-
Seviper
"אני...?" שואל אלבי, "אני לא בטוח... אני צריך לשמור על המשפחה שלי... אולי אני אשאל אותם, הם יחליטו".
~~~בבית של אלבי~~~
"לא!"
~~~בחזרה למציאות~~~
"מסתבר שאני לא יכול..." אומר אלבי, "אני צריך לדאוג להורים שלי ולאשתי, לצוד יצורים מכאן בשבילם. אבל שיהיה לך בהצלחה!". הוא מראה לך בקתן עץ קטן ואומר "שם נמצאת מעבורת שתשיט אותך אל החוף של בנטילוס, בהצלחה!".
scizor-x
המפה הינה אותה מפה שמוצגת בדף הפתיחה. אלבי מראה לך בדיוק אותה.
alonsiro
"אני גם לא מצליח להבין מה קורה פה..." אומר אלבי, ומעופף אל מול פניך. "אתה יכול אולי... לספר לי מה עבר עליך לפני שהגעת לכאן? זה יעזור לנו להבין ביחד מה קרה לך". אלבי מטה אוזנו לשמוע את דבריך.
PizzaBlaster
מעניין שדימון סלייר יצא אחרי שזה יצא
~~~~~~~~~~~
"העולם השתנה," אומר אלבי, "בני האדם החלו להתפתח מאוד ולהתנתק מהטבע, הם החלו לפתח את הטכנולוגיות הקודמות שהיו להם, תותחים, ויצרו רובים קומפקטים ונוחים להחזקה. יצורים חדשים הופיעו בעולם, והאקלים השתנה". אלבי מוציא מפה גדולה של יבשת אוסטרליה, ומראה לך אותה. "אבל אתה אלף! זה מדהים! יש עוד כמוך כאן?".
-
[QUOTE=sandslash;1270295].
Rin Kagamine
"מטריד?" מלמל אלבי בשקט, "אותי דבר כזה לא יטריד...". אלבי נעמד מולך, עושה צורת ריבוע עם אצבעותיו ואומר "רק כמה מדידות קטנות...". הוא מותח את הסרגל, מודד את מותנייך, את גובהך, את קוטר הבטן שלך ואת הראש שלך. הוא בעיקר מתעסק עם האזניים שלך. "פיצחתי את זה!" הוא קורא, "את באמת אלפית! אבל... זה ממש לא הגיוני! האלפים נעלמו ממזמן... תגידי, תוכלי לספר לי מה הדברים שעברו עליך... לפני שהגעת לכאן?". הוא מתיישב על בול עץ לידך, מרכין את ראשו על ידו ומטה אוזן לשמוע את דברייך.
.[/QUOTE]
" כן. אני באמת אלפית, מה זאת אומרת? מאז ומתמיד הייתי אלפית, " אני אומר לו, ויתחיל לספר לו את מה שקרה לי לפני הקיפאון." אממ.. אני הייתי יתומה, ומשפחה אחת של אלפים אימצו אותי. זה כל מה שאני זוכרת.. " אני יאמר לו. לאחר כמה שניות אזכר בעוד משהו. " אה! כן! לפני ששחכתי את הכל, היה איזה מישהו אחד, שהסתובב ברחובות והתחיל להקפיא אנשים. פתאום הוא רץ לכיווני.. וזהו, אני לא זוכרת
יותר מה קרה. " אני יאמר לפיי.
-
Rin Kagamine
"הממ..." חושב אלבי, "אני יכול רק לשער שהקיפאון גרם לרצף הזמן להשתבש או משהו כזה...". הוא מסתכל עלייך ואומר "אני לא מאמין שליצור פשוט כמוני יש את הזכות לפגוש אלף, זה מרגש!". הוא מזיל דמעה, אך מתעשט על עצמו ואומר "בגלל שאני פיה אני מאוד רגיש". הוא מעופף כשהוא תופס בידך וגורר אותך למקום אחר. שדה רחב, מלא בחזירי בר ובסוסים מכונפים. "אני חושב שכאן אנחנו נפרדים" אומר אלבי, ומוציא מפה של כל יבשת אוסטרליה, "למקרה ששכחת, אנחנו כאן". הוא מוציא מכיסו רשת אפורה ומבריקה, ואומר "זאת רשת לכידה, תוכלי להשיג איתה חיה שתהיה לצידך תמיד. אבל זכרי! ניתן לתפוס רק חיה אחת, אז חשבי בתבונה איזו חיה לתפוס!". הוא מראה לך רשימה של כל היצורים החיים על היבשת. "בהצלחה!" הוא אומר, ומצביע על בקתן עץ קטן, "יש שם מעבורת שיכולה להסיע אותך אל בנטילוס!".
-
[QUOTE=sandslash;1270328]Seviper
scizor-x
המפה הינה אותה מפה שמוצגת בדף הפתיחה. אלבי מראה לך בדיוק אותה.
[/QUOTE]
"אני לא יודע" אגיד ואגרד בראשי.
-
[QUOTE=sandslash;1270331]Rin Kagamine
"הממ..." חושב אלבי, "אני יכול רק לשער שהקיפאון גרם לרצף הזמן להשתבש או משהו כזה...". הוא מסתכל עלייך ואומר "אני לא מאמין שליצור פשוט כמוני יש את הזכות לפגוש אלף, זה מרגש!". הוא מזיל דמעה, אך מתעשט על עצמו ואומר "בגלל שאני פיה אני מאוד רגיש". הוא מעופף כשהוא תופס בידך וגורר אותך למקום אחר. שדה רחב, מלא בחזירי בר ובסוסים מכונפים. "אני חושב שכאן אנחנו נפרדים" אומר אלבי, ומוציא מפה של כל יבשת אוסטרליה, "למקרה ששכחת, אנחנו כאן". הוא מוציא מכיסו רשת אפורה ומבריקה, ואומר "זאת רשת לכידה, תוכלי להשיג איתה חיה שתהיה לצידך תמיד. אבל זכרי! ניתן לתפוס רק חיה אחת, אז חשבי בתבונה איזו חיה לתפוס!". הוא מראה לך רשימה של כל היצורים החיים על היבשת. "בהצלחה!" הוא אומר, ומצביע על בקתן עץ קטן, "יש שם מעבורת שיכולה להסיע אותך אל בנטילוס!".[/QUOTE]
" תודה! נתראה, " אני אומר לפיי בחיוך קטנטן, ואלך לעבר בקטן העץ. תוך כדי הליכה, אני אסתכל ברשימת היצורים. " הממ.. יש פה המון חיות, " אני אומר, ואכנס לבקטן. " יש פה מישהו?" אשאל.
--
איזה חיות יש? כמו שכתבת למעלה? הסוסים והחתולים וכל זה? ^^
-
PizzaBlaster
מעניין שדימון סלייר יצא אחרי שזה יצא
~~~~~~~~~~~
"העולם השתנה," אומר אלבי, "בני האדם החלו להתפתח מאוד ולהתנתק מהטבע, הם החלו לפתח את הטכנולוגיות הקודמות שהיו להם, תותחים, ויצרו רובים קומפקטים ונוחים להחזקה. יצורים חדשים הופיעו בעולם, והאקלים השתנה". אלבי מוציא מפה גדולה של יבשת אוסטרליה, ומראה לך אותה. "אבל אתה אלף! זה מדהים! יש עוד כמוך כאן?".[/QUOTE]
יש בסוף חלק שמסומן בקו, אני לא בטוח שכתבת אותו בעלילה, אבל בכל זאת... אתה יכול לא להתייחס לחלק הזה.
