!!!!!!!!! הבומרנג חיסל אותך ואני אנקה אותך מכאן(אני יודע שזה עלוב אבל חשבתי על זה ראשון)" אומר בזמן שאשליך עליו את הפוקדור.
*את מנהלת משחק נהדרת 10\10
-
[QUOTE=ttrrtte;1266844]
גי'ק-טריקו קופץ על הקרן של הרקרוס ודוחף אותו לרצפה,
הרקרוס נראה מעט עצוב ומפני שהוא רק תינוק
הוא פורץ בבכי ולא זז ממקומו[/QUOTE]
"או, לא, הרקרוס אני מצטער, הייתי בטוח שאם אתה יודע להילחם אתה בטח יודע לספוג מתקפות" אומר להרקוס בנימה 'אימהית' "אני מבטיח לך שאם אתה תתן לי ללכוד אותך אני אדאג לך" אוסיף
~~~~~~~~~~
6/10
את משקיעה כמה שאת יכולה וזה מספיק אך... את נותנת פוקימונים טובים על ההתחלה ועוד כמה דברים שטותיים
-
תומאס-אופס חחח
אתה מחפש את הפוקדע בתיק שלך, לבסוף אתה מוצא אותו ומכוון אותו אל הפוקימון הסקרני, ברגע שמלמת העדשה קולטת את הפוקימון, הפוקדע מעורר לחיים על המסך מופיע תמונה של הפוקימון ועל הצג המידע עליו תוך כדי שהפוקדע קורא בקול
''איווי, פוקימון מסוג נורמל, איווי הוא פוקימון נעים הליכות ונפוץ בקרב מאמנים, איווי נחשב לפוקימון מיוחד מאוד מפני שיש לו שבע התפתחויות שונות, מכל מיני סוגים אך הוא יכול להתפתח רק לאחת מהן.'' האיווי נועץ בך מבט ומתחיל ללכת לעברך, הוא מגיע אלייך ומתככך ברגלך כמו גלמיאו.
מרקוס- אה..אוקיי חחח
ג'ק-הרקרוס מביט בך במבט תינוקי, הוא מתקרב לעברך כאשר הדמעות עדיין זולגות מעיניו, הוא לוקח לך את התיק ונכנס לתוכו, אתה שומע קול חבטה וקליק, אתה בודק מה קרה להרקרו אך הוא לא שם, במקומו נמצא פוקדור, אתה פותח את הפוקדור והרקרוס יוצא ממנו
[size="7"]כל משתתפי המ''ת בבקשה בתגובה הבאה שלכם דרגו את אופן ניהול המ''ת מ1-10 ועם יש לכם הצעות לשיפור אשמח לשמוע[/size]
-
[QUOTE=ttrrtte;1266856]תומאס-אופס חחח
אתה מחפש את הפוקדע בתיק שלך, לבסוף אתה מוצא אותו ומכוון אותו אל הפוקימון הסקרני, ברגע שמלמת העדשה קולטת את הפוקימון, הפוקדע מעורר לחיים על המסך מופיע תמונה של הפוקימון ועל הצג המידע עליו תוך כדי שהפוקדע קורא בקול
''איווי, פוקימון מסוג נורמל, איווי הוא פוקימון נעים הליכות ונפוץ בקרב מאמנים, איווי נחשב לפוקימון מיוחד מאוד מפני שיש לו שבע התפתחויות שונות, מכל מיני סוגים אך הוא יכול להתפתח רק לאחת מהן.'' האיווי נועץ בך מבט ומתחיל ללכת לעברך, הוא מגיע אלייך ומתככך ברגלך כמו גלמיאו.
אני נותן לך 8 כי אני חדש במ"ת
-------------------------------
"אוקיי אני מבולבל אני אמור להילחם בו?" אני אומר בבלבול
-
תומאס- איווי מחייך אלייך ואומר ''איו, איווי איווי איו'' וממשיך להתחכך ברגליך, גם צ'מ'אר שיא מהפוקדור שלו לבד לא מבין את המתרחש והוא מנהל שיחה עם האיווי, לבסוף צ'ימצ'אר לוקח מקל קטן, הוא מצייר פוקדור ואיווי ומעל איווי מצייר משהו דמוי מוצץ, אתה מבין שהוא מנסה לומר לך משהו