-
[QUOTE=Amitlv;1268153]אני יכול להבין פה את כולם אתה יודע כמה דברים עברתי עם הבעיות שיש לי אתה לא מבין איזה היפר הייתי פעם ואם משהו היה אומר לי משהוא תוך שניה היה לו כיסא ברוש אבל אני התגברתי על זה אני יוכל לעזור גם לאחרים אם כול העיה אפשרת[/QUOTE]
אה,באמת?
אם כל הכבוד,יש פה אנשים שמבינים הרבה יותר ממך...אני מכיר אנשים עם בעיות שלעומתם היפריות זה כלום.
-
[QUOTE=Machine X;1268156]אה,באמת?
אם כל הכבוד,יש פה אנשים שמבינים הרבה יותר ממך...אני מכיר אנשים עם בעיות שלעומתם היפריות זה כלום.[/QUOTE]
ואתה חושב שאני לא אני בבית ספר הקודם שלי הייתי חונך של PDD
-
תגיד, יואב, מה אכפת לך? הוא רוצה לנסות להשקיע, מה זה ישנה אם הוא ישקיע? למה למנוע את זה ממנו?
-
[B][SIZE=3][COLOR=seagreen][COLOR=green]תתחילו לדון כמו בוגרים ולא לריב על כל דבר קטן, אחרת הנושא יינעל במיידי[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/B]
[B]שוב לנושא-[/B]
הפורום הוצע בעבר והתשובה הייתה לא.
גם כעת הרוב אומר לא, בינהם חלק מן ההנהלה הגבוהה יותר, לדעתי אין עוד טעם לדון.
-
[QUOTE=sandslash;1268165]תגיד, יואב, מה אכפת לך? הוא רוצה לנסות להשקיע, מה זה ישנה אם הוא ישקיע? למה למנוע את זה ממנו?[/QUOTE]
דבר ראשון-עוד לא ראינו שום השקעה ושום דבר.
דבר שני-לא אמרתי שלא ישקיע, רק אמרתי שלדעתי פורום כזה אל אפשרי פה מהסיבות שציינתי.
-
זזאת דעתי-
כדאי לפתוח את הפוורום, ולראות מה צוות ההנהלה יחליט בדבר המנהל, עם יחליטו שהינך מתאים לצוות ההנהלה תהפך למנהל, נפלא אך עם צוות ההנהלנ יחליט שאינך מתאים לצוות ההנהלה, לפחות לא ברגע זה, לא קרה דבר.
תתגאה בזה שהבאת רעיון להוספת פורום, לא חובה להיות מנהל.
-
הפורום זה רעיון רע למדיי, אני לא מאמין שאם מישהו יאנס חס וחלילה הוא יפתח נושא "נאנסתי".
לגבי הניהול שלך, גם רעיון רע- כל אדם יכול לראות בוטים או עבירות על החוקים, ויש אנשים יותר טובים ממך. לא בישבילך.