~~~~~~~~~~~
"יש... עוד כמה." אני אומר, ובאופן בלתי רצוני אני נזכר בקיילה, שאותה כל כך אהבתי... אני מסב את ראשי כדי שאלבי לא ייראה שאני בוכה. אני מוחה את הדמעות עם השרוול ומסתובב אל אלבי. "טוב, איזה עוד ייצורים יש כאן?" אני שואל. [U] אני נזכר באגדות על דרקונים, שהם חיים לנצח מבחינת גיל, ו מוסיף "הדרקונים, הם שרדו?[/U]
-
"אני...?" שואל אלבי, "אני לא בטוח... אני צריך לשמור על המשפחה שלי... אולי אני אשאל אותם, הם יחליטו".
~~~בבית של אלבי~~~
"לא!"
~~~בחזרה למציאות~~~
"מסתבר שאני לא יכול..." אומר אלבי, "אני צריך לדאוג להורים שלי ולאשתי, לצוד יצורים מכאן בשבילם. אבל שיהיה לך בהצלחה!". הוא מראה לך בקתן עץ קטן ואומר "שם נמצאת מעבורת שתשיט אותך אל החוף של בנטילוס, בהצלחה!".
[/QUOTE]
אני הולך לכיוון הבקתה הקטנה מעץ, ובזמן שאני הולך אני חושב לעצמי איזה סוג של חיה ארצה. 'אולי צ'ופקאברה' אני חושב לעצמי. אני נכנס לבקתה וצועק:" אני באתי כדי לגנוב את המעבורת שכאן!"
אם אף אחד לא עונה אני גונב את המעבורת.
-
[QUOTE=sandslash;1270328]
alonsiro
"אני גם לא מצליח להבין מה קורה פה..." אומר אלבי, ומעופף אל מול פניך. "אתה יכול אולי... לספר לי מה עבר עליך לפני שהגעת לכאן? זה יעזור לנו להבין ביחד מה קרה לך". אלבי מטה אוזנו לשמוע את דבריך.
[/QUOTE]
"כל מה שאני זוכר זה שהלכתי ביער עם אבי לצוד, ואיזה יצור שיכל לשנות צורה שינה את צורתו לאלפית שהיית ממש יפה ! זה ריתק את אבי, היצור(ה?) הזה נישק אותו והקפיא אותו ! כמובן שברחתי, אבל הוא תפס אותי, והנה אני פה, עכשיו..."
-
alonsiro
"וואו..." אומר אלבי, "זה... אני חושב שאני יודע מה הבעיה. הקיפאון שלך גרם לשינוי ברצף הזמן, כמו שאתה ישן ואתה מרגיש כאילו אתה מיד מתעורר, אבל אתה בעצם מתעורר אחרי כמה שעות. ככה זה כאן, קפאת להרבה שנים והיית בתרדמת, ורק עכשיו התעוררת, מה שנדמה לך כדבר מיידי...". "אז אני מבין שאתה אלף! זה משהו שלא רואים בכל יום! זה ממש מדהים!". אלבי מוליך אותך לשדה רחב ידיים, אשר חזירי בר וסוסים מכונפים מתרוצצים בו. "כאן אני עומד להיפרד ממך" הוא אומר, "מכאן אתה תלך לבד". הוא מראה לך את המפה של יבשת אוסטרליה, ומסביר לך על המקומות שם. "קח גם את זה," הוא אומר ומושיט לך רשת גדולה, "זאת רשת שתוכל ללכוד בעזרתה יצור, ולהפוכו לחיה שלך. שים לב, הרשת יכולה ללכוד רק יצור אחד, אז תחשוב בתבונה את מי תרצה ללכוד!". הוא מצביע על בקתן עץ קטן, ואומר "יש שם מעבורת שתשיט אותך אל בנטילוס, לאי הגדול של אוסטרליה. בהצלחה!".
Seviper
"לגנוב, אה?" נשמע קול במבטא קנדי כבד, שנשמע כאילו הוא לא שייך לאוסטרליה, "אני גנבתי בעצמי את המעבורת הזו מחבורת סוחרים... לא כדאי לך להתעסק עם גנב מיומן ומומחה כמוני!". מחדר צדדי נפתת הדלת, ואדם זקן מאוד, כפוף ומזוקן, שמחזיק מקל הליכה, נעמד מולך. "אם תרצה, אני מוכן להסיע אותך לשם, אבל זה יעלה לך...". הוא מחייך וחושף פה חסר שיניים.
PizzaBlaster
"זה בסדר לבכות..." אומר אלבי, ששם לב לדמעות שזולגות על פניך, "אני בוכה הרבה מאוד...". "הדרקונים לא חיים לנצח..." אמר אלבי, "אבל הם שרדו בהחלט! הם נמצאים בכל מיני מקומות בעולם, אבל בגרונטיה ניתן למצוא הרבה מאלו! כמו כן ניתן למצוא המון יצורים שונים, כמו שמתואר במפה. הידרות, לדוגמא, כבר לא ניתן למצוא". הוא מראה לך מפה של יבשת אוסטרליה.
Rin Kagamine
אותם יצורים שהוזכרו ברשימה הם היצורים הקיימים במשחק.
~~~~~~~~~~~~~~
את נכנסת באיטיות לבית, ופותחת את הדלת. הדלת משמיעה צליל חריקה צורם שטיפה מלחיץ אותך, אבל את מחליטה לההיכנס בכל זאת. "יש פה מישהו?" את קוראת בקול, אבל אין עונה. כעבור כמה שניות, נשמע צליל מפרט שפורט על גיטרה צליל קטן. לאחריו נשמע עוד צליל, הפעם יותר עמוק. הצלילים ההחלו להישמע בקצב מהיר יותר ויותר והפכו למנגינה. המנגינה מגיעה מדלת שסמוכה לקיר של הבית.
scizor-x
מה הכוונה 'אני לא יודע'? שחכת כבר מה הגבתי לך קודם?
-
[QUOTE=sandslash;1270673]
PizzaBlaster
"זה בסדר לבכות..." אומר אלבי, ששם לב לדמעות שזולגות על פניך, "אני בוכה הרבה מאוד...". "הדרקונים לא חיים לנצח..." אמר אלבי, "אבל הם שרדו בהחלט! הם נמצאים בכל מיני מקומות בעולם, אבל בגרונטיה ניתן למצוא הרבה מאלו! כמו כן ניתן למצוא המון יצורים שונים, כמו שמתואר במפה. הידרות, לדוגמא, כבר לא ניתן למצוא". הוא מראה לך מפה של יבשת אוסטרליה.
[/QUOTE]
"אפשר לאלף את הדרקונים? או שהידע הזה נעלם עם הזמן?" אני שואל. "איך אני מגיע לגרונטיה? תמיד רציתי איזה חבר דרקון שיעזור לי. איזה יצורים יש פה באיזור? חוץ מראשי ארנבים."
-
Seviper
"לגנוב, אה?" נשמע קול במבטא קנדי כבד, שנשמע כאילו הוא לא שייך לאוסטרליה, "אני גנבתי בעצמי את המעבורת הזו מחבורת סוחרים... לא כדאי לך להתעסק עם גנב מיומן ומומחה כמוני!". מחדר צדדי נפתת הדלת, ואדם זקן מאוד, כפוף ומזוקן, שמחזיק מקל הליכה, נעמד מולך. "אם תרצה, אני מוכן להסיע אותך לשם, אבל זה יעלה לך...". הוא מחייך וחושף פה חסר שיניים.
[/QUOTE]
"כמה זה יעלה לי?" אני שואל אותו. אם הוא אומר יותר מ25$ אני מנסה להתמקח איתו על המחיר שיהיה 25$ או פחות. אם זה לא מצליח אז אני מנסה לגנוב את המעבורת.
-
Rin Kagamine
~~~~~~~~~~~~~~
את נכנסת באיטיות לבית, ופותחת את הדלת. הדלת משמיעה צליל חריקה צורם שטיפה מלחיץ אותך, אבל את מחליטה לההיכנס בכל זאת. "יש פה מישהו?" את קוראת בקול, אבל אין עונה. כעבור כמה שניות, נשמע צליל מפרט שפורט על גיטרה צליל קטן. לאחריו נשמע עוד צליל, הפעם יותר עמוק. הצלילים ההחלו להישמע בקצב מהיר יותר ויותר והפכו למנגינה. המנגינה מגיעה מדלת שסמוכה לקיר של הבית.
[/QUOTE]
" מי שם? " אני אומר, ואלך לכיוון הדלת. " המ.. אני צריכה למצוא חיה במהירות. לפי מה שאני יודעת, יש באלפיה יותר סוגי חיות מאשר שאר הערים. " אני אמלמל לעצמי בלחש, ואפתח את הדלת.
-
[QUOTE=sandslash;1270673]alonsiro
"וואו..." אומר אלבי, "זה... אני חושב שאני יודע מה הבעיה. הקיפאון שלך גרם לשינוי ברצף הזמן, כמו שאתה ישן ואתה מרגיש כאילו אתה מיד מתעורר, אבל אתה בעצם מתעורר אחרי כמה שעות. ככה זה כאן, קפאת להרבה שנים והיית בתרדמת, ורק עכשיו התעוררת, מה שנדמה לך כדבר מיידי...". "אז אני מבין שאתה אלף! זה משהו שלא רואים בכל יום! זה ממש מדהים!". אלבי מוליך אותך לשדה רחב ידיים, אשר חזירי בר וסוסים מכונפים מתרוצצים בו. "כאן אני עומד להיפרד ממך" הוא אומר, "מכאן אתה תלך לבד". הוא מראה לך את המפה של יבשת אוסטרליה, ומסביר לך על המקומות שם. "קח גם את זה," הוא אומר ומושיט לך רשת גדולה, "זאת רשת שתוכל ללכוד בעזרתה יצור, ולהפוכו לחיה שלך. שים לב, הרשת יכולה ללכוד רק יצור אחד, אז תחשוב בתבונה את מי תרצה ללכוד!". הוא מצביע על בקתן עץ קטן, ואומר "יש שם מעבורת שתשיט אותך אל בנטילוס, לאי הגדול של אוסטרליה. בהצלחה!".
[/QUOTE]
"תודה ! על הכל" אני צועק לו בזמן שאני רץ אל תוך לב היער, אני מחפש אתה החיה הראשונה שלי !!! 'חיה ! אף פעם לא הייתה לי חיה, אני לא יכול לחכות, אני מקווה שזה יהיה דוב כלשהו, תמיד אהבתי דובים...
~~~~~~~~~~~~
רמז רמז !!! XD
-
ttrrtte
"אין בעד מה" אומר אלבי, ומסתכל עליך בדריכות בזמן שאת מכוונת את החץ. החץ נורה, הזמן נראה כחולף באיטיות רבה. ראש הארנב, או יותר נכון המטרה, לא שם לב לחץ הנוהר לעברו. לפני שהספקת אפילו לנשום, נשמע קול חד שקותע את מחשבותיך והזיותיך, "טטרררררר!". זהו קול נדנוד החץ, שכרגע פגע בראש הארנב והפיל אותו לרצפה, מדמם. "זה... אני לא מאמין!" קורא אלבי, "זה נכון! את... את אלפית!". הוא מסתכל עליך שוב, ומעופף לעברך בהתלהבות. הוא מוציא סרגל מדידה ארוך, ומודד את מידותיך. "רזה מהרגיל..." הוא ממלמל לעצמו, "למרות זאת בכושר מצוין... נראה שלא השתמשה בקשת הרבה זמן כבר... יש לי שאלה," הוא אומר לבסוף במבט מתעניין, "מה קרה לך? למה את האלפית היחידה שקיימת? ולמה את נראית... צעירה כל כך? האלפים נעלמו לפני המון שנים!".
סורי שלא הגבתי עד עכשיו הייתי מורחקת...:sorry:
''וואוו...יש לך הרבה שאלות'' אומר בחיוך, ''אוקיי האמת שאני לא ממש בטוחה מה קרה לי, כל מה שאני זוכרת הוא מן אלף בעל גוף אפור, די חתיך אני חייבת לומר,, הוא נישק אותי וברגע שזה קרה הרגשתי קרח עולה במעלה גופי וקפאתי, עד היום לפחות., אני האלפית היחידה שקיימת מפני שלפי מה שראיתי אני היחידה שהשתחררה ואני נראת כל כך צעירה מפני שאני אלפית, ככה זה אני מתבגרת שונה מאחריום, אבל יש לי שאלה בשבילך, מה השנה עכשיו? איפה אני? מה קרה בזמן שלא הייתי פה?''
-
[QUOTE=sandslash;1270673]alonsiro
Seviper
PizzaBlaster
Rin Kagamine
~~~~~~~~~~~~~~
scizor-x
מה הכוונה 'אני לא יודע'? שחכת כבר מה הגבתי לך קודם?[/QUOTE]
אסתכל על המפה ואצביע על המקום של הכפר "הוא היה שם, אם אתה מכיר את האיזור"
-
scizor-x
"שם?" שואל אלבי המבולבל, "אבל שם נמצאות ההריסות של... אוי לא" הוא אומר ונעצר. "מה זה??" אתה שואל אותו בלחץ, "מה קרה שם?". "המקום הזה הפך לאתר ארכיאולוגיה, מכיוון שהוא נהרס לפני שנים רבות, עוד בתקופה שהרוח השחורה ניסתה להשתלט על העולם שלנו". הוא נראה חושש, יכול להיות שגורלה של חברתך נקבע יחד עם גורלו של המקום בו היא נמצאה.
ttrrtte
"ק.ק...קפאת?" שואל אלבי המבולבל, "יכול להיות... שאת קפאת בגלל הנשיקה של האלף הזה? לא... זה לא ייתכן!" הוא קורא בבהלה. "מה זה?" את שואלת בגילוי עניין. "אני חושש שאותו אלף הוא הרוח השחורה" אומר אלבי. לאחר כמה שניות של שתיקה, "העולם השתנה," אומר אלבי, "בני האדם החלו להתפתח מאוד ולהתנתק מהטבע, הם החלו לפתח את הטכנולוגיות הקודמות שהיו להם, תותחים, ויצרו רובים קומפקטים ונוחים להחזקה. יצורים חדשים הופיעו בעולם, והאקלים השתנה". אלבי מוציא מפה גדולה של יבשת אוסטרליה, ומראה לך אותה, יחד עם פירוט של כל היצורים הקיימים בה.
alonsiro
אתה רץ לכיוון היער הקרוב ביותר אליך, אבל לא מוצא שם דובים. אתה ממשיך לחפש, ולפתע רואה חבורה של שפנים, הכוללת חמישה פרטים, שמקפצים לידך, מה שדי מעצבן אותך. אתה מסתכל שוב במפה, ורואה שאין בכלל דובים באליפיה. המקומות היחידים שכוללים דובים הם בקראסיה ובקורנטילוס, מה שלא כל כך קרוב למקום בו אתה נמצא. השפנים הקטנים מצייצים לידך ומקפצים, ולפתע אתה מרגיש משהו כדורי וחם שנוגע בנעליך. אתה מסתכל למטה ורואה את מה שהיית מעדיף שלא לראות; צרכי שפנים. אתה מרגיש דחף לשפד אותם עם כמה חיצים מהקשת שלך.
Rin Kagamine
את פותחת את הדלת באיטיות, בתוך החדר יושב על מיטה קטנה אדם זקן וכפוף שמנגן על יוקיליילי ישן. הוא מתחיל להשמיע צלילים של קאובוי, "אי-הא!!", אבל נופל מהמיטה מרוב התלהבות, ומתחיל לרעוד וליילל, "יש פה מישהו? המיטה הזאת הפריעה לי לשיר!" הוא קורא בקול צרוד וחלוש.
Seviper
"המחיר הוא חמישים דולר לאדם!" קורא הזקן, "ואם תרצה סיור מודרך, מאה וחמישים דולר!". "עשרים וחמישה דולר!" אתה קורא ודופק על השולחן שסמוך אליך. "בסדר, בסדר, לא צריך להתרגז!" קורא הזקן, "אני אתן לך את זה במאה דולר עם סיור!". "עשרים וחמישה!" אתה קורא בקול. "התמקחות מעולם לא הייתה החולשה שלי!" קורא הזקן, "חמישים דולר או שאין דיל!". "עשרים וחמישה!" אתה קורא. "באסה..." אומר הזקן, "בסדר, עשרים וחמישה!". "בעצם, עשר!" אתה קורא בקול. "למה עשר?!" הזקן שואל בלחץ. "כי החלטת להתווכח עם לוחם מהולל כמוני!" אתה קורא, ומנסה לעשות רושם. "יודע מה?" קורא הזקן, "אין דיל בשבילך!". "אז בחינם, כן?!" אתה קורא בעצבנות. "בסדר, בסדר!" קורא הזקן, "אתה תקבל נסיעה בחינם!". "ויהיה אוכל?" אתה שואל. "כן..." אומר הזקן, "בצירוף תשלום של-", "בחינם!" אתה קוטע אותו. הזקן מהנהן בעצבנות, ומזמין אותך לעלות על הסיפון.
PizzaBlaster
אלבי מראה לך את מפת אוסטרליה, יחד עם פירוט של כל החיות הנמצאות בכל מקום. "ובקשר לדרקונים," הוא אומר, "אני לא מכיר אדם שהצליח לאלף אחד כזה, חוץ מהקאלידורית הגדולה שהצילה אותנו מהרוח השחורה לפני שנים רבות, אבל היא תמיד הייתה מחוברת לטבע בצורה יוצאת דופן...". הוא חושב קצת, ולבסוף אומר "אבל לפי דעתי אפשר לאלף אותם, רק שזה יהיה קשה מאוד!".
-
ttrrtte
"ק.ק...קפאת?" שואל אלבי המבולבל, "יכול להיות... שאת קפאת בגלל הנשיקה של האלף הזה? לא... זה לא ייתכן!" הוא קורא בבהלה. "מה זה?" את שואלת בגילוי עניין. "אני חושש שאותו אלף הוא הרוח השחורה" אומר אלבי. לאחר כמה שניות של שתיקה, "העולם השתנה," אומר אלבי, "בני האדם החלו להתפתח מאוד ולהתנתק מהטבע, הם החלו לפתח את הטכנולוגיות הקודמות שהיו להם, תותחים, ויצרו רובים קומפקטים ונוחים להחזקה. יצורים חדשים הופיעו בעולם, והאקלים השתנה". אלבי מוציא מפה גדולה של יבשת אוסטרליה, ומראה לך אותה, יחד עם פירוט של כל היצורים הקיימים בה.
''א...אבל זה לא יכול להיות!'' אומר בבלבול לאלבי, ''יש לי כל כך הרבה מידע חדש לקלוט... '' ''רובים, מעניין מה זה'' אמלמל בשקט, ''אוקיי אלבי אתה יודע איפה הרוח השחורה הזאת במקרה יש לי עסק קטן לסגור איתה, יודע מה עזוב את הקטן עסק גדול לסגור איתה'' ואז אומר שוב ''איזה זכות יש לו... להקפיא אותי זה דבר אחד אבל לנשק...'' ואעשה הבעת גועל על פניי ואומר באגרוף מורם ''הוא עוד יזכה לנקמה ממני... הוא יסבול'', ואז אומר בקול רגוע יותר, ''אז איפה היינו? אה כן איפה הרוח השחורה?W'
-
[QUOTE=sandslash;1271041]
Rin Kagamine
את פותחת את הדלת באיטיות, בתוך החדר יושב על מיטה קטנה אדם זקן וכפוף שמנגן על יוקיליילי ישן. הוא מתחיל להשמיע צלילים של קאובוי, "אי-הא!!", אבל נופל מהמיטה מרוב התלהבות, ומתחיל לרעוד וליילל, "יש פה מישהו? המיטה הזאת הפריעה לי לשיר!" הוא קורא בקול צרוד וחלוש.
[/QUOTE]
" כן. יש פה מישהו~" אשאל את הזקן המוזר. " תוכל לומר לי איפה אני? " אשאל אותו.
" אני ריי קאגאנה. מי אתה? " אשאל אותו ואביט על הכלי שבו הוא מנגן. " איזה מין כלי זה?" אשאל אותו.
-
PizzaBlaster
אלבי מראה לך את מפת אוסטרליה, יחד עם פירוט של כל החיות הנמצאות בכל מקום. "ובקשר לדרקונים," הוא אומר, "אני לא מכיר אדם שהצליח לאלף אחד כזה, חוץ מהקאלידורית הגדולה שהצילה אותנו מהרוח השחורה לפני שנים רבות, אבל היא תמיד הייתה מחוברת לטבע בצורה יוצאת דופן...". הוא חושב קצת, ולבסוף אומר "אבל לפי דעתי אפשר לאלף אותם, רק שזה יהיה קשה מאוד!".[/QUOTE]
"טוב, אז מה הדרך הכי מהירה להגיע לדרקונים?" אני שואל בפרץ התלהבות ומוסיף "מה אתה אומר אלבי, רוצה לעשות איתי היסטוריה ולאלף דרקון?"
~~~~~~~~~~~
מצטער על התגובה הדלה, מתפוצץ לי הראש...
-
Seviper
"המחיר הוא חמישים דולר לאדם!" קורא הזקן, "ואם תרצה סיור מודרך, מאה וחמישים דולר!". "עשרים וחמישה דולר!" אתה קורא ודופק על השולחן שסמוך אליך. "בסדר, בסדר, לא צריך להתרגז!" קורא הזקן, "אני אתן לך את זה במאה דולר עם סיור!". "עשרים וחמישה!" אתה קורא בקול. "התמקחות מעולם לא הייתה החולשה שלי!" קורא הזקן, "חמישים דולר או שאין דיל!". "עשרים וחמישה!" אתה קורא. "באסה..." אומר הזקן, "בסדר, עשרים וחמישה!". "בעצם, עשר!" אתה קורא בקול. "למה עשר?!" הזקן שואל בלחץ. "כי החלטת להתווכח עם לוחם מהולל כמוני!" אתה קורא, ומנסה לעשות רושם. "יודע מה?" קורא הזקן, "אין דיל בשבילך!". "אז בחינם, כן?!" אתה קורא בעצבנות. "בסדר, בסדר!" קורא הזקן, "אתה תקבל נסיעה בחינם!". "ויהיה אוכל?" אתה שואל. "כן..." אומר הזקן, "בצירוף תשלום של-", "בחינם!" אתה קוטע אותו. הזקן מהנהן בעצבנות, ומזמין אותך לעלות על הסיפון.
[/QUOTE]
אני עולה על הסיפון, ומנשנש משהו ואז הולך לישון.אך לפני זה אני מבקש ממנו להעיר אותי כשנגיע לבנטילוס.
-
[quote=sandslash;1271041]scizor-x
"שם?" שואל אלבי המבולבל, "אבל שם נמצאות ההריסות של... אוי לא" הוא אומר ונעצר. "מה זה??" אתה שואל אותו בלחץ, "מה קרה שם?". "המקום הזה הפך לאתר ארכיאולוגיה, מכיוון שהוא נהרס לפני שנים רבות, עוד בתקופה שהרוח השחורה ניסתה להשתלט על העולם שלנו". הוא נראה חושש, יכול להיות שגורלה של חברתך נקבע יחד עם גורלו של המקום בו היא נמצאה.
[/quote]
"אתה לא מכיר את סיסיליה, היא שרדה" אגיד בעקשנות יחסית ואז אוסיף "אני מקווה".
-
scizor-x
"אני לא שולל כלום," אומר אלבי, "אבל לא היה סימן לאלפים עוד מאז ניסיון ההשתלטות של הרוח השחורה... אני חושב שאין לך הרבה סיכויים למצוא אותה...". אלבי מראה לך במפה מקום שנקרא 'בנטילוס', "כדאי שזה יהיה היעד הבא שלך," הוא אומר, "הרי אתה צריך לחפש את החברה הקטנה שלך, לא?". הוא מוביל אותך לשדה פתוח מלא בחזירי בר ובסוסים מכונפים, ומצביע על בקתן עץ קטן. "שם תוכל להשיג מעבורת שתשיט אותך לבנטילוס". "קח גם את זה," הוא אומר ומושיט לך רשת גדולה, "זאת רשת שתוכל ללכוד בעזרתה יצור, ולהפוכו לחיה שלך. שים לב, הרשת יכולה ללכוד רק יצור אחד, אז תחשוב בתבונה את מי תרצה ללכוד!".
Seviper
אתה מנשנש את הבייגלעך של הזקן, והוא מתעצבן ורודף אחריך עם מקל הליכה. לבסוף אתה מתחמק ממנו והולך לישון תוך שאתה מתגלגל מצחוק. אתה מסדיר את נשימתך, ונרדם מיד כשאתה מניח את ראשך על הכר. 'יום מעניין...' אתה חושב לעצמך, לפני שאתה עוצם את עיניך.
~"עזור לי!! עזור לי, בבקשה!!! אני לא יכולה לשרוד ככה!! אני חייבת עזרה!! הצילוו!!!~
אתה מתעורר בבהלה מהחלום שפקד אותך. עדיין חושך בחוץ. החלום חוזר למחשבותיך שוב ושוב, ואינך מצליח להירדם. אולי כדאי לצאת החוצה ולשאוף קצת אוויר לפני שתחזור לישון.
PizzaBlaster
תרגיש טוב.
~~~~~~~
"חה!" קורא אלבי בפרץ של צחוק, ולאחר שניה עושה פרצוף רציני, מה שגורם לך להתפרץ בצחוק. "הדרקונים הינם יצורים חזקים פי מאה ממך!" אומר אלבי, "אתה תצטרך להתאמן חודשים לפני שבכלל תוכל להניע עפעף לידך בלי שתישקף סכנה לחייך, וגם אז הם יוכלו לגבור עליך". הוא מראה לך במפה מקום מסויים, "בנטילוס," הוא אומר, "זה המקום שאתה צריך להגיע אליו בשלב נמוך כמו שלך". הוא מוביל אותך לשדה פתוח מלא בחזירי בר ובסוסים מכונפים, ומצביע על בקתן עץ קטן. "שם תוכל להשיג מעבורת שתשיט אותך לבנטילוס". "קח גם את זה," הוא אומר ומושיט לך רשת גדולה, "זאת רשת שתוכל ללכוד בעזרתה יצור, ולהפוכו לחיה שלך. שים לב, הרשת יכולה ללכוד רק יצור אחד, אז תחשוב בתבונה את מי תרצה ללכוד! ודרך אגב, אני ממש לא עומד לבוא איתך, יש לי משפחה וילדים לטפל בהם!".
Rin Kagamine
"אני יענה על הכל!! רק אל תענו אותי!! אני לא מוכן לסבול עינויים! אני אנשוך אותכם!!" הזקן קורא בפחד. לפתע, הוא קקם על רגליו בקלות ומסתכל עלייך. "אין לך זקן..." הוא אומר, "את בטח בחורה!". הוא מסתכל עלייך, מסתובב סביבך. "מאוד יפה, אני חייב לציין" הוא אומר במבט שנשמע בוחן, ולא נמשך. "את רוצה טרמפ על המעבורת, אה?" הוא שואל במבטא קנדי כבד, "אני יכול לספק לך את זה, בתשלום כמובן". הוא לוקח את מקל ההליכה שלו ונוגע איתו בכיס מכנסך, "כמובן שזה יעלה לך מאה דולר, כמו תמיד אצלנו בשירות, וכמובן שאוכל לנגן לך בצ'לו שלי!". הוא מושיט את ידו ומצפה לתשלום.
ttrrtte
"אני חושב שהרוח השחורה ידע מה הוא עושה," אומר אלבי, "הרי מקיפאון תוכלי לברוח בקלות בתור אלפית, הרי את אמורה להיות זריזה מאוד ויכולה לקפוץ לגובה רב, אבל עצם העובדה שנשיקת פתע גורמת לך בהתחלה להלם, הקיפאון משפיע הרבה יותר". הוא שותק לרגע וחושב, "כמובן שהוא כבר מת, אז את לא יכולה לקבל את נקמתך".
-
[QUOTE=sandslash;1271781]scizor-x
"אני לא שולל כלום," אומר אלבי, "אבל לא היה סימן לאלפים עוד מאז ניסיון ההשתלטות של הרוח השחורה... אני חושב שאין לך הרבה סיכויים למצוא אותה...". אלבי מראה לך במפה מקום שנקרא 'בנטילוס', "כדאי שזה יהיה היעד הבא שלך," הוא אומר, "הרי אתה צריך לחפש את החברה הקטנה שלך, לא?". הוא מוביל אותך לשדה פתוח מלא בחזירי בר ובסוסים מכונפים, ומצביע על בקתן עץ קטן. "שם תוכל להשיג מעבורת שתשיט אותך לבנטילוס". "קח גם את זה," הוא אומר ומושיט לך רשת גדולה, "זאת רשת שתוכל ללכוד בעזרתה יצור, ולהפוכו לחיה שלך. שים לב, הרשת יכולה ללכוד רק יצור אחד, אז תחשוב בתבונה את מי תרצה ללכוד!".
.[/QUOTE]
"תודה זבוב, על הכל!" אגיד וארוץ עם המפה לבקתה. כשאגיע פשוט אפתח את הדלת בלי לדפוק ואומר "אלבי שלח אותי. אני רוצה לחץ מעבורת לבנטילוס"
-
[QUOTE=sandslash;1271781]
Seviper
אתה מנשנש את הבייגלעך של הזקן, והוא מתעצבן ורודף אחריך עם מקל הליכה. לבסוף אתה מתחמק ממנו והולך לישון תוך שאתה מתגלגל מצחוק. אתה מסדיר את נשימתך, ונרדם מיד כשאתה מניח את ראשך על הכר. 'יום מעניין...' אתה חושב לעצמך, לפני שאתה עוצם את עיניך.
~"עזור לי!! עזור לי, בבקשה!!! אני לא יכולה לשרוד ככה!! אני חייבת עזרה!! הצילוו!!!~
אתה מתעורר בבהלה מהחלום שפקד אותך. עדיין חושך בחוץ. החלום חוזר למחשבותיך שוב ושוב, ואינך מצליח להירדם. אולי כדאי לצאת החוצה ולשאוף קצת אוויר לפני שתחזור לישון.
[/QUOTE]
אני חושב על החלום ומנסה לגלות של מי היה הקול הזה שצעק. אולי הנסיכה? בינתיים כדי להתאוורר ולהרגע מהחלום אני עולה לסיפון של המעבורת בתקווה למצוא את הזקן לעצבן אותו קצת, ע"י לקיחת המקל שלו או משהו דומה.
-
ttrrtte
"אני חושב שהרוח השחורה ידע מה הוא עושה," אומר אלבי, "הרי מקיפאון תוכלי לברוח בקלות בתור אלפית, הרי את אמורה להיות זריזה מאוד ויכולה לקפוץ לגובה רב, אבל עצם העובדה שנשיקת פתע גורמת לך בהתחלה להלם, הקיפאון משפיע הרבה יותר". הוא שותק לרגע וחושב, "כמובן שהוא כבר מת, אז את לא יכולה לקבל את נקמתך".[/QUOTE]
''מת?, אתה בטוח אלבי?'' אשאל אותו ליתר ביטחון בתקווה לתשובה שלילית, ''למה רק עכשיו ורק אני התעוררתי מן הקיפאון?'', ''או אלבי אני מקווה שאתה יודע כי אני מרגישה כל כך אבודה מה אלפית יכולה לעשות בעולם כזה?!W' ואחכה בתקווה לתשובות
-
[b]"אני יענה על הכל!! רק אל תענו אותי!! אני לא מוכן לסבול עינויים! אני אנשוך אותכם!!" הזקן קורא בפחד. לפתע, הוא קקם על רגליו בקלות ומסתכל עלייך. "אין לך זקן..." הוא אומר, "את בטח בחורה!". הוא מסתכל עלייך, מסתובב סביבך. "מאוד יפה, אני חייב לציין" הוא אומר במבט שנשמע בוחן, ולא נמשך. "את רוצה טרמפ על המעבורת, אה?" הוא שואל במבטא קנדי כבד, "אני יכול לספק לך את זה, בתשלום כמובן". הוא לוקח את מקל ההליכה שלו ונוגע איתו בכיס מכנסך, "כמובן שזה יעלה לך מאה דולר, כמו תמיד אצלנו בשירות, וכמובן שאוכל לנגן לך בצ'לו שלי!". הוא מושיט את ידו ומצפה לתשלום.
[/b]
" ל-לא, אין לי זקן ^^'' " אומר לו במבוכה. "מי אתה?" אשאל אותו ואתרחק ממנו מעט.
" ו.. כן, אני צריכה לטוס במעבורת. אבל.. האמת, שאין לי פה כסף. >< " אומר לו.
" אתה תוכל.. לעשות לי הנחה או לרשום לי, שבפעם אחרת אחזיר לך? או שאני יעשה בשבילך משהו כדי לוותר על התשלום? כל דבר שתרצה, " אומר לו.
-
alonsiro
אתה רץ לכיוון היער הקרוב ביותר אליך, אבל לא מוצא שם דובים. אתה ממשיך לחפש, ולפתע רואה חבורה של שפנים, הכוללת חמישה פרטים, שמקפצים לידך, מה שדי מעצבן אותך. אתה מסתכל שוב במפה, ורואה שאין בכלל דובים באליפיה. המקומות היחידים שכוללים דובים הם בקראסיה ובקורנטילוס, מה שלא כל כך קרוב למקום בו אתה נמצא. השפנים הקטנים מצייצים לידך ומקפצים, ולפתע אתה מרגיש משהו כדורי וחם שנוגע בנעליך. אתה מסתכל למטה ורואה את מה שהיית מעדיף שלא לראות; צרכי שפנים. אתה מרגיש דחף לשפד אותם עם כמה חיצים מהקשת שלך.
[/QUOTE]
סליחה על האיחור, אין לי ממש תירוץ פשוט לא היה לי ממש זמן להתחבר XD
~~~~~~~~~~~~~~~
אני לגמרי מסכים עם תחושות הבטן שלי, יש לי פלשבק מקרבות הבוץ מהילדות. 'כן, אני הולך לעשות את זה!'
"מוכנים או לא הנה זה בא !!!" אני מורח צרכי ארנבים על הקשת מנסה לא להריח ויורה את החץ המרוח, משפד את הארנב שאני הכי חושד בו.
~~~~~~~~~~~~~
אני אוהב את המשחק הזה... XD
-
alonsiro
גם אני אוהב אותך
~~~~~~~
אתה משסף את הארנב ביריה אחת, מהירה וחדה, שמותירה את המוח שלו בצידו השני של גופו, יחד עם... אתה יודע מה. "וואו! מרשים ביותר!" קרא אלבי, "נראה שכישוריך מעידים על דבר אחד בלבד... האם זה הגיוני שאתה אולי... רק רגע" הוא אמר והפסיק בדיבוריו, "אני רוצה למדוד אותך". הוא מוציא מכיסו סרגל מדידה ארוך, ומתקרב אליך באיטיות. "אפשר?" הוא שואל בנימה נחמדה.
Rin Kagamine
"הממ..." אומר הזקן המטורלל תוך שהוא מגרד את זקנו בעיקשות, "אולי את יכולה לעשות משהו מסוים...". הוא מצביע לעבר היער, "אם תשיגי לי כנפיים של פגאסוס לבן," הוא אומר, "אני אתן לך נסיעה בחינם!". הוא מתחיל לרקוד סטפס ומחייך, "נו, למה את מחכה? זוזי כבר!".
ttrrtte
"כן, אני בטוח במאה אחוז שהוא מת," אומר אלבי, "הרי הגיבורים של יבשת אוסטרליה הצליחו בעצמם לחסל אותו". הוא מקשיב לדבריך, ולבסוף אומר "מה אלפית יכולה לעשות? הרי הזכרת שהאלפים האחרים גם הם בקיפאון, נכון?". הוא חושב קצת, "אז אולי כדאי שתעוררי אותם".
Seviper
לאחר כמה דקות ארוכות של מחשבה, אתה יוצא החוצה לשאוף אוויר צח. אתה שומע צעדים מאחוריך, ומסתובב במהירות כאינסטינקט. אתה רואה את הזקן עומד לפניך, הוא נראה שליו מתמיד. "רואה את היצורים שם?" הוא שואל ומצביע לעבר הים. אתה מתבונן, ומבחין בחבורת דולפינים, עם כנפיים עליהם. הזקן מסביר לך על הדולפינים(לפי התיאור בדף הפתיחה). "לי פעם היה דולפין מחמד," אומר הזקן. "ומה קרה?" אתה שואל אותו. "הוא נאכל" הזקן אומר ומלטף את הבטן שלו. קופצת מחשבה לראשך, אולי הזקן יודע משהו על הנסיכה.
scizor-x
אתה מבחין באדם חסון, עם שריון קרב גדול עליו, שמחזיק חרב ארוכה וחדה. הוא מסתכל עליך דרך קסדתו הזהובה, וחרבו נעוצה ב.... כרית. "אתה באת לפה בשביל מעבורת אה?" הוא אומר בקול זקן, ומוריד את השריון. אתה מגלה שבעצם הוא אדם זקן ומסכן. "אז אני אתן לך אחת... בתשלום של מאה דולר!" הוא מכריז בקול.
-
PizzaBlaster
תרגיש טוב.
~~~~~~~
"חה!" קורא אלבי בפרץ של צחוק, ולאחר שניה עושה פרצוף רציני, מה שגורם לך להתפרץ בצחוק. "הדרקונים הינם יצורים חזקים פי מאה ממך!" אומר אלבי, "אתה תצטרך להתאמן חודשים לפני שבכלל תוכל להניע עפעף לידך בלי שתישקף סכנה לחייך, וגם אז הם יוכלו לגבור עליך". הוא מראה לך במפה מקום מסויים, "בנטילוס," הוא אומר, "זה המקום שאתה צריך להגיע אליו בשלב נמוך כמו שלך". הוא מוביל אותך לשדה פתוח מלא בחזירי בר ובסוסים מכונפים, ומצביע על בקתן עץ קטן. "שם תוכל להשיג מעבורת שתשיט אותך לבנטילוס". "קח גם את זה," הוא אומר ומושיט לך רשת גדולה, "זאת רשת שתוכל ללכוד בעזרתה יצור, ולהפוכו לחיה שלך. שים לב, הרשת יכולה ללכוד רק יצור אחד, אז תחשוב בתבונה את מי תרצה ללכוד! ודרך אגב, אני ממש לא עומד לבוא איתך, יש לי משפחה וילדים לטפל בהם!".
[/QUOTE]
"טוב, תודה אלבי!" אני אומר לו. אני הולך לבקתה ודופק על הדלת.
-
[QUOTE=sandslash;1273057]
Rin Kagamine
"הממ..." אומר הזקן המטורלל תוך שהוא מגרד את זקנו בעיקשות, "אולי את יכולה לעשות משהו מסוים...". הוא מצביע לעבר היער, "אם תשיגי לי כנפיים של פגאסוס לבן," הוא אומר, "אני אתן לך נסיעה בחינם!". הוא מתחיל לרקוד סטפס ומחייך, "נו, למה את מחכה? זוזי כבר!".
[/QUOTE]
" א-אתה מתכוון כאילו, להרוג אחד ולתלוש לו את הכנפיים?! " אומר בלחץ ובהלה לזקן המוזר.
" זה מגעיל, " אומר לו. " אולי אני פשוט יביא לך את הסוס בריא ושלם, ואתה תעשה איתו מה שאתה רוצה?"
אשאל אותו. " או שיש לך משימה אחרת בשבילי? ^^''' " אומר לו ואנסה להעביר את נושא הסוס.
-
Rin Kagamine
"את לא חייבת להסכים לעסקה," אומר הזקן, "אבל או כנפיים בריאות ושלמות של פגאסוס, או שאין כרטיס נסיעה". הוא מסתכל עלייך בחרדה, "ממש לא, אני ממש לא אתן שיכניסו חיה כמו פגאסוס לבית היפה והנקי שלי!". תוך כדי שהוא מדבר את מבחינה בעכביש קטן שיורד מקור העכביש שלו לעבר פרצופו של הזקן, בתוך הבית ה'נקי' לכאורה שלו.
PizzaBlaster
אתה הולך לעבר הבקתה, אך לפתע אתה שומע קול נחירה מבהיל. אתה קופץ במקום מבהלה ומסתובב לעבר הקול, ורואה חזיר בר עצבני, שמראה בסימני הפרסות כשהוא דורך על האדמה, שזו הטריטוריה שלו. הוא רץ לעברך, ומכוון את הניבים שיוצאים לו מהשפה לכיוונך.
-
Seviper
PizzaBlaster
תרגיש טוב.
~~~~~~~
Rin Kagamine
"אני יענה על הכל!! רק אל תענו אותי!! אני לא מוכן לסבול עינויים! אני אנשוך אותכם!!" הזקן קורא בפחד. לפתע, הוא קקם על רגליו בקלות ומסתכל עלייך. "אין לך זקן..." הוא אומר, "את בטח בחורה!". הוא מסתכל עלייך, מסתובב סביבך. "מאוד יפה, אני חייב לציין" הוא אומר במבט שנשמע בוחן, ולא נמשך. "את רוצה טרמפ על המעבורת, אה?" הוא שואל במבטא קנדי כבד, "אני יכול לספק לך את זה, בתשלום כמובן". הוא לוקח את מקל ההליכה שלו ונוגע איתו בכיס מכנסך, "כמובן שזה יעלה לך מאה דולר, כמו תמיד אצלנו בשירות, וכמובן שאוכל לנגן לך בצ'לו שלי!". הוא מושיט את ידו ומצפה לתשלום.
ttrrtte
"אני חושב שהרוח השחורה ידע מה הוא עושה," אומר אלבי, "הרי מקיפאון תוכלי לברוח בקלות בתור אלפית, הרי את אמורה להיות זריזה מאוד ויכולה לקפוץ לגובה רב, אבל עצם העובדה שנשיקת פתע גורמת לך בהתחלה להלם, הקיפאון משפיע הרבה יותר". הוא שותק לרגע וחושב, "כמובן שהוא כבר מת, אז את לא יכולה לקבל את נקמתך".[/QUOTE]
"מאה דולר?" אומר "כי אני מכיר מעבכורת נסתרת באיזור שמוכנה להסיע אותי ב80 דולר, אז אני חושב שאני פשוט אלך אליו... אלא אם כן תסכים להוריד את המחיר ל80 אפילו 85 אני מוכן"
-
[QUOTE=sandslash;1273061]Rin Kagamine
"את לא חייבת להסכים לעסקה," אומר הזקן, "אבל או כנפיים בריאות ושלמות של פגאסוס, או שאין כרטיס נסיעה". הוא מסתכל עלייך בחרדה, "ממש לא, אני ממש לא אתן שיכניסו חיה כמו פגאסוס לבית היפה והנקי שלי!". תוך כדי שהוא מדבר את מבחינה בעכביש קטן שיורד מקור העכביש שלו לעבר פרצופו של הזקן, בתוך הבית ה'נקי' לכאורה שלו.
[/QUOTE]
" איכס. עכבישים. " אני אומר, ואתרחק מהזקן. " זה דיי מגעיל, הקטע עם הכנפיים. אבל זאת הדרך היחידה.. אבל זה מגעיל. המ.. תגיד, יש כאן אנשים באי הזה, חוץ ממני? " אשאל אותו ואסתכל ימין
ושמאל.
-
[QUOTE=sandslash;1273061]
PizzaBlaster
אתה הולך לעבר הבקתה, אך לפתע אתה שומע קול נחירה מבהיל. אתה קופץ במקום מבהלה ומסתובב לעבר הקול, ורואה חזיר בר עצבני, שמראה בסימני הפרסות כשהוא דורך על האדמה, שזו הטריטוריה שלו. הוא רץ לעברך, ומכוון את הניבים שיוצאים לו מהשפה לכיוונך.[/QUOTE]
אני שולף את הקשת מהר ככל האפשר, מקבע בה חץ ומחכה שחזיר הבר יהיה קרוב אליי. כשהוא ממש קרוב אליי, אני מסתובב כדי שהוא ימשיך לרוץ ולא ייתקע בי ואז אני יורה כמה חצים במהירות.
-
[QUOTE=sandslash;1273057]alonsiro
גם אני אוהב אותך
~~~~~~~
אתה משסף את הארנב ביריה אחת, מהירה וחדה, שמותירה את המוח שלו בצידו השני של גופו, יחד עם... אתה יודע מה. "וואו! מרשים ביותר!" קרא אלבי, "נראה שכישוריך מעידים על דבר אחד בלבד... האם זה הגיוני שאתה אולי... רק רגע" הוא אמר והפסיק בדיבוריו, "אני רוצה למדוד אותך". הוא מוציא מכיסו סרגל מדידה ארוך, ומתקרב אליך באיטיות. "אפשר?" הוא שואל בנימה נחמדה.
[/QUOTE]
"בסדר ?" 'מה הבעיה של הפיי הזה ? ואיך אומרים פיה כזכר ?!' אני מוריד את הנעליים וכשהוא יסיים לבדוק אני אנקה אותם.
~~~~~~~~~
XD
-
Rin Kagamine
"יש פיות," אומר הזקן, "חוץ מזה אין פה נפש חיה שמתורבתת בדרך כלשהיא". הוא מגרד את גבו בעצבנות, "גם אני פיה, והלבוש המסורבל הזה שלי מקפל לגמרי את הכנפיים שלי. אני יכול להוריד אותו, אבל אז אני אהיה עירום כביום היוולדי, וזה לא יאה". "ועכבישים בבית זה כן??" את שואלת במבט גועלי. "אה, זה?" שואל הזקן, ומחזיק את העכביש בידיו, "זה פליפסי, עכביש המחמד שלי!".
scizor-x
"שירות שעולה שמונים דולר שווה שמונים דולר," אומר הזקן, "ושירות שעולה מאה דולר שווה מאה דולר!". הוא מרים מקל הליכה, ואומר לך "אם אתה רוצה, כמובן שיש דרך עקיפה להשיג ממני כרטיס נסיעה במעבורת... כמובן שזה לא יהיה קל". הוא מרים גבה.
PizzaBlaster
הוא כבר ממש קרוב אליך
~~~~~~~~
אתה מסתובב במקום, והחזיר ממשיך לרוץ במהירות קדימה, אתה שולף חץ מכסות החיצים שלך ויורה לכיוונו. החץ ננעץ בישבנו, והוא מיילל בעצבנות, ומסתובב לעברך. הוא רץ לעברך שוב, ואתה שוב משתמש באותו התרגיל. הפעם החץ פוגע בגבו, והחזיר נופל, מת.
alonsiro
את מוריד את נעליך, ואלבי מבצע בך מדידות. "דרך אגב, אומרים פשוט פיה, הרושם המוטעה לגבי פיות נוצר כשהנשים שבנו החלו לתפקד כדוגמניות, ועל הזכרים בקושי שומעים." אומר אלבי תוך שהוא מודד. הוא מעופף אל מולך, וקורא "זה לא יאמן! אתה אלף! אתה... לא היית אמור... להיעלם? רגע..." אלבי עוצר לרגע וחושב. "אני רוצה שתספר לי את הסיפור שלך!".
-
[QUOTE=sandslash;1273068]
PizzaBlaster
הוא כבר ממש קרוב אליך
~~~~~~~~
אתה מסתובב במקום, והחזיר ממשיך לרוץ במהירות קדימה, אתה שולף חץ מכסות החיצים שלך ויורה לכיוונו. החץ ננעץ בישבנו, והוא מיילל בעצבנות, ומסתובב לעברך. הוא רץ לעברך שוב, ואתה שוב משתמש באותו התרגיל. הפעם החץ פוגע בגבו, והחזיר נופל, מת.
[/QUOTE]
'קצת חבל על החזיר הזה' אני חושב וממשיך לבקתה. אני דופק על דלת הבקתה.
-
[QUOTE=sandslash;1273068]Rin Kagamine
"יש פיות," אומר הזקן, "חוץ מזה אין פה נפש חיה שמתורבתת בדרך כלשהיא". הוא מגרד את גבו בעצבנות, "גם אני פיה, והלבוש המסורבל הזה שלי מקפל לגמרי את הכנפיים שלי. אני יכול להוריד אותו, אבל אז אני אהיה עירום כביום היוולדי, וזה לא יאה". "ועכבישים בבית זה כן??" את שואלת במבט גועלי. "אה, זה?" שואל הזקן, ומחזיק את העכביש בידיו, "זה פליפסי, עכביש המחמד שלי!".
[/QUOTE]
" א-אה ^^''' " אני יאמר, ואלך במהירות עוד כמה צעדים אחורה. " אממ.. אתה ממש לא נראה כמו פיה. "
אומר לו. " טוב, אני ממש ממש לא רוצה להרוג את הפגסוס המסכן הזה, " אומר לו. " אבל.. כנראה שזאת
הדרך היחידה. " אני יאמר בצער, ואלך לכיוון היער.
" המ.. איך אני בידיוק אמורה להרוג אותו? " אשאל את עצמי. "הא! רגע, יש לי קשת, לא?" אומר לעצמי,
ואקח את הקשת, ואשים בה חץ, ואתחיל ללכת בתוך היער, בחיפוש אחר פגסוס. " חוץ מזה, אני הייתי
מעדיפה שהפגסוס יהיה החיית מחמד שלי, ולא מישהו שאני יהרוג. " אומר, ואמשיך ללכת.
-
[QUOTE=sandslash;1273068]
alonsiro
את מוריד את נעליך, ואלבי מבצע בך מדידות. "דרך אגב, אומרים פשוט פיה, הרושם המוטעה לגבי פיות נוצר כשהנשים שבנו החלו לתפקד כדוגמניות, ועל הזכרים בקושי שומעים." אומר אלבי תוך שהוא מודד. הוא מעופף אל מולך, וקורא "זה לא יאמן! אתה אלף! אתה... לא היית אמור... להיעלם? רגע..." אלבי עוצר לרגע וחושב. "אני רוצה שתספר לי את הסיפור שלך!".[/QUOTE]
"אה פשוט פיה... נו ברור שאני אלף ! מה זאת אומרת להיעלם ? ואמרתי לך כבר את כל מה שאני יודע ! כל מה שאני זוכר זה שטיילתי ביער ואיזה יצור נישק אותי, והגוף שלי התחיל לקפוא ואז פגשתי אותך."
~~~~~~~~~~~~~~
כבר היינו בסיטואציה הזאתי XD
-
[QUOTE=sandslash;1273057]alonsiro
ttrrtte
"כן, אני בטוח במאה אחוז שהוא מת," אומר אלבי, "הרי הגיבורים של יבשת אוסטרליה הצליחו בעצמם לחסל אותו". הוא מקשיב לדבריך, ולבסוף אומר "מה אלפית יכולה לעשות? הרי הזכרת שהאלפים האחרים גם הם בקיפאון, נכון?". הוא חושב קצת, "אז אולי כדאי שתעוררי אותם".
''נקודה טובה'' אומר בחיוך מאולץ ואחזור לחלק המוסתר ביערף ואתחיל לחפש דרכים להפשיר אותם, לבסוף אחליט לירות חציפ אל מעל ראש האלפים המוקפאים וכך הקרח ייסדק